Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Καλά και έξω δε σε περιμένουν με το μουνί στη χούφτα,πρέπει να κινείσαι.Για τους περισσότερους Ελληνες καλύτερα Ελλάδα για γκόμενες παρά Δύση.Η Δύση ταιριάζει σε μικρό ποσοστό σχετικά.Οι περισσότεροι είναι πιο ανταγωνιστικοί Ελλάδα παρά έξω.

Μονο Λατινικη Αμερικη και Ασια εμειναν, ολη η Ευρωπη δυτικοποιηθηκε αγρια, συμπεριλαμβανομενων και των ανατολικων λιβαδιων

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.893
Πόντοι
216
πως θα γαμησει ο τυφλος αφου δε θα δει που ειναι το μουνι
Διά της ψηλαφίσεως ρε τύπε. Πάντως για να λέμε και τα σύκα σύκα, στις πουτάνες ιδανικά θα έπρεπε να πηγαίνουν μόνο προβληματικοί, άντε και ηλικιωμένοι. Αυτό αν η κοινωνία λειτουργούσε σε νορμάλ πλαίσια. Η στρέβλωση ξεκινά απ' τη στιγμή που το έχει ο καθένας σαν μοναδική διέξοδο να γαμήσει. Ένας τύπος 20-30-40 ετών υγιής και ακμαίος, θεωρητικά θα έπρεπε να είναι με την πούτσα έξω και να τις παίρνει αμπάριζα, δε μπορεί να γίνεται ένα με τους γιωτάδες. Τώρα θα μου πεις η ζωή είναι άδικη, δε διαφωνώ και το γαμήσι όμως είναι βιολογική ανάγκη.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Διά της ψηλαφίσεως ρε τύπε. Πάντως για να λέμε και τα σύκα σύκα, στις πουτάνες ιδανικά θα έπρεπε να πηγαίνουν μόνο προβληματικοί, άντε και ηλικιωμένοι. Αυτό αν η κοινωνία λειτουργούσε σε νορμάλ πλαίσια. Η στρέβλωση ξεκινά απ' τη στιγμή που το έχει ο καθένας σαν μοναδική διέξοδο να γαμήσει. Ένας τύπος 20-30-40 ετών υγιής και ακμαίος, θεωρητικά θα έπρεπε να είναι με την πούτσα έξω και να τις παίρνει αμπάριζα, δε μπορεί να γίνεται ένα με τους γιωτάδες. Τώρα θα μου πεις η ζωή είναι άδικη, δε διαφωνώ και το γαμήσι όμως είναι βιολογική ανάγκη.
πιστεψε με οι προβληματικοι κ οι ηλικιωμένοι είναι το 5%....στις μπουρδελότσαρκες το 95% που βλέπω εδώ κ χρόνια είναι τυπικοί καθημερινοί άντρες που φαινομενικά μπορεί να τους θεωρεί ο κύκλος τους νορμάλ,αλλά μάλλον στο γκομενικό είναι απόλυτα ναυάγια (οπως εγώ) κ να μην ξέρει κανείς για το οτι πάνε μπουρδέλα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Σε προσωπικό επίπεδο, με διευθύνσεις και ονόματα σε pm, όποιος μου ζητήσει αποδείξεις, όσες γκόμενες 35-45 μέσης εμφάνισης και σχετικά όχι υψηλού εισοδήματος αλλά κανονικού, όταν έχουν μια κάπως νορμαλ εμφανιση ζητάνε πράγματα απαραίτητα σαν προδιαγραφές: Αυτοκίνητο, σπίτι, καλό αμάξι κλπ. Χυσιντουλαπες που μου γραφες εσύ νομίζω, σπάνια θα βρεις - και θα είναι κάτι μπάζα.
Χυσοντουλάπες ονομάζονται ΟΛΕΣ όσες αποσκοπούν
σε κέρδος και αρα τις βλέπουμε μόνο ως μουνί και έξω από την πόρτα. Η σωστή γυναίκα (υπερ-σπάνιο) οφείλει να προσφέρει στον άνδρα
και να της προσφέρει κι αυτός ώστε η σχέση να λειτουργεί αμοιβαία. Υλικά και μη τα της προσφοράς, χωρίς υπερβολές και μαλακίες ή τρελλές απαιτήσεις. Ξέρουμε μια χαρά ποτέ μια μας γουστάρει και την γουστάρουμε. Οι υλικές απολαύσεις είναι ωραίες
αλλά δευτερεύουσες.
Προέχει η έλξη η χημεία,
το ενδιαφέρον,
τα συναισθήματα κτλ. Μιλάμε πάντα για νορμάλ καταστάσεις. Οτιδήποτε άλλο είναι μόνο για γαμήσι. Καμία
γυναίκα είτε μπαζο, είτε μέτρια, είτε μουνάρα δεν μπορεί λοιπόν
να πάρει αν δεν της δώσεις
ο ίδιος. Όσοι δίνουν αβέρτα παροχή δώρων και χρημάτων είναι μαλάκες και λεγονται χορηγοί. Δεν αξίζει τον κόπο να πληρώνεις μια πατσαβούρα για να την έχεις απλά πλάι σου. Πας κατευθείαν για άλλη η την έχεις για πούτσο μέχρι να την πετάξεις η να φύγει μόνη της. Σήμερα πάλι είχα συζήτηση
με γυναίκα που μιλούσε για το πόσοι χορηγοί υπάρχουν. Δεν μπορείς να φανταστείς. Αυτά τα άτομα είναι κατά βάθος άρρωστα
και ανασφαλή που νομίζουν ότι με τον ιπποτισμό είναι
οι μάγκες της υπόθεσης. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

Η αλήθεια είναι πως είναι ανίκανοι καραμαλάκες. :rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Σαφώς και είναι μία καλή αρχή, το να ανοίξεις τον επαγγελματικό σου κύκλο.
Εγώ το εννοούσα σαν ψυχολογικό ξεμπλοκάρισμα πάντως. Κάποιοι τα ρίχνουν όλα στις ελληνίδες. Μα αυτές που συναντούν αντιστοιχούν στο επίπεδό τους. Είναι οι ίδιοι μπλοκαρισμένοι από τις απορρίψεις και δεν μπορούν να ανέβουν κι επίπεδο, αφενός επειδή δεν το καταλαβαίνουν ότι είναι πρόβλημα επιπέδου κι αφετέρου επειδή κάτι τέτοιο απαιτεί και μεγαλύτερη οικονομική άνεση. Μία μετανάστευση βοηθάει να βγεις από μία κατάσταση εγκλωβισμού και να βγάλεις και κάποια λεφτά παραπάνω, ώστε να χτυπάς γυναίκες καλύτερου επιπέδου.

Τελευταία τροποποίηση:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Εγώ το εννοούσα σαν ψυχολογικό ξεμπλοκάρισμα πάντως. Κάποιοι τα ρίχνουν όλα στις ελληνίδες. Μα αυτές που συναντούν αντιστοιχούν στο επίπεδό τους. Είναι οι ίδιοι μπλοκαρισμένοι από τις απορρίψεις και δεν μπορούν να ανέβουν κι επίπεδο, αφενός επειδή δεν το καταλαβαίνουν ότι είναι πρόβλημα επιπέδου κι αφετέρου επειδή κάτι τέτοιο απαιτεί και μεγαλύτερη οικονομική άνεση. Μία μετανάστευση βοηθάει να βγεις από μία κατάσταση εγκλωβισμού και να βγάλεις και κάποια λεφτά παραπάνω, ώστε να χτυπάς γυναίκες καλύτερου επιπέδου.
Θα συμφωνήσω στο ότι πρέπει κανείς να ''ανεβαίνει'' επίπεδο, πρωτίστως για τον ίδιο, και αυτό θα έχει αντίκτυπο στις σχέσεις του με το άλλο φύλο.
Θεωρώ πάντως πως κάποιοι είναι άξιοι των επιλογών τους, και δεν είναι τυχαία η πλήρης αποτυχία τους με τις γυναίκες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Κάτι εμέ (και νομίζω όχι μόνο κατ εμέ) στις πουτάνες δικαιολογούνται απόλυτα μόνο οι ανάπηροι. Άντε κι οι ακοινώνητοι αμπαλοι. Ακολούθως όσοι πάνε για ποικιλία (όταν πάνε) έχει μια λογική κι αυτό. Όσοι άλλοι όμως σε όλη τους την ζωή πάνε μόνο σε πουτάνες, έχουν διαταραγμένο εσωτερικό κόσμο και σίγουρα έχουν πολλά εσωτερικά προβλήματα επιβεβαίωσης. Δεν γίνεται υγιής άνθρωπος και ακέραιος χαρακτήρας να πηγαίνει συνέχεια να γαμάει σε καθεστώς ενοικιασης οπου του λένε πως θα γαμήσει, τι πρόγραμμα θα κάνει και πόση ώρα. Όλα στημένα δηλαδή.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Κοιταξτε εδω τι τραβανε οι σημερινες κοπελες.Την αλλη την κακομοιρα την υποχρεωσαν να δουλευει οχταωρο.

Πως να μην το ριχνουν μετα στο σπονσοριλικι και τα only fans?
Την καημένη...

:2funny:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.703
Πόντοι
456
Εγώ το εννοούσα σαν ψυχολογικό ξεμπλοκάρισμα πάντως. Κάποιοι τα ρίχνουν όλα στις ελλεηνίδες. Μα αυτές που συναντούν αντιστοιχούν στο επίπεδό τους. Είναι οι ίδιοι μπλοκαρισμένοι από τις απορρίψεις και δεν μπορούν να ανέβουν κι επίπεδο, αφενός επειδή δεν το καταλαβαίνουν ότι είναι πρόβλημα επιπέδου κι αφετέρου επειδή κάτι τέτοιο απαιτεί και μεγαλύτερη οικονομική άνεση. Μία μετανάστευση βοηθάει να βγεις από μία κατάσταση εγκλωβισμού και να βγάλεις και κάποια λεφτά παραπάνω, ώστε να χτυπάς γυναίκες καλύτερου επιπέδου.
Ποιό επίπεδο; Οικονομικό, νοητικό, συμπεριφοράς;
Το οικονομικό βοηθάει στην αυτοπεποίθηση κυρίως, όχι στο να βρεις γυναίκα. Βέβαια αυτά είναι αλληλένδετα θα μου πεις, όσο κυνηγάς, τόσο πιο πιθανό να βρεις. Πλέον όσοι έχουν συνείδηση κάποιων καταστάσεων, δεν κυνηγούν πλέον.
Εγώ πιστεύω ότι και τα δύο φύλα, επιλέγουν ασυνείδητα να είναι ένα επίπεδο πάνω ο άντρας και ένα επίπεδο κάτω η γυναίκα. Συνήθως τα ζευγάρια που είναι ίδιου επιπέδου, αποτυγχάνουν οικτρά στη σχέση.
Η γυναίκα θέλει έναν ανώτερο, να "υποταχθεί", άσχετα αν δεν το λέει.
Ο άντρας θέλει μία ένα σκαλί παρακάτω, για να σιγουρέψει ότι θα την έχει μόνιμα χωρίς πολλά-πολλά.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Καλά και έξω δε σε περιμένουν με το μουνί στη χούφτα,πρέπει να κινείσαι.Για τους περισσότερους Ελληνες καλύτερα Ελλάδα για γκόμενες παρά Δύση.Η Δύση ταιριάζει σε μικρό ποσοστό σχετικά.Οι περισσότεροι είναι πιο ανταγωνιστικοί Ελλάδα παρά έξω.

Αρχοντα ινσταγκραμ αξιζει καθολου; Παιζεις καθολου απο κει;

Σκεφτομαι να ακολουθησω καμια 5-10Κ βρωμομουνα να δω που θα οδηγησει...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Γιά νά αρέσεις στίς γκόμενες,πρέπει η νά είσαι ωραίος-γαμάτος η νά έχεις χρήμα.
Ο άσχημος ωραίος δέν γίνεται,αλλά ούτε καί ο φτωχός...φραγκάτος!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτό πες το σε κάτι παλικάρια εδώ μέσα που βλέπουν όλες τις μουνάρες να γαμιούνται με χάλιες,ανεξαρτήτως οικονομικής τους επιφάνειας
Αυτά είναι παραμύθια,βγαλμένα από τόν εγκέφαλο τους!
Δέν υπάρχουν πουθενά αυτά...είναι αστείο!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ποιό επίπεδο; Οικονομικό, νοητικό, συμπεριφοράς;
Το οικονομικό βοηθάει στην αυτοπεποίθηση κυρίως, όχι στο να βρεις γυναίκα. Βέβαια αυτά είναι αλληλένδετα θα μου πεις, όσο κυνηγάς, τόσο πιο πιθανό να βρεις. Πλέον όσοι έχουν συνείδηση κάποιων καταστάσεων, δεν κυνηγούν πλέον.
Εγώ πιστεύω ότι και τα δύο φύλα, επιλέγουν ασυνείδητα να είναι ένα επίπεδο πάνω ο άντρας και ένα επίπεδο κάτω η γυναίκα. Συνήθως τα ζευγάρια που είναι ίδιου επιπέδου, αποτυγχάνουν οικτρά στη σχέση.
Η γυναίκα θέλει έναν ανώτερο, να "υποταχθεί", άσχετα αν δεν το λέει.
Ο άντρας θέλει μία ένα σκαλί παρακάτω, για να σιγουρέψει ότι θα την έχει μόνιμα χωρίς πολλά-πολλά.
Ναι, όλα αυτά τα επίπεδα, οικονομικό, νοητικό, συμπεριφοράς, επαγγελματικό, κοινωνικό κλπ ας τα ονομάσουμε γενικό ατομικό επίπεδο. Ανάλογα σε ποια βαθμίδα εξέλιξης είναι αυτό το επίπεδο θα συναντήσεις και τον αντίστοιχο κόσμο.

Αυτά που λες περί του συσχετισμού των δύο φύλων, δηλ ο άντρας πιο πάνω- η γυναίκα πιο κάτω είναι πολύ σχετικά. Εξαρτάται σε πιο επίπεδο βρίσκεται το ζευγάρι. Στα κατώτερα επίπεδα η γυναίκα μπορεί να θέλει να υποταχτεί, αλλά στα ανώτερα δεν το νομίζω. Στα ανώτερα επίπεδα οι γυναίκες είναι πιο ανεξάρτητες και δεν δέχονται υποταγές.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Προφανώς και είναι παραμύθια.
Απλώς είναι εμφανισιακά όπως τους φανταζόμαστε πάνω κάτω και λένε χαζομάρες για να αισθανθούν καλά με τους εαυτούς τους.
Ο άσχημος άνδρας καί φτωχός δέν γαμεί,ούτε μέ ενέσεις.
Δέν υπάρχει καμία περίπτωση τέτοια... παγκοσμίως!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ο άσχημος άνδρας καί φτωχός δέν γαμεί,ούτε μέ ενέσεις.
Δέν υπάρχει καμία περίπτωση τέτοια... παγκοσμίως!
Εκτος αν του αρεσουν οι μαυρουλες και παρει ενα αεροπλανακι 4 ωριτσες καπου προς τα νοτια...και να γαμαει 6-26 γκομενες τη μερα, καθε μερα, μεχρι να πεθανει...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εκτος αν του αρεσουν οι μαυρουλες και παρει ενα αεροπλανακι 4 ωριτσες καπου προς τα νοτια...και να γαμαει 6-26 γκομενες τη μερα, καθε μερα, μεχρι να πεθανει...
Ο φτωχός Ελληνας πού δέν έχει νά πάρει τσιγάρα,αυτός...θά τό κάνει ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom