Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 882 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 517 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 326 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.019

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
3.965
Πόντοι
4.895
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Απαντάω σε ένα ένα καθώς και εσύ αυτά που γράφεις και λογικά είναι και τα θέτεις με έναν τρόπο που αξίζει να ακουστεί ο διάλογος μεταξύ μας και εδώ δημόσια. Πάμε λοιπόν:

Γράφεις:
1) κάπου θα πας να βρεις πχ φίλους σου σε μια άλλη περιοχή, είτε για μάσα είτε για καφέ, οτιδήποτε. Δεν μπορώ να έχω την απαίτηση να έρχονται συνεχώς στη γειτονιά μου.

Απαντώ: Αν πας για καφέ ή για μάσα, ειδικά μέσα στην Αθήνα, μπορεί να στο τεκμηριώσει ο οποιοσδήποτε, είναι τρελή ταλαιπωρία να πάρεις το αμάξι, παντού δεν βρίσκεις να παρκάρεις και γίνεται ένας κακός χαμός σε όλους τους δρόμους. Καμία απαίτηση δεν χρειάζεται να έχεις να έρχεται κανείς στη γειτονιά σου - τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δεν είναι εύκολη η κατοχή ενός οχήματος αυτοκινήτου, ας το καταλάβουμε αυτό. Είναι ένα κόστος πλέον ανόητο σχεδόν αν δεν το χρειάζεσαι πραγματικά, ειδικά στην Αθήνα. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΒΟΡΟ.

Γράφεις:
2) ούτε και θέλω να παίζω τον ρόλο της αποσκευής να με πηγαινοφέρνουν, όσο κι αν αυτό με βολεύει. Είναι σα να του φορτώνω μια αναπηρία μου πχ.

Απαντώ: Αν κάποιος νιώθει αποσκευή τότε αποχωρεί απο την παρέα ή εξηγείται αναλόγως και παραθέτει τις σκέψεις του. Το να πάω να ρίξω 10 με 15 χιλιάρικα στο δρόμο - με ένα κόστος ιδιοκτησίας κοντά στα 1000 ευρώ το έτος για να στέκονται μη τυχόν και χρειαστεί το θεωρώ παράλογο και ανόητο ταυτόχρονα.

Γράφεις:
3) Θα βγω ένα βράδυ κάπου πχ. Από τότε που μπήκε η κινητή τηλεφωνία στη ζωή μας, οι έξοδοι μας είναι τρομερά ρευστές. Δεν ξέρεις ανά πάσα στιγμή τι μπορεί να προκύψει που, και είναι απαραίτητη η δυνατότητα της άμεσης αυτόνομης μετακίνησης. Πχ βγήκες να βρεις μια παρέα στα Πετράλωνα. Κατά τις 2-3, σου στέλνει μεθυσμένη εκείνη η γκόμενα που έψηνες από την Ηλιούπολη 'που είσαι? γουστάρεις να βρεθούμε? ' τι θα της πω? 'έχει κλείσει το μετρό'?

Απαντώ: Ακόμα και αυτό με τα Πετράλωνα και την μεθυσμένη γκόμενα να γίνει μια χαρά το λύνεις εκείνη τη στιγμή γιατί έχεις χρήματα. Και 10 φορές το έτος να συμβεί είναι πιο οικονομικό να βρεις άλλο τρόπο να πας εκεί, πχ ταξί διπλή ταρίφα παρά να έχεις ένα ιδιόκυητο αυτοκίνητο σαν περιπολικό για τέτοιες φάσεις. Είναι παιδαριώδες ανόητο να έχω να ταιζω ένα αμάξι για το 5% πιθανότητα. Δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Προσωπικά όπως παρατηρώ ΠΑΝΤΟΥ στα επιχειρήματα σου γράφεις ότι ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΑΞΙ. Αν είναι όντως έτσι τότε δεν με ενδιαφέρει ποτέ μια τέτοια γκόμενα. Η συλλογιστική αυτή είναι εφηβική πλέον όσο και αν φαίνεται το ανάποδο.
Στην Ελλάδα έχουμε μεγάλο πρόβλημα: Απλώνουμε τα ποδάρια πέραν του παπλώματος. Δεν μπορώ εγώ να συντηρώ ΠΛΕΟΝ ένα αμάξι για "ωρα ανάγκης" - πάνε αυτές οι εποχές. Χίλιες φορές να μην με πλησιάσουν γκόμενες τέτοιου στυλ. Το ξέρω ότι χάνω αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό πια.
Ναι, το αμάξι διευκολύνει αλλά έχει έξοδα σοβαρά, και σχεδόν όλα είναι διαρκώς μεταβλητά προς τα πάνω - σαν να έχεις ένα παιδί, ένας ΤΡΥΠΙΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ πλέον.
Αν όμως ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ με αυτό να μετακινούμαι σε μια εργασία που θα με πληρώνει 1200 ευρώ το μήνα και πάνω τότε ναι. Ας πληρώνω 200 ευρω το μήνα βενζίνες για ανέβω απο Πειραια στο Μαρουσι...

Το ξέρω ότι η άποψή μου και αντιδημοφιλής είναι και αιρετική και κατά πολλούς λανθασμένη - αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να αυξήσψ τα προσόντα μου για να αρέσω στις γκόμενες κατ αυτον τον τρόπο. Το θεωρώ χαζό και ανόητο.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι στην Αθήνα ζεις χωρίς αυτοκίνητο μια χαρά γιατί υπάρχουν εναλλακτικές: ΜΜΜ και ταξί. Στην επαρχία είναι πολύ πιο δύσκολο να ζήσεις όταν δεν υπάρχουν ΜΜΜ και ταξί με την ίδια ευκολία να βρεθούν.
Προσωπικά το αυτοκίνητο μου είναι άκρως απαραίτητο κυρίως για λόγους εργασίας. Θα σου πω βέβαια ότι με διευκολύνει και σε επίπεδο σχέσης, πιο εύκολα μετακινείσαι όταν δε μένεις δίπλα με την άλλη και θέλεις να πας και κάπου πιο μακριά.
Το να μη θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα αυτοκίνητο ως κράχτη για γκόμενες είναι σεβαστό ως άποψη. Φυσικά και είναι ''αρνητικό'' στο μυαλό μεγάλου ποσοστού γυναικών το να μην έχεις αυτοκίνητο, δεν μπορώ να ισχυριστώ το αντίθετο.
Εφόσον εσύ βολεύεσαι με τον τρόπο που περιγράφεις, είσαι ΟΚ.

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.503
Πόντοι
2.356
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι στην Αθήνα ζεις χωρίς αυτοκίνητο μια χαρά γιατί υπάρχουν εναλλακτικές: ΜΜΜ και ταξί. Στην επαρχία είναι πολύ πιο δύσκολο να ζήσεις όταν δεν υπάρχουν ΜΜΜ και ταξί με την ίδια ευκολία να βρεθούν.
Προσωπικά το αυτοκίνητο μου είναι άκρως απαραίτητο κυρίως για λόγους εργασίας. Θα σου πω βέβαια ότι με διευκολύνει και σε επίπεδο σχέσης, πιο εύκολο μετακινείσαι όταν δε μένεις δίπλα με την άλλη και θέλεις να πας και κάπου πιο μακριά.
Το να μη θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα αυτοκίνητο ως κράχτη για γκόμενες είναι σεβαστό ως άποψη. Φυσικά και είναι ''αρνητικό'' στο μυαλό μεγάλου ποσοστού γυναικών το να μην έχεις αυτοκίνητο, δεν μπορώ να ισχυριστώ το αντίθετο.
Εφόσον εσύ βολεύεσαι με τον τρόπο που περιγράφεις, είσαι ΟΚ.
Υπάρχει μια σοβαρή περίπτωση να μου γίνει πρόταση να πάω σε μεγάλο νησί να ζήσω μόνιμα με πολύ καλό μισθό και σπίτι. Εκεί, με το που θα πάω, πριν πάω, ΘΑ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΑΜΑΞΙ πριν πάω εκεί. Ξέρω να ιεραρχώ προτεραιότητες για εμένα.

Το ότι είναι αρνητικό που δεν έχω αμάξι "για τις γκόμενες" το δέχομαι - αλλά κοιτάζω εμένα όχι τους άλλους. Είναι ένα καλό κόσκινο η φάση μου έτσι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.118
Πόντοι
9.297
Α μαζεύεις ελειες θα μαυρίσεις μόνο στη φατσα
Εγώ θέλω να μαυρισω παντού. Εκτός και αν μαζεύεις έλιες εντελώς γυμνος αλλά εκεί θελη προσοχή στους πακηδες
Όχι μωρε,με το φανελάκι η το κοντομανικο μια χαρά θα είσαι.
Τόπλες στην θάλασσα μόνο ακόμα βοηθάει ο καιρός.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.773
Πόντοι
456

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.118
Πόντοι
9.297
Θα έμπαινες από το κινητό :cheesy:
Θα την είχε δερβεναγα πάνω από το κεφάλι του και θα τον ρωτούσε "Έχεις γκόμενα βρε αχα'ι'ρευτε που λουλούδι με πήρες και τσουκνίδα κατάντησα στα χέρια σου;"

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.718
Πόντοι
456
Υπάρχει μια σοβαρή περίπτωση να μου γίνει πρόταση να πάω σε μεγάλο νησί να ζήσω μόνιμα με πολύ καλό μισθό και σπίτι. Εκεί, με το που θα πάω, πριν πάω, ΘΑ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΑΜΑΞΙ πριν πάω εκεί. Ξέρω να ιεραρχώ προτεραιότητες για εμένα.

Το ότι είναι αρνητικό που δεν έχω αμάξι "για τις γκόμενες" το δέχομαι - αλλά κοιτάζω εμένα όχι τους άλλους. Είναι ένα καλό κόσκινο η φάση μου έτσι.
σου ευχομαι τα καλύτερα επαγγελματικά,το επίπεδο ζωής σου θα ανέβει 100%, η αθήνα πιστεύω δεν παλεύεται.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.503
Πόντοι
2.356
σου ευχομαι τα καλύτερα επαγγελματικά,το επίπεδο ζωής σου θα ανέβει 100%, η αθήνα πιστεύω δεν παλεύεται.
Έχει πολλά αρνητικά η επαρχία. Δύσκολα θα γίνει το deal για να πάω εκεί - αλλά θα το δω αν γίνει.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.226
Πόντοι
6.056
Δεν ξέρω φίλε μου, εγώ 40άρης είμαι, σχεδόν κάθε μέρα βγαίνω καμμιά βόλτα τα βράδια είτε με φίλους/ες είτε με καμμιά υποψήφια άμα παίζει, και ούτε κάνας λεφτάς είμαι, ούτε διάσημος, ούτε κάνας μορφονιός. Σοβαρά υπάρχουν φορές που με πιάνουν τα γέλια όταν με βλέπω στον καθρέπτη.
Αλλά βλέποντας πολύ πιο χάλιες από εμένα να είναι μια χαρά, δεν πτοούμαι καθόλου!

Εάν δε σαπίσεις εντελώς στα 40 σου, μπορείς να περνάς πολύ πιο ωραία και να έχεις και πλουσιότερη κοινωνική ζωή απ αυτή που είχες ως 30άρης που ακόμα έψαχνες τα μονοπάτια της ζωής σου. Αλήθεια!

Αν στα 40 έχεις φίλους και υποψήφιες γκόμενες για να βγαίνεις κάθε βράδυ,μπράβο σου.Η πλειοψηφία των συνομηλίκων σου όμως δε νομίζω να έχουν τέτοιες 'πολυτέλειες'.Στην καλύτερη να τους έχει μείνει κανας ανύπαντρος φίλος και να βγαίνουν για καφέ ή να δουν κανα ματς.

Και όπως έχουμε πει πολλάκις,σ'αυτές τις ηλικίες που η πλειονότητα είναι σχεσάκηδες/παντρεμένοι με παιδιά,αν δεν σε βοηθάει η δουλειά σου και γενικά το περιβάλλον σου να γνωρίζεις κόσμο,δύσκολα τα πράγματα.Και δεν είναι ανάγκη να σαπίσεις,εσύ μπορεί να έχεις διάθεση να βγαίνεις,να κάνεις,να ράνεις,αλλά μόνος σου θ'αρχίσεις να φθείρεσαι κάποια στιγμή.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.118
Πόντοι
9.297
Έχει πολλά αρνητικά η επαρχία. Δύσκολα θα γίνει το deal για να πάω εκεί - αλλά θα το δω αν γίνει.
Δεν θα πήζεις στην κίνηση αλλά δεν θα έχεις και πολλές επιλογές σε φαγητό και διασκέδαση .
Όταν παίρνεις άδεια θα γυρνάς στα εν Αθήναις ιδρύματα...και που είσαι πιο κοντά τους τώρα πιο το νόημα αφού πιεζεσαι οικονομικά και δεν τα βλέπεις πάρα μόνο σπάνια;

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.226
Πόντοι
6.056

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.118
Πόντοι
9.297
Αν στα 40 έχεις φίλους και υποψήφιες γκόμενες για να βγαίνεις κάθε βράδυ,μπράβο σου.Η πλειοψηφία των συνομηλίκων σου όμως δε νομίζω να έχουν τέτοιες 'πολυτέλειες'.Στην καλύτερη να τους έχει μείνει κανας ανύπαντρος φίλος και να βγαίνουν για καφέ ή να δουν κανα ματς.

Και όπως έχουμε πει πολλάκις,σ'αυτές τις ηλικίες που η πλειονότητα είναι σχεσάκηδες/παντρεμένοι με παιδιά,αν δεν σε βοηθάει η δουλειά σου και γενικά το περιβάλλον σου να γνωρίζεις κόσμο,δύσκολα τα πράγματα.Και δεν είναι ανάγκη να σαπίσεις,εσύ μπορεί να έχεις διάθεση να βγαίνεις,να κάνεις,να ράνεις,αλλά μόνος σου θ'αρχίσεις να φθείρεσαι κάποια στιγμή.
Σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ένας γύρω στα 40 που δεν έχει φύγει ποτέ από εκεί θα έχει κρατήσει μια επικοινωνία με συμμαθητές η φίλους από τον Στρατό.
Σε πιο μικρές κοινωνίες δύσκολο γιατί όλοι σχεδόν φεύγουν.
Όσοι όμως έχουν φύγει για επαγγελματικούς λόγους πολύ δύσκολα κρατάνε επαφή .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βασικά τα πολλά αρνητικά είναι το εξής ένα,η έλλειψη μουνιού.
Εκεί είναι σαν το κουπόνι με αγώνες της Δευτέρας...λίγοι αγώνες που μελετώνται πιο εύκολα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
3.965
Πόντοι
4.895
Βασικά τα πολλά αρνητικά είναι το εξής ένα,η έλλειψη μουνιού.
Θα συμφωνήσω ότι οι επιλογές είναι περιορισμένες στην επαρχία έως ανύπαρκτες σε ορισμένες περιπτώσεις. Από την άλλη πλευρά, θεωρώ ότι καθένας πρέπει να προσαρμόζεται στις συνθήκες και να βρίσκει λύσεις μέσα από αυτές.
Αντί να σκοτώνεις τις ώρες σου εδώ, ασχολήσου να βρεις καμία που μπορεί να γουστάρει επαρχιακή ζωή, επικοινώνησε μαζί της, να έρθει καμία εκδρομούλα εκεί που μένεις. Δε θα ξεχάσω πριν καμιά 10αριά χρόνια μία τύπισσα που ήταν τρελά ερωτευμένη με έναν τσοπάνη καμιά 20αριά χρόνια μεγαλύτερό της και έτρεχε στη στάνη του να πηδηχτεί γιατί γούσταρε τη βουκολική ζωή.
Υπάρχει και το ανάποδο: κοίτα να βρεις κάποια που να μένει σε μεγάλη πόλη κοντά σε σένα να πας να την επισκεφτείς, μην αποκλείεις αυτό το ενδεχόμενο.
Και για να σε προλάβω: έχω ζήσει επαρχία, σε μέρος με πολύ μεγάλη έλλειψη γυναικών. Και τα δύο που περιγράφω, λειτούργησαν: ήρθαν και με επισκέφτηκαν (και μάλιστα πολλαπλώς κάποιες) κάμποσες σε ένα διάστημα τριών ετών, ενώ γνώρισα άλλες τόσες ανεβαίνοντας Αθήνα όποτε μπορούσα και πέρναγα καλά.

Για να μη μακρηγορώ: οι λύσεις υπάρχουν. Δεν είναι ίδιες για όλους. Αρκεί καθένας να προσαρμόζεται στην πραγματικότητα και να ενεργεί.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.503
Πόντοι
2.356
Δεν θα πήζεις στην κίνηση αλλά δεν θα έχεις και πολλές επιλογές σε φαγητό και διασκέδαση .
Όταν παίρνεις άδεια θα γυρνάς στα εν Αθήναις ιδρύματα...και που είσαι πιο κοντά τους τώρα πιο το νόημα αφού πιεζεσαι οικονομικά και δεν τα βλέπεις πάρα μόνο σπάνια;
Γενικά, όπως το βλέπω, πολύ δύσκολα θα φύγω από την Αθήνα - αν η πρόταση θα είναι 1500 ευρώ συν κάποιοι σπίτι (από συγγενικό πρόσωπο) ή με πολύ μικρό ενοίκιο, τότε ίσως κάνω τη ριξιά. Ομολογώ δεν σκέφτομαι και πολύ με το πουλί μου για να ψάχνω μόνο και μόνο το γαμήσι. Δεν είμαι 20 ετών.
Η επαρχία έχει άλλα πολύ μεγάλα αρνητικά, όπως οι αγορές, οι βενζίνες, οι λίγες επιλογές σε ιατρούς και κακές υποδομές γενικά.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.503
Πόντοι
2.356
Θα συμφωνήσω ότι οι επιλογές είναι περιορισμένες στην επαρχία έως ανύπαρκτες σε ορισμένες περιπτώσεις. Από την άλλη πλευρά, θεωρώ ότι καθένας πρέπει να προσαρμόζεται στις συνθήκες και να βρίσκει λύσεις μέσα από αυτές.
Αντί να σκοτώνεις τις ώρες σου εδώ, ασχολήσου να βρεις καμία που μπορεί να γουστάρει επαρχιακή ζωή, επικοινώνησε μαζί της, να έρθει καμία εκδρομούλα εκεί που μένεις. Δε θα ξεχάσω πριν καμιά 10αριά χρόνια μία τύπισσα που ήταν τρελά ερωτευμένη με έναν τσοπάνη καμιά 20αριά χρόνια μεγαλύτερό της και έτρεχε στη στάνη του να πηδηχτεί γιατί γούσταρε τη βουκολική ζωή.
Υπάρχει και το ανάποδο: κοίτα να βρεις κάποια που να μένει σε μεγάλη πόλη κοντά σε σένα να πας να την επισκεφτείς, μην αποκλείεις αυτό το ενδεχόμενο.
Και για να σε προλάβω: έχω ζήσει επαρχία, σε μέρος με πολύ μεγάλη έλλειψη γυναικών. Και τα δύο που περιγράφω, λειτούργησαν: ήρθαν και με επισκέφτηκαν (και μάλιστα πολλαπλώς κάποιες) κάμποσες σε ένα διάστημα τριών ετών, ενώ γνώρισα άλλες τόσες ανεβαίνοντας Αθήνα όποτε μπορούσα και πέρναγα καλά.

Για να μη μακρηγορώ: οι λύσεις υπάρχουν. Δεν είναι ίδιες για όλους. Αρκεί καθένας να προσαρμόζεται στην πραγματικότητα και να ενεργεί.
Γράφεις κάτι πολύ όμορφο και πολύ σωστό. Ωστόσο και στην επαρχία να μην πω πώς είναι οι γκόμενες, αλήθεια - ένα μάτσο χάλια είναι και εκεί.

Πάντως αν επέλεγα κάπου αλλού πλην Αθήνας να ζήσω, άλλη πόλη εννοώ, θα πήγαινα σίγουρα στη Θεσσσαλονίκη. Εκεί έχω ακούσει έχει άλλη κατασταση. Πιο εύκολα φλερτάρεις.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
3.965
Πόντοι
4.895
Γράφεις κάτι πολύ όμορφο και πολύ σωστό. Ωστόσο και στην επαρχία να μην πω πώς είναι οι γκόμενες, αλήθεια - ένα μάτσο χάλια είναι και εκεί.

Πάντως αν επέλεγα κάπου αλλού πλην Αθήνας να ζήσω, άλλη πόλη εννοώ, θα πήγαινα σίγουρα στη Θεσσσαλονίκη. Εκεί έχω ακούσει έχει άλλη κατασταση. Πιο εύκολα φλερτάρεις.
Αδερφέ, λέω απλά ότι οι λύσεις ποικίλλουν ανάλογα με την περίσταση, δεν είναι όλα για όλους ούτε όλα παντού εφαρμόσιμα.
Θεσσαλονίκη έζησα πριν πολλά χρόνια, δεν μπορώ να σου πω αν είναι καλά. Υπάρχει θέμα γυναικών στην επαρχία, ούτε η ζωή είναι εύκολη, καθόλου εύκολη ιδίως εάν είσαι μόνος ξαφνικά σε ένα άγνωστο μέρος.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.226
Πόντοι
6.056
Ομολογώ δεν σκέφτομαι και πολύ με το πουλί μου για να ψάχνω μόνο και μόνο το γαμήσι. Δεν είμαι 20 ετών.
Η επαρχία έχει άλλα πολύ μεγάλα αρνητικά, όπως οι αγορές, οι βενζίνες, οι λίγες επιλογές σε ιατρούς και κακές υποδομές γενικά.

Αν έχεις λυμένο το γκομενικό,όλα αυτά είναι δευτερεύοντα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.118
Πόντοι
9.297

Καλύτερα να πας σε μέρος που έχει πιο χαμηλό κόστος ζωής αλλά έχει την Θεσσαλονίκη σε απόσταση βολής δηλαδή το πολύ μία ώρα με το αμάξι.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.226
Πόντοι
6.056

Αν είσαι φοιτητής,ναι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.503
Πόντοι
2.356
Αν έχεις λυμένο το γκομενικό,όλα αυτά είναι δευτερεύοντα
Δεν το έχω λυμένο αυτή τη περίοδο. Κάθε άλλο. Αλλά δεν θα γίνω και χορηγός στη κάθε σχέση. Αν θέλω να γαμήσω κάνω αυτό για το οποίο έχει φτιαχτεί η σελίδα που γράφουμε όλοι: ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν είσαι φοιτητής,ναι
Μάλλον έτσι πρέπει να είναι.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.226
Πόντοι
6.056
Δεν το έχω λυμένο αυτή τη περίοδο. Κάθε άλλο. Αλλά δεν θα γίνω και χορηγός στη κάθε σχέση. Αν θέλω να γαμήσω κάνω αυτό για το οποίο έχει φτιαχτεί η σελίδα που γράφουμε όλοι: ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

Στην επαρχία εννοώ.Που δεν έχεις ούτε στο πληρωμένο επιλογές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom