Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Κόβει κασέρια στο Σκλαβενίτη. Για καλό και για κακό μην ψωνίσεις για καμία βδομάδα γιατί θα έχουν γεύση από παπάκια.
Εγώ νομίζω ότι θα πηγαίνουν οι συναγωνιστές εκεί για να μιλήσουν με τον Παπιο.Θα αυξηθούν οι πωλήσεις του Ομίλου....μπόνους στον Παπιο ρε μουνιααααα!!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Τεμπελχανάδες οι περισσότεροι πλην εξαιρέσεων. Μου ήρθε διορισμός στο δημόσιο. Καμία ευθύνη, να μην κάνω τπτ, μακριά απ το σπίτι μου. Λέω δεν είμαι εγώ γι αυτά, είμαι άνθρωπος της αγοράς. Έμαθα να δουλεύω κ να πληρώνομαι. Άσε
Αν είσαι πιο άνετα οικονομικά χωρίς να φύγεις από το σπίτι σου φυσικά και δεν θα δεχθεί ς διορισμο από την στιγμή που αφορά περιοχή μακρινή.
Όμως γιατί εκδηλώσες ενδιαφέρον για μια θέση εκεί;Αν μείνεις άνεργος δεν θα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο η είσαι τόσο σίγουρος ότι θα βρεις σύντομα νέα εργασία;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Τεμπελχανάδες οι περισσότεροι πλην εξαιρέσεων. Μου ήρθε διορισμός στο δημόσιο. Καμία ευθύνη, να μην κάνω τπτ, μακριά απ το σπίτι μου. Λέω δεν είμαι εγώ γι αυτά, είμαι άνθρωπος της αγοράς. Έμαθα να δουλεύω κ να πληρώνομαι. Άσε
Όλες οι δουλειές έχουν ευθύνη ...στο Δημόσιο υπάρχουν πολλές υποστελεχωμένες υπηρεσίες όπου το προσωπικό τρέχει σε πολλά μέτωπα.
Μόνο βυσματιες η ψωλαρμενιστες σε υπερστελεχωμενες υπηρεσιες κωλοβαρανε.
Πάντα υπάρχουν και κάποιοι , κυριως περιορισμένων προσόντων ,οι οποίοι έχουν ελάχιστα πράγματα να κάνουν.Αλλα αυτοί δεν είναι πάρα πολλοί...

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.426
Πόντοι
456
Αν είσαι πιο άνετα οικονομικά χωρίς να φύγεις από το σπίτι σου φυσικά και δεν θα δεχθεί ς διορισμο από την στιγμή που αφορά περιοχή μακρινή.
Όμως γιατί εκδηλώσες ενδιαφέρον για μια θέση εκεί;Αν μείνεις άνεργος δεν θα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο η είσαι τόσο σίγουρος ότι θα βρεις σύντομα νέα εργασία;
Θα σου απαντήσω φίλε. Έχασα 3 φορές τη δουλειά μου σε 5 χρόνια. Όταν ξεκίνησα στην 4η εταιρεία, που είμαι κ σήμερα, ήμουν πολύ χαμηλά οικονομικά για τα δικά μου στάνταρτς τουλάχιστον. Θυμωμένος κ απογοητευμένος από όλα αυτά έκανα αίτηση στο δημόσιο, πέρασα interview στο Ασεπ. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα μουν 4ος, το ξέχασα. Ο διορισμός ήρθε 3 χρόνια μετά. Στο μεταξύ έπαιρνα κάθε χρόνο αύξηση κ μπόνους. Το σύνολο των απο δοχών στο δημόσιο τότε ήταν λίγο πάνω απ τα μισά που έπαιρνα πλέον στον ιδιωτικό τομέα. Έβαλα τα νούμερα κάτω κ λέω ότι ακόμη κ μετάθεση να πάρω στα 2 με 3 χρόνια στο σπίτι μου, μέχρι τα 55 θα χω βγάλει όσα μου δίνουν στο δημόσιο ως τα 67, χώρια τις παροχές κλπ. Οπότε πήρα αυτό το ρίσκο τότε. Σήμερα είμαι ακόμη καλύτερα οικονομικά κ προσδοκώ καλύτερο μέλλον. Δε το μετάνοιωσα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Θα σου απαντήσω φίλε. Έχασα 3 φορές τη δουλειά μου σε 5 χρόνια. Όταν ξεκίνησα στην 4η εταιρεία, που είμαι κ σήμερα, ήμουν πολύ χαμηλά οικονομικά για τα δικά μου στάνταρτς τουλάχιστον. Θυμωμένος κ απογοητευμένος από όλα αυτά έκανα αίτηση στο δημόσιο, πέρασα interview στο Ασεπ. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα μουν 4ος, το ξέχασα. Ο διορισμός ήρθε 3 χρόνια μετά. Στο μεταξύ έπαιρνα κάθε χρόνο αύξηση κ μπόνους. Το σύνολο των απο δοχών στο δημόσιο τότε ήταν λίγο πάνω απ τα μισά που έπαιρνα πλέον στον ιδιωτικό τομέα. Έβαλα τα νούμερα κάτω κ λέω ότι ακόμη κ μετάθεση να πάρω στα 2 με 3 χρόνια στο σπίτι μου, μέχρι τα 55 θα χω βγάλει όσα μου δίνουν στο δημόσιο ως τα 67, χώρια τις παροχές κλπ. Οπότε πήρα αυτό το ρίσκο τότε. Σήμερα είμαι ακόμη καλύτερα οικονομικά κ προσδοκώ καλύτερο μέλλον. Δε το μετάνοιωσα
Μακάρι να είσαι τόσο τυχερός και να βρίσκεις γρήγορα δουλειά κάθε φορά που την χάνεις.
Ομως ίσως κάποτε δεν είσαι τόσο τυχερός και τα χρόνια περνάνε...όπως ξέρεις πολύ καλά στον ιδ.τομεα σήμερα είσαι και αύριο δεν είσαι..

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.426
Πόντοι
456
Μακάρι να είσαι τόσο τυχερός και να βρίσκεις γρήγορα δουλειά κάθε φορά που την χάνεις.
Ομως ίσως κάποτε δεν είσαι τόσο τυχερός και τα χρόνια περνάνε...όπως ξέρεις πολύ καλά στον ιδ.τομεα σήμερα είσαι και αύριο δεν είσαι..
Δεν υπάρχει τύχη πλέον. Όταν με έδιωξαν απ τη 2η εταιρεία, έκανα 1 χρονο να βρω δουλειά. Έδωσα 65 συνεντεύξεις σε 40 διαφορετικές εταιρείες κ αναγκάστηκα να πάω εκεί που υπό άλλες συνθήκες δε θα περνούσα ούτε απέξω. Σύγχρονο νταχάου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Δεν υπάρχει τύχη πλέον. Όταν με έδιωξαν απ τη 2η εταιρεία, έκανα 1 χρονο να βρω δουλειά. Έδωσα 65 συνεντεύξεις σε 40 διαφορετικές εταιρείες κ αναγκάστηκα να πάω εκεί που υπό άλλες συνθήκες δε θα περνούσα ούτε απέξω. Σύγχρονο νταχάου
Προφανώς είσαι στο ίδιο αντικείμενο...πίστεψέ με ,αν άλλαζες χώρο π.χ.αν πήγαινες σε χώρο εστίασης θα έβρισκες δουλειά την άλλη μέρα.( Αν είσαι κάτω των 30).Ομως επειδή υποθέτω ότι είσαι σε πολύ ανταγωνιστικό χώρο θα έχεις καταλάβει ότι κάθε χρόνος που περνάει μειώνει τις πιθανότητες σου να ξαναβρείς δουλειά αν την χάσεις και η ανεργία θα πλησιάζει σαν θηλεια στον λαιμό σου.
Καλή τύχη σε ο,τι και αν αποφασίσεις.

• Like

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.426
Πόντοι
456
Προφανώς είσαι στο ίδιο αντικείμενο...πίστεψέ με ,αν άλλαζες χώρο π.χ.αν πήγαινες σε χώρο εστίασης θα έβρισκες δουλειά την άλλη μέρα.( Αν είσαι κάτω των 30).Ομως επειδή υποθέτω ότι είσαι σε πολύ ανταγωνιστικό χώρο θα έχεις καταλάβει ότι κάθε χρόνος που περνάει μειώνει τις πιθανότητες σου να ξαναβρείς δουλειά αν την χάσεις και η ανεργία θα πλησιάζει σαν θηλεια στον λαιμό σου.
Δουλεύω σε φαρμακευτική εταιρεία. Το νταχάου ήταν βιομηχανία χρωμάτων. Κ αν ήμουν Αθήνα οι προοπτικές είναι τεράστιες. Αλλά από Θεσσαλονίκη, ζόρικα τα πράματα

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.426
Πόντοι
456
Η εστίαση δε πληρώνει καθόλου καλά. Εκτός αν μιλάμε για νύχτα, παράνομα χρήματα, βρωμιά κλπ. Δεν είμαι για τέτοια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Δουλεύω σε φαρμακευτική εταιρεία. Το νταχάου ήταν βιομηχανία χρωμάτων. Κ αν ήμουν Αθήνα οι προοπτικές είναι τεράστιες. Αλλά από Θεσσαλονίκη, ζόρικα τα πράματα
Σαλονικιός η Αθηναίος αν φύγει από τα μέρη του θα φρικαρει...βάλε και τους χαμηλους μισθούς και το ότι θα ξεκόψει από το περιβάλλον του,έχουμε συνταγή καταστροφής.Ολα τα μέρη πλην ολιγων εξαιρεσεων θα μοιάζουν στα μάτια του με χωριο.Ελαχιστοι θα άντεχαν...
Σε ποια περιοχή σου έσκασε διορισμός;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Η εστίαση δε πληρώνει καθόλου καλά. Εκτός αν μιλάμε για νύχτα, παράνομα χρήματα, βρωμιά κλπ. Δεν είμαι για τέτοια
Η εστίαση είναι για πιτσιρίκια.
Μένουν με τους γονείς και ο,τι βγάζουν είναι σαν ένα καλό χαρτζηλικι ....αν πλήρωναν ενοίκιο με μισθό εστίασης θα ήταν επί ξύλου κρεμαμενοι.

• Like

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.426
Πόντοι
456
Σαλονικιός η Αθηναίος αν φύγει από τα μέρη του θα φρικαρει...βάλε και τους χαμηλους μισθούς και το ότι θα ξεκόψει από το περιβάλλον του,έχουμε συνταγή καταστροφής.Ολα τα μέρη πλην ολιγων εξαιρεσεων θα μοιάζουν στα μάτια του με χωριο.Ελαχιστοι θα άντεχαν...
Σε ποια περιοχή σου έσκασε διορισμός;
Πασαλιμάνι! Μου έδειξε ο αντιπρόεδρος της υπηρεσίας το γραφείο μου κ μου λέει κλείνεις την πόρτα σου κ την ανοίγεις όποτε θες. Δε θα ξανααγχωθείς για τπτ. Δε θα σε ενοχλήσει κανένας. Λέω θέλετε επιστήμονες τεμπέληδες που θα τους έχετε με μηνιάτικα πείνας κ θα ξύνονται? Κρίμα, τι να πω ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η εστίαση είναι για πιτσιρίκια.
Μένουν με τους γονείς και ο,τι βγάζουν είναι σαν ένα καλό χαρτζηλικι ....αν πλήρωναν ενοίκιο με μισθό εστίασης θα ήταν επί ξύλου κρεμαμενοι.
Ακριβώς!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Πασαλιμάνι! Μου έδειξε ο αντιπρόεδρος της υπηρεσίας το γραφείο μου κ μου λέει κλείνεις την πόρτα σου κ την ανοίγεις όποτε θες. Δε θα ξανααγχωθείς για τπτ. Δε θα σε ενοχλήσει κανένας. Λέω θέλετε επιστήμονες τεμπέληδες που θα τους έχετε με μηνιάτικα πείνας κ θα ξύνονται? Κρίμα, τι να πω ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακριβώς!
Οικονομικά θα είσαι στα ίδια με δύο μεγάλα μείον...
Α) δύσκολη πρόσβαση σε θάλασσα και σε τρώνε οι μεγάλες αποστάσεις.
Βου) Ακριβά ενοίκια που θα τρώνε τουλάχιστον το1/3 του μισθού σου.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
163
Like
20.655
Πόντοι
32.478
τιποτα το ιδιαιτερο σημερα δεν βγηκε απο την βόλτα μου.Αλλα δεν με παιρνει απο κατω.Αυριο ειναι μια καινουρια μέρα και θα την βουτηξω απο τα μαλλιά γεμάτος αισιοδοξία ,πάντα χαμογελαστός και θετικός και φυσικα με προσεγμένη εμφανιση και ντυσιμο κυριλάτο.Η σερβιτόρα παντως που ειχα παρει τηλεφωνο της και ανταλλασαμε μηνυματα μου ειπε οτι ειχε παει πριν να δει μια θεατρικη παρασταση και οτι τωρα ειναι σε ενα εστιατόριο και τρωει με μια φιλη της κι αλλον εναν φιλο της.Δυσκολη γκομενα ομως αυτη γιατι οπως την κόβω θα θελησει να με παει και σε κανα μέγαρο μουσικής να ακουσω Όπερα ,και οκ δεν εχω θεμα αλλα τυχαινει να ειμαι ασχετος απο αυτά δυστυχως
Nα ξέρεις ότι στα θέατρα πάνε κωλάρες εκλεκτές, όλων των ηλικιών. Πήγα πριν λίγες μέρες με μια γκόμενα και είχε πολύ ωραία μουνιά. Άσε που ήταν και μια μιλφάρα με βυζάρες και πρέπει να γούσταρε , γιατί σηκώθηκε από την θέση της στο διάλειμμα και ήρθε και κάθησε πίσω μας. Αν ήμουν μόνος μου θα τσιμπούσα τηλέφωνο πιστεύω. Σκέφτομαι να πηγαίνω μόνος μου για καμάκι.

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Έσκασε σήμερα στην δουλειά το μωρό που γουστάρω
αλλά δίστασα προς στιγμή διότι φορούσε κατι σαν καφέ μοκέτα. :2funny: Στην συνέχεια όμως σκέφτηκα...δεν γαμιέται αφού ξεβρακωτη την θέλω ας φορεσει και πανοπλία!
Της είπα πως θέλω να της πω κάτι αλλά να μείνει :rockon:μυστικό (είμαι σίγουρος φυσικά ότι θα το ξεράσει) :2funny: και να μην το πάρει στραβά. Δέχτηκε με χαρά και περιέργεια προσμονής.
Της ψιθύρισα πως μια τέτοια γυναίκα θέλω να να νιώσω άνδρας με τόσα μπάζα που βλέπω εκεί μέσα :2funny:
και πρέπει να βρεθούμε μόνοι. Κοκκίνισε σαν παντζάρι αλλά χαμογέλασε με θετικό τρόπο. Ζήτησα τηλέφωνο και μου είπε ότι βιάζομαι (όλο μαλακίες) αλλά τελικά μου το είπε χαμηλόφωνα κοιτώντας μην την δουν σαν άγουρο πουτανάκι. Ελπίζω να την ξεμουνιάσω και να την χύσω στην μάπα. Εύχομαι να μην είναι τρελλη (κι αυτή).

:rockon:
Είναι λίγες οι πιθανότητες να μην είναι τρελή τυπε αλλά όπως και να χει γάμα τη. Σε όλες αξίζει ένα καλό γαμησι

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
163
Like
20.655
Πόντοι
32.478
Οι πραγματικά ωραίες γυναίκες δέν έχουν κανένα Tattoo στό καλλίγραμο σώμα τους, κάποιες υποστηρίζουν ότι είναι full ντεκαβλέ.
Βέβαια υπάρχουν πολύ περισσότερες "Ομορφούλες" καί ασχημομέτριες γκόμενες, πού υποστηρίζουν...τό ακριβώς αντίθετο! :dunno:
Στις γυναίκες είναι καβλωτικό το διακριτικό τατουάζ που μπορεί να το δει μόνο ο γαμιάς τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Aν γράφανε οι ελλεεινιδες με το λατινικό αλφάβητο, θα είχαμε και πιο δυτική νοοτροπία και ψηλότερο επίπεδο. Άποψη μου αυτή ειναι. Κανονικά θα έπρεπε να διδάσκουν το ελληνικό αλφάβητο τυπικά μια ώρα την εβδομάδα, και όλες τις άλλες ώρες θα γράφουν διαβάζουν με το λατινικο. Ελληνικό αλφάβητο ας χρησιμοποιούν οι παπάδες στις εκλησσιες
Ανθελληνική άποψη που μόνο ανθελληνας μπορεί να έχει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Aν γράφανε οι ελλεεινιδες με το λατινικό αλφάβητο, θα είχαμε και πιο δυτική νοοτροπία και ψηλότερο επίπεδο. Άποψη μου αυτή ειναι. Κανονικά θα έπρεπε να διδάσκουν το ελληνικό αλφάβητο τυπικά μια ώρα την εβδομάδα, και όλες τις άλλες ώρες θα γράφουν διαβάζουν με το λατινικο. Ελληνικό αλφάβητο ας χρησιμοποιούν οι παπάδες στις εκλησσιες
Είναι άλλο να μην συμπαθούμε τις ελλεεινιδες και την ηλίθια συμπεριφορά τους και άλλο να βάζεις στο στόμα σου το ελληνικό αλφάβητο.Μην μπερδεύεσαι.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.426
Πόντοι
456
Οικονομικά θα είσαι στα ίδια με δύο μεγάλα μείον...
Α) δύσκολη πρόσβαση σε θάλασσα και σε τρώνε οι μεγάλες αποστάσεις.
Βου) Ακριβά ενοίκια που θα τρώνε τουλάχιστον το1/3 του μισθού σου.
Γι αυτό κ δε πήγα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom