Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
755
Πόντοι
96
Έτσι είναι όσες μεγάλωσαν επι κομμουνισμού.Με ότι αυτό συνεπάγεται...

Οι νεότερες καμία σχέση,δεν έχουν πολλές διαφορές με τις δυτικές στον τρόπο ζωής,πέραν φυσικά της θηλυκότητας γιατί...και το (σλαβικό) αίμα νερό δε γίνεται
φιλοκομμουνι ο Δασκαλος:rockon::rockon::rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.127
Πόντοι
9.297

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
χαμός σημερα σε κεντρικο δρομο της πόλης.
Βγηκα με ροζ φουλαρι και πορτοκαλι παντελόνι και χαζογελουσα σαν ηλιθιος εξω απο βιτρινες και μαγαζια.Εκατσα ηπια καφεδακι κι επιασα κουβεντα με μια σερβιτορα.Μου εδωσε τον αριθμο της( λεω αληθεια).τελικα ειχε αποτελεσμα η αλλαγη που εκανα στο στυλ μου.Χαμογελάστε βρε λιγο οταν βγαινετε εξω,δειτε την ζωη με αισιοδοξία κι ολα θα γινουν.Της σερβιτόρας μαλλον της αρεσε αυτη η τοσο θετικη αύρα μου.Δεν σταματησα σχεδον ουτε λεπτό να γελάω και να ειμαι η ψυχη της καφετεριας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.127
Πόντοι
9.297
Ναι,καλα.Ειδικα αμα δεις τι γκομενες εχουν κυκλοφορησει μοντελοι οπως ο Μικ Τζαγκερ και ο τραγουδιστης των Aerosmith.
Κοίτα τι έβγαλε όμως ο τραγουδιστής των Αerosmith...
Βέβαια σλαβικές χώρες οι Αντρες είναι συνήθως γυμνασμένοι, βλέπεις πολλές ντουλάπες και σφιχτες, λογικό είναι να έχουν ωραία μουνια,και άσχημοι στη φάτσα να είναι, επίσης ακόμα και άσχημοι έχουν ευρωπαϊκές λευκές φατσες, και αυτό μετραει. Εδώ Ελλάδα βλέπεις ωραία μουνια με κάτι τύπους μαυριδερους με μούσια, χοντρούς αγυμναστουσ άσχημους, μόνο και μόνο γιατί γνωρίστηκαν μέσω κύκλου κονε, η ήτανε στην ίδια παρέα.. Ελλάδα είναι πιο χτυπητές οι διαφορες
Δεν είναι απλά γυμνμασμενοι...πάνε σε αθλήματα από μωρά!
Ο μέσος Έλληνας μικρών ηλικιών είναι κυρίως κοντοπιθαρα ψοφίμια.Τουλαχιστον αν πάνε σε ποδόσφαιρο ίσως γίνουν άνθρωποι γιατί συνήθως οι ποδοσφαιριστές είναι μικρόσωμοι αλλά έχουν ταχύτητα...και φράγκα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.127
Πόντοι
9.297
Ναι,καλα.Ειδικα αμα δεις τι γκομενες εχουν κυκλοφορησει μοντελοι οπως ο Μικ Τζαγκερ και ο τραγουδιστης των Aerosmith.
Να μην ξεχάσω και μια κόρη του Μικ Τζάγκερ που ευτυχώς πήρε από την μάνα της κι έγινε μοντέλο διεθνούς ακτινοβολίας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.127
Πόντοι
9.297
χαμός σημερα σε κεντρικο δρομο της πόλης.
Βγηκα με ροζ φουλαρι και πορτοκαλι παντελόνι και χαζογελουσα σαν ηλιθιος εξω απο βιτρινες και μαγαζια.Εκατσα ηπια καφεδακι κι επιασα κουβεντα με μια σερβιτορα.Μου εδωσε τον αριθμο της( λεω αληθεια).τελικα ειχε αποτελεσμα η αλλαγη που εκανα στο στυλ μου.Χαμογελάστε βρε λιγο οταν βγαινετε εξω,δειτε την ζωη με αισιοδοξία κι ολα θα γινουν.Της σερβιτόρας μαλλον της αρεσε αυτη η τοσο θετικη αύρα μου.Δεν σταματησα σχεδον ουτε λεπτό να γελάω και να ειμαι η ψυχη της καφετεριας
Αν βγεις από την Αθήνα θα βρεθείς με τηλέφωνα σκούρων....και θα προκαλέσεις θυμηδία τουλάχιστον.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Κι όμως αν μιλήσεις με γυναίκες ανατολικού μπλοκ που είναι στην χώρα μας χρόνια,θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει κ χειρότερο είδος που συναντάται.Οχι όλες αλλά οι περισσότερες.
Αρπακτικα με πλήρη σημασία της λέξεως,ψωνισμενες κυρατσες, παράλογες,απαιτητικές κ εγωιστριες στο σεξ όπως πχ δεν μου κάνεις γλειφομούνι,δεν σου παίρνω πιπα.Το έχω συναντήσει 3 φορές αυτό το πράγμα.Εκβιαστριες όπως μια Λευκορωσιδα καθηγήτρια που ήθελε επανασύνδεση το next summer και λιμάνι(σπιτωμα) για διακοπές μου γράφει μετά από 1 χρόνο και έχοντας φάει χυλοπιτα "ξέρεις,τότε μου προκαλέσες σοβαρή μόλυνση!" από ένα ξύσιμο ,χαιδεμα στον ώμο μετά την πραξη.Σαν εκβιασμό εξελαβα το έντονο μήνυμα της κ φυσικά την έγραψα στις τριχωτές μου μπαλες.Μετανιωσα που την γάμησα τρεις φορές σερί στο ρατζο (γιατί δεν είχα επιπλώσεις ακόμη το σπίτι) κ δεν την έχυσα βαθιά στο λαρύγγι με ελληνικό παχυ σπέρμα για να θυμάται την ελληνική φιλοξενία.Τωρα που το σκέφτομαι κάτω στο μωσαϊκό και μπρούμυτα θα έπρεπε να την πάρω να γυμναστουν και τα γονατακια της.
Χαχα...μετριατζες στην χώρα τους που εδώ μας το παίζουν καλλονές λόγω της αιώνιας αγαμίας κ λυγουριασης του Έλληνα.Χιλιες φορές Ελληνίδα αν είναι έτσι.
Συμφωνώ απόλυτα για τις κάθε είδους Ανατολικές, τις θεωρώ του χειρίστου είδους, και πιστεύω πως η καλύτερη είναι πολύ χειρότερη από τη χειρότερη Ελληνίδα.
Επιβεβαιώνω και αυτό με το δούναι και λαβείν: η άλλη από τη Μολδαβία έλεγε ''με έγλειψες- θα σου πάρω πίπα να τα πιω''. Απίστευτα πράγματα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.127
Πόντοι
9.297
Και οι πιο πολλές όμορφου λες, ειδικά σε μικρές ηλικίες στην Ελλάδα ξένες είναι, συνήθως αλβανιδες η ρωσοποντιες από την πρώην εσσδ. Οι γνήσιες ελλεινιδες είναι μάλλον μέτριες προς ασχημουλες
Οι Αλβανίδες μοιάζουν με άνδρες ιδίως οι πιο μεγαλες ..οι Ρωσοποντιες όπου κυρίως κυριαρχούν άσχημα ποντιακά χαρακτηριστικά είναι άλλη φάση πολλώ δε μάλλον οι γνήσιες Σλαβες που τις βλέπεις και σου έρχεται να μαστιγωσεις τις κολώνες της ΔΕΗ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.127
Πόντοι
9.297
Συμφωνώ απόλυτα για τις κάθε είδους Ανατολικές, τις θεωρώ του χειρίστου είδους, και πιστεύω πως η καλύτερη είναι πολύ χειρότερη από τη χειρότερη Ελληνίδα.
Επιβεβαιώνω και αυτό με το δούναι και λαβείν: η άλλη από τη Μολδαβία έλεγε ''με έγλειψες- θα σου πάρω πίπα να τα πιω''. Απίστευτα πράγματα.
Μα για να ασχοληθεί μία γυναίκα πρέπει να σχοληθεις κι εσύ.
Για αυτό πολλοι χυστες έχουν την απαίτηση να βγάλουν γούστα με το ελάχιστο...όμως σε πολλές περιπτώσεις δεν γίνεται έτσι.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.268
Πόντοι
456
Κι όμως αν μιλήσεις με γυναίκες ανατολικού μπλοκ που είναι στην χώρα μας χρόνια,θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει κ χειρότερο είδος που συναντάται.Οχι όλες αλλά οι περισσότερες.
Αρπακτικα με πλήρη σημασία της λέξεως,ψωνισμενες κυρατσες, παράλογες,απαιτητικές κ εγωιστριες στο σεξ όπως πχ δεν μου κάνεις γλειφομούνι,δεν σου παίρνω πιπα.Το έχω συναντήσει 3 φορές αυτό το πράγμα.Εκβιαστριες όπως μια Λευκορωσιδα καθηγήτρια που ήθελε επανασύνδεση το next summer και λιμάνι(σπιτωμα) για διακοπές μου γράφει μετά από 1 χρόνο και έχοντας φάει χυλοπιτα "ξέρεις,τότε μου προκαλέσες σοβαρή μόλυνση!" από ένα ξύσιμο ,χαιδεμα στον ώμο μετά την πραξη.Σαν εκβιασμό εξελαβα το έντονο μήνυμα της κ φυσικά την έγραψα στις τριχωτές μου μπαλες.Μετανιωσα που την γάμησα τρεις φορές σερί στο ρατζο (γιατί δεν είχα επιπλώσεις ακόμη το σπίτι) κ δεν την έχυσα βαθιά στο λαρύγγι με ελληνικό παχυ σπέρμα για να θυμάται την ελληνική φιλοξενία.Τωρα που το σκέφτομαι κάτω στο μωσαϊκό και μπρούμυτα θα έπρεπε να την πάρω να γυμναστουν και τα γονατακια της.
Χαχα...μετριατζες στην χώρα τους που εδώ μας το παίζουν καλλονές λόγω της αιώνιας αγαμίας κ λυγουριασης του Έλληνα.Χιλιες φορές Ελληνίδα αν είναι έτσι.

Αυτό με το «δεν μου γλύφεις το μουνι, δε σου παίρνω πίπα» το χω ακούσει και από ελλεηινδα η οποία μάλιστα ξεφωνιζε όσους δεν την γαμαγαν καλά, και έλεγε σε όλους ότι "Ααα αυτός τον έχει μικρό" ή "σε αυτόν δεν σηκώθηκε"

Η συγκεκριμένη μάλιστα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αβυζη, ακωλη, σαπιομουρα, χαζή και 1.50

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
972
Πόντοι
81
Αυτό με το «δεν μου γλύφεις το μουνι, δε σου παίρνω πίπα» το χω ακούσει και από ελλεηινδα η οποία μάλιστα ξεφωνιζε όσους δεν την γαμαγαν καλά, και έλεγε σε όλους ότι "Ααα αυτός τον έχει μικρό" ή "σε αυτόν δεν σηκώθηκε"

Η συγκεκριμένη μάλιστα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αβυζη, ακωλη, σαπιομουρα, χαζή και 1.50
Μου έχει τύχει και με Ελληνίδα,χειραφετημένη κ αγωνίστρια για τα λαϊκά δικαιώματα.Με πέρναγε απο ανάκριση γιατί δεν το κάνεις κτλ.αλλα μπορεί να μην ήταν μόνο φεμινιστικό αλλά και γυναικεία ζήλεια γιατί της εξομολογήθηκα σε μια ανέμελη φάση (ο μαλακας!) ότι το είχα κάνει μια φορά στη ζωή μου με μια παντρεμένη και είχε φάει σκάλωμα.Παλια αυτά ήθελα μόνο να τρυπάω ,τώρα με τα χρόνια δεν θα έλεγα οχι σε ενα ωραίο 69 με ένα ωραίο και καθαρό μουνακι.Μερικες μου το βγάζουν άλλες όχι

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Με τις ελλεινήδες θέλει το πολύ μια εβδομάδα φακ. Και μετά πας για άλλα. Γιατί διαφορετικά μπλέκεις. Όσο περνάει ο καιρός

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
Μου έχει τύχει και με Ελληνίδα,χειραφετημένη κ αγωνίστρια για τα λαϊκά δικαιώματα.Με πέρναγε απο ανάκριση γιατί δεν το κάνεις κτλ.αλλα μπορεί να μην ήταν μόνο φεμινιστικό αλλά και γυναικεία ζήλεια γιατί της εξομολογήθηκα σε μια ανέμελη φάση (ο μαλακας!) ότι το είχα κάνει μια φορά στη ζωή μου με μια παντρεμένη και είχε φάει σκάλωμα.
Μέγα λάθος!
Το είχα κάνει κι εγώ.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
8624 σελίδες…

Αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, τα λεφτά δεν θα είχαν σημασία…​

Και οποίος κατάλαβε… κατάλαβε !

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
ποσο ατυχος ειμαι ρε πουστη μου ελεος...
Μιλαω με μια σερβιτόρα που γνωρισα και μου παει την συζητηση γυρω απο θεατρα και σινεμά που ειμαι ασχετος.
Στελνουμε μηνυματα αυτη την ωρα και δεν ξερω τι να πω,και λεει το Σαββατο θελει να παμε σε μια θεατρικη παρασταση σε ενα μερος που ουτε που το ξερω.Πολυχώρος καπως ετσι μου το ειπε...
Θα ξενερωσει οταν παρει χαμπαρι οτι δεν εχω ιδέα απο αυτα.Ισως να το εχει καταλαβει ηδη απο τις απαντησεις μου στα μηνυματα περι θεάτρου κτλ.
Ατύχησα γαμωτο ελεος πια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom