Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

thessalonikios88

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
453
Πόντοι
21
Οι Ελληνες προτιμανε τα ευκολα γνωριμιες μεσω κυκλου γιατι ετσι πεφτουν οι απαιτησεις των γυναικων.Σου λεει ναι κυκλος ρε φιλε.Γιατι ετσι μπορει να γαμησω και φτωχος και μετριος εμφανισιακα να ειμαι και μετριο καμακι να κανω.Αλλιως θα πρεπει να ανταγωνιζομαι τα καμακια,τους τζοβενους και τους σπονσορες.Και οι γκομενες τη λογικη κυκλου ενισχυουν για αυτο αποθαρρυνουν τα καμακια.Θελουν και αυτες τα ετοιμα τα στημενα.Να παρει η φιλη της την ευθυνη για την επιλογη του γκομενου που της γνωρισε και οχι η ιδια.Δε θελουν να σκεφτονται,να ενεργουν,να παιρνουν πρωτοβουλιες,ρισκα κτλ.
Πωωω ρε φίλε τι μου θύμησες. Χρόνια πρίν κοπέλα ήθελε να γνωρίσει ένα παιδί που τον είχα γνωστό εγώ την είπα ότι είναι μαλακας τοξικός δεν είναι για σχέση. Μ γράφει στο μουνι της τον γνωρίζει γαμιουνται μερικές φορές την παρατάει. Γυρνάει και μου λέει καλά γιατί μ τον γνώρισες αυτός είναι μαλακας. Την πυροβολας μετά ανάμεσα στα μάτια η όχι;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Οι Ελληνες προτιμανε τα ευκολα γνωριμιες μεσω κυκλου γιατι ετσι πεφτουν οι απαιτησεις των γυναικων.Σου λεει ναι κυκλος ρε φιλε.Γιατι ετσι μπορει να γαμησω και φτωχος και μετριος εμφανισιακα να ειμαι και μετριο καμακι να κανω.Αλλιως θα πρεπει να ανταγωνιζομαι τα καμακια,τους τζοβενους και τους σπονσορες.Και οι γκομενες τη λογικη κυκλου ενισχυουν για αυτο αποθαρρυνουν τα καμακια.Θελουν και αυτες τα ετοιμα τα στημενα.Να παρει η φιλη της την ευθυνη για την επιλογη του γκομενου που της γνωρισε και οχι η ιδια.Δε θελουν να σκεφτονται,να ενεργουν,να παιρνουν πρωτοβουλιες,ρισκα κτλ.

Εν τω μεταξύ,αυτό με τους κύκλους υπάρχει πουθενά αλλού;

Θα σου πει Πολωνέζα,Ουκρανέζα,Τσέχα 'δεν είσαι στον κύκλο μου,δε σε θέλω;' :2funny:

Αυτή τη μαλακία μόνο εδώ τη ζούμε.:headbang:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.115
Πόντοι
1.056

Θα σου πει Πολωνέζα,Ουκρανέζα,Τσέχα 'δεν είσαι στον κύκλο μου,δε σε θέλω;' :2funny:

Παντου υπαρχει αλλα Ελλαδα ειναι πολυ εντονο.Σε βαθμο η αλλη να σε φτυνει αν εισαι εκτος κυκλου.
Εχει ομως νοημα.Σου λεει η αλλη αντι να σπαταλας ενεργεια και χρονο στο καμακι,φτιαξε τον κυκλο σου.Ετσι θα εισαι πιο χρησιμος.
Οι Ελληνιδες τα βαζουν ολα σε καλουπια ο ενας ειναι αυτο ο αλλος ειναι το αλλο,δε θελουν να κουραζονται.Στον κυκλο ο σπονσορας θα ξοδεψει,ο καμακας θα τη διασκεδασει,ο τζοβενος θα την κανει να νιωσει καλα,ολοι συνεισφερουν.
Τελικα γαμαει ο αλφα ντογκ που κυριαρχει στους αλλους μεσα στον κυκλο.Αυτο το προτιμουν οι γκομενες και preselection απο τις φιλες με καλες πληροφοριες και εγγυηση οτι το ατομο μετραει στους αντρες.
Εμενα το προβλημα ηταν οτι ενω ημουν καλος με τις γκομενες δεν μπορουσα να ελεγξω τους αντρες οποτε ο κυκλος μου εκανε ζημια.

Υστερα το ατομο εντος κυκλου ειναι πιο ελεγξιμο αμα κανει καμια μαλακια με τη γκομενα θα το χεροκωλιασουν οι υπολοιποι.Οι γκομενες θελουν να αποφευγουν τα απροοπτα θελουν σιγουρα πραγματα οχι περιπετειες.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Δέν μέ καταλαβαίνεις ?
Πρόσεξε άς πούμε ένα παράδειγμα.Είσαι σέ Ελληνάδικο μέ σουπερμούνες πού χορεύουν,έχεις κάνει τά "Κόζια" σου από τήν παρέα καί "μπαίνεις στόν χορό κατά κάποιο τρόπο"
Τήν κρατάς τήν ώρα πού λικνίζεται,χαμογελάς καί κάνεις καί λίγο τόν "Καραγκιόζη" πού λέει ο λόγος.Καί παράλληλα κόβεις κίνηση τί παίζει δίπλα σου καί παντού.
Οι γκομενάρες τό γουστάρουν πάρα πολύ αυτό,αλλά είπαμε άν έχει παρέα έχεις κάνει καλά κόζια.Στό ξεκάρφωτο είναι ελάχιστοι άνδρες...πού τό κάνουν αυτό!
oταν αποφασισεις να χορεψεις μια γκομενα...(οπου και να ειναι ειτε μπουζουκια,λατιν η οτι αλλο) πρεπει κατευθειαν να μπεις για φασωμα.Αυτο παει πακετο με το χορο...το κανεις? αυτο ειναι το "στα ισα"...ωραια τη χορευεις..και μετα τι?
ειναι τα γνωστα λαθη που κανουν αυτοι που χορευουν λατιν νομιζουν οτι θα γαμησουν κιολας..δεν αρκει μονο να πιασεις τη γκόμενα να τη χορεψεις αλλα θελει και αλλες κινησεις.Οι περισσοτεροι,χορευουν και το αφηνουν εκει...(τα φερε τηλ για αλλη φορα και τετοια αστα αυτα δε τα υπολογιζω)

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Εννοειται. Παντου υπαρχει αυτο. Σχεση μεσα απο γνωστο η μεσα απο τη δουλεια, σημαινει οτι υπαρχουν ισχυρες συστασεις για το ποιος ειναι ο αλλος. Οι συστασεις ειναι το Α και το Ω σε ολα, απο υπαλληλο και ενοικιαστη μεχρι γκομενο, κλπ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Εννοειται. Παντου υπαρχει αυτο. Σχεση μεσα απο γνωστο η μεσα απο τη δουλεια, σημαινει οτι υπαρχουν ισχυρες συστασεις για το ποιος ειναι ο αλλος. Οι συστασεις ειναι το Α και το Ω σε ολα, απο υπαλληλο και ενοικιαστη μεχρι γκομενο, κλπ

Στην Αγγλία δηλαδή Σαββατο βράδυ,σε ρωτάει η αγγλίδα αν είσαι στον κύκλο της για να σου κάτσει;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
αυτο παει πακετο με την οικειοτητα, η γυναικα θελει οικειοτητα για αυτο κανει αυτα που κανει με (κυκλους) ...Αυτο μπορεις να το δημιουργησεις με ενα καρο τροπους δεν ειναι αναγκη να περιμενεις φιλιες-γνωστους κτλ.Η οικειότητα ειναι χαρακτηριστικο της γυναικας που ισχυει παγκόσμια.Αττο βεβαια εχει να κανει και με το βαθμο ανασφάλειας της καθε μιας για αυτο και στη ελλαδα υπαρχει περισσότερο αυτο το φαινόμενο,γιατι ετσι εχουν μεγαλώσει.Οι περιοσσοτερες με τοξικες οικενειες,οσο πιο τοξικες ,μεγαλυτερη και η ανασφάλεια.Εξω δεν ειναι ετσι...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Στην Αγγλία δηλαδή Σαββατο βράδυ,σε ρωτάει η αγγλίδα αν είσαι στον κύκλο της για να σου κάτσει;
Η αγγλιδα ειναι ευκολη το Σαββατοβραδο γιατι εκει το πηδημα δεν το χουν για τιποτα, σαν το κατουρημα το θεωρουν. Για κατι σοβαρο ομως, και αυτες θα δωσουν προτεραιοτητα σε ατομα απ τη δουλεια, η τον κυκλο.
Ο,τι κανουν οι αντρες στην Ελλαδα δηλαδη, που ειναι ετοιμοι να πηδηξουν οποιαδηποτε το Σαββατο αλλα δε θα την παντρευτουν κι ολας

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι εύκολες γνωριμίες τύπου προξενιό,κονέ από φίλο,γνωστό,συγγενή κτλ δέν είναι γιά πραγματικό αρσενικό.
Οι άνδρες πού σέβονται τό εαυτό τους,αλλά καί τό φύλο τους "Καθαρίζουν μόνοι τους μέ τήν αξία τους"
Οποιαδήποτε "Εξωτερική παρέμβαση" ρίχνει τό Status του άνδρα,καί τόν κάνει μαλθακό καί...βουτυρομπεμπέ!
oταν αποφασισεις να χορεψεις μια γκομενα...(οπου και να ειναι ειτε μπουζουκια,λατιν η οτι αλλο) πρεπει κατευθειαν να μπεις για φασωμα.Αυτο παει πακετο με το χορο...το κανεις? αυτο ειναι το "στα ισα"...ωραια τη χορευεις..και μετα τι?
ειναι τα γνωστα λαθη που κανουν αυτοι που χορευουν λατιν νομιζουν οτι θα γαμησουν κιολας..δεν αρκει μονο να πιασεις τη γκόμενα να τη χορεψεις αλλα θελει και αλλες κινησεις.Οι περισσοτεροι,χορευουν και το αφηνουν εκει...(τα φερε τηλ για αλλη φορα και τετοια αστα αυτα δε τα υπολογιζω)
Σίγουρα κάνεις πλάκα.
Θά χαμουρέψεις τήν γκόμενα πάνω στήν πίστα,καί κάτω θά έχει τήν παρέα της 10-15 άτομα ?
Αυτό γίνεται μόνο,όταν είναι σέ "Μικρομάγαζα Ελληνάδικα" πού μπορεί νά έχει πάει η γκόμενα η Solo, η μέ καμία φίλη της.
Σέ περίπτωση πού κάνεις καμία μαλακία, σέ μεγάλα μαγαζιά καί πάς νά χαμουρέψεις τήν γκόμενα δέν σέ βλέπω...καθόλου καλά! :headbang:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Οι εύκολες γνωριμίες τύπου προξενιό,κονέ από φίλο,γνωστό,συγγενή κτλ δέν είναι γιά πραγματικό αρσενικό.
Οι άνδρες πού σέβονται τό εαυτό τους,αλλά καί τό φύλο τους "Καθαρίζουν μόνοι τους μέ τήν αξία τους"
Οποιαδήποτε "Εξωτερική παρέμβαση" ρίχνει τό Status του άνδρα,καί τόν κάνει μαλθακό καί...βουτυρομπεμπέ!

Σίγουρα κάνεις πλάκα.
Θά χαμουρέψεις τήν γκόμενα πάνω στήν πίστα,καί κάτω θά έχει τήν παρέα της 10-15 άτομα ?
Αυτό γίνεται μόνο,όταν είναι σέ "Μικρομάγαζα Ελληνάδικα" πού μπορεί νά έχει πάει η γκόμενα η Solo, η μέ καμία φίλη της.
Σέ περίπτωση πού κάνεις καμία μαλακία, σέ μεγάλα μαγαζιά καί πάς νά χαμουρέψεις τήν γκόμενα δέν σέ βλέπω...καθόλου καλά! :headbang:
τοτε μη πας καθολου δεν εχει νοημα

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.115
Πόντοι
1.056
Ο κυκλος εξαρταται απο το περιβαλλον του αλλου.Αν καποιος ειναι φοιτητης σε ΦΠΨ π.χ.που εχει μεσα 250 μουνια και 3 αντρες εκ των οποιων οι δυο οχι ιδιατερως φανατικοι,αυτος δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον βρεξει αφου κυκλοφορει σε μουνοθαλασσα.Αμα ο αλλος ειναι σε καμια σχολη μηχανικων αυτοκινητων γεματη ψωλες ειναι σε δυσμενη θεση.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
τοτε μη πας καθολου δεν εχει νοημα
Γιατί τό λές αυτό,πώς δέν έχει νόημα ?
Τήν γκόμενα τήν γνωρίζεις,μιλάς,γελάς,καί αργότερα έρχεσαι σέ επαφή πιό προσωπική.
Αν μέ τό πού τήν γνωρίσεις,θέλεις καί νά τήν γαμήσεις...τί νά πώ!

Ο κυκλος εξαρταται απο το περιβαλλον του αλλου.Αν καποιος ειναι φοιτητης σε ΦΠΨ π.χ.που εχει μεσα 250 μουνια και 3 αντρες εκ των οποιων οι δυο οχι ιδιατερως φανατικοι,αυτος δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον βρεξει αφου κυκλοφορει σε μουνοθαλασσα.Αμα ο αλλος ειναι σε καμια σχολη μηχανικων αυτοκινητων γεματη ψωλες ειναι σε δυσμενη θεση.
Καί θά δεχτούμε έτοιμη γκόμενα από τόν άλλον ?
Καλύτερα νά πάμε νά μπαρκάρουμε γιά τά ξένα.
Τό θεωρώ...τήν μεγαλύτερη ντροπή!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Γιατί τό λές αυτό,πώς δέν έχει νόημα ?
Τήν γκόμενα τήν γνωρίζεις,μιλάς,γελάς,καί αργότερα έρχεσαι σέ επαφή πιό προσωπική.
Αν μέ τό πού τήν γνωρίσεις,θέλεις καί νά τήν γαμήσεις...τί νά πώ!

Καί θά δεχθούμε έτοιμη γκόμενα από τόν άλλον ?
Καλύτερα νά πάμε νά μπαρκάρουμε γιά τά ξένα.
Τό θεωρώ...τήν μεγαλύτερη ντροπή!
τυπε τη γκόμενα αν τη ζεστανω τη παω κατευθειαν.Δεν με νοιαζει που ειμαι,με ποιους ειμαι και φυσικα δε θα μπω στη διαδικασια με δικα μου παραδειγματα, εχω σταματησει να λεω δικες μου ιστοριες

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
τυπε τη γκόμενα αν τη ζεστανω τη παω κατευθειαν.Δεν με νοιαζει που ειμαι,με ποιους ειμαι και φυσικα δε θα μπω στη διαδικασια με δικα μου παραδειγματα, εχω σταματησει να λεω δικες μου ιστοριες
Γκόμενες υπέρμουνα πού θά τά γνωρίσει κάποιος, καί σέ 2-3 ώρες θά τίς γαμεί δέν υπάρχουν πουθενά...παγκοσμίως!
Εκτός άν ο άλλος είναι ο Messi...η ο Βασιλιάς τής Σ.Αραβίας!
-Μάλλον θά εννοείς, γκόμενες επιπέδου 3.5-4-4.5 τό πολύ ούτε κάν 5άρι,καί πάλι παίζεται-

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.115
Πόντοι
1.056
Συνηθως αυτα τα ζευγαρια που ο αντρας ειναι για τον πεο εμφανισιακα και η γκομενα μουναρα ειναι γνωριμιες μεσω κυκλου.Πολωνια,Ρωσια,Ουκρανια,Τσεχια βλεπεις πολλα τετοια ζευγαρια.Με καμακι ο αλλος συνηθως βγαζει γκομενα στα κυβικα του.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Συνηθως αυτα τα ζευγαρια που ο αντρας ειναι για τον πεο εμφανισιακα και η γκομενα μουναρα ειναι γνωριμιες μεσω κυκλου.Πολωνια,Ρωσια,Ουκρανια,Τσεχια βλεπεις πολλα τετοια ζευγαρια.Με καμακι ο αλλος συνηθως βγαζει γκομενα στα κυβικα του.
Ο άσχημος άνδρας μέ τήν μουνάρα...είναι άλλο θέμα!
Αυτό έχει νά κάνει μέ πολλούς εξωγενείς παράγοντες,χρήμα,δόξα,εξουσία,δημοφιλία κτλ
Σίγουρα πάντως όχι μέ τήν αξία.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.115
Πόντοι
1.056
Βλεπεις και φτωχους,ασχημους,ατσουμπαλους με μουναρες και λες πως γκενεν αυτο.
Σλαβικες χωρες καμια φορα ειναι προκλητικο,βεβαια εκει ειχε πολλες μουναρες και λιγους αξιολογους αντρες αλλα και Ελλαδα το βλεπεις καμια φορα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Βλεπεις και φτωχους,ασχημους,ατσουμπαλους με μουναρες και λες πως γκενεν αυτο.
Σλαβικες χωρες καμια φορα ειναι προκλητικο,βεβαια εκει ειχε πολλες μουναρες και λιγους αξιολογους αντρες αλλα και Ελλαδα το βλεπεις καμια φορα.
Πού τούς βλέπεις αυτούς ?
Τούς άσχημους φτωχούς μέ μουνάρες ?
Εγώ...δέν έχω δεί ποτέ!
Ολα αυτά,είναι παρηγοριά στον άρρωστο. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom