Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σχεδόν καμία τύχη γιά τόν Ελληνα γαμέα, από 5-10% καί άν -στόν πραγματικό κόσμο-
Στόν Virtual,οι πιθανότητες είναι μόνο στό μυαλό όσων είναι κρυμμένοι...πίσω από τά Pc στά Social!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.872
Πόντοι
216
Εγώ γιά νά σού πώ τήν αλήθεια,τούς "Γυρολόγους" άξεστους-αστοιχείωτους υπάλληλους τών Ελληνικών μαγαζιών,τούς έγραφα πάντα στά αρχίδια μου.
Καί τώρα ακόμα όταν "Τραβιέμαι" στά μαγαζιά,πάλι στά αρχίδια μου τούς γράφω,είναι σάν νά μήν υπάρχουν γιά μένα...ανύπαρκτοι!
Σας έχω ένα καλό: μου χει τύχει παλιά 2 φορές να βγω με τύπισσες 'μπαρότσαρκα' (μιλάμε για την επιτομή της μίζερης δραστηριότητας-δεν ηξερα) και οι τύπισσες νόμιζαν οτι θα μου πουλούσαν μούρη με ποιόν τρόπο.....?
'α εκεί δουλεύει ένας φίλος/γνώστος', 'πάμε να πούμε ένα γεια στον Κώστα στο μπαρ'..παρά την ηλιθιότητα μου,και δύο φορές το έσωσα κάνοντας πως είδα κάποιο σημαντικό μήνυμα στο κινητό μου και έκανα θέατρο πως είχα επείγον τηλεφώνημα και έφυγα χωρίς να κοιτάξω πίσω!
Ήταν ξεκάθαρο πως απλά προοριζόμουν να μπω σε ρόλο μαλάκα, και δεν το άντεχε η ψυχή μου, ούτε και θα καθόμουν να το διαπραγματευτώ!
Οι άλλες τόσο χάπατα που ήταν δεν πήγε το μυαλό τους και το φαγαν (απλά πίστευαν πως θα έδειχναν κουλ ετσι), και μου έστελναν μετά (η μία επίμονα κιόλας) εάν 'είναι όλα ενταξει' κλπ....
Ποτέ δεν το μετάνιωσα που έφυγα όσο ωραίες κι ήταν, ποτέ δεν σκέφτηκα 'μπορεί το ένα μπορεί το άλλο' απλά έκανα μεταβολή και έγινα καπνός! Χαμένη υπόθεση από χέρι, δεν αξίζει να υποστεί κανένας τέτοια ξεφτίλα!

Κι άλλο ένα 'καλό' που είχε τύχει παλιά: γνωστή μου με μια φίλη της (την οποία έψηνε να μου πασάρει τότε) μου λένε 'θα πάμε στο τάδε μαγαζί τάδε ώρα θα είναι η δικιά σου, έλα'.......
Κάνω εκεί τον πολυάσχολο (θα δω αν προλάβω, έχω δουλειά' κλπ) και σκάω μια ώρα μετά!
Φτάνοντας τι βλέπω? Είχαν μαζέψει τον μισό αρχιδόκαμπο του μπαρ και καυλάντιζαν....με βλέπουν απτο τζάμι, μου κάνουν νόημα να μπω (λες κι είμαι άλλο ένα γίδι για το μαντράκι τους), κάνω νόημα πως φεύγω, και στέλνω μήνυμα 'μόλις μου είπαν για μια παρτάρα με πισίνα στη Βουλιαγμένη, φεύγω σφαίρα, αν είναι καλά ενημερώνω').

Ακολουθεί καταιγισμός μηνυμάτων όλο το βράδυ, (απολάμβανα να τα βλέπω να σκάνε ανά μισάωρο, ήταν εμφανές ότι τις έτσουξε καθότι φτωχούλες) κι απάντησα την άλλη ημέρα κάτι του στυλ 'ρε σεις συγνώμη, απλά έγινα γκολ και ήταν θεικά-κρίμα που δεν ήρθατε ρε γαμώτο'.....

Κάποιοι θα πειτε πως είναι καραγκιοζιλίκια ολ αυτά, κλπ., αλλά συγνώμη ρε παιδιά, πρέπει στη ζωή να παίζουμε αναλόγως με τα φύλλα που μας μοιράζουν. Δε γίνεται αλλιώς τίποτα, και ούτε κάποια άκρη θα βγάλει κανείς με λογική προσέγγιση!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.544
Πόντοι
6.056
Μάθετε μπαλίτσα...ρέ γατάκια! :2funny:
πριντ 2.png
πριντ 3.png
Γατάκια όλοι τύπε.
Εδώ είναι οι άνδρακλες τα πρότυπα.

1635_Chicago-Gangsters.jpg

2e65a199923c77b259e5292f76f14d85.jpg

1448272539913_rs.jpg

Frank-Costello-committee-US-Senate-Estes-Kefauver-1951.jpg

Με τον τελευταίο arnold rothstein μου έχουν πει ότι μοιάζω !
Αν και εγώ πίστεύω ότι είμαι πιο όμορφος !

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.620
Πόντοι
216
Σας έχω ένα καλό: μου χει τύχει παλιά 2 φορές να βγω με τύπισσες 'μπαρότσαρκα' (μιλάμε για την επιτομή της μίζερης δραστηριότητας-δεν ηξερα) και οι τύπισσες νόμιζαν οτι θα μου πουλούσαν μούρη με ποιόν τρόπο.....?
'α εκεί δουλεύει ένας φίλος/γνώστος', 'πάμε να πούμε ένα γεια στον Κώστα στο μπαρ'..παρά την ηλιθιότητα μου,και δύο φορές το έσωσα κάνοντας πως είδα κάποιο σημαντικό μήνυμα στο κινητό μου και έκανα θέατρο πως είχα επείγον τηλεφώνημα και έφυγα χωρίς να κοιτάξω πίσω!
Ήταν ξεκάθαρο πως απλά προοριζόμουν να μπω σε ρόλο μαλάκα, και δεν το άντεχε η ψυχή μου, ούτε και θα καθόμουν να το διαπραγματευτώ!
Οι άλλες τόσο χάπατα που ήταν δεν πήγε το μυαλό τους και το φαγαν (απλά πίστευαν πως θα έδειχναν κουλ ετσι), και μου έστελναν μετά (η μία επίμονα κιόλας) εάν 'είναι όλα ενταξει' κλπ....
Ποτέ δεν το μετάνιωσα που έφυγα όσο ωραίες κι ήταν, ποτέ δεν σκέφτηκα 'μπορεί το ένα μπορεί το άλλο' απλά έκανα μεταβολή και έγινα καπνός! Χαμένη υπόθεση από χέρι, δεν αξίζει να υποστεί κανένας τέτοια ξεφτίλα!

Κι άλλο ένα 'καλό' που είχε τύχει παλιά: γνωστή μου με μια φίλη της (την οποία έψηνε να μου πασάρει τότε) μου λένε 'θα πάμε στο τάδε μαγαζί τάδε ώρα θα είναι η δικιά σου, έλα'.......
Κάνω εκεί τον πολυάσχολο (θα δω αν προλάβω, έχω δουλειά' κλπ) και σκάω μια ώρα μετά!
Φτάνοντας τι βλέπω? Είχαν μαζέψει τον μισό αρχιδόκαμπο του μπαρ και καυλάντιζαν....με βλέπουν απτο τζάμι, μου κάνουν νόημα να μπω (λες κι είμαι άλλο ένα γίδι για το μαντράκι τους), κάνω νόημα πως φεύγω, και στέλνω μήνυμα 'μόλις μου είπαν για μια παρτάρα με πισίνα στη Βουλιαγμένη, φεύγω σφαίρα, αν είναι καλά ενημερώνω').

Ακολουθεί καταιγισμός μηνυμάτων όλο το βράδυ, (απολάμβανα να τα βλέπω να σκάνε ανά μισάωρο, ήταν εμφανές ότι τις έτσουξε καθότι φτωχούλες) κι απάντησα την άλλη ημέρα κάτι του στυλ 'ρε σεις συγνώμη, απλά έγινα γκολ και ήταν θεικά-κρίμα που δεν ήρθατε ρε γαμώτο'.....

Κάποιοι θα πειτε πως είναι καραγκιοζιλίκια ολ αυτά, κλπ., αλλά συγνώμη ρε παιδιά, πρέπει στη ζωή να παίζουμε αναλόγως με τα φύλλα που μας μοιράζουν. Δε γίνεται αλλιώς τίποτα, και ούτε κάποια άκρη θα βγάλει κανείς με λογική προσέγγιση!

Ομολογω οτι το επαιξες πολυ ωραια!
Κρατησες χαρακτηρα. Ενω οι περισσοτεροι δεν το κανουν.
Ειναι θεμα αυτοσεβασμου. Αμα εσυ δεν σεβεσαι τον εαυτο σου και τον πετας εδω κι εκει σε οτι σου πασαρουν,
πως μετα περιμενεις να σε σεβαστουν οι αλλοι;
Αρα ο δρομος της αξιοπρεπειας σημαινει οτι πολλες φορες ριχνεις ακυρο και κανεις μεταβολη! Δεν υπαρχει αλλος δρομος!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γατάκια όλοι τύπε.

1448272539913_rs.jpg

STRONG SILENT GUY. = ΑΡΡΕΝΟΠΩΤΗΤΑ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Σχεδόν καμία τύχη γιά τόν Ελληνα γαμέα, από 5-10% καί άν -στόν πραγματικό κόσμο-
Στόν Virtual,οι πιθανότητες είναι μόνο στό μυαλό όσων είναι κρυμμένοι...πίσω από τά Pc στά Social!
Μην τους λες έτσι
για τα σόσιαλ.
Να τους λες ότι έχουν άριστες πιθανότητες με σημαντικές
και ζηλευτές προσωπικότητες
που επιλέγουν κι επιλέγονται μέσα από μια υπέροχη
και γαλήνια διαδικασία.

Τέτοια γουστάρουν.

:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706

Λόγο πού τό επάγγελμα μου από τόν στρατό καί μετά, καί μέχρι περίπου τά 52μου,
είχε νά κάνει μέ μουσική Studio,Clubs,Bars,Συναυλίες κτλ καταλαβαίνω ακριβώς τί εννοείς.
Τά έβλεπα συνέχεια έτσι ακριβώς ήταν...καί πολύ χειρότερα!

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.544
Πόντοι
6.056
Τύπε .... σου έχω καλύτερες ιστορίες .... Γιατί μισώ και τα προξενιά ...

1)Γκόμενες που είχαμε μιλήσει μία φορά .... δέχτηκαν πρόταση κολλητού μου .... να πάμε επόμενο σάββατο σε κλαμπ στη χαλκίδα (από αθήνα).
Στα 5 λεπτά που μπήκαμε ....

είδαν κάτι γνωστούς τους , πολίστες και πήγαν να τους μιλήσουν .......

Παίρνω τον κολλητό και φεύγουμε.
Παίρνουν τηλέφωνο σε μισή ώρα.

-που είστε ;
-τι σε νοιάζει ;;
-μαζί δεν ήρθαμε ;;;
-ναι αλλά εσείς μιλάτε με τους ... πολίστες ... πήγαμε σε άλλο κλαμπ για καμάκι ....
-και πως θα γυρίσουμε εμείς στην αθήνα ;;
-τι με νοιάζει ; γυρίστε με τους πολίστες ...
-δεν έχουν αμάξι , είναι οι δυό τους με μία μηχανή ...
-ε τότε την άλλη φορά να βρείτε πολίστες που παίζουν πόλο με άλογα, να σας γυρίσουν πίσω ...

2) Συμφοιτητής .... κανονίζει με δύο καριόλες .... συμφοιτήτριες ... αλλά από άλλη ομάδα (το έτος ήταν χωρισμένο σε 4, οπότε δεν είχα πολλά με τα 3/4 των άλλων 3 ομάδων). Θα πηγαίναμε .... σινεμά .... (τέρμα ηλίθια ιδέα) ....

Κέντρο το σινεμά .... πάμε με ταξί εμείς ..... Περιμέναμε έξω .... τις φέρνουν .... δύο τσοπεράδες ...
πολύ κουλ ... να δείξουν τι γκόμενες είναι ...

Κάτσαμε όλοι μία όμορφη ατμόσφαιρα .... 6 στη σειρά ... εγώ και ο κολλητός ... οι 2 τσοπεράδες αεροσυνοδοί .... και οι 2 καριόλες ...

Διάλυμα .... ανοίγω κινητό .... και παίρνω τηλέφωνο γραφείο με βίζιτες ...
Οι 2 καριόλες ήταν γύρω στο 1.65 με 1.67 ....

-καλησπέρα ... είμαι ο τάδε (με ήξερε η τηλεφωνήτρια) .... είμαι σινεμά .... τελειώνει 01.15 ....
στις 02.00 μπορείς να μου έχεις μία ψηλή , πάνω από 1.75 ξανθιά ;; έχω όρεξη απόψε !
Στο ΚΙΣΣΟΣ στην πλατεία αττικής .... όπως πάντα ... ξέρεις ...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Γατάκια όλοι τύπε.

1448272539913_rs.jpg

Εχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε,
φαντάσου ότι πολλές γυναίκες...έκαναν μπιντέ! -Δέν τό λέω γιά κακό-

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.544
Πόντοι
6.056

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.872
Πόντοι
216
Τύπε .... σου έχω καλύτερες ιστορίες .... Γιατί μισώ και τα προξενιά ...

1)Γκόμενες που είχαμε μιλήσει μία φορά .... δέχτηκαν πρόταση κολλητού μου .... να πάμε επόμενο σάββατο σε κλαμπ στη χαλκίδα (από αθήνα).
Στα 5 λεπτά που μπήκαμε ....

είδαν κάτι γνωστούς τους , πολίστες και πήγαν να τους μιλήσουν .......

Παίρνω τον κολλητό και φεύγουμε.
Παίρνουν τηλέφωνο σε μισή ώρα.

-που είστε ;
-τι σε νοιάζει ;;
-μαζί δεν ήρθαμε ;;;
-ναι αλλά εσείς μιλάτε με τους ... πολίστες ... πήγαμε σε άλλο κλαμπ για καμάκι ....
-και πως θα γυρίσουμε εμείς στην αθήνα ;;
-τι με νοιάζει ; γυρίστε με τους πολίστες ...
-δεν έχουν αμάξι , είναι οι δυό τους με μία μηχανή ...
-ε τότε την άλλη φορά να βρείτε πολίστες που παίζουν πόλο με άλογα, να σας γυρίσουν πίσω ...

2) Συμφοιτητής .... κανονίζει με δύο καριόλες .... συμφοιτήτριες ... αλλά από άλλη ομάδα (το έτος ήταν χωρισμένο σε 4, οπότε δεν είχα πολλά με τα 3/4 των άλλων 3 ομάδων). Θα πηγαίναμε .... σινεμά .... (τέρμα ηλίθια ιδέα) ....

Κέντρο το σινεμά .... πάμε με ταξί εμείς ..... Περιμέναμε έξω .... τις φέρνουν .... δύο τσοπεράδες ...
πολύ κουλ ... να δείξουν τι γκόμενες είναι ...

Κάτσαμε όλοι μία όμορφη ατμόσφαιρα .... 6 στη σειρά ... εγώ και ο κολλητός ... οι 2 τσοπεράδες αεροσυνοδοί .... και οι 2 καριόλες ...

Διάλυμα .... ανοίγω κινητό .... και παίρνω τηλέφωνο γραφείο με βίζιτες ...
Οι 2 καριόλες ήταν γύρω στο 1.65 με 1.67 ....

-καλησπέρα ... είμαι ο τάδε (με ήξερε η τηλεφωνήτρια) .... είμαι σινεμά .... τελειώνει 01.15 ....
στις 02.00 μπορείς να μου έχεις μία ψηλή , πάνω από 1.75 ξανθιά ;; έχω όρεξη απόψε !
Στο ΚΙΣΣΟΣ στην πλατεία αττικής .... όπως πάντα ... ξέρεις ...
Απτις λίγες φορές που ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ να νιώθω τόσο 'λίγος'! ΕΓΡΑΨΕΣ!
Μεγάλη υπόθεση η ορθή αντίληψη ώστε να παραδεχόμαστε ΑΜΕΣΑ την όποια ήττα μας, ωστε να περισώσουμε την αξιοπρέπεια μας!
Υποκλίνομαι!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καλύτερα τώρα .... πολύ πιο μικρά .... συνοικιακά ..... χωρίς πολύ χαϊλίκι ........
Εγώ τώρα δέν "Τραβιέμαι" πολύ συχνά σέ μαγαζιά,έχω κόψει μόνο σέ Studio μουσικής πάω,
όταν μέ φωνάζουν...γιά καμία ηχογράφηση! -πολύ σπάνια-

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.544
Πόντοι
6.056
Απτις λίγες φορές που ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ να νιώθω τόσο 'λίγος'! ΕΓΡΑΨΕΣ!
Μεγάλη υπόθεση η ορθή αντίληψη ώστε να παραδεχόμαστε ΑΜΕΣΑ την όποια ήττα μας, ωστε να περισώσουμε την αξιοπρέπεια μας!
Υποκλίνομαι!

Άλλο απολαυστικό σκηνικό .... αυτό το είχα κάνει ... ΠΑΜΠΟΛΕΣ φορές ....

Γκόμενες στις οποίες είχα προτείνει να βγούμε ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ .... με συναντούσαν τυχαία στο δρόμο ή μαγαζιά ...

Από τα 23-24 .... όταν κάποια δεν δεχόταν τη μία και μοναδική μου πρόταση ΕΣΒΗΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΞΑΝΑΜΙΛΟΥΣΑ ΠΟΤΕ.
Τη θεωρούσα άγνωστη .

Με ξανάβλεπαν ...

-γεια σου , τι κάνεις ;;;;
-(με απορημένο ύφος) ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ;;; μήπως με περνάς για άλλον ;;;
-δεν είσαι ο tellystalone6969 ;;;
-ναι είμαι , αλλά εσένα δεν σε γνωρίζω !
-δεν είχαμε μιλήσει .... πριν 1 βδομάδα/3βδομάδες/2μήνες/5 μήνες/1.6 χρόνο/ 2 καλοκαίρια ;;
-που να θυμάμαι ρε εσύ .... αν είχαμε μιλήσει ... τι είχαμε πει ... καλησπέρα ;;;;
-δεν συζητάγαμε να βγούμε ;;;;
-ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΜΑΖΙ ;;;

-(ψαρωμένες) .... όχι δεν είχαμε βγει ...

-ε τότε γιατί με πρήζεις ; δεν γνωριζόμαστε ..... δεν έχουμε λόγο να μιλάμε ... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.328
Πόντοι
2.306
Θυμάμαι είχα πάει μια Τσέχα δίμετρη Σαντορίνη το 2007 και έρχεται στο πλοίο μια Ελληνίδα εξαγριωμένη και της λέει στην ψύχρα γιατί πας με αυτόν μωρή παλιοπουτάνα?Με ρώταγε μετά η Τσέχα τι της είπε της λέω είπε οτι είσαι πολύ ωραία κοπέλα και πού ταξιδεύεις?
Μια άλλη φορά γλωσσοφίλιαζα ξανθιά Πολωνέζα Λεπτοκαρυά το 2002 και κάτι Ελληνίδες δίπλα να έχουν ξεραθεί στο γέλιο,να προσπαθούν να μας σπάσουν τα αρχίδια.
Μετά δε μάσαγα στα αρχίδια μου,γαμούσα τις Τσέχες μέσα στη θάλασσα μπροστά στην παραλία για να παίρνουν οι Ελληνίδες μάτι.Σε κάποια φάση ένα άλλο ζευγάρι δίπλα έκανε το ίδιο.
Στις αρχές του 2000 άμα σε έβλεπαν οι Ελληνίδες με ξένη υπήρχε χοντρό κράξιμο,δε θέλανε καθόλου τον ανταγωνισμό.

Και τώρα πριν από δύο χρόνια κυκλοφορούσα μια εντυπωσιακή Τσέχα 180 στην Πλάκα και μια καριόλα Ελληνίδα μου πέταξε από το μπαλκόνι έναν κουβά βρωμόνερα,με έλουσε από πάνω ως κάτω.Αρχισα εκεί να βρίζω,συγγνώμη έλεγε η Ελληνίδα,να ρωτάει η Τσέχα τι λέω.
Γενικά θέλουνε τις καλές γκόμενες να τις γαμάνε οι φίλοι τους,οι γνωστοί τους κτλ.
Αλλά και ένας Ελληνας σερβιτόρος Σκιάθο το 2006 μιλούσε μόνο στη γκόμενα,επίσης εντυπωσιακή Τσέχα,εμένα με αγνοούσε πλήρως.Ακόμα και όταν ήταν να πληρώσω δε μου μίλαγε καθόλου περίμενε να της δώσω τα λεφτά για να τα πάρει.Γενικά πολλά γκαρσόνια πάνε να σου φάνε τις γκόμενες ειδικά αν δε δείχνεις φραγκάτος ή οτι έχεις μόνιμη σχέση μαζί της.

Μια φορά με ρώταγε ένας Τούρκος γκαρσόνι το 2011 τι σχέση είχα με τη Ρωσίδα για να χωθεί.Με ρωτάει είστε παντρεμένοι?Μπα όχι του απαντάω έφερα την κοπέλα εδώ Ιστανμπούλ για να της ρίξω έναν πούτσο.Κουφάθηκε τελείως ο Τούρκος.Η Ρωσίδα δε μιλούσε αγγλικά και δεν κατάλαβε τίποτα.

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Έχω γνωστούς ταξιτζήδες Πακιστανούς που φέρνουν πελάτισσες στην δουλειά.
Λένε γενικότερα για τους Έλληνες ταξιτζήδες ότι είναι παραμυθάδες και παίζει αυτό αλλά εγώ έχω δει μεγάλη λιγουριαση από γκόμενες για Πακιστανούς ταξιτζήδες. Αρκετές τους κάθονται από την υπέρμετρη ανάγκη να γαμηθούν με κάτι διαφορετικό ως εξωτικό. Βλέπω πόσο γλυκά τους χαϊδεύουν και τους μιλούν. Μπορει δηλαδή οι Πακιστανοί να είναι 25 ετών και να μοιάζουν 50 από τος κακουχίες, τα περίεργα μουστάκια και τις όμοιες φάτσες αλλά για τις γκόμενες αποτελούν πόλο έλξης.
Οι πιο ξύπνιοι εξ αυτών τους πουλάνε φούμαρα για τα φαγητά τους που σκυλοβρωμούν μπαχαρικά αλλά τα παρουσιάζουν ως πλούσια και καλομαγειρεμένα.
Οι γκόμενες λατρεύουν τα εθνικ φαγητά νιώθοντας ότι εξερευνούν κάτι νέο.
Στην αμαρτωλή Αθήνα αρκετές γκόμενες παρτουζωνονται με λύσσα από ατιθασους Πακιστανούς. Τις δέρνουν, τις ξεκωλιάζουν και τις πηδούν περατζαδα.
Οι φεμινίστριες ως απλυτες και πορωμενες κατά των Ελλήνων γαμιάδων που τις κλάνουν, αισθάνονται μια λύτρωση οταν κερνούν κωλαντερο στους Πακιστανούς. Το βράδυ γυρίζουν σπίτι εξαντλημένες φιλώντας τον σύζυγο και τα παιδιά τους ενώ πριν λίγες ώρες πιπωναν πούτσες
με κάρυ.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.117
Πόντοι
206
διαβαζω συνεχεια για πακιστανους,για ταξιτζηδες ,για ελληνες γαμιάδες δηθεν,για αλλοδαπους,για πλουσιοπαιδα για ολα!
Κανενας απο αυτους δεν μπορει να εχει την επιτυχια στις γυναικες που θα αποκτησω εγω συντομα με το νεο μου στυλ.Θα τρωτε απλως την σκόνη μου μιζερα ανθρωπακια!
Παρτε στυλ τωρα για να μαθετε...

Συνημμένα

• mavrikiou-main.jpg
    mavrikiou-main.jpg
    122,1 KB · Εμφανίσεις: 22

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.544
Πόντοι
6.056
διαβαζω συνεχεια για πακιστανους,για ταξιτζηδες ,για ελληνες γαμιάδες δηθεν,για αλλοδαπους,για πλουσιοπαιδα για ολα!
Κανενας απο αυτους δεν μπορει να εχει την επιτυχια στις γυναικες που θα αποκτησω εγω συντομα με το νεο μου στυλ.Θα τρωτε απλως την σκόνη μου μιζερα ανθρωπακια!
Παρτε στυλ τωρα για να μαθετε...

2-3 τρολοποστ ακόμη αν διαβάσω κατά λάθος .... θα πάει στη λίστα με τους καλύτερους !
Πρέπει να σας την πουλάω τη λίστα κανονικά.
Εϊναι σαν anti-virus.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Εικρινά τώρα .... θες να πιάσουμε .... κουβέντα για ναρκωτικά ;;; Τύπους σαν εσένα κι εμένα .... όχι τώρα .... πριν 25 χρόνια .... στα 25 μας ...
ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ;;; Νομίζω στα @@ μας αμφότεροι .

Εξετάζω θέματα που μας ενδιέφεραν και μας ενδιαφέρουν . Εγώ από τα 90s να σκάω τα λεφτά μου , κάποιες φορές ίσως χοντρά
στα κολομάγαζά τους ...... και να το παίζουν γκόμενοι γαμιάδες .... οι υπάλληλοι που είναι εκεί για να υπηρετούν ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ....
δεν το ανέχομαι . Όχι δεν το ανέχομαι ... το πάω πιο πέρα .... δεν έχει καμία ενίσχυση από μένα το παραμύθι ..........
δεν τους δίνω μία.... κι αυτό δεν είναι τωρινή απόφαση ........ είναι από τα 22 μου ...........

Τους φτύνω και τους γαμώ το σπίτι . Η αίσθηση που είχα αποκομίσει , ότι έξω αν έπαιζα σωστά, κέρδιζα.
Εδώ , ήταν σαν να έπαιζα με σημαδεμένη τράπουλα και όλοι γύρω μου να ήταν στο κόλπο για να μου τη φέρουν .
Δεν συναινώ, δεν παίζω, πάω αλλού να γουστάρω.

Συν το ότι αλλού .... δεν είχε μαλακισμένες ελλεηνίδες ...........
Kαι κάπως έτσι, μόλις το μπαρμανι του έφαγε τη γκόμενα ξεκίνησε από τον υπεύθυνο του, πήγε στο διευθυντή, μετά στον ΕΟΤ και τέλος στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Και ακόμα να το ξεπεράσει. Ακόμα κλαίει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Επιβεβαιώνω αυτό μου είπε
ο πιο πάνω. Οι Ελληνίδες μισούν ατελείωτα τις ξένες. Φυσικά πλέον όλες οι γυναίκες έχουν καταντήσει σάπιες λίγο πολύ από τον γυναικοκεντρισμό αλλά οι δικές μας υστερούν και λόγω χαιδολογήματος ως πριγκήπισσες. :2funny: Οι ξενες είναι πιο σκληραγωγημένες. Οι περισσότερες Βαλκανιες πατσαβούρες :2funny: έχουν σακατευτεί στο μπουνιδι και στο ξεφτιλικι από τους άνδρες τους οι οποίοι τις βγάζουν και στο κλαρί ή τις έχουν για να τους πληρώνουν ότι πίνουν και να τους πλένουν τα σώβρακα. :2funny:
Οι Έλληνες θεωρούνται μακράν οι πιο μαλάκες γκόμενοι όλης της υφηλίου. Όποια ξένη κουβαληθεί εδώ από βασανισμένη, πουτάνα, συφιλιάρα, φυματική, δύστυχη κτλ,
οι Έλληνες τις βλέπουν ως όαση και κάνουν ατέρμονες θυσίες για να ζήσουν ανεκπλήρωτα όργια
οι οποίες ξένες τα έχουν για πρωινό με όσα έχουν περάσει. Αυτό ακριβώς μισούν οι Ελληνίδες. Ότι αρνούνται να κάνουν τα πάντα για λίγα αλλά μόνο για πολλά. Γενικώς οι δικές μας είναι πιο χάι κλας πουτάνες από τις ξένες σε συμπεριφορά.

:rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.044
Πόντοι
5.506
Τύπε ... νομίζω ήταν τρίτη 14.30 που χαλάστηκα στην πάρο ......

πέμπτη 12.00 .... ήμουν σε μπητσόμπαρο ίμπιζα ............
Ακόμα το θυμάται και κλαίει ο κακομοίρης, παίζει να θυμάται και τι σώβρακο φόραγε (Μινέρβα).

Φυσικά ούτε Ίμπιζα γαμησε ποτέ γιατί πολύ απλά, ΔΕΝ ΠΗΓΕ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Έχω γνωστούς ταξιτζήδες Πακιστανούς που φέρνουν πελάτισσες στην δουλειά.
Λένε γενικότερα για τους Έλληνες ταξιτζήδες ότι είναι παραμυθάδες και παίζει αυτό αλλά εγώ έχω δει μεγάλη λιγουριαση από γκόμενες για Πακιστανούς ταξιτζήδες. Αρκετές τους κάθονται από την υπέρμετρη ανάγκη να γαμηθούν με κάτι διαφορετικό ως εξωτικό. Βλέπω πόσο γλυκά τους χαϊδεύουν και τους μιλούν. Μπορει δηλαδή οι Πακιστανοί να είναι 25 ετών και να μοιάζουν 50 από τος κακουχίες, τα περίεργα μουστάκια και τις όμοιες φάτσες αλλά για τις γκόμενες αποτελούν πόλο έλξης.
Οι πιο ξύπνιοι εξ αυτών τους πουλάνε φούμαρα για τα φαγητά τους που σκυλοβρωμούν μπαχαρικά αλλά τα παρουσιάζουν ως πλούσια και καλομαγειρεμένα.
Οι γκόμενες λατρεύουν τα εθνικ φαγητά νιώθοντας ότι εξερευνούν κάτι νέο.
Στην αμαρτωλή Αθήνα αρκετές γκόμενες παρτουζωνονται με λύσσα από ατιθασους Πακιστανούς. Τις δέρνουν, τις ξεκωλιάζουν και τις πηδούν περατζαδα.
Οι φεμινίστριες ως απλυτες και πορωμενες κατά των Ελλήνων γαμιάδων που τις κλάνουν, αισθάνονται μια λύτρωση οταν κερνούν κωλαντερο στους Πακιστανούς. Το βράδυ γυρίζουν σπίτι εξαντλημένες φιλώντας τον σύζυγο και τα παιδιά τους ενώ πριν λίγες ώρες πιπωναν πούτσες
με κάρυ.

Οι Πακιστανοί μού έχουν πεί εδώ στήν Ελλάδα -Δέν γνωρίζω άν είναι αλήθεια- ότι όταν δέν έχουν γκόμενα,πού δέν έχουν,
καί όταν δέν πάνε στά μπουρδέλα -Δέν ξέρω άν πηγαίνουν συχνά- όσοι μένουν 10-20 άτομα σέ σπίτια...γαμεί ο ένας τόν άλλο!
-Επαναλαμβάνω δέν τό γνωρίζω,αλλά έτσι μού έχουν πεί-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom