Έτσι ακριβώς είναι: σκέψου το μέσο άντρα να μην έχει ''κύκλο'' που να τον φέρνει σε επαφή με γυναίκες ή να βρίσκεται σε ένα παρόμοιο εργασιακό χώρο όπου είτε δουλεύει μόνος είτε μόνο με άντρες (προσωπικά έχω και τα δύο ζητήματα εδώ και χρόνια).Τα είπες ΟΛΑ. Λέξη προς λέξη.
Και τα apps στην Ελλάδα, πλην των gay apps, δε δουλεύουν. Επίσης ούτε τα συνοικέσια πιάνουν, εμένα όσες φορές μου οργανώσανε κάτι τέτοιο ήταν φόλες μεγάλες εμφανισιακά τουλάχιστον. Το μόνο που εγώ εμπειρικά μπορώ να σου πω είναι ότι αν μέχρι τα 35 δεν έχεις κάνει σταθερούς κύκλους που θα σε "τροφοδοτούν" με γκόμενες τότε άστα να πάνε. Ειδικά, αν δε, δεν σε βοηθάει και η εργασία, όσο κοινωνικός και να είσαι, και στο γυμναστήριο και αριστερά και δεξιά τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα.
Και υπάρχει και μία ακόμη παράμετρος επειδή ο κύκλος των σχέσεων είναι μία ιστορία ανατροφοδότησης: όσο ο όποιος ''κύκλος'' σου σε βλέπει μόνο, υποσυνείδητα σε έχει ''κατατάξει'' στους μόνους, που δεν έχουν αποδοχή. Κάνε ένα πείραμα και κυκλοφόρησε στους ''κύκλους'' με κανένα ωραίο κομμάτι (φίλη- ξαδέρφη έστω) να δεις πόσο θα ανεβούν οι μετοχές σου.
Τελευταία τροποποίηση: