Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.010

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ιδανικό Κυριακάτικο ντύσιμο
για να συνοδεύσεις μια πατσαβούρα.

GAMPRIATIKO-NTISIMO-1.jpg

:2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Cheng

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Προ ολίγου πήγα να πάρω κάτι γιαούρτια που μου έστειλαν και τι να δω; άνδρας στο ΚΤΕΛ περίμενε με σφολιατοειδή
στα χέρια τα οποία κουνούσε μιλώντας αγχωμένος
στο κινητό και έπεφταν ψίχουλα. :2funny:
Τον πλησίασε μια μεσόκοπη ρυτιδιασμένη μούμια
με νεύρα και αφού τον σκυλοβρισε (δεν μπόρεσα να μάθω τον λόγο) του είπε να φέρει το αμάξι μπροστά να φύγουν. Αυτός απάντησε τραυλίζοντας θετικά, γνέφοντας ναι και της είπε
αν πεινάει να παραγγείλουν. Τελικά η τύπισσα γκρινιαξε
ότι είχε πολλή δουλειά
και δεν έχει όρεξη να κάτσει σπίτι. Δηλαδή πάει μακριά
η βαλίτσα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.252
Πόντοι
9.297
ρε φιλε θα με τρελανεις??τι να πληρωσει πρωτο ραντεβου?? Τι ειμαι εγω κανας αλητης ή κανας γυφτος να την αφησω να πληρωσει?? Τα θες και τα λες?
Δεν μιλούσα μόνο για το πρώτο ραντεβού..μιλάω για ΚΑΘΕ σας συνάντηση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.252
Πόντοι
9.297
Ιδανικό Κυριακάτικο ντύσιμο
για να συνοδεύσεις μια πατσαβούρα.

GAMPRIATIKO-NTISIMO-1.jpg

Το λουλουδάκι θα μπορούσε να λείπει...εκτός αν πάει για κρεμάλ....εχχμμμ....για να παντρευτεί ο τύπος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.252
Πόντοι
9.297
τι να πω ισως ξερεις καλυτερα.Δηλαδη οποιος φοραει παπιγιόν δειχνει λεφτάς?
Όταν βλέπεις τον κάθε καγκουρογυφτο να κυκλοφορεί έξω λες και ρίχνει νερά στο μπαλκόνι ,πως λες να φανεί ένας με παπιγιόν;
Εκτός αν έχεις να πας στο παιχνίδι του Σταρ με τα ραντεβού και την Ζενεβιέβ .

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.812
Πόντοι
3.246
παιδια θελω την γνωμη σας.
Οταν βγαινω για καφέ η για πρωτο ραντεβου με γκομενα οκ εννοειται θα ντυθω στην τριχα σαν σωστος τζεντλεμαν,απλα θεωρειται οτι το να φορεσω και παπιγιόν θα μου δωσει αλλη αξια στα ματια της??
Εχω παρατηρησει και στο εξωτερικο οτι οι ανδρες που βγαινουν ραντεβου με γυναικα πρωτη φορα και φορανε παπιγιόν,σχεδον παντα τις γοητευουν.
Δεν ξερω κατα τ αλλα τι συμβολιζει βεβαια και γιατι το φοράνε? δειχνει κυρίλα κι ετσι?αυτο δεν το εχω καταλαβει βασικα...
Τεσπα θελω τις γνωμες σας γιατι παιζει να βγω ραντεβου με μια αμεσα που μιλαμε στο Instagram
Πως προτεινετε να της εμφανιστω στο πρωτο ραντεβου?
πάτα στο youtube "first dates παπιγιόν"

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Καναλι ΑΛΦΑ , εκπομπη Μανεση.

Ρεπορταζ στην εξοχη . Ρωταει 2 γυναικες στη σκηνη που κανουν καμπινγκ, με τα παιδια.
δημοσιογραφος <Τι θα φατε; Τι μαγειρεψατε;>
γυναικα <Ο αντρας τωρα μαγειρευει.>
δημοσιογραφος <Α, τους βαλατε τωρα που ειστε εξω να μαγειρεψουν.>
γυναικα <Οχι, και στο σπιτι ο αντρας ειναι μαγειρας. Αυτος μαγειρευει.>

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
παιδια θελω την γνωμη σας.
Οταν βγαινω για καφέ η για πρωτο ραντεβου με γκομενα οκ εννοειται θα ντυθω στην τριχα σαν σωστος τζεντλεμαν,απλα θεωρειται οτι το να φορεσω και παπιγιόν θα μου δωσει αλλη αξια στα ματια της??
Εχω παρατηρησει και στο εξωτερικο οτι οι ανδρες που βγαινουν ραντεβου με γυναικα πρωτη φορα και φορανε παπιγιόν,σχεδον παντα τις γοητευουν.
Δεν ξερω κατα τ αλλα τι συμβολιζει βεβαια και γιατι το φοράνε? δειχνει κυρίλα κι ετσι?αυτο δεν το εχω καταλαβει βασικα...
Τεσπα θελω τις γνωμες σας γιατι παιζει να βγω ραντεβου με μια αμεσα που μιλαμε στο Instagram
Πως προτεινετε να της εμφανιστω στο πρωτο ραντεβου?
αν το κανεις αυτο δε θα γαμησεις....αν δεν τρολλαρεις παλι δε θα γαμήσεις και μονο που το ρώτησες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.069
Πόντοι
5.506
καλα θα φορεσω φουλάρι εστω...και οχι παπιγιον
Tύπε, στην απειροελάχιστη περίπτωση να μην τρολάρεις, φιλικά, αν δε φορέσεις κάτι που ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, δεν πρόκειται να γαμήσεις. Εξυπακούεται ότι το "ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ" σημαίνει να αξίζεις κάτι και αντίστοιχα να υποστηρίζεις και το ντύσιμο σου.

Στην αντίθετη περίπτωση, του τρολαρίσματος, συμβουλεύσου τον τέλη το Σταλόνε και ίσως γαμήσεις καμία θείτσα που έχει μείνει στη μόδα των 60s.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Με ρώτησε αν θα παντρευτούν σε εκκλησία...τις είπα ότι δεν το προτιμώ...και αν το κάνω για το τυπικό της υπόθεσης..με ρωτούσε αν θέλω παιδιά..τις είπα ότι δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ευτυχία...
Αν αυτή θέλει παιδιά, είναι λόγος χωρισμού.

Από ό,τι φαίνεται, η κοπέλα συνειδητοποίησε ότι μετά από 2 χρόνια έπρεπε να κάνει έναν απολογισμό της σχέσης για να δει τι θα κάνει στη συνέχεια και πήρε την απόφαση να ξεκόψει. Αυτό δεν αναιρεί την πιθανότητα να σε είχε αγαπήσει πραγματικά.

Κι εσύ κι αυτή χάσατε χρόνο, επειδή τα σοβαρά θέματα (γάμος, παιδιά, πιθανή μετανάστευση, επαγγελματικές φιλοδοξίες κλπ) έπρεπε να τα είχατε συζητήσει νωρίτερα.

Γύρνα σελίδα και προχώρα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.771
Πόντοι
6.056
Αν σε δει με παπιγιόν μην περιμένεις να κάνει κίνηση να πληρώσει το ο,τιδηποτε ,ούτε καν ένα μπουκαλάκι νερό.
Στο μεταξύ .... ένα παπγιόν από ebay .... κοστίζει όσο ένας φρέντο στην κάτω ραχούλα ........

Μη μου πεις ότι η Σούλα η δασκάλα , θα το ξεχωρίσει από ένα brooks brothers ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.252
Πόντοι
9.297
Καναλι ΑΛΦΑ , εκπομπη Μανεση.

Ρεπορταζ στην εξοχη . Ρωταει 2 γυναικες στη σκηνη που κανουν καμπινγκ, με τα παιδια.
δημοσιογραφος <Τι θα φατε; Τι μαγειρεψατε;>
γυναικα <Ο αντρας τωρα μαγειρευει.>
δημοσιογραφος <Α, τους βαλατε τωρα που ειστε εξω να μαγειρεψουν.>
γυναικα <Οχι, και στο σπιτι ο αντρας ειναι μαγειρας. Αυτος μαγειρευει.>
Περιμένω σχόλιο Παπιου....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο μεταξύ .... ένα παπγιόν από ebay .... κοστίζει όσο ένας φρέντο στην κάτω ραχούλα ........

Λεπτομέρειες...θα δείχνει πάμπλουτος.

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.098
Πόντοι
206
Μάλιστα τώρα που διάβασα ένα μην έγραψε ακριβώς " δεν ταιριάζουμε και εγώ αλλαξα,σε παρακαλώ μην το δυσκολέψουμε άλλο"
Μπορεί να βρήκε τελικά το επόμενο κλαρί πριν αφήσει εσένα,σαν την μαϊμού.Στην θέση σου δεν θα άφηνα στόχο για στόχο αν μου δινόταν η ευκαιρία διότι αν το πας συναισθηματικά και ήσουν πιστός θα έχανες δυνητικές ευκαιρίες που δύσκολα έρχονται στη ζωή μας.Αν ο λόγος είναι τρίτο πρόσωπο και έβλεπε συναισθηματικά την σχέση σας δεν θα σου έλεγε το αφήγημα που ανέφερες.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Ελλάδα έχεις πολλές ανέσεις που δεν τις καταλαβαίνεις μέχρι να πας στο εξωτερικό.Θες μπύρα Ελλάδα το βράδυ?Βγαίνεις στο περίπτερο και την παίρνεις.Αυτό δεν είναι καθόλου απλό εξωτερικό.Διότι αν είχαν περίπτερα να πουλάνε μπύρες θα μαζεύονταν γύρω αλκοολικοί.Υστερα θα παραβιάζονταν τα δικαιώματα των υπαλλήλων που θα έπρεπε να μένουν τόσο αργά τη νύχτα μήπως και σκάσει κανάς μπεκρής.

Οπότε παίζουν αυστηρά ωράρια κτλ.Γενικά Δύση πάντα λαμβάνονται υπόψιν τα συμφέροντα όλων των μερών όλοι έχουν δικαιώματα και αυτό αν και δημιουργεί πλούτο σε πειρορίζει.Π.χ. Ελλάδα ο ποδηλάτης δεν τολμά να ξεμυτίσει,θα τον πάρουν σβάρνα.Το ίδιο και ο ανάπηρος.Γερμανία όλοι αυτοί πιάνουν χώρο,θα πρέπει να προσέχεις.Το ίδιο ισχύει με όλα.Ελλάδα κάνεις ένα σωρό παραβιάσεις χωρίς να το καταλαβαίνεις με αποτέλεσμα να νιώθεις πιο ελεύθερος βέβαια αλλά για τον άλλο που του παραβιάζεις τα δικαιώματα να είναι σκατά.Γερμανία συνεχώς είσαι υπό πίεση να ικανοποιήσεις τα συμφέροντα όλων των μελών,πρέπει να ξέρεις τους νόμους.Σε κοιτάζουν συνέχεια.Καμιά φορά θες να βγάλεις την πούτσα έξω έτσι όπως κοιτάνε συνέχεια τι κάνεις.Ελλάδα κοιτάνε μόνο οι κλέφτες που θέλουν να σε ψειρίσουν,Γερμανία ελέγχουν τα πάντα συνεχώς.
Σωστά.
Αν θυμάμαι καλά, για να βάλεις 5 κάρβουνα να ψήσεις μπριζόλες την Κυριακή, έπρεπε να πάρεις άδεια από το δήμο.
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ειχα ενα γνωστο ζευγαρι παντρεμενο, πολυ αγαπημενο, κωλος και βρακι και ανεβαζαν συνεχεια φωτο απο εξοδους, τραπεζια, κλπ πολλα εκ των οποιων σε μεγαλες παρεες, κλπ

Σε καποια φαση βλεπω φωτο αυτης με αλλον, ψαχνω να δω τι παιζει, και ειδα πως εχουν χωρισει, αυτη πλεον ειναι με αλλον και εχει σβησει ΟΛΕΣ τις φωτογραφιες που ειχε μαζι του απ το προφιλ της και γενικα οτιδηποτε θυμιζει οτι ητανε καποτε μαζι.

Μπαινω και στο δικο του προφιλ και βλεπω μονο μια αναρτηση του (απο εκει που ανεβαζαν καθε μερα οταν ηταν μαζι), μετα απο πολλους μηνες, μονος του, εμφανως αδυνατισμενος, σα να ερεψε

Η μοιρα του χωρισμενου και της χωρισμενης :(

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.869
Πόντοι
3.656
Ειχα ενα γνωστο ζευγαρι παντρεμενο, πολυ αγαπημενο, κωλος και βρακι και ανεβαζαν συνεχεια φωτο απο εξοδους, τραπεζια, κλπ πολλα εκ των οποιων σε μεγαλες παρεες, κλπ

Σε καποια φαση βλεπω φωτο αυτης με αλλον, ψαχνω να δω τι παιζει, και ειδα πως εχουν χωρισει, αυτη πλεον ειναι με αλλον και εχει σβησει ΟΛΕΣ τις φωτογραφιες που ειχε μαζι του απ το προφιλ της και γενικα οτιδηποτε θυμιζει οτι ητανε καποτε μαζι.

Μπαινω και στο δικο του προφιλ και βλεπω μονο μια αναρτηση του (απο εκει που ανεβαζαν καθε μερα οταν ηταν μαζι), μετα απο πολλους μηνες, μονος του, εμφανως αδυνατισμενος, σα να ερεψε

Η μοιρα του χωρισμενου και της χωρισμενης :(

Αφού δεν αυτοκτόνησε,πάλι καλά

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
428
Πόντοι
21
Α κάτσε δηλαδή, είσαι σαν ανάποδο γαμώτο, δεν έχεις φίλους, δεν έχεις ζωή, κοινώς είσαι ένα βήμα πριν την αυτοκτονία αλλά θες να έχεις δίπλα σου μια νορμάλ γκόμενα?
Ε και δεν το έλεγες τόσο καιρό ρε μερακλή μου να σε φτιάξουμε?
Τι πιο νορμάλ...κατά τα άλλα οι ελληνίδες είναι delusional. Μάλλον το έχουμε σαν λαός.
Που θα του την πέσει εκείνη. Που θα του την πέσει εκείνη μέσα στο παιδικό του δωμάτιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom