Προφανώς και πολλοί (δεν το περιορίζω εδώ μέσα- γενικώς ομιλώντας) νομίζουν ότι η ζωή ''τους χρωστάει'', γενικώς και αορίστως. Λυπάμαι αλλά κανείς δε χρωστάει κανενός. Και αν δεν τα βρει κάποιος έτοιμα, πρέπει να τα δημιουργήσει, σε κάθε επίπεδο.Θα σταθώ σε μια ολόσωστη έκφραση σου.
"Πρωτίστως για τον ίδιο".
Αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν μερικοί,ή μάλλον δεν θέλουν γιατί αν τους προτείνεις να κάνουν κάποια πράγματα προς δική τους βελτίωση θα σου απαντήσουν το εξής κλισέ "σιγά μην κάνω όλα αυτά για να γαμήσω και να αρέσω στις γκόμενες".
Όχι,θα τα κάνεις για πάρτη σου για να νιώθεις πρωτίστως καλά με εσένα και να ανέβεις επίπεδο.Και αυτή η άνοδος θα έχει και αντίκτυπο.
Αλλά όχι,μερικοί (εδώ μέσα) θέλουν την μουνάρα να τους κάτσει με κάθε τρόπο χωρίς να έχουν να ανταποδώσουν κάτι.
Και μετά αρχίζει η γνωστή καραμέλα γιατί οι μουνάρες γαμιούνται με σωματαράδες ή λεφτάδες.
Εννοείται ότι αυτοβελτιωνόμαστε για εμάς: θα πάρω σπίτι δικό μου για μένα, αυτοκίνητο για μένα, θα κοιτάξω να ανεβώ status επαγγελματικό/ κοινωνικό για μένα. Αυτά είναι φυσικό επακόλουθο να έχουν αντίκτυπο στην επαφή μου με το άλλο φύλο, αλλάζουν το target group μου. Και όχι μόνον αυτό, αυξάνουν και τις δικές μου απαιτήσεις: δε θέλω το Σουλάκι την κομμώτρια που δεν ξέρει να πει δύο λέξεις, αναζητώ κάτι ''καλύτερο'' γιατί στον κύκλο που θα κινηθώ θέλω μία να μη μιλάει και να γνωρίζει μόνο από νύχια και τρίχες.
Τελικά διαπιστώνω ότι το πρόβλημα πολλών δεν είναι η δική τους πρόοδος αλλά το μίσος για την πρόοδο των άλλων.
Τελευταία τροποποίηση: