Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Νομίζω θα ήθελε πολύ να διαβάσει ο @Milfomaniac όσα γράφεις.
βρε ασε με με αυτους που εχουν τις ιδιες ιδεες με σενα εχω δικιο και το ξερεις κατα βαθος απλα θες να το παιξεις προοδευτικος μπας και γαμησεις καμια ελληνιδα σα αυτες τις σαπιες που παιρνουν συνεντευξη στο γιουτιουμπ.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
972
Πόντοι
81
Οι αραβες ουτε να τις πλησιασουν τις ελληνιδες ετσι οπως εχουν καταντησει να ξερεις,τις θεωρουν ντιβες ανοικοκυρευτες και αντιερωτικες (γιατι αν μια γυναικα νομιζει πως το να κανει σεξ με καποιον ειναι τεραστια θυσια και πρεπει ας πουμε αυτος ο καποιος να συμπληρωνει 500 πραγματα για να παει μαζι του αυτο δε ειναι φυσιολογικο,το σεξ ειναι οτι πιο φυσιολογικο οι ελληνιδες το θεωρουν κατι το σπουδαιο γιατι ειναι κομπλεξικες).Οι γυναικες της αραβιας αν τις ακουσεις να μιλανε δε βγαζουν το παραμικρο τουπε απο τη φωνη και μονο και γενικα εχουν μια αξιοπρεπεια καλες στη κουζινα και οι 25 αρες αραβισες δε θελουν τους αντρες τους φλωρους οπως οι ελληνιδες 25αρες δλδ κοιλιακοι φλωροφατσες με μουσια λεφτα κλπ κλπ,αυτο το πραγμα με το μουσι μαλακια καταντησε και τα γυμνασμενα σωματα πανε και παιρνουν ολοι πρωτεινες να γινουν σα τον ποπαι για να αρεσουν στις φλωροελληνιδες και ξυριζονται και δε εχουν τη παραμικρη τρυχα ντοπη αντρας χωρις τριχες ισον φλωρος,οι αραβισες ουτε μουσια θελουν ουτε ατριχα σωματα οι κοιλιακους και λοιπες φλωριες και επισης οι αραβισες πανε και με φυσιολογικα καλα παιδια οχι σα τις ελληνιδες που πανε μονο με τους αληταμπουρες.
Αυτό με τα μούσια το γράφεις συνεχώς,δεν είναι όλοι με ταλιμπανομουσια.Γενειαδα είχαν και οι αρχαίοι κ ήταν Άνδρες,οι ξυρισμένος είναι clean look αλλά αν ο άλλος είναι baby face ή έχει τόσο λεπτά χαρακτηριστικά όπως μυτούλα πολύ λεπτή το ξύρισμα κατεμε επιδεινώνει την φλωροφατσα.Σε μένα πχ δεν πήγαινε ποτέ το ξυρισμένο λουκ,ακόμη κ στην σχολή είχα γενεια 3 ημερών που ήταν τότε μόδα.Μοναδικη φορά που ξυρίστηκα ήταν στο στρατό κ τώρα έχω μούσι διαβαθμισμένο στυλ Μέσι περίπου κ βλέπω τις γκόμενες να ξεροχυνουν όταν με βλέπουν.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτό με τα μούσια το γράφεις συνεχώς,δεν είναι όλοι με ταλιμπανομουσια.Γενειαδα είχαν και οι αρχαίοι κ ήταν Άνδρες,οι ξυρισμένος είναι clean look αλλά αν ο άλλος είναι baby face ή έχει τόσο λεπτά χαρακτηριστικά όπως μυτούλα πολύ λεπτή το ξύρισμα κατεμε επιδεινώνει την φλωροφατσα.Σε μένα πχ δεν πήγαινε ποτέ το ξυρισμένο λουκ,ακόμη κ στην σχολή είχα γενεια 3 ημερών που ήταν τότε μόδα.Μοναδικη φορά που ξυρίστηκα ήταν στο στρατό κ τώρα έχω μούσι διαβαθμισμένο στυλ Μέσι περίπου κ βλέπω τις γκόμενες να ξεροχυνουν όταν με βλέπουν.
λογικο να ξεροχυνουν αφου τους αρεσουν τα μουσια.Ρε ο φιλος μου εχει μουσια αλλα δε ειναι μαλακας δε σημαινει οποιος εχει μουσια ειναι μαλακας αλλα γενικα ειναι μια μοδα μαλακισμενη που εχει επικρατησει αυτο με τα μουσια.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
163
Like
20.671
Πόντοι
32.478
Που φτάσαμε και οι σαβρες το παίζουν γκόμενες η συγκεκριμένη με αυτό το παιδικό σώμα που έχει στα όρια του παιδικού . απωθητικο θα έλεγα.που αντικείμενα μόνο για πίπες είσαι κοπελιά.αν δεν κάνεις τότε είσαι για τα σκυλιά
Αφού υπάρχουν άντρες που γαμάνε σκελετούς , καλά κάνει και λέει παπαριές.
Αν δεν την γαμούσε κανείς θα παρακαλούσε να πάρει καμιά πιπούλα.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
972
Πόντοι
81
λογικο να ξεροχυνουν αφου τους αρεσουν τα μουσια.Ρε ο φιλος μου εχει μουσια αλλα δε ειναι μαλακας δε σημαινει οποιος εχει μουσια ειναι μαλακας αλλα γενικα ειναι μια μοδα μαλακισμενη που εχει επικρατησει αυτο με τα μουσια.
Μόδα είναι κάτι που έρχεται και παρέρχεται.Το μούσι δεν είναι μόδα είναι κλασική περιποίηση στον άντρα απλώς υπάρχουν παραλλαγές ανάλογα με το πρόσωπο και το στυλ που θέλει ο καθένας να προσδώσει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Που φτάσαμε και οι σαβρες το παίζουν γκόμενες η συγκεκριμένη με αυτό το παιδικό σώμα που έχει στα όρια του παιδικού . απωθητικο θα έλεγα.που αντικείμενα μόνο για πίπες είσαι κοπελιά.αν δεν κάνεις τότε είσαι για τα σκυλιά
μονο το σωμα?η φατσα της ειναι καλυτερη?που ειναι σα κατι νευρωτικα πρεζακια χαλια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόδα είναι κάτι που έρχεται και παρέρχεται.Το μούσι δεν είναι μόδα είναι κλασική περιποίηση στον άντρα απλώς υπάρχουν παραλλαγές ανάλογα με το πρόσωπο και το στυλ που θέλει ο καθένας να προσδώσει.
ενταξει ναι δε ειπα οσοι εχουν μουσι ειναι μαλακες και εγω αφηνω μουσι απλα καλο ειναι να μη το κανουν ολοι μονο και μονο γιατι ετσι θα γαμησουν.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
163
Like
20.671
Πόντοι
32.478
Χαζή απάντηση.. Βάρβαροι οι Τούρκοι που παράγουν τα πάντα..και έχουν από τις πιο μεγάλες βιομηχανίες στο κοσμο
Φίλε τον χαζό παριστάνεις ή είσαι πραγματικά;;Eννοείται ότι είναι βάρβαροι και απολίτιστοι. Συγκρίνεις ελληνικό πολιτισμό με μογγόλους που εμφανίστηκαν 2000 χρόνια και παραπάνω μετά από τους έλληνες. Και μόνο που είναι μουσουλμάνοι είναι 300 χρόνια πίσω από τα δυτικά κράτη. Καλό είναι όμως να μην σπαμάρουμε γιατί αλλο είναι το αντικείμενο του θρέντ και όχι ο τουρκικος χα χα χα χα πολιτισμός

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ρε εσύ,μήπως σε σοδομισε κανένας σφιχτης με κοιλιακούς,τατουάζ,μούσια και μηχανή με αποτέλεσμα να έχεις κηρύξει τζιχαντ εναντίον τους;
οχι απλα δε ειναι ωραιο οι ελληνιδες να πηγαινουν μονο με αυτους τους λετσους εχουν και τα καλα παιδια ψυχη.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σιγά μήν είναι τό μούσι ο λόγος που θά γαμηθεί μία γκόμενα,πιό πιθανό είναι νά μήν γαμηθεί!
Αλλα είναι τά προσόντα -Τά έχουμε πεί ποιά είναι- στόν άνδρα...καί όχι τά μούσια!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Εγώ κοιτάω το συμφέρον μου. Με τις ελλεινιδες δεν εχω να κερδίσω τίποτα μόνο πίτες και άσχημη συμπεριφορά. Αν όμως κυριαρχούσε το ισλάμ στην Ελλάδα ίσως τα πράγματα στον ερωτικό τομέα να ήταν πολύ καλύτερα.σιγουρα όλοι θα είχαμε από μια γυναίκα. Οπότε θα παω εκεί που με συμφέρει πιο καλά!
Θα κρατήσουμε τους ανθελληνες κάθε είδους μακρυά.
Στην χώρα σου δεν νομίζω να χαιρόταν κανένας αν έλεγες να επικρατήσει άλλη θρησκεία για τα "συμφέροντα" κάποιων...

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Φίλε τον χαζό παριστάνεις ή είσαι πραγματικά;;Eννοείται ότι είναι βάρβαροι και απολίτιστοι. Συγκρίνεις ελληνικό πολιτισμό με μογγόλους που εμφανίστηκαν 2000 χρόνια και παραπάνω μετά από τους έλληνες. Και μόνο που είναι μουσουλμάνοι είναι 300 χρόνια πίσω από τα δυτικά κράτη. Καλό είναι όμως να μην σπαμάρουμε γιατί αλλο είναι το αντικείμενο του θρέντ και όχι ο τουρκικος χα χα χα χα πολιτισμός
Αν είναι Αλβανός ( που είναι πολύ πιθανόν) θα θεωρεί τους Τούρκους κάτι σαν κινητήριο δυναμη της χώρας του οικονομικά ,στρατιωτικά και γενικά σε κάθε τομέα.
Πώς να πει κάτι αρνητικό για αυτούς;
Βέβαια αν εγκατασταθεί εκεί δεν νομίζω να κελαηδαει όπως τώρα ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά τα είπες...

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ολα παίζουν,υπάρχουν πάντως σοβαροί κληρικοί μέ επίπεδο πού είναι "Αόρατοι"
Οι...Αόρατοι Ασκητές Αγίου Όρους!!
Η θρησκεία είναι γενικώς περίεργο και ανεξήγητο πράγμα. Βασίζεται στην πίστη κι όχι σε αποδείξεις.
Η Ντονάλντια συλλογιστική έχει εισχωρήσει και εκεί ώστε να αποδείξει με επιχειρήματα κάποια πράγματα. Ιδού ενα απλό επιχείρημα που ποτέ κανένας της εκκλησίας
δεν μπόρεσε
να αντικρούσει κι ούτε πρόκειται!
Στην Ιερουσαλήμ μια τυχαία μέρα, οι μαθητές ρώτησαν
τον Ιησού: " Κύριε,ποιος αμάρτησε, αυτός ή οι γονείς του, για να γεννηθεί τυφλος; " Κι ο Ιησούς απάντησε: " Ούτε αυτός, ούτε οι γονείς του. Γεννήθηκε τυφλός για να φανερωθεί σ' αυτόν η δύναμη του Θεού. Όσο είμαι σ' αυτόν τον κόσμο, εγώ είμαι το Φως του κόσμου ".

Με την αποδοχή της ερώτησης (εκεί είναι το ζουμί) ως λογική, ο Ιησούς δηλώνει έμμεσα ότι υπάρχει προηγούμενη άρα και επόμενη ζωή. Κι αυτό διότι απαντά στους μαθητές του ότι δεν αμάρτησε ούτε ο τυφλός ούτε οι γονείς του.
Ποτε όμως δύναται να αμαρτήσει αφού ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ τυφλος; σαφώς στην ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ. Αποδείξαμε δηλαδή μέσω της Αγίας Γραφής ότι υπάρχει προηγούμενη άρα και επόμενη ζωή. Ατράνταχτο επιχείρημα που φέρνει επανάσταση
σε ολα!!! Άλλο που το κάνουν γαργάρα.

:rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Η θρησκεία είναι γενικώς περίεργο και ανεξήγητο πράγμα. Βασίζεται στην πίστη κι όχι σε αποδείξεις.
Η Ντονάλντια συλλογιστική έχει εισχωρήσει και εκεί ώστε να αποδείξει με επιχειρήματα κάποια πράγματα. Ιδού ενα απλό επιχείρημα που ποτέ κανένας της εκκλησίας
δεν μπόρεσε
τον Ιησού: " Κύριε,ποιος αμάρτησε, αυτός ή οι γονείς του, για να γεννηθεί τυφλος; " Κι ο Ιησούς απάντησε: " Ούτε αυτός, ούτε οι γονείς του. Γεννήθηκε τυφλός για να φανερωθεί σ' αυτόν η δύναμη του Θεού. Όσο είμαι σ' αυτόν τον κόσμο, εγώ είμαι το Φως του κόσμου ".

Με την αποδοχή της ερώτησης (εκεί είναι το ζουμί) ως λογική, ο Ιησούς δηλώνει έμμεσα ότι υπάρχει προηγούμενη άρα και επόμενη ζωή. Κι αυτό διότι απαντά στους μαθητές του ότι δεν αμάρτησε ούτε ο τυφλός ούτε οι γονείς του.
Ποτε όμως δύναται να αμαρτήσει αφού ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ τυφλος; σαφώς στην ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ. Αποδείξαμε δηλαδή μέσω της Αγίας Γραφής ότι υπάρχει προηγούμενη άρα και επόμενη ζωή. Ατράνταχτο επιχείρημα που φέρνει επανάσταση

Ναι αλλά οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται μόνο τη ζωή που ζούμε τώρα κανείς δε αντιλαμβάνεται τη προηγούμενη και τη επόμενη ζωή.Εγω θα πω ότι ο τυφλός για να γεννηθεί τυφλός δε φταίει ο ιδιος έχοντας κάνει αμαρτία αλλά οι γονείς του είναι αμαρτωλοί με κάποιον τρόπο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ούτε καν φίλε ένας που έχει ιδια κιλά με το ύψος του είναι λεπτός και όσο γυμνασμενος και να είναι πάλι όγκο και μπράτσα δε θα έχει για να έχεις ογκο και μπράτσα πρέπει να έχεις και κάποια κιλά.Εχετε μπερδέψει μερικοί τον λεπτό και γυμνασμενο με τον ογκώδη και γυμνασμενο έχει τρομερή διάφορα το ένα από το άλλο.Αυτος που γυμνάζεται και είναι λεπτός δε θεωρείται γυμνασμενος αλλά ψιλολαπας που απλά έχει κάποιους μύες αυτός που έχει κάποια κιλά και είναι γυμνασμενος παίρνει τη πέτρα και τη στιβει.
Εγώ έγραψα ότι "μπορεί"
και είναι αλήθεια μιας που με γυμναστική συμβαίνει.
Εσύ το αποκλείεις βάζοντας μέσα τον όγκο κτλ. Άλλα αντί άλλων.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγώ έγραψα ότι "μπορεί"
και είναι αλήθεια μιας που με γυμναστική συμβαίνει.
Εσύ το αποκλείεις βάζοντας μέσα τον όγκο κτλ. Άλλα αντί άλλων.
Με γυμναστική δε συμβαίνει γιατί πρέπει να έχεις και κιλά για να έχεις ογκο και μπράτσα με γυμναστική συμβαίνει με τρόπο μη φυσικό μόνο όπως αναβολικά.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
δεν μπόρεσε

Εδώ βλέπεις κάποιοι άλλοι λένε νά γίνουμε Μουσουλμανική χώρα, γιά νά βρούν γκόμενα.
Μιλάμε ότι διαταράσσεται η πνευματική ισορροπία... και η λογική μας! :headbang:
-Ασχετο αλλά είναι τροφή γιά σκέψη-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Με γυμναστική δε συμβαίνει γιατί πρέπει να έχεις και κιλά για να έχεις ογκο και μπράτσα με γυμναστική συμβαίνει με τρόπο μη φυσικό μόνο όπως αναβολικά.
Ο όγκος δεν σημαίνει πάντα δύναμη. Βγάλε τον όγκο από το μυαλό σου. Αν είσαι γυμνασμένος είσαι δυνατός. Συνεπώς 1,80 με 80 κιλά μπορεί κάποιος να ειναι θηρίο. Όπως κι άλλα παραδείγματα που ισχύουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom