Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Ποσες φορές τον παίζεις μαζί μου μωρη πουστολομπροκενα-γλυφομούνα;Τόσα χρόνια κολλημένη μαζί μου,τοσα ποστ μόνο για μένα,πάνε να βρεις κανα γκόμενο επιτέλους ρε να ξεκολλήσεις απο μένα

Τι κολλημα είναι αυτο ρε πουστη
Aπ ότι έχω καταλάβει σε ζηλεύει τύπε, επειδή είσαι νέος, όμορφος, επιτυχημένος. :confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στο ελλαντα γκόμενα μόνο μέσω κύκλου κοινής παρέας η μόνο μέσω σπονσορινγκ βρίσκεις. Αν δεν το καταλαβαίνεις δε φταίω εγω
Τί νά καταλάβω ?
Δέν ζώ στήν Ελλάδα,γκόμενα βγάζεις μόνο μέ τήν "Ικανότητα" σου.
Αν περιμένεις νά σού κάνουν κονέ γιά νά βρείς, θά γεράσεις καί...τίποτα δέν θά γίνει.
-Μόνο μέ καμία άσχημη,ημίτρελη,γεροντοπαράξενη θά σέ φτιάξουν-

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.118
Πόντοι
9.297
ναι απλα το θεμα ειναι οτι επειδη εγω ειμαι ασχετος απο βιβλία κτλ. αντε να καταλάβει η γκομενα οτι δεν ξερω τιποτα απο αυτα.θα ξενερωσει,ειδικά μαλιστα αν ερθει στο δωμάτιο μου καμια μερα για σεξ και δει διάφορα πραγματα ισως υποψιαστει οτι ειμαι οργανωμένος οπαδός ομαδας...Εκει ειναι που θα φυγει τρέχοντας η πολιτισμένη...
Υπάρχει γύρω στο 30% πιθανότητα να υποστηρίζετε την ίδια ομάδα.
Εγώ είμαι ανένταχτος οπαδός γιατί έχω κι άλλα ενδιαφέροντα πέρα από τα αθλητικά.Η ένταξη σε συνδέσμους είναι από μόνο του κάτι που μαρτυρά όχι ιδιαίτερα υψηλό πολιτιστικό επίπεδο.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
972
Πόντοι
81
Σχεδόν ποτέ δέν βγαίνω μέ άνδρες -Πολύ σπάνια-
Μόνο...μέ γυναίκα!
Αφού καταφέρνεις να βγάλεις γκόμενα με γυναίκα δίπλα σου συγχαρητήρια πραγματικά.Το έχω ξαναγράψει ο γυναικείος εγωισμός είναι ένα κεφάλαιο από μόνο του.Δεν πάει να είναι ψηλή, κοντή,άσχημη,ωραία, ελεύθερη, παντρεμένη κοκ,συνήθως όταν ξέρει ότι την χρησιμοποιείς για κατάκτηση άλλης ή δεν της δίνεις την πρέπουσα προσοχή βγάζει ζήλεια κ κακία.Δες πως κάνουν όταν κολακεύεις κάποια μπροστά σε άλλες για κάτι πάνω της,ντύσιμο,χτένισμα κ δεν κάνεις αντίστοιχο κοπλιμαν στις άλλες.Ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον απαιτείται πολλές φορές και την ωραία κ την μπαλοτσα να την εξυψώσεις σε κούκλα μου,αλλιώς σου ανοίγουν μέτωπο.Ειναι κάτι σε έμμεση ώθηση και βοηθάς σε καλό κλίμα συνεργασίας κ να βγαίνει η δουλειά όμορφα.Και έχω παρατηρήσει σε δημόσιες υπηρεσίες κ τράπεζες αν μιλήσεις ομορφα σε αντικειμενικά άσχημη υπάλληλο τυχαίνεις άμεσης εξυπηρέτησης ίσως λόγο απροσδοκητης απήχησης.Βλεπεις το πρόσωπο τους πως λάμπει στιγμιαία.Δεν κοστίζει κάτι κ είναι κ ευχάριστο εδώ που τα λέμε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Άρχοντας...είχε τα αρχιδια να βγει έξω αντί να παραγγείλει μέσω ενός πληκτρολογίου όπως ο μέσος ελληνόφωνος χικικομορι που τρέμει την επαφή με τον έξω κόσμο.
ΑΡΧΟΝΤΑΣ! ΑΙΘΕΡΑΣ! ΚΕΡΒΕΡΟΣ! ΑΛΟΓΟ! ΤΙΤΑΝΑΣ! :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.962
Πόντοι
3.656
Δέν τήν πέφτω σέ γυναίκα,πάνω από 35-40 χρονών ποτέ!

Με τι προσόντα όμως στα 55;

Μικροδείχνεις;

Εισαι πλούσιος;

Μια 35-40 δηλαδή,γιατί θα προτιμήσει εσένα κι όχι έναν συνομήλικό της...ή μικρότερο;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506

Μικροδείχνεις;

Εισαι πλούσιος;

Μια 35-40 δηλαδή,γιατί θα προτιμήσει εσένα κι όχι έναν συνομήλικό της...ή μικρότερο;
A ρε κακομοίρη σαντμαν, θα γεράσεις και δε θα καταλάβεις γιατί δε γαμησες ΠΟΤΕ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.962
Πόντοι
3.656
ΑΡΧΟΝΤΑΣ! ΑΙΘΕΡΑΣ! ΚΕΡΒΕΡΟΣ! ΑΛΟΓΟ! ΤΙΤΑΝΑΣ! :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Δηλαδή αν ήσουν με παρέα...σ'ένα μαγαζί που είχε μόνο τραπέζια με παρέες...κι αυτός καθόταν σ'ένα τραπέζι μόνος του...θα έλεγες στην παρέα σου να ένας άρχοντας και τιτάνας; :think:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δηλαδή αν ήσουν με παρέα...σ'ένα μαγαζί που είχε μόνο τραπέζια με παρέες...κι αυτός καθόταν σ'ένα τραπέζι μόνος του...θα έλεγες στην παρέα σου να ένας άρχοντας και τιτάνας; :think:

Εννοειται. Παντα σεβομαι τους μοναχικους/μονους

Εξωτερικο ειναι εξαιρετικα συνηθες.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
τύπε γιατι δεν παιρνεις συμβουλές απο τα αλανια δω μεσα να γινεις αλφα μεηλ, να μπορεις να μπουκαρεις στα νήματα των μποτανων και να χώνεις καλημέρες ωνασου κλπ; :undecided::undecided::undecided:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
'ολα γίνονται, δεν ειδες ο πλευρης με γκομενα με τη μιση του ηλικία?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αφού καταφέρνεις να βγάλεις γκόμενα με γυναίκα δίπλα σου συγχαρητήρια πραγματικά.Το έχω ξαναγράψει ο γυναικείος εγωισμός είναι ένα κεφάλαιο από μόνο του.Δεν πάει να είναι ψηλή, κοντή,άσχημη,ωραία, ελεύθερη, παντρεμένη κοκ,συνήθως όταν ξέρει ότι την χρησιμοποιείς για κατάκτηση άλλης ή δεν της δίνεις την πρέπουσα προσοχή βγάζει ζήλεια κ κακία.Δες πως κάνουν όταν κολακεύεις κάποια μπροστά σε άλλες για κάτι πάνω της,ντύσιμο,χτένισμα κ δεν κάνεις αντίστοιχο κοπλιμαν στις άλλες.Ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον απαιτείται πολλές φορές και την ωραία κ την μπαλοτσα να την εξυψώσεις σε κούκλα μου,αλλιώς σου ανοίγουν μέτωπο.Ειναι κάτι σε έμμεση ώθηση και βοηθάς σε καλό κλίμα συνεργασίας κ να βγαίνει η δουλειά όμορφα.Και έχω παρατηρήσει σε δημόσιες υπηρεσίες κ τράπεζες αν μιλήσεις ομορφα σε αντικειμενικά άσχημη υπάλληλο τυχαίνεις άμεσης εξυπηρέτησης ίσως λόγο απροσδοκητης απήχησης.Βλεπεις το πρόσωπο τους πως λάμπει στιγμιαία.Δεν κοστίζει κάτι κ είναι κ ευχάριστο εδώ που τα λέμε.
Πάντα όταν πηγαίνω σέ ένα μαγαζί συνοδεύω μία γκόμενα -Αν δέν παίζει γκόμενα,σπάνια βγαίνω με άνδρες τά τελευταία χρόνια-
Αν πρόκειται γιά Bar η Club η επιλογή είναι πάντα δική μου,διότι ξέρω τούς χώρους πολύ καλά.
Στά μπουζούκια η σέ παραμφερείς νυχτερινά μαγαζιά,η επιλογή είναι πάντα τών γυναικών,γνωρίζω κάποιο σχετικό κόσμο εκεί...καί πηγαίνουμε!

Μικροδείχνεις;

Εισαι πλούσιος;

Μέ τί προσόντα?
Κοίτα δέν είμαι ο αρμόδιος γιά νά απαντήσω σέ αυτό,αλλά γιά χάρη τής συζήτησης θά τό κάνω,
τό look μου είναι πολύ νεανικό όπως καί η διάθεσή μου είναι άριστη,χρήματα έχω αλλά δέν είμαι πλούσιος.Ζώ...άνετα πάντως!

Γιατί θά προτιμήσει εμένα ?
Διότι ο 35-40άρης,θά πρέπει νά κρατιέται σέ πολύ δυνατό επίπεδο εμφανισιακά -Πράγμα αρκετά δύσκολο-
Καί φυσικά νά έχει τήν εμπειρία,τό χιούμορ,αλλά καί τά κονέ πού έχω εγώ στά μαγαζιά -Είναι ένα σοβαρό πλεονέκτημα αυτό-

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Υπάρχει γύρω στο 30% πιθανότητα να υποστηρίζετε την ίδια ομάδα.
Εγώ είμαι ανένταχτος οπαδός γιατί έχω κι άλλα ενδιαφέροντα πέρα από τα αθλητικά.Η ένταξη σε συνδέσμους είναι από μόνο του κάτι που μαρτυρά όχι ιδιαίτερα υψηλό πολιτιστικό επίπεδο.
Οχι ρε κούλαρε...Δεν σημαινει οτι εμεις οι οργανωμένοι οπαδοι δεν ειμαστε σωστοι κοινωνικά.Δηλαδη τι θεωρεις?Οτι ειμαστε βάρβαροι σαν ατομα? Παντως σε οτι αφορά την γκομενα δεν την κοβω καν να ασχολειται με ομαδες πόσο μαλλον να δεχτει οτι θα εχει συντροφο φανατικό οργανωμένο οπαδο ομαδας.Οποτε ειναι ζητημα χρονου να σπάσω μαζι της.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.962
Πόντοι
3.656
Εννοειται. Παντα σεβομαι τους μοναχικους/μονους

Εξωτερικο ειναι εξαιρετικα συνηθες.

Εσύ τους σέβεσαι,αλλά όλοι...δεν είναι εσύ

Η πλειοψηφία έχει την αντίθετη άποψη

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Τί νά καταλάβω ?
Δέν ζώ στήν Ελλάδα,γκόμενα βγάζεις μόνο μέ τήν "Ικανότητα" σου.
Αν περιμένεις νά σού κάνουν κονέ γιά νά βρείς, θά γεράσεις καί...τίποτα δέν θά γίνει.
-Μόνο μέ καμία άσχημη,ημίτρελη,γεροντοπαράξενη θά σέ φτιάξουν-
:think:
Σε πολλά ποστς σου γράφεις σαν να ζεις στην Ελλάδα πχ «εδώ στην Ελλάδα, μπλαμπλα»
Πηγαινοέρχεσαι στο εξωτερικό;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.118
Πόντοι
9.297
Μόνο που τόλμησε να βγει και δεν παρήγγειλε από έναν άψυχο κατάλογο μέσω ενός πληκτρολογιου είναι ΗΡΩΑΣ.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Για spill the tea!
Μίλα,πες τα όλα.
Δε ξέρω ρε φίλε.

Κάποιος που βγάζει τόσο αρνητισμό και δεν προσπαθεί ,χρόνια τώρα ,και ακόμα δεν έχει αυτοκτονήσει , ίσως απλά δεν έχει αποδεχτεί ότι είναι αδερφή και για αυτό ψειρίζει τα πάντα και βρίσκει εμπόδια συνέχεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom