Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
3.090
Πόντοι
1.446
Κι εγώ γνώριζα άπειρες.
Δεν τις γάμαγα όμως εύκολα και τις παράταγα.
Κολλητοί , που βγαίναν μαζί μου , αλλά ήταν κολλητσίδες , έβγαιναν 2 μήνες και 20 φορές με μια γκόμενα μέχρι να γαμήσουν , γάμαγαν πολλές που γνωρίζαμε μαζί . Τις γάμαγαν 2 μήνες μετά από τότε που εγώ είχα σβήσει τα κινητά τους.

Γενικά τελείως διαφορετικό το κάνω γνωριμία, κανονίζω να βρεθούμε με κάποια για καφεδάκι ...
ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΑΩ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ .
Πιτσιρίκια ήμασταν, τι καφεδάκι και 20 φορές; Θα κανόνιζες να βρεθείς 1-2 φορές ακόμα βράδυ, μπορεί και στο ίδιο μαγαζί και θα προχώραγε η φάση.

Και πως τις γνώριζες;

Πήγαινες και χωνόσουν στις παρέες τους;

Ερχόντουσαν αυτές στη δική σου;

Καθόσουν μόνος στο μπαρ σαν τον Marlboro Man και σου μιλούσαν;
Με διάφορους τρόπους αλλά κυρίως ήταν μαγαζιά που πήγαινα συχνά και παρέες με παρόμοιο χαρακτήρα που ήταν εύκολο να μπλέξουν. Συχνά μέσω κάποιου κοινού γνωστού που απλά τον ήξερες από το μαγαζί από άλλη φορά κλπ. Χαιρετούσες, μίλαγες, θα γνώριζες και γκόμενες και vice-versa.

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
722
Πόντοι
361
Το πιο εξοργιστικό είναι η υποκρισία πως οι γυναίκες ''κοιτάνε πιο βαθιά'' ή το ''δεν μετράει η εμφάνιση αν ο άλλος είναι χάπατο'' κτλπ.
Μεγάλες καριόλες που δεν παραδέχονται ότι και αυτές επιφανειακά κρίνουν τον άλλον.
Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.816
Πόντοι
3.656
Έχεις δει γκόμενες να χορεύουν χασαποσέρβικο ;
Έχεις δοκιμάσει να χωθείς ανάμεσά τους να χορέψεις κι εσύ ;
Δεν θα σε δαγκώσουν , δεν θα σε πυροβολήσουν , δεν θα σε συλλάβουν .

Ούτε θα σου κάτσουν

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.640
Πόντοι
441
Ούτε θα σου κάτσουν

Αν είσαι ο καλύτερος (χορευτής) στο χώρο έχεις αυξημένες πιθανότητες. Εννοείται να έχεις κάποια εμφάνιση και τρόπους.
Αλλά είναι πολύ σημαντικό να είσαι ο καλύτερος κάπου ώστε να τραβάς τα γυναικεία βλέμματα. Ό,τι και να είναι αυτό, αρκεί βέβαια να είναι χόμπυ που τις ενδιαφέρει. Στο μουνί τους εάν είσαι ο καλύτερος στο call of duty ή στο world of warcraft.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.815
Πόντοι
3.556
Οι δύο αυτοί ρεζίληδες δεν είχαν ποτέ γκόμενα και γι αυτό όταν ακούν για γκόμενες ταραζονται σαν να τους χτυπά ρεύμα. Μόνη τους διέξοδος οι πουτάνες. Στο μεταξύ και σε αυτό όλο λόγια είναι. Ο Λάκης λέει θεωρίες και ο Κμαν έγινε φωτογράφος. Ρεζίλιααααααα!
Ο Κμανιος κάποτε γαμουσε έστω και με λεφτά. Και προφανώς αν έχεις την εμφάνιση του μόνο με λεφτά γαμας μουναρες

Τώρα όμως , του έρχονται με «περίοδο». Τουλάχιστον είναι τίμιος και τα παραδέχεται όχι σαν τον τραβελοχυμενο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.815
Πόντοι
3.556
Αν είσαι ο καλύτερος (χορευτής) στο χώρο έχεις αυξημένες πιθανότητες. Εννοείται να έχεις κάποια εμφάνιση και τρόπους.
Αλλά είναι πολύ σημαντικό να είσαι ο καλύτερος κάπου ώστε να τραβάς τα γυναικεία βλέμματα. Ό,τι και να είναι αυτό, αρκεί βέβαια να είναι χόμπυ που τις ενδιαφέρει. Στο μουνί τους εάν είσαι ο καλύτερος στο call of duty ή στο world of warcraft.
Ο Σαντμαν είναι ο καλύτερος στο κλάμα , γιατί δε βρίσκει ;

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.622
Πόντοι
206
Κάποιοι όντως έχουμε ζωή ερημίτη.
Off topic, αρκετές φορές Κυριακάτικα επειδή δεν έχω κανέναν να βγω για παρέα, (κολλητός χωρίς διάθεση να βγει, κουμπάροι με παιδί που με δικαιολογίες δε μπορούν για τους δικούς τους λόγους κτλ κτλ) βγαίνω στην πόλη μου μόνος για περπάτημα. Βλέπω κυρίως ηλικιωμένους και ζευγάρια από άλλες πόλεις που έρχονται εκδρομή.
Νιώθω κάπως σαν τον Τράβις Μπικλ του "Ταξιτζή" τη ταινία, όταν διασχίζω τα πεζοδρόμια και του δρόμους.
Το καλοκαίρι ευτυχώς σώζεται η κατάσταση λόγω του τουρισμού με πολλές βαλκάνιες που φέρνουν ερωτικό πολιτισμό.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.640
Πόντοι
441
Off topic, αρκετές φορές Κυριακάτικα επειδή δεν έχω κανέναν να βγω για παρέα, (κολλητός χωρίς διάθεση να βγει, κουμπάροι με παιδί που με δικαιολογίες δε μπορούν για τους δικούς τους λόγους κτλ κτλ) βγαίνω στην πόλη μου μόνος για περπάτημα. Βλέπω κυρίως ηλικιωμένους και ζευγάρια από άλλες πόλεις που έρχονται εκδρομή.
Νιώθω κάπως σαν τον Τράβις Μπικλ του "Ταξιτζή" τη ταινία, όταν διασχίζω τα πεζοδρόμια και του δρόμους.
Το καλοκαίρι ευτυχώς σώζεται η κατάσταση λόγω του τουρισμού με πολλές βαλκάνιες που φέρνουν ερωτικό πολιτισμό.

Εγώ έχω σκύλο οπότε 2 φορές την ημέρα βγαίνουμε. Αλλά και να μην είχα, πόσες βόλτες να βγεις μόνος σου έτσι; Θα το βαρεθείς στο τέλος.*
Ίσως κάπως καλύτερα είναι να βγαίνεις για τρέξιμο. Είναι δε τόσο άσχημη πόλη η Αθήνα (όπως και οι περισσότερες) που είναι καταθλιπτικά και εκνευριστικά όπου και να πας. Λίγα είναι τα μέρη για περπάτημα, κατά τα άλλα όλο αμάξια, ηχορρύπανση, γκράφιτι και κουράδες.

*Πάντως, από το βγαίνω με κάποιο μπάζο ή με άλλα μπακούρια, καλύτερα να μείνω στο σπίτι.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
607
Πόντοι
86
Ο Κμανιος κάποτε γαμουσε έστω και με λεφτά. Και προφανώς αν έχεις την εμφάνιση του μόνο με λεφτά γαμας μουναρες

Τώρα όμως , του έρχονται με «περίοδο». Τουλάχιστον είναι τίμιος και τα παραδέχεται όχι σαν τον τραβελοχυμενο
Άρα λοιπόν δεν γαμαει κανεις τους. Λάκης και Κμαν όνειδος των ανδρών. Ο δεύτερος μαλιστα όλο θα και θα είναι. Έχουν γίνει ρεζίλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom