Αφού καταφέρνεις να βγάλεις γκόμενα με γυναίκα δίπλα σου συγχαρητήρια πραγματικά.Το έχω ξαναγράψει ο γυναικείος εγωισμός είναι ένα κεφάλαιο από μόνο του.Δεν πάει να είναι ψηλή, κοντή,άσχημη,ωραία, ελεύθερη, παντρεμένη κοκ,συνήθως όταν ξέρει ότι την χρησιμοποιείς για κατάκτηση άλλης ή δεν της δίνεις την πρέπουσα προσοχή βγάζει ζήλεια κ κακία.Δες πως κάνουν όταν κολακεύεις κάποια μπροστά σε άλλες για κάτι πάνω της,ντύσιμο,χτένισμα κ δεν κάνεις αντίστοιχο κοπλιμαν στις άλλες.Ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον απαιτείται πολλές φορές και την ωραία κ την μπαλοτσα να την εξυψώσεις σε κούκλα μου,αλλιώς σου ανοίγουν μέτωπο.Ειναι κάτι σε έμμεση ώθηση και βοηθάς σε καλό κλίμα συνεργασίας κ να βγαίνει η δουλειά όμορφα.Και έχω παρατηρήσει σε δημόσιες υπηρεσίες κ τράπεζες αν μιλήσεις ομορφα σε αντικειμενικά άσχημη υπάλληλο τυχαίνεις άμεσης εξυπηρέτησης ίσως λόγο απροσδοκητης απήχησης.Βλεπεις το πρόσωπο τους πως λάμπει στιγμιαία.Δεν κοστίζει κάτι κ είναι κ ευχάριστο εδώ που τα λέμε.
Πάντα όταν πηγαίνω σέ ένα μαγαζί συνοδεύω μία γκόμενα -Αν δέν παίζει γκόμενα,σπάνια βγαίνω με άνδρες τά τελευταία χρόνια-
Αν πρόκειται γιά Bar η Club η επιλογή είναι πάντα δική μου,διότι ξέρω τούς χώρους πολύ καλά.
Στά μπουζούκια η σέ παραμφερείς νυχτερινά μαγαζιά,η επιλογή είναι πάντα τών γυναικών,γνωρίζω κάποιο σχετικό κόσμο εκεί...καί πηγαίνουμε!
Με τι προσόντα όμως στα 55;
Μικροδείχνεις;
Εισαι πλούσιος;
Μια 35-40 δηλαδή,γιατί θα προτιμήσει εσένα κι όχι έναν συνομήλικό της...ή μικρότερο;
Μέ τί προσόντα?
Κοίτα δέν είμαι ο αρμόδιος γιά νά απαντήσω σέ αυτό,αλλά γιά χάρη τής συζήτησης θά τό κάνω,
τό look μου είναι πολύ νεανικό όπως καί η διάθεσή μου είναι άριστη,χρήματα έχω αλλά δέν είμαι πλούσιος.Ζώ...άνετα πάντως!
Γιατί θά προτιμήσει εμένα ?
Διότι ο 35-40άρης,θά πρέπει νά κρατιέται σέ πολύ δυνατό επίπεδο εμφανισιακά -Πράγμα αρκετά δύσκολο-
Καί φυσικά νά έχει τήν εμπειρία,τό χιούμορ,αλλά καί τά κονέ πού έχω εγώ στά μαγαζιά -Είναι ένα σοβαρό πλεονέκτημα αυτό-