Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.993
Πόντοι
9.297
Ετσι! Ισχύει σε άνδρες
και γυναίκες. Φυσικά στα βρωμόμουνα χορηγείται μόνιμο συγχωροχάρτι. Στους άνδρες υπάρχει μια ώθηση τουλάχιστον να κόψει το μπουσουλημα ο μαλακας. Άλλο που δεν είναι αρκετό.

:rockon:
Καμμία ώθηση...
Και δουλειά να βρουν θα μένουν στο πατρικό τους...
Και να φύγουν από εκεί,κάθε μήνα θα ζητάνε ενισχύσεις γιατί δεν θα την βγάζουν...κατά τα άλλα ψάχνουν "ανεξαρτησία":jerking:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.993
Πόντοι
9.297
Αλλάζω θέμα παπάκι.
Παίζω μέ μία γκόμενα 38 χρονών,γιά εμένα αρκετά δυνατή καί θέλει νά τήν φέρω σπίτι γιά τραπέζι.
Οτάν είδε ότι δέν "Ψήνομαι" νά τήν φέρω σπίτι,αμέσως άλλαξε πρόσωπο μαύρισε...από τά νεύρα της!
Γιατί κόλλησες;
Κάνε μια σπέσιαλ μακαρονάδα με τα χεράκια σου και μετά ας ντυθεί και ας φύγει...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Γιατί κόλλησες;
Κάνε μια σπέσιαλ μακαρονάδα με τα χεράκια σου και μετά ας ντυθεί και ας φύγει...
Λόγο πολύ κακών εμπειριών,πού έχω από γκόμενες πού τίς "Φορτώθηκα" στό σπίτι,
τό αποφεύγω...πάση θυσία! :headbang:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Αλλάζω θέμα παπάκι.
Παίζω μέ μία γκόμενα 38 χρονών,γιά εμένα αρκετά δυνατή καί θέλει νά τήν φέρω σπίτι γιά τραπέζι.
Οτάν είδε ότι δέν "Ψήνομαι" νά τήν φέρω σπίτι,αμέσως άλλαξε πρόσωπο μαύρισε...από τά νεύρα της!
Ε καλά, αυτό είναι λογικό. Εφόσον δεν εναρμονίζεσαι με τα θέλω της είσαι κακός και μαλάκας για αυτήν. Εγώ κάθε μέρα το περνάω αυτό. Χαίρομαι όμως διότι το ποθώ. Είτε τυχαία είτε εσκεμμένα λέω όχι σε οτιδήποτε μου προτείνουν τα βρωμόμουνα με άκρατη ειρωνεία. Δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να πω κάτι με μια πατσαβούρα εκτός αν αφορά γαμήσι ή κάναν καφέ με σκοπό το γαμήσι. Έχω κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας μαζί τους, δεν τους λέω καλημέρα στην δουλειά, δεν ακούω τον πόνο τους η τον καημό τους, δεν συμμετέχω σε δραστηριότητες, δεν τις χωνεύω σε τίποτα. Είναι εντελώς βσρετες κι αναμενόμενες. Μόνο με πελάτισσες ασχολουμαι. Και στο δρόμο τα ίδια κάνω. Δεν με συγκινεί τίποτα από τις μαλακίες που λένε. Τις βλέπω όλες με απαξίωση. Μόνο για γαμήσι. Δεν έχουν να μου προφέρουν τίποτα οπότε μου είναι άχρηστες. Θα μου πεις καλά μόνο αυτό σε νοιάζει; ΝΑΙ! Στο δικό μου αξιακο σύστημα οι γυνσικες ξεκινούν ως υπηρέτριες και ανάλογα αξιολογούνται αν θα ανέβουν κατηγορία. Δεν πιστεύω στην ισότητα. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ε καλά, αυτό είναι λογικό. Εφόσον δεν εναρμονίζεσαι με τα θέλω της είσαι κακός και μαλάκας για αυτήν. Εγώ κάθε μέρα το περνάω αυτό. Χαίρομαι όμως διότι το ποθώ. Είτε τυχαία είτε εσκεμμένα λέω όχι σε οτιδήποτε μου προτείνουν τα βρωμόμουνα με άκρατη ειρωνεία. Δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να πω κάτι με μια πατσαβούρα εκτός αν αφορά γαμήσι ή κάναν καφέ με σκοπό το γαμήσι. Έχω κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας μαζί τους, δεν τους λέω καλημέρα στην δουλειά, δεν ακούω τον πόνο τους η τον καημό τους, δεν συμμετέχω σε δραστηριότητες, δεν τις χωνεύω σε τίποτα. Είναι εντελώς βσρετες κι αναμενόμενες. Μόνο με πελάτισσες ασχολουμαι. Και στο δρόμο τα ίδια κάνω. Δεν με συγκινεί τίποτα από τις μαλακίες που λένε. Τις βλέπω όλες με απαξίωση. Μόνο για γαμήσι. Δεν έχουν να μου προφέρουν τίποτα οπότε μου είναι άχρηστες. Θα μου πεις καλά μόνο αυτό σε νοιάζει; ΝΑΙ! Στο δικό μου αξιακο σύστημα οι γυνσικες ξεκινούν ως υπηρέτριες και ανάλογα αξιολογούνται αν θα ανέβουν κατηγορία. Δεν πιστεύω στην ισότητα. :rockon:
Φυσικά δέν είναι ανάγκη νά σού πώ,ότι στά αρχίδια μου γιά τήν γκόμενα από τήν στιγμή πού βλέπει,ότι δέν θέλω νά τήν φορτωθώ.
Βέβαια έξω γιά καφέ πρωί είναι Ok μέ τήν γκόμενα αυτή,από τό απόγευμα καί μετά αρχίζουν...οι "γυναικουλίστικες πουστιές"

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Επιτελους το βρηκα :headbaning1:, το εψαχνα χρονια!

Η μεγαλυτερη τυπαρα που εχει περασει απο την ελληνικη tv και ισως και απο ολη την ελληνικη επικρατεια :headbaning1:

Καί νομίζω ότι αρχίδια "Λύσεις" είχε η εκπομπή αυτή...μόνο λάλά γιά Views!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.020
Πόντοι
7.046

Η μεγαλυτερη τυπαρα που εχει περασει απο την ελληνικη tv και ισως και απο ολη την ελληνικη επικρατεια :headbaning1:

Ποιό μέλος είναι;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.333
Πόντοι
32.478
Πριν μια 10ετια ειχα δει παπα σε μεγαλη ηλικια εξω απο μπου. Κατω στα τελευταια της Κολωνου. Τι εχει να πει γι αυτο; Ο πατερ πυρφοριος
Καλά δεν απαγορεύεται να περνάει έξω από μπουρδέλο ένας παπάς, μην τρελαθούμε κιόλας. Άλλο μέσα άλλο έξω. Αν δεις εμένα έξω από τον Αστέρα Βουλιαγμένης δεν σημαίνει ότι μένω εκεί, ούτε αν με δεις έξω από χλιδάτη βίλλα.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.333
Πόντοι
32.478
Προσωπικά για εμένα, παύει η σχέση και μόνο που έγινε η σκέψη χωρισμού.
Πόσο μάλλον που εκφράστηκε.
Εγώ δεν ανακάμπτω ποτέ. Σωστό ή λάθος, δεν ξέρω...Έτσι είμαι πάντως.
Σωστις. Κι εγώ το ίδιο

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.333
Πόντοι
32.478
Πολύ καλή τοποθέτηση...ακριβώς έτσι! :hi:

Η μεγαλύτερη τιμωρία είναι,νά τήν αφήσεις στόν άλλο!
Μα το λέει και το τραγούδι ρε μαν.
Αυτός ο άλλος, αυτός ο άλλος , είνια ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ μου μεγάλος.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.894
Πόντοι
216

Οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική. Στη θέση του Α μέηλ συμβούλου ο Σαββίδης :confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.775
Πόντοι
3.936
Καλά δεν απαγορεύεται να περνάει έξω από μπουρδέλο ένας παπάς
Δεν περνουσε απλα. Ξεροσταλιαζε απ εξω σαν κατι να περιμενε. Εκοβε και κινηση τα αγορακια ο παππους. Και κοιτουσε περιεργα. Ολη η συμπεριφορα του ηταν αφυσικη και περιεργη.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.333
Πόντοι
32.478
Δεν περνουσε απλα. Ξεροσταλιαζε απ εξω σαν κατι να περιμενε. Εκοβε και κινηση τα αγορακια ο παππους. Και κοιτουσε περιεργα. Ολη η συμπεριφορα του ηταν αφυσικη και περιεργη.
Μπορεί να περιμενε να εξομολογήσει τους αμαρτωλούς και να τους δώσει άφεση αμαρτιών

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
εγω δεν εχω μπει καν στη διαδικασια
Ασε είναι νά μήν τύχει,καί εγώ στήν αρχή γιά έναν καφέ πάω αλλά μετά πολλές φορές εξελίσσεται διαφορετικά.
Καί είναι αρκετά δύσκολο νά τίς "Ξεκόψεις" Ο μόνος τρόπος πού έχω βρεί,είναι νά μήν σηκώνω κάν τό τηλέφωνο!
Μα το λέει και το τραγούδι ρε μαν.
Αυτός ο άλλος, αυτός ο άλλος , είνια ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ μου μεγάλος.
Ακριβώς έτσι!
Αν καί αυτό,είναι τό δυσκολότερο θέμα γιά τίς γκόμενες...τό νά βρούν ευεργέτη!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.333
Πόντοι
32.478
δε λεω για πουτάνες...πουτανες εχω παει με εκατοτνταδες ακομα και με γκομενες που ημουν...το παράπονο μου ειναι οτι δε ποτε δε καταφερα να κανω μια ποιοτικη σχεση στη ζωη μου που να κρατησει χρονια και γιατι οχι να εκανα και παιδια....
ξερεις γιατι? γιατι με ολες βαριομουν σεξουαλικα γρηγορα
Όλοι πιστεύω ότι βαριούνται αργά ή γρήγορα ακόμα και μουνάρα να έχουν.
Φυσικό είναι. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.
Άλλωστε πιστεύω ότι ο ανθρωπος δεν είναι πλασμένος να μένει μόνο με έναν σύντροφο σε όλη του την ζωή, ειδικά σε μικρές ηλικίες που είναι ενεργός σεξουαλικά.
Τώρα στα γεράματα που ίσως να μην υπάρχει σεξουαλικό ενδιαφέρον να γίνεται καθώς υπάρχουν αλλα ενδιαφέροντα.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.333
Πόντοι
32.478
Πάντα οι άνδρες έχουν πολύ καλύτερες γνώσεις μουσικής από τίς γυναίκες,καί μεγαλύτερες αντοχές στήν εργασία.
Στό εξωτερικό υπάρχουν αρκετές γυναίκες μουσικοί παραγωγοί,αλλά πάλι υστερούν κατά κράτος.
Δέν έχει νά κάνει μέ αυτό πού λένε κάποιοι άσχετοι,ότι βάζουν ωραίους άνδρες DJs...γιά νά μαζέψουν γκόμενες!
-Πάρα πολλοί DJs είναι άθλιοι εμφανισιακά- Ισως εξαίρεση νά έχει τό Λονδίνο καί άν... μόνο σέ Goa Trance
Κωλάρα σαν της Μαγκι δεν υπάρχει πουθενά.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom