Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.592
Πόντοι
4.615
Τα είπες ΟΛΑ. Λέξη προς λέξη.
Και τα apps στην Ελλάδα, πλην των gay apps, δε δουλεύουν. Επίσης ούτε τα συνοικέσια πιάνουν, εμένα όσες φορές μου οργανώσανε κάτι τέτοιο ήταν φόλες μεγάλες εμφανισιακά τουλάχιστον. Το μόνο που εγώ εμπειρικά μπορώ να σου πω είναι ότι αν μέχρι τα 35 δεν έχεις κάνει σταθερούς κύκλους που θα σε "τροφοδοτούν" με γκόμενες τότε άστα να πάνε. Ειδικά, αν δε, δεν σε βοηθάει και η εργασία, όσο κοινωνικός και να είσαι, και στο γυμναστήριο και αριστερά και δεξιά τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα.
Έτσι ακριβώς είναι: σκέψου το μέσο άντρα να μην έχει ''κύκλο'' που να τον φέρνει σε επαφή με γυναίκες ή να βρίσκεται σε ένα παρόμοιο εργασιακό χώρο όπου είτε δουλεύει μόνος είτε μόνο με άντρες (προσωπικά έχω και τα δύο ζητήματα εδώ και χρόνια).

Και υπάρχει και μία ακόμη παράμετρος επειδή ο κύκλος των σχέσεων είναι μία ιστορία ανατροφοδότησης: όσο ο όποιος ''κύκλος'' σου σε βλέπει μόνο, υποσυνείδητα σε έχει ''κατατάξει'' στους μόνους, που δεν έχουν αποδοχή. Κάνε ένα πείραμα και κυκλοφόρησε στους ''κύκλους'' με κανένα ωραίο κομμάτι (φίλη- ξαδέρφη έστω) να δεις πόσο θα ανεβούν οι μετοχές σου.

Τελευταία τροποποίηση:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
τον τελευταίο μήνα βρισκομαι σε πολυ μεγαλο διλλημα!Θελω να μοιασω σε καποιους πετυχημένους ανδρες που σαγηνεύουν τις γυναικες καθημερινα και χωρις καμια δυσκολια.Τελικα αποφασισα παρόλο που δεν ειμαι και νεαρούλης πια,να μοιασω οσο μπορω σε αυτο το αγόρι που απ οσο ειχα μαθει γουσταραν τρελά οσες αθηναίες τον γνωρισαν!

Συνημμένα

• ar.jpg
    ar.jpg
    65 KB · Εμφανίσεις: 27
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Έτσι ακριβώς είναι: σκέψου το μέσο άντρα να μην έχει ''κύκλο'' που να τον φέρνει σε επαφή με γυναίκες ή να βρίσκεται σε ένα παρόμοιο εργασιακό χώρο όπου είτε δουλεύει μόνος είτε μόνο με άντρες (προσωπικά έχω και τα δύο ζητήματα εδώ και χρόνια).

Και υπάρχει και μία ακόμη παράμετρος επειδή ο κύκλος των σχέσεων είναι μία ιστορία ανατροφοδότησης: όσο ο όποιος ''κύκλος'' σου σε βλέπει μόνο, υποσυνείδητα σε έχει ''κατατάξει'' στους μόνους, που δεν έχουν αποδοχή. Κάνε ένα πείραμα και κυκλοφόρησε στους ''κύκλους'' με κανένα ωραίο κομμάτι (φίλη- ξαδέρφη έστω) να δεις πόσο θα ανεβούν οι μετοχές σου.
ναι ναι....ειδα προκοπη και απο τη ξαδερφη μου..αστο πονεμενη ιστορια

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
τον τελευταίο μήνα βρισκομαι σε πολυ μεγαλο διλλημα!Θελω να μοιασω σε καποιους πετυχημένους ανδρες που σαγηνεύουν τις γυναικες καθημερινα και χωρις καμια δυσκολια.Τελικα αποφασισα παρόλο που δεν ειμαι και νεαρούλης πια,να μοιασω οσο μπορω σε αυτο το αγόρι που απ οσο ειχα μαθει γουσταραν τρελά οσες αθηναίες τον γνωρισαν!
ποιον αυτον εδω? ρε τυπε...μπας και το έσκασες απο το δαφνι? δε μου λες? ο τζιμάκος εισαι?

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.273
Πόντοι
201
Πάντως, αδερφέ μου, θα σε στεναχωρήσω, αλλά αν είσαι μέσος όρος άντρα όπως εγώ και όπως οι περισσότεροι και όχι κανένας δον ζουάν, τότε στη δεύτερη φορά θα σε στείλει στον αγύριστο η γκόμενα. Δεν θα χρονίσει καθόλου αυτό που λες. Και ειδικά στην Ελλάδα. Άκου με, για να στο λέω...

Με το που θα βγεις από το δωμάτιο του χοτελ θα σε αρχίσει στο πρήξιμο αρχιδιών. ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ.
Και αν κάνεις αυτό που λες, δηλαδή αδιαφορία κλπ, θα μείνεις πάλι στο να ψάχνεις την επόμενη - πράγμα πολύ δύσκολο στην Ελλάδα.

Η μόνη safe λύση δυστυχώς είναι οι άθλιες υπηρεσίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των ιεροδούλων.
Φίλε μου στο μέσο όρο ανήκω και εγώ, αλλά το εφαρμόζω με καλό ποσοστό επιτυχίας τα τελευταία χρόνια και έχω φτάσει στο σημείο να έχω τέσσερις fuck buddies και να συναντάω την κάθε μια από μια ως δύο φορές το μήνα. Βέβαια, είμαι 52 και το target group μου περιλαμβάνει αυστηρά παντρεμένες ή χωρισμένες άνω των 40. Ίσως να είμαι και τυχερός.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.592
Πόντοι
4.615
ναι ναι....ειδα προκοπη και απο τη ξαδερφη μου..αστο πονεμενη ιστορια
Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις σε αυτό που έγραψα. Όταν έχεις κυκλοφορήσει με ωραία μουνιά, δεν τραβάς παραπάνω τα γυναικεία βλέμματα; θεωρώ ότι ο ένας μαγνήτης για τις γυναίκες είναι η παρουσία δίπλα σου μίας ωραίας γυναίκας.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Σε προσωπικό επίπεδο, με διευθύνσεις και ονόματα σε pm, όποιος μου ζητήσει αποδείξεις, όσες γκόμενες 35-45 μέσης εμφάνισης και σχετικά όχι υψηλού εισοδήματος αλλά κανονικού, όταν έχουν μια κάπως νορμαλ εμφανιση ζητάνε πράγματα απαραίτητα σαν προδιαγραφές: Αυτοκίνητο, σπίτι, καλό αμάξι κλπ. Χυσιντουλαπες που μου γραφες εσύ νομίζω, σπάνια θα βρεις - και θα είναι κάτι μπάζα.
Μην κοιτάμε τι ζητάει ο κάθε τρελός, ας εστιάζουμε απλά στο τι λαμβάνει!
Ειδικά όσον αφορά τις γυναίκες, ξέρουμε πολύ καλά πως τα λεγόμενα τους είναι αέρας!
Μη μου πείτε πως δεν έχετε δει γυναίκα 'με απαιτήσεις' να καταλήγει γκαστρωμένη από ντελιβερά τον οποίο στο τέλος παντρεύεται και κάνει 'οικογένεια' μαζί του....
Χώρια που πολλές από αυτές τις 'απαιτήσεις' είναι απλά ένας φθηνός τρόπος να καλύψουν την ανεπάρκεια τους 'γιατί ρε Μαράκι δεν έχεις γκόμενο? -α, εγώ τον θέλω τον άλλον να ναι έτσι και να χει αυτό' . Το Μαράκι εν τω μεταξύ δε μοιάζει καν με ανθρωποειδές, και δεν έχει και τίποτα να πει. Ποιός θα το κοιτάξει? Το ξέρετε το εργάκι.
Χεσμένα έχουμε τα όσα 'ζητάει' η κάθε καημένη!-χώρια που κυρίως οι παρακατιανές είναι που ζητάνε τα πιο πολλά- Μας ενδιαφέρει απλά να περναμε όμορφα, γιατί σ αυτή τη ζωή ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε είναι τελικά!

Απο την άλλη βέβαια, για να μη λέμε και μαλακίες, δεν είναι παράλογο να θεωρείται προαπαιτούμενο να είναι οικονομικά ανεξάρτητος ένας άνδρας 40 χρονών. Αν μένει με τη μάνα του και κυκλοφορεί με το μετρό στα 40, δεν είναι η μπακουριά το πρόβλημα του...
(Αλήθεια, όσοι δεν έχετε μεταφορικό ΠΩΣ την παλεύετε ρε παιδιά απορία το έχω).

Αντίστοιχα κι εμείς βέβαια, δεν θα κοιτάξουμε γυναίκα που δεν μένει μόνη της και δεν έχει μεταφορικό. Να περνάμε ωραία θέλουμε, όχι να παριστάνουμε τους ξενοδόχους και τους ταρίφες!

-πριν κάνα δίμηνο σε μια παρέα, γνώρισα μια όμορφη τύπισσα γύρω στα 38-40, έδειχνε και ωραίο τυπάκι κιόλας, η οποία μου είπε δίχως ντροπή πως.....κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με τη....μάνα της............τι υπάρχει εκεί έξω ρε παιδιά!

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.183
Πόντοι
1.056
Κοιταξτε εδω τι τραβανε οι σημερινες κοπελες.Την αλλη την κακομοιρα την υποχρεωσαν να δουλευει οχταωρο.

Πως να μην το ριχνουν μετα στο σπονσοριλικι και τα only fans?

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
ποιον αυτον εδω? ρε τυπε...μπας και το έσκασες απο το δαφνι? δε μου λες? ο τζιμάκος εισαι?
οχι δεν το εσκασα απο το δαφνί και ουτε με λενε τζιμάκο.Αν δεν συμφωνεις με το προτυπο ανδρα που εχω εγω,δεν τρεχει κατι.Την αποψη μας λεει ο καθενας απλά!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Όλοι ξέρουμε ότι ο μέσος άντρας δεν γαμάει, τουλάχιστον όχι όσο θα ήθελε. Το 10-15% που οι γκόμενες τους βρίσκουν ελκυστικούς είναι που γαμάει πραγματικά. Οι υπόλοιποι ελπίζουμε σε καμία σχέση ή σε καμία απελπισμένη μπας και τον βρέξουμε.
ετσι ακριβως.Οι μονοι που γαμάνε αβερτα γκομενες και δεν στερουνται καθολου το σεξ,ειναι οι λεγομενοι ομορφούληδες και αυτοι που εχουν καλη θεση στην κοινωνια και τους ξερει πολυς κοσμος.ΤΟ εχω παρατηρησει οτι ειναι καποιοι που οχι μονο εχουν γκομενα να πηδηξουν,αλλα εχουν κι επιλογές γιατι τους θελουν οι γυναικες.Αυτο βεβαια δεν ειναι παντα θετικό,γιατι και τον παντοφλάκια τον θελουν οι γυναικες αλλα σαν ανδρας ειναι ενα τιποτα,κι ας γαμαει οποτε θελει την γυναικα του.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Απο την άλλη βέβαια, για να μη λέμε και μαλακίες, δεν είναι παράλογο να θεωρείται προαπαιτούμενο να είναι οικονομικά ανεξάρτητος ένας άνδρας 40 χρονών. Αν μένει με τη μάνα του και κυκλοφορεί με το μετρό στα 40, δεν είναι η μπακουριά το πρόβλημα του...
(Αλήθεια, όσοι δεν έχετε μεταφορικό ΠΩΣ την παλεύετε ρε παιδιά απορία το έχω).
Κοίταξε να δεις αδερφέ πώς το σκέφτομαι εγώ που δεν έχω μεταφορικό μέσο. Θα το γράψω και θέλω τόσο εσύ όσο και οι άλλοι φίλοι να το διαβάσουν προσεκτικά. Ναι, θα βγούμε εκτός θέματος - αλλά το θεωρώ κρίσιμο να το αναφέρω ως "στοιχείο".

Είχα αυτοκίνητο 15 χρόνια. Πάντα σε γκαράζ - καθώς στη περιοχή μου δεν υπάρχει παρκινγκ - ασε που κλέβουν μεχρι και λάστιχα. Μηχανή δεν καβαλούσα ποτέ επομένως δεν είχα και ούτε πρόκειται. Ναι η αλήθεια είναι ότι πολλά χρόνια υποστήριζα το Total Cost of Ownership ενός αυτοκινήτου γιατί πάντα υπολόγιζα ότι "μου χρησίμευε". Όταν έμεινα άνεργος μέσα στη κοβιντοπερίοδο μετά από ένα σοβαρό τρακάρισμα βγήκα ολική - πήρα λεφτά αλλά δεν πήρα αμάξι. Γιατί πρακτικά δεν το χρειάζομαι. Πώς να στο πω; Η εργασία μου προς το παρόν είναι με τα πόδια. Αν ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ θα το πάρω. Αλλά οικονομικά, τώρα μπορώ να το υποστηρίξω - αλλά για ποιο πούστη λόγο να πάρω αμάξι;! Για να βγάζω γκόμενα; έχετε δει πόσο υποφέρουν όσοι κινούνται με αμάξια; Που δεν έχει να παρκάρεις πουθενά;
Εν τω μεταξύ η αξία ενός αυτοκινήτου στην Ελλάδα πέφτει αγρίως με τα χρόνια άρα και ως επένδυση δεν αξίζει.
Γενικά μια χαρά μετακινούμαι και με τα μέσα και όταν θέλω ταξίδι ή διακοπές που πήγα ενοικίασα αμάξι στο νησί και πέρασα σουπερ. Για ποιο πουστη λόγο να έχω αμάξι και να πληρώνω την ιδιοκτησία και να έχω 10 και 15 χιλιάρικα στο δρόμο χωρίς λόγο;

Αν μια γκόμενα είναι να μου έρθει "με αμάξι" ας μην έρθει ποτέ. Το ξέρω ότι είναι αιρετική η άποψή μου - αλλά χάρη στη διαχείριση μου αυτή δεν επιλέγουν οι άλλοι για εμένα αλλά εγω. Να πάνε στο διάολο όσοι μου το λένε ως μείον. Αποδεδειγμένα για Αθηνα πλέον είναι βάρος το αμάξι. Πουθενά δεν βρίσκεις να παρκάρεις και έχεις τρελή ένταση στους δρόμους με τους μαλάκες που κυκλοφορούν και μόνιμα είναι ένας τρύπιος κουμπαράς.

Όσο αφορά το σπίτι ναι, όμως αλλάξαν οι εποχές. Δεν ζούμε στο 2010 ούτε σ στο 1990. Δεν μπορείς να μείνεις μόνος και η συγκατοίκηση φαντάζει λύση αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει κουλτούρα συγκατοίκησης. Όσους ξέρω που λένε ότι είναι ανεξάρτητοι ζουν σε ιδιοκτητο σπίτι - και όχι στα ενοίκια που ειναι τεράστια στην Αττική.

Τελευταία τροποποίηση:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.392
Πόντοι
4.746
Οι γκόμενες, πραγματικά όπως το είπε ο LION, μπορούν να πηδηχτούν όποτε θέλουν και μάλιστα χωρίς δεσμεύσεις και μάλιστα να έχουν και το πάνω χέρι. Ενώ εσύ και εγώ αν πάμε να μπλέξουμε σε μια ελευθερη σχέση γαμησιού μπορεί νακαταλήξουμε να κάνουμε δωράκια, ταξιδάκια, βολτούλες και εκδρομούλες και τέτοια πανάκριβα... χαχα

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (1).jpeg
    αρχείο λήψης (1).jpeg
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 33

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Θα πρέπει να είσαι έξυπνος αρκετά, ούτε να δεσμευτείς σοβαρά από τα 20, αλλά ούτε και να ξεμείνεις στα 40.
Στην Ελλάδα και κάπου στα 30 είχα αρχίσει πραγματικά να ανησυχώ, γιατί όλοι οι φίλοι άρχισαν να αγχώνονται με παντριές και να εξαφανίζονται ένας ένας. Λες και τους είχε πιάσει πανικός κι όταν τους μιλούσα διαπίστωνα ότι δεν ήταν πραγματικά έτοιμοι για γάμο κι οι μισοί ούτε το ήθελαν. Έφτασα στο σημείο να αμφιταλαντεύομαι και να σκέφτομαι κι εγώ μερικές φορές το γάμο. Δηλαδή είναι όλο το κλίμα αγχωτικό. Μόλις έφυγα έξω, μου εξαφανίστηκαν όλες αυτές οι ιδέες και το άγχος.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πάρα πολλοί Ελληνες άνδρες θέλουν νά βγάλουν γκόμενα,ενώ δέν έχουν τό minimum οικονομικό πακέτο π.χ 800-1000 ευρώ.
Δέν έχουν σπίτι δικό τους -ούτε νοικιάζουν- μένοντας μέ τούς γονείς τους,καί είναι 30άρηδες,40άρηδες,50άρηδες.
Μεταφορικό μέσο δέν έχουν...αλλά θέλουν γκόμενα! :dunno:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ούτε τήν Σούλα από τό Αιγάλεω,καί η Σουλάρα έχει τίς φιλοδοξίες της.
Οταν καί άν ποτέ τήν πέσεις...θά το διαπιστώσεις!
-Αλλά πρώτα πρέπει νά τήν πέσεις-

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Παρατηρώ ένα φαινόμενο ανεργίας/χαμηλομισθίας συνδεδεμένο με την αγαμία. Υπάρχει εκεί μία αγορά;

Ας πούμε ότι μία επιχείρηση θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το φαινόμενο και προωθεί την υποβοηθούμενη μετανάστευση. Πόσο ρεαλιστικό θεωρείτε το παρακάτω σενάριο;

Υποβάλλεις τα χαρτιά σου στην εταιρεία για δουλειά κι αν σε εγκρίνει σε προωθεί στην ξένη αγορά εργασίας πχ στο Βερολίνο/Παρίσι/Λονδίνο κλπ κι εξασφαλίζει την βοήθεια στα διαδικαστικά.

Κυριακή μεσάνυχτα όλοι οι εργαζόμενοι ενός προορισμού φεύγουν με τσάρτερ (συμβεβλημμένο) από Αθήνα για Βερολίνο κλπ κι επιστρέφουν την Παρασκευή το βράδυ με το τσάρτερ. Στην ξένη πρωτεύουσα μένουν σε ξενοδοχεία συμβεβλημένα με την εταιρεία, η οποία εκεί τοπικά διοργανώνει και διάφορα dating και άλλα events.

Εγώ πιστεύω ότι πολλοί Έλληνες που είναι εγκλωβισμένοι σε μία δύσκολη κατάσταση θα το δοκίμαζαν για να βρουν διέξοδο. Αν και οι οικονομίες που θα τους έμεναν θα ήταν λίγες, θα ήταν μία καλή αρχή και πάντως καλύτερο από την απραγία.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Παρατηρώ ένα φαινόμενο ανεργίας/χαμηλομισθίας συνδεδεμένο με την αγαμία. Υπάρχει εκεί μία αγορά;

Ας πούμε ότι μία επιχείρηση θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το φαινόμενο και προωθεί την υποβοηθούμενη μετανάστευση. Πόσο ρεαλιστικό θεωρείτε το παρακάτω σενάριο;

Υποβάλλεις τα χαρτιά σου στην εταιρεία για δουλειά κι αν σε εγκρίνει σε προωθεί στην ξένη αγορά εργασίας πχ στο Βερολίνο/Παρίσι/Λονδίνο κλπ κι εξασφαλίζει την βοήθεια στα διαδικαστικά.

Κυριακή μεσάνυχτα όλοι οι εργαζόμενοι ενός προορισμού φεύγουν με τσάρτερ (συμβεβλημμένο) από Αθήνα για Βερολίνο κλπ κι επιστρέφουν την Παρασκευή το βράδυ με το τσάρτερ. Στην ξένη πρωτεύουσα μένουν σε ξενοδοχεία συμβεβλημένα με την εταιρεία, η οποία εκεί τοπικά διοργανώνει και διάφορα dating και άλλα events.

Εγώ πιστεύω ότι πολλοί Έλληνες που είναι εγκλωβισμένοι σε μία δύσκολη κατάσταση θα το δοκίμαζαν για να βρουν διέξοδο. Αν και οι οικονομίες που θα τους έμεναν θα ήταν λίγες, θα ήταν μία καλή αρχή και πάντως καλύτερο από την απραγία.

Καλυτερα φερνε ενα αεροπλανο Ταυλανδεζες καθε εβδομαδα, να εισαι σιγουρος πως θα απορροφηθουν ταχυτατα απο τον εγχωριο ανδρικο πληθυσμο, θα ειναι ικανοποιημενες με το πακετο προσφορας του μεσου αντρα, ακομα και του χαμηλομισθου και ολα αυτα χωρις να χρειαστει να φυγει κανενας απο τη χωρα και να παει γκασταρμπαιτερ :headbaning1:

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.183
Πόντοι
1.056
Και τι να έρθω να κάνω στην Ελλάδα,αν βρω δουλειά εξωτερικό? Να έρχομαι εδώ με τσαρτερ τη Παρασκευή να κλαίω τη μοίρα μου με τα υπόλοιπα μπακουρια? Αν δικτυωθείς εξωτερικό, βρεις και καμία γκομενιτσα και γλυκάθεις τι να έρθεις να κάνεις εδώ?

Καλά και έξω δε σε περιμένουν με το μουνί στη χούφτα,πρέπει να κινείσαι.Για τους περισσότερους Ελληνες καλύτερα Ελλάδα για γκόμενες παρά Δύση.Η Δύση ταιριάζει σε μικρό ποσοστό σχετικά.Οι περισσότεροι είναι πιο ανταγωνιστικοί Ελλάδα παρά έξω.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.467
Πόντοι
456

Αυτό το μοντέλο υπάρχει ήδη.
Γιατροί και νοσηλευτές πηγαίνουν Σουηδία, Νορβηγία (που ξέρω), χτυπάνε διπλοβάρδιες επί 1 εβδομάδα και επιστρέφουν με όλα τα έξοδα πληρωμένα.
Δεν ξέρω απολαβές όμως.
Σαφώς και είναι μία καλή αρχή, το να ανοίξεις τον επαγγελματικό σου κύκλο.
Βέβαια πρέπει να έχει ζήτηση το επάγγελμα που κάνεις.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Και τι να έρθω να κάνω στην Ελλάδα,αν βρω δουλειά εξωτερικό? Να έρχομαι εδώ με τσαρτερ τη Παρασκευή να κλαίω τη μοίρα μου με τα υπόλοιπα μπακουρια? Αν δικτυωθείς εξωτερικό, βρεις και καμία γκομενιτσα και γλυκάθεις τι να έρθεις να κάνεις εδώ?
Εσύ έχεις ξαναβγεί στο εξωτερικό, έχεις την άνεση, δεν το χρειάζεσαι ένα τέτοιο πρόγραμμα. Είναι όμως πολύς κόσμος που κολώνει μπροστά στο άγνωστο και δεν ξέρει από πού να αρχίσει και πώς να κινηθεί.Αυτό το πλάνο που προτείνω είναι κάτι σαν ημιμετανάστευση μέχρι να ξεψαρώσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom