Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.911
Πόντοι
1.346
Άρα θα την έχουν καβαλήσει μικροψώληδες ως και νορμάλ σάηζ γιατί αλλιώς θα έπασχε από ακράτεια :confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτό δεν ε΄χει καμια σημασία.

Αν σε χωρίσει η γκόμενα και την παρακαλάς...ακόμα και σε βραχονησίδα να μένεις...εισαι ξεφτίλας και τιποτένιος
Πολύ καλή τοποθέτηση...ακριβώς έτσι! :hi:

Η μεγαλύτερη τιμωρία είναι,νά τήν αφήσεις στόν άλλο!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Προσωπικά για εμένα, παύει η σχέση και μόνο που έγινε η σκέψη χωρισμού.
Πόσο μάλλον που εκφράστηκε.
Εγώ δεν ανακάμπτω ποτέ. Σωστό ή λάθος, δεν ξέρω...Έτσι είμαι πάντως.
Γενικώς οι γυναίκες λένε διάφορα για να τεσταρουν αντιδράσεις. Οπότε μην σε ενοχλουν οι αναφορές περί χωρισμού κτλ αλλά μόνο οι πράξεις που σε φέρνουν κάτω από την θέση νούμερο 1.
Αν νιώθεις νούμερο 1 από το "υπηρετικό προσωπικό" :2funny:άσε όποια θέλει να τραγουδάει με σκέψεις και παπαριές. Μπορείς να δοκιμάσεις την μέθοδο "λευκό χαρτί". Αν η άλλη είναι παντρεμένη που απατά τον άνδρα της, πουτάνα ή οτιδήποτε άλλο με "ποινικό παρελθόν" δεν το ξεχνάς ποτέ κι απλά γαμάς γιατί είναι ήδη αναξιόπιστη. Μόνο αν είναι "λευκό χαρτί" έχει (μόλις) μία ευκαιρία.
Όπως πάντα, εξαιρέσεις υπερσπάνιες. :rockon:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.442
Πόντοι
456
Γενικώς οι γυναίκες λένε διάφορα για να τεσταρουν αντιδράσεις. Οπότε μην σε ενοχλουν οι αναφορές περί χωρισμού κτλ αλλά μόνο οι πράξεις που σε φέρνουν κάτω από την θέση νούμερο 1.
Αν νιώθεις νούμερο 1 από το "υπηρετικό προσωπικό" :2funny:άσε όποια θέλει να τραγουδάει με σκέψεις και παπαριές. Μπορείς να δοκιμάσεις την μέθοδο "λευκό χαρτί". Αν η άλλη είναι παντρεμένη που απατά τον άνδρα της, πουτάνα ή οτιδήποτε άλλο με "ποινικό παρελθόν" δεν το ξεχνάς ποτέ κι απλά γαμάς γιατί είναι ήδη αναξιόπιστη. Μόνο αν είναι "λευκό χαρτί" έχει (μόλις) μία ευκαιρία.
Μιλάω για σχέσεις με συναίσθημα πάντα.
Αν κάποια με βάλει στο τζόγο να σκεφτώ ότι μπορεί να με χωρίσει, έστω και τύπου τεστ, έχει τελειώσει.
Πρόσεξε, δεν το λέω εγωιστικά...Ούτε καν! Απλά χαλιέμαι και δεν έχει νόημα για μένα.
Αν το δεχτώ, το επόμενο που θα περιμένω θα είναι "εντάξει, πηδήχτηκα και με το γείτονα, πειράζει;"
Άλλο ένα τεστ, ε;
Άσε, τα τεστ στα λύκεια και στα πανεπιστήμια, εγώ δεν τα μπορώ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν κάποια με βάλει στο τζόγο να σκεφτώ ότι μπορεί να με χωρίσει, έστω και τύπου τεστ, έχει τελειώσει.
Πρόσεξε, δεν το λέω εγωιστικά...Ούτε καν! Απλά χαλιέμαι και δεν έχει νόημα για μένα.
Αν το δεχτώ, το επόμενο που θα περιμένω θα είναι "εντάξει, πηδήχτηκα και με το γείτονα, πειράζει;"
Άλλο ένα τεστ, ε;
Εννοώ την ατέλειωτη ανασφάλεια που τις διακατέχει ώστε 25 ώρες το 24ωρο να νιώθουν επιβεβαιωμενες με ηλίθια τσιγκλισματα κτλ.
Αυτά συμβαίνουν. Είναι εγκεφαλικά ανάπηρες οπότε ας δείξουμε συμπόνοια
σε αυτό. :2funny:
Στα πιο χοντρά είναι αυτονόητο ότι δεν γίνεται παζάρι.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Άλλο ένα τεστ, ε;
Φαντάσου να σου έλεγε "πηδήχτηκα με τον σαντμαν"
Εκεί παίζει και να αυτοκτονούσα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.442
Πόντοι
456
Εννοώ την ατέλειωτη ανασφάλεια που τις διακατέχει ώστε 25 ώρες το 24ωρο να νιώθουν επιβεβαιωμενες με ηλίθια τσιγκλισματα κτλ.
Αυτά συμβαίνουν. Είναι εγκεφαλικά ανάπηρες οπότε ας δείξουμε συμπόνοια
σε αυτό. :2funny:
Στα πιο χοντρά είναι αυτονόητο ότι δεν γίνεται παζάρι.
Αν θέλει να με τεστάρει, μπορεί να πει "πήγα για καφέ με μία φίλη και ένας μαλάκας μας έκανε καμάκι".
Να δει αν ζηλέψω, ας πούμε.
Αλλά όταν η κουβέντα πάει σε χωρισμό, τότε δύο πράγματα έρχονται στο μυαλό μου:
- Θέλει να χωρίσει.
- Θέλει να με υποτάξει.
Και δεν τα μπορώ αυτά, χάνεται κάθε εκτίμηση που έχω.
Αν θες να χωρίσεις, απλά το ανακοινώνεις και ΦΕΥΓΕΙΣ.
Αν συντρέχουν λόγοι για να φύγει, είναι ΣΟΒΑΡΟΙ, που δεν αντιστρέφονται.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αν θέλει να με τεστάρει, μπορεί να πει "πήγα για καφέ με μία φίλη και ένας μαλάκας μας έκανε καμάκι".
- Θέλει να χωρίσει.
- Θέλει να με υποτάξει.
Ετσι ακριβως. Οι λεξεις "χωρισμος" και "διαζυγιο" απαξ και ακουστουν δεν υπαρχει μετα επιστροφη. Ακομα και αν δεν ερθει ο χωρισμος, τα πραγματα δεν ειναι ποτε ξανα ιδια

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
- Θέλει να χωρίσει.
- Θέλει να με υποτάξει.
Πρέπει να μετράμε καλά
και σωστά όσο μπορούμε.
Στην περίπτωση βέβαια που μας νοιάζει.
Αυτό είναι όλο. Δηλαδή η κουβέντα περί χωρισμού μιας παντρεμένης που την έχεις γκόμενα δεν έχει καμία σχέση με την κουβέντα μιας ελεύθερης. Η παντρεμένη όταν την πει θεωρείται εντελώς αναξιόπιστη (εξάλλου είναι ήδη ως πακέτο)
και κούφια διότι μπορεί να θέλει να δει τι και πώς ή να αρχίζει η αποκόλληση από τον άνδρα της όπου πλησιάσει περισσότερο εσένα. Το έχουν αυτό. Τοτε εμφανίζει συμπτώματα ψυχικού τραλαλά. :2funny:Στην περίπτωση της ελεύθερης δίνεις ένα τικ σημασία παραπάνω αλλα και πάλι μπορεί να θέλει να δει πως την βλέπεις. Γενικώς μην τους δίνεις σημασία εκτός αν οι κουβέντες τους συνδυάζονται με αλλαγή συμπεριφοράς. Πάντα υπό την αίρεση ότι σε νοιάζει.

:rockon:

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Ποια είναι η μέθοδος λευκό χαρτί;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.442
Πόντοι
456

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ποια είναι η μέθοδος λευκό χαρτί;
Δεν έχεις ποτέ εμπιστοσύνη σε πλάσμα με βυζιά που έχει "ποινικό παρελθόν". Δηλαδή παντρεμένη γκόμενα που απατά τον άνδρα της είναι αυστηρά και μόνο για γαμήσι. Δεν είναι λευκό χαρτί. Όπως και πουτάνα η βρωμόμουνο που γαμιέται εδώ κι εκεί δεν είναι λευκό χαρτί άρα είναι μόνο για γαμήσι. Συνεπώς δεν τους έχεις εμπιστοσύνη ποτέ. Εμπιστοσύνη έχεις μόνο σε οποια σε νοιάζει ενώ παράλληλα και ταυτόχρονα κάνει πράγματα για σένα
και δεν δίνει δικαιώματα. Δηλαδή όταν έχεις ενδείξεις
ή αποδείξεις. Βασικά δεν πρέπει ποτέ να έχεις εμπιστοσύνη σε καμία αλλά επειδή αυτό δεν δύναται
να συμβεί ως άτοπο μακροχρονια, δίνουμε ευκαιρίες.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι καλύτερες όμως γκόμενες είναι ΑΥΤΕΣ!!! Μόλις τις ολοκλήρωσα.

IMG_20231029_233757.jpg

:2funny:

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Φτιαξε κανα κλώνο ακομα εσύ και ασε τον σαντμαν
Το πιο αστείο από όλα είναι ότι δεν είναι καν κλώνοι μου οι άλλοι. Πόσο θέλω να μπει ένας mod να το επιβεβαιώσει να κλάψουμε στα γέλια.

Ά ρε σάντμαν μέχρι και σε αυτό μίζερος.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Δεν χρειάζεται να στο πει αυτό για να δει αν ζηλεύεις. Αν ζηλέψεις τη γκόμενα , επειδή θα σου πει ότι της έκαναν καμάκι σε καφετέρια,
σε έχει καταλάβει πολύ πιο πριν , από άλλους παράγοντες. Ένας τυχαίος από τους πολλούς. Κάποιος που ζηλεύει για αυτό , θα έχει ατριμάριστες μασχάλες . Με τρίμα επάνω. Φέτας. Έπειτα κάπου θα είχε ακούσει για το σεξουαλικό παρελθόν του. Με κατσίκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom