Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (7 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81
Ειχα ενα γνωστο ζευγαρι παντρεμενο, πολυ αγαπημενο, κωλος και βρακι και ανεβαζαν συνεχεια φωτο απο εξοδους, τραπεζια, κλπ πολλα εκ των οποιων σε μεγαλες παρεες, κλπ

Σε καποια φαση βλεπω φωτο αυτης με αλλον, ψαχνω να δω τι παιζει, και ειδα πως εχουν χωρισει, αυτη πλεον ειναι με αλλον και εχει σβησει ΟΛΕΣ τις φωτογραφιες που ειχε μαζι του απ το προφιλ της και γενικα οτιδηποτε θυμιζει οτι ητανε καποτε μαζι.

Μπαινω και στο δικο του προφιλ και βλεπω μονο μια αναρτηση του (απο εκει που ανεβαζαν καθε μερα οταν ηταν μαζι), μετα απο πολλους μηνες, μονος του, εμφανως αδυνατισμενος, σα να ερεψε

Η μοιρα του χωρισμενου και της χωρισμενης :(
Γενικά,αυτό που έχω διαπιστώσει ο ίδιος,είναι ότι όταν κάτι διατυμπανίζεις πολύ είτε ως μονάδα είτε ως ζευγάρι τότε είναι στο τέλος του και προσπαθείς να το διασώσεις επιζητώντας μάταια ενέσεις θαυμασμού από τρίτους σχετικά με ρηχά πράγματα, φωτογραφίες από πιάτα, βόλτες κτλ.Αυτο φυσικά μπορεί να ισχύει και σε ζευγάρια μια προσπάθεια να ξεχαστούν σοβαρότερα προβλήματα της σχέσης ή ένας μικροψωλης που διατυμπανίζει πόσο γαμιας είναι με βίζιτες ή ανεβάζοντας ψεύτικες φωτογραφίες κτλ.Ειναι για λυπηση,βλέπω τέτοια ζευγάρια και λέω είναι θέμα χρόνου ο χωρισμός.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Αφού δεν αυτοκτόνησε,πάλι καλά
Ακριβως.γνωστο το εργο.Οι γυναικες μετα τον χωρισμο ειναι μια χαρα στα καλυτερα τους αλλα ο ανδρας χανει την γη απο τα πόδια του.Ετσι ειναι δυστυχως.ΓΙατι αυτες οτι ωρα θελουν βρισκουν να γαμηθουν ,ο ανδρας ομως οχι

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.862
Πόντοι
3.656
Ακριβως.γνωστο το εργο.Οι γυναικες μετα τον χωρισμο ειναι μια χαρα στα καλυτερα τους αλλα ο ανδρας χανει την γη απο τα πόδια του.Ετσι ειναι δυστυχως.ΓΙατι αυτες οτι ωρα θελουν βρισκουν να γαμηθουν ,ο ανδρας ομως οχι

Χάνει τη γη...ο ανάρχιδος άντρας.

Ο κανονικός...ψάχνει για την επόμενη

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
το γεγονος οτι μετα απο εναν χωρισμο απο σχεση μακροχρόνια κι οχι της πλακας,κανει την γυναικα να συνεχιζει πανευτυχης την ζωη της με τον επομενο ενω ο ανδρας να νιωθει σκουπιδι και σε ακραιες περιπτωσεις να καταληγει ακομα και σε αλκοολισμο και πολλα αλλα λογω καταθλιψης δειχνει ποιό απο τα δυο φυλα ειναι ευαισθητο κατα βαθος και ποιό ειναι σκληροπετσο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χάνει τη γη...ο ανάρχιδος άντρας.

Ο κανονικός...ψάχνει για την επόμενη
ναι αλλα αν ζεις επαρχια δεν βρισκεις γκομενα φιλε τοσο ευκολα την επομενη μερα ....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.862
Πόντοι
3.656
το γεγονος οτι μετα απο εναν χωρισμο απο σχεση μακροχρόνια κι οχι της πλακας,κανει την γυναικα να συνεχιζει πανευτυχης την ζωη της με τον επομενο ενω ο ανδρας να νιωθει σκουπιδι και σε ακραιες περιπτωσεις να καταληγει ακομα και σε αλκοολισμο και πολλα αλλα λογω καταθλιψης δειχνει ποιό απο τα δυο φυλα ειναι ευαισθητο κατα βαθος και ποιό ειναι σκληροπετσο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι αλλα αν ζεις επαρχια δεν βρισκεις γκομενα φιλε τοσο ευκολα την επομενη μερα ....

Υπάρχει κάτι που λέγεται εγωισμός

Όταν βλέπεις ότι η γκόμενα αρχίζει να είναι αλλού...δεν την παρακαλάς.Την διώχνεις πρώτος εσύ.Κι ας ήσασταν μαζί χρόνια.

Αυτά βέβαια αν είσαι άντρας...και όχι ανδρείκελο

Όποιος είναι το δεύτερο...πάει την παρακαλάει και ξεφτιλίζεται,γίνεται αλκοολικός,αυτοκτονεί κλπ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Ειχα ενα γνωστο ζευγαρι παντρεμενο, πολυ αγαπημενο, κωλος και βρακι και ανεβαζαν συνεχεια φωτο απο εξοδους, τραπεζια, κλπ πολλα εκ των οποιων σε μεγαλες παρεες, κλπ

Σε καποια φαση βλεπω φωτο αυτης με αλλον, ψαχνω να δω τι παιζει, και ειδα πως εχουν χωρισει, αυτη πλεον ειναι με αλλον και εχει σβησει ΟΛΕΣ τις φωτογραφιες που ειχε μαζι του απ το προφιλ της και γενικα οτιδηποτε θυμιζει οτι ητανε καποτε μαζι.

Μπαινω και στο δικο του προφιλ και βλεπω μονο μια αναρτηση του (απο εκει που ανεβαζαν καθε μερα οταν ηταν μαζι), μετα απο πολλους μηνες, μονος του, εμφανως αδυνατισμενος, σα να ερεψε

Η μοιρα του χωρισμενου και της χωρισμενης :(
Κι εγώ εξεταστικές όταν ήμουν φοιτητής, είχα ρέψει .
Υπήρχαν μέρες που είχα πάει 4 φορές στο ίδιο μπουρδέλο .
Τότε ήταν που μου είχε πει η τσατσά

"εσένα να σου βάλουμε ένα ρατζάκι στο σαλόνι να μη ταλαιπωρείσαι πήγαινε έλα ; "

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.862
Πόντοι
3.656

Αυτό δεν ε΄χει καμια σημασία.

Αν σε χωρίσει η γκόμενα και την παρακαλάς...ακόμα και σε βραχονησίδα να μένεις...εισαι ξεφτίλας και τιποτένιος

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σε γενικές γραμμές να ξέρετε ότι όσο περισσότερο βρισίδι σας ρίχνει μια γκόμενα σε χωρισμό, σημαίνει ότι την ενοχλεί. Εμείς πάλι οφείλουμε να στεκόμαστε στο ύψος μας.
Σε τρία μόλις λεπτά την έχουμε αποδομισει ολόκληρη :2funny: και δεν ασχολούμαστε ξανά.
Όταν η άλλη σας ζαλίζει τ αρχίδια κτλ και δεν βλέπετε φως, θα χωρίζετε και θα βγάζετε δηλητήριο έτσι ώστε να νιώθει μειονεκτικά η άλλη. Μια κι έξω η δουλειά. Αν το συνεχίσετε, δεν γίνεστε πιστευτοί.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καναλι ΑΛΦΑ , εκπομπη Μανεση.

Ρεπορταζ στην εξοχη . Ρωταει 2 γυναικες στη σκηνη που κανουν καμπινγκ, με τα παιδια.
δημοσιογραφος <Τι θα φατε; Τι μαγειρεψατε;>
γυναικα <Ο αντρας τωρα μαγειρευει.>
δημοσιογραφος <Α, τους βαλατε τωρα που ειστε εξω να μαγειρεψουν.>
γυναικα <Οχι, και στο σπιτι ο αντρας ειναι μαγειρας. Αυτος μαγειρευει.>
Πρόκειται για την ενδόμυχη ανάγκη της γυναίκας να δείχνει ότι πατάει πόδι.
Το σωστό ζευγάρι πρέπει να βοηθιεται μεταξύ του.
Οι λέξεις κι ο τρόπος έχουν βαρυτητα. Άλλο είναι να πει μια γυναίκα ότι την βοηθάει
ο σύζυγός της κι άλλο ότι τον έχει κάνει μάγειρα.
Δεν είδα το στιγμιότυπο αλλά αν το είπε περιπαικτικά, τότε
ο άνδρας έπρεπε να απαντήσει κάτι τέτοιο (ακόμα και μπροστά στο πανελλήνιο): "αν δεν μαγείρευα εγώ μωρη σαβούρα, όλο το εισόδημά μας θα πήγαινε στο ντιλιβερι". Και μετά ας χωρίσουν. Σιγά τα ωα. Έτσι κι αλλιώς και μαζί που είναι αν έχουν φτάσει εκεί χωρισμένοι είναι. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το μεσημέρι ανέβηκα Κυψέλη για καφέ. Συγκεκριμένα Φωκίωνος. Όλα τα μαγαζιά ήταν από άδεια έως μισογεμάτα. Ζευγάρια λίγα κι αυτά εντελώς ανομοιόμορφα. Πολλές μοναχικές παρέες ανδρών και γυναικών.
Ωστόσο στα λίγα ζευγάρια που κάθονταν, βασίλευε
η βουβαμάρα και το διαρκές παίξιμο στα τηλέφωνά τους. :2funny: Μπορώ μετά βεβαιότητας να πω ότι μόνο ένα ζευγάρι έδειχνε νορμάλ κι αυτό ήταν ένα ζευγάρι πουστηδων που έκαναν γλυκές μεταξύ τους.
Όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια είχαν βγει απλά για να συνυπάρχουν. Θα έλεγε κανείς ότι είναι από τσακωμένοι έως εχθροί. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλο το κέντρο της Αθήνας προσφέρεται μόνο για γαμήσι. Ανά πάσα στιγμή βρίσκεις να την πέσεις σε γκόμενες, πουτάνες, τραβελια, πουστηδες κτλ.
Από διασκέδαση ποιότητας, είναι ένα μεγάλο μηδενικό. Δεν υπάρχει ούτε ένα μαγαζί να συγκεντρώνει κόσμο
της προκοπής. Δύστυχοι, ταλαίπωροι και καταφρονεμενοι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες.
Κλέφτες, πρεζακηδες, πιστολάδες, τσιλιαδόροι
και μαχαιροβγάλτες συμπληρώνουν το παζλ.
Μια πόλη χαβούζα μόνο
για γαμήσι και εμπόριο κάθε είδους.

:2funny:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Χτες τα έσπασα με μια ελεεινιδα... γνωριστήκαμε πριν κανένα 2 χρόνια στην αρχή μόνο για σεξ..μετά δέθηκαμε αρχίσαμε και μέναμε σχεδόν μαζί...την τελευταία εβδομάδα ξαφνικά από το αγάπη μου και το είμαι ερωτευμένη...έγινε στο ότι δεν ταιριάζουμε,έχω πάρει την απόφαση μου...κτλ κτλ...δεν αλλάζει αυτό...μην προσπαθείς...μέχρι και φταις που βγήκαμε μου είπε το απίστευτο ότι βγήκα για να δω πως θα είμαι όταν σε δω..πως βρίσκεται αυτές τις συμπεριφορές;
Αν και απάντησαν οι φίλοι παραπάνω:
Μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο. Της απάντησα, χωρίς να δείξω ότι συγχύστηκα (είχα συγχυστεί όμως) :
"Αν το σκέφτηκες καλά, τότε εντάξει".
Σε λίγες μέρες επικοινώνησε πάλι...Βέβαια για μένα είχε ραγίσει το γυαλί, το "πρασπαθήσαμε", αλλά ήταν προδιαγεγραμμένο πλέον. Είμαι εγκεφαλικός τύπος, δεν ξεχνώ. Στην ουσία, εγώ δεν προσπάθησα καν. Σε μαρτύριο υπέβαλλα τον εαυτό μου, μπας και...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν και απάντησαν οι φίλοι παραπάνω:
Μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο. Της απάντησα, χωρίς να δείξω ότι συγχύστηκα (είχα συγχυστεί όμως) :
"Αν το σκέφτηκες καλά, τότε εντάξει".
Σε λίγες μέρες επικοινώνησε πάλι...Βέβαια για μένα είχε ραγίσει το γυαλί, το "πρασπαθήσαμε", αλλά ήταν προδιαγεγραμμένο πλέον. Είμαι εγκεφαλικός τύπος, δεν ξεχνώ. Στην ουσία, εγώ δεν προσπάθησα καν. Σε μαρτύριο υπέβαλλα τον εαυτό μου, μπας και...
Σύμφωνα με την Ντονάλντια συλλογιστική που παραθέτει επιχειρηματα και αποδείξεις έχουμε κι εδώ στάνταρ γεγονός και δεδομένα.
Όταν ένα ζευγάρι δεν επανορθώσει σχεδόν αμέσως η πολύ σύντομα την κατάσταση μετά τον χωρισμό, αυτό σημαίνει ότι ο χωρισμός είναι τελειωτικος. Αν τα ξαναφτιάξουν μετά από καιρό είναι για να περνάει η ώρα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Σύμφωνα με την Ντονάλντια συλλογιστική που παραθέτει επιχειρηματα με αποδείξεις έχουμε κι εδώ στάνταρ γεγονός και δεδομένα.
Όταν ένα ζευγάρι δεν επανορθώσει σχεδόν αμέσως η πολύ σύντομα την κατάσταση μετά τον χωρισμό, αυτό σημαίνει ότι ο χωρισμός είναι τελειωτικος. Αν τα ξαναφτιάξουν μετά από καιρό είναι για να περνάει η ώρα.

Προσωπικά για εμένα, παύει η σχέση και μόνο που έγινε η σκέψη χωρισμού.
Πόσο μάλλον που εκφράστηκε.
Εγώ δεν ανακάμπτω ποτέ. Σωστό ή λάθος, δεν ξέρω...Έτσι είμαι πάντως.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αν ο καθε τυπος ελεγε στην καθε ανθυπομετρια λαλακισμενη- καταμουτρα: Δεν σε εχω αναγκη. Και δεν θα σπαταλησω για παρτυ σου ουτε ενα καφε των 5e. Γιατι με αλλα 5e που θα παει κι ο δικος μου καφες, παω στα μπου. και ριχνω εναν. Χωρις σπασουαρ και λογια της πλωρης.
Καμία αντίρρηση σέ αυτό έχεις απόλυτο δίκιο,όμως αυτό θά τό πεί ένας περπατημένος άνδρας ένας γνώστης,όχι οι "Μισοριξιές" πού τό παίζουν μάγκες.
Επίσης μήν ξεχνάς καί όλους τούς χειροκροτητές τών Social,πού είναι 40-50 καί 60 χρονών καί περιμένουν νά βγάλουν γκόμενα...από τό Internet.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Χτες τα έσπασα με μια ελεεινιδα... γνωριστήκαμε πριν κανένα 2 χρόνια στην αρχή μόνο για σεξ..μετά δέθηκαμε αρχίσαμε και μέναμε σχεδόν μαζί...την τελευταία εβδομάδα ξαφνικά από το αγάπη μου και το είμαι ερωτευμένη...έγινε στο ότι δεν ταιριάζουμε,έχω πάρει την απόφαση μου...κτλ κτλ...δεν αλλάζει αυτό...μην προσπαθείς...μέχρι και φταις που βγήκαμε μου είπε το απίστευτο ότι βγήκα για να δω πως θα είμαι όταν σε δω..πως βρίσκεται αυτές τις συμπεριφορές;
Οι συμπεριφορές αυτές προυπήρχαν στήν σχέση σου -2 χρόνια είναι αυτά- απλά η "έκανες" ότι δέν σέ ενοχλούσαν,
η ήσουν "παθιασμένος" μαζί της σέ ένα βαθμό.Ισως νά έλεγες άσε καί θά δούμε τί θά γίνει,μήν τσακώθώ τώρα...καί χάσω τήν γκόμενα κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom