Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.975
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αναφέρεσαι σε τριτοκοσμικές της φτώχιας .... που στα 35 δείχνουν πιο μεγάλες από τη μάνα μου .... που τους ρίχνει 40 χρόνια ....

Ευχαριστώ δεν θέλω τέτοιες τύπε.

Σου έχω ξαναγράψει .... ότι γνωρίζω ένα μεγάλο δείγμα από .... άχρηστες κόρες πλουσιών . Της ηλικίας μου.
Από ιδιωτικό λύκειο που είχα πάει εγώ, αντίστοιχα κάποιοι ξάδελφοι και ξαδέλφες .... μιλάμε για μεγάλο δείγμα.
Έχουν ίσως όλα τα κακά του κόσμου πάνω τους. Κρατιούνται όμως φοβερά σέξυ μέχρι μεγάλες ηλικίες και αν πηδηχτούν το κάνουν καλά.
Οι περισσότερες πολύ πάνω από 5-6-7/10 ακόμη.

Αντίστοιχα άλλες που βλέπω της .... βιοπάλης .... στα 40- δείχνουν αντίκες.

Δε διαφωνω, αλλα μιλαμε για χαρακτηρα.
Γιατι οι περισσοτερες που περιγραφεις ειναι κυριολεκτικα σαπιες απο μεσα και χυσοδοχεια απο εξω.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.405
Πόντοι
3.656
Δε διαφωνω, αλλα μιλαμε για χαρακτηρα.
Γιατι οι περισσοτερες που περιγραφεις ειναι κυριολεκτικα σαπιες απο μεσα και χυσοδοχεια απο εξω.
Λυπάμαι φίλε. Ποτέ δεν έψαχνα χαρακτήρα σε γυναίκες.

Δεν νομίζω ότι υφίσταται ως έννοια . Τα πολύ ενοχλητικά τους μειονεκτήματα, τα έχουν όλες.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.850
Πόντοι
216
Δίνουν προίκα ?
Αυτό είναι τό λιγότερο πού δίνουν,
πολλοί δίνουν καί τήν ψυχή τους,αλλά καί...πάλι τούς απορρίπτουν!
-Τέτοιοι πού είναι καί πολύ καλά τούς κάνουν,τούς ξεφτιλισμένους-
Αυτό!

Κι εμένα η ίδια η ζωή μου με δίδαξε, πως σε όσες δεν έτυχε να προσφέρω πράγματα (εννοώντας χρόνο κυρίως, για τα υλικά αγαθά που γράφουν κάποιοι εδω μέσα μου φαίνονται απόκοσμες εώς και αστείες καταστάσεις) είτε γιατί είχα άλλα θέματα/ασχολίες, είτε γιατί βαριόμουν κλπ. έλαβα την καλύτερη απόδοση!
Δε θα ξεχάσω ΠΟΤΕ παλιά δυο τύπισσες στις οποίες είχα φερθεί αισχρά (και ντρέπομαι γι αυτό επειδή δε μου έφταιξαν σε κάτι οι συγκεκριμένες, περνούσα κακή φάση μόνος μου) το ΠΟΣΗ στοργή, δοτικότητα και φροντίδα δέχθηκα.....
Ενώ θα έπρεπε να με είχαν ξεκόψει μαχαίρι για τοίδιο καλό τους!

Τη μία την βλέπω πλέον παντρεμένη μ έναν χαζούλη που του φέρεται σα να είναι το τελευταίο σκουπίδι...λες και πήρε μαθήματα αισχρότητας από εμένα τότε.......τι να πεις.....

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Αυτό!

Κι εμένα η ίδια η ζωή μου με δίδαξε, πως σε όσες δεν έτυχε να προσφέρω πράγματα (εννοώντας χρόνο κυρίως, για τα υλικά αγαθά που γράφουν κάποιοι εδω μέσα μου φαίνονται απόκοσμες εώς και αστείες καταστάσεις) είτε γιατί είχα άλλα θέματα/ασχολίες, είτε γιατί βαριόμουν κλπ. έλαβα την καλύτερη απόδοση!
Δε θα ξεχάσω ΠΟΤΕ παλιά δυο τύπισσες στις οποίες είχα φερθεί αισχρά (και ντρέπομαι γι αυτό επειδή δε μου έφταιξαν σε κάτι οι συγκεκριμένες, περνούσα κακή φάση μόνος μου) το ΠΟΣΗ στοργή, δοτικότητα και φροντίδα δέχθηκα.....
Ενώ θα έπρεπε να με είχαν ξεκόψει μαχαίρι για τοίδιο καλό τους!

Τη μία την βλέπω πλέον παντρεμένη μ έναν χαζούλη που του φέρεται σα να είναι το τελευταίο σκουπίδι...λες και πήρε μαθήματα αισχρότητας από εμένα τότε.......τι να πεις.....
Θα σου πω μία φράση που διάβασα στο νετ και κρύβει τεράστιες αλήθειες.

Ο σκληρός μίας σχέσης, είναι ένας μαλακός μίας προηγούμενης, που σκλήρυνε.
Και ο μαλακός, είναι ένας σκληρός σε προηγούμενη, που τον πληρώνει η μοίρα με το ίδιο νόμισμα.
Μου έχει τύχει κι εμένα αυτό.
Ήμουν ο σκληρός κάποια στιγμή και μετά βρέθηκα να είμαι ο μαλακός στην επόμενη σχέση.
Όλα είναι κύκλος.
Το θέμα είναι να γινόμαστε σοφότεροι και να προχωράμε στη ζωή με πρέπουσα συμπεριφορά.
Μπράβο πάντως που έχεις την ανωτερότητα να παραδεχθείς λάθη.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα θεωρούν μαγκιά το να ταλαιπωρείς σχέσεις με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Και ο μαλακός, είναι ένας σκληρός σε προηγούμενη, που τον πληρώνει η μοίρα με το ίδιο νόμισμα.
Ήμουν ο σκληρός κάποια στιγμή και μετά βρέθηκα να είμαι ο μαλακός στην επόμενη σχέση.
Όλα είναι κύκλος.
Το θέμα είναι να γινόμαστε σοφότεροι και να προχωράμε στη ζωή με πρέπουσα συμπεριφορά.
Μπράβο πάντως που έχεις την ανωτερότητα να παραδεχθείς λάθη.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα θεωρούν μαγκιά το να ταλαιπωρείς σχέσεις με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές.
Θά πρέπει νά γνωρίζουμε ότι ο υγιής άνθρωπος,δέν ταλαιπωρεί ούτε τιμωρεί τους άλλους.
Μόνο οι άνθρωποι πού έχουν υποστεί κακουχίες,είναι αυτοί πού εξελίσσονται...σέ τιμωρούς!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
δεν θα βρειτε ποτε την λυση που ψαχνετε εδω μεσα για το πως να εχετε μια γυναικα και να μην σας αφησει....
Η γυναικα για να κατσει με εναν ανδρα δεν θελει απαραιτητα ουτε λεφτα ουτε αγαπες κτλ.
Θελει απλα εναν γκομενο με ανωτερο στυλ απο τους αλλους εκει εξω...
Οπως το αλάνι εδω...
mavrikiou-main.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.405
Πόντοι
3.656

Δεν λέμε να είσαι αναίτια σκληρός. Ούτε αναίτια καθίκι ή άδικος. Λέμε να μην είσαι κορόϊδο . Να μη δώσεις την εντύπωση που είσαι τύπος που δίνει τα πάντα και ευχαριστιέται με ψίχουλα που θα τους δώσουν ως ανταπόδωση . Κάπως έτσι δίδασκε το δε γκεημ !
Να μην είσαι το σκυλάκι των γυναικών . Να τις κάνεις να σε θεωρούν περιζήτητο , που θα είναι τυχερές αν τις πιτσιλίσει .

Πχ αν πας κάποια που δεν έχετε πηδηχτεί και την κεράσεις μαλακίες σε κωλοεστιατόρια 100€/άτομο άνευ κρασιού, δίνεις την εντύπωση του μαλάκα.
Αν τα βγάζεις και δύσκολα , του ναυαγίου που βρίσκεται κάτω από τον τιταβικό .
Αυτό λέμε να αποφεύγεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.101
Πόντοι
9.297
δεν θα βρειτε ποτε την λυση που ψαχνετε εδω μεσα για το πως να εχετε μια γυναικα και να μην σας αφησει....
Η γυναικα για να κατσει με εναν ανδρα δεν θελει απαραιτητα ουτε λεφτα ουτε αγαπες κτλ.
Θελει απλα εναν γκομενο με ανωτερο στυλ απο τους αλλους εκει εξω...
Οπως το αλάνι εδω...
mavrikiou-main.jpg
Θα κάνουν επικές κουβέντες για κομμωτήρια ,βαφές...θα ανταλάσσουν καλσόν και εσώρουχα...αυτά ενώνουν ένα ζευγάρι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Θα κάνουν επικές κουβέντες για κομμωτήρια ,βαφές...θα ανταλάσσουν καλσόν και εσώρουχα...αυτά ενώνουν ένα ζευγάρι.
Φυσικά γνωρίζεις ότι όσο πιό πολύ μοδάτος καί in είσαι,διατρέχεις πάντα μονίμως τόν κίνδυνο,
νά θεωρηθείς αρκετά παρωχημένος...καί εκτός μόδας! :dunno:

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.101
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.101
Πόντοι
9.297
Δέν έχεις καθόλου άδικο έτσι είναι,
στήν πραγματικότητα,έχουν αναγάγει τήν μόδα...ώς γούστο όλων τών άλλων!
Μόνο άτομα χωρίς ιδιαίτερη αισθητική και αυτοσεβασμο ακολουθούν μπουλουκηδον τις μάζες ...αντιγράφουν τους άλλους για να ξεχωρίζουν...και καταλήγουν να είναι ολοι ίδιοι.!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μόνο άτομα χωρίς ιδιαίτερη αισθητική και αυτοσεβασμο ακολουθούν μπουλουκηδον τις μάζες ...αντιγράφουν τους άλλους για να ξεχωρίζουν...και καταλήγουν να είναι ολοι ίδιοι.!
Ακριβώς αυτό πού είπες,μού τό έχουν πεί κάτι πουστράκια μόδιστροι πού ξέρω.
Αλλά μού λένε καί τί μάς νοιάζει εμάς ? μέ τούς άσχετους...εμείς χρήματα παίρνουμε!
-Καί επαγγελματικά δέν έχουν καί άδικο εδώ πού τά λέμε-

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.101
Πόντοι
9.297
Ακριβώς αυτό πού είπες,μού τό έχουν πεί κάτι πουστράκια μόδιστροι πού ξέρω.
Αλλά μού λένε καί τί μάς νοιάζει εμάς ? μέ τούς άσχετους...εμείς χρήματα παίρνουμε!
-Καί επαγγελματικά δέν έχουν καί άδικο εδώ πού τά λέμε-
H μαύρη αλήθεια αυτή είναι...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Μια Παρασκευή το καλοκαίρι είχα ανέβει στο Montpellier (μένω σε προάστειο) για να βρω κάτι φίλους σε ένα μπαρ κι όταν τελειώσαμε, παίρνω το τραμ να πάω εκεί που είχα παρκάρει, ώστε να επιστρέψω.

Στο τραμ ήταν μία τυφλή κοπέλα που κατέβαινε στην ίδια στάση με μένα και καθώς την είδα ότι δεν ήταν καλά προθυμοποιήθηκα να τη βοηθήσω. Είχε πιεί και τρίκλιζε και την πήγα ως την πολυκατοικία της. Της είπα ότι πήρε πολύ ρίσκο και μου είπε ότι τα είχε πιει, γιατί είχε χωρίσει και ήταν πολύ στενοχωρημένη.

Όταν επέστρεψα με έπιασε μια στενοχώρια. Ήταν κάπου στα 30 και ποιος ξέρει πόσα χρόνια ήταν τυφλή και θα ήταν τυφλή για το υπόλοιπο της ζωής της. Βάλε καμμιά πενηνταριά χρόνια ακόμα καταδικασμένη στο σκοτάδι. Πώς πέρναγε τη μέρα του αυτό το άμοιρο πλάσμα; Ούτε τηλεόραση μπορεί να δει, ούτε υπολογιστή να χρησιμοποιήσει για να βγει στο ιντερνέτ και να ξεχαστεί. Φρίκη σκέτη!

Αυτά τα λέω, γιατί όσοι εδώ γκρινιάζετε όλη μέρα για τις γυναίκες, δεν συνειδητοποιείτε πόσα χειρότερα πράγματα υπάρχουν. Βάλτε ένα τέλος στη μιζέρια, ρε τύποι, η ζωή έχει ευκαιρίες, ξεκουνηθείτε λίγο να τις βρείτε. Ακόμα και η τυφλή είχε γκόμενο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
υπενθυμίζω: καλώς λέμε τις περιπέτειες μας και όλα τα κουφά που παίζουν, κακώς τα υπεραναλύουμε με βάση τη λογική-καθώς αυτή ΔΕΝ υφίσταται!
Ότι μπορούσαμε να εξηγήσουμε το εξηγούμε
με αποδείξεις. Ότι δεν μπορούμε, καποια στιγμή
θα μπορέσουμε. Προς το παρόν ο αντικομφορμισμός
σε πολλά πράγματα
είναι η μόνη λύση όχι για να διαφέρουμε ως μόδα
αλλά για να βολευομαστε στην ζωή. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Για αυτό λέμε ότι πρέπει να γίνεις ψυχολόγος για να ψυχολογησεις γιατί σου λέει όχι ενώ εννοεί το ναι και το αντίστροφο.Γιατι όταν την κυνηγάς σε φτύνει και όταν την φτύνεις σε γουστάρει;Δεν μπορούν να εξηγήθουν αυτά τα σύνδρομα με νόμους της λογικής.Αλλα και με τους νόμους του συναισθήματος και της καβλας τέτοιες περιπτώσεις δεν εξηγούνται.Τουλαχιστον όταν ο Χ ανδρας καβλωσει με κάποια θελει να την γαμησει.
Αυτες όταν καβλωνουν δεν θέλουν να γαμηθουν για να το παίξουν κι άλλο δύσκολες αν και κατά βάθος θέλουν;Θέλουν αλλά υπάρχουν κι άλλα υποκατάστατα;Θέλουν αλλά θα επιλέξουν τον έναν;Θέλουν αλλά θέλουν με τον έναν που έχει χοντρό πορτοφόλι;Σε τι καταξη βάζουν τον "τυχερό" που θα τις κάνουν το κλικ κ το σεξ που κουβαλάει αν κουβαλάει ο τύπος,τι αντοχές,μέγεθος κτλ;Προσπάθησα, δυστυχώς,παλαιότερα να κάνω τον ρόλο του ψυχαναλυτή δια ζώσης αλλά κυρίως μέσω τσατ και διαπίστωσα ότι λίγο ακόμη το ναυάγιο θα με έπαιρνε κι εμένα στο βυθό και τελευταία στιγμή έπεσα στη θάλασσα και σώθηκα από ψυχοφαρκακα και την τρέλα που τελικά είναι κολλητική.Μακρια από τα τσατ,ειδικά στην Ελλάδα,το έχω ξαναγράψει.
Σκέψου οι μαθηματικοί τι γαμανε:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom