Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
και αφου βαριεται το ματι σου να βλεπει προβατα,κατεβαινεις και λιγο προς τη πολη να παρει το ματι σου κανα κωλαρακι
και πως τη βγαζετε ρε παιδια απο γυναικες εσεις εκει στα χωρια αν ξεμεινετε?
Οκ καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά οι διατυπώσεις σου δεν είναι και οι πλέον σαφείς και οδηγούν σε παρερμηνεία. Διότι άρχισες με «υποταγή» στις προηγούμενες σελίδες. Επίσης φαίνεται σαν να θεωρείς δεδομένο ότι οι περισσότερες ψάχνουν κάποιον για να τους επιβληθεί και να παραδοθούν. Οπότε αν δεν τόχεις με το στάτους πρέπει να το επιδιώξεις με το σεξ. Δεν πηγάζει από πουθενά αυτή η βεβαιότητα και σε ό,τι με αφορά δεν βλέπω κανένα λόγο να επιβληθώ σε μία γυναίκα ανωτέρου επιπέδου, επειδή προτιμώ εγώ να ανέβω επίπεδο.Δεν είπα να κάνουν κάτι πάρα την θέληση τους. Τότε θα είναι βιασμός. Η μαγκιά είναι να τους βγάλεις γούστα και να αφεθούν να τις καθοδηγήσεις και να σου παραδοθούν με την θέληση τους. Ενδόμυχα αυτό ψάχνουν οι περισσότερες γυναίκες που έχουν εξουσία με κάποιον τρόπο. Αφού ο άντρας δεν μπορεί να της επιβληθεί με τα λεφτά ή την εξουσία γιατί είναι στο ίδιο επίπεδο ή και παραπάνω με αυτόν να της επιβληθεί σεξουαλικά αλλά όχι δια της βίας όπως λες εσύ.
Δεν υπάρχει σωτηρία και καθείς είναι οι επιλογές του.Ωχ ρε άνθρωπε,δεν παίζεσαι.
Είναι λες και θες να σε βρίζουν/εξευτελίζουν με κάθε τρόπο.
Λες και το κάνεις επίτηδες.
Ρε μπας και ψάχνεις για καμία αφέντρα να σε δέρνει κλπ;
Γιατί αλλιώς τόσος μαζοχισμός (πέραν της ηλιθιότητας και μιζέριας σου) δεν εξηγείται.
Υ.Γ.:Να μην εύχεσαι μην διαβάσει ο Γιώργος Κρους τις νέες μαλακίες σου.
Θα σε σκίσει.
Πρώτα πρώτα μίλησα γενικά και όχι για μένα ή για σένα οπότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο που θίχτηκες. Τώρα αν η διατύπωση μου ήταν λάθος και παρερμηνεύτηκε πάω πάσο.Οκ καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά οι διατυπώσεις σου δεν είναι και οι πλέον σαφείς και οδηγούν σε παρερμηνεία. Διότι άρχισες με «υποταγή» στις προηγούμενες σελίδες. Επίσης φαίνεται σαν να θεωρείς δεδομένο ότι οι περισσότερες ψάχνουν κάποιον για να τους επιβληθεί και να παραδοθούν. Οπότε αν δεν τόχεις με το στάτους πρέπει να το επιδιώξεις με το σεξ. Δεν πηγάζει από πουθενά αυτή η βεβαιότητα και σε ό,τι με αφορά δεν βλέπω κανένα λόγο να επιβληθώ σε μία γυναίκα ανωτέρου επιπέδου, επειδή προτιμώ εγώ να ανέβω επίπεδο.
Και σε παρακαλώ να προσέχεις τι γράφεις, γιατί έτσι όπως διατύπωσες την τελευταία σου πρόταση με βγάζεις ότι υποστηρίζω την επιβολή δια της βίας.
Μελος σιγουραΣήμερα σέ ένα γνωστό μαγαζί στήν Βουλιαγμένη,ένας περίπου 70χρονών "Παππουλάκος" είχε μαζί του 2 μούνες 40άρες.
Εκατσαν ακριβώς απέναντι μου,καί είδα ότι τούς έδωσε από ένα μικρό κουτάκι μέ κόσμημα.
Αυτές υπερευτυχισμένες τό άνοιξαν -Καί οι 2 ταυτόχρονα- καί τόν "Πλάκωσαν" στά φιλιά...ωραίο θέαμα!
Σήμερα σέ ένα γνωστό μαγαζί στήν Βουλιαγμένη,ένας περίπου 70χρονών "Παππουλάκος" είχε μαζί του 2 μούνες 40άρες.
Εκατσαν ακριβώς απέναντι μου,καί είδα ότι τούς έδωσε από ένα μικρό κουτάκι μέ κόσμημα.
Αυτές υπερευτυχισμένες τό άνοιξαν -Καί οι 2 ταυτόχρονα- καί τόν "Πλάκωσαν" στά φιλιά...ωραίο θέαμα!
Καί νά δείς καμάρι πού είχε ο 70χρόνος,όλο γλύκα ήταν...καί χαρούλες!Μηπως ήταν ο κωλο-γερος;
Καί νά δείς καμάρι πού είχε ο 70χρόνος,όλο γλύκα ήταν...καί χαρούλες!
Τό ζούσε ο γέρος όχι μαλακίες.
Προφανώς είναι μια κίνηση αποφυγής ώστε να μην δώσει τηλέφωνο νομίζοντας η ίδια ότι θα μου κακοφανείΔεν βλέπω το λόγο απόρριψης εκείνης που σου είπε πού δουλεύει.
Ναί ρέ Ελληνίδες! Καί μιλάμε εγώ πού έχω πάρα πολύ αυστηρά κριτηρία αξιολόγησης στίς γκόμενες,Οι 40αρες ήταν ελληνίδες;
Παπάκι θυμάμαι στό περίπου,μία φάση πού είχα κάνει μέ μία γκόμενα καί μού λέει "Πέρνα από τό μαγαζί νά τά πούμε μωρέ"Προφανώς είναι μια κίνηση αποφυγής ώστε να μην δώσει τηλέφωνο νομίζοντας η ίδια ότι θα μου κακοφανεί
η απόρριψη. Και λέει δουλεύω εκεί. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν λέει αλήθεια. Άλλη παράμετρος να θέλει απλά να επιβεβαιωθεί. Δηλαδή όντως να δουλεύει εκεί οπότε πηγαίνοντας να ρουφήξει επιβεβαίωση χωρίς αυτό να ειναι κακό για τον άνδρα αλλά καλό για αυτήν.
Σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσα τηλέφωνο ή ένα κοφτό όχι με γλώσσα σώματος η στα ίσα. Δεν ξέρω, ίσως πάω αν περάσω από εκεί καποια στιγμή να πω hello beauty ήρθα να τα πούμε να σου ζαλίσω την μούνα.
Είναι ένα ρίσκο να δώσεις ένα τηλέφωνο σε έναν άγνωστο. Δεν αντιδρούν όλες με τον ίδιο τρόπο. Το τι υποθέτεις περί επιβεβαίωσης είναι δικές σου σκέψεις που μπορεί να μην ισχύουν. Ξεκινάς με μία μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας. Εγώ θα πήγαινα στις 2-3 πρώτες μέρες που είναι ζεστό το πράγμα.Προφανώς είναι μια κίνηση αποφυγής ώστε να μην δώσει τηλέφωνο νομίζοντας η ίδια ότι θα μου κακοφανεί
η απόρριψη. Και λέει δουλεύω εκεί. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν λέει αλήθεια. Άλλη παράμετρος να θέλει απλά να επιβεβαιωθεί. Δηλαδή όντως να δουλεύει εκεί οπότε πηγαίνοντας να ρουφήξει επιβεβαίωση χωρίς αυτό να ειναι κακό για τον άνδρα αλλά καλό για αυτήν.
Σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσα τηλέφωνο ή ένα κοφτό όχι με γλώσσα σώματος η στα ίσα. Δεν ξέρω, ίσως πάω αν περάσω από εκεί καποια στιγμή να πω hello beauty ήρθα να τα πούμε να σου ζαλίσω την μούνα.
Λογικό το να μην δίνουν τηλέφωνο οι περισσότερες σε σγνωστο. Το ότι εγώ το επιδιώκω είναι σύντομη οδός.Είναι ένα ρίσκο να δώσεις ένα τηλέφωνο σε έναν άγνωστο. Δεν αντιδρούν όλες με τον ίδιο τρόπο. Το τι υποθέτεις περί επιβεβαίωσης είναι δικές σου σκέψεις που μπορεί να μην ισχύουν. Ξεκινάς με μία μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας. Εγώ θα πήγαινα στις 2-3 πρώτες μέρες που είναι ζεστό το πράγμα.
Τοποθέτηση σωστή.παντως με την εμπειρια μου καταλαβα με τα χρόνια οτι τα καλυτερα και τα πιο πειστικα ψεμματα,τα ελεγαν οι μεγαλύτερες πουτάνες.Και παντα προσπαθουσα να καταλαβω το γιατι...η εξηγηση ειναι απλη.Μια "πουτανα" και δεν εννοω τις επαγγελματιες (αν και αυτες που δεν ειναι επαγγελματίες,σιγουρα θα μπορουσαν να το εξασκήσουν σαν επάγγελμα) ακριβώς επειδη θελει να πηγαινει με πολλους,πρεπει να ξερει να κρυβεται καλα και απο το "ρανταρ" της κοινωνιας αλλα και το των εκάστοτε γκομενων τους..ομως αυτο ειναι λογος για να γίνω μισογύνης? οχι βεβαια...απλα το πάθημα πρεπει να γίνεται μάθημα.
Τίποτε δεν ρισκάρει , μαλακίες είναι αυτά. Ρισκάρουν περισσότερα αυτοί που κάνουν κουτσομπολιά. Καυγά ή ατύχημα.Παιζει ρολο και τι δουλειες εχεις κανει. Πχ ενας λογιστης 40ρης εργενης η που εχει σχολη οδηγων, κλπ δε μπορει να παει στην πουτανα της πολης, ρισκαρει πολλα
Το μαγαζί έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να εφαρμόσεις μία τακτική ψησίματος περνώντας τακτικά και βάσει σχεδίου, δηλ να ξέρεις τι θα πεις κάθε φορά και να προχωράς στο σχέδιο. Αρκεί να υπάρχουν ενδείξεις ενδιαφέροντος από τη γκόμενα και να μην είναι μακριά και ταλαιπωρείσαι.Παπάκι θυμάμαι στό περίπου,μία φάση πού είχα κάνει μέ μία γκόμενα καί μού λέει "Πέρνα από τό μαγαζί νά τά πούμε μωρέ"
Καί εγώ σάν καλός μαλάκας πήγα,καί αυτή είχε ένα κατάστημα μέ ηλεκτρονικά τσιγάρα,καί μού είχε σπάσει τόν πούτσο...νά αγοράσω!