Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στο.μεταξυ οπότε παει κάποιος πλατεία Αγ. Ειρήνης μπορεί να πεταχτεί μετά Μεταξουργείο στα μπουρδέλα να κάνει και την βόλτα του.
Ειλικρινά και χωρίς την συνηθισμένη απαξίωση που ρίχνω όπου βρω, έχω να πω ότι πλέον οποιος γαμάει τα μιασματα εκεί κάτω, ειναι ήρωας. Απελπιστική πλέον
η κατάσταση. Δεν έχει καμία σχέση η όποια μέτρια ποιότητα που διατηρούσε
με τον τωρινό έμετο. Λογικά θα τα κλείσουν όπως παρατηρώ. Ήδη δηλαδή τα μισά έχουν φουνταρει ενώ σε άλλα έχουν μπει ατσάλινες πόρτες μισου τόνου με ηλεκτροκόλληση ώστε να μην ξανανοίξουν ποτέ. Οι πουτάνες είναι πλέον εμφανισιακά υπό διάλυση και τα προγράμματα μοιάζουν γελοία, φθηνά και άχρηστα. Επιπλέον δεν δείχνουν να μπορούν να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους. Η δε βρώμα έχει αγγίξει κρίσιμη μάζα ενώ έχει εξαφανιστεί το ελληνικό στοιχείο κατά 90%. Τέλος δεν υπάρχει το το vfm που πάντα υπήρχε με δεκαρικο. Πάει κι αυτό.
Ένας βούρκος. Ένας αχεστος κώλος έτοιμος να ξεράσει παχιές κουραδες.

:rockon:
Ναί αλλά αυτό δέν αντανακλάται καί στίς ανδρικές φιγούρες πού τά επισκέπτονται ? -Αφρικανοί,Ασιάτες,Αραβες κτλ-
Φυσικά είμαι ο πλέον αναρμόδιος,γιά νά τοποθετηθώ γιά τά μπουρδέλα -Εχω σταματήσει νά πηγαίνω πάνω από 15 χρόνια-
Απλά τό ρωτώ...πρός ενημέρωση! :think:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το μαγαζί έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να εφαρμόσεις μία τακτική ψησίματος περνώντας τακτικά και βάσει σχεδίου, δηλ να ξέρεις τι θα πεις κάθε φορά και να προχωράς στο σχέδιο. Αρκεί να υπάρχουν ενδείξεις ενδιαφέροντος από τη γκόμενα και να μην είναι μακριά και ταλαιπωρείσαι.
Σωστή η παρατήρηση σου Καλόγερε!
Αλλά εγώ μέ "Κρύα καρδιά" είχα πάει σέ αυτήν,καί όταν είδα καί εμπορικό πέσιμο τό έβαλα στά πόδια,
ακόμα τρέχω...πού λέει ο λόγος! :grin:
Οταν λέω κρύα καρδιά,δέν ήταν καί τόσο τού γούστου μου η γκόμενα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Σωστή η παρατήρηση σου Καλόγερε!
Αλλά εγώ μέ "Κρύα καρδιά" είχα πάει σέ αυτήν,καί όταν είδα καί εμπορικό πέσιμο τό έβαλα στά πόδια,
ακόμα τρέχω...πού λέει ο λόγος! :grin:
Οταν λέω κρύα καρδιά,δέν ήταν καί τόσο τού γούστου μου η γκόμενα.
Το έχω δοκιμάσει πολύ αυτό το σύστημα και δίνει καλά αποτελέσματα. Βασικά αφού σε καλεί η γκόμενα ξεκινάς με 50% πιθανότητες επιτυχίας, διότι ή γουστάρει ή δεν γουστάρει (κι έχει άλλο σκοπό).
Αλλά βέβαια είμαι κι από τους τύπους που σχεδιάζουν μακροπρόθεσμα. Είχα γράψει παλιά εδώ και είχε προκαλέσει μειδιάματα ότι όταν χτυπάω μια γκόμενα είναι για να την πηδήξω σε έξι μήνες και δεν με απασχολεί διότι τώρα πηδάω κάποια που χτύπαγα πριν έξι μήνες. Πολλές γκόμενες τις χάνουμε από ανυπομονησία να μας κάτσουν αμέσως και κάνουμε λάθος χειρισμούς.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Είχα γράψει παλιά εδώ και είχε προκαλέσει μειδιάματα ότι όταν χτυπάω μια γκόμενα είναι για να την πηδήξω σε έξι μήνες και δεν με απασχολεί διότι τώρα πηδάω κάποια που χτύπαγα πριν έξι μήνες. Πολλές γκόμενες τις χάνουμε από ανυπομονησία να μας κάτσουν αμέσως και κάνουμε λάθος χειρισμούς.
Με δεδομένο ότι υπάρχουν όμως και άλλες που τον παίρνουν εντός της εβδομάδος ....
εγω εύχομαι σε αυτές που θέλουν μήνες ενασχόλησης ... καλή τύχη να βρουν καναν άλλο .

Το να γοητευσεις κάποια τώρα, για να τη φας σε έξη μήνες ή και σε χρόνια, είναι αλλο θέμα.
Εικόνα ναι , πρέπει να προβαλλεις που να κάνει γυναίκες να γουστάρουν .
Να είσαι επιθυμητός μόνιμα, όχι χάλιας.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το έχω δοκιμάσει πολύ αυτό το σύστημα και δίνει καλά αποτελέσματα. Βασικά αφού σε καλεί η γκόμενα ξεκινάς με 50% πιθανότητες επιτυχίας, διότι ή γουστάρει ή δεν γουστάρει (κι έχει άλλο σκοπό).
Αλλά βέβαια είμαι κι από τους τύπους που σχεδιάζουν μακροπρόθεσμα. Είχα γράψει παλιά εδώ και είχε προκαλέσει μειδιάματα ότι όταν χτυπάω μια γκόμενα είναι για να την πηδήξω σε έξι μήνες και δεν με απασχολεί διότι τώρα πηδάω κάποια που χτύπαγα πριν έξι μήνες. Πολλές γκόμενες τις χάνουμε από ανυπομονησία να μας κάτσουν αμέσως και κάνουμε λάθος χειρισμούς.
Σέ αυτό πού λές συμφωνώ 100%
Αυτός είναι ο τρόπος πού ενεργώ καί εγώ,καί σχεδόν ποτέ δέν τσακώνομαι μέ γκόμενα.
Εχω διαπιστώσει,ότι υπάρχουν "Πισωγυρίσματα" μέ γκομενάρες πλέον τών 10-15 ετών.
Μέ αυτόν τόν τρόπο θά έλεγα...είμαι full κερδισμένος!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Εχω διαπιστώσει,ότι υπάρχουν "Πισωγυρίσματα" μέ γκομενάρες πλέον τών 10-15 ετών.
Μέ αυτόν τόν τρόπο θά έλεγα...είμαι full κερδισμένος!
Εγώ από παλιές γνωστές ... γουστάρω όσες γνώριζα σε παιδική ηλικία , εφηβεία και φοιτητικά χρόνια.
Το fb μεγαλουργεί για αρχαίες γνωριμίες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγώ από παλιές γνωστές ... γουστάρω όσες γνώριζα σε παιδική ηλικία , εφηβεία και φοιτητικά χρόνια.
Το fb μεγαλουργεί για αρχαίες γνωριμίες.
Αν σού πώ ότι ακόμα καί τώρα,κρατάω σεξουαλικές σχέσεις μέ γκόμενες από μικρός πού ήμουν θά το πιστέψεις ?
Βασικά μέ μία τώρα πιά,πού κρατιέται...46 χρονών!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Με δεδομένο ότι υπάρχουν όμως και άλλες που τον παίρνουν εντός της εβδομάδος ....
εγω εύχομαι σε αυτές που θέλουν μήνες ενασχόλησης ... καλή τύχη να βρουν καναν άλλο .
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Άμα κάποια σου κάθεται στη βδομάδα δεν θα της πεις «έλα σε έξι μήνες, γιατί μου χαλάς τον προγραμματισμό» :grin:

Αλλά είναι περιπτώσεις που απαιτούν χρόνο κυρίως λόγω συνθηκών. Την πρώην (βασική) γκόμενα τη γνώρισα ως ρεσεψιονίστ στις Αλπεις κι ήρθε όταν τελείωσε η σεζόν. Μία άλλη περαστικός από Λυών (ήταν οδηγός αστικού λεωφορείου που είχα πάρει) της την έπεσα στη στάση και την είχα για άκυρη περίπτωση και με πήρε όταν κατέβηκε στην περιοχή μου μετά από μήνες. Μία άλλη μόλις είχε χωρίσει από γάμο κι είχε ακόμα προβλήματα με πήρε κάπου εννιά μήνες. Είναι πολλές οι περιπτώσεις.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Ναι σου έκατσε η οδηγός λεωφορείου.. Χάχα γελάσαμε..
Ρε μαν, τι δουλειά κάνεις που σε κάνει να ψαρώνεις ακόμα και σε μία οδηγό λεωφορείου; Εγώ κτηματομεσίτης είμαι, τι λόγο έχω να κολώσω μπροστά σε μια μεροκαματιάρα;

Για να είμαι ειλικρινής, όταν της την έπεσα δεν ήξερα καν ότι ήταν η οδηγός, γιατί το αστικό ήταν στην αφετηρία κι αυτή έξω, περίμενε να πάει η ώρα ακριβώς για να ξεκινήσει. Την πέρασα σαν μία επιβάτιδα που περίμενε μαζί με τους άλλους.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στούς περισσότερους άνδρες,πού δέν φλερτάρουν τίς γκόμενες κυριαρχεί τό συναίσθημα τού φόβου.
Ως αντίδραση τού κινδύνου,η ακόμα καί τής απειλής,πέρα από αυτό πού έχουν στό μυαλό τους,
ότι σέ περίπτωση ερωτικής απόρριψης από τήν γκόμενα,θά γίνουν ρόμπα-ρεζίλι!
O φόβος αποξενώνει τούς ανθρώπους,πού διαφορετικά θά ήταν εραστές η ακόμα...και "Φίλοι"

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Αν σού πώ ότι ακόμα καί τώρα,κρατάω σεξουαλικές σχέσεις μέ γκόμενες από μικρός πού ήμουν θά το πιστέψεις ?
Βασικά μέ μία τώρα πιά,πού κρατιέται...46 χρονών!
Το ίδιο λέμε αρχηγέ μου.
Κι εγώ παίζω με γνωριμίες που έκανα σχολείο .
Τότε γνωρίζαμε πάμπολες γκόμενες και εύκολα.
Και τότε ήμουν γαμώ τους γκόμενους.

Παίζει και αυτό.
Οι γκόμενες θυμούνται την εφηβική εικόνα.
Αν δεν έχεις γίνει χοντρός, σακάτης, τέρμα μπατήρης, δεν έχουν θέμα.
Αν διατηρείς και τίποτε μπράτσα, όχι να είσαι μποντυμπιλντεράς, αλλά να σηκώνεις κανάν αλτήρα και να κάνεις κάμψεις
μετράς άγρια όταν σε βλέπουν μετά από .... δεκαετίες ......

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Στούς περισσότερους άνδρες,πού δέν φλερτάρουν τίς γκόμενες κυριαρχεί τό συναίσθημα τού φόβου.
Ως αντίδραση τού κινδύνου,η ακόμα καί τής απειλής,πέρα από αυτό πού έχουν στό μυαλό τους,
ότι σέ περίπτωση ερωτικής απόρριψης από τήν γκόμενα,θά γίνουν ρόμπα-ρεζίλι!
O φόβος αποξενώνει τούς ανθρώπους,πού διαφορετικά θά ήταν εραστές η ακόμα...και "Φίλοι"

Τους τέρμα αγάμητους , τους φοβίζει το γαμήσι . Δεν θέλουν να γαμάνε . Φοβόνται . Βρίσκουν προβλήματα για να εξηγήσουν την αγαμία τους.
Θέλουν να πείσουν τον εαυτό τους, ότι δεν γαμάει κανείς , οπότε είναι σαν όλους τους άλλους. Κανείς δεν γαμάει ποτέ.
Τα γαμήσια που πέφτουν στην ιστορία .... είναι όσα τα παιδιά ! Κανένα άλλο !

Η πραγματικότητσα που αγνοούν , είναι μία.

ΑΜΑΞΙΑ, ΛΕΦΤΑ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΣΠΙΤΙΑ , ΜΠΡΑΤΣΑ .....
επηρεάζουν πολύ την αποτελεσματικότητα που έχει κάποιος στο καμάκι και τις γνωριμίες.

Η ΑΠΡΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΔΕΙΛΙΑ , σε καθιστούν αιωνίως αγάμητο .
Αν φοβάσαι τις γκόμενες και δεν κάνεις ποτέ κίνηση ..........

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το ίδιο λέμε αρχηγέ μου.
Κι εγώ παίζω με γνωριμίες που έκανα σχολείο .
Τότε γνωρίζαμε πάμπολες γκόμενες και εύκολα.
Και τότε ήμουν γαμώ τους γκόμενους.

Παίζει και αυτό.
Οι γκόμενες θυμούνται την εφηβική εικόνα.
Αν δεν έχεις γίνει χοντρός, σακάτης, τέρμα μπατήρης, δεν έχουν θέμα.
Αν διατηρείς και τίποτε μπράτσα, όχι να είσαι μποντυμπιλντεράς, αλλά να σηκώνεις κανάν αλτήρα και να κάνεις κάμψεις
μετράς άγρια όταν σε βλέπουν μετά από .... δεκαετίες ......
Ακριβώς συμφωνώ!

Τους τέρμα αγάμητους , τους φοβίζει το γαμήσι . Δεν θέλουν να γαμάνε . Φοβόνται . Βρίσκουν προβλήματα για να εξηγήσουν την αγαμία τους.
Θέλουν να πείσουν τον εαυτό τους, ότι δεν γαμάει κανείς , οπότε είναι σαν όλους τους άλλους. Κανείς δεν γαμάει ποτέ.
Τα γαμήσια που πέφτουν στην ιστορία .... είναι όσα τα παιδιά ! Κανένα άλλο !

Η πραγματικότητσα που αγνοούν , είναι μία.

ΑΜΑΞΙΑ, ΛΕΦΤΑ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΣΠΙΤΙΑ , ΜΠΡΑΤΣΑ .....
επηρεάζουν πολύ την αποτελεσματικότητα που έχει κάποιος στο καμάκι και τις γνωριμίες.

Η ΑΠΡΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΔΕΙΛΙΑ , σε καθιστούν αιωνίως αγάμητο .
Αν φοβάσαι τις γκόμενες και δεν κάνεις ποτέ κίνηση ..........

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ.
Οχι μόνο τούς τέρμα αγάμητους, αλλά καί αυτούς πού "Ψιλογαμούν" κάθε Χριστούγεννα καί Πάσχα.
Δέν ανήκουν βέβαια στήν ίδια κατηγορία μέ τούς τέρμα αγάμητους,αλλά καί αυτοί φοβούνται νά κάνουν φλέρτ στίς γκόμενες.
Ο φόβος τής ερωτικής αποτυχίας...τούς νικάει!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Οχι μόνο τούς τέρμα αγάμητους, αλλά καί αυτούς πού "Ψιλογαμούν" κάθε Χριστούγεννα καί Πάσχα.
Δέν ανήκουν βέβαια στήν ίδια κατηγορία μέ τούς τέρμα αγάμητους,αλλά καί αυτοί φοβούνται νά κάνουν φλέρτ στίς γκόμενες.
Ο φόβος τής ερωτικής αποτυχίας...τούς νικάει!
Εδώ το διαφοροποιώ. Αυτοί που έχουν ψιλογαμήσει .... μπορεί να κλαίνε για το παρελθόν ......
Που δεν έχουν συμφοιτητές για προξενιά ... συμμαθήτριες ... που δεν τους φέρνει κανείς πλέον γκόμενες στο πιάτο .

Εδώ που τα λέμε, μπορεί οι λυσσασμένοι και ικανοί παίχτες να γάμαγαν όπου και αν βρίσκονταν ...
αλλά το που θα καταταχτούν οι περισσότεροι είναι θέμα τύχης.

Αν έχουν λεφτά, κύκλο γονέων , γειτονιά και πολλά άλλα .... μπορεί να γαμάνε γκόμενες στο πιάτο .
Αν όχι , τέρμα αγάμητοι .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εδώ το διαφοροποιώ. Αυτοί που έχουν ψιλογαμήσει .... μπορεί να κλαίνε για το παρελθόν ......
Που δεν έχουν συμφοιτητές για προξενιά ... συμμαθήτριες ... που δεν τους φέρνει κανείς πλέον γκόμενες στο πιάτο .

Εδώ που τα λέμε, μπορεί οι λυσσασμένοι και ικανοί παίχτες να γάμαγαν όπου και αν βρίσκονταν ...
αλλά το που θα καταταχτούν οι περισσότεροι είναι θέμα τύχης.

Αν έχουν λεφτά, κύκλο γονέων , γειτονιά και πολλά άλλα .... μπορεί να γαμάνε γκόμενες στο πιάτο .
Αν όχι , τέρμα αγάμητοι .
Προξενιά καί γκόμενες στό πιάτο,δέν είναι συμβατές λέξεις καί στάση ζωής,γιά έναν έστω καί ελάχιστα σοβαρό γαμέα.
Αρα ανήκουν στήν κατώτατη κατηγορία τού άνδρα...χωρίς καμία αμφιβολία.
Γκόμενα μόνο μέ τήν αξία-μαγκιά μας,διαφορετικά δέν υπολογίζουμε τήν γκόμενα ώς "Κατάκτησή" μας!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναί αλλά αυτό δέν αντανακλάται καί στίς ανδρικές φιγούρες πού τά επισκέπτονται ? -Αφρικανοί,Ασιάτες,Αραβες κτλ-
Φυσικά είμαι ο πλέον αναρμόδιος,γιά νά τοποθετηθώ γιά τά μπουρδέλα -Εχω σταματήσει νά πηγαίνω πάνω από 15 χρόνια-
Απλά τό ρωτώ...πρός ενημέρωση! :think:
Αυτοί όλοι που ανέφερες δεν έχουν καμία απαίτηση. Παίρνουν ότι τους δίνουν.
Οι περισσότεροι πληρώνουν 10 ευρώ για κάνα γλωσσόφιλο ίσα να καυλωσουν, γαμάνε 3 λεπτά με το ρολόι, οι γυναίκες τους είναι από 4-14.000 χλμ μακριά και γενικώς δεν έχουν καμία τύχη έξω. Φυσικά υπάρχει
και μια μερίδα που γαμάει Ελληνίδες αλλά είναι μικρή μπροστά στο σύνολο της κατάντιας τους.

:rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Προξενιά καί γκόμενες στό πιάτο,δέν είναι συμβατές λέξεις καί στάση ζωής,γιά έναν έστω καί ελάχιστα σοβαρό γαμέα.
Αρα ανήκουν στήν κατώτατη κατηγορία τού άνδρα...χωρίς καμία αμφιβολία.
Γκόμενα μόνο μέ τήν αξία-μαγκιά μας,διαφορετικά δέν υπολογίζουμε τήν γκόμενα ώς "Κατάκτησή" μας!

Τύπε, εγώ δεν ξεχωρίζω βάση του τρόπου.
Μουνέτο προδιαγραφών .... leg model .... και από γραφείο συνοικεσίων να το έβρισκα ή να χρειαζόταν να πάω σε λειτουργία εκκλησίας σε βουνοκορφή στις 05.30 ..... δεν μου κάνει διαφορά. Η επίτευξις του στόχου είναι το παν !

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τύπε, εγώ δεν ξεχωρίζω βάση του τρόπου.
Μουνέτο προδιαγραφών .... leg model .... και από γραφείο συνοικεσίων να το έβρισκα ή να χρειαζόταν να πάω σε λειτουργία εκκλησίας σε βουνοκορφή στις 05.30 ..... δεν μου κάνει διαφορά. Η επίτευξις του στόχου είναι το παν !
Αλλο αυτό πού λές,καί άλλο η "Κατάκτηση" τής γυναίκας!
Δέν είσαι ο μόνος,πολλοί άνδρες το υποστηρίζουν αυτό...εγώ όχι!
Μέ λίγα λόγια, στό παλμαρέ τού άνδρα δέν μπαίνει ποτέ τέτοια γυναίκα!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Αλλο αυτό πού λές,καί άλλο η "Κατάκτηση" τής γυναίκας!
Δέν είσαι ο μόνος,πολλοί άνδρες το υποστηρίζουν αυτό...εγώ όχι!
Μέ λίγα λόγια, στό παλμαρέ τού άνδρα δέν μπαίνει ποτέ τέτοια γυναίκα!
Δηλαδή εσύ γουστάρεις οδύσεια και όχι ιθάκη ;;;;;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δηλαδή εσύ γουστάρεις οδύσεια και όχι ιθάκη ;;;;;
Εχω τοποθετηθεί ξεκάθαρα από τήν αρχή,μόνο μέ τήν "Αξία" μου ώς άνδρα νά φλερτάρω καί νά παίξω στά ίσια,μέ όποια γκόμενα υπάρχει.
Γκόμενα πού θά μέ εξιτάρει,πού θά μέ ενθουσιάζει σεξουαλικά...δέν κολλάω πουθενά!
-Ασχετα τό αποτέλεσμα βέβαια-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom