Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Χτες τα έσπασα με μια ελεεινιδα... γνωριστήκαμε πριν κανένα 2 χρόνια στην αρχή μόνο για σεξ..μετά δέθηκαμε αρχίσαμε και μέναμε σχεδόν μαζί...την τελευταία εβδομάδα ξαφνικά από το αγάπη μου και το είμαι ερωτευμένη...έγινε στο ότι δεν ταιριάζουμε,έχω πάρει την απόφαση μου...κτλ κτλ...δεν αλλάζει αυτό...μην προσπαθείς...μέχρι και φταις που βγήκαμε μου είπε το απίστευτο ότι βγήκα για να δω πως θα είμαι όταν σε δω..πως βρίσκεται αυτές τις συμπεριφορές;
Ήθελε "αποκατάσταση" και δεν την προσφερες...ένιωσε ότι πήγε στον κουβά με εσένα και θέλει να μελετήσει το νέο κουπόνι ( = πιθανοί νέοι χρηματοδότες)για να ρίξει ίσως το τελευταίο της δελτίο(= υποψήφιος για να την αποκαταστήσει).

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εννοω δεν εχει καφενεια και καφετεριες ελληνικου τυπου που μπορεις να αραξεις τρεις ωρες με μια φραπεδουμπα.Εξωτερικο για να παραμεινεις πρεπει να παραγγελνεις συνεχως αλλιως φευγεις.
Επισης καφενεια με ταβλι,κομπολογια κτλ δεν παιζουν εξωτερικο.Αν και θα ειχε πλακα να φτιαξουν τιποτα Ελληναραδες καφενειο ελληνικου τυπου και να χτυπανε τα πουλια στην κεντρικη πλατεια παιζοντας τα κομπολογια.Θα τους εκλειναν βεβαια γρηγορα.
Εξωτερικο εχει Starbucks, Nero, Pet & Magner κλπ που η φιλοσοφια τους ειναι παρε εναν καφε και αραξε και 10 ωρες αν θες, ειδικα τα 2 πρωτα

Επισης, οπου εχει Ελληνες η ανατολικους (Τουρκοι, κλπ) εχει τετοια αραχταλαν καφενεια, η Γερμανια ειναι γεματη με τετοια

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
εχω δει γυναικες ν αλλαζουν γνωμη μεσα σε ωρες.
Έχω καταλάβει πως είναι εγώ παθητικές..χωρίς συναισθήματα ιδιαίτερα..βάζουν πρώτα τον εαυτό τους...δεν δίνουν ευκαιρίες εύκολα...τους νοιάζει μόνο το εγώ τούς...και μετά λένε φταίνε οι άντρες

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

οριστε μας πηραν πρεφα και οι τουριστριες, ρεκορ παγκοσμιας λιγουριας στους αντρες παιζει να εχουμε
Εχει πολλους τουριστες που λογω μπατζετ πανε και μενουν σε κατι Βικτωριες, κλπ, εννοειται πως εκει θα λαβουν λαθος εντυπωσεις για την πολη

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
εχω δει γυναικες ν αλλαζουν γνωμη μεσα σε

Έχω καταλάβει πως είναι εγώ παθητικές..χωρίς συναισθήματα ιδιαίτερα..βάζουν πρώτα τον εαυτό τους...δεν δίνουν ευκαιρίες εύκολα...τους νοιάζει μόνο το εγώ τούς...και μετά λένε φταίνε οι άντρες
χαχαχαχαχαχα συναισθηματα ???

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Μετά από αυτό δεν θα κάνω καθόλου...θα βασιστώ σε εμένα
Η ατάκα αυτή πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό κάθε άνδρα που σέβεται τα όργανα που φέρει αναμεσα στα πόδια του .
Σε κάθε πτυχή της ζωή του πρέπει να ξεκινάει με αυτό.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αυτό πιστεύω και εγώ..αυτή βέβαια μου είπε ότι αφορμή στάθηκε μια συζήτηση που είχαμε περί παντρειας..τις είπα ότι έχει γίνει πλέον τυπικό το θέμα.και η ουσία είναι να θες να είσαι με τον άλλον...μετά ξεκίνησε δεν έχουμε ένταση στην σχέση μας ...δεν το ένα δεν το άλλο...και τα αγάπη μου κόπηκαν...το θέμα είναι πόσο εύκολα αλλάζει ο άνθρωπος...πόσο μπορεί κάποιος να μην είναι αληθινός...και να βγάζει ανθρώπους από την ζωή του ...έτσι με μια απλή απόφαση
Το πρωτο ειναι μεγαλο ρεντ φλαγκ για το τι θα σε περιμενε εντος γαμου. Λογικα κατηγοριας Ντραμα Κουιν η γκομενα

Για το δευτερο, ο στιχος των Κατσιμιχαιων τα λεει ολα:

"Που ζησαμε μαζι τοσα πολλα και πια δε γνωριζομαστε..."

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Το πρωτο ειναι μεγαλο ρεντ φλαγκ για το τι θα σε περιμενε εντος γαμου. Λογικα κατηγοριας Ντραμα Κουιν η γκομενα

Για το δευτερο, ο στιχος των Κατσιμιχαιων τα λεει ολα:

"Που ζησαμε μαζι τοσα πολλα και πια δε γνωριζομαστε..."

Μπορεί να ήθελε να την βαράει και αυτός να ήταν φλώρος.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Έχω γνωστούς ταξιτζήδες Πακιστανούς που φέρνουν πελάτισσες στην δουλειά.
Λένε γενικότερα για τους Έλληνες ταξιτζήδες ότι είναι παραμυθάδες και παίζει αυτό αλλά εγώ έχω δει μεγάλη λιγουριαση από γκόμενες για Πακιστανούς ταξιτζήδες. Αρκετές τους κάθονται από την υπέρμετρη ανάγκη να γαμηθούν με κάτι διαφορετικό ως εξωτικό. Βλέπω πόσο γλυκά τους χαϊδεύουν και τους μιλούν. Μπορει δηλαδή οι Πακιστανοί να είναι 25 ετών και να μοιάζουν 50 από τος κακουχίες, τα περίεργα μουστάκια και τις όμοιες φάτσες αλλά για τις γκόμενες αποτελούν πόλο έλξης.
Οι πιο ξύπνιοι εξ αυτών τους πουλάνε φούμαρα για τα φαγητά τους που σκυλοβρωμούν μπαχαρικά αλλά τα παρουσιάζουν ως πλούσια και καλομαγειρεμένα.
Οι γκόμενες λατρεύουν τα εθνικ φαγητά νιώθοντας ότι εξερευνούν κάτι νέο.
Στην αμαρτωλή Αθήνα αρκετές γκόμενες παρτουζωνονται με λύσσα από ατιθασους Πακιστανούς. Τις δέρνουν, τις ξεκωλιάζουν και τις πηδούν περατζαδα.
Οι φεμινίστριες ως απλυτες και πορωμενες κατά των Ελλήνων γαμιάδων που τις κλάνουν, αισθάνονται μια λύτρωση οταν κερνούν κωλαντερο στους Πακιστανούς. Το βράδυ γυρίζουν σπίτι εξαντλημένες φιλώντας τον σύζυγο και τα παιδιά τους ενώ πριν λίγες ώρες πιπωναν πούτσες
με κάρυ.

:2funny:
Και μετα ξυπνησες.....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ναι.αλλα δεν το αποριψα...απλά συζήτηση έκανα..
Μηπως μιλησατε για παιδια και της ειπες κατι αντιθετο σε αυτο που θελει;

Η το χρονοδιαγραμμα για γαμο, κλπ;

Οι περισσοτερες γυναικες ειναι αυστηρες σε θεματα γαμου

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μάλιστα τώρα που διάβασα ένα μην έγραψε ακριβώς " δεν ταιριάζουμε και εγώ αλλαξα,σε παρακαλώ μην το δυσκολέψουμε άλλο"

Τυπε θα σου δωσω μια συμβουλη:

Μην της κανεις το δωρο να "κλαφτεις" πως θελεις να συνεχισετε, κλπ και να σε θεωρει δεδομενο τις επομενες εβδομαδες
Αφου ητανε ξεκαθαρη, αποδεξου το και μην εκδηλωνεις απολυτως τιποτα για συναισθηματα και σκεψεις απο δω και περα

Στοιχηματιζω πως εντος μερικων εβδομαδων, αντε εντος τριμηνου θα σου στειλει μηνυμα να το ξαναπροσπαθησετε

Μεινε ΠΑΓΟΣ, ΒΟΥΝΟ, ΘΩΡΗΚΤΟ, μην απαντας σε μηνυματα, κλησεις, τιποτα. Αν τυχον ανταμωσετε η καποιος κοινος γνωστος ρωτησει αδιακριτα, λεγε κοφτες φρασεις οπως "με τη Μαρια τελειωσαμε, προχωραω παρακατω τη ζωη μου" μονο αυτο και τελος

Στην ιδια, μονο ΟΚ, Ενταξει, ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΙΣΩΣ, ΤΑ ΛΕΜΕ. Ποτε μηνυμα με πανω απο 10 γραμματα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom