εδώ σήμερα μου έλεγε γνωστή μου 50άρα (γυναικάρα για τα έτη της και δυνατό κανόνι) να μην της λέω για τα γκομενιλίκια μου γιατί την πειράζει.....που δε νιώθει...ποθητή.......50 χρονών, διαζευγμένη, άτεκνη!
Της υπενθυμίζω πως έχει μαζέψει μια δεξαμενή ολόκληρη από παρακαλάκηδες (μεταξύ αυτών και μερικοί ωραίοι 35άρηδες) κι αντί να ξεσκιστεί μαζί τους να περάσει καλά, κάθεται και τους παίζει (και καλά τους κάνει αφού τα ανέχονται).
'Δε δύναμαι να καυλώσω με κάποιον που ασχολείται μαζί μου....αυτούς τους πάω με τα νερά μου για να με δουν αλλιώς....καυλώνω όμως με τον παίχτη αν με κοιτάξει, γιατί νιώθω ότι αξίζω όταν με έχει επιλέξει ανάμεσα από άλλες γυναίκες'.....
υπενθυμίζω: 50 ΧΡΟΝΩΝ!!!!!! με μυαλό 14χρονου...
Της είπα πως κανονικά θα έπρεπε να τους πληρώνει και στράβωσε άσχημα!
Να σας πω και για μια άλλη 50 άρα που έκανε παιδιά, παντρεμένη που για κάποιον λόγο μου έστελνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ στα σόσιαλ κουβεντούλες κλπ? ΚΑΘΕ γαμημένη ημέρα....στο άσχετο.....λογικά σκέφτηκα 'θέλει πέος η μαντάμ,,καλώς'
Τη συνάντησα σε μια εκδήλωση ενός κοινού γνωστού (δεν την είχαν ξαναδεί από κοντά), μες στα μέλια, και εν τέλει, απλά μου έλεγε για τα παιδιά της και τον αντρούλη της....δεν ασχολούμαι, και μου πετάει 'να πάμε για ένα ποτάκι'....
Περιμένει να γκομενίσουμε η θεια? 50 ετών με κλιμακτήριο? Είμαστε σοβαροί? Θα φιληθώ στα μπαρ μεθυσμένος με μια 50άρα? Καμμία αξία δεν έχει η ζωή μας δηλαδή?
Την έβαλα να μου κάνει διάφορα θελήματα για δουλειές μου, ας φανεί χρήσιμη σε κάτι τουλάχιστον....
υπενθυμίζω: καλώς λέμε τις περιπέτειες μας και όλα τα κουφά που παίζουν, κακώς τα υπεραναλύουμε με βάση τη λογική-καθώς αυτή ΔΕΝ υφίσταται!