Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα σαλιαρισα με μια πελάτισσα που γουστάρω πολύ και νομίζω κρίνοντας από ότι λέγαμε ότι έχω τύχη. Έχει έρθει αρκετές φορές
να ψωνίσει και πάντα είναι προσεγμένη από τότε που μιλάμε. Όλο μου χαμογελάει γλυκά, έχει θηλυκότητα και μου βγάζει μια αέρινη φρεσκάδα. Μια φορά είχα στήσει αυτί που μιλούσε με μια πατσαβούρα συνάδελφο και κατάλαβα ότι ψάχνεται. Επίσης όταν μιλάμε, δεν ξεκολλάει. Με κοιτάζει με λαγνεία. Η άλλη που γουσταρα δεν ξανάρθε.
Αυτή έρχεται συνέχεια.
Θα της την πέσω να βγούμε και ελπίζω σε τρανταχτό γαμήσι. Μεγάλο ατού της
ότι είναι ωραία, μικροκαμωμένη
και ευλύγιστη με ωραίο σώμα. Μόλις της μιλάω καυλώνω αμέσως. Αν δεν είναι τρελλη και κοπρόσκυλο, θα χορτάσω γαμήσι. Μου δίνω πολύ καλές πιθανότητες. Το μόνο αρνητικό ότι κάθε φορά που μιλάω σε πελάτισσα έρχονται πουτάνες και καριοληδες απο την δουλειά να κάτσουν εκεί δίπλα τάχα ότι έχουν δουλειά ώστε να περιορίζομαι. Ότι και να κάνουν, εγώ το βιολί μου.

:rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.460
Πόντοι
3.656
Εχω τοποθετηθεί ξεκάθαρα από τήν αρχή,μόνο μέ τήν "Αξία" μου ώς άνδρα νά φλερτάρω καί νά παίξω στά ίσια,μέ όποια γκόμενα υπάρχει.
Γκόμενα πού θά μέ εξιτάρει,πού θά μέ ενθουσιάζει σεξουαλικά...δέν κολλάω πουθενά!
-Ασχετα τό αποτέλεσμα βέβαια-

Για να πω την αλήθεια, θυμάμαι ένα πέσιμο σε .... μεσημεριανό κλάμπινγκ το 2001 .... σε μια υπερμουνάρα !
Θυμάμαι το όνομά της !!!!!!!

Ήξερα την περιοχή .... ήξερα κάποιους που είχαν κάνει σπίτια τους τζέρζελα με κόσμο .......
έμαθα το όνομά της από σερβιτόρα δικιά μου ...... και πήγα και την χαιρέτισα σαν γνωστός ............

πήρα τα @@ μου ............... αλλά ήταν αρχαιοελληνικό άγαλμα επιμηκυμένο !

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Για να πω την αλήθεια, θυμάμαι ένα πέσιμο σε .... μεσημεριανό κλάμπινγκ το 2001 .... σε μια υπερμουνάρα !
Θυμάμαι το όνομά της !!!!!!!

Ήξερα την περιοχή .... ήξερα κάποιους που είχαν κάνει σπίτια τους τζέρζελα με κόσμο .......
έμαθα το όνομά της από σερβιτόρα δικιά μου ...... και πήγα και την χαιρέτισα σαν γνωστός ............

πήρα τα @@ μου ............... αλλά ήταν αρχαιοελληνικό άγαλμα επιμηκυμένο !
Γιά εμένα η όλη μαγκιά-μαγεία, είναι νά τήν πέσει κάποιος στήν καραγαμάτη γκόμενα.
Από εκεί καί πέρα,σίγουρα θά έχουμε καί τίς απώλειες μας...όχι πάντα όμως!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.139
Πόντοι
9.297
Παπάκι θυμάμαι στό περίπου,μία φάση πού είχα κάνει μέ μία γκόμενα καί μού λέει "Πέρνα από τό μαγαζί νά τά πούμε μωρέ"
Καί εγώ σάν καλός μαλάκας πήγα,καί αυτή είχε ένα κατάστημα μέ ηλεκτρονικά τσιγάρα,καί μού είχε σπάσει τόν πούτσο...νά αγοράσω! :2funny:
Μάλλον οι γκόμενες αυτές προσπαθούν να βγάλουν μεροκάματο προβάλλοντας τις υπηρεσίες τους σε ανυποπτους που νομίζουν ότι η γκόμενα τους γουστάρει...
Δεν είναι πιο τίμια η πορνεία τελικά;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.139
Πόντοι
9.297
Γιά εμένα η όλη μαγκιά-μαγεία, είναι νά τήν πέσει κάποιος στήν καραγαμάτη γκόμενα.
Από εκεί καί πέρα,σίγουρα θά έχουμε καί τίς απώλειες μας...όχι πάντα όμως!
Ακόμα κι αν είναι παντρεμένη θα εχει σοβαρο λογο να πει "όχι"...και όταν θα ξενερώνει από τον άνδρα της θα σπάει τα νύχια της στις τρύπες της για σένα γιατί ξέρει ότι είσαι ικανός για όλα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.460
Πόντοι
3.656
Μάλλον οι γκόμενες αυτές προσπαθούν να βγάλουν μεροκάματο προβάλλοντας τις υπηρεσίες τους σε ανυποπτους που νομίζουν ότι η γκόμενα τους γουστάρει...
Δεν είναι πιο τίμια η πορνεία τελικά;

Αστα τύπε. Μη λέμε πολλά.
Κυκλοφορεί μέλος .... που έδωσε 700€ σε κρέμες προσώπου ....

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εχω τοποθετηθεί ξεκάθαρα από τήν αρχή,μόνο μέ τήν "Αξία" μου ώς άνδρα νά φλερτάρω καί νά παίξω στά ίσια,μέ όποια γκόμενα υπάρχει.
Γκόμενα πού θά μέ εξιτάρει,πού θά μέ ενθουσιάζει σεξουαλικά...δέν κολλάω πουθενά!
-Ασχετα τό αποτέλεσμα βέβαια-
οταν λες στα ισα τι εννοεις? γιατι εγω ειμαι του πλαγειως...αλλα για πες

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ακόμα κι αν είναι παντρεμένη θα εχει σοβαρο λογο να πει "όχι"...και όταν θα ξενερώνει από τον άνδρα της θα σπάει τα νύχια της στις τρύπες της για σένα γιατί ξέρει ότι είσαι ικανός για όλα.
Χωρίς νά θέλω νά τό παίξω ο "Γαμάουα" ούτε καί ο γκόμενος μέ τά χρυσά μαλλιά,θά έλεγα άν τό ξέρεις καλά τό "Αθλημα" αμείβεσαι ,κάθονται οι γκόμενες,όχι πάντα βέβαια.
Αλλά είναι ολόκληρη διαδικασία... δέν είναι καθόλου εύκολο!
οταν λες στα ισα τι εννοεις? γιατι εγω ειμαι του πλαγειως...αλλα για πες
Οταν λέω στά ίσια εννοώ π.χ ότι η άλλη η γκομενάρα χορεύει πρώτο τραπέζι μέ παρέα 10-15 άτομα νά χωθείς κανονικά...αλλά σωστά!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στις δουλειές ολοι και όλες
το παίζουν καλά παιδιά
και τυπικουρες. Ειδικά τα βρωμόμουνα. Όλες οι συφιλιάρες, σταφιδιασμενες και απαξιωμενες ξεκωλιάρες πατσαβούρες :2funny: μάχονται
να τις κοιτάξει άνδρας
και να γίνουν αντικειμενο λατρείας. Μαζεύονται σαν τις αλογόμυγες :2funny: στην σκατοφωλιά του πιτσι πίτσι κουτσομπολιού και λένε όλο τα ίδια. Σήμερα γκαριζαν για τους άνδρες του σήμερα που δεν παντρεύονται και τους έβγαλαν τεμπέληδες
και φυγεύθυνους. Έλεγαν ότι θέλουν να τρωνε όσα βγάζουν μόνοι τους και δεν έχουν όνειρα για οικογένεια.
Όπως τις βολεύει δηλαδη.
Τότε μπούκαρα κι εγώ σαν γνήσιο αρχίδι στην συζήτηση να πω ότι δεν έχω ακούσει
να λένε τα ίδια για τις πουτάνες του ίνσταγκραμ!!!

:2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Χωρίς νά θέλω νά τό παίξω ο "Γαμάουα" ούτε καί ο γκόμενος μέ τά χρυσά μαλλιά,θά έλεγα άν τό ξέρεις καλά τό "Αθλημα" αμείβεσαι ,κάθονται οι γκόμενες,όχι πάντα βέβαια.
Αλλά είναι ολόκληρη διαδικασία... δέν είναι καθόλου εύκολο!

Οταν λέω στά ίσια εννοώ π.χ ότι η άλλη η γκομενάρα χορεύει πρώτο τραπέζι μέ παρέα 10-15 άτομα νά χωθείς κανονικά...αλλά σωστά!
ναι δε σε καταλαβαινω ρε τυπε...τι εννοεις να χωθεις κανονικα και σωστα?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
ναι δε σε καταλαβαινω ρε τυπε...τι εννοεις να χωθεις κανονικα και σωστα?
Δέν μέ καταλαβαίνεις ?
Πρόσεξε άς πούμε ένα παράδειγμα.Είσαι σέ Ελληνάδικο μέ σουπερμούνες πού χορεύουν,έχεις κάνει τά "Κόζια" σου από τήν παρέα καί "μπαίνεις στόν χορό κατά κάποιο τρόπο"
Τήν κρατάς τήν ώρα πού λικνίζεται,χαμογελάς καί κάνεις καί λίγο τόν "Καραγκιόζη" πού λέει ο λόγος.Καί παράλληλα κόβεις κίνηση τί παίζει δίπλα σου καί παντού.
Οι γκομενάρες τό γουστάρουν πάρα πολύ αυτό,αλλά είπαμε άν έχει παρέα έχεις κάνει καλά κόζια.Στό ξεκάρφωτο είναι ελάχιστοι άνδρες...πού τό κάνουν αυτό!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.139
Πόντοι
9.297
Αστα τύπε. Μη λέμε πολλά.
Κυκλοφορεί μέλος .... που έδωσε 700€ σε κρέμες προσώπου ....
Προφανώς είχε λύσει τα καθημερινά θέματα τρώγοντας χαβιάρι Μπελουγκα κάθε πρωί.
Τι είναι 700€ σε κρέμες προσώπου για τέτοιο πορτοφόλι;Τουλάχιστον τον εχωσε πουθενά η την έβρισκε μόνος του;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.139
Πόντοι
9.297
Με τις παντρεμένες τι γίνεται;
Στην καλύτερη περίπτωση απόρριψη μετ'επαινων.Σαν να λένε ",περήφανος αποκλεισμός" σε ευρωπα'ι'κο παιχνίδι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό το πράγμα πάντως που οι άνδρες κυνηγούν μουναρες δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή αν η άλλη είναι 7 η 8 είναι λίγη και πρέπει να βρούμε του 10; έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο ωραία και αναγνωρισμένη είναι μια γκόμενα τόσο πιο ψηλομυτα είναι. Μάλιστα σήμερα ακόμα και τα σκατά
το παίζουν ντιβες. Σημασία έχει η γκόμενα να είναι ωραία ώστε να μας ελκει, να έχει θηλυκότητα ώστε να μας συμπληρώνει και να είναι νορμάλ χαρακτήρας.
Εντάξει...το τελευταίο δεν υπάρχει αλλά λέμε τώρα.

:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Με τις παντρεμένες τι γίνεται;
Στην καλύτερη περίπτωση απόρριψη μετ'επαινων.Σαν να λένε ",περήφανος αποκλεισμός" σε ευρωπα'ι'κο παιχνίδι.
Σίγουρα αστειεύεσαι,νούμερο 1 στόχος.
Σχεδόν όλες γουστάρουν νά παίξουν,τόν τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι δέν τίς νοιάζει τίποτα...μά τίποτα!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.460
Πόντοι
3.656
Δέν μέ καταλαβαίνεις ?
Πρόσεξε άς πούμε ένα παράδειγμα.Είσαι σέ Ελληνάδικο μέ σουπερμούνες πού χορεύουν,έχεις κάνει τά "Κόζια" σου από τήν παρέα καί "μπαίνεις στόν χορό
Κάτσε τύπε. Εδώ μιλάς για 8ωρη εργασία , αποκλειστικά σάββατο ....
Πρέπει να είσαι εκεί 22.00 και να κάτσεις μέχρι 05.00 ..........

Και δεν πας με έναν κολλητό . Ούτε με τη γυναίκα σου, γιατί θα γίνετε μπουρδέλο .
Θες να στήσεις τραπέζι , όχι ψωλαρία, όχι τις συζύγους. Χαλαρά 8ρι . Και να έχετε και γυναίκες κολλητές, δουλειάς ... πίβοτς τεσπα.
Χιλιάρικο άνα άνδρα λες, σάββατο βράδυ , ξενύχτι μέχρι ξημέρωμα, όχι wife μαζί .

Και πρέπει να κάνεις και έλεγχο ... για απουσία ρουφιάνων .
Μπασκλας ελληνάδικα .... παιχνίδι με γ' εθνική πιο εύκολο . Καθημερινές.
Καλύτερες γαμιόλες οι λίγες που βγαίνουν καθημερινές σε τέτοια μαγαζιά.
Χαλαρά μπορεί να έχουν και ποινικό μητρώο για παρανομη πορνεία.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.460
Πόντοι
3.656
Τι είναι 700€ σε κρέμες προσώπου για τέτοιο πορτοφόλι;Τουλάχιστον τον εχωσε πουθενά η την έβρισκε μόνος του;
Τύπε .... παντρεμένος που βλέπει κάθε μέρα .... σήριαλ ...........
τον πλεύρισε το μουνέτο , σιτεμένο μεν .... αλλά 8/10 ..... και του πούλησε γλύκα .......

Πίστευε ότι αν έκανε ζημιά στο μαγαζί της ... θα γάμαγε !
Μόλις του πούλησε κρέμες, 2-3 φορές ... μετά του είπε αν αμφιβάλει για αυτές ... να ρωτήσει και τον άνδρα της ... που βάζει ίδιες !
Κι αυτός στο κόλπο .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βάλτε όπεν. Ο άλλος βούτηξε ένα μωρό και το πήγε σπίτι επειδή δεν μπορούσαν με την γυναίκα του. Στο μεταξυ τα σκαει σε έναν να μην μιλήσει ενώ έχει φάει μια που την έχει γκαστρωσει. Αυτή του ζητούσε λεφτά για μην κάνει τεστ πατρότητας και το μωρό που πήγε στην γυναίκα του είναι αυτό με την τύπισσα που γκαστρωσε.
Η οποία τύπισσα παίζει να ήταν πουτάνα γιατί αυτός που τσεπωνει το παραδακι από τον τύπο είπε ότι αυτή ήταν το καλύτερο του κορίτσι. Ρε τι γίνεται.

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κάτσε τύπε. Εδώ μιλάς για 8ωρη εργασία , αποκλειστικά σάββατο ....
Πρέπει να είσαι εκεί 22.00 και να κάτσεις μέχρι 05.00 ..........

Και δεν πας με έναν κολλητό . Ούτε με τη γυναίκα σου, γιατί θα γίνετε μπουρδέλο .
Θες να στήσεις τραπέζι , όχι ψωλαρία, όχι τις συζύγους. Χαλαρά 8ρι . Και να έχετε και γυναίκες κολλητές, δουλειάς ... πίβοτς τεσπα.
Χιλιάρικο άνα άνδρα λες, σάββατο βράδυ , ξενύχτι μέχρι ξημέρωμα, όχι wife μαζί .

Και πρέπει να κάνεις και έλεγχο ... για απουσία ρουφιάνων .
Μπασκλας ελληνάδικα .... παιχνίδι με γ' εθνική πιο εύκολο . Καθημερινές.
Καλύτερες γαμιόλες οι λίγες που βγαίνουν καθημερινές σε τέτοια μαγαζιά.
Χαλαρά μπορεί να έχουν και ποινικό μητρώο για παρανομη πορνεία.
Σωστά! Ολα αυτά πού λές λίγο-πολύ είναι μέσα στό πρόγραμμα,
καί φαντάσου εγώ δέν ακούω Ελληνικά τραγούδια,δέν μού αρέσουν καθόλου.
Αλλά όταν "Παίξει φάση" σέ μαγαζί καλό δέν κολλάω πουθενά,καί ότι γίνει...μέ τίς γκόμενες!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.139
Πόντοι
9.297
Σίγουρα αστειεύεσαι,νούμερο 1 στόχος.
Σχεδόν όλες γουστάρουν νά παίξουν,τόν τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι δέν τίς νοιάζει τίποτα...μά τίποτα!
Αυτά στην Αθήνα.
Σε μικρές κοινωνίες η άλλη σίγουρα θα κολακευθει αλλά υπό τον φόβο της κοινωνικής κατακραυγής θα πει "όχι" κι ας λέει "ναι" από μέσα της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom