Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Συμφωνώ σε κάποια σημεία αλλά μιλώντας καλύτερα για εμένα ακόμη και στο να βγάλω γκόμενα για ένα βράδυ κ προκειμένου να ξεχωρίσω από την "πλεμπα" του ανταγωνισμού και να γίνω ξεχωριστός ώστε να με επιλέξει,αυτόματα δεν υποβιβαζω τον εαυτό μου έναντι του αιδοίου;
Για να διευκρινίσω μιλάω πάντα για απλόν άντρα όπως είμαι, προς μια απλή γυναίκα κ στην Ελλάδα όπου μέσω σοσιαλ δεν αρκεί ένα απλό προφίλ για να ξεχωρίζεις διότι με την λογική αυτή έχει αυξηθεί ο ανταγωνισμός οπότε μπαίνει σε πλειοδοσία το μουνι της εκάστοτε γκόμενας.Αν ο καθε τύπος το υψηλο επίπεδο ζωής που διαφημίζει είναι η ζωή του με γεια του κ χαρά του.Αλλα το να μετατραπεί ο μέσος νέος ή σαραντάρης μισθωτός στην Ελλάδα ως μπον βιβερ είναι στα μάτια μου γελοιο κ μουνοδουλο.Ειναι σαν να παριστάνει κάποιος έναν τύπο ξενο προς τον εαυτό του,σαν μια γκομενα πχ η Μαίρη να έχει κάνει 156 πλαστικές πανω της οπότε δεν μιλάμε για Μαίρη μιλάμε για έναν άλλο άνθρωπο.Και φυσικά τον τρόπο ζωής δεν μπορεί να τον ακολουθήσει για πολύ αλλά κάνει ταυτόχρονα ένα πολύ μεγάλο κακό έμμεσα ή και άθελά του στον υπόλοιπο αντρικό πληθυσμό.
Αυξανει τον εγωκεντρισμό κ αυταρεσκεια των γυναικών οπότε καθίσταται η κάθε Μαριγώ της γειτονιάς απροσπέλαστη για τον αντίστοιχο λαϊκό τύπο.
Εγω δεν έχω καταλάβει τι ψάχνει η μέση Ελληνίδα κ μέση ξένη στην Ελλάδα στα σοσιαλ κ dating apps που ουσιαστικά ποτέ δεν θέλει να βρεθεί με καποιον από κοντά.Τον ιππότη με το λευκό άλογο; Δηλαδή ρε ψυχολογικό ναυάγιο να κάνω τον καραγκιόζη,να φορτωθω δάνεια για να τραβάω φωτό από ταξιδια,μαγαζιά,ιχ για να κερδίσω το "χρυσό" αιδοίο σου;Αφού ρε φαντασιόπληκτη ο πλούσιος δεν σε έχει ανάγκη κι αν θες σε κάνει γυσοκανατα του για ένα βράδυ κ έχει χιλιάδες σαν κι εσένα,τον μέσο πλην τίμιο κ γαμεα δεν τον θες,τι ψάχνεις τότε εκεί μέσα με τις ώρες μέρες;Φυσικά την χαμένη επιβεβαίωση που δεν βρίσκεις έξω στην πραγματική ζωή.Εγω έχω τελειώσει από σοσιαλ ,έχω χιλιάδες παράδειγματα αποφυγής.
Όχι, τύπε μου, δεν χρειάζεται να φορτωθείς δάνεια για να παραστήσεις κάτι που δεν είσαι, με σκοπό να αρέσεις στις γυναίκες. Θα υποφέρεις να τα βγάλεις πέρα παίζοντας ένα ρόλο που δεν μπορείς να υποστηρίξεις. Αν μπορείς όμως να υποστηρίξεις κάτι που αναβαθμίζει την κοινωνική σου κατάσταση, ώστε να επωφεληθείς ευκαιριακά δεν βλέπω το λόγο να μην το κάνεις.
Νομίζεις ότι αυτό που είμαστε είναι η πραγματική κατάστασή μας; Ξέρεις πόσα φίλτρα έχουμε προσθέσει στην πραγματικότητα για να μπορέσουμε να την υποφέρουμε; Και τώρα ρόλο παίζουμε, μην έχεις αυταπάτες.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
972
Πόντοι
81
Όχι, τύπε μου, δεν χρειάζεται να φορτωθείς δάνεια για να παραστήσεις κάτι που δεν είσαι, με σκοπό να αρέσεις στις γυναίκες. Θα υποφέρεις να τα βγάλεις πέρα παίζοντας ένα ρόλο που δεν μπορείς να υποστηρίξεις. Αν μπορείς όμως να υποστηρίξεις κάτι που αναβαθμίζει την κοινωνική σου κατάσταση, ώστε να επωφεληθείς ευκαιριακά δεν βλέπω το λόγο να μην το κάνεις.
Νομίζεις ότι αυτό που είμαστε είναι η πραγματική κατάστασή μας; Ξέρεις πόσα φίλτρα έχουμε προσθέσει στην πραγματικότητα για να μπορέσουμε να την υποφέρουμε; Και τώρα ρόλο παίζουμε, μην έχεις αυταπάτες.
Δεν έχω αυταπάτες,έναν ρόλο αυταπάτης παίζει κάποιος που δεν του βγαίνει διότι δεν θα εχει το οικονομικό υπόβαθρο να συνεχίσει να ζει αυτήν την ποιότητα ζωής.Εγω ξέρω που πατάω και που στοχεύω ώστε αν πέσω να μην πέσω με κρότο όπως οι καλαμοκαβαλητες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.110
Πόντοι
9.297
Επιστροφή στο θέμα. Τι στον πούτσο κάνει η νέα γενιά που κάθονται σαν ναυάγια όπου βρουν με τις γκόμενες; σε σκαλάκια, σε παγκακια κτλ.
Σεβαστό ότι έχουν γκόμενες από σχολείο, παρέες κτλ αλλά απορίας άξιο που αράζουν σαν πτώματα. Σαν καταθλιπτικά υπόθετα όλη μέρα τα βλέπεις και δυστυχώς είναι μεγάλη η μερίδα.
Oι γκόμενες που τρώνε μαζί τους σπορακια δέκα χρόνια αργότερα θσωσπορριπτουν όποιον δεν μπορεί να τις προσφέρει ένα Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα η στην Χαλκιδική.
Οι χλεμπουρες που είναι μαζί τους τώρα ,σε δέκα χρόνια αν δεν αλλάξουν μυαλά θα είναι ακόμα πιο ναυάγια από ότι είναι τώρα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Oι γκόμενες που τρώνε μαζί τους σπορακια δέκα χρόνια αργότερα θσωσπορριπτουν όποιον δεν μπορεί να τις προσφέρει ένα Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα η στην Χαλκιδική.
Οι χλεμπουρες που είναι μαζί τους τώρα ,σε δέκα χρόνια αν δεν αλλάξουν μυαλά θα είναι ακόμα πιο ναυάγια από ότι είναι τώρα.
10 χρόνια ?
Πολλά λές όταν είναι αυτές 18-19 χρονών, σέ 2-3 χρόνια τό πολύ τούς έκλασαν.
Πάντα έτσι γίνεται...στήν Ελλάδα!
-Ούτε νά τούς βλέπουν δέν θέλουν μετά-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες όταν δεν μπορούν να ελέγξουν έναν άνδρα προσπαθούν να τον μειώσουν, να τον τσαντισουν κτλ ώστε να δουν τι ψάρια πιάνει. Από την φύση τους είναι άχρηστες και τώρα πια χωρίς ρόλο αφού δεν υπάρχουν εύκολα άνδρες να τις υποτάξουν και να τις καθηλώσουν. Ως ανώμαλες λοιπόν και ψυχολογικά ερείπια (μόνο τέτοια όντα φέρονται όπως θα πω) ψάχνουν να βρουν τον άνδρα που θα τις υποτάξει κι υποδουλώσει διοτι αυτός είναι στο σάπιο μυαλό τους,
ο μάγκας προστάτης ικανός για οικογένεια. :2funny: Όποιος λοιπόν δεν ασχολείται με τις μαλακίες τους η τις απαξιώνει με ότι μαλακία του κάνουν, είναι ο άκρως ερωτεύσιμος.
:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι γυναίκες όταν δεν μπορούν να ελέγξουν έναν άνδρα προσπαθούν να τον μειώσουν, να τον τσαντισουν κτλ ώστε να δουν τι ψάρια πιάνει. Από την φύση τους είναι άχρηστες και τώρα πια χωρίς ρόλο αφού δεν υπάρχουν εύκολα άνδρες να τις υποτάξουν και να τις καθηλώσουν. Ως ανώμαλες λοιπόν και ψυχολογικά ερείπια (μόνο τέτοια όντα φέρονται όπως θα πω) ψάχνουν να βρουν τον άνδρα που θα τις υποτάξει κι υποδουλώσει διοτι αυτός είναι στο σάπιο μυαλό τους,
ο μάγκας προστάτης ικανός για οικογένεια. :2funny: Όποιος λοιπόν δεν ασχολείται με τις μαλακίες τους η τις απαξιώνει με ότι μαλακία του κάνουν, είναι ο άκρως ερωτεύσιμος.
Γιά νά μπορέσει μία γυναίκα νά μειώσει έναν άνδρα, θά πρέπει νά είναι πιό έξυπνη από αυτόν.
Ο έξυπνος άνδρας έχει πάντα έτοιμη τήν απάντηση, σέ όσα πράγματα καί νά τόν ρωτήσει μία γυναίκα.
Καί φυσικά όταν είναι έξυπνος...δέν νευριάζει ποτέ!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιά νά μπορέσει μία γυναίκα νά μειώσει έναν άνδρα, θά πρέπει νά είναι πιό έξυπνη από αυτόν.
Ο έξυπνος άνδρας έχει πάντα έτοιμη τήν απάντηση, σέ όσα πράγματα καί νά τόν ρωτήσει μία γυναίκα.
Καί φυσικά όταν είναι έξυπνος...δέν νευριάζει ποτέ!
Προσπαθεί έγραψα. Πάντα οι γυναίκες προσπαθούν για αυτό όταν γουστάρουν ή παίζουν μαζί του ωστε να πάρουν επιβεβαίωση ότι να...είναι έξυπνες και δυναμικές. Πούτσες μπλε είναι. Αν ένας άνδρας θέλει να σακατεψει την ψυχολογία μια γυναίκας, θα το κάνει με σβηστές μηχανές. Και βέβαια έχεις δίκιο ότι έχει έτοιμη την απάντηση σε ότι κι αν του πει η ρωτήσει. Ακόμα καλύτερα να απαντά μόνο όταν θέλει ώστε να την έχει σε αναμμένα κάρβουνα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Προσπαθεί έγραψα. Πάντα οι γυναίκες προσπαθούν για αυτό όταν γουστάρουν ή παίζουν μαζί του ωστε να πάρουν επιβεβαίωση ότι να...είναι έξυπνες και δυναμικές. Πούτσες μπλε είναι. Αν ένας άνδρας θέλει να σακατεψει την ψυχολογία μια γυναίκας, θα το κάνει με σβηστές μηχανές. Και βέβαια έχεις δίκιο ότι έχει έτοιμη την απάντηση σε ότι κι αν του πει η ρωτήσει. Ακόμα καλύτερα να απαντά μόνο όταν θέλει ώστε να την έχει σε αναμμένα κάρβουνα.

Τί προσπαθεί, γιατί νομίζεις ότι δέν τά καταφέρνει ?
Ο απλός Ελληνοψωλέας είναι πανίβλακας,κοίτα γύρω σου,τούς γνωστούς,τούς συναδέλφους,τούς γείτονες σου.
Μέσα στήν βλακεία...καί στήν άγνοια ζούν!!
-Ενώ αυτές είναι κουτοπόνηρες καί όλη μέρα σκέφτονται πώς θά σού τήν φέρουν- :cheesy:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τί προσπαθεί, γιατί νομίζεις ότι δέν τά καταφέρνει ?
Ο απλός Ελληνοψωλέας είναι πανίβλακας,κοίτα γύρω σου,τούς γνωστούς,τούς συναδέλφους,τούς γείτονες σου.
Μέσα στήν βλακεία...καί στήν άγνοια ζούν!!
-Ενώ αυτές είναι κουτοπόνηρες καί όλη μέρα σκέφτονται πώς θά σού τήν φέρουν- :cheesy:
Τα καταφέρνει όταν ο άνδρας είναι άπειρος ή ελεγχόμενος μαλάκας. Η φύση έφτιαξε τον άνδρα να αναπτύσσεται ενώ την γυναίκα να διαλύεται στην πάροδο των ετών. Στα 40 μια γυναίκα έχει τερματίσει πια. Μην πω από αρκετά πριν. Ελάχιστες μπορούν κυριολεκτικά να έλκουν άνδρες (με έλξη κι όχι με συμπαθεια) παρά μόνο αν αυτοί είναι στερημένοι.
Αν μπορούσαν να ασκούν έλξη διαρκώς σε όλη τους την ζωή θα ήμασταν π.χ 50 δις.
Η γυναίκα γεννιέται, έλκει, γενναει και τελειώνει η δράση της. Μετά ζει για να φτιάχνει γεμιστά και να ξεχεζει μωρά. Από γκόμενα δηλαδή το πολύ να γίνει σύντροφος. Γκόμενα και σύντροφος σε βάθος χρόνου είναι αστικός μύθος.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τα καταφέρνει όταν ο άνδρας είναι άπειρος ή ελεγχόμενος μαλάκας. Η φύση έφτιαξε τον άνδρα να αναπτύσσεται ενώ την γυναίκα να διαλύεται στην πάροδο των ετών. Στα 40 μια γυναίκα έχει τερματίσει πια. Μην πω από αρκετά πριν. Ελάχιστες μπορούν κυριολεκτικά να έλκουν άνδρες (με έλξη κι όχι με συμπαθεια) παρά μόνο αν αυτοί είναι στερημένοι.
Αν μπορούσαν να ασκούν έλξη διαρκώς σε όλη τους την ζωή θα ήμασταν π.χ 50 δις.
Η γυναίκα γεννιέται, έλκει, γενναει και τελειώνει η δράση της. Μετά ζει για να φτιάχνει γεμιστά και να ξεχεζει μωρά. Από γκόμενα δηλαδή το πολύ να γίνει σύντροφος. Γκόμενα και σύντροφος σε βάθος χρόνου είναι αστικός μύθος.

Πολύ σωστά τά λές!
Απειροι καί ελεγχόμενοι μαλάκες είναι οι περισσότεροι άνδρες,μόλις δούν γκόμενα τά ξεχνάνε όλα,ότι τούς πεί η αφέντρα αυτό θά κάνουν.
Ελάχιστοι άνδρες είναι περπατημένοι μέ εμπειρίες καί γνώσεις,εκεί τά βρίσκουν σκούρα οι γκόμενες,
καί καταβάλουν τεράστια προσπάθεια γιά νά επιβληθούν...αλλά συνήθως μάταια!!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Φταίνε οι "κάρχιες" που δεν εκτιμούν καλά παιδιά μέσα στην καλοψυχία σαν εσένα ρε Τζιμιμιμή
Δε υπάρχουν τώρα χαρακτήρες και εμφανηση σε έναν άντρα φράγκα να έχει και τέλος πάνε.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Κάτι αντίστοιχο ονειρεύονται και πολλοί άντρες όμως,δηλαδή κουκλάρα ζάμπλουτη,με αψεγάδιαστη κορμάρα,μουνί έτοιμο για γαμήσι κλπ ενώ οι ίδιοι είναι πρωτοξάδερφα του Σμίγκολ.
Προσβάλεις το σμιγκολ με το να τον συγκρίνεις με το σαμπζιρο

Τουλάχιστον το καραφλό αγόρι από τη Μορντορ κυνήγησε τα όνειρα του μέχρι τέλους και δεν έμεινε στο σπίτι του.

Ίσως νόμιζε ότι το δαχτυλίδι ήταν ο κύκλος που δεν είχε

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ρε παιδιά, μην είμαστε και στα άκρα!

Προφανώς και είναι τρισάθλια η συνθήκη των dating apps για έναν άνδρα, καθώς μόνος σου βάζεις τον εαυτό σου σε μια λίστα αναμονής περιμένοντας να σου μιλήσει η κάθε καημένη που δεν έχει στο ήλιο μοίρα.
Γιατί όπως έχουμε πει, κανέναν λόγο δεν έχει μια εμφανίσιμη κοινωνική γυναίκα στην Ελλάδα να βρεθεί στο Τίντερ.
Εδώ όλοι έξω είναι κάθε βράδυ φίσκα τα μαγαζιά από παρέες όλων των ηλικιών, οι άνδρες ουρά κάνουν πίσω από ακόμα και τις ασχημότερες γυναίκες, μήπως και γαμήσουν άκοπα.
Συνεπώς μιλάμε για κοινωνικά αποτυχημένες γυναίκες.

Αλλά εξαιρέσεις ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν.
Φυσικά θα φας και γκόμενα από σόσιαλ αν παίζεις μπάλα, απλά εάν γουστάρεις το face to face και την καυλάντα, σου φαίνεται πολύ κακομοίρικο να ανταλλάσεις μηνυματάκια σε μια οθονίτσα, χωρίς να την έχεις δει την άλλη καν!

Προσωπικά μόνο τίντερ είχα παίξει παλιά, έφαγα κάποια κομματάκια, πέτυχα και κάποια καλά μεν, αλλά για εμένα, δεν άξιζε ούτε τον χρόνο που έφαγα, ούτε και τον κοπο-θαρρώ πως θα τα είχα καταφέρει πολύ καλύτερα με γκόμενες έξω!

Χώρια που οποιαδηποτε γνωρίσεις μέσω app είναι προδιεγεγραμμένο πως θα την εχεις αυστηρά ΜΟΝΟ για σεξ και γεία σας.
Σου στερεί οποιαδήποτε άλλη προοπτική σε περίπτωση που πέσεις σε κάποια που γουστάρεις και κάτι παραπάνω.
Ο καθένας μας έχει τα όπλα του και τη φάση του.
Δεν είναι ούτε 'ρομαντικός' ούτε αφελής αυτός που γουστάρει την live καυλάντα να παίξει μπάλα, ούτε και είναι δειλός όποιος ψάχνει online να κάνει παιχνίδι με ό,τι παίζει!
Καλό είναι όμως να έχουμε τα ματάκια μας ανοιχτά, καθώς ο κόσμος εξελίσσεται πολύ γρήγορα, και ποτέ δεν ξέρεις τα τυχερά -κι άτυχα) παιχνίδια της μοίρας!
σε ολα συμφωνω...πανω κατω στα ιδια ειμαστε.Ναι να ψαχνεις απο σοσιαλ δεν αξιζει,και εχω παρατησει την ποσοτητα και εχω αφιερωθει στη ποιοτητα.Πλεον να βγω ετσι μια μια για να ριξω ενα πουτσο δεν μ λεει κατι
ουτε σαν εμπειρια εχει κατι να μου προσφέρει.Αν για ενα πουτσο εχω 1-2 στανταρακια στα ντελα και τελος...μονο αν βρω κατι καλο εξω για κατι ποιοτικο αλλωστε δε με περνει και ηλικιακα να το παιζω τζοβενο και γκομενικος σε ολα αυτα τα
dating apps.Yπαρχουν και κατι apps για γερα πορτοφολια,ψαχνουν σπονσορες,και δε με αφορουν.

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
εσυ επιμενεις οτι γαμουσα μπαζα...το οτι σα χαρακτηρες ειναι αθλιες ειναι και ο λογος που δεν τις ηθελα γκομενες..εγω να γαμησω ηθελα (και γενικως διαφορα κολπα που αφορουν εμενα) αυτο δε λεμε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δε με νοιαζει τωρα να σε πεισω αν ηταν ωραιες καλες η οχι χεστο αυτο αστο
απο ποια αππ γαμαγες ωραιες μπαντου τιγκα στα στα μπαζα
τιντερ ινσταγραμ απο που?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
απο ποια αππ γαμαγες ωραιες μπαντου τιγκα στα στα μπαζα
τιντερ ινσταγραμ απο που?
μπαζα δεν εχω γαμησει ποτε...ειχα και τα 2 και μπαντου και τιντερ μαζι.Τωρα το τι ηταν στα μυαλα ειναι αλλο θεμα

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.268
Πόντοι
456
Όλες οι ελλεηνιδες γράφουν κάτω από αυτή την είδηση "μπράβο της" και "ότι πολύ καλά έκανε και τα φτιάξε με τον παππού "
IMG_2061.jpeg

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
και μετα το ματσ τι τους εγραφες και σου καθοταν
σε μενα επαιξε νομιζω μεγαλο ρολο η εμφάνιση.Αλλα οταν εβγαινα εμπαινα κατευθειαν στο ψητο.Και αυτες κατα βαθος αυτο ηθελαν,τωρα τα "βιαζεσαι,το πας γρηγορα,και διαφορα αλλα αυτα θα τα ακουσεις αλλα πρεπει να τα προσπεράσεις" τα λενε για να τα λενε

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
σε μενα επαιξε νομιζω μεγαλο ρολο η εμφάνιση.Αλλα οταν εβγαινα εμπαινα κατευθειαν στο ψητο.Και αυτες κατα βαθος αυτο ηθελαν,τωρα τα "βιαζεσαι,το πας γρηγορα,και διαφορα αλλα αυτα θα τα ακουσεις αλλα πρεπει να τα προσπεράσεις" τα λενε για να τα λενε
οχι λεω πως ξεκινουσες να γραφεις οταν σου κανουν ματσ στο τιντερ πριν απο συναντηση εκει το ξεκαθαριζεσ τι ηθελες
τι τους ελεγες

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
οχι λεω πως ξεκινουσες να γραφεις οταν σου κανουν ματσ στο τιντερ πριν απο συναντηση εκει το ξεκαθαριζεσ τι ηθελες
τι τους ελεγες
ενα "γεια" η καποια ατακα συμφωνα με τη φωτο...οχι ποτε δε ξεκαθαριζα τι ηθελα και οταν με ρωταγαν ελεγα παντα "βγαινουμε γνωριζόμαστε κιοπως παει"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom