Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
163
Like
20.671
Πόντοι
32.478
Εγώ κοιτάω το συμφέρον μου. Με τις ελλεινιδες δεν εχω να κερδίσω τίποτα μόνο πίτες και άσχημη συμπεριφορά. Αν όμως κυριαρχούσε το ισλάμ στην Ελλάδα ίσως τα πράγματα στον ερωτικό τομέα να ήταν πολύ καλύτερα.σιγουρα όλοι θα είχαμε από μια γυναίκα. Οπότε θα παω εκεί που με συμφέρει πιο καλά!
Στο καλό και να μην μας γράφεις. Ότι στο bou θα υπήρχε θαυμαστής του ισλάμ με ξεπερνάει. Μου θυμίζει κατι γιδοκομμουνιστές που θαυμάζουν κόκκινες χούντες αλλά μένουν στην δύση και είναι και φραγκάτοι. Για τον πούτσο καβάλα δηλαδή.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι αλλά οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται μόνο τη ζωή που ζούμε τώρα κανείς δε αντιλαμβάνεται τη προηγούμενη και τη επόμενη ζωή.Εγω θα πω ότι ο τυφλός για να γεννηθεί τυφλός δε φταίει ο ιδιος έχοντας κάνει αμαρτία αλλά οι γονείς του είναι αμαρτωλοί με κάποιον τρόπο.
Δεν έχει καμία σημασία τι λες εσύ στην παρούσα φάση παρά μόνο ως γνώμη.
Εδω μιλάει ενα ατρανταχτο επιχείρημα μέσα από την ίδια την Αγία Γραφή. Δεν έχει βρεθεί ποτέ κανείς να μου
το αντικρούσει με σοβαρή εξήγηση.
Σε κάποια άλλα συμφωνώ. Εδώ όμως βρήκα κενό.
Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Θα λέμε σε όλα ναι;

:rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν έχει καμία σημασία τι λες εσύ στην παρούσα φάση παρά μόνο ως γνώμη.
Εδω μιλάει ενα ατρανταχτο επιχείρημα μέσα από την ίδια την Αγία Γραφή. Δεν έχει βρεθεί ποτέ κανείς να μου
το αντικρούσει με σοβαρή εξήγηση.
Σε κάποια άλλα συμφωνώ. Εδώ όμως βρήκα κενό.
Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Θα λέμε σε όλα ναι;

Όχι δε ξέρω να σου αντικρούσω το επιχείρημα αυτό με σοβαρή εξήγηση η αλήθεια είναι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εδώ βλέπεις κάποιοι άλλοι λένε νά γίνουμε Μουσουλμανική χώρα, γιά νά βρούν γκόμενα.
Μιλάμε ότι διαταράσσεται η πνευματική ισορροπία... και η λογική μας! :headbang:
-Ασχετο αλλά είναι τροφή γιά σκέψη-
Αυτά είναι όλα μαλακίες.
Οι μουσουλμάνοι έχουν την δική τους θρησκεία όπως κι άλλοι. Δεν μπορεί κάποιος να γίνει μουσουλμάνος έτσι εύκολα. Πόσο μάλλον για να βρει γκόμενα. Σιγά το επιχείρημα. Εγώ που έχω δουλέψει με μουσουλμάνους σε νησί, σας λέω στάνταρ πως εκτός ότι είναι εντελώς μαλάκες και πορωμενοι ζουν μια άλλη ζωή που ο Χριστιανός δεν μπορεί να ζήσει. Εγώ ας πούμε για να κάνω την ζωή του πιστού μουσουλμάνου θα πρέπει να κατέβει ο Αλλάχ στην γη και να μου σκάσει μια προκαταβολή του αντίστοιχου παραδείσου που υπόσχεται για να ασχοληθώ. Θα κάτσω εγώ να τρώω οπότε μου λένε με νηστείες, προσευχές κτλ βασανιστήρια; αυτοί έχουν μάθει έτσι από μικροί.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ο όγκος δεν σημαίνει πάντα δύναμη. Βγάλε τον όγκο από το μυαλό σου. Αν είσαι γυμνασμένος είσαι δυνατός. Συνεπώς 1,80 με 80 κιλά μπορεί κάποιος να ειναι θηρίο. Όπως κι άλλα παραδείγματα που ισχύουν.

Ο όγκος σημαίνει δύναμη να ξέρεις τα κιλά ίσον δύναμη οπότε όχι ένας 1.80 και 80 κιλά είναι κανονικός όχι κάτι παραπάνω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όχι δε ξέρω να σου αντικρούσω το επιχείρημα αυτό με σοβαρή εξήγηση η αλήθεια είναι.
Εδώ δεν μπορούν οι Θεολόγοι. Οχι εσύ που είσαι άσχετος. Γενικώς οι θρησκείες έχουν πρόβλημα "μεταδοτικού" στον κόσμο. Δεν μπορούν να πείσουν και σου αμολανε ένα "πρέπει να πιστέψεις για να καταλάβεις" και καθάρισαν.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο όγκος σημαίνει δύναμη να ξέρεις τα κιλά ίσον δύναμη οπότε όχι ένας 1.80 και 80 κιλά είναι κανονικός όχι κάτι παραπάνω.
Δεν πάει έτσι. Αν ένας είναι 150 κιλά μπουχεσας δεν έχει καμία δύναμη κι ας έχει όγκο. Η γυμναστική κάνει την διαφορά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επιστροφή στο θέμα. Τι στον πούτσο κάνει η νέα γενιά που κάθονται σαν ναυάγια όπου βρουν με τις γκόμενες; σε σκαλάκια, σε παγκακια κτλ.
Σεβαστό ότι έχουν γκόμενες από σχολείο, παρέες κτλ αλλά απορίας άξιο που αράζουν σαν πτώματα. Σαν καταθλιπτικά υπόθετα όλη μέρα τα βλέπεις και δυστυχώς είναι μεγάλη η μερίδα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Επιστροφή στο θέμα. Τι στον πούτσο κάνει η νέα γενιά που κάθονται σαν ναυάγια όπου βρουν με τις γκόμενες; σε σκαλάκια, σε παγκακια κτλ.
Σεβαστό ότι έχουν γκόμενες από σχολείο, παρέες κτλ αλλά απορίας άξιο που αράζουν σαν πτώματα. Σαν καταθλιπτικά υπόθετα όλη μέρα τα βλέπεις και δυστυχώς είναι μεγάλη η μερίδα.
Πού νά πάνε ?
Δέν έχουν μία γιά καφέ κτλ
Οτι χαρτζιλίκι τούς δώσουν οι γονείς τους, πίνουν...κανένα 3φυλλο καί τέλος!
-Από όποια πλατεία καί νά περάσεις σέ παίρνουν τά ντουμάνια-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα πάλι πέρασε το μωρό με το μισό βυζί έξω και χαζογελούσε μέσα στην καύλα. Τα είπαμε και πλέον είναι κραυγαλέο. Δύο εκδοχές υπάρχουν. Είτε γουστάρει να γαμηθεί είτε ψάχνει χορηγία/ντάντεμα. Αυτό ισχύει πάντα σε κάθε περίπτωση. Ας ελπίσουμε ότι είναι το πρώτο.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πού νά πάνε ?
Δέν έχουν μία γιά καφέ κτλ
Οτι χαρτζιλίκι τούς δώσουν οι γονείς τους, πίνουν...κανένα 3φυλλο καί τέλος!
-Από όποια πλατεία καί νά περάσεις σέ παίρνουν τά ντουμάνια-
Δεν θα μπορούσα να το διατυπώσω καλύτερα. Προσωπικά τα λυπάμαι. Δείχνουν να μην έχουν την παραμικρή όρεξη για ζωή. Μου έρχεται να τους πετάξω έναν κουβά νερό στο κεφάλι. Μαζί με τον κουβά.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Αν σε έδιναν γκόμενά οι Τούρκοι δεν θα τουρκευες? Εγώ θα άλλαζα το όνομα μου σε Μουσταφά αν οι Τούρκοι με έβρισκαν γκομενα
Μετά θα έπρεπε να αλλάξεις το όνομά σου σε όλα τα σόσιαλ που έχεις λογαριασμούς.
Και πάνω που θα άρχιζαν όσοι σε ξέρουν να σε συνηθίζουν ως Μουσταφά, πες ότι σε άφηνε η γκόμενα για άλλον Τούρκο. Τι θα έκανες τότε; Θαρρείς ότι οι Τούρκοι θα σου έβρισκαν συνέχεια γκόμενες για να σε κρατήσουν;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μετά θα έπρεπε να αλλάξεις το όνομά σου σε όλα τα σόσιαλ που έχεις λογαριασμούς.
Και πάνω που θα άρχιζαν όσοι σε ξέρουν να σε συνηθίζουν ως Μουσταφά, πες ότι σε άφηνε η γκόμενα για άλλον Τούρκο. Τι θα έκανες τότε; Θαρρείς ότι οι Τούρκοι θα σου έβρισκαν συνέχεια γκόμενες για να σε κρατήσουν;
Θα έβαζε κοινό όνομα κάτι εύηχο και πιασάρικο.

Κάτι σαν...ΜΟΥΣΟΥΛ-ΜΑΝ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν θα μπορούσα να το διατυπώσω καλύτερα. Προσωπικά τα λυπάμαι. Δείχνουν να μην έχουν την παραμικρή όρεξη για ζωή. Μου έρχεται να τους πετάξω έναν κουβά νερό στο κεφάλι. Μαζί με τον κουβά.

Καί όπως είναι μέσα στό κλάσιμο τους από τά σέα, βάζουν καί Trap,
έχουν κάτι φορητά ηχεία δυνατά, καί βαράνε κάργα Trap,
Πρός τό τέλος τής "Βραδιάς" τους, τσακώνονται κιόλας...μεταξύ τους!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εδώ δεν μπορούν οι Θεολόγοι. Οχι εσύ που είσαι άσχετος. Γενικώς οι θρησκείες έχουν πρόβλημα "μεταδοτικού" στον κόσμο. Δεν μπορούν να πείσουν και σου αμολανε ένα "πρέπει να πιστέψεις για να καταλάβεις" και καθάρισαν.

Συμφωνώ σε αυτό που λες ναι όντως οι θρησκείες δε έχουν μεταδοτικότητα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν πάει έτσι. Αν ένας είναι 150 κιλά μπουχεσας δεν έχει καμία δύναμη κι ας έχει όγκο. Η γυμναστική κάνει την διαφορά.
Συγουρα ρε φίλε εννοείται αυτό αν δε γυμνάζεσαι δε έχεις δύναμη.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τζιμιμή έχεις μπερδέψει τον μυϊκό όγκο με τα πατσοκοιλια
Δλδ αυτός είναι χοντρελας 150 κιλά και αδύναμος?ίσα ίσα είναι λιγάκι παραπάνω και έχει τέρμα δύναμη εγώ για τέτοια σώματα μιλάω.Αυτο είναι αντρικό σώμα.

Συνημμένα

• Screenshot_2023-11-16-00-12-46-775.jpg
    Screenshot_2023-11-16-00-12-46-775.jpg
    326,7 KB · Εμφανίσεις: 28

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Θα έβαζε κοινό όνομα κάτι εύηχο και πιασάρικο.

Κάτι σαν...ΜΟΥΣΟΥΛ-ΜΑΝ.

Εγώ γελάω με το «αν σε έδιναν, αν με έβρισκαν». Δηλαδή περιμένει από τους άλλους κι επιπλέον θεωρεί ότι αν του έδιναν γκόμενα θα μπορούσε και να την κρατήσει. Είναι τόσο σίγουρος ότι θα έμενε μαζί του σε σημείο που θα άλλαζε και το όνομά του. Το ότι δεν μπορεί να σταυρώσει γενικώς γκόμενα και αυτό να οφείλεται στον ίδιο, ούτε που το εξετάζει.

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ γελάω με το «αν σε έδιναν, αν με έβρισκαν». Δηλαδή περιμένει από τους άλλους κι επιπλέον θεωρεί ότι αν του έδιναν γκόμενα θα μπορούσε και να την κρατήσει. Είναι τόσο σίγουρος ότι θα έμενε μαζί του σε σημείο που θα άλλαζε και το όνομά του. Το ότι δεν μπορεί να σταυρώσει γενικώς γκόμενα και αυτό να οφείλεται στον ίδιο, ούτε που το εξετάζει.
Αυτό με την αλλαγή ονόματος
κι από το να περιμένει από τους άλλους, με ξίνισε
κι εμένα.
Τα άλλα τα καταλαβαίνω
και τα δικαιολογω (από την λύσσα να βρει).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom