Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.962
Πόντοι
3.656
Εγώ δέν είμαι τίποτα από αυτά πού λές,αλλά μέ τήν "Ικανότητα" μου ξέρω πάρα πολλά τέτοια άτομα.
Καί λοιπόν ? Δέν βοηθήθηκα ποτέ, μόνο τρικλοποδιές μού έβαζαν -Φυσικά ποτέ δέν ζήτησα τήν βοήθειά τους-

Χωρίς 'βοήθεια'...ειδικά αν είσαι και 30-35+...καταλήγεις όπως ο τύπος που καθόταν μόνος του στην ταβέρνα...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Χωρίς 'βοήθεια'...ειδικά αν είσαι και 30-35+...καταλήγεις όπως ο τύπος που καθόταν μόνος του στην ταβέρνα...
εσυ τη μονη βοηθεια που θες ειναι να βρεθει καμια να σου σηκώσει το τσουτσουνι γιατι εχει μπει μεσα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγώ είμαι στά 55,καί δέν τό έχω βάλει κάτω ποτέ. -Χωρίς καμία βοήθεια, άλλωστε είμαι κατά τών κονέ από άλλους-
Ακόμα καί τώρα σέ πληροφορώ,όπου μέ παίρνει θά τήν πέσω στεγνά.
Τά αποτελέσματα μου δέν είναι τίποτα τό απίθανο,αλλά υπάρχουν αρκετές...θετικές γνωριμίες!
-Φυσικά πάντα σέ ελεγχόμενους χώρους,μαγαζιά κτλ -Οχι χύμα- νά τήν πέσω δέν κολλάω πουθενά-

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.962
Πόντοι
3.656
Εγώ είμαι στά 55,καί δέν τό έχω βάλει κάτω ποτέ. -Χωρίς καμία βοήθεια, άλλωστε είμαι κατά τών κονέ από άλλους-
Ακόμα καί τώρα σέ πληροφορώ,όπου μέ παίρνει θά τήν πέσω στεγνά.
Τά αποτελέσματα μου δέν είναι τίποτα τό απίθανο,αλλά υπάρχουν αρκετές...θετικές γνωριμίες!
-Φυσικά πάντα σέ ελεγχόμενους χώρους,μαγαζιά κτλ -Οχι χύμα- νά τήν πέσω δέν κολλάω πουθενά-

Στα 55...και ξέμπαρκος...που ακριβώς σε παίρνει να την πέφτεις;

Υπάρχουν μαγαζιά που συχνάζουν μοναχικές 50αρες;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.118
Πόντοι
9.297
Άρχοντας...είχε τα αρχιδια να βγει έξω αντί να παραγγείλει μέσω ενός πληκτρολογίου όπως ο μέσος ελληνόφωνος χικικομορι που τρέμει την επαφή με τον έξω κόσμο.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στα 55...και ξέμπαρκος...που ακριβώς σε παίρνει να την πέφτεις;

Υπάρχουν μαγαζιά που συχνάζουν μοναχικές 50αρες;
Ποτέ στήν ζωή μου δέν ήμουν ξέμπαρκος,όπως τό έχεις στό μυαλό σου -Δηλαδή νά πηγαίνω μόνος γιά νά παίξω-
Δέν τήν πέφτω σέ γυναίκα,πάνω από 35-40 χρονών ποτέ!
Γιά μαγαζιά μέ μοναχικές 50άρες δέν ξέρω καί ούτε μέ νοιάζει,διότι δέν απευθύνομαι σέ τέτοιες γυναίκες.
Εγώ παίζω σέ Bar,Club,Μπουζούκια -Τά μπουζούκια τά σιχαίνομαι,αλλά έχει πόλλες μούνες εκεί-

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
972
Πόντοι
81
Άρχοντας...είχε τα αρχιδια να βγει έξω αντί να παραγγείλει μέσω ενός πληκτρολογίου όπως ο μέσος ελληνόφωνος χικικομορι που τρέμει την επαφή με τον έξω κόσμο.
Είναι τα φρένα-γραψε λαθος-χειροφρενα της ελληνικής κοινωνίας ότι αν κάποιος τύπος βρεθεί μόνος του να τρώει, είναι για λυπηση αλλά αν μια γυναίκα βρεθεί να τρώει μόνη της είναι απλά Τετάρτη,δεν θα σχολιαστεί,θα θεωρηθεί φυσικό.Ειναι τέτοιο κατάλοιπο, που το 99% των ερωτήσεων στο πρώτο ραντεβού με γκόμενα θα σε ρωτήσει με αγωνία αν έχεις φίλους κτλ για να σημειώσει κ την αντίστοιχη βαθμολόγηση σου.Και η ερώτηση για οποιαδήποτε είδους σχέση σαμπως έχει σημασία αν έχω ή δεν έχω φίλους; θα την πηδήξω καλύτερα ή χειρότερα;
Ειναι οι μυθοπλασίες κ τροχοπεδια όπως τα ρωσικα κουγκαρς που με ρωταγαν παλιοτερα γιατί δεν παντρεύτηκα ακόμη όντας 30 κι αυτές 45+....πόθεν προκύπτει η ερώτηση κ τι μέλλον θα παιχτεί ανάμεσα μας;Παίζει ρόλο αυτό με το κούγκαρ ή είχαν ελπίδα για σοβαρή δέσμευση;(Ναι μερικά χυσοδοχεια που στις καλές μέρες της νιότης μπορεί κ να πέρασαν από Φυλής, είχαν).
Παιδιά αυτά στο εξωτερικό είναι ξεπερασμένα, οποτεδήποτε άντρας ή γυναίκα μπορεί να κάνει ένα μεσημεριανό διάλειμμα για φαγητο όπως συνηθίζεται κ μετά να συνεχίσει την εργασία του.Δεν ξέρουμε κ δεν χρειάζεται να ξέρουμε γιατί ο τύπος καυλαντισε να κάτσει για φαγητό μόνος του.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.962
Πόντοι
3.656

Απλά κάθομαι και σκέφτομαι

Αν βγει γυναίκα και κάτσει μόνη της,ποσοι θα την πλησιάσουν

Αν βγει άντρας,δεν θα τον πλησιάσει ούτε γάτα...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Σε γήπεδο με αγώνες μπάντμιντον( μην με ρωτήσεις σε ποια ομάδα παίζει αυτός...) υπάρχει πολιτισμός σίγουρα .
Σε αθλήματα επαφής δεν θα το έλεγα...
για ποδοσφαιρο μιλάμε αγαπητέ φιλε,που ειναι και το κορυφαιο αθλημα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.961
Πόντοι
6.946
Είναι τα φρένα-γραψε λαθος-χειροφρενα της ελληνικής κοινωνίας ότι αν κάποιος τύπος βρεθεί μόνος του να τρώει, είναι για λυπηση αλλά αν μια γυναίκα βρεθεί να τρώει μόνη της είναι απλά Τετάρτη,δεν θα σχολιαστεί,θα θεωρηθεί φυσικό.Ειναι τέτοιο κατάλοιπο, που το 99% των ερωτήσεων στο πρώτο ραντεβού με γκόμενα θα σε ρωτήσει με αγωνία αν έχεις φίλους κτλ για να σημειώσει κ την αντίστοιχη βαθμολόγηση σου.Και η ερώτηση για οποιαδήποτε είδους σχέση σαμπως έχει σημασία αν έχω ή δεν έχω φίλους; θα την πηδήξω καλύτερα ή χειρότερα;
Ειναι οι μυθοπλασίες κ τροχοπεδια όπως τα ρωσικα κουγκαρς που με ρωταγαν παλιοτερα γιατί δεν παντρεύτηκα ακόμη όντας 30 κι αυτές 45+....πόθεν προκύπτει η ερώτηση κ τι μέλλον θα παιχτεί ανάμεσα μας;Παίζει ρόλο αυτό με το κούγκαρ ή είχαν ελπίδα για σοβαρή δέσμευση;(Ναι μερικά χυσοδοχεια που στις καλές μέρες της νιότης μπορεί κ να πέρασαν από Φυλής, είχαν).
Παιδιά αυτά στο εξωτερικό είναι ξεπερασμένα, οποτεδήποτε άντρας ή γυναίκα μπορεί να κάνει ένα μεσημεριανό διάλειμμα για φαγητο όπως συνηθίζεται κ μετά να συνεχίσει την εργασία του.Δεν ξέρουμε κ δεν χρειάζεται να ξέρουμε γιατί ο τύπος καυλαντισε να κάτσει για φαγητό μόνος του.
Νομίζεις ότι αυτοί που τα λένε βγήκαν ποτέ στο εξωτερικό; Ούτε στην διπλανή πόλη δεν πήγαν πολλοί.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
972
Πόντοι
81
Ποτέ στήν ζωή μου δέν ήμουν ξέμπαρκος,όπως τό έχεις στό μυαλό σου -Δηλαδή νά πηγαίνω μόνος γιά νά παίξω-
Δέν τήν πέφτω σέ γυναίκα,πάνω από 35-40 χρονών ποτέ!
Γιά μαγαζιά μέ μοναχικές 50άρες δέν ξέρω καί ούτε μέ νοιάζει,διότι δέν απευθύνομαι σέ τέτοιες γυναίκες.
Εγώ παίζω σέ Bar,Club,Μπουζούκια -Τά μπουζούκια τά σιχαίνομαι,αλλά έχει πόλλες μούνες εκεί-
Αυτό τοτε προϋποθέτει αντίστοιχη παρέα αντρική για να βγαίνεις σε νυχτομαγαζα εφόσον δεν είσαι μοναχικός λύκος οπως λες.
Οι περισσότεροι κάποιας ηλικίας 40+ είναι παντρεμένοι κ από αυτούς που ξέρω τους έχουν βάλει κοριό στο σωβρακο οι γυναίκες τους.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Να σταθώ σε αυτό το σημείο:
Το να χαίρεστε μερικοί που δολοφονούνται γυναίκες επειδή δεν σας κάθονται λόγω της κακής ή μέτριας εξωτερικής σας εμφάνισης,του αγύμναστου σώματος κλπ δείχνει τρομερή σκατοψυχιά και απύθμενο κόμπλεξ.

Δεν φταίει εκείνη που θα προτιμήσει τον ωραίο ή που δεν εκτιμάει "καλά παιδιά" όπως θεωρείτε εσείς τον εαυτό σας(καλά παιδιά δεν είστε,γιατί αν ήσαστε τότε δεν θα χαιρόσαστε με τέτοια φαινόμενα).

Εν ολίγοις δικό σας είναι το πρόβλημα και όχι της άτιμης κοινωνίας κλπ.
Όπως τα λες δεν είναι καλά παιδιά.

Απλά δεν έχουν το θάρρος που χρειάζεται να βγουν από το παιδικό τους δωμάτιο και έτσι νομίζουν πως είναι καλά παιδιά.

Γιατί αν δουν ότι είναι άχρηστοι και αυτός είναι ο λόγος που δε γαμάνε , μάλλον πάνε για πέτρα στο λαιμό και κολύμπι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.962
Πόντοι
3.656
Καλά μη νομίζεις, μπορεί να τρώνε πεσιματα κάθε μέρα αλλα στο τέλος καταλήγουν με τον μαλακοκαυλη ασχημουλη από τη παρέα τους, που γνώρισαν με κονε

Ίσα ίσα που κι ένας άντρας χωρίς μεγάλη κοινωνικότητα,καμια αντίστοιχη θα ψάχνει να βρει.

Αν η άλλη έχει 200 φίλους/γνωστούς κι αυτός...1-2,προφανώς δεν έχει τύχη

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτό τοτε προϋποθέτει αντίστοιχη παρέα αντρική για να βγαίνεις σε νυχτομαγαζα εφόσον δεν είσαι μοναχικός λύκος οπως λες.
Οι περισσότεροι κάποιας ηλικίας 40+ είναι παντρεμένοι κ από αυτούς που ξέρω τους έχουν βάλει κοριό στο σωβρακο οι γυναίκες τους.
Σχεδόν ποτέ δέν βγαίνω μέ άνδρες -Πολύ σπάνια-
Μόνο...μέ γυναίκα!

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.105
Πόντοι
1.056
Ναι αλλά Ελλάδα οι ελλεινιδες θα προτιμήσουν κάποιον από τη παρέα κύκλο τους.. Πάρα κάποιον που θα θέλει να σπονσοραρει. Ειναι πιο μεγάλη η δύναμη του προξενιου, κύκλου κοινής παρέας..οπως και να έχει οι γυναίκες εδώ Ελλάδα είναι σίγουρα κατώτερης ποιότητας.. Ποσες είναι οι ωραιες? 1,2 στις δέκα? (και πολλές λέω)

Απλά λέω οτι παλιά δεν μπορούσες να σπονσοράρεις έτσι εύκολα είχες συνέπειες.Αν σε τσάκωνε ο αδερφός της δεσποινίδας να τη γαμάς κινδύνευες με κουμπούρι ή αλλιώς έπρεπε να την αποκαταστήσεις.Ενώ τώρα χάρη στο φεμινισμό γαμάς ελευθέρως χωρίς υποχρεώσεις.
Υστερα άντε να κάνεις daygame το 60.Μάλλον μέσα θα σε έχωναν.Πολύ πιο δύσκολο να βρεις σπονσορέτς χώρια που όλο το μπλοκ ήταν θεόκλειστο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.962
Πόντοι
3.656
Ποσες φορές τον παίζεις μαζί μου μωρη πουστολομπροκενα-γλυφομούνα;Τόσα χρόνια κολλημένη μαζί μου,τοσα ποστ μόνο για μένα,πάνε να βρεις κανα γκόμενο επιτέλους ρε να ξεκολλήσεις απο μένα

Τι κολλημα είναι αυτο ρε πουστη

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Σκατιλα σκέτη είναι...δεν είναι παρουσίαση βιβλίου.
ναι απλα το θεμα ειναι οτι επειδη εγω ειμαι ασχετος απο βιβλία κτλ. αντε να καταλάβει η γκομενα οτι δεν ξερω τιποτα απο αυτα.θα ξενερωσει,ειδικά μαλιστα αν ερθει στο δωμάτιο μου καμια μερα για σεξ και δει διάφορα πραγματα ισως υποψιαστει οτι ειμαι οργανωμένος οπαδός ομαδας...Εκει ειναι που θα φυγει τρέχοντας η πολιτισμένη...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom