Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Ναί αλλά αυτό δέν αντανακλάται καί στίς ανδρικές φιγούρες πού τά επισκέπτονται ? -Αφρικανοί,Ασιάτες,Αραβες κτλ-Στο.μεταξυ οπότε παει κάποιος πλατεία Αγ. Ειρήνης μπορεί να πεταχτεί μετά Μεταξουργείο στα μπουρδέλα να κάνει και την βόλτα του.
Ειλικρινά και χωρίς την συνηθισμένη απαξίωση που ρίχνω όπου βρω, έχω να πω ότι πλέον οποιος γαμάει τα μιασματα εκεί κάτω, ειναι ήρωας. Απελπιστική πλέον
η κατάσταση. Δεν έχει καμία σχέση η όποια μέτρια ποιότητα που διατηρούσε
με τον τωρινό έμετο. Λογικά θα τα κλείσουν όπως παρατηρώ. Ήδη δηλαδή τα μισά έχουν φουνταρει ενώ σε άλλα έχουν μπει ατσάλινες πόρτες μισου τόνου με ηλεκτροκόλληση ώστε να μην ξανανοίξουν ποτέ. Οι πουτάνες είναι πλέον εμφανισιακά υπό διάλυση και τα προγράμματα μοιάζουν γελοία, φθηνά και άχρηστα. Επιπλέον δεν δείχνουν να μπορούν να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους. Η δε βρώμα έχει αγγίξει κρίσιμη μάζα ενώ έχει εξαφανιστεί το ελληνικό στοιχείο κατά 90%. Τέλος δεν υπάρχει το το vfm που πάντα υπήρχε με δεκαρικο. Πάει κι αυτό.
Ένας βούρκος. Ένας αχεστος κώλος έτοιμος να ξεράσει παχιές κουραδες.
Φυσικά είμαι ο πλέον αναρμόδιος,γιά νά τοποθετηθώ γιά τά μπουρδέλα -Εχω σταματήσει νά πηγαίνω πάνω από 15 χρόνια-
Απλά τό ρωτώ...πρός ενημέρωση!