Ναι, τον έχω καταλάβει πώς σκέπτεται και διασκεδάζω, αλλά εσύ είσαι αυτός που τον αποκαλεί Δάσκαλο. Φαντάζομαι θα είσαι κι εσύ προκομμένος όπως αυτός.Κατευθείαν έπιασες τον παλμό και το νόημα του Δασκάλου στην δεύτερη δημοσίευση....
Νομίζω ότι πρέπει να γίνετε φίλοι, έχετε πολλά να συζητήσετε μαζί.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)
Δεν κατάλαβες τι εννοώ.Δεν είναι ότι κατάλαβα λάθος. Είναι ότι απαντούσα στο πλαίσιο που το έθετε ο sotos71, δηλ. πλαίσιο σχέσης, οπότε το βλέπεις συνολικά κι όχι μόνο στον τομέα σεξ. Ορίστε τι έγραψε:
Τώρα εσύ το προσδιορίζεις στον τομέα σεξ, αλλά και πάλι δεν ισχύει. Υποτάσσω σημαίνει επιβάλλω τη θέλησή μου. Δεν πρόκειται να επιβάλεις τίποτα σε μια γυναίκα ανωτέρου επιπέδου ακόμη και στο σεξ: ούτε θα τη γαμήσεις από κώλο, ούτε θα σου κάνει γλυφοκωλάδα, ούτε θα στα πιεί, ούτε θα δεχτεί να την ξεφτιλίσεις, ούτε τίποτα άλλο, αν δεν είναι στα γούστα της. Αυτά μπορεί να τα ανέχονται τίποτα γυναικούλες χαμηλού επιπέδου που τρέμουν μη σε χάσουν. Οι γυναίκες ανωτέρου επιπέδου δεν σε έχουν ανάγκη.
Νομίζω ότι επαναλαμβάνεις λαικά στερεότυπα που έχουν βγει από τύπους που αρέσκονται να διηγούνται πώς «υπέταξαν» γυναίκες ανωτέρου επιπέδου. Εξαιρέσεις βέβαια πάντοτε υπάρχουν.
Δεν μιλάω για γυναίκες συγκεκριμένου επιπέδου, που ανέφερες εσύ για στελέχη, ceo κλπ. Σαφώς και αυτές έχουν φτάσει στο ανώτερο σημείο και δε μασάνε μία και γι' αυτό είναι δύσκολη η συμβίωση με άντρα για αυτές.
Εγώ λέω ότι γενικά, η γυναίκα ψάχνει να βρει κάποιον που θα υπερέχει σε κάποιους τομείς και αυτό θα μπορεί να διεγείρει το μυαλό της. Στην ουσία γίνεται δεκτική σε αυτόν, πριν καν τον δει τον άντρα.
Παράδειγμα, μία υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ, πιο πιθανό θεωρώ ότι θα την πηδήξει ένα 6άρι προιστάμενος, παρά ένα 8άρι συνάδελφος. Μία νοσηλεύτρια, πιο πιθανό θεωρώ να την πηδήξει ένας γιατρός 6άρι, παρά ένα 8άρι νοσηλευτής.
Μία κοπέλα από αγροτικό χωριό, απόφοιτη λυκείου που δουλεύει ως σέρβις σε καφέ στο χωριό, πιο πιθανό θεωρώ να την πηδήξει ένας νέος από το ίδιο χωριό που γύρισε από μεταπτυχιακό στην Αγγλία και είναι 7άρι, παρά ένα 8άρι νέος αγρότης από το ίδιο χωριό.
Πάντα μιλώντας, ότι έχει αποφασίσει ότι θέλει να δεσμευτεί σοβαρά.
Με λίγα λόγια, οι γυναίκες έχουν προσχηματίσει εικόνα για το ποιά χαρακτηριστικά θα έχει ο άντρας που θα "υποταχθεί". Μην παρεξηγούμε το "υποταχθεί", δε θα γίνει δούλα, ούτε θα τα καταπίνει.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.969
- Πόντοι
- 3.656
Τέρμα, εσύ δεν παίζεσαι με τίποτα.
Κι αν δεν υπήρχες, θα έπρεπε να σε επινοήσουμε.
Εσυ δεν είσαι που έμενες Γαλλία κι έλεγες τι καλά παιδιά είναι οι Μαροκαλγερινοί;Εκτος αν σε μπερδεύω με άλλον
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Δεν έχει θέμα αυτός έχει μεγάλωσει σε στάνηΜετα τα 40 τι αλλο να θελεις επαρχια ρε μαν, ειδικα αν η αλλη ειναι σωστη και για σπιτι;
Αν θελεις μποεμικη ζωη καθεσαι Αθηνα-Θεσσαλονικη, δεν πας επαρχια
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
δηλαδη?Μετα τα 40 ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΣ, για χιλιους λογους
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.965
- Πόντοι
- 6.946
Εάν παρακολουθουσες το νήμα από παλιά, θα ήξερες γιατί αποκαλείται έτσι εδώ μέσα. Εσύ αποκάλεσε τον όπως θέλεις.Ναι, τον έχω καταλάβει πώς σκέπτεται και διασκεδάζω, αλλά εσύ είσαι αυτός που τον αποκαλεί Δάσκαλο. Φαντάζομαι θα είσαι κι εσύ προκομμένος όπως αυτός.
Το γεγονός ότι υποθέτεις πως είμαι το ίδιο προκομμενος με τον Σαντ, δείχνει ότι και εσύ προκοψες (μιας και άρχισες τις υποθέσεις πρώτος) .
Δεν κατάλαβες τι εννοώ.
Δεν μιλάω για γυναίκες συγκεκριμένου επιπέδου, που ανέφερες εσύ για στελέχη, ceo κλπ. Σαφώς και αυτές έχουν φτάσει στο ανώτερο σημείο και δε μασάνε μία και γι' αυτό είναι δύσκολη η συμβίωση με άντρα για αυτές.
Εγώ λέω ότι γενικά, η γυναίκα ψάχνει να βρει κάποιον που θα υπερέχει σε κάποιους τομείς και αυτό θα μπορεί να διεγείρει το μυαλό της. Στην ουσία γίνεται δεκτική σε αυτόν, πριν καν τον δει τον άντρα.
Παράδειγμα, μία υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ, πιο πιθανό θεωρώ ότι θα την πηδήξει ένα 6άρι προιστάμενος, παρά ένα 8άρι συνάδελφος. Μία νοσηλεύτρια, πιο πιθανό θεωρώ να την πηδήξει ένας γιατρός 6άρι, παρά ένα 8άρι νοσηλευτής.
Μία κοπέλα από αγροτικό χωριό, απόφοιτη λυκείου που δουλεύει ως σέρβις σε καφέ στο χωριό, πιο πιθανό θεωρώ να την πηδήξει ένας νέος από το ίδιο χωριό που γύρισε από μεταπτυχιακό στην Αγγλία και είναι 7άρι, παρά ένα 8άρι νέος αγρότης από το ίδιο χωριό.
Πάντα μιλώντας, ότι έχει αποφασίσει ότι θέλει να δεσμευτεί σοβαρά.
Με λίγα λόγια, οι γυναίκες έχουν προσχηματίσει εικόνα για το ποιά χαρακτηριστικά θα έχει ο άντρας που θα "υποταχθεί". Μην παρεξηγούμε το "υποταχθεί", δε θα γίνει δούλα, ούτε θα τα καταπίνει.
Δεν έχω απορρίψει την άποψή σου για τη διαφορά επιπέδου άντρα-γυναίκας στο ζευγάρι, αλλά είπα ότι αυτό είναι σχετικό κι εξαρτάται από το εξελικτικό επίπεδο που βρίσκονται τα δύο άτομα. Κι εσύ εδώ άλλωστε παραδέχεσαι ότι στα ανώτερα κλιμάκια οι γυναίκες ενεργούν αλλιώς. Άρα δεν διαφωνούμε στα βασικά.
Ο λόγος που εγώ ανέπτυξα το θέμα των ανωτέρων κλιμακίων είναι ότι παρενέβη ο Milfomaniac που εξέφρασε μία διαφορετική άποψη κι έτσι χρειάστηκε να το αναλύσω.
Παρόλα αυτά, φαίνεται να πιστεύεις ότι αν εξαιρέσουμε τα ανώτερα κλιμάκια, η αναζήτηση ανώτερου επιπέδου είναι ο κανόνας για τη γυναίκα. Εγώ πιστεύω ότι κι αυτό είναι σχετικό. Μπορεί η νοσηλεύτρια να θέλει να πάει με τον γιατρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η γιατρίνα θέλει να πάει αναγκαστικά με τον κλινικάρχη. Μπορεί να πάει με έναν γιατρό του επιπέδου της. Εξαρτάται από το κατά πόσον η γυναίκα αισθάνεται ότι πρέπει να αναβαθμίσει το επίπεδό της. Ούτε ο γιατρός θα πάει αναγκαστικά με την νοσηλεύτρια για να την έχει ένα σκαλοπάτι παρακάτω. Άνετα πάει και με γιατρίνες. Βλέπεις εσύ κανέναν συγκεκριμμένο κανόνα στην κοινωνία; Εγώ έχω δει συνδιασμό ό,τι περιπτώσεων θες.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
δηλαδη?
Στα 40+ δεν πας ρε τυπε, δυσκολα. Καταρχην σε τετοια ηλικια στην επαρχια σε ξερει η μιση πολη, επισης ρισκαρεις πολυ περισσοτερα απ οτι αν σε δουνε στα 25 με εναν φιλο σου.
Τελος, σε αυτην την ηλικια εχεις γραψει χιλιομετρα υποτιθεται, οι κορασιδες της επαρχιας ειναι συνηθως πολλες κατηγοριες κατω απο αυτες της Φυλης, οποτε τι να σου κανει ενα πηδημα; Πολλα χανεις, λιγα κερδιζεις. Καλυτερα να πας μια φορα στο τοσο Αθηνα-Θεσσαλονικη να πηδηξεις ενα εσκορτ η εστω σε ενα στουντιο η μασαζομαγαζο
Η καλυτερα να βρεις μια χωρισμενη να πηδας πιο τακτικα, αν δε βρισκεις σοβαρη για σχεση-γαμο, κλπ
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
οποτε αν σκεφτονται ολοι σα και σενα δεν θα μπαινει πελάτης για πελατης στο μαγαζι.Και ποιος μπαινει?Στα 40+ δεν πας ρε τυπε, δυσκολα. Καταρχην σε τετοια ηλικια στην επαρχια σε ξερει η μιση πολη, επισης ρισκαρεις πολυ περισσοτερα απ οτι αν σε δουνε στα 25 με εναν φιλο σου.
Τελος, σε αυτην την ηλικια εχεις γραψει χιλιομετρα υποτιθεται, οι κορασιδες της επαρχιας ειναι συνηθως πολλες κατηγοριες κατω απο αυτες της Φυλης, οποτε τι να σου κανει ενα πηδημα; Πολλα χανεις, λιγα κερδιζεις. Καλυτερα να πας μια φορα στο τοσο Αθηνα-Θεσσαλονικη να πηδηξεις ενα εσκορτ η εστω σε ενα στουντιο η μασαζομαγαζο
Η καλυτερα να βρεις μια χωρισμενη να πηδας πιο τακτικα, αν δε βρισκεις σοβαρη για σχεση-γαμο, κλπ
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
18ρηδες, 25ρηδες, 33ρηδες, η κανας μεγαλος που δεν τον νοιαζει τιποτα (χωρισμενοι, μαλωμενοι με γυναικα, εργενηδες 60ρηδες, αγροτες που ξερουν λιγο κοσμο στην πολη, κλποποτε αν σκεφτονται ολοι σα και σενα δεν θα μπαινει πελάτης για πελατης στο μαγαζι.Και ποιος μπαινει?
Παιζει ρολο και τι δουλειες εχεις κανει. Πχ ενας λογιστης 40ρης εργενης η που εχει σχολη οδηγων, κλπ δε μπορει να παει στην πουτανα της πολης, ρισκαρει πολλα
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
ρε τι τραβατε και σεις εκει στα χωρια...ολα βεβαια οπου και να εισαι εχουν τα υπερ και τα κατα18ρηδες, 25ρηδες, 33ρηδες, κοκ
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.969
- Πόντοι
- 3.656
Δεν έχει θέμα αυτός έχει μεγάλωσει σε στάνη
Κι εσυ σε σταβλο;
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Εκανα update το μηνυμα, αν θες δες το ολο.ρε τι τραβατε και σεις εκει στα χωρια...ολα βεβαια οπου και να εισαι εχουν τα υπερ και τα κατα
Ναι, προφανως και ο 40+ επαρχια χωρις γυναικα ειναι απο δυσκολα εως πολυ δυσκολα, τα εχουμε πει.
Παιζει ρολο και τι δουλεια κανεις. Αλλο να εισαι αγροτης που εισαι στ αρχιδια σου, αλλο λογιστης
Εγω ενας απ τους λογους που εφυγα απο επαρχια ειναι ο αγοραιος. Αθηνα ειναι η παιδικη χαρα του αντρα. Θελω να χω πολυ μουνι τριγυρω μου διαθεσιμο
Το ιδιο ισχυει και για παντρεμενους 50+ που επαρχια αν δεν ευχαριστιουνται καλο σεξ με τη γυναικα ειναι ακομα πιο δυσκολα κι απ τον εργενη
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
δηλ οι λογιστες στα χωρια πρεπει να ειναι υπεργαμιαδες?Εκανα update το μηνυμα, αν θες δες το ολο.
Ναι, προφανως και ο 40+ επαρχια χωρις γυναικα ειναι απο δυσκολα εως πολυ δυσκολα, τα εχουμε πει.
Παιζει ρολο και τι δουλεια κανεις. Αλλο να εισαι αγροτης που εισαι στ αρχιδια σου, αλλο λογιστης
Εγω ενας απ τους λογους που εφυγα απο επαρχια ειναι ο αγοραιος. Αθηνα ειναι η παιδικη χαρα του αντρα.
Το ιδιο ισχυει και για παντρεμενους 50+ που επαρχια αν δεν ευχαριστιουνται καλο σεξ με τη γυναικα ειναι ακομα πιο δυσκολα κι απ τον εργενη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσυ πηγαινε για νανι κατα τις 5 χεζουν αυγα οι κοτες στο κοτετσι να πας να μαζεψειςΚι εσυ σε σταβλο;
Ναι, Γαλλία μένω, κι έχω ακροδεξιές πολιτικές επιλογές (Ζεμούρ, Λεπέν) τις οποίες έχω αναφέρει κατά καιρούς, οπότε κομμάτι δύσκολο να επαινώ αυτόν τον πληθυσμό. Είναι ένα πρόβλημα για τη Γαλλία, επειδή δεν θέλουν να αφομοιωθούν.Εσυ δεν είσαι που έμενες Γαλλία κι έλεγες τι καλά παιδιά είναι οι Μαροκαλγερινοί;Εκτος αν σε μπερδεύω με άλλον
Ίσως διάβασες τίποτα ποστς μου που αφορούσαν εξαιρετικές περιπτώσεις. Πχ δεν έχω τίποτα με άτομα που αποδεδειγμένα είναι σωστά, είχα μάλιστα αλγερινό υπάλληλο για πολλά χρόνια. Έχω πει επίσης ότι κάνουν καλύτερο καμάκι στις γκόμενες.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Τι εννοεις; Παντως στην πουτανα της πολης δε θα παει ο λογιστης, ο δικηγορος, ο γιατρος, ο εχων μαγαζι γωνια, ο δασκαλος, ο καθηγητης απο το φροντιστηριο, ο εχων σχολη οδηγων, ο τραπεζικος, ο εφοριακος. Ενα ματι να τον παρει και τελειωσεδηλ οι λογιστες στα χωρια πρεπει να ειναι υπεργαμιαδες?
Αθηνα-Θεσσαλονικη μπορουν να πηδανε (και πηδανε) ολοι οι παραπανω ο,τι ωρα θελουν , οποια θελουν χωρις να δινουν λογαριασμο.
Για να μην πιασουμε και την ποιοτητα και τις επιλογες και βαλουμε τα κλαματα...
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 164
- Like
- 20.757
- Πόντοι
- 32.478
Δεν είπα να κάνουν κάτι πάρα την θέληση τους. Τότε θα είναι βιασμός. Η μαγκιά είναι να τους βγάλεις γούστα και να αφεθούν να τις καθοδηγήσεις και να σου παραδοθούν με την θέληση τους. Ενδόμυχα αυτό ψάχνουν οι περισσότερες γυναίκες που έχουν εξουσία με κάποιον τρόπο. Αφού ο άντρας δεν μπορεί να της επιβληθεί με τα λεφτά ή την εξουσία γιατί είναι στο ίδιο επίπεδο ή και παραπάνω με αυτόν να της επιβληθεί σεξουαλικά αλλά όχι δια της βίας όπως λες εσύ.Από όλα κάνουν, αλλά δεν μπορείς να τους επιβάλεις κάτι, αν δεν είναι στα γούστα τους. Δεν υποτάσσονται σεξουαλικά, δηλ να κάνουν κάτι παρά τη θέλησή τους. Ξέρουν τι ζητάνε κι αν επιμείνεις για πράγματα που δεν θέλουν σε σημείο να γίνεις φορτικός σε σχολάνε.
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
και πως τη βγαζετε ρε παιδια απο γυναικες εσεις εκει στα χωρια αν ξεμεινετε?Τι εννοεις; Παντως στην πουτανα της πολης δε θα παει ο λογιστης, ο δικηγορος, ο γιατρος, ο εχων μαγαζι γωνια, ο δασκαλος, ο καθηγητης απο το φροντιστηριο, ο εχων σχολη οδηγων, ο τραπεζικος, ο εφοριακος. Ενα ματι να τον παρει και τελειωσε
Αθηνα-Θεσσαλονικη μπορουν να πηδανε (και πηδανε) ολοι οι παραπανω ο,τι ωρα θελουν , οποια θελουν χωρις να δινουν λογαριασμο.
Για να μην πιασουμε και την ποιοτητα και τις επιλογες και βαλουμε τα κλαματα...
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.969
- Πόντοι
- 3.656
εσυ πηγαινε για νανι κατα τις 5 χεζουν αυγα οι κοτες στο κοτετσι να πας να μαζεψεις
Μακάρι να είχα κοτέτσι και να έτρωγα και τζάμπα αυγά.Αυτά εσεις οι σταυλικοί τα ξέρετε
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
εχεις προβαταΜακάρι να είχα κοτέτσι και να έτρωγα και τζάμπα αυγά.Αυτά εσεις οι σταυλικοί τα ξέρετε