Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Λάθος...
Εύκολα βλέπεις παραλία στην Θεσσαλονίκη ενώ στην Αθήνα σε τρώνε οι δρόμοι.
Εγώ στον Πειραιά είχα φρικαρει με τους Πακηδες που δούλευαν σε φαγαδικα...σε ποια χώρα βρέθηκα ;Απορούσα...το ίδιο και στα περίπτερα της Ομόνοιας.
Να μην ξεχάσω και το ότι δεν έφαγα όλο μου το φαγητό με τις πακομουρακλες που κυκλοφορούσαν εκεί μέσα στο φαγαδικο που εκατσα...

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Μηπως μιλησατε για παιδια και της ειπες κατι αντιθετο σε αυτο που θελει;

Η το χρονοδιαγραμμα για γαμο, κλπ;

Οι περισσοτερες γυναικες ειναι αυστηρες σε θεματα γαμου
Με ρώτησε αν θα παντρευτούν σε εκκλησία...τις είπα ότι δεν το προτιμώ...και αν το κάνω για το τυπικό της υπόθεσης..με ρωτούσε αν θέλω παιδιά..τις είπα ότι δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ευτυχία...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
βλαδιμηρος Α...Με το ταξι...και τα ντοκουμεντα με γκομενες που εγραφα τιντερ-μπαντου
Γιεααα...γουελκομ Μπακ..τι έγινε σε μπαναρε καμμία που "θίχτηκε" από κάτι που έγραψες;

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Τυπε θα σου δωσω μια συμβουλη:

Μην της κανεις το δωρο να "κλαφτεις" πως θελεις να συνεχισετε, κλπ και να σε θεωρει δεδομενο τις επομενες εβδομαδες
Αφου ητανε ξεκαθαρη, αποδεξου το και μην εκδηλωνεις απολυτως τιποτα για συναισθηματα και σκεψεις απο δω και περα

Στοιχηματιζω πως εντος μερικων εβδομαδων, αντε εντος τριμηνου θα σου στειλει μηνυμα να το ξαναπροσπαθησετε

Μεινε ΠΑΓΟΣ, ΒΟΥΝΟ, ΘΩΡΗΚΤΟ, μην απαντας σε μηνυματα, κλησεις, τιποτα. Αν τυχον ανταμωσετε η καποιος κοινος γνωστος ρωτησει αδιακριτα, λεγε κοφτες φρασεις οπως "με τη Μαρια τελειωσαμε, προχωραω παρακατω τη ζωη μου" μονο αυτο και τελος

Στην ιδια, μονο ΟΚ, Ενταξει, ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΙΣΩΣ, ΤΑ ΛΕΜΕ. Ποτε μηνυμα με πανω απο 10 γραμματα
Έχω κλαφτει σε εισαγωγικά..είπα τα επιχειρήματα μου ήδη...αλλά φυσικά είναι κάθετη..δεν θα ξανά επικοινωνήσω...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656
Είναι μοναχοπαίδι...αλλά είναι πολύ με της φίλες της...και έχει μεγάλο κύκλο..σε αντίθεση με μένα που έχω δύο φίλους...είμαι κλειστός σαν χαρακτήρας

Οι περισσότερες σου βγάζουν κατευθείαν κόκκινη κάρτα αν δεν έχεις κύκλο.Άλλο αν μετά σε κάνουν να τους ξεκόψεις

Αν είσαι μόνο με 1-2 φίλους...με σοσιαλ που ανεβάζεις κάτι και στα σχολιάζουν μόνο αυτοί...πρέπει να βρεις και κάτι αντίστοιχο σε γυναίκα.

Είναι κάποια πράγματα (εμπειρία,εισόδημα,κύκλος) που αν υπερτερεί η γυναίκα,θα σε καπελώσει αργά ή γρήγορα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Μήπως πήγε να κάνει αγιασμό..αν ήταν παραμονή Φώτων π.χ. η του Σταυρού είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό.
Έχω ακούσει για αγιασμό σε ιδρύματα...
Kαμμια σχεση. Χειμωνας ηταν. Και αυτος περιφεροταν μονος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Οι περισσότερες σου βγάζουν κατευθείαν κόκκινη κάρτα αν δεν έχεις κύκλο.Άλλο αν μετά σε κάνουν να τους ξεκόψεις

Αν είσαι μόνο με 1-2 φίλους...με σοσιαλ που ανεβάζεις κάτι και στα σχολιάζουν μόνο αυτοί...πρέπει να βρεις και κάτι αντίστοιχο σε γυναίκα.

Είναι κάποια πράγματα (εμπειρία,εισόδημα,κύκλος) που αν υπερτερεί η γυναίκα,θα σε καπελώσει αργά ή γρήγορα
Nαι αλλά και δεν παντρεύονται τους φίλους τους μια που "ταιριάζουν"...:confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
Κολλάτε πολύ στην τοποθεσία. Εντός ελλάδος, δεν έχει τρελές διαφορές.
Αν είσαι πέφτουλας και πας μπουζούκια .... και αθήνα θα φας και σαλόνικα θα φας ... και λάρισα σίγουρα.

Ο πάτος είναι κρήτη και ρόδο και μικρά νησιά. Ψωλαρίες και αρχιδόκαμποι .
Στη ρόδο βέβαια ο μπαρόκ με τις κατσίκες είναι κομπλέ.
Πόσο σου έχει βγει η πούτσα από το λαρύγγι ρε μαλακα, ΠΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΟΣΟ;;;;;

Μλκ, που τα γούστα που κάνουμε στην Κρήτη σε ΜΙΑ ΣΑΙΖΟΝ δεν τα έχεις κάνει σε ΟΛΗ τη μίζερη ζωή σου;;;;

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Πόσο σου έχει βγει η πούτσα από το λαρύγγι ρε μαλακα, ΠΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΟΣΟ;;;;;

Μλκ, που τα γούστα που κάνουμε στην Κρήτη σε ΜΙΑ ΣΑΙΖΟΝ δεν τα έχεις κάνει σε ΟΛΗ τη μίζερη ζωή σου;;;;
Α εσείς είστε οι 2 μαλάκες που μαλώνανε και παλιά και έλεγε ο ένας ότι τον στραπονιάζει η γυναίκα του?
Γουστάρω
Συνεχίστε.
Σκέφτομαι αφού μπαίνω που μπαίνω για να γελάω να φτιάξω μια σελίδα στο insta και να ανεβάζω τα λεγόμενα όλων εδώ μέσα.
Άνετα θα έπιανε 10κ followers σε 10-20 μέρες.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21

Α κάτσε δηλαδή, είσαι σαν ανάποδο γαμώτο, δεν έχεις φίλους, δεν έχεις ζωή, κοινώς είσαι ένα βήμα πριν την αυτοκτονία αλλά θες να έχεις δίπλα σου μια νορμάλ γκόμενα?
Ε και δεν το έλεγες τόσο καιρό ρε μερακλή μου να σε φτιάξουμε?
Τι πιο νορμάλ...κατά τα άλλα οι ελληνίδες είναι delusional. Μάλλον το έχουμε σαν λαός.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εσύ φίλε και μόνο που είσαι ταξιτζής ξερεις πως σε βλέπουνε οι ελλεινιδες? Μην πω καλύτερα.. Το βλέπεις πως σε αντιμετωπίζουνε.. Οπότε μην τις δικαιολογεις.
Αν δεν έχεις λεφτά ούτε να σε φτισουνε σε βλέπουνε σαν λάθος της κοινωνια(δεν ε
τυπε κοιταξε να δεις δεν δικαιολογω καμια γυναικα.Και ξερω πολυ καλα πως μου φερονται εκτος και εντος δουλειας..Αυτα τα ξερω δεν μου λες κατι καινουργιο.Ενα πραγμα θα σου πω μονο..οσες γκομενες εχω γαμησει στη ζωη μου (δεν εχει σημασια ποσες,ασε το νουμερο)αν τους ελεγα οτι εχω ταξι δε θα γαμουσα καμια....μα καμια χωρις υπερβολες.Μου πηρε χρονια για να το καταλαβω γιατι οταν αγορασα τη πρωτη αδεια στα 27 και βγηκα για δουλεια,ημουν αθωος,....δεν πηγαινε το μυαλο μου στο γιατι.Αλλα και παλι δεν εχει σημασια.Τις ξερω τις γυναικες μην αγχωνεσαι.Ξερω πως σκεφτονται

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656
Α κάτσε δηλαδή, είσαι σαν ανάποδο γαμώτο, δεν έχεις φίλους, δεν έχεις ζωή, κοινώς είσαι ένα βήμα πριν την αυτοκτονία αλλά θες να έχεις δίπλα σου μια νορμάλ γκόμενα?
Ε και δεν το έλεγες τόσο καιρό ρε μερακλή μου να σε φτιάξουμε?
Τι πιο νορμάλ...κατά τα άλλα οι ελληνίδες είναι delusional. Μάλλον το έχουμε σαν λαός.

Για τον εαυτό σου μιλάς ρε μαλάκα;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
εμενα με νευριαζει ασχετως επαγγελματος μιλαω καθαρα για τη προσωπικοτητα του καθενος,το πως σε ανντιμετωπιζει ο κοσμος αναλογα με το τι δουλεια κανεις...μπορει εγω να ειμαι αυτος που ειμαι πχ και να πω ταξι
και να λενε μεσα τους (αυτος θα ειναι κανενας τελειωμενος) που ειναι οι περισσοτεροι δεν αντιλεγω.Και απο την αλλη να εχει να κανει με καποιον απεναντι του που κανει ενα επαγγελμα με περισσότερο κυρος και να ειναι
ενας μαλακας και μισος

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
παιδια θελω την γνωμη σας.
Οταν βγαινω για καφέ η για πρωτο ραντεβου με γκομενα οκ εννοειται θα ντυθω στην τριχα σαν σωστος τζεντλεμαν,απλα θεωρειται οτι το να φορεσω και παπιγιόν θα μου δωσει αλλη αξια στα ματια της??
Εχω παρατηρησει και στο εξωτερικο οτι οι ανδρες που βγαινουν ραντεβου με γυναικα πρωτη φορα και φορανε παπιγιόν,σχεδον παντα τις γοητευουν.
Δεν ξερω κατα τ αλλα τι συμβολιζει βεβαια και γιατι το φοράνε? δειχνει κυρίλα κι ετσι?αυτο δεν το εχω καταλαβει βασικα...
Τεσπα θελω τις γνωμες σας γιατι παιζει να βγω ραντεβου με μια αμεσα που μιλαμε στο Instagram
Πως προτεινετε να της εμφανιστω στο πρωτο ραντεβου?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
παιδια θελω την γνωμη σας.
Οταν βγαινω για καφέ η για πρωτο ραντεβου με γκομενα οκ εννοειται θα ντυθω στην τριχα σαν σωστος τζεντλεμαν,απλα θεωρειται οτι το να φορεσω και παπιγιόν θα μου δωσει αλλη αξια στα ματια της??
Εχω παρατηρησει και στο εξωτερικο οτι οι ανδρες που βγαινουν ραντεβου με γυναικα πρωτη φορα και φορανε παπιγιόν,σχεδον παντα τις γοητευουν.
Δεν ξερω κατα τ αλλα τι συμβολιζει βεβαια και γιατι το φοράνε? δειχνει κυρίλα κι ετσι?αυτο δεν το εχω καταλαβει βασικα...
Τεσπα θελω τις γνωμες σας γιατι παιζει να βγω ραντεβου με μια αμεσα που μιλαμε στο Instagram
Πως προτεινετε να της εμφανιστω στο πρωτο ραντεβου?
Αν σε δει με παπιγιόν μην περιμένεις να κάνει κίνηση να πληρώσει το ο,τιδηποτε ,ούτε καν ένα μπουκαλάκι νερό.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Αν σε δει με παπιγιόν μην περιμένεις να κάνει κίνηση να πληρώσει το ο,τιδηποτε ,ούτε καν ένα μπουκαλάκι νερό.
ρε φιλε θα με τρελανεις??τι να πληρωσει πρωτο ραντεβου?? Τι ειμαι εγω κανας αλητης ή κανας γυφτος να την αφησω να πληρωσει?? Τα θες και τα λες?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Νά ξέρεις ότι σχέδον οι μισές γκόμενες στόν πλανήτη,κάποιον τόν "Ερωτεύονται" από τήν φωνή του.
Είναι...πολύ σημαντικό αυτό!
Ισχύει αυτό σε κάποιο βαθμό. Η φωνή παίζει ρόλο στον άνδρα. Αν μιλάς σαν τον Ταμπάκη, δεν γίνεται δουλειά. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom