Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
χαμός σημερα σε κεντρικο δρομο της πόλης.
Βγηκα με ροζ φουλαρι και πορτοκαλι παντελόνι και χαζογελουσα σαν ηλιθιος εξω απο βιτρινες και μαγαζια.Εκατσα ηπια καφεδακι κι επιασα κουβεντα με μια σερβιτορα.Μου εδωσε τον αριθμο της( λεω αληθεια).τελικα ειχε αποτελεσμα η αλλαγη που εκανα στο στυλ μου.Χαμογελάστε βρε λιγο οταν βγαινετε εξω,δειτε την ζωη με αισιοδοξία κι ολα θα γινουν.Της σερβιτόρας μαλλον της αρεσε αυτη η τοσο θετικη αύρα μου.Δεν σταματησα σχεδον ουτε λεπτό να γελάω και να ειμαι η ψυχη της καφετεριας
ρε τι συνανταει κανεις εδω μεσα:confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τό αστείο σέ αυτό τό νήμα,είναι πού πολλοί λένε "Ελα μωρέ ρίξε της ένα πούτσο καί πάμε σέ άλλη γκόμενα"
Η τό άλλο "Δέν ήταν καί πολύ μουνάρα αλλά τήν ξέσκισα 5-10 φορές καί τήν παράτησα"

Η απάντηση μου σέ όλους αυτούς τούς "Γαμιάδες" βρείτε πρώτα γκόμενα -Εστω καί μία- καί αφήστε...τά παραμύθια! :headbang:

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
τυπε αμα εχεις λεγει θα κουραστεις να γαμας μη το ψαχνεις με οποιοδηποτε τροπο εμεις λεμε γιαυτου ς που δεν εχουνε
αυτους που θελουν λιγο χρονο να σκεφτουν τι θα πουν αλλιως δεν ξερουν τι να πουν
δε γαμας απο το τροπο σου αλλα απο την ικανοτητα σου μιλας εισαι φαφλατας

επισης οι ομορφες γυναικες εχουν καλη συμπεριφορα παντα ακομα κι αν ειναι γυφτισες
ισχυει και το αντιθετο
Ότι βοηθάει το λέγειν είναι αδιάσειστη αλήθεια αλλά οκ δεν γαμάς κι αβέρτα.
Έτσι είναι όμως και το έχουμε αναλύσει. Έχω γνωστό μου που είναι μουυγγοθόδωρος :2funny: μέγας χεστης και δειλός.
Τα χάνει όταν βρίσκεται σε περιβάλλον με γκόμενες. Αλλάζει ολόκληρος, παίρνει μια ηλίθια οψη
και κουμπωνεται. Επίσης νομίζει ότι όποια του χαμογελάσει για μισό κλάσμα δευτερολέπτου τυχαία,
θα την βγάλει γκόμενα επειδή τον γουστάρει και απλά δεν του το δείχνει. Μιλάμε δηλαδή για φοβερό μαλάκα.
Άσε που οποία βρει βάζει άλλους να μιλούν και αν βγει μαζί της έξω, κερνάει σαν τρελός. Αν σε δει όμως στην έρημο να σέρνεσαι χωρίς νερό, δεν θα σου δώσει ούτε ένα μπουκαλάκι. Μάλιστα σου λέει κιόλας ότι εσύ δεν έχεις μουνι και γελάει σαν ηλίθιος. Το λέει για αστείο αλλά κατά βάθος το εννοεί. Κοντεύει 50 χρόνων και ακόμα άχρηστος είναι.

:rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.127
Πόντοι
9.297
ποσο ατυχος ειμαι ρε πουστη μου ελεος...
Μιλαω με μια σερβιτόρα που γνωρισα και μου παει την συζητηση γυρω απο θεατρα και σινεμά που ειμαι ασχετος.
Στελνουμε μηνυματα αυτη την ωρα και δεν ξερω τι να πω,και λεει το Σαββατο θελει να παμε σε μια θεατρικη παρασταση σε ενα μερος που ουτε που το ξερω.Πολυχώρος καπως ετσι μου το ειπε...
Θα ξενερωσει οταν παρει χαμπαρι οτι δεν εχω ιδέα απο αυτα.Ισως να το εχει καταλαβει ηδη απο τις απαντησεις μου στα μηνυματα περι θεάτρου κτλ.
Ατύχησα γαμωτο ελεος πια
Καλύτερα κάνε καμάκι σε τίποτα καγκουρινες με ακουστικά στα αυτιά που ακούνε μαλακίες στην διαπασών...αυτές ούτε θέατρα ψάχνουν ούτε τίποτα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.437
Πόντοι
3.656
Καλύτερα κάνε καμάκι σε τίποτα καγκουρινες με ακουστικά στα αυτιά που ακούνε μαλακίες στην διαπασών...αυτές ούτε θέατρα ψάχνουν ούτε τίποτα.

Κορυφαία παράσταση πέρσι , μικρή σκηνή, μικρή παραγωγή. Καλιφόρνια ντρημιν 2 !
Υπάρχει και το πρώτο στο αρχείο του εθνικού.

Με κάτι τέτοια και με κανά oban των 57 βαθμών ρίχνω τις κουλτουριάρες ο γαμιόλης.
Βάζω και κανά ζιβάγκο με αμπέχονο και είμαι ακαταμάχητος.

Μαλάκα εσύ Σαλόνικα .... επειγόντως με κορυφή δάσκαλο χορού 30 ιδιαίτερα ζεμπεκιάς ....
και αμολιέσαι στα μπουζουξίδικα.
Αλλιώς δεν βλέπεις φως !

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι μουνάρες ελλεεινίδες είναι ελάχιστες και πάντα μα πάντα πιασμένες

Και μην πει κανένας έξυπνος...ότι κάποτε ήταν ελεύθερες.ΠΟΤΕ δεν ήταν ελεύθερες.

Έτσι οι πιο πολλοί κυνηγάνε 5αρια-6αρια,γι'αυτό έχουν ψωνιστεί κι αυτές.
Δεν είναι πάντα πιασμένες
και δεν έχει νόημα (είναι λάθος) να κυνηγάει κάποιος μόνο μουναρες χωρίς κανένα αλλο κριτήριο. Και για γαμήσι μόνο δηλαδή να τις θες, πρέπει να αξιολογήσεις αν μπορουν να γαμηθούν οκ. Το μουνάρα από μόνο του δεν φτάνει. Σημασία έχει το πακέτο σε μια γυναίκα.
Οι μουναρες χωρίζονται σε:
1) πιασμένες όπου δεν ξέρουμε τον λόγο που είναι πιασμένες. Συνήθως κερδοσκοπία (τους)
ή σπανίως να έτυχε.
2) πουτάνες που γυρίζουν εδώ κι εκεί οπότε δεν ειναι πιασμένες αλλά ενοικιαζόμενες.
Το ότι άλλοι πάλι κυνηγουν μόνο 5-6αρια είναι επίσης λάθος. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.437
Πόντοι
3.656
Βίντεο νύχτα στην Αθήνα. Αντίστοιχο με του εξωτερικού.

Περισσότερο μούσι, μαύρο άρβυλο και αθλητικό και τζην .... δεν υπάρχει στον κόσμο .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παλιότερα οι γυναίκες έδιναν την τεκνοποίηση για αντάλλαγμα ώστε να φθάσουν στο ντάντεμα
από τον άνδρα που είναι
ο πραγματικός
στόχος τους. :2funny:
Πλέον πάνε κατευθείαν στο ντάντεμα χωρίς να είναι απαραίτητη η τεκνοποίηση.
Για αυτό όλο και περισσότερες πατσαβούρες καταντούν νευρωτικές
ή ψυχοπαθεις. Διότι δεν έχουν πλέον ρόλο. Έχουν καταργήσει την μήτρα τους την οποία χρησιμοποιούν πλέον μόνο αν ο άλλος είναι πλούσιος. Ο ελεγχόμενος μαλάκας ως τύπο άνδρα είναι και θα ειναι ο νούμερο ένα στόχος για αυτές. Τέτοιους βρίσκουν πολλούς. Πλούσιους πολύ δύσκολα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
Τις έχω δει και τις μικρές.Πληρη δυτικοποιηση,τικ τοκ,ινστα wannabe influencer και το λουρί της μάνας τους.Θυμαμαι πέρυσι με Ουκρανες σε ρωσικό σάιτ διαβάζαμε στις ειδήσεις για βομβαρδισμούς , νεκρούς κτλ και ήταν στην κοσμαρα τους,σαν να μην συνέβαινε τίποτε,υψηλή επιβεβαίωση και αυτοπεποίθηση με πολλούς followers και τα καλά έφευγαν προς δυτική Ευρώπη κ Γερμανία.Εδω στην ψωροκωσταινα ακούν για Ελλάδα και όλες έλεγαν για κρίση φτώχεια,αυτη είναι η ταυτότητα της χώρας και χώρας διακοπών.Ουτε οι θειτσες δεν γουστάρανε Ελλάδα,μια μου έλεγε να βρεθούμε Ντουμπρόβνικ για πιθανή έμμεση χορηγία για να μου προσφέρει (ίσως)το χρυσαφένιο αιδοίο της.Ειπαμε ότι οι παλιότερες γενιές λιγουρηδων χάλασαν τις γυναίκες και νομίζουν ότι τρέχουν λεφτά από τις τσέπες μας.
Αυτός που είπε ότι "ο άντρας δίνει αγάπη για να πάρει σεξ και η γυναίκα δίνει σεξ για να πάρει αγάπη", δεν ήταν μαλάκας.
Κάτι ήξερε.
Βέβαια στο μυαλό τους έχουν κάνει τη λάθος αντιστοιχία (λεφτά, ασφάλεια, ενδιαφέρον) = αγάπη, αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο.
Το μουνί τους δεν το δίνουν πλέον για πλάκα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Βίντεο νύχτα στην Αθήνα. Αντίστοιχο με του εξωτερικού.

Περισσότερο μούσι, μαύρο άρβυλο και αθλητικό και τζην .... δεν υπάρχει στον κόσμο .

Ποια τυπαρα μελος ειναι ο μοναχικος λυκος στο 24:55;

Στη μεση ακριβως, σε ενα απο τα πιο πολυσυχναστα δρομακια του κεντρου, ουτε καν καρεκλες απεναντι ετσι για ξεκαρφωμα

Αυτο δεν ειναι σκρινσοτ, ειναι πινακας ζωγραφικης

ΑΡΧΟΝΤΑΣ, ΑΛΟΓΟ, ΚΕΡΒΕΡΟΣ, ΑΙΘΕΡΑΣ :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

1699396599318.png

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
8624 σελίδες…

Αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, τα λεφτά δεν θα είχαν σημασία…​

Και οποίος κατάλαβε… κατάλαβε !
Ξέρεις ότι σε συμπαθώ και μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλά αυτό το είχε πει ο Ωνάσης (όπως έχουμε πει) ο οποίος ήταν κοντός, καμπούρης, άσχημος, άξεστος κτλ. Δηλαδή οι πλούσιοι πάντα αμπελοφιλοσοφούν. Ξέρουν ότι τους θέλουν μόνο για τα λεφτά τους, τους την βαράει που είναι όλα προσποιητά κατά βάθος αλλά το κάνουν γάργαρα διότι σ αυτά τα κυβικά δεν γίνεται να δείξουν αδυναμία. Προσπαθούν να παρουσιάσουν τα λεφτά
ως τρόπο επιτυχίας (δεν έχουν άδικο) αλλά ποτέ δεν αναλύουν το πραγμα
σε βάθος. Δηλαδή ο Ωνασης χωρις λεφτά δεν θα γαμούσε σχεδόν ποτέ καμία σε όλο τον πλανήτη. Από την αλλη το οτι είχε κάργα μουνιά να τον θέλουν όπως κι άλλοι πλούσιοι το ίδιο έχουν πετύχει, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η εμφάνιση χάνει από το χρήμα (κι από πολλά άλλα όπως έχει αποδειχθεί).

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μαλάκα εσύ Σαλόνικα .... επειγόντως με κορυφή δάσκαλο χορού 30 ιδιαίτερα ζεμπεκιάς ....
και αμολιέσαι στα μπουζουξίδικα.
Αλλιώς δεν βλέπεις φως !

Νομιζω εχει πει πως δεν ειναι Σαλονικα ο αργυροτοξος

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
εισαι σιγουρος οτι οι καγκουρίνες δεν γουσταρουν θέατρα??
και τι γουσταρουν αυτες δηλαδη τοτε??

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.437
Πόντοι
3.656
Νομιζω εχει πει πως δεν ειναι Σαλονικα ο αργυροτοξος
Και να μην είναι μέσα, είναι κοντά. Έχει πρόσβαση .

Αλλά γουστάρει ροκ και ροκάδικα και πίπες. Αυτές οι μαλακίες με τα ταγάρια που μαζεύουν μόνο αθήνα. Δυστυχώς.
Στις άλλες πόλεις έχει πιο σοβαρές γκόμενες.
Τέτοια πλέμπα μόνο αθήνα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
χαμός σημερα σε κεντρικο δρομο της πόλης.
Βγηκα με ροζ φουλαρι και πορτοκαλι παντελόνι και χαζογελουσα σαν ηλιθιος εξω απο βιτρινες και μαγαζια.Εκατσα ηπια καφεδακι κι επιασα κουβεντα με μια σερβιτορα.Μου εδωσε τον αριθμο της( λεω αληθεια).τελικα ειχε αποτελεσμα η αλλαγη που εκανα στο στυλ μου.Χαμογελάστε βρε λιγο οταν βγαινετε εξω,δειτε την ζωη με αισιοδοξία κι ολα θα γινουν.Της σερβιτόρας μαλλον της αρεσε αυτη η τοσο θετικη αύρα μου.Δεν σταματησα σχεδον ουτε λεπτό να γελάω και να ειμαι η ψυχη της καφετεριας
Το σύστημα αυτό λέγεται "ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ"
και πολύ καλά ξηγηθηκες.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Το σύστημα αυτό λέγεται "ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ"
και πολύ καλά ξηγηθηκες.

ναι αλλα μου βγηκε ξινό ρε φιλαρακι...Πηρα τηλεφωνο ανταλλαξαμε μηνυματα και μου ειπε οτι αυτη στον ελευθερο χρονο της ασχολειται με θεατρικες παραστασεις κυριως αντε και κανα σινεμά...Κι εγω επειδη ειμαι ασχετος δεν ηξερα τι να πω,με ρωταγε για θεατρα κτλ,και δεν ηξερα ουτε που βρισκονται αυτά.....Πρεπει να ξενερωσε η τυπισσα αλλα θα δειξει κι αυριο που θα ξαναμιλησω μαζι της

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Σχολιο κατω απο το βιντεο του τελυσταλονε. Που να ξερε οτι υπαρχει νημα αφιερωμενο 8600 σελιδων

(μεταφραση του κιτρινου: "Θυμαμαι πως τα κοριτσια ηταν δυσκολα εκει...")

1699398048073.png

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Πιστευω πως εχει γαμιστρωνα εκει δα στα 50 μετρα και απλα προθερμαινεται :headbaning1:

Παιζει να ειναι γνωστος στο μαγαζι και το τραπεζι να το εχει κρατημενο απο νωρις (χωρις αλλες καρεκλες) :headbaning1:

ΤΥΠΑΡΑ, ΙΝΔΑΛΜΑ, ΑΡΧΗΓΟΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
ναι αλλα μου βγηκε ξινό ρε φιλαρακι...Πηρα τηλεφωνο ανταλλαξαμε μηνυματα και μου ειπε οτι αυτη στον ελευθερο χρονο της ασχολειται με θεατρικες παραστασεις κυριως αντε και κανα σινεμά...Κι εγω επειδη ειμαι ασχετος δεν ηξερα τι να πω,με ρωταγε για θεατρα κτλ,και δεν ηξερα ουτε που βρισκονται αυτά.....Πρεπει να ξενερωσε η τυπισσα αλλα θα δειξει κι αυριο που θα ξαναμιλησω μαζι της
σιγά, δεν σου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθείς τόσο καιρό, θα στα δείξει όλα αν έχεις και εσύ να δείξεις κάτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom