Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Θα σου απαντήσω φίλε. Έχασα 3 φορές τη δουλειά μου σε 5 χρόνια. Όταν ξεκίνησα στην 4η εταιρεία, που είμαι κ σήμερα, ήμουν πολύ χαμηλά οικονομικά για τα δικά μου στάνταρτς τουλάχιστον. Θυμωμένος κ απογοητευμένος από όλα αυτά έκανα αίτηση στο δημόσιο, πέρασα interview στο Ασεπ. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα μουν 4ος, το ξέχασα. Ο διορισμός ήρθε 3 χρόνια μετά. Στο μεταξύ έπαιρνα κάθε χρόνο αύξηση κ μπόνους. Το σύνολο των απο δοχών στο δημόσιο τότε ήταν λίγο πάνω απ τα μισά που έπαιρνα πλέον στον ιδιωτικό τομέα. Έβαλα τα νούμερα κάτω κ λέω ότι ακόμη κ μετάθεση να πάρω στα 2 με 3 χρόνια στο σπίτι μου, μέχρι τα 55 θα χω βγάλει όσα μου δίνουν στο δημόσιο ως τα 67, χώρια τις παροχές κλπ. Οπότε πήρα αυτό το ρίσκο τότε. Σήμερα είμαι ακόμη καλύτερα οικονομικά κ προσδοκώ καλύτερο μέλλον. Δε το μετάνοιωσα

Μπραβο φιλε, σε τιμα η επιλογη σου

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.427
Πόντοι
456
Οικονομικά θα είσαι στα ίδια με δύο μεγάλα μείον...
Α) δύσκολη πρόσβαση σε θάλασσα και σε τρώνε οι μεγάλες αποστάσεις.
Βου) Ακριβά ενοίκια που θα τρώνε τουλάχιστον το1/3 του μισθού σου.
Σήμερα να δεις πώς θα χουν ανέβει εκεί τα ενοίκια. Ούτε τι μισό μηνιάτικο του δημοσίου δε φτάνει για εκεί

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Γιατί είναι κακο να έχουμε επίσημο αλφάβητο το λατινικό? Οι Τούρκοι το άλλαξαν το αλφάβητο τους από τουρκικό σε λατινικό.. Οι Σέρβοι το ίδιο. Μια χαρα ιδέα είναι. Θα αποκτήσουν οι ελλεινιδες δυτικό τρόπο συμπεριφοράς και σκέψης. Εγώ προσωπικά στα μυνηματα πάντα με το λατινικό γραφω.αν ήμουν πρωθυπουργός μάλιστα θα έκανα τα αγγλικά επίσημη γλωσσα
Οι Τούρκοι είναι βάρβαροι που έχουν ποινικό μητρώο αντί για ιστορία.
Γιατί δεν πας εκεί αφού σε δυσκολεύει το ελληνικό αλφάβητο;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Αν εσκαγε διορισμός σε περιοχή με χαμηλό σχετικά κόστος αλλά λίγο η πολύ μακρυά από Αθήνα η Θεσσαλονίκη θα πήγαινες;
Δίνω παραδείγματα :
Α) Πύργος Ηλείας.
Βου)Βέροια
Γου) Λιβαδειά
Δου) Λάρισα
Ε) Καβάλα
Δεν βάζω Κρήτη
γιατί ως τουριστικό μέρος θα είναι όλα στα ύψη ούτε Έβρο γιατί είναι παραμεθόρια περιοχή και μόνο όσοι είναι από εκεί διεκδικούν θέσεις.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.427
Πόντοι
456
Αν εσκαγε διορισμός σε περιοχή με χαμηλό σχετικά κόστος αλλά λίγο η πολύ μακρυά από Αθήνα η Θεσσαλονίκη θα πήγαινες;
Δίνω παραδείγματα :
Α) Πύργος Ηλείας.
Βου)Βέροια
Γου) Λιβαδειά
Δου) Λάρισα
Ε) Καβάλα
Δεν βάζω Κρήτη
γιατί ως τουριστικό μέρος θα είναι όλα στα ύψη ούτε Έβρο γιατί είναι παραμεθόρια περιοχή και μόνο όσοι είναι από εκεί διεκδικούν θέσεις.
Σήμερα φίλε κ στο σπίτι μου να με διόριζαν πάλι δε θα πήγαινα. Έχω πολύ καλό περιβάλλον εργασίας , μετράει σημαντικά. Αν όμως, με πετύχαινε στη φάση που ήμουν στη βιομηχανία χρωμάτων, το πιθανότερο είναι πως θα πήγαινα. Ήταν σύγχρονο κολαστήριο, δύσκολα μπορούσε ναντέξει κάποιος

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στις γυναίκες είναι καβλωτικό το διακριτικό τατουάζ που μπορεί να το δει μόνο ο γαμιάς τους.
Εντάξει αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα,είναι πώς τήν "Βρίσκει" ο κάθε άνδρας.
Εγώ άς πούμε πέρα από μία σειρά προτεραιοτήτων πού έχω, γιά να αξιολογήσω μία γκόμενα -Αν μού κάνει η όχι- δέν μού αρέσουν τά Tattoo.
Τά θεωρώ εντελώς αντιαισθητικά καί "Φθηνά" αυτό πού λέμε τέρμα ντεκαβλέ -Σίγουρα αυτά είναι απόψεις,σέ άλλους άνδρες αρέσουν-
Βασικά όσο ωραία καί νά είναι η γκόμενα άν έχει Tattoo, δέν θέλω σεξουαλικές επαφές μαζί της...άλλο γιά παρέα βέβαια!

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.427
Πόντοι
456
Εντάξει αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα,είναι πώς τήν "Βρίσκει" ο κάθε άνδρας.
Εγώ άς πούμε πέρα από μία σειρά προτεραιοτήτων πού έχω, γιά να αξιολογήσω μία γκόμενα -Αν μού κάνει η όχι- δέν μού αρέσουν τά Tattoo.
Τά θεωρώ εντελώς αντιαισθητικά καί "Φθηνά" αυτό πού λέμε τέρμα ντεκαβλέ -Σίγουρα αυτά είναι απόψεις,σέ άλλους άνδρες αρέσουν-
Βασικά όσο ωραία καί νά είναι η γκόμενα άν έχει Tattoo, δέν θέλω σεξουαλικές επαφές μαζί της...άλλο γιά παρέα βέβαια!
Εμένα μαρέσουν πολύ πάλι τα τατού!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δέν διαφωνώ -Γούστα είναι αυτά- κάθε άνθρωπος έχει τίς εμπειρίες του, καί τά κριτήρια αξιολόγησης του.
Οχι μόνο στίς γκόμενες αλλά...καί σέ όλα τά άλλα!

• Like

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Είναι καγκουρινες και χαμηλού επιπέδου όσες έχουν.Ομως κάτι μικρά με ρητά η ονόματα παιδιών ψιλοτρωγονται κάπως.

• Like
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Οι περισσότερες γυναίκες δέν τό λένε, γιά νά μήν πώ καμία!
Φοβούνται τήν...απόρριψη!
για μενα πρεπει να το πει γιατι με τα αντικαταθλιπτικα η γυναικα δε βγάζει υγρα.Μου το ειχε πει μια κάποτε δε με ενοχλησε που επερνε φαρμακα αλλωστε δε θα την επιανα και γκομενα αλλα το οτι ηταν στεγνη αυτο δεν ειναι και οτι καλυτερο.Αλλα καλο ειναι να λεγονται αυτα γιατι αν μια ειναι στεγνη,το μυαλο του αντρα παει σε διαφορες παραμέτρους οπως πχ κατι δε γουστάρει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
το μυαλο της γυναικας δεν εκλαμβάνει με τον ιδιο τροπο τα τατουαζ στον αντρα σε σχεση με το μυαλο του αντρα για μια γυναικα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
για μενα πρεπει να το πει γιατι με τα αντικαταθλιπτικα η γυναικα δε βγάζει υγρα.Μου το ειχε πει μια κάποτε δε με ενοχλησε που επερνε φαρμακα αλλωστε δε θα την επιανα και γκομενα αλλα το οτι ηταν στεγνη αυτο δεν ειναι και οτι καλυτερο.Αλλα καλο ειναι να λεγονται αυτα γιατι αν μια ειναι στεγνη,το μυαλο του αντρα παει σε διαφορες παραμέτρους οπως πχ κατι δε γουστάρει.
Οι γυναίκες κατά 99,9% δέν τό λένε,διότι γνωρίζουν ότι θά τίς απορρίψουν ερωτικά. -Τό σωστό καί τίμιο είναι νά τό πούν-
Αλλά καί νά τό κρύψει -Οτι παίρνει φαρμακευτική αγωγή- πολύ σύντομα ένας άνδρας μέτριας ευφυίας, θά το καταλάβει...απλά θά έχει χάσει χρόνο!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Οι γυναίκες κατά 99,9% δέν τό λένε,διότι γνωρίζουν ότι θά τίς απορρίψουν ερωτικά. -Τό σωστό καί τίμιο είναι νά τό πούν-
Αλλά καί νά τό κρύψει -Οτι παίρνει φαρμακευτική αγωγή- πολύ σύντομα ένας άνδρας μέτριας ευφυίας, θά το καταλάβει...απλά θά έχει χάσει χρόνο!
πως θα το καταλάβει?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
πως θα το καταλάβει?
Από τίς αντιδράσεις της είναι αρκετά νωχελικές, από τήν "Βαρεμάρα" τήν βαριά ατμόσφαιρα πού συνήθως επικρατεί, σέ τέτοιες ερωτικές σχέσεις.
Καί φυσικά από τίς πολύ γρήγορες καί έντονες εναλλαγές... τής συμπεριφοράς της!!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Από τίς αντιδράσεις της είναι αρκετά νωχελικές, από τήν "Βαρεμάρα" τήν βαριά ατμόσφαιρα πού συνήθως επικρατεί, σέ τέτοιες ερωτικές σχέσεις.
Καί φυσικά από τίς πολύ γρήγορες καί έντονες εναλλαγές... τής συμπεριφοράς της!!!
μπορει απλα να μη γουστάρει

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
οι εναλλαγες της συμπεριφορας ειναι χαρακτηριστικο γυναικας, δεν ειναι δειγμα οτι περνει φάρμακα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
μπορει απλα να μη γουστάρει
Αλλο αυτό!!
Καί άλλο μία γκόμενα νά μήν γουστάρει ερωτικά έναν άνδρα, νά "Πίνει" φάρμακα δηλαδή,εντελώς διαφορετικές καταστάσεις.
Γιά αυτό είπα, ότι ο άνδρας πρέπει νά είναι τουλάχιστον...μέτριας ευφυίας!
οι εναλλαγες της συμπεριφορας ειναι χαρακτηριστικο γυναικας, δεν ειναι δειγμα οτι περνει φάρμακα
Ετσι νομίζεις ?
Ρώτα κανένα Ιατρό, νά δείς τί θά σού πεί!
Μίλησα γιά έντονες καί γρήγορες εναλλαγές...στήν συμπεριφορά της.
Οχι άν υπάρχει διαφωνία, στό τί χρώμα φούστα θά φορέσει.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Είναι καγκουρινες και χαμηλού επιπέδου όσες έχουν.Ομως κάτι μικρά με ρητά η ονόματα παιδιών ψιλοτρωγονται κάπως.
Οι σέρβες που είναι οι νο1 βαλκάνιες μουνάρες έχουν όλες τατούς.....
Όλες όμως....
Τι λες εσύ τώρα μωρη γριάντζα αδιάφορο.

:birdman:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι σέρβες που είναι οι νο1 βαλκάνιες μουνάρες έχουν όλες τατούς.....
Όλες όμως....
Τι λες εσύ τώρα μωρη γριάντζα αδιάφορο.

:birdman:
Δέν έχουν όλες οι Σέρβες Tattoo!!
Εχω εγώ "Γκόμενα" στήν Σερβία, χορεύτρια πού δέν έχει. -Φυσικά πάρα πολλές έχουν Tattoo-
Ούτε αυτή, αλλά ούτε καί γύρω στίς 10 φίλες της...πού έχω γνωρίσει! :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom