Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.871
Πόντοι
4.546
Έχει πολλά αρνητικά η επαρχία. Δύσκολα θα γίνει το deal για να πάω εκεί - αλλά θα το δω αν γίνει.
Αν είναι τύπου Κρήτη, δε νομίζω να καταλάβεις και πολλές διαφορές από την Αθήνα, ύπο την προϋπόθεση ότι ζεις λιτά.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Αν στα 40 έχεις φίλους και υποψήφιες γκόμενες για να βγαίνεις κάθε βράδυ,μπράβο σου.Η πλειοψηφία των συνομηλίκων σου όμως δε νομίζω να έχουν τέτοιες 'πολυτέλειες'.Στην καλύτερη να τους έχει μείνει κανας ανύπαντρος φίλος και να βγαίνουν για καφέ ή να δουν κανα ματς.

Και όπως έχουμε πει πολλάκις,σ'αυτές τις ηλικίες που η πλειονότητα είναι σχεσάκηδες/παντρεμένοι με παιδιά,αν δεν σε βοηθάει η δουλειά σου και γενικά το περιβάλλον σου να γνωρίζεις κόσμο,δύσκολα τα πράγματα.Και δεν είναι ανάγκη να σαπίσεις,εσύ μπορεί να έχεις διάθεση να βγαίνεις,να κάνεις,να ράνεις,αλλά μόνος σου θ'αρχίσεις να φθείρεσαι κάποια στιγμή.
ποια ειναι τα δυσκολα? ναι οκ εχω φιλους παντρεμενους που ζηλευουν τη ζωη μου γιατι κανω οτι γουστάρω.Αυτοι εκαναν οτι τους ελεγε το "νουμερο"....(30,35,40,50)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Άλλο είπα εγώ άλλο κατάλαβες εσύ. Ακριβώς γι αυτές τις γυναικες τις επιτυχημένες που γράφεις λέω κι εγώ. Επειδή τα έχουν όλα και είναι επιτυχημένες υποσυνείδητα γουστάρουν άντρα να τις υποταξει στο σεξ. Να τις ξεφτιλίσει, να έχει το πάνω χέρι πως αλλιώς να σου το πω. Αυτό μόνο στο σεξ για να μην παρεξηγηθώ. Αν δεν το κάνει ο άντρας της αυτό θα το κάνει κάποιος γκομενος.

Δεν είναι ότι κατάλαβα λάθος. Είναι ότι απαντούσα στο πλαίσιο που το έθετε ο sotos71, δηλ. πλαίσιο σχέσης, οπότε το βλέπεις συνολικά κι όχι μόνο στον τομέα σεξ. Ορίστε τι έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι και τα δύο φύλα, επιλέγουν ασυνείδητα να είναι ένα επίπεδο πάνω ο άντρας και ένα επίπεδο κάτω η γυναίκα. Συνήθως τα ζευγάρια που είναι ίδιου επιπέδου, αποτυγχάνουν οικτρά στη σχέση.

Τώρα εσύ το προσδιορίζεις στον τομέα σεξ, αλλά και πάλι δεν ισχύει. Υποτάσσω σημαίνει επιβάλλω τη θέλησή μου. Δεν πρόκειται να επιβάλεις τίποτα σε μια γυναίκα ανωτέρου επιπέδου ακόμη και στο σεξ: ούτε θα τη γαμήσεις από κώλο, ούτε θα σου κάνει γλυφοκωλάδα, ούτε θα στα πιεί, ούτε θα δεχτεί να την ξεφτιλίσεις, ούτε τίποτα άλλο, αν δεν είναι στα γούστα της. Αυτά μπορεί να τα ανέχονται τίποτα γυναικούλες χαμηλού επιπέδου που τρέμουν μη σε χάσουν. Οι γυναίκες ανωτέρου επιπέδου δεν σε έχουν ανάγκη.
Νομίζω ότι επαναλαμβάνεις λαικά στερεότυπα που έχουν βγει από τύπους που αρέσκονται να διηγούνται πώς «υπέταξαν» γυναίκες ανωτέρου επιπέδου. Εξαιρέσεις βέβαια πάντοτε υπάρχουν.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Έχει πολλά αρνητικά η επαρχία. Δύσκολα θα γίνει το deal για να πάω εκεί - αλλά θα το δω αν γίνει.
εγώ λέω να το δοκιμάσεις αν είσαι οφελημένος οικονομικά για να μην έχεις τουλάχιστον την κατάσταση του μετανιώματος για πράξεις που δεν έκανες,καλύτερα να μετανιώνουμε για κάτι που κάναμε παρά που δεν κάναμε

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.818
Πόντοι
3.656
1500 + σπιτι εκτος Αθηνων ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ για τα σημερινα δεδομενα. Βρισκεις και μια δασκαλιτσα με 1000-1200 ακομα και ανοιγετε μια χαρα σπιτικο. Βαζεις και ενα χωραφακι με ελιες και εισαι αρχοντας

Εννοείται ότι είναι παρα πολύ καλά λεφτά.Το θέμα είναι όλα τα υπόλοιπα,με κυριότερο το γκομενικό.Αν πας στα 40+ σε κάποιο επαρχιακό μέρος,απο γυναίκες τι περιμένεις να βρεις;Όλες οι καλές και οι μετριοκαλές κοντά στην ηλικία σου,θα'ναι παντρεμένες ή χωρισμένες με παιδιά.Και η δασκαλίτσα θα θέλει γάμο,εσύ άμα δεν θέλεις τι γίνεται;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Εννοείται ότι είναι παρα πολύ καλά λεφτά.Το θέμα είναι όλα τα υπόλοιπα,με κυριότερο το γκομενικό.Αν πας στα 40+ σε κάποιο επαρχιακό μέρος,απο γυναίκες τι περιμένεις να βρεις;Όλες οι καλές και οι μετριοκαλές κοντά στην ηλικία σου,θα'ναι παντρεμένες ή χωρισμένες με παιδιά.Και η δασκαλίτσα θα θέλει γάμο,εσύ άμα δεν θέλεις τι γίνεται;

Μετα τα 40 τι αλλο να θελεις επαρχια ρε μαν, ειδικα αν η αλλη ειναι σωστη και για σπιτι;

Αν θελεις μποεμικη ζωη καθεσαι Αθηνα-Θεσσαλονικη, δεν πας επαρχια

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.730
Πόντοι
3.246
Ακριβώς έτσι!
Οι περισσότεροι από αυτά
τα μιασματα κοκοκρεύονται κιόλας για τις φασόλες τους :2funny:
με κουλτουριάρικο ύφος ότι κάνουν εξαιρετικές επιλογές, ότι δεν μπορούν να καταλάβουν πως τα βλέπουν οι υπόλοιποι αρνητικά, ότι έχουν βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους και έχουν μεγάλη πέραση, ότι όλες οι γκόμενες δεν είναι ίδιες κτλ. Δηλαδή πράγματα που λένε σε τέτοιο βαθμό ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. :2funny:
Μεσοβδόμαδα πέτυχα γνωστό μου στον δρόμο
και καμαρωνε για τον δίποδο τενεκέ που έχει στην πλάτη του. Μου έλεγε ότι είναι σοβαρά τα πράγματα.
Τον άφησα να λέει να ακούω τις μαλακίες του ενώ
η μυρωδιά της αποτυχίας είχε πνίξει την ατμόσφαιρα.
Εν ολίγοις η γκόμενα ΔΕΝ δουλεύει :2funny:
και ο τύπος το απόγευμα κάνει ΚΑΙ ΝΤΙΛΙΒΕΡΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ώστε να ετοιμαστούν για τον ΓΑΜΟ.
Μάλιστα όταν το ρώτησα τι θα φάνε το μεσημέρι, μου απάντησε ότι η ΔΟΥΚΙΣΣΑ έχει πάει στην μάνα της που έφτιάξε γιουβέτσι.
Πλέον πρέπει να ανοίξει πάλι
ο Καιάδας ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΦΜ
και να ρίχνουν μέσα όλους αυτούς ώστε
να διασφαλιστεί η όποια ποιότητα (ευγονική) έχει απομείνει. Όπως έκαναν
οι Σπαρτιάτες!!!

:2funny:
Δούκισσα ήταν το κανονικό της όνομα;;;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.547
Πόντοι
6.056
Στην επαρχία εννοώ.Που δεν έχεις ούτε στο πληρωμένο επιλογές.

Τυπικά σωστό , ουσιαστικά όμως τελείως λάθος.
Στις πιο πολλές πόλεις , έχεις σε πληρωμένο κάποια ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.
Για μικρά βαλάντια πλέον , μόνο μπουρδέλα παίζουν .

Αν είσαι πιο πάνω από μικρό βαλάντιο , μπροστά στο κόστος της βίζιτας που είναι ακριβό σπορ πλέον ,
το κόστος μετάβασης σε αθήνα ή θεσσαλονίκη , είναι αμεληταίο .

Αν μπορείς να σκάσεις 200€ για μία ώρα βίζιτα ....... δίνεις άλλα 60€ και πας στη μεγάλη πόλη και τη γαμάς.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.818
Πόντοι
3.656
Τυπικά σωστό , ουσιαστικά όμως τελείως λάθος.
Στις πιο πολλές πόλεις , έχεις σε πληρωμένο κάποια ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.
Για μικρά βαλάντια πλέον , μόνο μπουρδέλα παίζουν .

Αν είσαι πιο πάνω από μικρό βαλάντιο , μπροστά στο κόστος της βίζιτας που είναι ακριβό σπορ πλέον ,
το κόστος μετάβασης σε αθήνα ή θεσσαλονίκη , είναι αμεληταίο .

Αν μπορείς να σκάσεις 200€ για μία ώρα βίζιτα ....... δίνεις άλλα 60€ και πας στη μεγάλη πόλη και τη γαμάς.

Στην επαρχία,αν μαθευτεί ότι πας στα μπουρδέλα,έχεις μπει στη black list όλων των γυναικών

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Η ίδια...ή η μάνα της; :think:
Τυπε οι δασκαλιτσες ειναι ιδιες σε ολες τις εποχες.
Και απο τις ιδανικοτερες συζυγους και μαναδες που υπαρχουν
Και το 1000ρικακι, 1000ρικακι, δε θα λειψει ποτε το ψωμι απο το τραπεζι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.025
Πόντοι
9.297
Γενικά, όπως το βλέπω, πολύ δύσκολα θα φύγω από την Αθήνα - αν η πρόταση θα είναι 1500 ευρώ συν κάποιοι σπίτι (από συγγενικό πρόσωπο) ή με πολύ μικρό ενοίκιο, τότε ίσως κάνω τη ριξιά. Ομολογώ δεν σκέφτομαι και πολύ με το πουλί μου για να ψάχνω μόνο και μόνο το γαμήσι. Δεν είμαι 20 ετών.
Η επαρχία έχει άλλα πολύ μεγάλα αρνητικά, όπως οι αγορές, οι βενζίνες, οι λίγες επιλογές σε ιατρούς και κακές υποδομές γενικά.
Πολύ ψηλά θέτεις τον πήχυ...ούτε καν γιατροί δεν παίρνουν τόσα λεφτά.
Να είσαι έτοιμος για πολλά λιγότερα από αυτό που λες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.818
Πόντοι
3.656
Γιατί δεν μπορείς να πας διακριτικά ;
Και σε αυτό δυσκολία έχεις ;

Τι διακριτικά,επαρχία ακόμα και τι βρακί φοράς μαθαίνεται

Αφού το ξέρεις κι εσύ ότι η περιρρέουσα άποψη στην Ελλάδα για τα μπουρδέλα και όσους πάνε εκεί,είναι η χειρότερη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.025
Πόντοι
9.297
Στην επαρχία,αν μαθευτεί ότι πας στα μπουρδέλα,έχεις μπει στη black list όλων των γυναικών
Αντιθέτως..σε θεωρούν εκτός του ορίου του ελεγχόμενου μαλακα και γίνεσαι πρόκληση πλέον.Εισαι ένας πορνοστάρ !

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.818
Πόντοι
3.656
Τυπε οι δασκαλιτσες ειναι ιδιες σε ολες τις εποχες.
Και απο τις ιδανικοτερες συζυγους και μαναδες που υπαρχουν
Και το 1000ρικακι, 1000ρικακι, δε θα λειψει ποτε το ψωμι απο το τραπεζι

Βρε εντάξει...αλλά ποιος θα μαγειρεύει;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.818
Πόντοι
3.656
Αντιθέτως..σε θεωρούν εκτός του ορίου του ελεγχόμενου μαλακα και γίνεσαι πρόκληση πλέον.Εισαι ένας πορνοστάρ !

Οι ελλεεινίδες όμως δεν θέλουν προκλήσεις.Θέλουν τον ελεγχόμενο μαλάκα...

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.547
Πόντοι
6.056
Τι διακριτικά,επαρχία ακόμα και τι βρακί φοράς μαθαίνεται

Αφού το ξέρεις κι εσύ ότι η περιρρέουσα άποψη στην Ελλάδα για τα μπουρδέλα και όσους πάνε εκεί,είναι η χειρότερη.
Πας στα κρυφά, αργά νύχτα.

Για αυτό έλεγα μαλάκα τον πίκερ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ , ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. Επειδή το διατυμπανίζει .
Και αθήνα και ελεύθερος ... ούτε κολλητοί δεν χρειάζεται αν το ξέρουν .
Εξαίρεση μόνο πιστοί συναθλητές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.025
Πόντοι
9.297
Οι ελλεεινίδες όμως δεν θέλουν προκλήσεις.Θέλουν τον ελεγχόμενο μαλάκα...
Αν ο ελεγχόμενος μαλακας είναι ήδη στον κύκλο τους φυσικά και θα προτιμήσουν αυτόν.
Εγώ μιλάω χωρίς να είμαι μέσα σε κύκλους η σε λοιπά γεωμετρικά σχήματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom