Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
3.088
Πόντοι
1.446
Αυτό είναι μία μεγάλη αλήθεια η οποία με πόνεσε πολύ όταν τη συνειδητοποίσα μετά από αρκετά χρόνια. Επειδή το πτυχίο μου σχετίζεται με τον τομέα του πολιτισμού και της τέχνης, μπορώ να συμμετάσχω σε μια συζήτηση περί λογοτεχνίας, ιστορίας, ζωγραφικής κτλπ. Όμως δεν φέρνει σχεδόν κανένα αποτέλεσμα, όχι μόνο για εμένα αλλά και για παλαιούς συμφοιτητές μου. Πάλι οι πιο ωραίοι γαμούσαν και ας μην είχαν σχεδόν κανένα ενδιαφέρον ή χιούμορ.

Το πιο εξοργιστικό είναι η υποκρισία πως οι γυναίκες ''κοιτάνε πιο βαθιά'' ή το ''δεν μετράει η εμφάνιση αν ο άλλος είναι χάπατο'' κτλπ.
Μεγάλες καριόλες που δεν παραδέχονται ότι και αυτές επιφανειακά κρίνουν τον άλλον.
H εμφάνιση είναι No1 όταν η άλλη δε σε ξέρει. Σε μπαρ π.χ για να ξεκλειδώσει η πίστα. Αν δεν είσαι ωραίος δε θα κοιτάξει καν.
To χιούμορ είναι καλό asset σε παρέες, οι άνθρωποι γοητεύονται αν έχεις την έξυπνη ατάκα, αυτοσαρκασμό κλπ. Το καλό χιούμορ δείχνει και εξυπνάδα. Και οι άνδρες το εκτιμάνε αυτό, με μια γυναίκα με καλό χιούμορ μπορείς να κολλήσεις ακόμα κι αν σαν εμφάνιση είναι μέτρια.
Τα ειδικά ενδιαφέροντα, η κουλτούρα κλπ. είναι niche market. Εγώ πιο μικρός π.χ. ασχολιόμουν πολύ με κάποια είδη μουσικής. OK, πώς να βγάλεις γκόμενα έτσι; Μόνο αν βρεις κάποια με ίδια κολλήματα σε συναυλία ή κανένα ειδικό γκρουπ στο Facebook (παλιά, πριν το μέσο γίνει για γέρους).

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.808
Πόντοι
3.656
H εμφάνιση είναι No1 όταν η άλλη δε σε ξέρει. Σε μπαρ π.χ για να ξεκλειδώσει η πίστα. Αν δεν είσαι ωραίος δε θα κοιτάξει καν.
To χιούμορ είναι καλό asset σε παρέες, οι άνθρωποι γοητεύονται αν έχεις την έξυπνη ατάκα, αυτοσαρκασμό κλπ. Το καλό χιούμορ δείχνει και εξυπνάδα. Και οι άνδρες το εκτιμάνε αυτό, με μια γυναίκα με καλό χιούμορ μπορείς να κολλήσεις ακόμα κι αν σαν εμφάνιση είναι μέτρια.
Τα ειδικά ενδιαφέροντα, η κουλτούρα κλπ. είναι niche market, εγώ πιο μικρός π.χ. ασχολιόμουν πολύ με κάποια είδη μουσικής. OK, πώς να βγάλεις γκόμενα έτσι; Μόνο αν βρεις κάποια με ίδια κολλήματα σε συναυλία ή κανένα ειδικό γκρουπ στο Facebook (παλιά, πριν το μέσο γίνει για γέρους).

Το έχουμε πει πολλάκις

Ότι εμφάνιση και να'χεις,ότι χιούμορ και να'χεις,άμα η άλλη

α)δεν ψάχνεται

β) δεν σε δει ερωτικά απ'τα πρώτα δευτερόλεπτα που σε βλέπει/ακούει...

δεν γίνεται τίποτα.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
602
Πόντοι
86
Κάποιοι από εσάς ζείτε σε άλλο πλανήτη. Εφόσον δεν την πέφτετε δεν δικαιούστε να μιλάτε καν. Πρώτα θα την πέσετε αφήνοντας τις δικαιολογίες και τις θεωρίες πίσω και μετά θα μιλάτε. Φοβάστε την απόρριψη. Είμαι 100 χρόνια μπροστά όπως κι όσοι δεν υπολογίζουν την απόρριψη.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.813
Πόντοι
3.556
Άλλη μαλακία πάλι σήμερα. Στο Συνταγμα και συγκεκριμένα στα Μακ Ντοναλντ ζευγαρι τσακωνόταν. Ο άνδρας φωναζε στην γυναικα οτι δεν έχει άλλα λεφτά ούτε για μπεργκερ. :2funny:Ειχε διπλα του μια μεγαλή τηλεόραση (αμπαλαζ που ψώνισε) και ειπε στην γυναικα ότι του ήρθαν ίσα ίσα και δεν εχει να της παρει τιποτα άλλο. Μαλιστα την γκάζωσε που δεν ήθελε πιο μικρή τηλεόραση. Αυτη ντροπιασμένη που τους εμαθε η μισή Ελλάδα, μπουκαρε μεσα στα Μακ όλο νεύρα για να φάει ή να πιει και είπε στον ανδρα νσ περιμένει έξω. Είχα χρόνο, περίμενα νσ βεβαιωθώ και το σίγουρο ήταν πως δεν μπήκε για κατούρημα. :confused:
Φαντάσου να ξεπαραδιάζεσαι για μια βρομιάρα που σαβουριάζει τα μπιγκ μακ και έχει κυτταρίτιδα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.813
Πόντοι
3.556
Άλφα μέιλ σημαίνει σε πολύ απλά Ελληνικά ο άνδρας που έλκει τις άνδρες με τα λεφτά του και τις καθηλώνει με την ανυπότακτη συμπεριφορά του. Άνδρας που πληρώνει διαρκώς σαν καθυστερημενος δεν λέγεται Άλφα μέιλ. Ούτε αν είναι νενέκος και λέει όλο μάλιστα. Το θέμα είναι να τις φέρνει κοντά με τα λεφτά του, να πληρώνει έναν καφέ ή ένα ποτό για να δουν την ισχύ του και μετά να τις καθηλώσει με την ανυπότακτη συμπεριφορά του χωρίς να κάνει χατίρια. Αυτά για Άλφα μέιλ. :rockon:
Δηλαδή ο ΚΜΑΝ δεν είναι σερνικο τύπου Άλφα;

Ούτε ο Λαααακης ;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.813
Πόντοι
3.556
Κάποιοι από εσάς ζείτε σε άλλο πλανήτη. Εφόσον δεν την πέφτετε δεν δικαιούστε να μιλάτε καν. Πρώτα θα την πέσετε αφήνοντας τις δικαιολογίες και τις θεωρίες πίσω και μετά θα μιλάτε. Φοβάστε την απόρριψη. Είμαι 100 χρόνια μπροστά όπως κι όσοι δεν υπολογίζουν την απόρριψη.
Την έπεσε ο μαλακας στην Κική όταν ήταν Δευτέρα δημοτικού και έφαγε άκυρο , μη είσαι άδικος

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
602
Πόντοι
86
Δηλαδή ο ΚΜΑΝ δεν είναι σερνικο τύπου Άλφα;

Ούτε ο Λαααακης ;
Αυτοί είναι άχρηστοι κι οι δύο. Εκτός αυτού τους νοιάζει να περάσει καλά η πουτάνα περισσότερο από το να περάσουν καλά αυτοί. Μιλάμε για εραστάκους της φάπας.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.813
Πόντοι
3.556
Αυτοί είναι άχρηστοι κι οι δύο. Εκτός αυτού τους νοιάζει να περάσει καλά η πουτάνα περισσότερο από το να περάσουν καλά αυτοί. Μιλάμε για εραστάκους της φάπας.
Μα αν δε της ρίξεις ένα καλό γλειφομουνι της χιλιοχυμενης πως να γουσταρει

φαντάζομαι θα σκέφτεται αυτή , άλλος ένας Αγαπούλης που νομίζει πως κάτι κάνει. Έκλεισα το θερμοσίφωνα ; Να πάρω κάνα σουβλάκι μετά ; Αααααχχχχχχχ

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
602
Πόντοι
86
Μα αν δε της ρίξεις ένα καλό γλειφομουνι της χιλιοχυμενης πως να γουσταρει

φαντάζομαι θα σκέφτεται αυτή , άλλος ένας Αγαπούλης που νομίζει πως κάτι κάνει. Έκλεισα το θερμοσίφωνα ; Να πάρω κάνα σουβλάκι μετά ; Αααααχχχχχχχ
Οι δύο αυτοί ρεζίληδες δεν είχαν ποτέ γκόμενα και γι αυτό όταν ακούν για γκόμενες ταραζονται σαν να τους χτυπά ρεύμα. Μόνη τους διέξοδος οι πουτάνες. Στο μεταξύ και σε αυτό όλο λόγια είναι. Ο Λάκης λέει θεωρίες και ο Κμαν έγινε φωτογράφος. Ρεζίλιααααααα!

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
3.088
Πόντοι
1.446
Το έχουμε πει πολλάκις

Ότι εμφάνιση και να'χεις,ότι χιούμορ και να'χεις,άμα η άλλη

α)δεν ψάχνεται

β) δεν σε δει ερωτικά απ'τα πρώτα δευτερόλεπτα που σε βλέπει/ακούει...

δεν γίνεται τίποτα.
Επίσης, αν είσαι μόνος σου ναυαγός σε νησί στον Ατλαντικό πάλι δε γίνεται τίποτα. Βάλε κι αυτό το σενάριο γιατί αλλιώς είναι ημιτελής η λίστα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.808
Πόντοι
3.656
Επίσης, αν είσαι μόνος σου ναυαγός σε νησί στον Ατλαντικό πάλι δε γίνεται τίποτα. Βάλε κι αυτό το σενάριο γιατί αλλιώς είναι ημιτελής η λίστα.

Είτε ναυαγός στον Ατλάντικο...είτε σε ελλεεινιδομάγαζο...πρακτικά τις ίδιες πιθανότητες έχεις να βγάλεις γκόμενα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.994
Πόντοι
9.297
Και η επιπρόσθετη μαλακία στη σημερινή κυρίως εποχή, είναι ότι οι γυναίκες που είναι πιο ανεξάρτητες ή αυτόνομες, τους προστατευτικούς και περιποιητικούς άνδρες θα τους ειρωνευτούν, χλευάσουν και παρεξηγήσουν ειδικά αν δεν τους βλέπουν ερωτικά.
Oι ρολοι δόθηκαν από την Φύση.
Αυτοί που σήμερα το παιζει άνετη αύριο θα σκεφτεί ότι δεν πάει πουθενά χωρίς χρηματοδότη και θα την δεις τότε...

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.617
Πόντοι
441

Κάποιοι όντως έχουμε ζωή ερημίτη. Ας πούμε εγώ που δεν μου αρέσει να βγαίνω και δεν υπάρχουν συγγενείς για να μου γνωρίσουν άτομα, πρακτικά για να βρω γκόμενα πρέπει είτε να το κάνω μέσω δουλειάς (μέσω αυτής έκανα τις περισσότερες σχέσεις) είτε μετά να δοκιμάσω χορούς, γυμναστήρια, και άλλες τέτοιες παπαριές που είχα γράψει στο θέμα μου για τις θεατρικές.

Κάποιοι φίλοι στο παρελθόν ήταν ανύπαρκτοι στα ερωτικά και εάν περίμενα από αυτούς ακόμη παρθένος θα ήμουν. Συμφωνώ απόλυτα με τον Sadman όταν λέει πως το παιχνίδι γίνεται μέσω γνωστών. Καλύπτω κάποια εμφανιασιακά κουτάκια (six pack, αθλητικός κτλπ) όμως είναι άχρηστα εάν σε πρώτο χρόνο δεν συναναστρέφεσαι με γυναίκες. Άσε που σχόλια για τους δικεφάλους/πλάτη έχουν προέλθει στο 90% από άντρες.

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
414
Πόντοι
281
φιλε καμιγκαβα τι εγινε τελικα με τη θεατρικη ομαδα;

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
3.088
Πόντοι
1.446
Είτε ναυαγός στον Ατλάντικο...είτε σε ελλεεινιδομάγαζο...πρακτικά τις ίδιες πιθανότητες έχεις να βγάλεις γκόμενα
Παίκτη, όλο τα ίδια. Εννοείται δεν είναι έτσι. Πιο μικρός που έβγαινα πολύ γνώριζα γκόμενες σε μπαρ στην Αθήνα, δεν είναι τόσο δύσκολο. Δε θα συμβεί κάθε μέρα αλλά θα γνωρίσεις. Χρειάζεται να βγαίνεις συχνά και να είσαι και σχετικά νέος, αν βγαίνεις μια φορά το δίμηνο ή είσαι 70 χρονών δε γίνεται.

Κάποιοι όντως έχουμε ζωή ερημίτη. Ας πούμε εγώ που δεν μου αρέσει να βγαίνω και δεν υπάρχουν συγγενείς για να μου γνωρίσουν άτομα, πρακτικά για να βρω γκόμενα πρέπει είτε να το κάνω μέσω δουλειάς (μέσω αυτής έκανα τις περισσότερες σχέσεις) είτε μετά να δοκιμάσω χορούς, γυμναστήρια, και άλλες τέτοιες παπαριές που είχα γράψει στο θέμα μου για τις θεατρικές.

Κάποιοι φίλοι στο παρελθόν ήταν ανύπαρκτοι στα ερωτικά και εάν περίμενα από αυτούς ακόμη παρθένος θα ήμουν. Συμφωνώ απόλυτα με τον Sadman όταν λέει πως το παιχνίδι γίνεται μέσω γνωστών. Καλύπτω κάποια εμφανιασιακά κουτάκια (six pack, αθλητικός κτλπ) όμως είναι άχρηστα εάν σε πρώτο χρόνο δεν συναναστρέφεσαι με γυναίκες. Άσε που σχόλια για τους δικεφάλους/πλάτη έχουν προέλθει στο 90% από άντρες.
Θέλεις σοβαρή σχέση ή απλά κάποια να γαμάς; Αν είσαι πιτσιρικάς αθλητικός και θέλεις το 2ο, δοκίμασε και apps, παίζουν μερικές ώριμες που ψάχνονται για σεξ με μικρούς αλλά σαν χαρακτήρες συνήθως είναι περίεργες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom