Free σχέση υπάρχει μόνο στα λόγια. Ο γυναικείος ναρκισσισμός απαγορεύει
σε οποιαδήποτε να έρχεται δευτερη ή καβατζα.
ε ναι, όσες το κάνουν είναι απλά για να στο παίξουν 'κουλ' και 'ακομπλεξάριστες' ίσα μήπως σε δελεάσουν.
και μετά νομίζουν πως θα τις κυνηγήσεις εσύ να τις διεκδικήσεις....'σε θέλω αποκλειστικά!'....
Πρόκειται για μια φθηνή μορφή χειραγώγησης, που συνήθως συναντάται σε ξεπεσμένες και απεγνωσμένες.
Μου χε τύχει αρχές καλοκαιριού μια τέτοια, μικρούλα, 29. Κοσμάρα εγώ, (έψηνα μια άλλη), μπήκε σφήνα και χωρίς πολλά πολλά γαμήσια με το 'καλημέρα' από το πουθενά. Εβγαζε και γούστα στην αρχή να το πουλήσει 'γαμιόλα', σκεπτόμενη 'θα τον κάνω εγώ να κολλήσει'.....Εγώ πάλι σκεφτόμουν την άλλη που έψηνα τι σκατά θα γίνει.
Μια-δύο-τρεις, οκ βαρέθηκα, δε μου έλεγε κάτι σαν γκόμενα (μόνη αξία της το άκοπο καλό γαμήσι) και άρχισα να ξεμακραίνω....
Η επιθετικότητα που έβγαλε η τύπισσα δε λέγεται, μάγκες! Άρχισε να μου στέλνει κάτι ανούσια πράγματα, με έκραζε, δεν είχε λογική.
Εγώ πάλι σκεφτόμουν την άλλη που σας έλεγα....
Με τα πολλά, ήρθε η ευκαιρία με την άλλη και έδεσε το γλυκό (έναν μήνα κράτησε, μη φανταστείτε). Η μικρή συνέχιζε μόνη της να με βρίζει ότι είμαι κοσμάτος και παπάρας.
Της είπα απλά την αλήθεια παιδιά: ούτε βρισιές, ούτε τσακωμούς ούτε τίποτα.
'Συγνώμη γι αυτό που θα πω, αλλά οφείλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σου. γουστάρω μια καιρό τώρα, και προσπάθησα μήπως με ξεκολλούσες και τα βρίσκαμε μεταξύ μας. Δυστυχώς ή ευτυχώς τελικά τα βρήκα με αυτή, οπότε δεν έχει νόημα. Χάρηκα και να περνάς καλά'
Μετά καπακια μπλοκ.
Αυτό όσον αφορά τα 'free' στις ελληνίδες.......