Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (8 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.972

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.069
Πόντοι
1.056
Και εμένα με πέταξαν έξω από τον Ομιλο στην Παραλία Κατερίνης το 2011 επειδή μιλούσα με μια Σλοβάκα που γούσταρε ο μπάρμαν.Μου λέει ο πορτιέρης έλα κάτω και μετά δε με ξαναάφηνε να μπω.Μιλάμε για μαγαζί που είχα πάει άπειρες φορές πριν.Ε,ποιος χάνει σε αυτές τις περιπτώσεις?Παίρνω λεωφορείο από Παραλία και πάω Sunny Beach Bulgaria και είναι τίγκα στα μουνιά και άνετη,φτηνή είσοδος παντού.
Ελλάδα άμα είσαι με γκόμενα,μόνο πίπες δε σου κάνουν να μπεις.Ερχονται και σε καλούν να μπεις στο κλαμπ.Αν είσαι μόνος σου παίζει να φας και πόρτα.

Αν δε με αφήνει να κάνω καμάκι δεν ξαναπατάω στο μαγαζί του,θα τα σκάσω στο εξωτερικό οπότε αυτός χάνει.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.387
Πόντοι
3.656
Και εμένα με πέταξαν έξω από τον Ομιλο στην Παραλία Κατερίνης το 2011 επειδή μιλούσα με μια Σλοβάκα που γούσταρε ο μπάρμαν.Μου λέει ο πορτιέρης έλα κάτω και μετά δε με ξαναάφηνε να μπω.Μιλάμε για μαγαζί που είχα πάει άπειρες φορές πριν.Ε,ποιος χάνει σε αυτές τις περιπτώσεις?Παίρνω λεωφορείο από Παραλία και πάω Sunny Beach Bulgaria και είναι τίγκα στα μουνιά και άνετη,φτηνή είσοδος παντού.
Ελλάδα άμα είσαι με γκόμενα,μόνο πίπες δε σου κάνουν να μπεις.Ερχονται και σε καλούν να μπεις στο κλαμπ.Αν είσαι μόνος σου παίζει να φας και πόρτα.
Ξαναπατάς σε τέτοια μαγαζιά ; Τι να λέμε τώρα .......
Να μείνουν μόνοι τους οι σκούροι κατσικογάμηδες ......

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.069
Πόντοι
1.056
Ξαναπατάς σε τέτοια μαγαζιά ; Τι να λέμε τώρα .......
Να μείνουν μόνοι τους οι σκούροι κατσικογάμηδες ......

Δεν ξαναπατάω.Μία να γίνει τέτοιο σκηνικό τέλος.Πήγα τότε Koo Σαντορίνη με τη γκόμενα,πιάσαμε τραπέζι ανοίγοντας ένα μπουκάλι Absolut 100 ευρώ.Αμα δε με αφήνανε να κάνω καμάκι,δεν ξαναπατούσα Σαντορίνη.Μπορείς να πας σε ένα σωρό θέρετρα Σόποτ,Κριμαία,Σότσι,Οδησσό και πάει λέγοντας,ακόμα και Ιμπιζα,Μαγιόρκα,Χβαρ κτλ που γίνεται της πουτάνας,τους έχουμε ανάγκη?
Και Ρόδο μια φορά ένας πούστης στην Ορφανίδου με πιάνει από το μπράτσο και με βγάζει από το μπαρ.Εκεί θες να αντιδράσεις αλλά σκέφτεσαι δεν πειράζει,σιγά μην ξανάρθω.Γενικά αυτά τα σκηνικά με τα μπλοκ στα καμάκια μόνο Ελλάδα και Τουρκία τα έχω δει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Αν δε με αφήνει να κάνω καμάκι δεν ξαναπατάω στο μαγαζί του,θα τα σκάσω στο εξωτερικό οπότε αυτός χάνει.

Παλι καλα, θα μπορουσε να σε στειλει με μια-δυο μεριδουλες περιποιημενη Ινδικη μεθανολη

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ο Ομιλος εν τω μεταξυ ειναι μονοπωλειο στην παραλια σε αυτο το στυλ μαγαζιου.
Αμα φυγεις απο κει δεν εχει παρομοιο μαγαζι στα περιξ

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.069
Πόντοι
1.056
Παλι καλα, θα μπορουσε να σε στειλει με μια-δυο μεριδουλες περιποιημενη Ινδικη μεθανολη

Εννοείται θέρετρα Ελλάδα πίνω μόνο μπύρα που δεν τους συμφέρει να τη νοθεύουνε.Αλλιώς μόνο από μπουκάλι που το ανοίγουν μπροστά μου και μόνο σε καλά κλαμπ.
Στα τουριστικά μέρη είναι όλα νοθευμένα,άμα έχεις συνηθίσει σε καλή ποιότητα αλκοόλ όπως Γερμανία το καταλαβαίνεις αμέσως.Στην καλύτερη τα αραιώνουν με νερό.
Και Ουκρανία βέβαια νοθευμένα είναι αλλά εκεί δεν μπορούσαν και να εισάγουνε εύκολα τα γνήσια.Τουρκία το ίδιο,μαύρα χάλια.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εννοείται θέρετρα Ελλάδα πίνω μόνο μπύρα που δεν τους συμφέρει να τη νοθεύουνε.Αλλιώς μόνο από μπουκάλι που το ανοίγουν μπροστά μου και μόνο σε καλά κλαμπ.

Η κρασι, κατα προτιμηση σε μπουκαλακι (caramello, κλπ). Και το κρασι δυσκολα να νοθευτει

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.069
Πόντοι
1.056
Η κρασι, κατα προτιμηση σε μπουκαλακι. Και το κρασι δυσκολα να νοθευτει

Μπορεί να σου βάλουνε άλλη ποιότητα από αυτή που λένε.Είναι μεγάλος ο πειρασμός να νοθεύσουν τα ποτά,μιλάμε για υπερκέρδη.Λογικό στα τουριστικά μέρη ιδίως στα low end που πάνε φτηνοτουρίστες.
Δε μιλάμε για κρεατικά,ψάρια κτλ εκεί παίζει τρελή απάτη επίσης.Αμα ξέρεις πώς είναι η καλή ποιότητα ξέρεις και τι σου σερβίρουν.Αλλο που πάνε να τα καλύψουνε με σάλτσες,ενισχυτικά γεύσης κτλ.
Αλλά τα ποτά είναι επικίνδυνα,στη Γερμανία θα τους είχαν γαμήσει.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.069
Πόντοι
1.056

Εχει και το Cocus αλλά δεν είναι τόσο καλό.Επίσης έχει τα μεγάλα κλαμπ όπως το Club Gold κτλ που μαζεύει και ντόπιες.Αλλά αν δεν μπορείς να πας Ομιλο,ψιλοχάνει η Παραλία το νόημά της.Που έτσι κι αλλιώς μόνο Σέρβες και μικρά είχε,οι Πολωνέζες,Τσέχες πλέον έχουν λεφτά και πάνε στα νησιά και όχι εκεί.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Νά τονίσω ότι στά πολύ δυνατά Mainstream Club καί Μ.Βρετανία,Ολλανδία,Η.Π.Α πού γνωρίζω η δέν σέ αφήνουν νά μπείς καθόλου,
η σέ βάζουν...μέ "Ταυτότητα Πολέμου" -Τώρα στά πιό δεύτερα μαγαζιά είναι όλα Ok-

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.069
Πόντοι
1.056
Και Γερμανία έχει σκληρή πόρτα σε αρκετά κλαμπ.Γερμανία πρέπει να ταιριάζεις με το πλήθος.Αμα κάποιος είναι μεταλάς δε θα τον αφήσουνε να μπει σε κλαμπ τέκνο και το αντίθετο.
Επίσης είναι οι προτιμήσεις του πορτιέρη αν π.χ. είναι Αραβας και πεις οτι είσαι Ελληνας παίζει να σε αφήσει.
Σλαβικές χώρες μετράει κυρίως το ντύσιμο και να μην είσαι πιωμένος εκτός από τα πολύ high end που πρέπει να έχεις κλείσει τραπέζι ήτοι να έχεις σκάσει 500-600 ευρώ ή να ξέρεις κάποιον promoter.
Αλλος τρόπος να μπεις είναι να πας με εντυπωσιακή γκόμενα βέβαια.Βέβαια πρέπει να είναι άνετη για να σε αφήνει να καμακώνεις και άλλες.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
746
Πόντοι
86
Το γεγονός ότι βλέπεις κάποιος να ξοδεύει λεφτά δεν σημαίνει ότι είναι πλούσιος κιόλας. Μπορεί να είναι απλά μαλάκας.
Eγω παλι, αμα εχω λεφτα να ξοδευω για παρτη μου, χωρις να υδρωνω. Δεν με πειραζει να με πουν μαλακα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.387
Πόντοι
3.656
Τύπε ... νομίζω ήταν τρίτη 14.30 που χαλάστηκα στην πάρο ......

πέμπτη 12.00 .... ήμουν σε μπητσόμπαρο ίμπιζα ............

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.387
Πόντοι
3.656
Νά τονίσω ότι στά πολύ δυνατά Mainstream Club καί Μ.Βρετανία,Ολλανδία,Η.Π.Α πού γνωρίζω η δέν σέ αφήνουν νά μπείς καθόλου,
η σέ βάζουν...μέ "Ταυτότητα Πολέμου" -Τώρα στά πιό δεύτερα μαγαζιά είναι όλα Ok-
Απλά εκεί .... τα κτίρια .... δεν είναι αυθαίρετα ..... έχουν πολεοδομική άδεια .......
Πόσο μάλλον .... δεν είναι παράγκες σε αιγιαλό ....

Και όπως είπαμε, εκεί αν σερβίρουν αυτά που σερβίρουν εδώ για ποτά, όχι απλά θα τους κλείσουν και θα πληρώσουν πρόστιμα
ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θα σκάσω έτσι Μοναστηράκι.

Θραύση θα κάνω...

denim-kompso-ntysimo.jpg

:2funny:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Θα σκάσω έτσι Μοναστηράκι.

Θραύση θα κάνω...

denim-kompso-ntysimo.jpg

σιγα ρε συ...τιποτα δεν θα κανεις...Σου ειπα εγω ποιον εχω προτυπο και θελω να γινω ετσι ακριβως ίδιος...
Δεν ειναι μονο οτι θα ριχνω οποια γκομενα θελω
αλλα δεν θα τολμαει κανεις να με κοιταξει καν...
Εσυ μια ζωη στο ψαξιμο θα εισαι με τα προτυπα που εχεις φιλε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το παν είναι να μην κουμπώνει το σακάκι.

b231753b96c391c18bd82df597ad5393.jpg

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μάθετε μπαλίτσα...ρέ γατάκια! :2funny:
πριντ 2.png