Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.433
Πόντοι
3.656
Εε ναι τώρα υπάρχει οικονομική κριση τότε δε υπήρχε αυτό το χάλι τότε οι δραχμές είχαν τελείως άλλη αξία τώρα τα 700 που παίρνεις βασικό μισθό είναι σα να λέμε σε βραχμες 1500 ευρώ οπότε ας αφήσουν τις μαλακίες.

Τύπε ... για να καταλάβεις ΠΟΣΟ ΦΘΗΝΗ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΤΟΤΕ ......

Ανέβασε ηλικιωμένος στο fb .... λογαριασμό ΔΕΗ του 1990 ... διαμέρισμα παλιό στην κηφισιά 140τμ ....

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΗ 2μηνου ΤΟΥ 1990 ..... 4500δρχ .....
Και ανέβασε και τωρινό ..... 750€ ......

Το 1990 ήταν 700δρχ εισιτήριο σε σινεμά .... απλό σινεμά , δεν είχε τότε πολυθρόνες και τέτοια .....
Ο λογαριασμός δεη δηλαδή τότε, ήταν ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 140 τμ , 6.5 εισιτήρια κινηματογράφου ..........

Τώρα με εισιτήριο 7.50€ είναι 100 εισιτήρια κινηματογράφου .............

Αντιλαμβάνεσαι τι συζητάμε ;;;;;;;;;;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.433
Πόντοι
3.656
Το παιχνιδι στις ντισκο ηταν δεδομενο. Με του εμπαινες λυνονταν ολα, ηταν πληρης αποδραση απο την καθημερινοτητα. Ειτε χορευες εσυ, ειτε εβλεπες τριγυρω να χορευουν οι περισσοτεροι και οι γκομενες να λυνονται και να χορευουν ακαταπαυστα συνηθως χαμογελαστες, αλλαζαν εντελως τα vibes. Συν το οτι ΟΛΟΙ κοιτουσαν την πιστα και οτιδηποτε γινονταν τριγυρω στους σκοτεινους καναπεδες περνουσε απαρατηρητο.
Σε μπαρακι αμα πας να πλησιασεις γκομενα 3 μετρα μακρια θα κοιταει το μισο μαγαζι...

Συν το οτι καθε μιση ωρα θα σου επαιζε και κανα μπλουζ τυπου Is this love που χορευες αγκαλια με τη γκομενα. Υπηρχε αμεση σωματικη επαφη, κινηση, παιχνιδι, τα παντα ολα
Επίσης τότε το προσωπικό .... ΣΕΡΒΙΡΕ ΠΟΤΑ .... ήταν ταλαίπωροι .......... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ ΜΟΥΡΗ .... ότι είναι σερβιτόρος σε ντίσκο ;;;
Τελευταία δουλειά ήταν .

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ γάμαγαν και πέρναγαν καλά ....

Στα 90s .... ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΥΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ !!!!!!!!

ΚΑΙ ... ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ !!!!!!!!!!

Που έχει γίνει αυτό ρε ;;;;;;;;;;;

Να διώχνει επιχείρηση πελάτες ; Επειδή διαφημίζεται από κωλοπεριοδικά και καθίκια ;;;;;;;;;;;

ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ .... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ !!!!!!!

Επειδή ... πχ δεν πάει με γκόμενες !!!!!

Αν έχει γκόμενα, γιατί να πάει ;;

Στις ντίσκο .... ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΠΑΚΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΑΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ !!!!!!!!!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τύπε ... για να καταλάβεις ΠΟΣΟ ΦΘΗΝΗ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΤΟΤΕ ......

Ανέβασε ηλικιωμένος στο fb .... λογαριασμό ΔΕΗ του 1990 ... διαμέρισμα παλιό στην κηφισιά 140τμ ....

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΗ 2μηνου ΤΟΥ 1990 ..... 4500δρχ .....
Και ανέβασε και τωρινό ..... 750€ ......

Το 1990 ήταν 700δρχ εισιτήριο σε σινεμά .... απλό σινεμά , δεν είχε τότε πολυθρόνες και τέτοια .....
Ο λογαριασμός δεη δηλαδή τότε, ήταν ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 140 τμ , 6.5 εισιτήρια κινηματογράφου ..........

Τώρα με εισιτήριο 7.50€ είναι 100 εισιτήρια κινηματογράφου .............

Αντιλαμβάνεσαι τι συζητάμε ;;;;;;;;;;
Εννοείται φίλε αυτό λέω και εγώ και ο υπουργαρας πουλάει και πνεύμα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.433
Πόντοι
3.656
Εννοείται φίλε αυτό λέω και εγώ και ο υπουργαρας πουλάει και πνεύμα.

Να σου πω κι άλλα .... αν είσαι νέος και δεν θυμάσαι ..........

Καλοκαίρι 2009 πριν βγει ο γαπ .... το τζώνυ το κόκκινο στα σούπερ μάρκετ ..... είχε 9.50€ κανονική τιμή .......

Προσφορές έπαιζε και 8€ .......

Με το που έβαλε το φέσι στα ποτά ............. Πήγε 25€ .
Μετά μείωσαν κέρδη οι έμποροι , εισαγωγείς, ξένες εταιρείες .... για να πάει μετά από χρόνια κάπου 17€ ...........

Το 2009 πήρα αυτοκίνητο που έκαιγε αμόλυβδη 100 ...... η απλή είχε 1€ το λίτρο , η 100αρα είχε 1.10€ .......

Σήμερα η καλή 100αρα ξέρεις πόσο έχει έτσι ;;; ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .... 2.35€ .....

σε κάτι νησιά χαλαρά 2.50€++

Καταλαβαίνεις μια παρέα νέων, φοιτητών ... πιτσιρικάδων .... που ήθελε πάρτυ 10 μπουκάλια ....

το 2008 .... έκαναν 80€ .....

το 2010 .... έκαναν 250€ .....

σήμερα ..... 170€ .....

ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ ;
Έχει επιπτώσεις αυτό στη διασκέδαση ;;;;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ρε φίλε, στον τομέα αυτό , τελειωμένη ήταν η χώρα ανέκαθεν , με μία μικρή παύση την εποχή των ντίσκο .
Βαριά 10-12 χρόνια ... μεταξύ 1976 ... 1977 ... 1978 .... μέχρι βαριά τέλη 1989 ......

Όταν οι πρώην ντίσκο .... άρχιζαν να γράφουν CLUB-RESTAURANT .... και να γεμίζουν τις πρώην πίστες με τραπέζια
και να βάζουν πορτιέρηδες που έστηναν κόσμο σε αγήματα .... μιλώντας αυτοί στις ενδοσυνενοήσεις .... ΠΑΠΑΛΑ ....
Ποτέ στήν Ελλάδα στά νυχτερινά μαγαζιά, δέν έβγαζαν γκόμενα ούτε στά 80s ούτε στά 90s.
Επρεπε νά έχεις πολλούς γνωστούς καί χοντρά κονέ γιά νά γαμήσεις.Μόνο λογαριασμούς μεγάλους έκαναν καί μεθούσαν.
Σέ όλη τήν Ελλάδα αυτό παντού, εκτός από περιπτώσεις σέ νησιά μέ τουρίστριες καί αυτά λίγα περιστατικά σχετικά.
Γιά αυτό τόν λόγο προτείνω, όσοι δέν έχουν γύρω τους μούνες νά βελτιώσουν τήν εμφάνιση τους, τό ντύσιμό τους,
τόν τρόπο προσέγγισης τους στίς γκόμενες,κατά κάποιο τρόπο νά κάνουν μία νέα αρχή.
Αλλος τρόπος δέν υπάρχει.Αν υπάρχει άλλος τρόπος τόν ακούω,φυσικά...εκτός βίζιτες μέ χρήμα!
-Καί Social Dating Apps πού τά θεωρώ παντελώς ξεφτίλα-

• Like
Αντιδράσεις: batist

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.433
Πόντοι
3.656
Ποτέ στήν Ελλάδα στά νυχτερινά μαγαζιά, δέν έβγαζαν γκόμενα ούτε στά 80s ούτε στά 90s.
Εγώ 15χρονος στα 80s γιατί έκανα κονέ και μπαλαμουτιάσματα με γκόμενες άγνωστες ;;;;;;;
Και στα 90s ενήλικος δεν γινόταν , ούτε 1/100 ;;;;
Ο ίδιος άνθρωπος ήμουν !

Επίσης .... γιατί στην ίμπιζα .... το ίδιο καλοκαίρι .... έβγαλα γκόμενα .... σε ελληνικό νησί λίγες μέρες πριν ... δεν πήγαινε καλά ;;;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πού τά έκανες αυτά 15χρονών σέ ποιά μαγαζιά ?
Πές μου 2-3 μαγαζιά.
Ασε τήν Ιμπιζα γιά Ελλάδα μιλάμε.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.433
Πόντοι
3.656
Πού τά έκανες αυτά 15χρονών σέ πιά μαγαζιά ?
Πές μου 2-3 μαγαζιά.
Ασε τήν Ιμπιζα γιά Ελλάδα μιλάμε.

Γράφουμε ονόματα εδώ ; ή να πω τοποθεσίες ;;;

Παραλιακή ... απέναντι από δυτικό ........
πολιτεία .... τέρμα κοκκιναρά ..... κηφισιά τέρμα κολοκοτρώνη ....
κηφισίας ...... συγγρού ...

και κάποια .... συνοικιακά .... στην εκλογική περιφέρεια .... β΄πειραιώς !

Μαντεύεις τα μαγαζιά νομίζω, εφόσον δεν είσαι χθεσινός !

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Στις ντισκο εβγαζες γκομενα πολυ ευκολα τοτε. Ηταν στημενο ολο το σκηνικο για να φευγουν ζευγαρακια απο εκει. Καταρχην το βασικοτερο, οι γκομενες δεν ενιωθαν οτι ηταν το επικεντρο του μαγαζιου, επειδη ολοι οι αντρες κοιτουσαν την πιστα. Αμα καθοτανε το 9ρι σαν αγαλμα , κανενας δε θα ασχολιοτανε μαζι της, ολοι κοιτουσαν την πιστα και οποια χορευε ωραια και ανετα τραβουσε πιο πολλη προσοχη απο το 9ρι. Επομενως ο ναρκισισμος των γυναικων ηταν στο 1% απο οτι ειναι στα μπαρακια

Δεν ειναι τυχαιο οτι Αγγλια πχ, ειναι τοσο πεζες οι γκομενες, ακομα και τα 9ρια. Δε βγαινουν για να μαζευουν βλεμματα και λαικς, βγαινουν για να πιουν, να χορεψουν και να πηδηχτουν, γιατι ετσι ειναι η νυχτα εκει και εχουν παρει το κολαι. Ειτε ειναι 9ρια ειτε ειναι 5ρια, το ιδιο καλα θα περασουν τη βραδια τους

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.431
Πόντοι
456
Τύπε .... ήταν και φτηνή διασκέδαση η ντίσκο .
Ο ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ... ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΡΟΣ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΣΚ ....
Οι λίγο παραπάνω από .... άποροι .... πόσο μάλλον εύποροι ...... μπορούσαν να πηγαίνουν κάθε μέρα.
Δεν είχε μεγάλα κέρδη η μπίζνα.

Γάμαγαν όλοι όμως.
Είχα προλάβει κάτι ψιλά.
Είχα μεγαλύτερα ξαδέλφια και πήγαινα και έδειχνα και αρκετά μεγαλύτερος λόγω ύψους, αφού ήμουν 1.75 στη δευτέρα γυμνασίου.
Σε εκείνη την ηλικία ......... έπιανα κονέ χορεύοντας με 19χρονες που με πέρναγαν για 18χρονο ..... και γλωσσοφιλιαζόμασταν !
Σε ντίσκο στην παραλιακή.
Στις 30 φορές που είχα πάει σε όλο το γυμνάσιο .

Στις 1500 φορές που πήγα σε .... ποζεράδικα κλαμπ ρεστοραντ εστιατορια μετά το 1990 .... αρχίδια καπαμάς.
ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕΕ ΚΑΜΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1990 .... με τις πόρτες ... τις κρατήσεις .... τις πιατέλες .... τα τραπέζια παντού
και τους μαλάκες που στέκονταν παλουκωμένοι με ένα ποτό στο χέρι ΩΣ ηλίθιοι .

Οι γαμιόλες που θέλαν πούτσα, παρακάλαγαν αποκλειστικά τους εργαζόμενους να τις γαμήσουν .
Οπότε όπως και πολλοί άλλοι , αποφάσισα να μην τους δίνω τα λεφτά μου.

Με 20.000 δρχ το 1992 , αντί για .... μπουκάλι διαλυτικό πινέλου σε κωλοποζεράδικο .........

έπαιρνα βίζιτα 1.80 ρωσίδα μαζί με το ξενοδοχείο 2ωρο .......

ΕΠΕΝΔΥΣΗ .... αντί για ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ .......
Λίγα ήταν ρε Τέλυ τα 20 χιλ τότε? Ο μισθός ήταν 80 - 100 χιλ

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Γράφουμε ονόματα εδώ ; ή να πω τοποθεσίες ;;;

Παραλιακή ... απέναντι από δυτικό ........
πολιτεία .... τέρμα κοκκιναρά ..... κηφισιά τέρμα κολοκοτρώνη ....
κηφισίας ...... συγγρού ...

και κάποια .... συνοικιακά .... στην εκλογική περιφέρεια .... β΄πειραιώς !

Μαντεύεις τα μαγαζιά νομίζω, εφόσον δεν είσαι χθεσινός !
Στις ντισκο εβγαζες γκομενα πολυ ευκολα τοτε. Ηταν στημενο ολο το σκηνικο για να φευγουν ζευγαρακια απο εκει. Καταρχην το βασικοτερο, οι γκομενες δεν ενιωθαν οτι ηταν το επικεντρο του μαγαζιου, επειδη ολοι οι αντρες κοιτουσαν την πιστα. Αμα καθοτανε το 9ρι σαν αγαλμα , κανενας δε θα ασχολιοτανε μαζι της, ολοι κοιτουσαν την πιστα και οποια χορευε ωραια και ανετα τραβουσε πιο πολλη προσοχη απο το 9ρι. Επομενως ο ναρκισισμος των γυναικων ηταν στο 1% απο οτι ειναι στα μπαρακια

Δεν ειναι τυχαιο οτι Αγγλια πχ, ειναι τοσο πεζες οι γκομενες, ακομα και τα 9ρια. Δε βγαινουν για να μαζευουν βλεμματα και λαικς, βγαινουν για να πιουν, να χορεψουν και να πηδηχτουν, γιατι ετσι ειναι η νυχτα εκει και εχουν παρει το κολαι. Ειτε ειναι 9ρια ειτε ειναι 5ρια, το ιδιο καλα θα περασουν τη βραδια τους
Γκόμενες από μαγαζιά δέν έβγαζε κανείς.
Μόνοι όσοι είχαν χοντρά κονέ,οι υπόλοιποι...τίποτα καί ποτέ!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Μπορει να ητανε Αθηνα ετσι, δεν ξερω, αν και ο τελης λεει το αντιθετο.

Εχω επαρχια βορειας Ελλαδας παντως θυμαμαι να γινεται τρελο παιχνιδι και στις 4 ντισκο της πολης τοτε. Ακομα και σε χωριο 700 κατοικων ειχε ντισκο με τα ολα της και επαιζε τρελο καμακι.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.433
Πόντοι
3.656

Εγώ και ήξερα και έβλεπα ... γνωριμίες σε ντίσκο και μπαλαμούτιασμα ...... Φουλ
ΠΡΙΝ ΤΟ 1989 ΠΑΝΤΑ ..........

club= ΜΟΝΟ ΠΟΖΑ απο το 1990 και μετά .
Παρόμοια κατάσταση .... σε οικογενειακά ρηζόρτ κοντά στην αθήνα .... που πολλοί πιτσιρικάδες διακόπαραν εκεί μεγάλο διάστημα καλοκαίρια ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.433
Πόντοι
3.656
Μπορει να ητανε Αθηνα ετσι, δεν ξερω, αν και ο τελης λεει το αντιθετο.

Εχω επαρχια βορειας Ελλαδας παντως θυμαμαι να γινεται τρελο παιχνιδι και στις 4 ντισκο της πολης τοτε. Ακομα και σε χωριο 700 κατοικων ειχε ντισκο με τα ολα της και επαιζε τρελο καμακι.

Και αθήνα της πουτάνας γινόταν !
Ρε σου λέω στα 15 χούφτωνα και φίλαγα γκόμενες ........... σε ντίσκο.

Στα 20 φοιτητής ..... ποζεριά στα κλαμπ ........

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγώ και ήξερα και έβλεπα ... γνωριμίες σε ντίσκο και μπαλαμούτιασμα ...... Φουλ
ΠΡΙΝ ΤΟ 1989 ΠΑΝΤΑ ..........

club= ΜΟΝΟ ΠΟΖΑ απο το 1990 και μετά .
Παρόμοια κατάσταση .... σε οικογενειακά ρηζόρτ κοντά στην αθήνα .... που πολλοί πιτσιρικάδες διακόπαραν εκεί μεγάλο διάστημα καλοκαίρια ....
Οκ εγώ είπα τήν άποψη μου.
Αλλοι μπορεί νά συμφωνούν.. η όχι!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Τυπε, σου λεμε 2 ατομα απο διαφορετικα μερη της Ελλαδας το ιδιο. Που εχουμε φαει με το κουταλι πολλες δεκαετιες ελληνικης νυχτας, υπο διαφορες φασεις. Πιστευεις εχουμε λογο εγω και ο τελης να υποστηριξουμε τις ντισκο και να θαψουμε τα μετεπειτα μπαρακια;
Αυτα που βλεπαμε και βλεπουμε λεμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom