Όχι, τύπε μου, δεν χρειάζεται να φορτωθείς δάνεια για να παραστήσεις κάτι που δεν είσαι, με σκοπό να αρέσεις στις γυναίκες. Θα υποφέρεις να τα βγάλεις πέρα παίζοντας ένα ρόλο που δεν μπορείς να υποστηρίξεις. Αν μπορείς όμως να υποστηρίξεις κάτι που αναβαθμίζει την κοινωνική σου κατάσταση, ώστε να επωφεληθείς ευκαιριακά δεν βλέπω το λόγο να μην το κάνεις.Συμφωνώ σε κάποια σημεία αλλά μιλώντας καλύτερα για εμένα ακόμη και στο να βγάλω γκόμενα για ένα βράδυ κ προκειμένου να ξεχωρίσω από την "πλεμπα" του ανταγωνισμού και να γίνω ξεχωριστός ώστε να με επιλέξει,αυτόματα δεν υποβιβαζω τον εαυτό μου έναντι του αιδοίου;
Για να διευκρινίσω μιλάω πάντα για απλόν άντρα όπως είμαι, προς μια απλή γυναίκα κ στην Ελλάδα όπου μέσω σοσιαλ δεν αρκεί ένα απλό προφίλ για να ξεχωρίζεις διότι με την λογική αυτή έχει αυξηθεί ο ανταγωνισμός οπότε μπαίνει σε πλειοδοσία το μουνι της εκάστοτε γκόμενας.Αν ο καθε τύπος το υψηλο επίπεδο ζωής που διαφημίζει είναι η ζωή του με γεια του κ χαρά του.Αλλα το να μετατραπεί ο μέσος νέος ή σαραντάρης μισθωτός στην Ελλάδα ως μπον βιβερ είναι στα μάτια μου γελοιο κ μουνοδουλο.Ειναι σαν να παριστάνει κάποιος έναν τύπο ξενο προς τον εαυτό του,σαν μια γκομενα πχ η Μαίρη να έχει κάνει 156 πλαστικές πανω της οπότε δεν μιλάμε για Μαίρη μιλάμε για έναν άλλο άνθρωπο.Και φυσικά τον τρόπο ζωής δεν μπορεί να τον ακολουθήσει για πολύ αλλά κάνει ταυτόχρονα ένα πολύ μεγάλο κακό έμμεσα ή και άθελά του στον υπόλοιπο αντρικό πληθυσμό.
Αυξανει τον εγωκεντρισμό κ αυταρεσκεια των γυναικών οπότε καθίσταται η κάθε Μαριγώ της γειτονιάς απροσπέλαστη για τον αντίστοιχο λαϊκό τύπο.
Εγω δεν έχω καταλάβει τι ψάχνει η μέση Ελληνίδα κ μέση ξένη στην Ελλάδα στα σοσιαλ κ dating apps που ουσιαστικά ποτέ δεν θέλει να βρεθεί με καποιον από κοντά.Τον ιππότη με το λευκό άλογο; Δηλαδή ρε ψυχολογικό ναυάγιο να κάνω τον καραγκιόζη,να φορτωθω δάνεια για να τραβάω φωτό από ταξιδια,μαγαζιά,ιχ για να κερδίσω το "χρυσό" αιδοίο σου;Αφού ρε φαντασιόπληκτη ο πλούσιος δεν σε έχει ανάγκη κι αν θες σε κάνει γυσοκανατα του για ένα βράδυ κ έχει χιλιάδες σαν κι εσένα,τον μέσο πλην τίμιο κ γαμεα δεν τον θες,τι ψάχνεις τότε εκεί μέσα με τις ώρες μέρες;Φυσικά την χαμένη επιβεβαίωση που δεν βρίσκεις έξω στην πραγματική ζωή.Εγω έχω τελειώσει από σοσιαλ ,έχω χιλιάδες παράδειγματα αποφυγής.
Νομίζεις ότι αυτό που είμαστε είναι η πραγματική κατάστασή μας; Ξέρεις πόσα φίλτρα έχουμε προσθέσει στην πραγματικότητα για να μπορέσουμε να την υποφέρουμε; Και τώρα ρόλο παίζουμε, μην έχεις αυταπάτες.