Σε προσωπικό επίπεδο, με διευθύνσεις και ονόματα σε pm, όποιος μου ζητήσει αποδείξεις, όσες γκόμενες 35-45 μέσης εμφάνισης και σχετικά όχι υψηλού εισοδήματος αλλά κανονικού, όταν έχουν μια κάπως νορμαλ εμφανιση ζητάνε πράγματα απαραίτητα σαν προδιαγραφές: Αυτοκίνητο, σπίτι, καλό αμάξι κλπ. Χυσιντουλαπες που μου γραφες εσύ νομίζω, σπάνια θα βρεις - και θα είναι κάτι μπάζα.
Χυσοντουλάπες ονομάζονται ΟΛΕΣ όσες αποσκοπούν
σε κέρδος και αρα τις βλέπουμε μόνο ως μουνί και έξω από την πόρτα. Η σωστή γυναίκα (υπερ-σπάνιο) οφείλει να προσφέρει στον άνδρα
και να της προσφέρει κι αυτός ώστε η σχέση να λειτουργεί αμοιβαία. Υλικά και μη τα της προσφοράς, χωρίς υπερβολές και μαλακίες ή τρελλές απαιτήσεις. Ξέρουμε μια χαρά ποτέ μια μας γουστάρει και την γουστάρουμε. Οι υλικές απολαύσεις είναι ωραίες
αλλά δευτερεύουσες.
Προέχει η έλξη η χημεία,
το ενδιαφέρον,
τα συναισθήματα κτλ. Μιλάμε πάντα για νορμάλ καταστάσεις. Οτιδήποτε άλλο είναι μόνο για γαμήσι. Καμία
γυναίκα είτε μπαζο, είτε μέτρια, είτε μουνάρα δεν μπορεί λοιπόν
να πάρει αν δεν της δώσεις
ο ίδιος. Όσοι δίνουν αβέρτα παροχή δώρων και χρημάτων είναι μαλάκες και λεγονται χορηγοί. Δεν αξίζει τον κόπο να πληρώνεις μια πατσαβούρα για να την έχεις απλά πλάι σου. Πας κατευθείαν για άλλη η την έχεις για πούτσο μέχρι να την πετάξεις η να φύγει μόνη της. Σήμερα πάλι είχα συζήτηση
με γυναίκα που μιλούσε για το πόσοι χορηγοί υπάρχουν. Δεν μπορείς να φανταστείς. Αυτά τα άτομα είναι κατά βάθος άρρωστα
και ανασφαλή που νομίζουν ότι με τον ιπποτισμό είναι
οι μάγκες της υπόθεσης. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.
Η αλήθεια είναι πως είναι ανίκανοι καραμαλάκες.