Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
και αφου βαριεται το ματι σου να βλεπει προβατα,κατεβαινεις και λιγο προς τη πολη να παρει το ματι σου κανα κωλαρακι

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
και πως τη βγαζετε ρε παιδια απο γυναικες εσεις εκει στα χωρια αν ξεμεινετε?

Δυσκολα.

Επισης, ειναι το ιδιο δυσκολα και για οσους παντρεμενους 50+ δεν ευχαριστιουνται σεξ με τη γυναικα, για διαφορους λογους. Εκει παιζει να ειναι και απολυτος εφιαλτης.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι γκόμενες μέ τόν ανδρικό υπερπληθησμό γύρω τους,έχουν μπερδέψει τόν ρόλο τους,ακόμα καί τήν ικανότητα λογικής.
Είναι αυτό πού λένε κάποιοι σέ "στρογγυλά τραπέζια" Εάν θέλετε να παντρευτείτε όμορφη, έξυπνη και πλούσια, θα πρέπει να παντρευτείτε...τρείς φορές. :headbang:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Δεν είπα να κάνουν κάτι πάρα την θέληση τους. Τότε θα είναι βιασμός. Η μαγκιά είναι να τους βγάλεις γούστα και να αφεθούν να τις καθοδηγήσεις και να σου παραδοθούν με την θέληση τους. Ενδόμυχα αυτό ψάχνουν οι περισσότερες γυναίκες που έχουν εξουσία με κάποιον τρόπο. Αφού ο άντρας δεν μπορεί να της επιβληθεί με τα λεφτά ή την εξουσία γιατί είναι στο ίδιο επίπεδο ή και παραπάνω με αυτόν να της επιβληθεί σεξουαλικά αλλά όχι δια της βίας όπως λες εσύ.
Οκ καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά οι διατυπώσεις σου δεν είναι και οι πλέον σαφείς και οδηγούν σε παρερμηνεία. Διότι άρχισες με «υποταγή» στις προηγούμενες σελίδες. Επίσης φαίνεται σαν να θεωρείς δεδομένο ότι οι περισσότερες ψάχνουν κάποιον για να τους επιβληθεί και να παραδοθούν. Οπότε αν δεν τόχεις με το στάτους πρέπει να το επιδιώξεις με το σεξ. Δεν πηγάζει από πουθενά αυτή η βεβαιότητα και σε ό,τι με αφορά δεν βλέπω κανένα λόγο να επιβληθώ σε μία γυναίκα ανωτέρου επιπέδου, επειδή προτιμώ εγώ να ανέβω επίπεδο.

Και σε παρακαλώ να προσέχεις τι γράφεις, γιατί έτσι όπως διατύπωσες την τελευταία σου πρόταση με βγάζεις ότι υποστηρίζω την επιβολή δια της βίας.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.563
Πόντοι
4.615
Ωχ ρε άνθρωπε,δεν παίζεσαι.

Είναι λες και θες να σε βρίζουν/εξευτελίζουν με κάθε τρόπο.
Λες και το κάνεις επίτηδες.
Ρε μπας και ψάχνεις για καμία αφέντρα να σε δέρνει κλπ;
Γιατί αλλιώς τόσος μαζοχισμός (πέραν της ηλιθιότητας και μιζέριας σου) δεν εξηγείται.

Υ.Γ.:Να μην εύχεσαι μην διαβάσει ο Γιώργος Κρους τις νέες μαλακίες σου.
Θα σε σκίσει.
Δεν υπάρχει σωτηρία και καθείς είναι οι επιλογές του.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.757
Πόντοι
32.478
Οκ καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά οι διατυπώσεις σου δεν είναι και οι πλέον σαφείς και οδηγούν σε παρερμηνεία. Διότι άρχισες με «υποταγή» στις προηγούμενες σελίδες. Επίσης φαίνεται σαν να θεωρείς δεδομένο ότι οι περισσότερες ψάχνουν κάποιον για να τους επιβληθεί και να παραδοθούν. Οπότε αν δεν τόχεις με το στάτους πρέπει να το επιδιώξεις με το σεξ. Δεν πηγάζει από πουθενά αυτή η βεβαιότητα και σε ό,τι με αφορά δεν βλέπω κανένα λόγο να επιβληθώ σε μία γυναίκα ανωτέρου επιπέδου, επειδή προτιμώ εγώ να ανέβω επίπεδο.

Και σε παρακαλώ να προσέχεις τι γράφεις, γιατί έτσι όπως διατύπωσες την τελευταία σου πρόταση με βγάζεις ότι υποστηρίζω την επιβολή δια της βίας.
Πρώτα πρώτα μίλησα γενικά και όχι για μένα ή για σένα οπότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο που θίχτηκες. Τώρα αν η διατύπωση μου ήταν λάθος και παρερμηνεύτηκε πάω πάσο.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σήμερα σέ ένα γνωστό μαγαζί στήν Βουλιαγμένη,ένας περίπου 70χρονών "Παππουλάκος" είχε μαζί του 2 μούνες 40άρες.
Εκατσαν ακριβώς απέναντι μου,καί είδα ότι τούς έδωσε από ένα μικρό κουτάκι μέ κόσμημα.
Αυτές υπερευτυχισμένες τό άνοιξαν -Καί οι 2 ταυτόχρονα- καί τόν "Πλάκωσαν" στά φιλιά...ωραίο θέαμα!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Σήμερα σέ ένα γνωστό μαγαζί στήν Βουλιαγμένη,ένας περίπου 70χρονών "Παππουλάκος" είχε μαζί του 2 μούνες 40άρες.
Εκατσαν ακριβώς απέναντι μου,καί είδα ότι τούς έδωσε από ένα μικρό κουτάκι μέ κόσμημα.
Αυτές υπερευτυχισμένες τό άνοιξαν -Καί οι 2 ταυτόχρονα- καί τόν "Πλάκωσαν" στά φιλιά...ωραίο θέαμα!
Μελος σιγουρα :headbaning1:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656

Μηπως ήταν ο κωλο-γερος;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν βλέπω το λόγο απόρριψης εκείνης που σου είπε πού δουλεύει.
Προφανώς είναι μια κίνηση αποφυγής ώστε να μην δώσει τηλέφωνο νομίζοντας η ίδια ότι θα μου κακοφανεί
η απόρριψη. Και λέει δουλεύω εκεί. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν λέει αλήθεια. Άλλη παράμετρος να θέλει απλά να επιβεβαιωθεί. Δηλαδή όντως να δουλεύει εκεί οπότε πηγαίνοντας να ρουφήξει επιβεβαίωση χωρίς αυτό να ειναι κακό για τον άνδρα αλλά καλό για αυτήν.
Σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσα τηλέφωνο ή ένα κοφτό όχι με γλώσσα σώματος η στα ίσα. Δεν ξέρω, ίσως πάω αν περάσω από εκεί καποια στιγμή να πω hello beauty ήρθα να τα πούμε να σου ζαλίσω την μούνα.

:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι 40αρες ήταν ελληνίδες;
Ναί ρέ Ελληνίδες! Καί μιλάμε εγώ πού έχω πάρα πολύ αυστηρά κριτηρία αξιολόγησης στίς γκόμενες,
τούς βάζω ξεκάθαρα 7άρι. -Υψος 1.70-1.75 αδύνατες μακρύ μαλλί μέχρι τόν κώλο-
Μπορεί νά ήταν,καί λίγο πιό μικρές...ίσως 37-38.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Προφανώς είναι μια κίνηση αποφυγής ώστε να μην δώσει τηλέφωνο νομίζοντας η ίδια ότι θα μου κακοφανεί
η απόρριψη. Και λέει δουλεύω εκεί. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν λέει αλήθεια. Άλλη παράμετρος να θέλει απλά να επιβεβαιωθεί. Δηλαδή όντως να δουλεύει εκεί οπότε πηγαίνοντας να ρουφήξει επιβεβαίωση χωρίς αυτό να ειναι κακό για τον άνδρα αλλά καλό για αυτήν.
Σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσα τηλέφωνο ή ένα κοφτό όχι με γλώσσα σώματος η στα ίσα. Δεν ξέρω, ίσως πάω αν περάσω από εκεί καποια στιγμή να πω hello beauty ήρθα να τα πούμε να σου ζαλίσω την μούνα.

Παπάκι θυμάμαι στό περίπου,μία φάση πού είχα κάνει μέ μία γκόμενα καί μού λέει "Πέρνα από τό μαγαζί νά τά πούμε μωρέ"
Καί εγώ σάν καλός μαλάκας πήγα,καί αυτή είχε ένα κατάστημα μέ ηλεκτρονικά τσιγάρα,καί μού είχε σπάσει τόν πούτσο...νά αγοράσω! :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706

Είναι ένα ρίσκο να δώσεις ένα τηλέφωνο σε έναν άγνωστο. Δεν αντιδρούν όλες με τον ίδιο τρόπο. Το τι υποθέτεις περί επιβεβαίωσης είναι δικές σου σκέψεις που μπορεί να μην ισχύουν. Ξεκινάς με μία μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας. Εγώ θα πήγαινα στις 2-3 πρώτες μέρες που είναι ζεστό το πράγμα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στο.μεταξυ οπότε παει κάποιος πλατεία Αγ. Ειρήνης μπορεί να πεταχτεί μετά Μεταξουργείο στα μπουρδέλα να κάνει και την βόλτα του.
Ειλικρινά και χωρίς την συνηθισμένη απαξίωση που ρίχνω όπου βρω, έχω να πω ότι πλέον οποιος γαμάει τα μιασματα εκεί κάτω, ειναι ήρωας. Απελπιστική πλέον
η κατάσταση. Δεν έχει καμία σχέση η όποια μέτρια ποιότητα που διατηρούσε
με τον τωρινό έμετο. Λογικά θα τα κλείσουν όπως παρατηρώ. Ήδη δηλαδή τα μισά έχουν φουνταρει ενώ σε άλλα έχουν μπει ατσάλινες πόρτες μισου τόνου με ηλεκτροκόλληση ώστε να μην ξανανοίξουν ποτέ. Οι πουτάνες είναι πλέον εμφανισιακά υπό διάλυση και τα προγράμματα μοιάζουν γελοία, φθηνά και άχρηστα. Επιπλέον δεν δείχνουν να μπορούν να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους. Η δε βρώμα έχει αγγίξει κρίσιμη μάζα ενώ έχει εξαφανιστεί το ελληνικό στοιχείο κατά 90%. Τέλος δεν υπάρχει το το vfm που πάντα υπήρχε με δεκαρικο. Πάει κι αυτό.
Ένας βούρκος. Ένας αχεστος κώλος έτοιμος να ξεράσει παχιές κουραδες.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είναι ένα ρίσκο να δώσεις ένα τηλέφωνο σε έναν άγνωστο. Δεν αντιδρούν όλες με τον ίδιο τρόπο. Το τι υποθέτεις περί επιβεβαίωσης είναι δικές σου σκέψεις που μπορεί να μην ισχύουν. Ξεκινάς με μία μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας. Εγώ θα πήγαινα στις 2-3 πρώτες μέρες που είναι ζεστό το πράγμα.
Λογικό το να μην δίνουν τηλέφωνο οι περισσότερες σε σγνωστο. Το ότι εγώ το επιδιώκω είναι σύντομη οδός.
Εδώ δεν μιλούν καν οι μισές και φεύγουν όπως έχω ξαναπεί. Επίσης φυσιολογικό. Όπως και να χει ίσως πάω όπως έγραψα αλλά δεν μου έδωσε την εικόνα του ενδιαφέροντος. Δεν διέκρινα να με παρακινεί ώστε να πλάσει κάτι πείθοντάς με
αν το ήθελε. Θα δούμε.

:rockon:

Pookierock

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Like
225
Πόντοι
21
παντως με την εμπειρια μου καταλαβα με τα χρόνια οτι τα καλυτερα και τα πιο πειστικα ψεμματα,τα ελεγαν οι μεγαλύτερες πουτάνες.Και παντα προσπαθουσα να καταλαβω το γιατι...η εξηγηση ειναι απλη.Μια "πουτανα" και δεν εννοω τις επαγγελματιες (αν και αυτες που δεν ειναι επαγγελματίες,σιγουρα θα μπορουσαν να το εξασκήσουν σαν επάγγελμα) ακριβώς επειδη θελει να πηγαινει με πολλους,πρεπει να ξερει να κρυβεται καλα και απο το "ρανταρ" της κοινωνιας αλλα και το των εκάστοτε γκομενων τους..ομως αυτο ειναι λογος για να γίνω μισογύνης? οχι βεβαια...απλα το πάθημα πρεπει να γίνεται μάθημα.
Τοποθέτηση σωστή.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Παιζει ρολο και τι δουλειες εχεις κανει. Πχ ενας λογιστης 40ρης εργενης η που εχει σχολη οδηγων, κλπ δε μπορει να παει στην πουτανα της πολης, ρισκαρει πολλα
Τίποτε δεν ρισκάρει , μαλακίες είναι αυτά. Ρισκάρουν περισσότερα αυτοί που κάνουν κουτσομπολιά. Καυγά ή ατύχημα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Παπάκι θυμάμαι στό περίπου,μία φάση πού είχα κάνει μέ μία γκόμενα καί μού λέει "Πέρνα από τό μαγαζί νά τά πούμε μωρέ"
Καί εγώ σάν καλός μαλάκας πήγα,καί αυτή είχε ένα κατάστημα μέ ηλεκτρονικά τσιγάρα,καί μού είχε σπάσει τόν πούτσο...νά αγοράσω! :2funny:
Το μαγαζί έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να εφαρμόσεις μία τακτική ψησίματος περνώντας τακτικά και βάσει σχεδίου, δηλ να ξέρεις τι θα πεις κάθε φορά και να προχωράς στο σχέδιο. Αρκεί να υπάρχουν ενδείξεις ενδιαφέροντος από τη γκόμενα και να μην είναι μακριά και ταλαιπωρείσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom