Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.387
Πόντοι
32.478
Ναι, όλα αυτά τα επίπεδα, οικονομικό, νοητικό, συμπεριφοράς, επαγγελματικό, κοινωνικό κλπ ας τα ονομάσουμε γενικό ατομικό επίπεδο. Ανάλογα σε ποια βαθμίδα εξέλιξης είναι αυτό το επίπεδο θα συναντήσεις και τον αντίστοιχο κόσμο.

Αυτά που λες περί του συσχετισμού των δύο φύλων, δηλ ο άντρας πιο πάνω- η γυναίκα πιο κάτω είναι πολύ σχετικά. Εξαρτάται σε πιο επίπεδο βρίσκεται το ζευγάρι. Στα κατώτερα επίπεδα η γυναίκα μπορεί να θέλει να υποταχτεί, αλλά στα ανώτερα δεν το νομίζω. Στα ανώτερα επίπεδα οι γυναίκες είναι πιο ανεξάρτητες και δεν δέχονται υποταγές.
Θα υποταχθούν στο γαμήσι, να είσαι σίγουρος. Ειδικά στα ανώτερα επίπεδα που είναι ανεξαρτητες . Αν δεν υποταχθούν στο γαμήσι και βρουν κανένα χλεχλέ που τις γαμάει μια φορά την εβδομάδα και αυτό με το ζόρι τότε το κέρατο είναι προ των πυλών. Αυτές που έχουν λεφτά θέλουν καλό σεξ και τον άντρα να της υποτάξει με αυτό. Υποσυνείδητα αυτό αποζητούν άσχετα αν δεν θα το πει καμία. Όταν το βρούν αυτό κολλάνε. Όσο πιο δυναμική είναι μια γυναίκα και ενεξάρτητη τόσο περισσότερο θέλει υποταγή στο σεξ, αφού οικονομικά και κοινωνικά δεν μπορεί να την υποτάξει ο άντρας.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.387
Πόντοι
32.478
Ο άσχημος άνδρας καί φτωχός δέν γαμεί,ούτε μέ ενέσεις.
Δέν υπάρχει καμία περίπτωση τέτοια... παγκοσμίως!
Γαμάει του ίδιου επιπέδου γυναίκες με αυτόν. Δεν μπορεί να ανέβει επίπεδο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.564
Πόντοι
9.297
Αυτά όλα είναι του κώλου παπαριές ίσα για να πουλάνε μούρη και υφάκι. Το βράδυ περιδρομιάζουν σνακς
και μασουλάνε μαλακίες. Επίσης όταν βγαίνουν βόλτα με φίλες τους κτλ, τρώνε κάνα τοστ και πίνουν καφέ. Η μόνη ελπίδα να φάνε γαρίδες, χταποδια, ψάρια, μπριζόλες μοσχαρίσιες,φιλέτα και τέτοια σεβάσμια καλουδια είναι να τις βγάλει έξω ο σύζυγος, ο χορηγός κτλ. Δηλαδή να πληρώσει ΑΛΛΟΣ!

:2funny:
Yποτιθεται οτι σε γάμο τα έσοδα είναι κοινά...
Έχεις δίκιο όμως στην α'παραγραφο..για αυτό φρικαρα με το που άκουσα για την ...μαύρη ζάχαρη!!:confused::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.858
Πόντοι
216
Κοίταξε να δεις αδερφέ πώς το σκέφτομαι εγώ που δεν έχω μεταφορικό μέσο. Θα το γράψω και θέλω τόσο εσύ όσο και οι άλλοι φίλοι να το διαβάσουν προσεκτικά. Ναι, θα βγούμε εκτός θέματος - αλλά το θεωρώ κρίσιμο να το αναφέρω ως "στοιχείο".

Είχα αυτοκίνητο 15 χρόνια. Πάντα σε γκαράζ - καθώς στη περιοχή μου δεν υπάρχει παρκινγκ - ασε που κλέβουν μεχρι και λάστιχα. Μηχανή δεν καβαλούσα ποτέ επομένως δεν είχα και ούτε πρόκειται. Ναι η αλήθεια είναι ότι πολλά χρόνια υποστήριζα το Total Cost of Ownership ενός αυτοκινήτου γιατί πάντα υπολόγιζα ότι "μου χρησίμευε". Όταν έμεινα άνεργος μέσα στη κοβιντοπερίοδο μετά από ένα σοβαρό τρακάρισμα βγήκα ολική - πήρα λεφτά αλλά δεν πήρα αμάξι. Γιατί πρακτικά δεν το χρειάζομαι. Πώς να στο πω; Η εργασία μου προς το παρόν είναι με τα πόδια. Αν ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ θα το πάρω. Αλλά οικονομικά, τώρα μπορώ να το υποστηρίξω - αλλά για ποιο πούστη λόγο να πάρω αμάξι;! Για να βγάζω γκόμενα; έχετε δει πόσο υποφέρουν όσοι κινούνται με αμάξια; Που δεν έχει να παρκάρεις πουθενά;
Εν τω μεταξύ η αξία ενός αυτοκινήτου στην Ελλάδα πέφτει αγρίως με τα χρόνια άρα και ως επένδυση δεν αξίζει.
Γενικά μια χαρά μετακινούμαι και με τα μέσα και όταν θέλω ταξίδι ή διακοπές που πήγα ενοικίασα αμάξι στο νησί και πέρασα σουπερ. Για ποιο πουστη λόγο να έχω αμάξι και να πληρώνω την ιδιοκτησία και να έχω 10 και 15 χιλιάρικα στο δρόμο χωρίς λόγο;

Αν μια γκόμενα είναι να μου έρθει "με αμάξι" ας μην έρθει ποτέ. Το ξέρω ότι είναι αιρετική η άποψή μου - αλλά χάρη στη διαχείριση μου αυτή δεν επιλέγουν οι άλλοι για εμένα αλλά εγω. Να πάνε στο διάολο όσοι μου το λένε ως μείον. Αποδεδειγμένα για Αθηνα πλέον είναι βάρος το αμάξι. Πουθενά δεν βρίσκεις να παρκάρεις και έχεις τρελή ένταση στους δρόμους με τους μαλάκες που κυκλοφορούν και μόνιμα είναι ένας τρύπιος κουμπαράς.

Όσο αφορά το σπίτι ναι, όμως αλλάξαν οι εποχές. Δεν ζούμε στο 2010 ούτε σ στο 1990. Δεν μπορείς να μείνεις μόνος και η συγκατοίκηση φαντάζει λύση αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει κουλτούρα συγκατοίκησης. Όσους ξέρω που λένε ότι είναι ανεξάρτητοι ζουν σε ιδιοκτητο σπίτι - και όχι στα ενοίκια που ειναι τεράστια στην Αττική.
χμμμμ το ακούω αυτό που λες, καθώς λογικότατα τα επιχειρήματα που προβάλλεις.
Συμφωνώ στο ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο μαρτύριο από το βρίσκεσαι εγκλωβισμένος μέσα στην κίνηση το μεσημέρι πχ.
Αλλά το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο για αυτό.
Κι εγώ την ημέρα δεν κυκλοφορώ ΚΑΘΟΛΟΥ με το αυτοκίνητο, και γενικά άντε να το χρησιμοποιήσω 3-4 φορές την εβδομάδα.
Κι αυτό απλούστατα γιατί:

1) κάπου θα πας να βρεις πχ φίλους σου σε μια άλλη περιοχή, είτε για μάσα είτε για καφέ, οτιδήποτε. Δεν μπορώ να έχω την απαίτηση να έρχονται συνεχώς στη γειτονιά μου.

2) ούτε και θέλω να παίζω τον ρόλο της αποσκευής να με πηγαινοφέρνουν, όσο κι αν αυτό με βολεύει. Είναι σα να του φορτώνω μια αναπηρία μου πχ.

3) Θα βγω ένα βράδυ κάπου πχ. Από τότε που μπήκε η κινητή τηλεφωνία στη ζωή μας, οι έξοδοι μας είναι τρομερά ρευστές. Δεν ξέρεις ανά πάσα στιγμή τι μπορεί να προκύψει που, και είναι απαραίτητη η δυνατότητα της άμεσης αυτόνομης μετακίνησης. Πχ βγήκες να βρεις μια παρέα στα Πετράλωνα. Κατά τις 2-3, σου στέλνει μεθυσμένη εκείνη η γκόμενα που έψηνες από την Ηλιούπολη 'που είσαι? γουστάρεις να βρεθούμε? ' τι θα της πω? 'έχει κλείσει το μετρό'?

4) πόσες φορές έτυχε φεύγοντας από κάποια μάζωξη να τύχει διακριτικό ΄φόρτωμα' (του τύπου 'προς τα που πας?/τι θα κάνεις μετά?' κλπ.) Τι θα της πω? οτι θα βγω με το χέρι σηκωμένο στους δρόμους για να βρω ταρίφα?

Δεν αμφισβητώ το πως είναι ταλαιπωρία και κοστοβόρα η συντήρηση ενός οχήματος, αλλά παρέχει μια πολύ βασική δυνατότητα. Δεν μπορώ να φανταστώ ενήλικη ζωή χωρίς μεταφορικό μέσο. Όχι ντε και καλά για να γαμάμε (δεν είμαστε 18 χρονών παιδάκια πια άλλωστε) αλλα για να ξεκουνάμε λιγάκι.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.387
Πόντοι
32.478
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ

Μην στέλνετε άλλα μηνύματα, ο Μουνόδουλος της Χρονιάς ανακηρύχτηκε ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ. Ελεύθερη αφέθηκε η 43χρονη γυναίκα, που χθες τα ξημερώματα, συνελήφθη για το τραυματισμό του 40χρονου συζύγου της, σε περιοχή της Ιεράπετρας.

Η 43χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο 40χρονος στάθηκε στο πλευρό της συζύγου του υποστηρίζοντας ότι δεν ευθύνεται εκείνη, για τον τραυματισμό του αλλά πώς εκείνος έπεσε πάνω στο μαχαίρι, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Στο μεταξύ, ορίστηκε δικάσιμος για την υπόθεση στις 16 Νοεμβρίου.

Κι ένα φιλαράκι ο Μπάμπης ο σουγιάς προφυλακιστηκε αναίτια γιατί ο άλλος σκόνταψε και έπεσε πάνω στο μαχαίρι του 5 φορές και ο εισαγγελέας δεν τον πίστεψε.
Άτιμη καινωνία

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Yποτιθεται οτι σε γάμο τα έσοδα είναι κοινά...
Έχεις δίκιο όμως στην α'παραγραφο..για αυτό φρικαρα με το που άκουσα για την ...μαύρη ζάχαρη!!:confused::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
Όσες ξέρω παντρεμένες
ή απλά δεσμευμένες πληρώνει ΜΟΝΙΜΩΣ ο άνδρας. :2funny:
Αυτές ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ βάζουν το χέρι στην τσέπη, σε τίποτα έναντι λογαριασμών. Συνήθως τα δικά τους, τα θεωρούν δικά τους και των άλλων πάλι δικά τους. :2funny: Πολύ σπάνια γυναίκα τσονταρει σε έξοδα και σε οκ βαθμό. Όταν η γυναίκα είναι ερωτευμένη, βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Πρόκειται για ισχυρό δείγμα γραφής μιας που
ο γυναικείος εγκέφαλος σκέφτεται υπερβολικά
τα φράγκα και άρα αν τα σκάει σε δώρα κτλ, σημαίνει πολλά. Φυσικά μετά όταν φύγει από τον έρωτα κτλ στο λέει ότι σου πήρε αυτό η εκείνο. :2funny:
Σε γενικές γραμμές πάντως, σωστό είναι το οποιο ζευγάρι
να μοιράζεται έξοδα, κάτι υπερσπανιο σήμερα και δεν εννοώ σε ακρίβεια με διαβήτη αλλά να μοιράζεται.
Δηλαδή να υπάρχει έλξη, χημεία κτλ αλλά και μοίρασμα εξόδων ώστε να έχουμε ολοκληρωμένα πράγματα.
Γυναικα που δεν πληρώνει και θέλει μόνο να την πληρώνουν λέγεται ΠΟΥΤΑΝΑ!!! Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα κι όσοι το αποδέχονται λέγονται ΜΑΛΑΚΕΣ!!! Πρόκειται για αξίωμα!!!

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες δεν είναι ικανές
να υποτάξουν άνδρα με κανένα τρόπο και σε κανένα επίπεδο αρκεί ο άνδρας να είναι μετρημένος, μπαρουτοκαπνισμένος
και άνδρας με το νόημα
της λέξης. :rockon:
Το γνωρίζουν αυτό όλες ΑΡΙΣΤΑ και για αυτό εναποθέτουν ΟΛΕΣ τις ελπίδες τους στο σεξ. Η γυναίκα που γαμιεται και βγάζει φωτιές στο κρεβάτι είναι αυτή που
σε γουστάρει και σε υπολογίζει. Χρησιμοποιεί δηλαδή το μόνο όπλο που έχει για να σε φέρει βόλτα μήπως σε κατακτήσει-υποταξει.
Άλλο όπλο ανώτερο
ΔΕΝ έχει. :rockon:
Τότε και μόνο τότε χαίρεσαι γαμήσι. Όλα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα. Όποια γυναίκα δεν σε γουστάρει, γαμιέται ΣΚΑΤΑ οσο κι αν προσποιηθεί.
Κατά συνέπεια όσα λεφτά
κι αν δώσει κάποιος, κάποια πράγματα δεν αγοράζονται αλλά κατακτούνται. Αυτό ακριβώς είναι η ισορροπία της φύσης. Έτσι δρομολογηθηκε
η ζωή. Οτιδήποτε άλλο είναι εκφυλισμός. Άλλο ένα αξίωμα!!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.737
Πόντοι
1.706
Θα υποταχθούν στο γαμήσι, να είσαι σίγουρος. Ειδικά στα ανώτερα επίπεδα που είναι ανεξαρτητες . Αν δεν υποταχθούν στο γαμήσι και βρουν κανένα χλεχλέ που τις γαμάει μια φορά την εβδομάδα και αυτό με το ζόρι τότε το κέρατο είναι προ των πυλών. Αυτές που έχουν λεφτά θέλουν καλό σεξ και τον άντρα να της υποτάξει με αυτό. Υποσυνείδητα αυτό αποζητούν άσχετα αν δεν θα το πει καμία. Όταν το βρούν αυτό κολλάνε. Όσο πιο δυναμική είναι μια γυναίκα και ενεξάρτητη τόσο περισσότερο θέλει υποταγή στο σεξ, αφού οικονομικά και κοινωνικά δεν μπορεί να την υποτάξει ο άντρας.
Το να βρει μία γυναίκα πλήρη ικανοποίηση στο σεξ από έναν άντρα δεν σημαίνει ότι υποτάσσεται σε αυτόν. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να τον αφήσει για κάποιον καλύτερο, ιδίως αν η γυναίκα αυτή είναι ανωτέρου επιπέδου, όπου έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει κι έχει και τα μέσα (χρήμα, δικτύωση, ευκαιρίες κλπ) για να το επιτύχει.

Μία γυναίκα ανωτέρου επιπέδου μένει με έναν άνδρα, επειδή υπάρχει μία ισορροπία στη σχέση. Αν ο άντρας δεν σεβαστεί την ισοτιμία στην σχέση, θα του δώσει τα παπούτσια στο χέρι. Ακόμα και στις σχέσεις συμφέροντος, μία γυναίκα ανωτέρου επιπέδου που θα δεχτεί να περάσει σε δεύτερο πλάνο είναι για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της μακροπρόθεσμα. Γυναίκες ανωτέρου επιπέδου θεωρώ όσες κάνανε προσπάθειες να ανεβάσουν το γενικό τους ατομικό επίπεδο και ξέρουν να κουμαντάρουν τη ζωή τους. Αν έπρεπε να δώσω ένα παράδειγμα τέτοιων γυναικών θα μιλούσα για μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες, επιστήμονες, επιτυχημένες ελεύθερες επαγγελματίες, γνωστές καλλιτέχνιδες, γυναίκες των μήντια κλπ.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.858
Πόντοι
216
Οι γυναίκες δεν είναι ικανές
να υποτάξουν άνδρα με κανένα τρόπο και σε κανένα επίπεδο αρκεί ο άνδρας να είναι μετρημένος, μπαρουτοκαπνισμένος
και άνδρας με το νόημα
της λέξης. :rockon:
Το γνωρίζουν αυτό όλες ΑΡΙΣΤΑ και για αυτό εναποθέτουν ΟΛΕΣ τις ελπίδες τους στο σεξ. Η γυναίκα που γαμιεται και βγάζει φωτιές στο κρεβάτι είναι αυτή που
σε γουστάρει και σε υπολογίζει. Χρησιμοποιεί δηλαδή το μόνο όπλο που έχει για να σε φέρει βόλτα μήπως σε κατακτήσει-υποταξει.
Άλλο όπλο ανώτερο
ΔΕΝ έχει. :rockon:
Τότε και μόνο τότε χαίρεσαι γαμήσι. Όλα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα. Όποια γυναίκα δεν σε γουστάρει, γαμιέται ΣΚΑΤΑ οσο κι αν προσποιηθεί.
Κατά συνέπεια όσα λεφτά
κι αν δώσει κάποιος, κάποια πράγματα δεν αγοράζονται αλλά κατακτούνται. Αυτό ακριβώς είναι η ισορροπία της φύσης. Έτσι δρομολογηθηκε
η ζωή. Οτιδήποτε άλλο είναι εκφυλισμός. Άλλο ένα αξίωμα!!!

συμφωνώ 1000%

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τίποτα τό παιχνίδι μέ τίς γκόμενες είναι άνισο.
Αυτό πού έχω καταλάβει,είναι ότι άν ακόμα καί σέ "Free σχέση υπάρχουν κανόνες" τότε είναι νά γελάς.
Τό μόνο πού τίς νοιάζει,είναι πού θά τίς πάς νά φάνε,νά πιούνε καί νά σού...βγάλουν τό λάδι. :rose:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τίποτα τό παιχνίδι μέ τίς γκόμενες είναι άνισο.
Αυτό πού έχω καταλάβει,είναι ότι άν ακόμα καί σέ "Free σχέση υπάρχουν κανόνες" τότε είναι νά γελάς.
Τό μόνο πού τίς νοιάζει,είναι πού θά τίς πάς νά φάνε,νά πιούνε καί νά σού...βγάλουν τό λάδι. :rose:
Free σχέση υπάρχει μόνο στα λόγια. Ο γυναικείος ναρκισσισμός απαγορεύει
σε οποιαδήποτε να έρχεται δευτερη ή καβατζα. :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.564
Πόντοι
9.297
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει "free " σχέση παρά μόνο σε φευγατους η καλλιτεχνικούς κύκλους.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Πού είναι αυτό Μοναστηράκι ?
Η αλήθεια είναι ότι εδώ Ελλάδα,δέν παίζει πολύ συχνά.
Στήν αρχή μπορεί νά σού πεί Οκ,αλλά μετά αλλάζει γνώμη καί τσακώνεσαι στό τέλος.
Πρίν 3 μήνες...αυτό έπαθα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει "free " σχέση παρά μόνο σε φευγατους η καλλιτεχνικούς κύκλους.
Πιθανόν ούτε εκεί να ειναι ξεκάθαρα free αλλα μόνο
και μόνο που παίζει πολύ κάμερα να βρίσκεσαι στην επικαιρότητα, ίσως είναι εφικτό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.564
Πόντοι
9.297

Τελευταία μόνο κάτι ανήλικα πιτσιρίκοζευγαρακια έχω δει να φιλιούνται...
Το χεράκι -χερακι δεν συνεχίζεται αφού περάσουν λίγο καιρό μαζί...εξαίρεση ένα ζευγάρι συνταξιούχων που πέτυχα πρόσφατα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.564
Πόντοι
9.297
Είμαι ο μονος που βρίσκω ρε Πάπιε ότι η φωνή σου φέρνει κάπως με του Μέγα Δημητράκη;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τελευταία μόνο κάτι ανήλικα πιτσιρίκοζευγαρακια έχω δει να φιλιούνται...
Το χεράκι -χερακι δεν συνεχίζεται αφού περάσουν λίγο καιρό μαζί...εξαίρεση ένα ζευγάρι συνταξιούχων που πέτυχα πρόσφατα.
Για τα πιτσιρίκια ναι, το έχουμε παραδεχτεί εξάλλου ότι φιλιούνται. Αραιά και που, όντως συμβαίνει.
Στους ενηλίκους όμως έχει πέσει φοβερή ξηρασία.
Όσον αφορά το χεράκι-χεράκι
ούτε σε στιγμές χαλάρωσης δεν το βλέπω (πια). Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει. Νομίζεις ότι είναι τσακωμένοι ή απλά γνωστοί
που περπατούν μαζί. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είμαι ο μονος που βρίσκω ρε Πάπιε ότι η φωνή σου φέρνει κάπως με του Μέγα Δημητράκη;
Δεν μπορώ να το καταλάβω αν με ακούσω. Δεν νομίζω πάντως. Ο δοκτωρ Δημητράκης μου ακούγεται διαφορετικά. Παρακαλειται
ο ειδικός σε θέματα ήχου (Ακροατής) να ρίξει φως στην υπόθεση. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom