Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (7 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.065
Πόντοι
1.056
Οι Πακιστανοί μού έχουν πεί εδώ στήν Ελλάδα -Δέν γνωρίζω άν είναι αλήθεια- ότι όταν δέν έχουν γκόμενα,πού δέν έχουν,
καί όταν δέν πάνε στά μπουρδέλα -Δέν ξέρω άν πηγαίνουν συχνά- όσοι μένουν 10-20 άτομα σέ σπίτια...γαμεί ο ένας τόν άλλο!
-Επαναλαμβάνω δέν τό γνωρίζω,αλλά έτσι μού έχουν πεί-

Οπως περίπου οι Οθωμανοί Τούρκοι.

oEgqRn.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Τύπε .... σου έχω καλύτερες ιστορίες .... Γιατί μισώ και τα προξενιά ...

1)Γκόμενες που είχαμε μιλήσει μία φορά .... δέχτηκαν πρόταση κολλητού μου .... να πάμε επόμενο σάββατο σε κλαμπ στη χαλκίδα (από αθήνα).
Στα 5 λεπτά που μπήκαμε ....

είδαν κάτι γνωστούς τους , πολίστες και πήγαν να τους μιλήσουν .......

Παίρνω τον κολλητό και φεύγουμε.
Παίρνουν τηλέφωνο σε μισή ώρα.

-που είστε ;
-τι σε νοιάζει ;;
-μαζί δεν ήρθαμε ;;;
-ναι αλλά εσείς μιλάτε με τους ... πολίστες ... πήγαμε σε άλλο κλαμπ για καμάκι ....
-και πως θα γυρίσουμε εμείς στην αθήνα ;;
-τι με νοιάζει ; γυρίστε με τους πολίστες ...
-δεν έχουν αμάξι , είναι οι δυό τους με μία μηχανή ...
-ε τότε την άλλη φορά να βρείτε πολίστες που παίζουν πόλο με άλογα, να σας γυρίσουν πίσω ...

2) Συμφοιτητής .... κανονίζει με δύο καριόλες .... συμφοιτήτριες ... αλλά από άλλη ομάδα (το έτος ήταν χωρισμένο σε 4, οπότε δεν είχα πολλά με τα 3/4 των άλλων 3 ομάδων). Θα πηγαίναμε .... σινεμά .... (τέρμα ηλίθια ιδέα) ....

Κέντρο το σινεμά .... πάμε με ταξί εμείς ..... Περιμέναμε έξω .... τις φέρνουν .... δύο τσοπεράδες ...
πολύ κουλ ... να δείξουν τι γκόμενες είναι ...

Κάτσαμε όλοι μία όμορφη ατμόσφαιρα .... 6 στη σειρά ... εγώ και ο κολλητός ... οι 2 τσοπεράδες αεροσυνοδοί .... και οι 2 καριόλες ...

Διάλυμα .... ανοίγω κινητό .... και παίρνω τηλέφωνο γραφείο με βίζιτες ...
Οι 2 καριόλες ήταν γύρω στο 1.65 με 1.67 ....

-καλησπέρα ... είμαι ο τάδε (με ήξερε η τηλεφωνήτρια) .... είμαι σινεμά .... τελειώνει 01.15 ....
στις 02.00 μπορείς να μου έχεις μία ψηλή , πάνω από 1.75 ξανθιά ;; έχω όρεξη απόψε !
Στο ΚΙΣΣΟΣ στην πλατεία αττικής .... όπως πάντα ... ξέρεις ...
Ρε το μλκ το Λάκη, μέχρι τώρα ιστορίες με ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΕΣ έχει, κλασική κατάληξη μετά από έξοδο για πεσιματική (τρομάρα του) οι.......βίζιτες.

ΡΕ ΜΛΚ Ο ΠΙΚΕΡ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;;;;

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.052
Πόντοι
456
διαβαζω συνεχεια για πακιστανους,για ταξιτζηδες ,για ελληνες γαμιάδες δηθεν,για αλλοδαπους,για πλουσιοπαιδα για ολα!
Κανενας απο αυτους δεν μπορει να εχει την επιτυχια στις γυναικες που θα αποκτησω εγω συντομα με το νεο μου στυλ.Θα τρωτε απλως την σκόνη μου μιζερα ανθρωπακια!
Παρτε στυλ τωρα για να μαθετε...
αυτός ο μαυρικίου είναι στη φωτό?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι Πακιστανοί μού έχουν πεί εδώ στήν Ελλάδα -Δέν γνωρίζω άν είναι αλήθεια- ότι όταν δέν έχουν γκόμενα πού δέν έχουν,
καί όταν δέν πάνε στά μπουρδέλα -Δέν ξέρω άν πηγαίνουν συχνά- όσοι μένουν 10-20 άτομα σέ σπίτια...γαμεί ο ένας τόν άλλο!
-Επαναλαμβάνω δέν τό γνωρίζω αλλά έτσι μού έχουν πεί-
Στο επιβεβαιώνω εγώ. Έχω δουλέψει με Πακιστανούς σε νησί και εκτός ότι είναι ασυγκριτα μονιασμένοι, πηδιουνται μεταξύ τους αλλά και γενικώς γαμούν ότι βρουν. Το λένε κι οι ίδιοι δηλαδη.
Δεν κάνουν διακρίσεις. Πηδούν όμορφες, άσχημες, ότι βρουν. Επίσης οι Πακιστανοί δεν αφήνουν ποτέ τις γυναίκες τους να δουλέψουν και σχεδόν ποτέ δεν τις φέρνουν στην χώρα μας. Τις γυναίκες που θα πάρουν, πολλές φορές τις επιλέγουν οι πατεράδες τους. Είναι πολλά χιλιόμετρα πίσω ως ποιότητα ζωής αλλά ακόμα κι αυτοί -και το έχω ζήσει αυτο- αν τους πουλήσει μούρη γκόμενα την κλάνουν ή ακόμα χειρότερα την κοπανανε. Μόνο οι Έλληνες ρεζιληδες υποχωρούν σε όλα για το μουνί.

:2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.070
Πόντοι
9.297
το προτυπό μου σαν ανδρας ειναι καπως ετσι....
θα εχω οποιο γκομενάκι θελω και δεν θα τολμάει να μου πει και κανεις κουβέντα γιατι θα προκαλώ δέος στους αλλους ανδρες εξω.Εσεις καθιστε να ψαχνεστε ακομα και να παρακαλάτε τις γυναικες οταν εγω θα τις εχω δεκα-δεκα στο κρεβατι μου.
mavrikiou-main.jpg
Σκέτος ανδρακλας με το δίχρωμο μαλλί και το σκουλαρίκι...θα κάνει πολύ χαρούμενο κάποιον Πακη ...άντε βρε...και καλούς απογόνους!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Άλλο απολαυστικό σκηνικό .... αυτό το είχα κάνει ... ΠΑΜΠΟΛΕΣ φορές ....

Γκόμενες στις οποίες είχα προτείνει να βγούμε ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ....
Μαλακά γιουβαρλάκη, πως να αντέξεις ρε κακομοίρη με ΤΟΣΑ ΑΚΥΡΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΟΥ και να μην καταντήσεις ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.

ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑΙ
Μαρτυρία δίχως ξύλο.

Το επόμενο που μένει να μάθουμε αν άκουσε ποτέ έστω ΕΝΑ ΝΑΙ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ο άλλος πιό πίσω μειώνει τό επάγγελμα τού ταρίφα,λές καί άν ο άλλος είναι ασφαλιστής μέ γραβάτα στό γραφείο μέ αποδοχές 700 ευρώ,
η άν είναι μεσίτης πάλι στό γραφείο τών 800 ευρώ,οι Ελλεεινίδες θά κάνουν ουρά...γιά νά τίς γαμήσουν! :headbang:

Τελευταία τροποποίηση:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Σκέτος ανδρακλας με το δίχρωμο μαλλί και το σκουλαρίκι...θα κάνει πολύ χαρούμενο κάποιον Πακη ...άντε βρε...και καλούς απογόνους!
Φιλε τα εχω πει και στον Ντοναλντ αυτά...Αμα δεν ξερεις μην μιλάς
Ο τυπος εχει γυναικα πρωτον και ειναι δυνατός εραστης.Ξερεις πόσες του την πεφτουν συνεχως?
Και στην τελική εσυ που ειρωνευεσαι θα τολμούσες να κανεις τσαμπουκά σε εναν τετοιο τυπά που σταζει αλητεία ή θα καθοσουν κότα μπροστά του??
Οταν εγω σε λιγο καιρο θα γινω σαν αυτον,θα σας στελνω φωτογραφίες απο τα μουνάκια που θα γαμαω και τοτε θελω να δω τι θα λετε??

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είμαστε με διαφορά ο πιο ξεφτιλισμενος λαός όσον αφορά το μουνί. Όποια γυναίκα βρεθεί εδω, κουβαληθεί εδώ, γεννηθεί εδώ ή είναι 100% Ελληνίδα, έχει όνειρο να βρει τον Έλληνα μαλάκα να την νταντεύει και να γαμιέται μετά με όποιον γουστάρει. Αν πάτε αυτή την στιγμη πλατεία
Αγ. Ειρήνης θα δείτε άπειρους ελεγχόμενους μαλάκες :2funny:
να ξερογλυφιουν πατσαβούρες που τους τραβούν από την μύτη με χαλκά. Ακόμα και έξω από το μαγαζί "λουκουμάδες" οι μικρές έχουν 10 γκόμενους
η καθεμία να τις λιγουρευονται. Στα υπόλοιπα μαγαζιά οι γκόμενοι κάθονται σούζα σε ότι διατάξει
η γκόμενα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Υπολογίζω ότι αρσενικά με την έννοια να βάζουν σειρά και όρια σεβόμενοι τ αρχίδια τους είναι μόλις ένα 5%. Όλοι οι υπόλοιποι είναι καραμπινάτες αδερφές, ελεγχόμενοι μαλάκες, ακορεστοι πουτανακηδες, μαλθακά οοσιαλοειδή
ή απογοητευμένοι άνδρες εκτός "αγοράς" που κουνάνε το κεφάλι από απόγνωση.
Τραβάτε και συμπεράνετε μόνοι σας.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

22% εκτρώσεις πριν λίγα χρόνια κι όλο ανεβαίνει
το νούμερο.
Μην παντρεύεστε τις βρωμερές χυσοντουλάπες!!!
Τις γαμάνε κι άλλοι πολλοί όπως καταλαβαίνετε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Πάνω από 350.000 εκτρώσεις στην χώρα μας
το 2020.

Φετος δεν βλέπω να έχουν βγει στατιστικά. Φανταστείτε που έχουν φτάσει τα νούμερα. Βροχή τα ακάποτα και ποτάμια το σπέρμα :2funny: ενώ τα τελευταία χρόνια κάνουν αβαβά στα στατιστικά.

Στον Συγγρό δεν προλαβαίνουν να βλέπουν αφροδίσια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Άντε να τελειώνουμε όπως τελείωσαν τα Σόδομα
κι η Ατλαντίδα όπου δεν έμεινε ίχνος τους.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Πάνω από 350.000 εκτρώσεις στην χώρα μας
το 2020.

Φετος δεν βλέπω να έχουν βγει στατιστικά. Φανταστείτε που έχουν φτάσει τα νούμερα. Βροχή τα ακάποτα και ποτάμια το σπέρμα :2funny: ενώ τα τελευταία χρόνια κάνουν αβαβά στα στατιστικά.

Στον Συγγρό δεν προλαβαίνουν να βλέπουν αφροδίσια.

Ε τότε τί δέν γαμιούνται οι Ελλεεινίδες,άν είναι έτσι όλες είναι χυμένες πατόκορφα.
Πραγματικά τά νούμερα αυτά δέν τά κόβω καί πολύ αληθινά,ότι γουστάρουν γράφουν...έλεγχος πουθενά! :dunno:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.070
Πόντοι
9.297
Φιλε τα εχω πει και στον Ντοναλντ αυτά...Αμα δεν ξερεις μην μιλάς
Ο τυπος εχει γυναικα πρωτον και ειναι δυνατός εραστης.Ξερεις πόσες του την πεφτουν συνεχως?
Και στην τελική εσυ που ειρωνευεσαι θα τολμούσες να κανεις τσαμπουκά σε εναν τετοιο τυπά που σταζει αλητεία ή θα καθοσουν κότα μπροστά του??
Οταν εγω σε λιγο καιρο θα γινω σαν αυτον,θα σας στελνω φωτογραφίες απο τα μουνάκια που θα γαμαω και τοτε θελω να δω τι θα λετε??
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.070
Πόντοι
9.297

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ε τότε τί δέν γαμιούνται οι Ελλεεινίδες,άν είναι έτσι όλες είναι χυμένες πατόκορφα,
πραγματικά τά νούμερα αυτά δέν τά κόβω καί πολύ αληθινά,ότι γουστάρουν γράφουν...έλεγχος πουθενά! :dunno:
Μόνο εδώ μέσα λένε ότι δεν γαμιούνται και το λένε μια χούφτα άνθρωποι. :2funny:

Ψάξε στο νετ αναλυτικά στοιχεία Ελστάτ. Δεν είναι μούφα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχω πελατισσα που πάει σε ιατρείο συναισθημάτων. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτό
το πράγμα. Και μου λέει ότι έχει κάργα γυναίκες εκεί αλλά και άνδρες. Όλη η Αθήνα ψυχομάγαζα και φαρμακεία.

:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Α1.png
Α2.png
Α3.png
Α4.png
Τι μαλακίες λένε ότι δέν...γίνονται Γάμοι!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom