Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.972

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Νομίζουν ότι ο εντυπωσιασμός μετράει. Αρχίδια μετράει. Οι γυναίκες θέλουν κατά κύριο λόγο έναν νταντευτή. Όσο και να τις εντυπωσιάσει κάποιος (που είναι λάθος όπως είπαμε) δύο πράγματα συμβαίνουν.

Πρώτον, σκέφτονται ααααααααααα για να κάνει αυτός έτσι, μετράω πολυ.
Άρα έχω πέραση οπότε αυτός ο μαλάκας μου πέφτει λίγος.
Θα βρω κι άλλους. :2funny:

Δεύτερον, θέλουν κάποιον να τις ασφαλίσει κι όχι απλά να πάρει κάνα δυο δώρα με τίποτα βολτες. Δηλαδή θέλουν μόνιμη χορηγία. Όλες το θέλουν αυτό. Άλλες λιγότερο κι άλλες περισσότερο.
Γενικώς, αν τα όρια υπερβούν την ίσαλο γραμμή έχεις πλέον να κάνεις με πουτάνα. Αρκετοί βέβαια την βρίσκουν να πληρώνουν για να κρατούν πατσαβούρες πλάι τους και μας το παίζουν σοφιστικέ ελίτ και πράσινα άλογα.

:2funny:
Δέν έχουν άλλο τρόπο παπάκι αυτά τά άτομα,δέν τούς παίρνει καί τό ξέρουν πολύ καλά.
Τό έχουν εμπεδώσει αυτό τόσα πολλά χρόνια...είναι σίγουροι!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Την έχουμε αναλύσει την συγκατοίκηση σε πολλά μηνύματα όπως και την θεωρία που έγινε πραξη του να μην γίνεσαι άγιος Βασίλης.

:rockon:
Α οκ, νομιζα πως εισαι μονος αυτον τον καιρο επειδη κανεις πεσιματικες

Αν μπορεις και τα συνδυαζεις χωρις προβλημα, μια χαρα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656
Αρκετούς άνδρες,πού βλέπω κάνουν ακριβά ντυσίματα "Λούστρα" αμάξια κτλ
Αλλά στά μάτια τών 6,5 καί 7άρια γυναικών,είναι σάν εισπράκτορες τού ΟΣΕ...τής δεκαετίας του 90!
Κάπου τα μπερδεύεις ....

Τα πιο ακριβά ανδρικά παππούτσια σήμερα .... είναι κάτι τέτοια ........

images

gucci-gg-supreme-ace-sneakers_15397472_36438770_2048.jpg

FAM1719_W000_ZOOM.jpg

αν σου αρέσουν ... με γεια ... να τα χαιρεσαι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.079
Πόντοι
9.297
Αρκετούς άνδρες,πού βλέπω κάνουν ακριβά ντυσίματα "Λούστρα" αμάξια κτλ
Αλλά στά μάτια τών 6,5 καί 7άρια γυναικών,είναι σάν εισπράκτορες τού ΟΣΕ...τής δεκαετίας του 90!
Ναι αλλά αυτοί του Ο.Σ.Ε.βγαιναν και σχετικά νωρίς στην σύνταξη και είχαν προνόμια από το ευγενές ταμειο τους...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σε όλα είναι χειρότερα τα ελληνικά.
Οι τιμές/χρεώσεις σε όλα, είναι πολύ πιο δυσανάλογα σε σχέση με τις αμοιβές της χώρας. ΤΑ ΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΜΠΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. Τέτοιες μπόμπες σαν της ελλάδος, δεν έχω πιεί πουθενά. ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΟΜΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ,
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΤΡΙΝΙΤΡΟΤΟΛΟΥΟΛΗ. ΜΠΟΥΜ ΣΚΕΤΟ .
Το προσωπικό δεν ανταγωνίζεται πελάτες στο καμάκι . Αδιανόητο .

Και τέλος μόνο η νοοτροπία .......... καμία γαλλίδα , γερμανίδα .... με κάποιο εισόδημα και λέβελ .....
δεν θα πάει να χαλβαδιάζει με εργαζόμενο στο χώρο .... 1.71 135kgr με παντόφλα στρατού ..... έλεος.
Αυτές οι μαλακίες μόνο στην ελλάδα .... από τα γαμημένα 90s ... φαντάσματα ......
Τέλλη γιά τήν νοθεία στά ποτά 100% συμφωνώ,Γαλλία π.χ όποιος κάνει τέτοια πουστιά δέν ξαναβλέπει ήλιο.
Αλλά κάνουν άλλες μουνοπανιές φανερά αυτοί, Drugs μέ Αλγερινούς σέ ανήλικους...μέσα στά Club κτλ -Τά δικά μας δέν είναι τόσο χύμα-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Α οκ, νομιζα πως εισαι μονος αυτον τον καιρο επειδη κανεις πεσιματικες

Αν μπορεις και τα συνδυαζεις χωρις προβλημα, μια χαρα
Όλοι μαζί στο όνειρο του άνδρα. Μια φίλη (και μόνο φιλη) να μοιράζεστε δουλειές
κι υποχρεώσεις και ας κάνει
ο καθένας την ζωή του. :rockon:Όπως εχω παρατηρήσει -και πιστεύω όλοι μας- αν κάνεις "κονέ" με γυναίκα θα πρέπει να ειναι για λίγο διότι αν την κρατήσεις πολύ θα αρχίσει
να σε θεωρεί νταντευτή κι υπεύθυνο για την ζωή της. Βέβαια αν βρεις καλό πακέτο, τοτε οκ αλλά πόσες τέτοιες βρήκαμε σε όλη μας την ζωή; 1, 2 η καμία. Ειδικά σήμερα το ξεχνάμε. :2funny: Μιλάμε για καλό πακέτο έτσι; όχι "τύπου καλο πακέτο" για να καλύψουμε κενά μην είμαστε μόνοι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
το προτυπό μου σαν ανδρας ειναι καπως ετσι....
θα εχω οποιο γκομενάκι θελω και δεν θα τολμάει να μου πει και κανεις κουβέντα γιατι θα προκαλώ δέος στους αλλους ανδρες εξω.Εσεις καθιστε να ψαχνεστε ακομα και να παρακαλάτε τις γυναικες οταν εγω θα τις εχω δεκα-δεκα στο κρεβατι μου.
mavrikiou-main.jpg

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες είναι εντελώς ηλίθιες. Απλά ειναι πονηρές. Για να καταλάβουμε πόσο ηλίθιες είναι αρκεί αυτό.
Οι γυναίκες πιστεύουν ότι οι γκομενοι τους ή οι άνδρες τους θα τις γουστάρουν για πάντα και θα τις πηδούν λυσσαλέα. Αυτό είναι ένα από τα όνειρα τους. Κανένας άνδρας σε όλο τον πλανήτη δεν το πιστεύει αυτό.
ΟΛΟΙ οι άνδρες γνωρίζουν ότι στην ροή του χρόνου θα βαρεθούν το ίδιο μουνί ακόμα κι αν είναι κλασσικό σούπερ δεκαρι σε όλα ως γυναίκα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Όσοι μένετε Θεσσαλονίκη-Αθήνα σήμερα θα είχε χιλιάδες μουνιά έξω,εσεις με΄σα τη βγάλατε; :dunno:

Μολις γυρισα απο διπλο καφε στο κεντρο.

Πολυ μουνι ως συνηθως, και φοβερη μερα, ατελειωτος ηλιος χωρις να σε καιει

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
το προτυπό μου σαν ανδρας ειναι καπως ετσι....
θα εχω οποιο γκομενάκι θελω και δεν θα τολμάει να μου πει και κανεις κουβέντα γιατι θα προκαλώ δέος στους αλλους ανδρες εξω.Εσεις καθιστε να ψαχνεστε ακομα και να παρακαλάτε τις γυναικες οταν εγω θα τις εχω δεκα-δεκα στο κρεβατι μου.
mavrikiou-main.jpg
Εδώ πιο νέος...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656
Τέλλη γιά τήν νοθεία στά ποτά 100% συμφωνώ,Γαλλία π.χ όποιος κάνει τέτοια πουστιά δέν ξαναβλέπει ήλιο.
Αλλά κάνουν άλλες μουνοπανιές φανερά αυτοί, Drugs μέ Αλγερινούς σέ ανήλικους...μέσα στά Club κτλ -Τά δικά μας δέν είναι τόσο χύμα-
Εικρινά τώρα .... θες να πιάσουμε .... κουβέντα για ναρκωτικά ;;; Τύπους σαν εσένα κι εμένα .... όχι τώρα .... πριν 25 χρόνια .... στα 25 μας ...
ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ;;; Νομίζω στα @@ μας αμφότεροι .

Εξετάζω θέματα που μας ενδιέφεραν και μας ενδιαφέρουν . Εγώ από τα 90s να σκάω τα λεφτά μου , κάποιες φορές ίσως χοντρά
στα κολομάγαζά τους ...... και να το παίζουν γκόμενοι γαμιάδες .... οι υπάλληλοι που είναι εκεί για να υπηρετούν ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ....
δεν το ανέχομαι . Όχι δεν το ανέχομαι ... το πάω πιο πέρα .... δεν έχει καμία ενίσχυση από μένα το παραμύθι ..........
δεν τους δίνω μία.... κι αυτό δεν είναι τωρινή απόφαση ........ είναι από τα 22 μου ...........

Τους φτύνω και τους γαμώ το σπίτι . Η αίσθηση που είχα αποκομίσει , ότι έξω αν έπαιζα σωστά, κέρδιζα.
Εδώ , ήταν σαν να έπαιζα με σημαδεμένη τράπουλα και όλοι γύρω μου να ήταν στο κόλπο για να μου τη φέρουν .
Δεν συναινώ, δεν παίζω, πάω αλλού να γουστάρω.

Συν το ότι αλλού .... δεν είχε μαλακισμένες ελλεηνίδες ...........

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
φιλε ντοναλντ κατ αρχην δεν καταλαβα προς τι το γέλιο??
και δευτερον στην φωτο που εβαλα εγω ειναι πολυ πιο γαμιάς ο τυπος....καμια σχεση με μερικους εδω μεσα που νομιζετε οτι ειστε αρσενικά!
Αν τον δεις αυτόν στο δρομο θα τολμουσες να τα βαλεις μαζι του και να ανοιξεις καυγά???ΔΕΝ νομιζω....Ο τυπος προκαλει φόβο οτι και να λεμε τωρα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
και δευτερον στην φωτο που εβαλα εγω ειναι πολυ πιο γαμιάς ο τυπος....καμια σχεση με μερικους εδω μεσα που νομιζετε οτι ειστε αρσενικά!
Αν τον δεις αυτόν στο δρομο θα τολμουσες να τα βαλεις μαζι του και να ανοιξεις καυγά???ΔΕΝ νομιζω....Ο τυπος προκαλει φόβο οτι και να λεμε τωρα
Νομίζω ότι αυτός χαλαρά
θα νικούσε τον δικό σου.

img_6331.jpg

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Ναι γέλα γέλα....επειδη δεν μπορεις να τον φτασεις!
Να δω αν σου ανοιγε τσαμπουκά τι θα εκανες ? Θα γέλαγες και τότε ή θα ετρεχες να γλιτωσεις απο την οργή του??

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εικρινά τώρα .... θες να πιάσουμε .... κουβέντα για ναρκωτικά ;;; Τύπους σαν εσένα κι εμένα .... όχι τώρα .... πριν 25 χρόνια .... στα 25 μας ...
ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ;;; Νομίζω στα @@ μας αμφότεροι .

Εξετάζω θέματα που μας ενδιέφεραν και μας ενδιαφέρουν . Εγώ από τα 90s να σκάω τα λεφτά μου , κάποιες φορές ίσως χοντρά
στα κολομάγαζά τους ...... και να το παίζουν γκόμενοι γαμιάδες .... οι υπάλληλοι που είναι εκεί για να υπηρετούν ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ....
δεν το ανέχομαι . Όχι δεν το ανέχομαι ... το πάω πιο πέρα .... δεν έχει καμία ενίσχυση από μένα το παραμύθι ..........
δεν τους δίνω μία.... κι αυτό δεν είναι τωρινή απόφαση ........ είναι από τα 22 μου ...........

Τους φτύνω και τους γαμώ το σπίτι . Η αίσθηση που είχα αποκομίσει , ότι έξω αν έπαιζα σωστά, κέρδιζα.
Εδώ , ήταν σαν να έπαιζα με σημαδεμένη τράπουλα και όλοι γύρω μου να ήταν στο κόλπο για να μου τη φέρουν .
Δεν συναινώ, δεν παίζω, πάω αλλού να γουστάρω.

Συν το ότι αλλού .... δεν είχε μαλακισμένες ελλεηνίδες ...........
Εγώ γιά νά σού πώ τήν αλήθεια,τούς "Γυρολόγους" άξεστους-αστοιχείωτους υπάλληλους τών Ελληνικών μαγαζιών,τούς έγραφα πάντα στά αρχίδια μου.
Καί τώρα ακόμα όταν "Τραβιέμαι" στά μαγαζιά,πάλι στά αρχίδια μου τούς γράφω,είναι σάν νά μήν υπάρχουν γιά μένα...ανύπαρκτοι!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι γέλα γέλα....επειδη δεν μπορεις να τον φτασεις!
Να δω αν σου ανοιγε τσαμπουκά τι θα εκανες ? Θα γέλαγες και τότε ή θα ετρεχες να γλιτωσεις απο την οργή του??
Πιστεύω ότι δεν θα προλάβαινα καν να αντιδράσω. Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση κανενός που τον κοντραρει. Φήμες οργιάζουν ότι έχει απαγορευτεί να χτυπά με γροθιά βάση ειδικού νόμου. Απλά δεν θυμάμαι ποιο χέρι του έχει απαγορευτεί. :2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.388
Πόντοι
3.656
Εγώ γιά νά σού πώ τήν αλήθεια,τούς "Γυρολόγους" άξεστους-αστοιχείωτους υπάλληλους τών Ελληνικών μαγαζιών,τούς έγραφα πάντα στά αρχίδια μου.
Καί τώρα ακόμα όταν "Τραβιέμαι" στά μαγαζιά,πάλι στά αρχίδια μου τούς γράφω,είναι σάν νά μήν υπάρχουν γιά μένα...ανύπαρκτοι!

Εγώ όταν έκανα παιχνίδι όμως .... είχα διαπιστώσει ότι έκαναν ... παρεμβάσεις .... και με δεδομένο ότι αυτοί ήταν εκεί για μεροκάματο ...
ενώ εγώ χάλαγα λεφτά, αυτό δεν το ανέχομαι .

Τι συζητάμε τώρα ; Σε καμία μπίζνα δεν θα γινόταν αυτό ! Και σε αυτές ... όχι μόνο γινόταν ... το θεωρούσαν και φυσιολογικό !!!!!!

Σαν να πληρώσεις μια πουτάνα 200€ για να τη γαμήσεις ...... να νοικιάσεις καλό δωμάτιο στο γαμιστρώνα 50€ για 3ωρο .......
και να έρθει ο υπάλληλος της ρεσεψιόν να σου πει ...

-οκ , πλήρωσες δωμάτιο. πλήρωσες την πουτάνα .... θα τη γαμήσω εγώ τώρα ... επειδή είμαι εργαζόμενος του γαμιστρώνα !!!!!!!

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .......
ΡΕ ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ....

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Πιστεύω ότι δεν θα προλάβαινα καν να αντιδράσω. Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση κανενός που τον κοντραρει. Φήμες οργιάζουν ότι έχει απαγορευτεί να χτυπά με γροθιά βάση ειδικού νόμου. Απλά δεν θυμάμαι ποιο χέρι του έχει απαγορευτεί. :2funny:
ναι ναι λεγε τα δικά σου εσυ!
Εγω εχω ακουσει οτι ο συγκεκριμένος μαλιστα ειναι χουλιγκαν γνωστης ομάδας και μαλιστα πρωτης γραμμης μαχαιροβγάλτης! Σε πολλα ραντεβου θανατου μεταξυ χουλιγκανς ο συγκεκριμένος εστειλε ανθρωπους στο νοσοκομεio.εγω μια φορά τον ειχα δει τυχαια στο δρομο και απεφυγα να τον κοιταξω στα μάτια μην μανουριάσει και με στειλει στον αλλον κοσμο.Ειναι σκετη αλητεία αν τον δεις απο κοντα.θα χεστεις πανω σου!Γι αυτο αν δεν ξερεις να μην λες πολλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom