Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.911
- Πόντοι
- 1.346
Τουλάχιστον καβαλιέται απο κώλο;Εκδιδεται
Γιατί λέει ότι δεν μπορεί να χέσει...
Τουλάχιστον καβαλιέται απο κώλο;Εκδιδεται
Σιγουρα με το αναλογο τιμημαΤουλάχιστον καβαλιέται απο κώλο;
Γιατί λέει ότι δεν μπορεί να χέσει...
Πολύ καλή τοποθέτηση...ακριβώς έτσι!Αυτό δεν ε΄χει καμια σημασία.
Αν σε χωρίσει η γκόμενα και την παρακαλάς...ακόμα και σε βραχονησίδα να μένεις...εισαι ξεφτίλας και τιποτένιος
Γενικώς οι γυναίκες λένε διάφορα για να τεσταρουν αντιδράσεις. Οπότε μην σε ενοχλουν οι αναφορές περί χωρισμού κτλ αλλά μόνο οι πράξεις που σε φέρνουν κάτω από την θέση νούμερο 1.Προσωπικά για εμένα, παύει η σχέση και μόνο που έγινε η σκέψη χωρισμού.
Πόσο μάλλον που εκφράστηκε.
Εγώ δεν ανακάμπτω ποτέ. Σωστό ή λάθος, δεν ξέρω...Έτσι είμαι πάντως.
Μιλάω για σχέσεις με συναίσθημα πάντα.Γενικώς οι γυναίκες λένε διάφορα για να τεσταρουν αντιδράσεις. Οπότε μην σε ενοχλουν οι αναφορές περί χωρισμού κτλ αλλά μόνο οι πράξεις που σε φέρνουν κάτω από την θέση νούμερο 1.
Αν νιώθεις νούμερο 1 από το "υπηρετικό προσωπικό" άσε όποια θέλει να τραγουδάει με σκέψεις και παπαριές. Μπορείς να δοκιμάσεις την μέθοδο "λευκό χαρτί". Αν η άλλη είναι παντρεμένη που απατά τον άνδρα της, πουτάνα ή οτιδήποτε άλλο με "ποινικό παρελθόν" δεν το ξεχνάς ποτέ κι απλά γαμάς γιατί είναι ήδη αναξιόπιστη. Μόνο αν είναι "λευκό χαρτί" έχει (μόλις) μία ευκαιρία.
Όπως πάντα, εξαιρέσεις υπερσπάνιες.
Εννοώ την ατέλειωτη ανασφάλεια που τις διακατέχει ώστε 25 ώρες το 24ωρο να νιώθουν επιβεβαιωμενες με ηλίθια τσιγκλισματα κτλ.Μιλάω για σχέσεις με συναίσθημα πάντα.
Αν κάποια με βάλει στο τζόγο να σκεφτώ ότι μπορεί να με χωρίσει, έστω και τύπου τεστ, έχει τελειώσει.
Πρόσεξε, δεν το λέω εγωιστικά...Ούτε καν! Απλά χαλιέμαι και δεν έχει νόημα για μένα.
Αν το δεχτώ, το επόμενο που θα περιμένω θα είναι "εντάξει, πηδήχτηκα και με το γείτονα, πειράζει;"
Άλλο ένα τεστ, ε;
Άσε, τα τεστ στα λύκεια και στα πανεπιστήμια, εγώ δεν τα μπορώ.
Φαντάσου να σου έλεγε "πηδήχτηκα με τον σαντμαν"Μιλάω για σχέσεις με συναίσθημα πάντα.
Αν κάποια με βάλει στο τζόγο να σκεφτώ ότι μπορεί να με χωρίσει, έστω και τύπου τεστ, έχει τελειώσει.
Πρόσεξε, δεν το λέω εγωιστικά...Ούτε καν! Απλά χαλιέμαι και δεν έχει νόημα για μένα.
Αν το δεχτώ, το επόμενο που θα περιμένω θα είναι "εντάξει, πηδήχτηκα και με το γείτονα, πειράζει;"
Άλλο ένα τεστ, ε;
Άσε, τα τεστ στα λύκεια και στα πανεπιστήμια, εγώ δεν τα μπορώ.
Αν θέλει να με τεστάρει, μπορεί να πει "πήγα για καφέ με μία φίλη και ένας μαλάκας μας έκανε καμάκι".Εννοώ την ατέλειωτη ανασφάλεια που τις διακατέχει ώστε 25 ώρες το 24ωρο να νιώθουν επιβεβαιωμενες με ηλίθια τσιγκλισματα κτλ.
Αυτά συμβαίνουν. Είναι εγκεφαλικά ανάπηρες οπότε ας δείξουμε συμπόνοια
σε αυτό.
Στα πιο χοντρά είναι αυτονόητο ότι δεν γίνεται παζάρι.
Ετσι ακριβως. Οι λεξεις "χωρισμος" και "διαζυγιο" απαξ και ακουστουν δεν υπαρχει μετα επιστροφη. Ακομα και αν δεν ερθει ο χωρισμος, τα πραγματα δεν ειναι ποτε ξανα ιδιαΑν θέλει να με τεστάρει, μπορεί να πει "πήγα για καφέ με μία φίλη και ένας μαλάκας μας έκανε καμάκι".
Να δει αν ζηλέψω, ας πούμε.
Αλλά όταν η κουβέντα πάει σε χωρισμό, τότε δύο πράγματα έρχονται στο μυαλό μου:
- Θέλει να χωρίσει.
- Θέλει να με υποτάξει.
Και δεν τα μπορώ αυτά, χάνεται κάθε εκτίμηση που έχω.
Αν θες να χωρίσεις, απλά το ανακοινώνεις και ΦΕΥΓΕΙΣ.
Αν συντρέχουν λόγοι για να φύγει, είναι ΣΟΒΑΡΟΙ, που δεν αντιστρέφονται.
Φαντάσου να σου έλεγε "πηδήχτηκα με τον σαντμαν"
Εκεί παίζει και να αυτοκτονούσα.
Πρέπει να μετράμε καλάΑν θέλει να με τεστάρει, μπορεί να πει "πήγα για καφέ με μία φίλη και ένας μαλάκας μας έκανε καμάκι".
Αλλά όταν η κουβέντα πάει σε χωρισμό, τότε δύο πράγματα έρχονται στο μυαλό μου:
- Θέλει να χωρίσει.
- Θέλει να με υποτάξει.
Και δεν τα μπορώ αυτά, χάνεται κάθε εκτίμηση που έχω.
Αν θες να χωρίσεις, απλά το ανακοινώνεις και ΦΕΥΓΕΙΣ.
Αν συντρέχουν λόγοι για να φύγει, είναι ΣΟΒΑΡΟΙ, που δεν αντιστρέφονται.
Ποια είναι η μέθοδος λευκό χαρτί;Γενικώς οι γυναίκες λένε διάφορα για να τεσταρουν αντιδράσεις. Οπότε μην σε ενοχλουν οι αναφορές περί χωρισμού κτλ αλλά μόνο οι πράξεις που σε φέρνουν κάτω από την θέση νούμερο 1.
Αν νιώθεις νούμερο 1 από το "υπηρετικό προσωπικό" άσε όποια θέλει να τραγουδάει με σκέψεις και παπαριές. Μπορείς να δοκιμάσεις την μέθοδο "λευκό χαρτί". Αν η άλλη είναι παντρεμένη που απατά τον άνδρα της, πουτάνα ή οτιδήποτε άλλο με "ποινικό παρελθόν" δεν το ξεχνάς ποτέ κι απλά γαμάς γιατί είναι ήδη αναξιόπιστη. Μόνο αν είναι "λευκό χαρτί" έχει (μόλις) μία ευκαιρία.
Όπως πάντα, εξαιρέσεις υπερσπάνιες.
Δεν είναι μέθοδος.Ποια είναι η μέθοδος λευκό χαρτί;
Δεν έχεις ποτέ εμπιστοσύνη σε πλάσμα με βυζιά που έχει "ποινικό παρελθόν". Δηλαδή παντρεμένη γκόμενα που απατά τον άνδρα της είναι αυστηρά και μόνο για γαμήσι. Δεν είναι λευκό χαρτί. Όπως και πουτάνα η βρωμόμουνο που γαμιέται εδώ κι εκεί δεν είναι λευκό χαρτί άρα είναι μόνο για γαμήσι. Συνεπώς δεν τους έχεις εμπιστοσύνη ποτέ. Εμπιστοσύνη έχεις μόνο σε οποια σε νοιάζει ενώ παράλληλα και ταυτόχρονα κάνει πράγματα για σέναΠοια είναι η μέθοδος λευκό χαρτί;
Ναι, τυπικά δεν το λες μέθοδο. Πρόκειται για σκεπτικό.Δεν είναι μέθοδος.
Σημαίνει αν έχει ξαναδώσει δικαίωμα η γκόμενα, αν έχει μητρώο με λίγα λόγια.
Το πιο αστείο από όλα είναι ότι δεν είναι καν κλώνοι μου οι άλλοι. Πόσο θέλω να μπει ένας mod να το επιβεβαιώσει να κλάψουμε στα γέλια.Φτιαξε κανα κλώνο ακομα εσύ και ασε τον σαντμαν
Δεν χρειάζεται να στο πει αυτό για να δει αν ζηλεύεις. Αν ζηλέψεις τη γκόμενα , επειδή θα σου πει ότι της έκαναν καμάκι σε καφετέρια,Αν θέλει να με τεστάρει, μπορεί να πει "πήγα για καφέ με μία φίλη και ένας μαλάκας μας έκανε καμάκι".