Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
για να ζήταγε η άλλη ταξίδια και λούσα στα 30 της ΜΑΖΙ με γάμο,μια χαρά την νοιάζει κ την παρανοιάζει το χρήμα κ ας λέει οτι θελει..
....μαγκα μου δεν τον ξερω τον τυπο που ανεβασες κ θελεις να του μοιασεις, αλλα οπως κοβω φατσα για κανα ψυχιατρικο ιδρυμα τον βλεπω ή για τις φυλακες του Δομοκου!!!διαβαζω συνεχεια για πακιστανους,για ταξιτζηδες ,για ελληνες γαμιάδες δηθεν,για αλλοδαπους,για πλουσιοπαιδα για ολα!
Κανενας απο αυτους δεν μπορει να εχει την επιτυχια στις γυναικες που θα αποκτησω εγω συντομα με το νεο μου στυλ.Θα τρωτε απλως την σκόνη μου μιζερα ανθρωπακια!
Παρτε στυλ τωρα για να μαθετε...
ο λόγος??....μαγκα μου δεν τον ξερω τον τυπο που ανεβασες κ θελεις να του μοιασεις, αλλα οπως κοβω φατσα για κανα ψυχιατρικο ιδρυμα τον βλεπω ή για τις φυλακες του Δομοκου!!!
...σου ειπα, οπως τον κοβω απο φατσα, ματια, στυλ! Μου βγαζει εικονα ψυχακιαο λόγος??
ισα ισα ειναι πολυ καλό παιδι οποτε για φυλακή που λες ειναι αδυνατον να καταληξει εκει...σου ειπα, οπως τον κοβω απο φατσα, ματια, στυλ! Μου βγαζει εικονα ψυχακι
....τι να σου πω ρε μαγκα, μπορει. Δεν τον ξερω τον τυπο, αλλα εμενα αυτο μου βγαζει!ισα ισα ειναι πολυ καλό παιδι οποτε για φυλακή που λες ειναι αδυνατον να καταληξει εκει
Και ειναι ισορροπημενος και στην ζωη του,δεν κανει κουλά κτλ.
Ισχύει.. καθόλου μπέσα στα λεγόμενα τους...το να λες κάποιον ότι τον αγαπάς είναι μεγάλη κουβέντα...δεν μπορεί να την πετάς έτσι σε μια στιγμή...χωρίς συζήτηση χωρίς τίποταμε γυναικες γενικά καλο ειναι να μην κανεις σχεδια που ξεπερνουν τις 24 ωρες....Δεν ειναι άξιες εμπιστοσυνης
Εχω γνωρισει κι εγω τετοιες....Δεν ειναι απλά στα καλά τους.Ειναι τυχαιο οτι σχεδον οι μισες γυναικες πλεον πανε σε ψυχολογους?
εσυ δηλαδη μεχρι τωρα που συνεβη αυτό την εμπιστευόσουν??Ισχύει.. καθόλου μπέσα στα λεγόμενα τους...το να λες κάποιον ότι τον αγαπάς είναι μεγάλη κουβέντα...δεν μπορεί να την πετάς έτσι σε μια στιγμή...χωρίς συζήτηση χωρίς τίποτα
Απλά πίστευα ότι είναι αληθινή τουλάχιστον ως προς τα συναισθήματα...και στο ότι νοιάζεταιεσυ δηλαδη μεχρι τωρα που συνεβη αυτό την εμπιστευόσουν??
αρα την εμπιστευόσουν?Απλά πίστευα ότι είναι αληθινή τουλάχιστον ως προς τα συναισθήματα...και στο ότι νοιάζεται
Μέχρι και εγώ την εμπιστευόμουν την δικιά του.εσυ δηλαδη μεχρι τωρα που συνεβη αυτό την εμπιστευόσουν??
να το πω απλά ;Στην Ελλάδα αυτοί είναι οι κανόνες.
Είτε εμφανίσιμος,είτε οχι εμφανίσιμος,χωρίς επάγγελμα που να σου φέρνει απο μονο του γυναίκες και χωρίς κάποια φήμη στην περιοχή που ζεις,μονο με προξενιά θα βρίσκεις.Απο φίλους,συγγενεις,συναδέλφους
Ο άλλος δρόμος είναι...να τρως 500 άκυρα μέχρι να σου κάτσει μία...αν σου κάτσει...είτε με καμακι είτε στα σόσιαλ
Γιατί αυτη η ατάκα με θυμιζει παλαιό εκλεκτό μέλος;Γιατί αυτό τους λέω ότι κάνω?
37αρα την εμπιστευόσουν?
ποσο χρονων εισαι ?
Μήπως πήγε να κάνει αγιασμό..αν ήταν παραμονή Φώτων π.χ. η του Σταυρού είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό.Πριν μια 10ετια ειχα δει παπα σε μεγαλη ηλικια εξω απο μπου. Κατω στα τελευταια της Κολωνου. Τι εχει να πει γι αυτο; Ο πατερ πυρφοριος
τωρα καταλαβες ποιος ειμαι?Γιατί αυτη η ατάκα με θυμιζει παλαιό εκλεκτό μέλος;
37 εισαι εσυ ή η γκομενα που σε αδειασε?
37 εγώ ..30 η γκόμενα37 εισαι εσυ ή η γκομενα που σε αδειασε?