Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.972

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Φίλε αναγνώστη, χρόνια πολλά στο προτεκτοράτο
που ζούμε. :2funny:
Ο μπακαλιάρος ως έθιμο
έχει ξαλμυριστεί σωστά ώστε να πέσει μασαμπούκα με όλα τα παρελκόμενα. Κάποιοι άλλοι ας φάνε τοστ και ας γίνουν σωφερ στις πατσαβούρες. :2funny: Ελπίζω να πέρασαν από το μουσείο της Ακρόπολης (ελεύθερη είσοδος) να δουν κάνα πραγματικό μουνί κι όχι όλο γλίτσα από την οθόνη. :2funny:
Μια βόλτα στον ωραιότερο δρόμο της Αθήνας (Αρεοπαγίτου) και μετά καταδρομική Μοναστηράκι, Θησείο κτλ για καμάκι, να μας ανοίξει η όρεξη από το περπάτημα. Κι αν δεν κάνουν καμάκι, ο κατηφορος για να τρίψουν το πετσάκι τους στα μπουρδέλα είναι λίγο πιο κάτω. :2funny:Το βράδυ μαζεμένοι στον καναπέ ας κάνουν λαικ στις οθόνες τους με σάλια. Μας ζηλεύουν και μας φθονούν που έχουμε πιάσει το νόημα. Νομίζουν πως τους παίρνουμε στα σοβαρά και μας λένε ότι ακριβώς τους έχουμε ήδη πει ώστε να μας μειώσουν. Έτσι γίνεται στα φόρουμ. Ας λένε. Εμείς ακάθεκτοι το βιολί μας στο πώς θα περνάμε ωραία.
Αυτό τους ενοχλεί.
Η υπέροχή μας! Γίνετε Ντόναλντ και ζήστε
με επιλογές.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
φορεσα τα καλα μου κι ειμαι ετοιμος για εξόρμηση και φλερτ!
φορεσα κοκκινο παντελόνι στενό και πουκαμισο λευκο με παπιγιον και απο πανω σακάκι
Κλασσικα λουλουδακι ροζ πανω απο το αυτί μου,εριξα και λιγο make up στο προσωπο να φαινομαι κουκλάκος
Στο δρομο ειμαι τωρα και χαζογελάω σαν ηλιθιος,η απολυτη αισιοδοξία με στοχο να ριξω γκομενα
Χαμογελάκι και διαθεση να ανοιξω την καρδιά μου σε καποια υπεροχη υπαρξη που θα με πλησιασει.
Θα αρχισω να γραφω και ποιήματα οπως επισης και να ασχοληθω με την μουσικη
Αυτα για την ωρα....
Αυτός είσαι. Όχι θα κάτσουμε να σκάσουμε. Αποκορύφωμα ντυσίματος (για απαξίωση) μέσα σε όμορφες παραλλαγές (για καμάκι) έχω να προτείνω κοτλέ κρεμ παντελονι περασμένου αιώνα με καζάκα μπλε, καφέ τραγιάσκα και σκαρπίνι μαύρο σε απαξιωτικό
κι ασύμβατο color blocking.
Αν μάλιστα καπνίζεις και πίπα, το παίζεις ζωγράφος :2funny: και όλα στον πούτσο σου. Το έχω κάνει ΚΑΙ αυτό.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το βράδυ μαζεμένοι στον καναπέ ας κάνουν λαικ στις οθόνες τους με σάλια.

Τό βράδυ ?
Από τό πρωί ξεκινούν νά στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης,καί αίωνιας αγάπης έως τό βράδυ,
καί φυσικά ονειρεύονται...τήν ψηφιακή γκόμενα τους!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η ουσία πέραν όλων όσων γράψει (κι αποδείξει) είναι
η τριβή με το αντικείμενο.
Ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει. Όσο περισσότερο τριβεσαι με το αντικείμενο (μουνί) φτάνεις σε ένα σημείο να δρας έξυπνα και άμεσα.
Εν ολίγοις όταν κάποιος έχει γαμήσει πουτάνες στα στημένα και γκόμενες στα ίσα, δεν νιώθει πλέον την αδίστακτη πείνα
να του χαλάει την ισορροπία. Αν δηλαδή ο Χ δεν έχει ολοκληρωθεί και γαμάει μόνο πουτάνες ή μόνο από προξενιά ή μόνο από σόσιαλ
ή μόνο με χορηγίες κτλ, όλα τα υπερόπλα του πλανήτη να του δώσεις εκτός ότι του είναι άχρηστα, πάλι θα είναι μαλάκας. :2funny:Οτιδήποτε στην ζωή βασίζεται στην απόκτηση γνώσης κι εμπειρίας. Αν εγώ δεν ξέρω να λύσω ένα δράπανο και να το δέσω π.χ σε μισό λεπτό, αυτός που το έχει κάνει πολλές φορές, είναι καλύτερός μου. 100 χρόνια να μιλάω, δεν πρόκειται ποτέ να το δέσω πιο σωστά και γρήγορα. Αυτό ισχύει ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Σημασια εχει να ντυνόμαστε οπως αρεσει στις γυναικες.
Γι αυτο ξυπνηστε λιγο.Εγω ετσι θα βγαινω εξω απο εδω και πέρα

σοφι.jpg

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
μια πρωην παλια μου ειχε πει οτι της αρεσει πολυ το αγορι της να ειναι σπασικλάκι.
Γι αυτο και εγω θα γινω...μεχρι εκει που δεν παει

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει. Όσο περισσότερο τριβεσαι με το αντικείμενο (μουνί) φτάνεις σε ένα σημείο να δρας έξυπνα και άμεσα.

Πολύ σωστό,αλλά γιά νά έρθεις σέ επαφή μέ γκόμενες,πρέπει νά μιλήσεις νά βγείς.
Οταν τό μόνο πού έχεις μάθει,είναι νά είσαι "Κλειδωμένος" σέ ένα δωμάτιο μέ 3 Pc,
καί νά παρακολουθείς τίς "εξελίξεις" μετά μανίας τών Social-Dating Apps...πώς θά τό καταφέρεις ?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τό βράδυ ?
Από τό πρωί ξεκινούν νά στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης,καί αίωνιας αγάπης έως τό βράδυ,
καί φυσικά ονειρεύονται...τήν ψηφιακή γκόμενα τους!
ΟΛΟΙ οι άνδρες εκ φύσεως πέφτουν σε δύο σημαντικά λάθη (εκτός των υπολοίπων) Στην πορεία ξυπνούν ή παραμένουν ηλίθιοι. :2funny:Πρώτο λάθος. Έχουν πεισθεί μεγαλώνοντας ότι πρέπει να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες ως στηρικτές, άντρακλες, δυναμικοί, νταντευτές, γαμιαδες κτλ. ΕΓΚΛΗΜΑ! Άνθρωπος εντυπωσιάζει άνθρωπο μόνο όταν είναι κατώτερος και επιζητά αναγνώριση ή κάνουμε επίδειξη ισχύος. Όταν θες να γαμήσεις δεν κάνεις επίδειξη ισχύος διότι έτσι πέφτεις σε αξία. Η γκόμενα το παίρνει πάνω της. Η λύση κρύβεται στο να οδηγείς τις γυναίκες
να εντυπωσιάζουν εσένα. Αυτή είναι η πραγματικη μοίρα τους. Να μας διασκεδάζουν. Δεύτερο λάθος. Η ροπή
κι η τάση του αρσενικού στην ανυπέρβλητη γοητεία. Θέλει δηλαδή ο άνδρας να τα καταφέρνει πάντα να είναι
ο καλύτερος χρησιμοποιώντας την διεκδίκηση εκτός του εντυπωσιασμού. ΕΓΚΛΗΜΑ!
Άπαξ και βρεις γκόμενα και προχωρήσεις, δεν υπάρχει διεκδίκηση. Είστε οκ μέχρι νεωτέρας. Οι γυναίκες ωθούν τον άνδρα να τις διεκδικεί συνεχώς ώστε να επιβεβαιώνονται διαρκώς.
Η λύση είναι το κόψιμο σβέρκου. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ!

Μέγας κανόνας: σε μια σχέση οποιασδήποτε μορφής, όποιος κάνει τα περισσότερα, χάνει ΠΑΝΤΑ η ρίχνεται.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι πραγματικές γκόμενες είναι έξω στούς δρόμους,στά καταστήματα,παντού θά τίς δείτε.
Οι ψηφιακές γκόμενες είναι μόνο στό Internet...καί πουθενά αλλού!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σημασια εχει να ντυνόμαστε οπως αρεσει στις γυναικες.
Γι αυτο ξυπνηστε λιγο.Εγω ετσι θα βγαινω εξω απο εδω και πέρα

σοφι.jpg
Οι γυναίκες θέλουν να είμαστε κατευθείαν κομψοί ώστε πρώτον να απαλλάσσονται αυτής της φροντίδας (όπως και του να μαγειρεύουν, να σιδερωνουν κτλ) και δεύτερον να κυκλοφορούμε μαζί τους
σε ωραία μέρη για να νιώθουν νυφουλες ή ξεχωριστές ότι να...έχουν πρίγκηπα πλάι τους! Ένας άνδρας με ντύσιμο επιλογής διαχωρίζει την στάση του από το γαμπριλίκι. Τις λέει σιωπηλά: μωρή πατσαβούρα όταν θα πηγαίνουμε για καφέ θα φοράω τζιν και μπλούζα κι άντε γαμήσου. Όταν θα πάμε σε σοβαρό γεγονός θα ντυθώ όπως πρέπει κι άντε γαμήσου. Το άντε γαμήσου το διακρίνει η γυναίκα και δεν της αρέσει καθόλου. :2funny: Σε γενικές γραμμές, αποσκοπείς στο να μην τις έχεις ανάγκη σε τιποτα παρά μόνο για γαμήσι. Αυτό τις σακατευει σε όλους τους ρόλους τους. Δεν μπορούν να κάνουν κιχ. Χάνουν σε όλα. Είσαι γίγαντας κι αυτές μικρόβια. Ούτε καν νάνοι.:2funny: Έτσι θα σκέφτεσαι για να σε υπολογίζουν. Αυτό κατάφερε ο γυναικοκεντρισμός. Να τις βλέπουμε ως μπριζόλες για ψήσιμο. :2funny: Καμια ανοχή
σε τιποτα πλέον.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Οι γυναίκες θέλουν να είμαστε κατευθείαν κομψοί ώστε πρώτον να απαλλάσσονται αυτής της φροντίδας (όπως και του να μαγειρεύουν, να σιδερωνουν κτλ) και δεύτερον να κυκλοφορούμε μαζί τους
σε ωραία μέρη για να νιώθουν νυφουλες ή ξεχωριστές ότι να...έχουν πρίγκηπα πλάι τους! Ένας άνδρας με ντύσιμο επιλογής διαχωρίζει την στάση του από το γαμπριλίκι. Τις λέει σιωπηλά: μωρή πατσαβούρα όταν θα πηγαίνουμε για καφέ θα φοράω τζιν και μπλούζα κι άντε γαμήσου. Όταν θα πάμε σε σοβαρό γεγονός θα ντυθώ όπως πρέπει κι άντε γαμήσου. Το άντε γαμήσου το διακρίνει η γυναίκα και δεν της αρέσει καθόλου. :2funny: Σε γενικές γραμμές, αποσκοπείς στο να μην τις έχεις ανάγκη σε τιποτα παρά μόνο για γαμήσι. Αυτό τις σακατευει σε όλους τους ρόλους τους. Δεν μπορούν να κάνουν κιχ. Χάνουν σε όλα. Είσαι γίγαντας κι αυτές μικρόβια. Ούτε καν νάνοι.:2funny: Έτσι θα σκέφτεσαι για να σε υπολογίζουν. Αυτό κατάφερε ο γυναικοκεντρισμός. Να τις βλέπουμε ως μπριζόλες για ψήσιμο. :2funny: Καμια ανοχή
σε τιποτα πλέον.

ωρε μας εχει σκοτισει τα αρχιδια τουτος δω ρε

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι πραγματικές γκόμενες είναι έξω στούς δρόμους,στά καταστήματα,παντού θά τίς δείτε.
Οι ψηφιακές γκόμενες είναι μόνο στό Internet...καί πουθενά αλλού!
Αδειάσειστο επιχείρημα ξανά.
Η Χ γκόμενα σε αντιμετωπίζει διαφορετικά στον δρόμο
ή στα καταστήματα σε ρεαλιστικές συνθήκες και αλλιώς πίσω από μια οθόνη.
Συνεπώς διαφοροποιούν την συμπεριφορά τους. Αυτό συμβαίνει διότι στην πραγματική ζωή είναι ένας εναντίον ενός και καλούνται να σκεφτούν γρήγορα πράττοντας γρηγορότερα. :2funny:
Στα σόσιαλ έχουν φοβερή αβάντα καθισμένες στον θρόνο τους περιτριγυρισμένες από άμαθους, υποτακτικούς, σαλιαρηδες
και λιγουρηδες. Επιπλέον έχουν χρόνο να οργανωθούν, κρύβουν κάτω από το χαλάκι ότι δεν θέλουν να φανεί κτλ.

ΡΕΖΙΛΙΑ !!!

:2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Συνεπώς διαφοροποιούν την συμπεριφορά τους. Αυτό συμβαίνει διότι στην πραγματική ζωή είναι ένας εναντίον ενός και καλούνται να σκεφτούν γρήγορα πράττοντας γρηγορότερα. :2funny:
Στα σόσιαλ έχουν φοβερή αβάντα καθισμένες στον θρόνο τους περιτριγυρισμένες από άμαθους, υποτακτικούς, σαλιαρηδες
και λιγουρηδες. Επιπλέον έχουν χρόνο να οργανωθούν, κρύβουν κάτω από το χαλάκι ότι δεν θέλουν να φανεί κτλ.

ΡΕΖΙΛΙΑ !!!

δε μου λες ετσι για να εχουμε καλο ερωτημα...δουλευεις ποτε εσυ?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
δε μου λες ετσι για να εχουμε καλο ερωτημα...δουλευεις ποτε εσυ?
Μόνο βράδυ μπαίνω ρε μαν όπως γνωρίζεις...ενώ κάνεις ότι δεν γνωρίζεις. :2funny:
Σήμερα έχει αργία. Όλη μέρα δουλεύω, έχω υποχρεώσεις, κάνω καμάκι, γαμάω όταν κάτσει η φάση και παίζω σκάκι. Αυτά μου αρκούν.
Δεν έχω κανένα κοινωνικό ενδιαφέρον. Απολύτως κανένα διότι μου τρώει ελεύθερο χρόνο η κοινωνία. Σπανίως πάω και καμιά εκδρομουλα. Παλιά ήμουν χειμερινός κολυμβητής. Τώρα δεν έχει γκρουπακια. Κολυμπούν μέσω σόσιαλ φαίνεται. :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
σε τιποτα πλέον.

Ρε τύπε, έναν τύπο Σάκη πικερ τι σκατά τον έχεις;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μόνο βράδυ μπαίνω ρε μαν όπως γνωρίζεις...ενώ κάνεις ότι δεν γνωρίζεις. :2funny:
Σήμερα έχει αργία. Όλη μέρα δουλεύω, έχω υποχρεώσεις, κάνω καμάκι, γαμάω όταν κάτσει η φάση και παίζω σκάκι. Αυτά μου αρκούν.
Δεν έχω κανένα κοινωνικό ενδιαφέρον. Απολύτως κανένα διότι μου τρώει ελεύθερο χρόνο η κοινωνία. Σπανίως πάω και καμιά εκδρομουλα. Παλιά ήμουν χειμερινός κολυμβητής. Τώρα δεν έχει γκρουπακια. Κολυμπούν μέσω σόσιαλ φαίνεται. :2funny:
ενω αν δεν εχει αργια κανουμε αμαν να σε δουμε:confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

ΡΕΖΙΛΙΑ !!!

Κάποιοι άνδρες -Πού γνωρίζω- κάνουν περιστασιακά StreetGame σέ αρκετές γκόμενες,στόν δρόμο σέ μαγαζιά παντού μέ απόλυτη αποτυχία.
Αλλά αυτοί εκεί στά αρχίδια τους δέν μασάνε.Καί θά έλεγα ότι είναι αρκετά ευδιάθετοι καί θετικοί στίς...όποιες σκέψεις τους!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν μπορούσα να κυβερνήσω θα έκοβα το αγοραίο σεξ (,το έρωτας είναι κάλπικο) μέχρι να φέρουν οι νταβατζηδες φοβερές πουτάνες. Αλλιώς θα κουβαλούσαν πάγο στην ιχθυόσκαλα. :2funny:Επίσης θα φορολογούσα τα σόσιαλ. Δυστυχώς αυτα δεν κόβονται διότι είναι νόμιμα αλλιώς θα τα έκοβα κι αυτα. Όλοι στους δρόμους να τελειώνουμε με τις πατσαβούρες μια και καλή. Όλη μέρα καμάκι μέχρι να δύσει ο ήλιος από την ανατολή. :2funny:Δεν θα είχαν από πουθενά αλλού επιβεβαιωση και επιτέλους κάποια ρετάλια θα γίνονταν άνδρες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories