φιλοκομμουνι ο ΔασκαλοςΈτσι είναι όσες μεγάλωσαν επι κομμουνισμού.Με ότι αυτό συνεπάγεται...
Οι νεότερες καμία σχέση,δεν έχουν πολλές διαφορές με τις δυτικές στον τρόπο ζωής,πέραν φυσικά της θηλυκότητας γιατί...και το (σλαβικό) αίμα νερό δε γίνεται
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)
καταλαβατε τωρα τι εστι δυση κοροιδα?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.127
- Πόντοι
- 9.297
Ναι αλλά οι τσέπες τους ,τους έκαναν ομορφόπαιδα...Ναι,καλα.Ειδικα αμα δεις τι γκομενες εχουν κυκλοφορησει μοντελοι οπως ο Μικ Τζαγκερ και ο τραγουδιστης των Aerosmith.
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.039
- Πόντοι
- 206
χαμός σημερα σε κεντρικο δρομο της πόλης.
Βγηκα με ροζ φουλαρι και πορτοκαλι παντελόνι και χαζογελουσα σαν ηλιθιος εξω απο βιτρινες και μαγαζια.Εκατσα ηπια καφεδακι κι επιασα κουβεντα με μια σερβιτορα.Μου εδωσε τον αριθμο της( λεω αληθεια).τελικα ειχε αποτελεσμα η αλλαγη που εκανα στο στυλ μου.Χαμογελάστε βρε λιγο οταν βγαινετε εξω,δειτε την ζωη με αισιοδοξία κι ολα θα γινουν.Της σερβιτόρας μαλλον της αρεσε αυτη η τοσο θετικη αύρα μου.Δεν σταματησα σχεδον ουτε λεπτό να γελάω και να ειμαι η ψυχη της καφετεριας
Βγηκα με ροζ φουλαρι και πορτοκαλι παντελόνι και χαζογελουσα σαν ηλιθιος εξω απο βιτρινες και μαγαζια.Εκατσα ηπια καφεδακι κι επιασα κουβεντα με μια σερβιτορα.Μου εδωσε τον αριθμο της( λεω αληθεια).τελικα ειχε αποτελεσμα η αλλαγη που εκανα στο στυλ μου.Χαμογελάστε βρε λιγο οταν βγαινετε εξω,δειτε την ζωη με αισιοδοξία κι ολα θα γινουν.Της σερβιτόρας μαλλον της αρεσε αυτη η τοσο θετικη αύρα μου.Δεν σταματησα σχεδον ουτε λεπτό να γελάω και να ειμαι η ψυχη της καφετεριας
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.127
- Πόντοι
- 9.297
Κοίτα τι έβγαλε όμως ο τραγουδιστής των Αerosmith...Ναι,καλα.Ειδικα αμα δεις τι γκομενες εχουν κυκλοφορησει μοντελοι οπως ο Μικ Τζαγκερ και ο τραγουδιστης των Aerosmith.
Δεν είναι απλά γυμνμασμενοι...πάνε σε αθλήματα από μωρά!Βέβαια σλαβικές χώρες οι Αντρες είναι συνήθως γυμνασμένοι, βλέπεις πολλές ντουλάπες και σφιχτες, λογικό είναι να έχουν ωραία μουνια,και άσχημοι στη φάτσα να είναι, επίσης ακόμα και άσχημοι έχουν ευρωπαϊκές λευκές φατσες, και αυτό μετραει. Εδώ Ελλάδα βλέπεις ωραία μουνια με κάτι τύπους μαυριδερους με μούσια, χοντρούς αγυμναστουσ άσχημους, μόνο και μόνο γιατί γνωρίστηκαν μέσω κύκλου κονε, η ήτανε στην ίδια παρέα.. Ελλάδα είναι πιο χτυπητές οι διαφορες
Ο μέσος Έλληνας μικρών ηλικιών είναι κυρίως κοντοπιθαρα ψοφίμια.Τουλαχιστον αν πάνε σε ποδόσφαιρο ίσως γίνουν άνθρωποι γιατί συνήθως οι ποδοσφαιριστές είναι μικρόσωμοι αλλά έχουν ταχύτητα...και φράγκα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.127
- Πόντοι
- 9.297
Να μην ξεχάσω και μια κόρη του Μικ Τζάγκερ που ευτυχώς πήρε από την μάνα της κι έγινε μοντέλο διεθνούς ακτινοβολίας.Ναι,καλα.Ειδικα αμα δεις τι γκομενες εχουν κυκλοφορησει μοντελοι οπως ο Μικ Τζαγκερ και ο τραγουδιστης των Aerosmith.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.127
- Πόντοι
- 9.297
Αν βγεις από την Αθήνα θα βρεθείς με τηλέφωνα σκούρων....και θα προκαλέσεις θυμηδία τουλάχιστον.χαμός σημερα σε κεντρικο δρομο της πόλης.
Συμφωνώ απόλυτα για τις κάθε είδους Ανατολικές, τις θεωρώ του χειρίστου είδους, και πιστεύω πως η καλύτερη είναι πολύ χειρότερη από τη χειρότερη Ελληνίδα.Κι όμως αν μιλήσεις με γυναίκες ανατολικού μπλοκ που είναι στην χώρα μας χρόνια,θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει κ χειρότερο είδος που συναντάται.Οχι όλες αλλά οι περισσότερες.
Αρπακτικα με πλήρη σημασία της λέξεως,ψωνισμενες κυρατσες, παράλογες,απαιτητικές κ εγωιστριες στο σεξ όπως πχ δεν μου κάνεις γλειφομούνι,δεν σου παίρνω πιπα.Το έχω συναντήσει 3 φορές αυτό το πράγμα.Εκβιαστριες όπως μια Λευκορωσιδα καθηγήτρια που ήθελε επανασύνδεση το next summer και λιμάνι(σπιτωμα) για διακοπές μου γράφει μετά από 1 χρόνο και έχοντας φάει χυλοπιτα "ξέρεις,τότε μου προκαλέσες σοβαρή μόλυνση!" από ένα ξύσιμο ,χαιδεμα στον ώμο μετά την πραξη.Σαν εκβιασμό εξελαβα το έντονο μήνυμα της κ φυσικά την έγραψα στις τριχωτές μου μπαλες.Μετανιωσα που την γάμησα τρεις φορές σερί στο ρατζο (γιατί δεν είχα επιπλώσεις ακόμη το σπίτι) κ δεν την έχυσα βαθιά στο λαρύγγι με ελληνικό παχυ σπέρμα για να θυμάται την ελληνική φιλοξενία.Τωρα που το σκέφτομαι κάτω στο μωσαϊκό και μπρούμυτα θα έπρεπε να την πάρω να γυμναστουν και τα γονατακια της.
Χαχα...μετριατζες στην χώρα τους που εδώ μας το παίζουν καλλονές λόγω της αιώνιας αγαμίας κ λυγουριασης του Έλληνα.Χιλιες φορές Ελληνίδα αν είναι έτσι.
Επιβεβαιώνω και αυτό με το δούναι και λαβείν: η άλλη από τη Μολδαβία έλεγε ''με έγλειψες- θα σου πάρω πίπα να τα πιω''. Απίστευτα πράγματα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.127
- Πόντοι
- 9.297
Οι Αλβανίδες μοιάζουν με άνδρες ιδίως οι πιο μεγαλες ..οι Ρωσοποντιες όπου κυρίως κυριαρχούν άσχημα ποντιακά χαρακτηριστικά είναι άλλη φάση πολλώ δε μάλλον οι γνήσιες Σλαβες που τις βλέπεις και σου έρχεται να μαστιγωσεις τις κολώνες της ΔΕΗ.Και οι πιο πολλές όμορφου λες, ειδικά σε μικρές ηλικίες στην Ελλάδα ξένες είναι, συνήθως αλβανιδες η ρωσοποντιες από την πρώην εσσδ. Οι γνήσιες ελλεινιδες είναι μάλλον μέτριες προς ασχημουλες
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.127
- Πόντοι
- 9.297
Μα για να ασχοληθεί μία γυναίκα πρέπει να σχοληθεις κι εσύ.Συμφωνώ απόλυτα για τις κάθε είδους Ανατολικές, τις θεωρώ του χειρίστου είδους, και πιστεύω πως η καλύτερη είναι πολύ χειρότερη από τη χειρότερη Ελληνίδα.
Επιβεβαιώνω και αυτό με το δούναι και λαβείν: η άλλη από τη Μολδαβία έλεγε ''με έγλειψες- θα σου πάρω πίπα να τα πιω''. Απίστευτα πράγματα.
Για αυτό πολλοι χυστες έχουν την απαίτηση να βγάλουν γούστα με το ελάχιστο...όμως σε πολλές περιπτώσεις δεν γίνεται έτσι.
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.268
- Πόντοι
- 456
Κι όμως αν μιλήσεις με γυναίκες ανατολικού μπλοκ που είναι στην χώρα μας χρόνια,θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει κ χειρότερο είδος που συναντάται.Οχι όλες αλλά οι περισσότερες.
Αρπακτικα με πλήρη σημασία της λέξεως,ψωνισμενες κυρατσες, παράλογες,απαιτητικές κ εγωιστριες στο σεξ όπως πχ δεν μου κάνεις γλειφομούνι,δεν σου παίρνω πιπα.Το έχω συναντήσει 3 φορές αυτό το πράγμα.Εκβιαστριες όπως μια Λευκορωσιδα καθηγήτρια που ήθελε επανασύνδεση το next summer και λιμάνι(σπιτωμα) για διακοπές μου γράφει μετά από 1 χρόνο και έχοντας φάει χυλοπιτα "ξέρεις,τότε μου προκαλέσες σοβαρή μόλυνση!" από ένα ξύσιμο ,χαιδεμα στον ώμο μετά την πραξη.Σαν εκβιασμό εξελαβα το έντονο μήνυμα της κ φυσικά την έγραψα στις τριχωτές μου μπαλες.Μετανιωσα που την γάμησα τρεις φορές σερί στο ρατζο (γιατί δεν είχα επιπλώσεις ακόμη το σπίτι) κ δεν την έχυσα βαθιά στο λαρύγγι με ελληνικό παχυ σπέρμα για να θυμάται την ελληνική φιλοξενία.Τωρα που το σκέφτομαι κάτω στο μωσαϊκό και μπρούμυτα θα έπρεπε να την πάρω να γυμναστουν και τα γονατακια της.
Χαχα...μετριατζες στην χώρα τους που εδώ μας το παίζουν καλλονές λόγω της αιώνιας αγαμίας κ λυγουριασης του Έλληνα.Χιλιες φορές Ελληνίδα αν είναι έτσι.
Αυτό με το «δεν μου γλύφεις το μουνι, δε σου παίρνω πίπα» το χω ακούσει και από ελλεηινδα η οποία μάλιστα ξεφωνιζε όσους δεν την γαμαγαν καλά, και έλεγε σε όλους ότι "Ααα αυτός τον έχει μικρό" ή "σε αυτόν δεν σηκώθηκε"
Η συγκεκριμένη μάλιστα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αβυζη, ακωλη, σαπιομουρα, χαζή και 1.50
Katikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 972
- Πόντοι
- 81
Μου έχει τύχει και με Ελληνίδα,χειραφετημένη κ αγωνίστρια για τα λαϊκά δικαιώματα.Με πέρναγε απο ανάκριση γιατί δεν το κάνεις κτλ.αλλα μπορεί να μην ήταν μόνο φεμινιστικό αλλά και γυναικεία ζήλεια γιατί της εξομολογήθηκα σε μια ανέμελη φάση (ο μαλακας!) ότι το είχα κάνει μια φορά στη ζωή μου με μια παντρεμένη και είχε φάει σκάλωμα.Παλια αυτά ήθελα μόνο να τρυπάω ,τώρα με τα χρόνια δεν θα έλεγα οχι σε ενα ωραίο 69 με ένα ωραίο και καθαρό μουνακι.Μερικες μου το βγάζουν άλλες όχιΑυτό με το «δεν μου γλύφεις το μουνι, δε σου παίρνω πίπα» το χω ακούσει και από ελλεηινδα η οποία μάλιστα ξεφωνιζε όσους δεν την γαμαγαν καλά, και έλεγε σε όλους ότι "Ααα αυτός τον έχει μικρό" ή "σε αυτόν δεν σηκώθηκε"
Η συγκεκριμένη μάλιστα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αβυζη, ακωλη, σαπιομουρα, χαζή και 1.50
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.039
- Πόντοι
- 206
τι εννοεις?Αν βγεις από την Αθήνα θα βρεθείς με τηλέφωνα σκούρων....και θα προκαλέσεις θυμηδία τουλάχιστον.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.127
- Πόντοι
- 9.297
Φαντάσου στην Ναουσα η τον Πύργο η την Ηγουμενίτσα να σκας με τέτοια εμφάνιση....τι εννοεις?
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.039
- Πόντοι
- 206
ρε συ δεν μενω εκει ομως...οποτε δεν ξερω τι θα εκανα τοτεΦαντάσου στην Ναουσα η τον Πύργο η την Ηγουμενίτσα να σκας με τέτοια εμφάνιση....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.127
- Πόντοι
- 9.297
Πολύ σωστα το έθεσες...τώρα κατάλαβες τι θέλω να πω.ρε συ δεν μενω εκει ομως...οποτε δεν ξερω τι θα εκανα τοτε
Μέγα λάθος!Μου έχει τύχει και με Ελληνίδα,χειραφετημένη κ αγωνίστρια για τα λαϊκά δικαιώματα.Με πέρναγε απο ανάκριση γιατί δεν το κάνεις κτλ.αλλα μπορεί να μην ήταν μόνο φεμινιστικό αλλά και γυναικεία ζήλεια γιατί της εξομολογήθηκα σε μια ανέμελη φάση (ο μαλακας!) ότι το είχα κάνει μια φορά στη ζωή μου με μια παντρεμένη και είχε φάει σκάλωμα.
Το είχα κάνει κι εγώ.
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.039
- Πόντοι
- 206
ποσο ατυχος ειμαι ρε πουστη μου ελεος...
Μιλαω με μια σερβιτόρα που γνωρισα και μου παει την συζητηση γυρω απο θεατρα και σινεμά που ειμαι ασχετος.
Στελνουμε μηνυματα αυτη την ωρα και δεν ξερω τι να πω,και λεει το Σαββατο θελει να παμε σε μια θεατρικη παρασταση σε ενα μερος που ουτε που το ξερω.Πολυχώρος καπως ετσι μου το ειπε...
Θα ξενερωσει οταν παρει χαμπαρι οτι δεν εχω ιδέα απο αυτα.Ισως να το εχει καταλαβει ηδη απο τις απαντησεις μου στα μηνυματα περι θεάτρου κτλ.
Ατύχησα γαμωτο ελεος πια
Μιλαω με μια σερβιτόρα που γνωρισα και μου παει την συζητηση γυρω απο θεατρα και σινεμά που ειμαι ασχετος.
Στελνουμε μηνυματα αυτη την ωρα και δεν ξερω τι να πω,και λεει το Σαββατο θελει να παμε σε μια θεατρικη παρασταση σε ενα μερος που ουτε που το ξερω.Πολυχώρος καπως ετσι μου το ειπε...
Θα ξενερωσει οταν παρει χαμπαρι οτι δεν εχω ιδέα απο αυτα.Ισως να το εχει καταλαβει ηδη απο τις απαντησεις μου στα μηνυματα περι θεάτρου κτλ.
Ατύχησα γαμωτο ελεος πια