Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
αρα σίγουρα εφαρμόστηκε μέθοδος μαιμούς οπως λεει κ ενας πιο πανω.αποκλείεται να μην γνώρισε κανέναν από τον κύκλο της..ή να μην της γνώρισαν.
Ναι αυτό πιστεύω και εγώ... διότι δεν γίνεται να αλλάζεις από την μια μέρα στην άλλη..μόνο ο ενθουσιασμός ή να ερωτευτεί κάποιον...δεν πειράζει μαθήματα ζωής...αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι τα ψεύτικα συναισθήματα...η υποκρισία...και ότι πλέον δεν γίνεται να γνωρίσεις ένα νορμάλ άτομο..

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Είναι μοναχοπαίδι...αλλά είναι πολύ με της φίλες της...και έχει μεγάλο κύκλο..σε αντίθεση με μένα που έχω δύο φίλους...είμαι κλειστός σαν χαρακτήρας
Αδερφέ, έτσι και ξανακούσεις από εδώ και πέρα καμία να σου λέει ''έχω κύκλο, είμαι κοινωνική, αγαπώ τους φίλους/ φίλες μου'', κόψε λάσπη. Στην πράξη πρέπει να σε ''εγκρίνουν'' άμεσα ή έμμεσα όλο το σκυλολόι των ''γνωστών και φίλων''.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.348
Πόντοι
3.656
Μαζί σου. Μπράβο σε όποια έχει αυτά τα γούστα και είναι ''πιστή'' στο κυνήγι της
Τι μαγκιά υπάρχει ρε φίλε στο να είναι πουτάνα ;

η ταρίφα , δεν έχει σημασία .... η πουτάνα είναι πάντα πουτάνα .........

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Ναι αυτό πιστεύω και εγώ... διότι δεν γίνεται να αλλάζεις από την μια μέρα στην άλλη..μόνο ο ενθουσιασμός ή να ερωτευτεί κάποιον...δεν πειράζει μαθήματα ζωής...αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι τα ψεύτικα συναισθήματα...η υποκρισία...και ότι πλέον δεν γίνεται να γνωρίσεις ένα νορμάλ άτομο..
καταλαβαίνω την απογοήτευση..ελπίζω να γνωρίσεις κάποια νορμάλ στο μέλλον,ιδανικά κάτω των 30 ετών κ όχι τόσο "κοινωνική" όσο αυτή.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.348
Πόντοι
3.656
καταλαβαίνω την απογοήτευση..ελπίζω να γνωρίσεις κάποια νορμάλ στο μέλλον,ιδανικά κάτω των 30 ετών κ όχι τόσο "κοινωνική" όσο αυτή.

Δεν υπάρχει νορμάλ .

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Τι μαγκιά υπάρχει ρε φίλε στο να είναι πουτάνα ;

η ταρίφα , δεν έχει σημασία .... η πουτάνα είναι πάντα πουτάνα .........
Δεν είναι θέμα μαγκιάς, είναι ότι το δηλώνει και δεν στο παίζει δήθεν και αδιάφορη στο χρήμα ώστε να ξέρεις εξαρχής την ιδιότητά της.

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Αδερφέ, έτσι και ξανακούσεις από εδώ και πέρα καμία να σου λέει ''έχω κύκλο, είμαι κοινωνική, αγαπώ τους φίλους/ φίλες μου'', κόψε λάσπη. Στην πράξη πρέπει να σε ''εγκρίνουν'' άμεσα ή έμμεσα όλο το σκυλολόι των ''γνωστών και φίλων''.
Η αλήθεια είναι αυτή.. έμμεσα μάλιστα με άφησε να καταλάβω πως δεν καλούσε κάποιες φορές στο σπίτι της φίλες της επειδή έβλεπε εμένα.. μιλάμε για ένα άτομο με φίλους από σχολή, δουλειά,κολλητούς,πάνω από 15 άτομα κοντά τής..μάλιστα την έχω πιστόλιασει σε εξόδους γιατί δεν την παλεύα να σπαταλήσω ενέργεια για γενέθλια φίλης της που την βλέπει σπάνια..και στραβωσε..
Αξίζει μια τελευταία προσπάθεια;η θα είναι χαμένος κόπος...ο λόγος που το σκέφτομαι είναι ότι πέρα τής τελευταίας εβδομάδας ήταν πολύ τρυφερή σαν άτομο...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.348
Πόντοι
3.656
Δεν είναι θέμα μαγκιάς, είναι ότι το δηλώνει και δεν στο παίζει δήθεν και αδιάφορη στο χρήμα ώστε να ξέρεις εξαρχής την ιδιότητά της.
Ποιά το δηλώνει ; Καμία δεν το δηλώνει . Απλά επιλέγει .... σε ποιούς .... και που θα μιλήσει ....... και που θα ψαρέψει .......

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Ποιά το δηλώνει ; Καμία δεν το δηλώνει . Απλά επιλέγει .... σε ποιούς .... και που θα μιλήσει ....... και που θα ψαρέψει .......
Με τις πράξεις της δηλώνει τι θέλει. Λίγες έχεις ακούσει να λένε ότι δεν τις νοιάζουν τα φράγκα και να το παίζουν υπεράνω;

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Μάλιστα τώρα που διάβασα ένα μην έγραψε ακριβώς " δεν ταιριάζουμε και εγώ αλλαξα,σε παρακαλώ μην το δυσκολέψουμε άλλο"

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Η αλήθεια είναι αυτή.. έμμεσα μάλιστα με άφησε να καταλάβω πως δεν καλούσε κάποιες φορές στο σπίτι της φίλες της επειδή έβλεπε εμένα.. μιλάμε για ένα άτομο με φίλους από σχολή, δουλειά,κολλητούς,πάνω από 15 άτομα κοντά τής..μάλιστα την έχω πιστόλιασει σε εξόδους γιατί δεν την παλεύα να σπαταλήσω ενέργεια για γενέθλια φίλης της που την βλέπει σπάνια..και στραβωσε..
Αξίζει μια τελευταία προσπάθεια;η θα είναι χαμένος κόπος...ο λόγος που το σκέφτομαι είναι ότι πέρα τής τελευταίας εβδομάδας ήταν πολύ τρυφερή σαν άτομο...
Με τον τρόπο που ρωτάς, νομίζω ότι περιμένεις να σου πει κάποιος ''ναι, αξίζει μία τελευταία προσπάθεια''. Περιμένεις να σου επιβεβαιώσουν αυτό που μέσα σου θέλεις να κάνεις, μία τελευταία προσπάθεια δηλαδή.
Δε θα σου πω ούτε αξίζει, ούτε δεν αξίζει, αλλά να κάνεις ό,τι θέλεις και ό,τι εσύ νιώθεις. Και εσύ αναλαμβάνεις και το όποιο κόστος της επιλογής σου.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.348
Πόντοι
3.656
Με τις πράξεις της δηλώνει τι θέλει. Λίγες έχεις ακούσει να λένε ότι δεν τις νοιάζουν τα φράγκα και να το παίζουν υπεράνω;

Τύπε .... συγκεκριμένα μαγαζιά .... χιονοδρομικά .... θέρετρα .... περιοχές .... ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΕΚΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ....

Είναι πουτάνα που πάει για πολλά. Δεν της λες ούτε ουστ.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Τύπε .... συγκεκριμένα μαγαζιά .... χιονοδρομικά .... θέρετρα .... περιοχές .... ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΕΚΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ....

Είναι πουτάνα που πάει για πολλά. Δεν της λες ούτε ουστ.
Έχω την αίσθηση ότι έχεις χάσει το νόημα του αρχικού μου ποστ: δεν ήταν για να καυτηριάσω τις πουτάνες που είναι δηλωμένες και τις ξέρουμε. Τις ξέρουμε, τις αποφεύγουμε, τέλος.
Καυτηριάζω αυτές που το παίζουν δήθεν και μετά βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Αυτό πιστεύω και εγώ..αυτή βέβαια μου είπε ότι αφορμή στάθηκε μια συζήτηση που είχαμε περί παντρειας..τις είπα ότι έχει γίνει πλέον τυπικό το θέμα.και η ουσία είναι να θες να είσαι με τον άλλον...μετά ξεκίνησε δεν έχουμε ένταση στην σχέση μας ...δεν το ένα δεν το άλλο...και τα αγάπη μου κόπηκαν...το θέμα είναι πόσο εύκολα αλλάζει ο άνθρωπος...πόσο μπορεί κάποιος να μην είναι αληθινός...και να βγάζει ανθρώπους από την ζωή του ...έτσι με μια απλή απόφαση
κλασσικη περιπτωση διαταραγμένης που δεν ξερει τι θελει,για ποιον λογο ζει,για ποιον λογο γαμιεται και πολλα αλλα...Ακομα και τα ζώα ειναι πιο ισορροπημενα απο αυτες

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.348
Πόντοι
3.656
Έχω την αίσθηση ότι έχεις χάσει το νόημα του αρχικού μου ποστ: δεν ήταν για να καυτηριάσω τις πουτάνες που είναι δηλωμένες και τις ξέρουμε. Τις ξέρουμε, τις αποφεύγουμε, τέλος.
Καυτηριάζω αυτές που το παίζουν δήθεν και μετά βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Μα αυτές που λες .... είναι όλες.
Αν νομίζεις ότι κάποιες δεν είναι έτσι ... απλά έκανες λάθος !

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
κλασσικη περιπτωση διαταραγμένης που δεν ξερει τι θελει,για ποιον λογο ζει,για ποιον λογο γαμιεται και πολλα αλλα...Ακομα και τα ζώα ειναι πιο ισορροπημενα απο αυτες
Σαν άτομο είναι πειθαρχημένη με δουλειά οργάνωση...απλά αυτό μου ήρθε εξ απροόπτου.. ειδικά όταν κάνεις σχέδια μαζί της

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.348
Πόντοι
3.656
Σαν άτομο είναι πειθαρχημένη με δουλειά οργάνωση...απλά αυτό μου ήρθε εξ απροόπτου.. ειδικά όταν κάνεις σχέδια μαζί της
Γενικά .... μην κάνεις πολλά σχέδια με γυναίκες .... μπορεί να αποδειχθούν .. περιτά

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Μα αυτές που λες .... είναι όλες.
Αν νομίζεις ότι κάποιες δεν είναι έτσι ... απλά έκανες λάθος !
Ρε αδερφέ, μία συζήτηση γίνεται σε ένα πλαίσιο, όχι γενικώς σε φιλοσοφίες. Ο φίλος που ζητά συμβουλή είπε ''δεν τη νοιάζουν τα φράγκα''. Από εκεί ορμώμενος έγραψα ό,τι έγραψα να μην ακούει τις ''δηλώσεις''.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
με γυναικες γενικά καλο ειναι να μην κανεις σχεδια που ξεπερνουν τις 24 ωρες....Δεν ειναι άξιες εμπιστοσυνης
Εχω γνωρισει κι εγω τετοιες....Δεν ειναι απλά στα καλά τους.Ειναι τυχαιο οτι σχεδον οι μισες γυναικες πλεον πανε σε ψυχολογους?

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172

Stories

Νέο!