Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Δέν ασχολούμαι καθόλου μέ "Ψηφιακές γκόμενες" μόνο μέ φυσικές γυναίκες, καί πάντα face to face. -Εχω κάνει όλα τά πειράματα πάντως-Έκανες τον κόπο να κοιτάξεις τι λινκς ποστάρισα ή συνεχίζεις την ίδια κασέτα με τα σόσιαλ επειδή λειτουργείς με στερεότυπα;
Το asmallworld, το Onluxy και πολλά ακόμα vip style σόσιαλς δεν είναι για το γεροντομπαρμπάδι ούτε για τον νέουλα αμούστακο. Είναι για φραγκάτους κι επιτυχημένους.
Εσύ μας λες ότι αυτοί δεν ασχολούνται με σόσιαλ κι εγώ σου λέω ότι έχουν τα δικά τους.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι το παιγνίδι της γνωριμίας και της δικτύωσης έχει μεταφερθεί στα σόσιαλ πια για όλους τους ανθρώπους που είναι μοντέρνοι κι όχι συντηρητικοί ή τεχνολογικά αναλφάβητοι. Απλά δεν κάνουν την ίδια χρήση των σόσιαλς όλος ο κόσμος και όλα τα σόσιαλ δεν είναι το ίδιο.
Άμα είσαι φραγκάτος και επιτυχημένος, ναι συμφωνώ ότι οι γυναίκες θα σε ψάχνουν. Αλλά πώς θα σε βρουν αν δεν είσαι στον φυσικό τους περίγυρο; Πώς στην ευχή θα με γνωρίσει η άλλη από το Παρίσι ενώ μένω στο Μοντπελιέ, αν δεν χρησιμοποιώ σόσιαλς;
Σόρυ, αλλά έχεις μείνει πίσω. Οι άνθρωποι πλέον δεν ασχολούνται μόνο με το χωριό τους ή τη συνοικία τους.
Νά σέ ενημερώσω ότι η εργασία μου είναι τό Hi-End στήν ακουστική,καί γνωρίζω αρκετά καλά θά έλεγα από τεχνολογία.
Πώς θά σέ γνωρίσει η άλλη από το Παρίσι ενώ μένεις στο Μοντπελιέ, αν δεν χρησιμοποιείς σόσιαλς ?
Γιατί είναι ανύπαρκτες οι γκόμενες στό Μοντπελιέ,μία πόλη σχεδόν 300Κ ανθρώπων,δέν σέ φτάνουν ?
Καθόλου δέν έχω μείνει πίσω απλά είμαι ρεαλιστής...καί όχι ονειροπόλος!
Από τά Apps δέν γαμεί σχεδόν κανένας.και ποιος σου ειπε οτι τοσες γκομενες που εχω πηδηξει απο τα apps τις ηθελα για γκόμενες?
Αν αυτό παραδόξως συμβεί νά γαμήσει κάποιος από Apps, θά έχει φάει τόν χρόνο του.
Η γκόμενα πού θά γάμησε θά ήταν ασχημομέτρια, καί μέ full ψυχολογικά θέματα.
Μετριοκαλή γκόμενα καί μέ λογική...ποτέ!!!