Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Έκανες τον κόπο να κοιτάξεις τι λινκς ποστάρισα ή συνεχίζεις την ίδια κασέτα με τα σόσιαλ επειδή λειτουργείς με στερεότυπα;

Το asmallworld, το Onluxy και πολλά ακόμα vip style σόσιαλς δεν είναι για το γεροντομπαρμπάδι ούτε για τον νέουλα αμούστακο. Είναι για φραγκάτους κι επιτυχημένους.
Εσύ μας λες ότι αυτοί δεν ασχολούνται με σόσιαλ κι εγώ σου λέω ότι έχουν τα δικά τους.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι το παιγνίδι της γνωριμίας και της δικτύωσης έχει μεταφερθεί στα σόσιαλ πια για όλους τους ανθρώπους που είναι μοντέρνοι κι όχι συντηρητικοί ή τεχνολογικά αναλφάβητοι. Απλά δεν κάνουν την ίδια χρήση των σόσιαλς όλος ο κόσμος και όλα τα σόσιαλ δεν είναι το ίδιο.

Άμα είσαι φραγκάτος και επιτυχημένος, ναι συμφωνώ ότι οι γυναίκες θα σε ψάχνουν. Αλλά πώς θα σε βρουν αν δεν είσαι στον φυσικό τους περίγυρο; Πώς στην ευχή θα με γνωρίσει η άλλη από το Παρίσι ενώ μένω στο Μοντπελιέ, αν δεν χρησιμοποιώ σόσιαλς;

Σόρυ, αλλά έχεις μείνει πίσω. Οι άνθρωποι πλέον δεν ασχολούνται μόνο με το χωριό τους ή τη συνοικία τους.
Δέν ασχολούμαι καθόλου μέ "Ψηφιακές γκόμενες" μόνο μέ φυσικές γυναίκες, καί πάντα face to face. -Εχω κάνει όλα τά πειράματα πάντως-
Νά σέ ενημερώσω ότι η εργασία μου είναι τό Hi-End στήν ακουστική,καί γνωρίζω αρκετά καλά θά έλεγα από τεχνολογία.
Πώς θά σέ γνωρίσει η άλλη από το Παρίσι ενώ μένεις στο Μοντπελιέ, αν δεν χρησιμοποιείς σόσιαλς ?
Γιατί είναι ανύπαρκτες οι γκόμενες στό Μοντπελιέ,μία πόλη σχεδόν 300Κ ανθρώπων,δέν σέ φτάνουν ?
Καθόλου δέν έχω μείνει πίσω απλά είμαι ρεαλιστής...καί όχι ονειροπόλος!

και ποιος σου ειπε οτι τοσες γκομενες που εχω πηδηξει απο τα apps τις ηθελα για γκόμενες?
Από τά Apps δέν γαμεί σχεδόν κανένας.
Αν αυτό παραδόξως συμβεί νά γαμήσει κάποιος από Apps, θά έχει φάει τόν χρόνο του.
Η γκόμενα πού θά γάμησε θά ήταν ασχημομέτρια, καί μέ full ψυχολογικά θέματα.
Μετριοκαλή γκόμενα καί μέ λογική...ποτέ!!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Δέν ασχολούμαι καθόλου μέ "Ψηφιακές γκόμενες" μόνο μέ φυσικές γυναίκες, καί πάντα face to face. -Εχω κάνει όλα τά πειράματα πάντως-
Νά σέ ενημερώσω ότι η εργασία μου είναι τό Hi-End στήν ακουστική,καί γνωρίζω αρκετά καλά θά έλεγα από τεχνολογία.
Πώς θά σέ γνωρίσει η άλλη από το Παρίσι ενώ μένεις στο Μοντπελιέ, αν δεν χρησιμοποιείς σόσιαλς ?
Γιατί είναι ανύπαρκτες οι γκόμενες στό Μοντπελιέ,μία πόλη σχεδόν 300Κ ανθρώπων,δέν σέ φτάνουν ?

Αν αυτό παραδόξως συμβεί νά γαμήσει κάποιος από Apps, θά έχει φάει τόν χρόνο του.
ρε ακροατη τωρα καταλαβαινεις τι σου λεω η κανεις οτι δε καταλαβαινεις?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
ρε ακροατη τωρα καταλαβαινεις τι σου λεω η κανεις οτι δε καταλαβαινεις?
Εσύ λές ότι γαμάς αβέρτα γκόμενες -Η γαμούσες- από Apps, καί εγώ λέω ότι δέν γαμεί σχεδόν κανείς.
Επίσης λές ότι δέν σέ νοιάζει νά τίς βγάλεις γκόμενες, αλλά μόνο νά τίς γαμήσεις.
Καί εγώ σού λέω ότι αυτές οι γκόμενες, άν είναι απλά καί μόνο γιά γαμήσι δέν αξίζουν είναι...άθλιες!!
Ωραίες γκόμενες καί μέ σχετική λογική στά Apps δέν υπάρχουν, μόνο κάτι αρρωστιάρες άθλιες!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εσύ λές ότι γαμάς αβέρτα γκόμενες -Η γαμούσες- από Apps, καί εγώ λέω ότι δέν γαμεί σχεδόν κανείς.
Επίσης λές ότι δέν σέ νοιάζει νά τίς βγάλεις γκόμενες, αλλά μόνο νά γαμήσεις.
Καί εγώ σού λέω ότι αυτές οι γκόμενες, άν είναι απλά καί μόνο γιά γαμήσι δέν αξίζουν είναι...άθλιες!!
εσυ επιμενεις οτι γαμουσα μπαζα...το οτι σα χαρακτηρες ειναι αθλιες ειναι και ο λογος που δεν τις ηθελα γκομενες..εγω να γαμησω ηθελα (και γενικως διαφορα κολπα που αφορουν εμενα) αυτο δε λεμε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δε με νοιαζει τωρα να σε πεισω αν ηταν ωραιες καλες η οχι χεστο αυτο αστο

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
εσυ επιμενεις οτι γαμουσα μπαζα...το οτι σα χαρακτηρες ειναι αθλιες ειναι και ο λογος που δεν τις ηθελα γκομενες..εγω να γαμησω ηθελα (και γενικως διαφορα κολπα που αφορουν εμενα) αυτο δε λεμε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δε με νοιαζει τωρα να σε πεισω αν ηταν ωραιες καλες η οχι χεστο αυτο αστο
Γιατί λές ήθελες τώρα δέν θέλεις ?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Μυστήριος είσαι, τύπε μου. Θα μου κάνεις και το dating management τώρα; Από όπου θέλω θα γνωρίσω γυναίκες. Άσε που παίζω και το χαρτί της «τοποθεσίας» για να τραβήξω γυναίκες από άλλες λιγότερο ευνοικές περιοχές που επιθυμούν διακοπές στη Ριβιέρα κι επιπλέον υπάρχει κι απευθείας ακτοπλοική σύνδεση με Μαγιόρκα που τις κάνει να ονειρεύονται περισσότερο.

Εντάξει, με βρίσκουν κι ενδιαφέροντα τύπο όπως λένε, αλλά το πόσο ενδιαφέρον είναι κάποιος το ανακαλύπτεις αφού τον προσεγγίσεις πρώτα. Πολλοί ενδιαφέροντες τύποι μένουν με το πουλί στο χέρι, αν δεν έχουν τρόπο να προσελκύσουν κάποιον/α.

Κοίτα, εγώ δεν είπα ότι είσαι τεχνολογικά αναλφάβητος, απλά το ανέφερα επειδή υπα´ρχουν κι αυτοί. Εσύ μάλλον είσαι συντηρητικός, γιατί σε είδα να λες κάπου ότι πρέπει να βγάζουμε γκόμενα με την αξία μας κλπ. Ναι, όταν ψάχνεις για το έτερο ήμισι το καταλαβαίνω, αλλά όταν ψάχνουμε γκόμενες για σεξ και καλοπέραση, παίζεις όλα τα χαρτιά που έχεις στη διάθεσή σου με σκοπό να εντυπωσιάσεις και να επιτύχεις το στόχο σου.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
τυπε αυτα δυστυχως (και για αυτες και για εμας) τελειωσαν με την ελευση των σοσιαλ

Οταν η αλλη γυρναει σπιτι και εχει 192 νεα λαικς, 28 πμς και 68 νεους φολοουερς σε εχει ξεχασει ηδη μεχρι να βγαλεις τα παπουτσια σου...

Πανε οι εποχες που γυρνουσαν σπιτι μεθυσμενες απο τα μπρατσα και την ομορφια του Βασιλη και τις επαιρνε ο υπνος ονειρευομενες ενα κοινο μελλον με τον Βασιλη κοιτωντας το ταβανι μεχρι να τις παρει ο υπνος...
Ακριβώς τώρα ούτε οι κοιλιακοί μετράνε ούτε η φάτσα ούτε τίποτα μόνο τα φράγκα.Αν ο άλλος είναι πανέμορφος αλλά λεφτά μηδέν άνεργος χωρίς εισοδημα και πάλι δε θα του κάτσει καμία.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.183
Πόντοι
1.056
Ειναι ο συνδυασμος με τα τρια εξαρια που ονειρευονται οι γκομενες,εξαψηφιο εισοδημα,εξι γραμμωσεις στους κοιλιακους,εξι ιντσες πουτσος.
Βεβαια να πετυχουν τετοιον αντρα χλωμο.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μυστήριος είσαι, τύπε μου. Θα μου κάνεις και το dating management τώρα; Από όπου θέλω θα γνωρίσω γυναίκες. Άσε που παίζω και το χαρτί της «τοποθεσίας» για να τραβήξω γυναίκες από άλλες λιγότερο ευνοικές περιοχές που επιθυμούν διακοπές στη Ριβιέρα κι επιπλέον υπάρχει κι απευθείας ακτοπλοική σύνδεση με Μαγιόρκα που τις κάνει να ονειρεύονται περισσότερο.

Εντάξει, με βρίσκουν κι ενδιαφέροντα τύπο όπως λένε, αλλά το πόσο ενδιαφέρον είναι κάποιος το ανακαλύπτεις αφού τον προσεγγίσεις πρώτα. Πολλοί ενδιαφέροντες τύποι μένουν με το πουλί στο χέρι, αν δεν έχουν τρόπο να προσελκύσουν κάποιον/α.

Κοίτα, εγώ δεν είπα ότι είσαι τεχνολογικά αναλφάβητος, απλά το ανέφερα επειδή υπα´ρχουν κι αυτοί. Εσύ μάλλον είσαι συντηρητικός, γιατί σε είδα να λες κάπου ότι πρέπει να βγάζουμε γκόμενα με την αξία μας κλπ. Ναι, όταν ψάχνεις για το έτερο ήμισι το καταλαβαίνω, αλλά όταν ψάχνουμε γκόμενες για σεξ και καλοπέραση, παίζεις όλα τα χαρτιά που έχεις στη διάθεσή σου με σκοπό να εντυπωσιάσεις και να επιτύχεις το στόχο σου.
Φυσικά καί από όπου θέλεις νά γνωρίσεις γκόμενες εννοείται αυτό,αυτό πού έγραψα είναι γιά άνδρες ενεργούς στό face to face.
Οι υπόλοιποι μέ Apps καί μέ κανένα κονέ από άλλους, γιά νά βρούν γκόμενα καί άν ποτέ τήν βρούν.Καθόλου συντηρητικός δέν είμαι,
δηλάδή όποιος άνδρας βγάλει γκόμενα μέ τήν αξία τού, είναι συντηρητικός ? Ικανός είναι όχι συντηρητικός.
Αλλά τό νά πρέπει νά "Υπνωτίσω" τήν γκόμενα, μέ διάφορα τρίκ καί τεχνάσματα γιά νά τήν γαμήσω μού είναι εντελώς ξένο,
καί τό θεωρώ έως καί απελπισία, δηλαδή γιά εμένα...δέν αξίζει!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Φυσικά καί από όπου θέλεις νά γνωρίσεις γκόμενες εννοείται αυτό,αυτό πού έγραψα είναι γιά άνδρες ενεργούς στό face to face.
Οι υπόλοιποι μέ Apps καί μέ κανένα κονέ από άλλους, γιά νά βρούν γκόμενα καί άν ποτέ τήν βρούν.Καθόλου συντηρητικός δέν είμαι,
δηλάδή όποιος άνδρας βγάλει γκόμενα μέ τήν αξία τού, είναι συντηρητικός ? Ικανός είναι όχι συντηρητικός.
Αλλά τό νά πρέπει νά "Υπνωτίσω" τήν γκόμενα, μέ διάφορα τρίκ καί τεχνάσματα γιά νά τήν γαμήσω μού είναι εντελώς ξένο,
καί τό θεωρώ έως καί απελπισία, δηλαδή γιά εμένα...δέν αξίζει!!
Ε προφανώς έγραψες για το face to face, επειδή τους άλλους τρόπους τους έχεις απορρίψει, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους μας.

Τώρα όποιος βγάλει γκόμενα με την αξία του, ναι είναι ικανός, αλλά με την προυπόθεση να τη βγάλει πρώτα. Εδώ μιλάμε για ένα γκομενοπαιγνίδι, όπου παίζουν πολλοί και με τους δικούς του νόμους ο καθένας. Πας τώρα εσύ να βγάλεις γκόμενα με την αξία σου και ο άλλος με εντυπωσιασμό. Σε έφαγε λάχανο, και προφανώς είσαι συντηρητικός, γιατί δεν έχεις καταλάβει πώς παίζεται το παιγνίδι. Οι γκομενοσχέσεις που δεν αποσκοπούν σε γάμο/συμβίωση, είναι αναλώσιμες και με ημερομηνία λήξεως. Πολλές είναι ξεκάθαρες από την πρώτη στιγμή ότι είναι για σεξ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο καθένας, άντρας ή γυναίκα, πάει για να περάσει καλά και να παραμυθιαστεί για να ξεφύγει από την πραγματικότητά του.

Το έχω ξαναγράψει παλιά σε άλλο νήμα, αλλά θα το υπενθυμίσω:
Πάει μια γκόμενα για διακοπές και θέλει να κάνει γνωριμίες. Της αρέσεις, αλλά είσαι ταξιτζής και της χαλάς το όνειρο. Μπορεί να σου κάτσει επειδή είσαι ωραίο παιδί, αλλά στις φίλες της θα πει ότι γνώρισε έναν εισαγωγέα αυτοκινήτων. Ε λοιπόν γιατί δεν της το λες από την αρχή αυτό το παραμύθι να της φτιάξεις το κέφι; Καλαβαίνεις ότι όποιος την παραμυθιάσει έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας; Ούτε που θα την νοιάξει τη γκόμενα, γιατί θέλει να παραμυθιαστεί.

Εδώ εξηγούσα σε μία ότι δεν μένω ακριβώς στην Κυανή Ακτή, αλλά λίγο παραέξω κι αυτή εκεί επέμεινε ότι είναι το ίδιο, επειδή είναι δίπλα και φτάνει ως εδώ η αίγλη της.
Μία άλλη φορά μία γκόμενα με σύστησε στην παρέα της ως μεγάλο κτηματομεσίτη, ενώ εκείνη την εποχή ήμουν ακόμα κυνηγός ακινήτων, ένας μαύρος δηλ που τρέχει όλη μέρα.

Όποια θέλει να παραμυθιάζεται, δεν της χαλάω το χατήρι. :cheesy:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ε προφανώς έγραψες για το face to face, επειδή τους άλλους τρόπους τους έχεις απορρίψει, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους μας.

Τώρα όποιος βγάλει γκόμενα με την αξία του, ναι είναι ικανός, αλλά με την προυπόθεση να τη βγάλει πρώτα. Εδώ μιλάμε για ένα γκομενοπαιγνίδι, όπου παίζουν πολλοί και με τους δικούς του νόμους ο καθένας. Πας τώρα εσύ να βγάλεις γκόμενα με την αξία σου και ο άλλος με εντυπωσιασμό. Σε έφαγε λάχανο, και προφανώς είσαι συντηρητικός, γιατί δεν έχεις καταλάβει πώς παίζεται το παιγνίδι. Οι γκομενοσχέσεις που δεν αποσκοπούν σε γάμο/συμβίωση, είναι αναλώσιμες και με ημερομηνία λήξεως. Πολλές είναι ξεκάθαρες από την πρώτη στιγμή ότι είναι για σεξ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο καθένας, άντρας ή γυναίκα, πάει για να περάσει καλά και να παραμυθιαστεί για να ξεφύγει από την πραγματικότητά του.

Πάει μια γκόμενα για διακοπές και θέλει να κάνει γνωριμίες. Της αρέσεις, αλλά είσαι ταξιτζής και της χαλάς το όνειρο. Μπορεί να σου κάτσει επειδή είσαι ωραίο παιδί, αλλά στις φίλες της θα πει ότι γνώρισε έναν εισαγωγέα αυτοκινήτων. Ε λοιπόν γιατί δεν της το λες από την αρχή αυτό το παραμύθι να της φτιάξεις το κέφι; Καλαβαίνεις ότι όποιος την παραμυθιάσει έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας; Ούτε που θα την νοιάξει τη γκόμενα, γιατί θέλει να παραμυθιαστεί.

Εδώ εξηγούσα σε μία ότι δεν μένω ακριβώς στην Κυανή Ακτή, αλλά λίγο παραέξω κι αυτή εκεί επέμεινε ότι είναι το ίδιο, επειδή είναι δίπλα και φτάνει ως εδώ η αίγλη της.
Μία άλλη φορά μία γκόμενα με σύστησε στην παρέα της ως μεγάλο κτηματομεσίτη, ενώ εκείνη την εποχή ήμουν ακόμα κυνηγός ακινήτων, ένας μαύρος δηλ που τρέχει όλη μέρα.

Δέν διαφωνώ σέ τίποτα από αυτά πού έγραψες, λίγο-πολύ έτσι είναι.
Ομως παραμένω "Ρομαντικός" κατά κάποιο τρόπο, μέ τά δικά μου θέλω καί αξίες.
Σιγά μήν πώ ψέματα, γιά νά εντυπωσιάσω μία γκόμενα πού ψήνεται γιά Sex.
Ούτε τό έχω σκεφτεί ποτέ αυτό στήν ζωή μου,άν μέ θέλει ώς άνδρα τής αρέσω καί μέ γουστάρει όλα Ok.
Αν πάλι δέν μέ γουστάρει η δέν τής αρέσω πάλι Ok...κανένα προβλημα!!

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Κι ο Λουκάς Νοταράς έτσι πίστευε ότι θα τον έκαναν πασά κι ότι θα είχε χαρέμι αλλά του πήραν τα παιδιά για γιουσουφάκια.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Ρε παιδιά, μην είμαστε και στα άκρα!

Προφανώς και είναι τρισάθλια η συνθήκη των dating apps για έναν άνδρα, καθώς μόνος σου βάζεις τον εαυτό σου σε μια λίστα αναμονής περιμένοντας να σου μιλήσει η κάθε καημένη που δεν έχει στο ήλιο μοίρα.
Γιατί όπως έχουμε πει, κανέναν λόγο δεν έχει μια εμφανίσιμη κοινωνική γυναίκα στην Ελλάδα να βρεθεί στο Τίντερ.
Εδώ όλοι έξω είναι κάθε βράδυ φίσκα τα μαγαζιά από παρέες όλων των ηλικιών, οι άνδρες ουρά κάνουν πίσω από ακόμα και τις ασχημότερες γυναίκες, μήπως και γαμήσουν άκοπα.
Συνεπώς μιλάμε για κοινωνικά αποτυχημένες γυναίκες.

Αλλά εξαιρέσεις ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν.
Φυσικά θα φας και γκόμενα από σόσιαλ αν παίζεις μπάλα, απλά εάν γουστάρεις το face to face και την καυλάντα, σου φαίνεται πολύ κακομοίρικο να ανταλλάσεις μηνυματάκια σε μια οθονίτσα, χωρίς να την έχεις δει την άλλη καν!

Προσωπικά μόνο τίντερ είχα παίξει παλιά, έφαγα κάποια κομματάκια, πέτυχα και κάποια καλά μεν, αλλά για εμένα, δεν άξιζε ούτε τον χρόνο που έφαγα, ούτε και τον κοπο-θαρρώ πως θα τα είχα καταφέρει πολύ καλύτερα με γκόμενες έξω!

Χώρια που οποιαδηποτε γνωρίσεις μέσω app είναι προδιεγεγραμμένο πως θα την εχεις αυστηρά ΜΟΝΟ για σεξ και γεία σας.
Σου στερεί οποιαδήποτε άλλη προοπτική σε περίπτωση που πέσεις σε κάποια που γουστάρεις και κάτι παραπάνω.
Ο καθένας μας έχει τα όπλα του και τη φάση του.
Δεν είναι ούτε 'ρομαντικός' ούτε αφελής αυτός που γουστάρει την live καυλάντα να παίξει μπάλα, ούτε και είναι δειλός όποιος ψάχνει online να κάνει παιχνίδι με ό,τι παίζει!
Καλό είναι όμως να έχουμε τα ματάκια μας ανοιχτά, καθώς ο κόσμος εξελίσσεται πολύ γρήγορα, και ποτέ δεν ξέρεις τα τυχερά -κι άτυχα) παιχνίδια της μοίρας!

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
976
Πόντοι
81

Συμφωνώ σε κάποια σημεία αλλά μιλώντας καλύτερα για εμένα ακόμη και στο να βγάλω γκόμενα για ένα βράδυ κ προκειμένου να ξεχωρίσω από την "πλεμπα" του ανταγωνισμού και να γίνω ξεχωριστός ώστε να με επιλέξει,αυτόματα δεν υποβιβαζω τον εαυτό μου έναντι του αιδοίου;
Για να διευκρινίσω μιλάω πάντα για απλόν άντρα όπως είμαι, προς μια απλή γυναίκα κ στην Ελλάδα όπου μέσω σοσιαλ δεν αρκεί ένα απλό προφίλ για να ξεχωρίζεις διότι με την λογική αυτή έχει αυξηθεί ο ανταγωνισμός οπότε μπαίνει σε πλειοδοσία το μουνι της εκάστοτε γκόμενας.Αν ο καθε τύπος το υψηλο επίπεδο ζωής που διαφημίζει είναι η ζωή του με γεια του κ χαρά του.Αλλα το να μετατραπεί ο μέσος νέος ή σαραντάρης μισθωτός στην Ελλάδα ως μπον βιβερ είναι στα μάτια μου γελοιο κ μουνοδουλο.Ειναι σαν να παριστάνει κάποιος έναν τύπο ξενο προς τον εαυτό του,σαν μια γκομενα πχ η Μαίρη να έχει κάνει 156 πλαστικές πανω της οπότε δεν μιλάμε για Μαίρη μιλάμε για έναν άλλο άνθρωπο.Και φυσικά τον τρόπο ζωής δεν μπορεί να τον ακολουθήσει για πολύ αλλά κάνει ταυτόχρονα ένα πολύ μεγάλο κακό έμμεσα ή και άθελά του στον υπόλοιπο αντρικό πληθυσμό.
Αυξανει τον εγωκεντρισμό κ αυταρεσκεια των γυναικών οπότε καθίσταται η κάθε Μαριγώ της γειτονιάς απροσπέλαστη για τον αντίστοιχο λαϊκό τύπο.
Εγω δεν έχω καταλάβει τι ψάχνει η μέση Ελληνίδα κ μέση ξένη στην Ελλάδα στα σοσιαλ κ dating apps που ουσιαστικά ποτέ δεν θέλει να βρεθεί με καποιον από κοντά.Τον ιππότη με το λευκό άλογο; Δηλαδή ρε ψυχολογικό ναυάγιο να κάνω τον καραγκιόζη,να φορτωθω δάνεια για να τραβάω φωτό από ταξιδια,μαγαζιά,ιχ για να κερδίσω το "χρυσό" αιδοίο σου;Αφού ρε φαντασιόπληκτη ο πλούσιος δεν σε έχει ανάγκη κι αν θες σε κάνει γυσοκανατα του για ένα βράδυ κ έχει χιλιάδες σαν κι εσένα,τον μέσο πλην τίμιο κ γαμεα δεν τον θες,τι ψάχνεις τότε εκεί μέσα με τις ώρες μέρες;Φυσικά την χαμένη επιβεβαίωση που δεν βρίσκεις έξω στην πραγματική ζωή.Εγω έχω τελειώσει από σοσιαλ ,έχω χιλιάδες παράδειγματα αποφυγής.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Από τιντερ νομίζω είναι πιο πιθανό να βρεις κάποια αφού οι ελλεινιδες δεν γουστάρουνε πεσίματα στο δρόμο από άγνωστους. Από τιντερ γαμαει κανένας? Ο βλαδιμηρος γιατί λέει ότι δε γαμαει από τιντερ? Δηλαδή αν δε θα βρεις από τιντερ? Από που θα βρεις?
Ναί έτσι είναι όπως τά λές όποιος παίζει στό Tinder, γαμεί 2-3 γκόμενες τήν εβδομάδα.
Μπές καί εσύ στό Tinder νά βγάζεις ωραίες γκόμενες, θά τίς...ξεσκίσεις όλες! :think:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Το Α και Ω για εναν αντρα ειναι η δουλεια που κανει και το ποσες επαφες αποκτα μεσα απο αυτη με ΝΕΕΣ πελατισσες. Δηλαδη με λιγα λογια:

ΤΙ ΡΟΗ ΝΕΩΝ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ Η ΕΤΟΣ

Ολα τα υπολοιπα ερχονται σε δευτερη μοιρα

Εσυ προφανως γνωριζεις διαρκως νεες γυναικες μεσα απ τη δουλεια σου, κατι που ειναι μεγαλο λαχειο και σου δινει τη δυνατοτητα να εισαι της αποψης να αποφευγεις απς και μεσαζοντες και πολυ καλα κανεις.

Οι περισσοτεροι ομως δεν κανουν καθολου νεες γνωριμιες με γυναικες μεσα απ τη δουλεια τους με αποτελεσμα να περνανε οι εβδομαδες, οι μηνες, τα χρονια χωρις αποτελεσμα. ΟΚ, υπαρχουν οι κυκλοι αλλα απο εκει σπανιο να φαει καποιος, εχουμε συζητησει το γιατι. Επισης ειναι και το εξω, αν βγαινεις συχνα μπορεις να γνωριζεις, κλπ αλλα δυστυχως στην Ελλαδα αυτο ειναι δυσκολο. Εξωτερικο μονο εναν καλο φιλο-σκυλο να εχεις και μπορειτε να κανετε παπαδες καθε ΣΚ απλα και μονο με πεσιματα και φιλικες προσεγγισεις. Ελλαδα αυτο ειναι αδυνατο, για τους γνωστους λογους

Για ολα τα ανωτερω τα απς ειναι μια διαφυγη, αν και για Ελλαδα εχουν και παλι μεγαλυτερο βαθμο δυσκολιας απο το εξωτερικο

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το Α και Ω για εναν αντρα ειναι η δουλεια που κανει και το ποσες επαφες αποκτα μεσα απο αυτη με ΝΕΕΣ πελατισσες. Δηλαδη με λιγα λογια:

ΤΙ ΡΟΗ ΝΕΩΝ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ Η ΕΤΟΣ

Ολα τα υπολοιπα ερχονται σε δευτερη μοιρα

Εσυ προφανως γνωριζεις διαρκως νεες γυναικες μεσα απ τη δουλεια σου, κατι που ειναι μεγαλο λαχειο και σου δινει τη δυνατοτητα να εισαι της αποψης να αποφευγεις απς και μεσαζοντες και πολυ καλα κανεις.

Οι περισσοτεροι ομως δεν κανουν καθολου νεες γνωριμιες με γυναικες μεσα απ τη δουλεια τους με αποτελεσμα να περνανε οι εβδομαδες, οι μηνες, τα χρονια χωρις αποτελεσμα. ΟΚ, υπαρχουν οι κυκλοι αλλα απο εκει σπανιο να φαει καποιος, εχουμε συζητησει το γιατι. Επισης ειναι και το εξω, αν βγαινεις συχνα μπορεις να γνωριζεις, κλπ αλλα δυστυχως στην Ελλαδα αυτο ειναι δυσκολο. Εξωτερικο μονο εναν καλο φιλο-σκυλο να εχεις και μπορειτε να κανετε παπαδες καθε ΣΚ απλα και μονο με πεσιματα και φιλικες προσεγγισεις. Ελλαδα αυτο ειναι αδυνατο, για τους γνωστους λογους

Για ολα τα ανωτερω τα απς ειναι μια διαφυγη, αν και για Ελλαδα εχουν και παλι μεγαλυτερο βαθμο δυσκολιας απο το εξωτερικο
Τό έχω τονίσει αυτό, όποιος δέν έχει γκόμενες γύρω του "Πρέπει" νά δεί καί νά βρεί, τά αδύνατα σημεία του.
Εμφάνιση,βάρος,ντύσιμο,ευγένεια κτλ νά τά βελτιώσει καί νά βγεί στόν "Πόλεμο" έξω στήν πραγματικότητα.
Νά αρχίσει νά φλερτάρει νά τού λυθεί η γλώσσα, άσχετα από τίς όποιες αποτυχίες του.
Μόνο μέ αυτόν τόν τρόπο θά βρεί γκόμενα, καί όχι οχυρωμένος πίσω από τήν αραχνιασμένη οθόνη...τού υπολογιστή του!!
Συν πως θα τους πει κιόλας καμία μαλακία περί Ισλάμ,θα τις (παρ)ακολουθεί κλπ :confused:
Οχι αυτό άς τό παραλείψει πρός τό παρών! :mati:

David295

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2023
Like
4
Πόντοι
0
Δεν αφηνεις μια γυναικα για καποια αλλη.Ο σωστος ανδρας κραταει και τις δυο!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom