Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Νά γράφουμε κάποια πράγματα,αλλά εντός πραγματικότητας.
Ολα αυτά είναι εικονική πραγματικότητα,δέν ισχύουν πουθενά όχι μόνο στήν Ελλάδα...πουθενά στόν κόσμο!

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.115
Πόντοι
1.056
Θυμαμαι μια Τσεχα διμετρη μου λεει μου αρεσουν οι κοντοι,πολυ χοντροι αντρες.Αντε σκεφτομαι να βρει η κοπελα γκομενο με τετοιες απαιτησεις που εχει.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.115
Πόντοι
1.056
Μια αλλη Πολωνεζα μου λεει εγω ειμαι ευκολη.Αλλα και εσεις οι αντρες απο το νοτο ειστε πολυ ευκολοι,μας καθεστε αμεσως,οι Πολωνοι εχουν απαιτησεις απο την κοπελα.Μπα,μη με περνας για κανεναν ευκολο λεω,εχω στανταρτς,δεν παω με ολες.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Ο,τι κανουν οι αντρες στην Ελλαδα δηλαδη, που ειναι ετοιμοι να πηδηξουν οποιαδηποτε το Σαββατο αλλα δε θα την παντρευτουν κι ολας

Είσαι σίγουρος;

Ας είναι μπακούρια...και ας τους κάτσει καμία έτσι...μετά από 1572 εξόδους που δεν τους έκατσε καμία...Και βλέπουμε αν δεν καταλήξουν παντρεμένοι...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.438
Πόντοι
3.656
Συνηθως αυτα τα ζευγαρια που ο αντρας ειναι για τον πεο εμφανισιακα και η γκομενα μουναρα ειναι γνωριμιες μεσω κυκλου.Πολωνια,Ρωσια,Ουκρανια,Τσεχια βλεπεις πολλα τετοια ζευγαρια.Με καμακι ο αλλος συνηθως βγαζει γκομενα στα κυβικα του.
Και ελλάδα παίζει . Απλά η γκόμενα αν είναι μουνάρα, θα πάσχει κάπου αλλού. Θα έχει σίγουρα κουσούρι .

Ξέρω περιπτώσεις γκόμενες 7 και πάνω που είναι με κοντόχοντρο , φτωχό , χαμάλη, ηλιοκαμμένο , σπασμένα νύχια μύκητες , ουλές , παντόφλα στρατού , βερμούδα λαϊκής χωρίς ζώνη με κωλοτρυπίδα μόνιμα έξω , διχάλα κτλ .....

Και μουνάρες ! Αλλά ....

οι γκόμενες είχαν ξεκάθαρα προβλήματα, υγείας, οικογενειακά , κοινωνικά, αντικείμενα σχολιασμού .... κάπου έπασχαν
οπότε τις απέρριπταν και όλοι οι μέτριοι .... λόγω τέτοιων καταστάσεων ........

Οπότε αν ο κουβάς προκειμένου να γαμήσει κάτι καλό , κάνει γαργάρα τα μείον ..... και πουλήσει μονιμότητα, σταθερότητα, αποκατάσταση ..... πίστη (ποια να πάρει τον κουβά) .... τρώει τη μουνάρα .......

Και ο θεατής από μακριά βλέπει τον άσχημο αδελφό του γκοτζίλα με τη μουνάρα ....
και υποθέτει ότι έχει φερράρι ιτάλια, αλλά έχει παπί ο σαγιοναροδιχάλας .......

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Συνηθως αυτα τα ζευγαρια που ο αντρας ειναι για τον πεο εμφανισιακα και η γκομενα μουναρα ειναι γνωριμιες μεσω κυκλου.Πολωνια,Ρωσια,Ουκρανια,Τσεχια βλεπεις πολλα τετοια ζευγαρια.Με καμακι ο αλλος συνηθως βγαζει γκομενα στα κυβικα του.

Αφού εκεί ρε αρχηγέ οι πιο πολλές είναι μουνάρες.Νομοτελειακά,και οι χάλιες μουνάρες θα έχουν

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Και ελλάδα παίζει . Απλά η γκόμενα αν είναι μουνάρα, θα πάσχει κάπου αλλού. Θα έχει σίγουρα κουσούρι .

Ξέρω περιπτώσεις γκόμενες 7 και πάνω που είναι με κοντόχοντρο , φτωχό , χαμάλη, ηλιοκαμμένο , σπασμένα νύχια μύκητες , ουλές , παντόφλα στρατού , βερμούδα λαϊκής χωρίς ζώνη με κωλοτρυπίδα μόνιμα έξω , διχάλα κτλ .....

Και μουνάρες ! Αλλά ....

οι γκόμενες είχαν ξεκάθαρα προβλήματα, υγείας, οικογενειακά , κοινωνικά, αντικείμενα σχολιασμού .... κάπου έπασχαν
οπότε τις απέρριπταν και όλοι οι μέτριοι .... λόγω τέτοιων καταστάσεων ........

Οπότε αν ο κουβάς προκειμένου να γαμήσει κάτι καλό , κάνει γαργάρα τα μείον ..... και πουλήσει μονιμότητα, σταθερότητα, αποκατάσταση ..... πίστη (ποια να πάρει τον κουβά) .... τρώει τη μουνάρα .......

Και ο θεατής από μακριά βλέπει τον άσχημο αδελφό του γκοτζίλα με τη μουνάρα ....
και υποθέτει ότι έχει φερράρι ιτάλια, αλλά έχει παπί ο σαγιοναροδιχάλας .......
Σωστός!
Αυτό τό έχουμε ξεκαθαρίσει,νά είναι η γκόμενα Ok καί...όχι ψυχοπαθής-ημίτρελη.
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Θα σου δώσω ένα tip:
Εξωτερική εμφάνιση.
Σωστός!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Θυμαμαι μια Τσεχα διμετρη μου λεει μου αρεσουν οι κοντοι,πολυ χοντροι αντρες.Αντε σκεφτομαι να βρει η κοπελα γκομενο με τετοιες απαιτησεις που εχει.

Φαίνεται και απο τις τσόντες που γυρνάνε,με άστεγους,με νάνους,με γέρους κοιλαράδες,πρέπει να'χουν περιεργα γούστα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.438
Πόντοι
3.656
Σωστός!
Αυτό τό έχουμε ξεκαθαρίσει,νά είναι η γκόμενα Ok καί...όχι ψυχοπαθής-ημίτρελη.
Δεν εννοώ με προβλήματα ψυχικής υγείας. Μουνάρες με άλλα προβλήματα, που συνήθεις οικογένειες δεν δέχονται .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν εννοώ με προβλήματα ψυχικής υγείας. Μουνάρες με άλλα προβλήματα, που συνήθεις οικογένειες δεν δέχονται .
Καί αυτό παίζει,όλα είναι πιθανά πλέον.
Τό μόνο σίγουρο είναι ότι παίζει κάτι,δέν είναι...αξιοζήλευτη περίπτωση!
Ξέρω γκόμενα 9άρι πού έχει κάνει φυλακή 8 χρόνια,δέν τήν ήθελαν οι γονείς του!

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.115
Πόντοι
1.056
Οντως οι Τσεχες ειναι εκκεντρικες,μερικες εχουν περιεργα γουστα.Καλο ειναι αυτο για τα γονιδια.Αμα οι ωραιοι πανε μονο με ωραιες και οι ασχημοι με ασχημες,ο πληθυσμος των ωραιων και ο μεσος ορος εμφανισης μειωνεται οπως στις αγγλοσαξονικες χωρες.Αν μουναρες πανε με ασχημους,σιγα σιγα τα ασχημα γονιδια εξαφανιζονται και ο μεσος ορος ανεβαινει οπως Τσεχια.
Αν οι ωραιες πανε με πλουσιους εχουμε καταστασεις Αμερικης οπου πλουτος,ομορφια συγκεντρωνονται στις ιδιες οικογενειες και οι αλλοι τρωνε σκονη.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αφού εκεί ρε αρχηγέ οι πιο πολλές είναι μουνάρες.Νομοτελειακά,και οι χάλιες μουνάρες θα έχουν
Σιγα μην ειναι ολες μουναρες εκει. Ρωσια πχ που ειναι τα υπερμουνα των υπερμουνων Ω υπερμουνα, αμα δεις κανα βιντεο με συνεντευξεις απο γκομενες στο δρομο, το 70-80% ειναι απλες,καθημερινες, μετριες γκομενες. Και Ελλαδα μια χαρα εμφανιση εχουν οι γκομενες, απο μυαλα πασχουν

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Καταλάβετε κάτι:
Στα γκομενικά,δεν γίνεται ο άσχημος/μέτριος να νικήσει τον ωραίο.
Ποτέ δεν θα γίνει αυτό.
d938e942d19de36e607dba2f036bbd7c-M.jpg

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
972
Πόντοι
81
Εν τω μεταξύ,αυτό με τους κύκλους υπάρχει πουθενά αλλού;

Θα σου πει Πολωνέζα,Ουκρανέζα,Τσέχα 'δεν είσαι στον κύκλο μου,δε σε θέλω;' :2funny:

Αυτή τη μαλακία μόνο εδώ τη ζούμε.:headbang:
Κι όμως αν μιλήσεις με γυναίκες ανατολικού μπλοκ που είναι στην χώρα μας χρόνια,θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει κ χειρότερο είδος που συναντάται.Οχι όλες αλλά οι περισσότερες.
Αρπακτικα με πλήρη σημασία της λέξεως,ψωνισμενες κυρατσες, παράλογες,απαιτητικές κ εγωιστριες στο σεξ όπως πχ δεν μου κάνεις γλειφομούνι,δεν σου παίρνω πιπα.Το έχω συναντήσει 3 φορές αυτό το πράγμα.Εκβιαστριες όπως μια Λευκορωσιδα καθηγήτρια που ήθελε επανασύνδεση το next summer και λιμάνι(σπιτωμα) για διακοπές μου γράφει μετά από 1 χρόνο και έχοντας φάει χυλοπιτα "ξέρεις,τότε μου προκαλέσες σοβαρή μόλυνση!" από ένα ξύσιμο ,χαιδεμα στον ώμο μετά την πραξη.Σαν εκβιασμό εξελαβα το έντονο μήνυμα της κ φυσικά την έγραψα στις τριχωτές μου μπαλες.Μετανιωσα που την γάμησα τρεις φορές σερί στο ρατζο (γιατί δεν είχα επιπλώσεις ακόμη το σπίτι) κ δεν την έχυσα βαθιά στο λαρύγγι με ελληνικό παχυ σπέρμα για να θυμάται την ελληνική φιλοξενία.Τωρα που το σκέφτομαι κάτω στο μωσαϊκό και μπρούμυτα θα έπρεπε να την πάρω να γυμναστουν και τα γονατακια της.
Χαχα...μετριατζες στην χώρα τους που εδώ μας το παίζουν καλλονές λόγω της αιώνιας αγαμίας κ λυγουριασης του Έλληνα.Χιλιες φορές Ελληνίδα αν είναι έτσι.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Σιγα μην ειναι ολες μουναρες εκει. Ρωσια πχ που ειναι τα υπερμουνα των υπερμουνων Ω υπερμουνα, αμα δεις κανα βιντεο με συνεντευξεις απο γκομενες στο δρομο, το 70-80% ειναι απλες,καθημερινες, μετριες γκομενες. Και Ελλαδα μια χαρα εμφανιση εχουν οι γκομενες, απο μυαλα πασχουν

Απλές,καθημερινές,μέτριες...για τα ρωσικά δεδομένα

Για τα ελληνικά,μεσογειακά κλπ...η αξία τους είναι 2-3 σκαλιά πάνω

Ελλάδα το'χουμε πει,πέρα απο τις μικρές με τα σορτσάκια και τα κωλαράκια,οι μεγαλύτερες είναι 90% μετριομπαζα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Κι όμως αν μιλήσεις με γυναίκες ανατολικού μπλοκ που είναι στην χώρα μας χρόνια,θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει κ χειρότερο είδος που συναντάται.Οχι όλες αλλά οι περισσότερες.
Αρπακτικα με πλήρη σημασία της λέξεως,ψωνισμενες κυρατσες, παράλογες,απαιτητικές κ εγωιστριες στο σεξ όπως πχ δεν μου κάνεις γλειφομούνι,δεν σου παίρνω πιπα.Το έχω συναντήσει 3 φορές αυτό το πράγμα.Εκβιαστριες όπως μια Λευκορωσιδα καθηγήτρια που ήθελε επανασύνδεση το next summer και λιμάνι(σπιτωμα) για διακοπές μου γράφει μετά από 1 χρόνο και έχοντας φάει χυλοπιτα "ξέρεις,τότε μου προκαλέσες σοβαρή μόλυνση!" από ένα ξύσιμο ,χαιδεμα στον ώμο μετά την πραξη.Σαν εκβιασμό εξελαβα το έντονο μήνυμα της κ φυσικά την έγραψα στις τριχωτές μου μπαλες.Μετανιωσα που την γάμησα τρεις φορές σερί στο ρατζο (γιατί δεν είχα επιπλώσεις ακόμη το σπίτι) κ δεν την έχυσα βαθιά στο λαρύγγι με ελληνικό παχυ σπέρμα για να θυμάται την ελληνική φιλοξενία.Τωρα που το σκέφτομαι κάτω στο μωσαϊκό και μπρούμυτα θα έπρεπε να την πάρω να γυμναστουν και τα γονατακια της.
Χαχα...μετριατζες στην χώρα τους που εδώ μας το παίζουν καλλονές λόγω της αιώνιας αγαμίας κ λυγουριασης του Έλληνα.Χιλιες φορές Ελληνίδα αν είναι έτσι.

Έτσι είναι όσες μεγάλωσαν επι κομμουνισμού.Με ότι αυτό συνεπάγεται...

Οι νεότερες καμία σχέση,δεν έχουν πολλές διαφορές με τις δυτικές στον τρόπο ζωής,πέραν φυσικά της θηλυκότητας γιατί...και το (σλαβικό) αίμα νερό δε γίνεται

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Τύπος @George71 που έχει τις τεχνικές γνώσεις μπορεί να λύσει το γκομενικό πρόβλημα Αθηνών και περιχώρων με ένα τοπικό site για δουλειά, διασκέδαση, dating και να βγάζει από διαφημίσεις μαγαζιών.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.133
Πόντοι
9.297
Οι Ελληνες προτιμανε τα ευκολα γνωριμιες μεσω κυκλου γιατι ετσι πεφτουν οι απαιτησεις των γυναικων.Σου λεει ναι κυκλος ρε φιλε.Γιατι ετσι μπορει να γαμησω και φτωχος και μετριος εμφανισιακα να ειμαι και μετριο καμακι να κανω.Αλλιως θα πρεπει να ανταγωνιζομαι τα καμακια,τους τζοβενους και τους σπονσορες.Και οι γκομενες τη λογικη κυκλου ενισχυουν για αυτο αποθαρρυνουν τα καμακια.Θελουν και αυτες τα ετοιμα τα στημενα.Να παρει η φιλη της την ευθυνη για την επιλογη του γκομενου που της γνωρισε και οχι η ιδια.Δε θελουν να σκεφτονται,να ενεργουν,να παιρνουν πρωτοβουλιες,ρισκα κτλ.
Μόνο φευγατες( με την καλή έννοια) η όσες έχουν φτιαχτεί κοινωνικά και οικονομικά φεύγουν από την πεπατημένη.
Δηλαδή μιλάμε για ποσοστό νικοτίνης στα τσιγάρα.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
972
Πόντοι
81
Έτσι είναι όσες μεγάλωσαν επι κομμουνισμού.Με ότι αυτό συνεπάγεται...

Οι νεότερες καμία σχέση,δεν έχουν πολλές διαφορές με τις δυτικές στον τρόπο ζωής,πέραν φυσικά της θηλυκότητας γιατί...και το (σλαβικό) αίμα νερό δε γίνεται
Τις έχω δει και τις μικρές.Πληρη δυτικοποιηση,τικ τοκ,ινστα wannabe influencer και το λουρί της μάνας τους.Θυμαμαι πέρυσι με Ουκρανες σε ρωσικό σάιτ διαβάζαμε στις ειδήσεις για βομβαρδισμούς , νεκρούς κτλ και ήταν στην κοσμαρα τους,σαν να μην συνέβαινε τίποτε,υψηλή επιβεβαίωση και αυτοπεποίθηση με πολλούς followers και τα καλά έφευγαν προς δυτική Ευρώπη κ Γερμανία.Εδω στην ψωροκωσταινα ακούν για Ελλάδα και όλες έλεγαν για κρίση φτώχεια,αυτη είναι η ταυτότητα της χώρας και χώρας διακοπών.Ουτε οι θειτσες δεν γουστάρανε Ελλάδα,μια μου έλεγε να βρεθούμε Ντουμπρόβνικ για πιθανή έμμεση χορηγία για να μου προσφέρει (ίσως)το χρυσαφένιο αιδοίο της.Ειπαμε ότι οι παλιότερες γενιές λιγουρηδων χάλασαν τις γυναίκες και νομίζουν ότι τρέχουν λεφτά από τις τσέπες μας.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.115
Πόντοι
1.056
Καταλάβετε κάτι:
Στα γκομενικά,δεν γίνεται ο άσχημος/μέτριος να νικήσει τον ωραίο.
Ποτέ δεν θα γίνει αυτό.

Ναι,καλα.Ειδικα αμα δεις τι γκομενες εχουν κυκλοφορησει μοντελοι οπως ο Μικ Τζαγκερ και ο τραγουδιστης των Aerosmith.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom