Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
σιγά, δεν σου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθείς τόσο καιρό, θα στα δείξει όλα αν έχεις και εσύ να δείξεις κάτι
εγω σαν τι να δειξω?
Μονο το πουλί μου εχω να δειξω
Απο γνωσεις περι θεάτρου δεν ξερω την τυφλα μου κι αυτη λογικα θα ξενερωσε ασχημα γι αυτο

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ναι αλλα μου βγηκε ξινό ρε φιλαρακι...Πηρα τηλεφωνο ανταλλαξαμε μηνυματα και μου ειπε οτι αυτη στον ελευθερο χρονο της ασχολειται με θεατρικες παραστασεις κυριως αντε και κανα σινεμά...Κι εγω επειδη ειμαι ασχετος δεν ηξερα τι να πω,με ρωταγε για θεατρα κτλ,και δεν ηξερα ουτε που βρισκονται αυτά.....Πρεπει να ξενερωσε η τυπισσα αλλα θα δειξει κι αυριο που θα ξαναμιλησω μαζι της.
Πρέπει να τηρήσεις την γραμμή του συστήματος μέχρι τέλους. Αν μπεις σε διαδικασία να ακούς τι λέει και να παίρνεις τηλέφωνα να μιλάτε κάργα, δεν θα γαμήσεις. Θα σε καταχωρήσει ως ελεγχόμενο κι αν αρχίσεις να κερνάς η να πληρώνεις κάργα, θα έρθει
κι ο μαλάκας. Δεν πρέπει να γίνεις ελεγχόμενος μαλάκας. Μην πας εκεί μαζί της. Μην πιστεύεις τι λέει. Εξαφανίσου για δύο μέρες και μετά πάρε τηλέφωνο σαν να μην συμβαίνει τίποτα για να ζηλέψει. Πες ότι δεν σε εκφράζει αυτό και μπορείτε να πάτε κάπου αλλού που να αρέσει και στους δύο σας. Κουμάντο θα κανεις εσύ όχι αυτή. Απλά θα είσαι ευγενικός. Μόλις κι αν γαμήσεις, θα εξαφανιστείς (το σιχαίνονται απιστευτα αυτό και έχουν φοβερό κόμπλεξ όλες). Θα εμφανιστείς ξανά μετά από δύο μέρες. Δεν θα ακούς τι λέει. Θα έχεις δουλειές η προτεραιότητες. Δεν έχεις να συζητήσεις τίποτα. Μόλις κι αν δαγκώσει την λαμαρίνα (πολύ πιθανό) θα αλλάξεις ρεπερτόριο και θα γίνεις χειρότερος. Δηλαδή θα της αλλάξεις την Παναγία βάζοντας την να κάνει πράγματα για σένα. Αν την δεις και υποχωρήσει, τότε ίσως αξίζει να σκεφτεις αλλιώς χωρίς όμως να δώσεις χώρο για τίποτα. Αν μάλιστα είναι και Βαλκάνια μην φοβάσαι διότι όλες αυτές είναι καθυστερημένες και κομπλεξικες. Θέλουν έναν νταβατζη της ψυχής τους
για να φέρονται οκ. Αυτή είναι
η γνώμη μου για το πώς θα φερθείς. Ακόμα κι αν είναι καλή, δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Τίποτα απολύτως.
Θα μεταλλαχθεί πιο γρήγορα αν υποχωρήσεις. Βρισκόμαστε σε γυναικοκεντρισμό. Μην το ξεχνάς αυτό.

:rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.120
Πόντοι
9.297
Κορυφαία παράσταση πέρσι , μικρή σκηνή, μικρή παραγωγή. Καλιφόρνια ντρημιν 2 !
Υπάρχει και το πρώτο στο αρχείο του εθνικού.

Με κάτι τέτοια και με κανά oban των 57 βαθμών ρίχνω τις κουλτουριάρες ο γαμιόλης.
Βάζω και κανά ζιβάγκο με αμπέχονο και είμαι ακαταμάχητος.

Μαλάκα εσύ Σαλόνικα .... επειγόντως με κορυφή δάσκαλο χορού 30 ιδιαίτερα ζεμπεκιάς ....
και αμολιέσαι στα μπουζουξίδικα.
Αλλιώς δεν βλέπεις φως !
Πες ότι κυκλοφορείς και με φουλαρια σαν κάτι λουγκρες που κάνουν τους καλλιτέχνες ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.120
Πόντοι
9.297
εισαι σιγουρος οτι οι καγκουρίνες δεν γουσταρουν θέατρα??
και τι γουσταρουν αυτες δηλαδη τοτε??
Οι καγκουρινες δεν νιώθουν από πολιτισμό.
Πολιτισμός για αυτες είναι μόνο οι μαλακίες που ακούνε στα ακουστικά τους δηλαδή γυφτολα'ι'κα και τραπ .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
Πιστευω πως εχει γαμιστρωνα εκει δα στα 50 μετρα και απλα προθερμαινεται :headbaning1:
Εξαρτάται από το πακέτο .
Αν είχε πακέτο .... δεν θα καθόταν σε ταβέρνα μόνος.

Θα έπαιρνε μερικά ποιτικά σάντουϊτς από γκουρμέ σαντουϊτσάδικο .
Θα έτρωγε το πρώτο μεταξύ 2ης και 3ης βίζιτας και το δεύτερο , πριν την παρτούζα με τις επόμενες τέσσερις που θα έπαιρνε όλες μαζί ,
μετά τις τρεις πρώτες που θα έπαιρνε μία μία ........

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Οι καγκουρινες δεν νιώθουν από πολιτισμό.
Πολιτισμός για αυτες είναι μόνο οι μαλακίες που ακούνε στα ακουστικά τους δηλαδή γυφτολα'ι'κα και τραπ .
ναι αλλα εγω που ειμαι πολιτισμένο αγόρι,πως θα ταιριάξω με τις καγκουρίνες ρε συ??

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
Πες ότι κυκλοφορείς και με φουλαρια σαν κάτι λουγκρες που κάνουν τους καλλιτέχνες ...
Αν χρειαστεί τύπε να βγω με καμιά ποιήτρια ή συγγραφέα .... γιατί όχι !
Ενημερωτικά ..... φουλάρι ήταν της γιαγιάς μου .... άντε και της μάνας μου ................

Αυτά που φοράνε οι σκληροί χύστες στο λαιμό , είναι ειδικά διαμορφωμένα .... και έχουν και ειδικό δέσιμο ...
και αγγλιστί .... λέγονται ascot tie ...

Είναι έτσι
510kTNH3oVL._AC_UY1000_.jpg

και δένεται έτσι

Την εποχή του Ιωάννου Μεταξά .... το λέγαν γραβατόνι ....
(και αγγλικά λεγόταν cravat ).

Υ.Γ. Τι σας μαθαίνω ρε γαμιόλες ; Και τσάμπα !
Ούτε ένα μπουκάλι μαλτ δεν κερνάτε ρε χαμούρες.
ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΩ . Σας έκανα ανθρώπους.

και δένεται έτσι !

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.120
Πόντοι
9.297
Αν χρειαστεί τύπε να βγω με καμιά ποιήτρια ή συγγραφέα .... γιατί όχι !
Ενημερωτικά ..... φουλάρι ήταν της γιαγιάς μου .... άντε και της μάνας μου ................

Αυτά που φοράνε οι σκληροί χύστες στο λαιμό , είναι ειδικά διαμορφωμένα .... και έχουν και ειδικό δέσιμο ...
και αγγλιστί .... λέγονται ascot tie ...

Είναι έτσι
510kTNH3oVL._AC_UY1000_.jpg

και δένεται έτσι

Την εποχή του Ιωάννου Μεταξά .... το λέγαν γραβατόνι ....
(και αγγλικά λεγόταν cravat ).

Υ.Γ. Τι σας μαθαίνω ρε γαμιόλες ; Και τσάμπα !
Ούτε ένα μπουκάλι μαλτ δεν κερνάτε ρε χαμούρες.
ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΩ . Σας έκανα ανθρώπους.

και δένεται έτσι !
Ιπι ιπι ουμε σας ευχαριστούμε!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.120
Πόντοι
9.297
ναι αλλα εγω που ειμαι πολιτισμένο αγόρι,πως θα ταιριάξω με τις καγκουρίνες ρε συ??
Τίγκα στον πολιτισμό είσαι αφού δεν διαβάζεις και δεν πας σε θεατρο ...
Εκτός αν έχεις καμμία διαταραχή σε σχέση με διάσπαση προσοχής οπότε πάω πάσο.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
ρε φιλε οκ δεν διαβαζω books και δεν παω σε θέατρα,αλλα βλεπω μπάλα και παω γήπεδο.Δηλαδη το ποδοσφαιρο δεν ειναι πολιτισμός??

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
θα δειξει πως θα παει με την γκομενα αλλα δεν νομιζω να προχωρησει το πραγμα.Αν θελει θέατρα και σινεμά,εγω πρεπει να καθομαι σαν μαλακας και να κανω οτι περναω καλά ενω δεν εχω καμια ορεξη.Για κανα γηπεδο να παμε να δουμε καναν αγωνα δεν νομιζω να ψηνεται η συγκεκριμένη...Δεν ειμαι και σιγουρος αλλα νομιζω πως δεν
Τεσπα βλεπουμε...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Εγώ είδα 2 ζευγάρια χθες.. Με το αμάξι ο γαμιας είχανε παει να πάρουν την ελλεινιδα κάτω από το σπίτι. Και οι 2 ελλεινιδες δεν χαμογελούσαν όταν μπαίνανε στο αμάξι. Φιλί τυπικό και πεταχτο. Σαν να κάνανε αγγαρεία. Καλά αφού δεν είναι ευτυχισμένες με αυτούς τους μαλάκες τι τους κρατάνε? Για τα λεφτά τους? Η δεν τους αλλάζουν γιατί είναι στην ίδια παρέα κύκλο?

Είναι δυνατόν να μπλέκουν με κάτι τέτοιους μαλάκες όταν υπάρχουν πολύ χειρότεροι τους οποίους φτύνουν κατάμουτρα;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ είδα 2 ζευγάρια χθες.. Με το αμάξι ο γαμιας είχανε παει να πάρουν την ελλεινιδα κάτω από το σπίτι. Και οι 2 ελλεινιδες δεν χαμογελούσαν όταν μπαίνανε στο αμάξι. Φιλί τυπικό και πεταχτο. Σαν να κάνανε αγγαρεία. Καλά αφού δεν είναι ευτυχισμένες με αυτούς τους μαλάκες τι τους κρατάνε? Για τα λεφτά τους? Η δεν τους αλλάζουν γιατί είναι στην ίδια παρέα κύκλο?
Ακριβώς ρε μάγκα. Αυτό συμβαίνει. Έχουμε δει και πολύ χειρότερα.
Όταν η γκόμενα σου φέρεται τυπικά είτε κάτι τρέχει είτε σε έχει ως όχημα κτλ. Δύο οι επιλογές.
Είτε την πετάς κάδο
είτε την γράφεις στα παπάρια σου μέχρι να την σουτάρεις με απαξιωτικό γαμήσι. Ας τις έχουν κορώνα
οι ελεγχόμενοι μαλάκες
να κοκορεύονται.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θέλω να βρω κάποιον να μου πει ότι άνοιξε συζήτηση με γκομενα για κάποιο ουσιαστικό θέμα, κλεινοντας την μαζί της με ουσιαστικό τρόπο και εντός θέματος.
Ως γνωστόν μιλούν μόνο για τα υπαρξιακά τους, τα παιδιά τους, την μάνα τους, πως νιώθουν, πως τρώνε, πως το ένα, πως το άλλο κτλ. :2funny:
Δεν υπήρξε ποτέ ουσιαστική συζήτηση με γκομενα. Δεν υπήρξε κανείς να σπάσει (κι) αυτη την θεωρία. Δεν δύναται να υπάρξει. Συνεπώς περνάει κι αυτή η θεωρία στην ελίτ των ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ
και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Οτιδήποτε άλλο είναι εξαίρεση. Δηλαδή
η επιβεβαίωση του κανόνα που έγινε ΑΞΙΩΜΑ!

:rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.120
Πόντοι
9.297
ρε φιλε οκ δεν διαβαζω books και δεν παω σε θέατρα,αλλα βλεπω μπάλα και παω γήπεδο.Δηλαδη το ποδοσφαιρο δεν ειναι πολιτισμός??
Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου..αυτό μην το πεις σε γυναίκα...γιατί εδώ εμείς μπορούμε να δεχτούμε πολλά άλλα έξω είναι αλλιώς.
Να προσέχεις...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ποια τυπαρα μελος ειναι ο μοναχικος λυκος στο 24:55;

Στη μεση ακριβως, σε ενα απο τα πιο πολυσυχναστα δρομακια του κεντρου, ουτε καν καρεκλες απεναντι ετσι για ξεκαρφωμα

Αυτο δεν ειναι σκρινσοτ, ειναι πινακας ζωγραφικης

ΑΡΧΟΝΤΑΣ, ΑΛΟΓΟ, ΚΕΡΒΕΡΟΣ, ΑΙΘΕΡΑΣ :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

1699396599318.png
Θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια για το σχόλιο περί ανύπαρκτων καρεκλών. Δηλαδή πήγε ο άλλος (εκτός αν είναι αφεντικό η τσεκαδόρος) ακριβώς μέσα στην μέση :2funny:να κάτσει δείχνοντας ουσιαστικά ότι ήρθε να φάει και το φαι για αυτόν είναι πολύ ανώτερο της οποιας γκόμενας υπάρχει στον πλανητη. Σαν να λέει ότι θα γαμήσει όταν θα έχει όρεξη να ασχοληθεί .
Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Θα ήθελα να ήμουν εγώ. Δεν είμαι αλλά θα τον μιμηθω. Έχω γνωστούς εκεί να με διευκολύνουν. Ένα μπράβο στον τύπο. :rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
Ωπα, εδω τωρα κατι εχουμε :rolleyes:

Να ειναι σημαδι της μοιρας για καποιο γνωστο μελος; :rolleyes:

1699401707001.png
Φίλε αν δεν τον παρακαλέσει
και δεν είναι κάπως έτσι
697906-800w.jpg

]

δεν έχει καμία ελπίδα η γκόμενα.
Όχι ρε γαμιόλη , δεν τη γαμάει ... τι θες εσύ ;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου..αυτό μην το πεις σε γυναίκα...γιατί εδώ εμείς μπορούμε να δεχτούμε πολλά άλλα έξω είναι αλλιώς.
Να προσέχεις...
Κάτσε ρε τύπε, αν πάει σε κωλόμπαρα με ποιοτική μουσική ή έντεχνο , δεν μετράει για υψηλή κουλτούρα ;
960bf03a90f4469dd5ab-1428189741.jpg

Δεν θυμίζει τον ταξιτζή ντε νίρο ο τύπος ;

Που πήγε τη Θεάρα Σίφιλ Σέπαρντ στο τσοντοσινεμά με πιμπς και το θεωρούσε κυριλέ ;;;;
9I0z.gif

1699435033473.jpeg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom