Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
καθε μερα μιλάω με τουριστες...τυχερο με ανεβάζουν τυχερο με κατεβαζουν..? γιατι...γιατι ολα ειναι σχετικα και το μονο προνομοιο που εχει το εξωτερικο ειναι τα λεφτα.Η ζωη και η καθημερινότητα δεν ειναι μονο λεφτα ετσι δεν ειναι?
Εννοουνε τυχερος λογω χωρας σωστα; Τι αλλο λενε; Πχ για την πολη, τον καιρο; το φαγητο, κλπ που εστιαζουν οταν λενε τυχερος;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εννοουνε τυχερος λογω χωρας σωστα; Τι αλλο λενε; Πχ για την πολη, τον καιρο; το φαγητο, κλπ που εστιαζουν οταν λενε τυχερος;
ηλιος,χωρα,φαγητο,θαλασσα,θεα,καιρος,μερη

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.538
Πόντοι
3.656
Οποιος εχει αξια, θα πετυχει κι εδω.
Τα αλλοθι των λουζερς και των τεμπεληδων δεν μας αφορουν

Τα ναυάγια, στις γκόμενες .... θα έχουν τα αντίστοιχα της ... τυρόπιτας .... του σαξό .... και των 2μηνων διακοπών από 28/8 μέχρι 2/9.
Σωστό .
Και θα μένουν σε φανταστικές γκόμενες που βλέπουν στο chaturbate και ονειρεύονται να τις συναντήσουν στη λατινική αμερική,
ενώ δεν έχουν λεφτά να φτάσουν ούτε στο αεροδρόμιο ... με το λεωφορείο ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.538
Πόντοι
3.656
Τώρα μόνο μέ "περγαμηνές" όποιος πεί τό αντίθετο άς τοποθετηθεί αναλυτικά!
Ξέρω μάστορες .... αλουμινάδες .... ξυλουργούς ... υδραυλικούς .... ηλεκτρολόγους ....
που στην αγγλία βγάζουν μεροκάματο .... από 200 ως 700 λίρες την ημέρα. Κάθε μέρα.
Μηνιαίο εισόδημα σταθερά πάνω από 7000 λίρες. Ετήσιο πάνω από 90000 .

Στην ελλάδα, χρωστούσαν το τέβε/εφκα από το 2010 .... μέχρι το 2014-2015-2017-2020-2022 που έφυγαν .........

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.538
Πόντοι
3.656
Οι Ελληνες πού λένε ότι "βρήκαν τήν τύχη τους" στό εξωτερικό,χωρίς νά έχουν τά απαραίτητα προσόντα -Σπουδές,γνωριμίες κτλ-
Είναι άνθρωποι -Δέν τούς κατακρίνω- πού στήν Ελλάδα ήταν άνεργοι-άεργοι δέν είχαν κανένα περιουσιακό στοιχείο,καί ήταν στά "μανταλάκια"
Πηγαίνοντας έξω -Σέ σοβαρές χώρες- καί βρίσκοντας μία τυπική εργασία,είναι λογικό και επόμενο νά περνάνε καλύτερα εκεί...από τήν Ελλάδα!

Γιατί ιατροί μηχανικοί και προγραμματιστές ... τι κάνουν ; Ελλάδα 800€ ως 1800€ το μήνα .... ευρώπη από 5000€ και πάνω.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.538
Πόντοι
3.656
Ενώ εδώ στήν Ελλάδα,βρίσκονται μόνο επιτυχημένοι άνθρωποι,καί είναι τόσοι πολλοί,
πού δέν έχουν...καρέκλα νά κάτσουν!

Αν δουλεύεις στη ΔΕΗ, δεν χρειάζεσαι καρέκλα.
Γιατί να κάτσεις να πιάνεις χώρο ;
Απλά σου καταθέτουν το μισθό .... από 35 χιλιάρικα και πάνω το χρόνο .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ξέρω μάστορες .... αλουμινάδες .... ξυλουργούς ... υδραυλικούς .... ηλεκτρολόγους ....
που στην αγγλία βγάζουν μεροκάματο .... από 200 ως 700 λίρες την ημέρα. Κάθε μέρα.
Μηνιαίο εισόδημα σταθερά πάνω από 7000 λίρες. Ετήσιο πάνω από 90000 .

Στην ελλάδα, χρωστούσαν το τέβε/εφκα από το 2010 .... μέχρι το 2014-2015-2017-2020-2022 που έφυγαν .........
Γιατί η τέχνη δέν είναι προσόντα ? -Καί Σ.Αραβία άν πάει ο ψυκτικός θά έχει πολύ καλό μισθό-
Εγώ λέω γιά αυτούς,πού δέν ξέρουν νά δέσουν τά κορδόνια τών παπουτσιών τους,πού είναι παντελώς...άσχετοι σέ όλα! -Τους ανειδίκευτους-
Καί στήν Ελλάδα είναι οι περισσότεροι
Γιατί ιατροί μηχανικοί και προγραμματιστές ... τι κάνουν ; Ελλάδα 800€ ως 1800€ το μήνα .... ευρώπη από 5000€ και πάνω.
Ιατροί καί προγραμματιστές έχουν προσόντα,αλλά πολλοί έχουν καί αρκετά περιουσιακά στοιχεία...καί δέν φεύγουν
Αν δέν είχαν,θά σού έλεγα εγώ...άν θά έφευγαν η όχι!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
Το όνειρο ζωής της .......
Τα πάντα θυσιάζονται για το όνειρο....
Nα της πραγματοποιησει τα ονειρα η μανα κι ο πατερας της. Ή να σπουδασει να δουλεψει για να τ' αγορασει. Εμεις τι φταιμε; Ενα π@υτσο θελουμε να ριξουμε. Αν ειναι να κοστισει μια γκομενα οσο 10 cg. Kαλυτερα το 2ο. Και οχι να εχεις μια ζωη καποια μ@λακισμενη για να σου σπαει τ '@@.
(Μεταφορικα).Ο αγροτης που σκαβει τον αγρο πληρωνεται και οχι ο αγρος. Στις κοινωνιες μας συμβαινει το αντιθετο.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
974
Πόντοι
81

εδώ σήμερα μου έλεγε γνωστή μου 50άρα (γυναικάρα για τα έτη της και δυνατό κανόνι) να μην της λέω για τα γκομενιλίκια μου γιατί την πειράζει.....που δε νιώθει...ποθητή.......50 χρονών, διαζευγμένη, άτεκνη!
Της υπενθυμίζω πως έχει μαζέψει μια δεξαμενή ολόκληρη από παρακαλάκηδες (μεταξύ αυτών και μερικοί ωραίοι 35άρηδες) κι αντί να ξεσκιστεί μαζί τους να περάσει καλά, κάθεται και τους παίζει (και καλά τους κάνει αφού τα ανέχονται).
'Δε δύναμαι να καυλώσω με κάποιον που ασχολείται μαζί μου....αυτούς τους πάω με τα νερά μου για να με δουν αλλιώς....καυλώνω όμως με τον παίχτη αν με κοιτάξει, γιατί νιώθω ότι αξίζω όταν με έχει επιλέξει ανάμεσα από άλλες γυναίκες'.....
υπενθυμίζω: 50 ΧΡΟΝΩΝ!!!!!! με μυαλό 14χρονου...
Της είπα πως κανονικά θα έπρεπε να τους πληρώνει και στράβωσε άσχημα!

Να σας πω και για μια άλλη 50 άρα που έκανε παιδιά, παντρεμένη που για κάποιον λόγο μου έστελνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ στα σόσιαλ κουβεντούλες κλπ? ΚΑΘΕ γαμημένη ημέρα....στο άσχετο.....λογικά σκέφτηκα 'θέλει πέος η μαντάμ,,καλώς'
Τη συνάντησα σε μια εκδήλωση ενός κοινού γνωστού (δεν την είχαν ξαναδεί από κοντά), μες στα μέλια, και εν τέλει, απλά μου έλεγε για τα παιδιά της και τον αντρούλη της....δεν ασχολούμαι, και μου πετάει 'να πάμε για ένα ποτάκι'....
Περιμένει να γκομενίσουμε η θεια? 50 ετών με κλιμακτήριο? Είμαστε σοβαροί? Θα φιληθώ στα μπαρ μεθυσμένος με μια 50άρα? Καμμία αξία δεν έχει η ζωή μας δηλαδή?
Την έβαλα να μου κάνει διάφορα θελήματα για δουλειές μου, ας φανεί χρήσιμη σε κάτι τουλάχιστον....

υπενθυμίζω: καλώς λέμε τις περιπέτειες μας και όλα τα κουφά που παίζουν, κακώς τα υπεραναλύουμε με βάση τη λογική-καθώς αυτή ΔΕΝ υφίσταται!
Για αυτό λέμε ότι πρέπει να γίνεις ψυχολόγος για να ψυχολογησεις γιατί σου λέει όχι ενώ εννοεί το ναι και το αντίστροφο.Γιατι όταν την κυνηγάς σε φτύνει και όταν την φτύνεις σε γουστάρει;Δεν μπορούν να εξηγήθουν αυτά τα σύνδρομα με νόμους της λογικής.Αλλα και με τους νόμους του συναισθήματος και της καβλας τέτοιες περιπτώσεις δεν εξηγούνται.Τουλαχιστον όταν ο Χ ανδρας καβλωσει με κάποια θελει να την γαμησει.
Αυτες όταν καβλωνουν δεν θέλουν να γαμηθουν για να το παίξουν κι άλλο δύσκολες αν και κατά βάθος θέλουν;Θέλουν αλλά υπάρχουν κι άλλα υποκατάστατα;Θέλουν αλλά θα επιλέξουν τον έναν;Θέλουν αλλά θέλουν με τον έναν που έχει χοντρό πορτοφόλι;Σε τι καταξη βάζουν τον "τυχερό" που θα τις κάνουν το κλικ κ το σεξ που κουβαλάει αν κουβαλάει ο τύπος,τι αντοχές,μέγεθος κτλ;Προσπάθησα, δυστυχώς,παλαιότερα να κάνω τον ρόλο του ψυχαναλυτή δια ζώσης αλλά κυρίως μέσω τσατ και διαπίστωσα ότι λίγο ακόμη το ναυάγιο θα με έπαιρνε κι εμένα στο βυθό και τελευταία στιγμή έπεσα στη θάλασσα και σώθηκα από ψυχοφαρκακα και την τρέλα που τελικά είναι κολλητική.Μακρια από τα τσατ,ειδικά στην Ελλάδα,το έχω ξαναγράψει.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
Nα της πραγματοποιησει τα ονειρα η μανα κι ο πατερας της. Ή να σπουδασει να δουλεψει για να τ' αγορασει. Εμεις τι φταιμε; Ενα π@υτσο θελουμε να ριξουμε. Αν ειναι να κοστισει μια γκομενα οσο 10 cg. Kαλυτερα το 2ο. Και οχι να εχεις μια ζωη καποια μ@λακισμενη για να σου σπαει τ '@@.
(Μεταφορικα).Ο αγροτης που σκαβει τον αγρο πληρωνεται και οχι ο αγρος. Στις κοινωνιες μας συμβαινει το αντιθετο.

Μόνο με το μουνί...τα μπούτια...και τον κώλο της...,μπορεί να πραγματοποιήσει πολλά απο τα όνειρά της

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
Για μένα το θέμα το έχουν κάποιες που το παίζουν υπεράνω χρημάτων και ανακαλύπτουν τη σημασία του αφού παντρευτούν και κάνουν και παιδιά και θεωρήσουν ότι πήραν έναν άχρηστο που δεν μπορεί να τους προσφέρει ''όσα αξίζουν''.
Αν ξεκιναει μια σχεση στο φερε. Φαντασου τι εχει να γινει μετα το γαμο που θα την παρει επ ωμου εξ ολοκληρου. /Γι αυτο και οι αντρες πρεπει να κοιταζουν γυναικες με προικα. Και οχι μονο μια σκετη χιλιοπαρμενη τρυπα.
Υγ. Αν δεν εχουν προικα, ας εχουν ενα σοβαρο επαγγελμα και μια ιδιοτητα που μπορει να φερνουν και αυτες χρηματα σπιτι. Γιατι κακα να ψεμματα ο γαμος ειναι μια συνεργασια. Και οχι φρου φρου κι αρωματα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
Μόνο με το μουνί...τα μπούτια...και τον κώλο της...,μπορεί να πραγματοποιήσει πολλά απο τα όνειρά της
Δοξαζω το Θεο μερικες φορες που ειχα μεντορες καμακια με τουριστριες απο εφηβος. Και μετα ξεχυθηκα στα μουνολιβαδα του πρωην ανατολικου μπλοκ για αρκετα χρονια. Ετσι θελοντας και μη ανδρωθηκα εγινα σκληρος και καμμια δεν με εσερνε απο τη μυτη. Επαιζαν με τους δικους μου ορους. Γιατι οι γυναικες ειναι σαν τα σκυλια. Οπως τους μαθεις θα συμπεριφερονται.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.538
Πόντοι
3.656
Δοξαζω το Θεο μερικες φορες που ειχα μεντορες καμακια με τουριστριες απο εφηβος. Και μετα ξεχυθηκα στα μουνολιβαδα του πρωην ανατολικου μπλοκ για αρκετα χρονια. Ετσι θελοντας και μη ανδρωθηκα εγινα σκληρος και καμμια δεν με εσερνε απο τη μυτη. Επαιζαν με τους δικους μου ορους. Γιατι οι γυναικες ειναι σαν τα σκυλια. Οπως τους μαθεις θα συμπεριφερονται.

Αν μείνεις πολύ με κάποια .... από κάποια στιγμή και μετά .... θα ζητάει ..... φταίει η χώρα. Και μόνο.
Και οι γαμημένες οικογένειες.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
Αν ξεκιναει μια σχεση στο φερε. Φαντασου τι εχει να γινει μετα το γαμο που θα την παρει επ ωμου εξ ολοκληρου. /Γι αυτο και οι αντρες πρεπει να κοιταζουν γυναικες με προικα. Και οχι μονο μια σκετη χιλιοπαρμενη τρυπα.
Υγ. Αν δεν εχουν προικα, ας εχουν ενα σοβαρο επαγγελμα και μια ιδιοτητα που μπορει να φερνουν και αυτες χρηματα σπιτι. Γιατι κακα να ψεμματα ο γαμος ειναι μια συνεργασια. Και οχι φρου φρου κι αρωματα.

Τι προίκα,εδώ στο Αγαμιστάν όσοι πιάνουν 35,λένε γυναίκα να βρούμε μην πεθάνουμε μπακούρια.Σιγά μην ψάχνουν και προίκα...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αν μείνεις πολύ με κάποια .... από κάποια στιγμή και μετά .... θα ζητάει ..... φταίει η χώρα. Και μόνο.
Και οι γαμημένες οικογένειες.
Οταν καποια μεγαλωνει σε δικο της δωματιο, σπουδαζει τζαμπα, και την περιμενει προικα απο το μπαμπα της, αλλα βρισκει και απ τη μερια του αντρα, λογικο δεν ειναι "να την εχει δει καπως;" και να ζηταει περισσοτερα;

Κανονικες γυναικες ηταν οι γιαγαδες μας παλια και σημερα ειναι οσα κοριτσια (ευτυχως εκατονταδες εκατομμυρια) μεγαλωνουν στο πατωμα με τα υπολοιπα 7 αδερφια τους. Ξυλο ανελεητο (οικονομικα) απο μικρες στη ζωη, μονο ετσι στρωνει ο χαρακτηρας. Αποδεδειγμενο μεσα απο χιλιετιες

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Εσύ είσαι με το ένα πόδι στην Ελλάδα και το άλλο στο εξωτερικό. Δεν μπορείς να ησυχάσεις, όπως σε κόβω. Ε κάντο λοιπόν δίπορτο να βρεις την υγειά σου. Λίγοι νομίζεις είναι αυτοί που μετακινούνται πέρα δώθε μια ζωή; Μας έλεγες και για το γνωστό σου που ζει Αθήνα-Παρίσι... ε δεν είναι και άσχημη φάση, αν το δεις. Αρκεί να υπάρχουν λεφτά.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στο ελλαντα πλέον ο άντρας δίνει προίκα μπας και βρει να παντρευτεί καμία τελειωμένη ελλεινιδα
Δίνουν προίκα ?
Αυτό είναι τό λιγότερο πού δίνουν,
πολλοί δίνουν καί τήν ψυχή τους,αλλά καί...πάλι τούς απορρίπτουν!
-Τέτοιοι πού είναι καί πολύ καλά τούς κάνουν,τούς ξεφτιλισμένους-

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Στο ελλαντα πλέον ο άντρας δίνει προίκα μπας και βρει να παντρευτεί καμία τελειωμένη ελλεινιδα
δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια...Ποση ξεφτιλα πια θα αντεξει το αντρικο φύλο απο μερικους μουνογλύφτες??

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.538
Πόντοι
3.656
Κανονικες γυναικες ηταν οι γιαγαδες μας παλια και σημερα ειναι οσα κοριτσια (ευτυχως εκατονταδες εκατομμυρια) μεγαλωνουν στο πατωμα με τα υπολοιπα 7 αδερφια τους. Ξυλο ανελεητο (οικονομικα) απο μικρες στη ζωη, μονο ετσι στρωνει ο χαρακτηρας. Αποδεδειγμενο μεσα απο χιλιετιες
Αναφέρεσαι σε τριτοκοσμικές της φτώχιας .... που στα 35 δείχνουν πιο μεγάλες από τη μάνα μου .... που τους ρίχνει 40 χρόνια ....

Ευχαριστώ δεν θέλω τέτοιες τύπε.

Σου έχω ξαναγράψει .... ότι γνωρίζω ένα μεγάλο δείγμα από .... άχρηστες κόρες πλουσιών . Της ηλικίας μου.
Από ιδιωτικό λύκειο που είχα πάει εγώ, αντίστοιχα κάποιοι ξάδελφοι και ξαδέλφες .... μιλάμε για μεγάλο δείγμα.
Έχουν ίσως όλα τα κακά του κόσμου πάνω τους. Κρατιούνται όμως φοβερά σέξυ μέχρι μεγάλες ηλικίες και αν πηδηχτούν το κάνουν καλά.
Οι περισσότερες πολύ πάνω από 5-6-7/10 ακόμη.

Αντίστοιχα άλλες που βλέπω της .... βιοπάλης .... στα 40- δείχνουν αντίκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom