Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.089
- Πόντοι
- 1.446
H εμφάνιση είναι No1 όταν η άλλη δε σε ξέρει. Σε μπαρ π.χ για να ξεκλειδώσει η πίστα. Αν δεν είσαι ωραίος δε θα κοιτάξει καν.Αυτό είναι μία μεγάλη αλήθεια η οποία με πόνεσε πολύ όταν τη συνειδητοποίσα μετά από αρκετά χρόνια. Επειδή το πτυχίο μου σχετίζεται με τον τομέα του πολιτισμού και της τέχνης, μπορώ να συμμετάσχω σε μια συζήτηση περί λογοτεχνίας, ιστορίας, ζωγραφικής κτλπ. Όμως δεν φέρνει σχεδόν κανένα αποτέλεσμα, όχι μόνο για εμένα αλλά και για παλαιούς συμφοιτητές μου. Πάλι οι πιο ωραίοι γαμούσαν και ας μην είχαν σχεδόν κανένα ενδιαφέρον ή χιούμορ.
Το πιο εξοργιστικό είναι η υποκρισία πως οι γυναίκες ''κοιτάνε πιο βαθιά'' ή το ''δεν μετράει η εμφάνιση αν ο άλλος είναι χάπατο'' κτλπ.
Μεγάλες καριόλες που δεν παραδέχονται ότι και αυτές επιφανειακά κρίνουν τον άλλον.
To χιούμορ είναι καλό asset σε παρέες, οι άνθρωποι γοητεύονται αν έχεις την έξυπνη ατάκα, αυτοσαρκασμό κλπ. Το καλό χιούμορ δείχνει και εξυπνάδα. Και οι άνδρες το εκτιμάνε αυτό, με μια γυναίκα με καλό χιούμορ μπορείς να κολλήσεις ακόμα κι αν σαν εμφάνιση είναι μέτρια.
Τα ειδικά ενδιαφέροντα, η κουλτούρα κλπ. είναι niche market. Εγώ πιο μικρός π.χ. ασχολιόμουν πολύ με κάποια είδη μουσικής. OK, πώς να βγάλεις γκόμενα έτσι; Μόνο αν βρεις κάποια με ίδια κολλήματα σε συναυλία ή κανένα ειδικό γκρουπ στο Facebook (παλιά, πριν το μέσο γίνει για γέρους).