Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.975

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οποιος εχει αξια, θα πετυχει κι εδω.
Τα αλλοθι των λουζερς και των τεμπεληδων δεν μας αφορουν
Μόνος του θά πετύχει ?
Η θά χρειαστεί νά φιλήσει,άχρηστες καί αμόρφωτες...κατουρημένες ποδιές ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μόνος του θά πετύχει ?
Η θά χρειαστεί νά φιλήσει,άχρηστες καί αμόρφωτες...κατουρημένες ποδιές ?
Ε ναι...
Για καθε λυση, βρισκουμε παντα ενα προβλημα.
Ειναι τοσο πληκτικα και προβλεψιμα τα επιχειρηματα των αχρηστων.
Αν θεωρεις οτι δεν ανηκεις σε αυτους, μην τα αναπαραγεις.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ε ναι...
Δέν παίρνω θέση πολιτική ούτε κάν,απλά όλοι τό ξέρουμε,καί εγώ,και εσύ τό ξέρεις,
ότι στήν Ελλάδα υπάρχει τροχοπέδη,σέ όλα σχεδόν τά κοινωνικά θέματα...δικαιοσύνη-αξιοκρατία κτλ
Και γαλάζιες,αρκούν
Καλά καί οι πράσινες οι ρόζ καί οι κόκκινες σημαίες, νομίζεις γιά όλους εμάς...κυματίζουν!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στό Εξωτερικό πέρα από τίς παροχές τών σοβαρών χωρών,θέλουν καί σοβαρούς συνεργάτες,
Οι Ελληνες χωρίς "Προσόντα" στό εξωτερικό, είναι όπως εδώ ίσως...καί χειρότερα!
Είναι μύθος αυτό πού λένε πολλοί,ότι θά πάς έξω καί θά "κάνεις λεφτά" αυτά το 1960 καί 1970
Τώρα μόνο μέ "περγαμηνές" όποιος πεί τό αντίθετο άς τοποθετηθεί αναλυτικά!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.850
Πόντοι
216
Όλα αυτά που συμβαίνουν στην ζωή είναι φυσικά αλλά όχι φυσιολογικά.
Από την μια η άοκνη ροπή της γυναίκας να ψάχνει ασφάλεια και από την άλλη ο άνδρας που τον σέρνουν συνεχώς
οι ορμές του.
Μεγαλώνοντας
η τεστοστερόνη πέφτει οπότε σταθεροποιούμαστε.
Αυτές δεν μπορούν να σταθεροποιηθουν ποτέ διότι το πρόβλημα τους είναι ψυχολογικης φύσης. :2funny:
Απλά συμβιβαζονται.
Και νομοτελειακά όταν πλέον κλαταρει το σύστημα έλξης που μας οργώνει το μυαλό
και τον πούτσο, αρχίζουν να μιλούν διαρκώς και μόνο
για αγάπες, παιδιά, γέννες
και μαλακίες ως τελευταίο τους χαρτί.
Προσέξτε όμως. Είναι ψέμα
κι αυτό. Αν τις ενδιέφερε να κάνουν οικογένεια ως πρώτο στόχο κτλ μαλακίες που λένε, είχαν πολλές ευκαιρίες πριν φτάσουν εκεί. Το υπενθυμίζω.
Με τον πρώτο ήταν άμαθες. Με τον δεύτερο παρασύρθηκαν.
Θέλετε και τρίτο;
Με τον τρίτο έκαναν λάθος.
Να τους δώσουμε συγχωροχάρτι; ναι, διότι έπρεπε να ζήσουν κι αυτές πριν τον γάμο με γκόμενους.
Με τον τέταρτο;
Με τον πέμπτο;
Με τον έκτο;
Με τον έβδομο;
Με τον όγδοο;
άρα λοιπόν έτσι αποδεικνύεται ότι συντριπτικά οι γυναίκες δεν θέλουν
να κάνουν οικογένεια ως πρώτο μέλημα όπως λένε.
Οικογένεια κάνουν και ειδικά τώρα όταν βρουν μόνιμο ντάντεμα και χορηγία.
Κι όπως πάντα εξαιρέσεις υπερ-σπάνιες.

:rockon:
εδώ σήμερα μου έλεγε γνωστή μου 50άρα (γυναικάρα για τα έτη της και δυνατό κανόνι) να μην της λέω για τα γκομενιλίκια μου γιατί την πειράζει.....που δε νιώθει...ποθητή.......50 χρονών, διαζευγμένη, άτεκνη!
Της υπενθυμίζω πως έχει μαζέψει μια δεξαμενή ολόκληρη από παρακαλάκηδες (μεταξύ αυτών και μερικοί ωραίοι 35άρηδες) κι αντί να ξεσκιστεί μαζί τους να περάσει καλά, κάθεται και τους παίζει (και καλά τους κάνει αφού τα ανέχονται).
'Δε δύναμαι να καυλώσω με κάποιον που ασχολείται μαζί μου....αυτούς τους πάω με τα νερά μου για να με δουν αλλιώς....καυλώνω όμως με τον παίχτη αν με κοιτάξει, γιατί νιώθω ότι αξίζω όταν με έχει επιλέξει ανάμεσα από άλλες γυναίκες'.....
υπενθυμίζω: 50 ΧΡΟΝΩΝ!!!!!! με μυαλό 14χρονου...
Της είπα πως κανονικά θα έπρεπε να τους πληρώνει και στράβωσε άσχημα!

Να σας πω και για μια άλλη 50 άρα που έκανε παιδιά, παντρεμένη που για κάποιον λόγο μου έστελνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ στα σόσιαλ κουβεντούλες κλπ? ΚΑΘΕ γαμημένη ημέρα....στο άσχετο.....λογικά σκέφτηκα 'θέλει πέος η μαντάμ,,καλώς'
Τη συνάντησα σε μια εκδήλωση ενός κοινού γνωστού (δεν την είχαν ξαναδεί από κοντά), μες στα μέλια, και εν τέλει, απλά μου έλεγε για τα παιδιά της και τον αντρούλη της....δεν ασχολούμαι, και μου πετάει 'να πάμε για ένα ποτάκι'....
Περιμένει να γκομενίσουμε η θεια? 50 ετών με κλιμακτήριο? Είμαστε σοβαροί? Θα φιληθώ στα μπαρ μεθυσμένος με μια 50άρα? Καμμία αξία δεν έχει η ζωή μας δηλαδή?
Την έβαλα να μου κάνει διάφορα θελήματα για δουλειές μου, ας φανεί χρήσιμη σε κάτι τουλάχιστον....

υπενθυμίζω: καλώς λέμε τις περιπέτειες μας και όλα τα κουφά που παίζουν, κακώς τα υπεραναλύουμε με βάση τη λογική-καθώς αυτή ΔΕΝ υφίσταται!

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
εδώ σήμερα μου έλεγε γνωστή μου 50άρα (γυναικάρα για τα έτη της και δυνατό κανόνι) να μην της λέω για τα γκομενιλίκια μου γιατί την πειράζει.....που δε νιώθει...ποθητή.......50 χρονών, διαζευγμένη, άτεκνη!
Της υπενθυμίζω πως έχει μαζέψει μια δεξαμενή ολόκληρη από παρακαλάκηδες (μεταξύ αυτών και μερικοί ωραίοι 35άρηδες) κι αντί να ξεσκιστεί μαζί τους να περάσει καλά, κάθεται και τους παίζει (και καλά τους κάνει αφού τα ανέχονται).
'Δε δύναμαι να καυλώσω με κάποιον που ασχολείται μαζί μου....αυτούς τους πάω με τα νερά μου για να με δουν αλλιώς....καυλώνω όμως με τον παίχτη αν με κοιτάξει, γιατί νιώθω ότι αξίζω όταν με έχει επιλέξει ανάμεσα από άλλες γυναίκες'.....
υπενθυμίζω: 50 ΧΡΟΝΩΝ!!!!!! με μυαλό 14χρονου...
Της είπα πως κανονικά θα έπρεπε να τους πληρώνει και στράβωσε άσχημα!

Να σας πω και για μια άλλη 50 άρα που έκανε παιδιά, παντρεμένη που για κάποιον λόγο μου έστελνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ στα σόσιαλ κουβεντούλες κλπ? ΚΑΘΕ γαμημένη ημέρα....στο άσχετο.....λογικά σκέφτηκα 'θέλει πέος η μαντάμ,,καλώς'
Τη συνάντησα σε μια εκδήλωση ενός κοινού γνωστού (δεν την είχαν ξαναδεί από κοντά), μες στα μέλια, και εν τέλει, απλά μου έλεγε για τα παιδιά της και τον αντρούλη της....δεν ασχολούμαι, και μου πετάει 'να πάμε για ένα ποτάκι'....
Περιμένει να γκομενίσουμε η θεια? 50 ετών με κλιμακτήριο? Είμαστε σοβαροί? Θα φιληθώ στα μπαρ μεθυσμένος με μια 50άρα? Καμμία αξία δεν έχει η ζωή μας δηλαδή?
Την έβαλα να μου κάνει διάφορα θελήματα για δουλειές μου, ας φανεί χρήσιμη σε κάτι τουλάχιστον....

υπενθυμίζω: καλώς λέμε τις περιπέτειες μας και όλα τα κουφά που παίζουν, κακώς τα υπεραναλύουμε με βάση τη λογική-καθώς αυτή ΔΕΝ υφίσταται!
Α γεια σου φίλε να και ένας λογικός παίκτης. Οι γυναίκες στην Ελλάδα έχουν καταντήσει έτσι γιατί τις παρακαλάνε. Στο σχολείο του μικρού έχω κάνα δυο μανουλες που είναι έτοιμες για ξενογαμησι, στάζουν από κάτω αλλά επειδή δεν έχω ενδώσει έχουν βγάλει καπνούς και ειναι όλο στο κοίταγμα φωνάζουν από μακριά κοιταξε με, έλα να μου μιλήσεις! Οι γυναίκες είναι πλάσματα μαζοχιστικά, θέλουν παίξιμο και φτύσιμο ταυτόχρονα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Ε ναι...
Κρίνοντας από τον περίγυρό μου, οι κάθε είδους τεμπέληδες και κωλογλείφτες θεωρούν ότι δεν μπορείς να προκόψεις με τις δικές σου δυνάμεις σε αυτή τη χώρα.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.095
Πόντοι
9.297
δεν ασχολειται με ανδρες ο τύπος αυτος.Οποτε δεν εχουν καμια τυχη να τους πηδηξει αν εννοεις αυτό.Ειναι καθαρά στρεητ και φαινεται κι απο το παρουσιαστικό του νομιζω.
Είναι τόσο ΚΑΘΑΡΑ όσο καθαρά είναι τα νερά του βιολογικού καθαρισμού ΠΡΙΝ την επεξεργασία.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.095
Πόντοι
9.297
Κρίνοντας από τον περίγυρό μου, οι κάθε είδους τεμπέληδες και κωλογλείφτες θεωρούν ότι δεν μπορείς να προκόψεις με τις δικές σου δυνάμεις σε αυτή τη χώρα.
Για αυτό σου προτείνουν να πάρεις τηλέφωνο τον βουλευτή σου να σε "βολεψει"...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
καθε μερα μιλάω με τουριστες...τυχερο με ανεβάζουν τυχερο με κατεβαζουν..? γιατι...γιατι ολα ειναι σχετικα και το μονο προνομοιο που εχει το εξωτερικο ειναι τα λεφτα.Η ζωη και η καθημερινότητα δεν ειναι μονο λεφτα ετσι δεν ειναι?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
καθε μερα μιλάω με τουριστες...τυχερο με ανεβάζουν τυχερο με κατεβαζουν..? γιατι...γιατι ολα ειναι σχετικα και το μονο προνομοιο που εχει το εξωτερικο ειναι τα λεφτα.Η ζωη και η καθημερινότητα δεν ειναι μονο λεφτα ετσι δεν ειναι?
Ποιά λεφτά,ακούς αυτά πού λένε άσχετοι γιά τό εξωτερικό ?
Πολλοί Ελληνες έξω,δέν έχουν μαντίλι νά κλάψουν,πρέπει νά είσαι καλύτερος π.χ από τόν Αμερικανό η τόν Ολλανδό,
γιά νά πληρωθείς καλά,πολλοί Ελληνες έξω κοιτούν συνεχώς τό ρολόι γιά νά σχολάσουν,νομίζεις θά τούς πληρώσει...ο Αμερικάνος καλά?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ποιά λεφτά,ακούς αυτά πού λένε άσχετοι γιά τό εξωτερικό ?
Πολλοί Ελληνες έξω,δέν έχουν μαντίλι νά κλάψουν,πρέπει νά είσαι καλύτερος π.χ από τόν Αμερικανό η τόν Ολλανδό,
γιά νά πληρωθείς καλά,πολλοί Ελληνες έξω κοιτούν συνεχώς τό ρολόι γιά νά σχολάσουν,νομίζεις θά τούς πληρώσει...ο Αμερικάνος καλά?
με ξενους μιλαω οχι με ελληνες που μενουν εκει

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
με ξενους μιλαω οχι με ελληνες που μενουν εκει
Οταν λές μέ ξένους από σοβαρές χώρες,μέ δομές,μέ κράτος δικαίου ?
Η μήπως μέ τίποτα Ανατολικούς,πού μένουν Γαλλία,Γερμανία,Σουηδία κτλ

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.095
Πόντοι
9.297
Eτσι ακριβώς...και αυτοί στο μεροκάματο είναι.
Αλλά μπορούν να βγουν έξω μία στο τόσο η τα κρατάνε για να τα φάνε στις διακοπές ζώντας με το ελάχιστο όλη την υπόλοιπη χρονιά;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι Ελληνες πού λένε ότι "βρήκαν τήν τύχη τους" στό εξωτερικό,χωρίς νά έχουν τά απαραίτητα προσόντα -Σπουδές,γνωριμίες κτλ-
Είναι άνθρωποι -Δέν τούς κατακρίνω- πού στήν Ελλάδα ήταν άνεργοι-άεργοι δέν είχαν κανένα περιουσιακό στοιχείο,καί ήταν στά "μανταλάκια"
Πηγαίνοντας έξω -Σέ σοβαρές χώρες- καί βρίσκοντας μία τυπική εργασία,είναι λογικό και επόμενο νά περνάνε καλύτερα εκεί...από τήν Ελλάδα!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Eτσι ακριβώς...και αυτοί στο μεροκάματο είναι.
Αλλά μπορούν να βγουν έξω μία στο τόσο η τα κρατάνε για να τα φάνε στις διακοπές ζώντας με το ελάχιστο όλη την υπόλοιπη χρονιά;
Βγάζουν λεφτά, έρχονται εδώ και τα τρώνε.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Βγάζουν λεφτά, έρχονται εδώ και τα τρώνε.
Κατά κύριο λόγο,μόνο Αμερικανοί χαλάνε χρήματα στήν Ελλάδα.
Οι "Αλλοι" από τίς περισσότερες χώρες,έρχονται all inclusive "μέ τό βραχιολάκι" ξοδεύοντας...1000 ευρώ γιά 10-12 μέρες!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Κατά κύριο λόγο,μόνο Αμερικανοί χαλάνε χρήματα στήν Ελλάδα.
Οι "Αλλοι" από τίς περισσότερες χώρες,έρχονται all inclusive "μέ τό βραχιολάκι" ξοδεύοντας...1000 ευρώ γιά 10-12 μέρες!
καλα απο αμερικάνους...8 στος 10 τουρίστες που γνωρισα ηταν απο αμερικη (ειναι και οι πιο χαβαλετζηδες)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom