Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Εξ αφορμής του σχολίου σου έβγαλα ένα κάποιο συμπέρασμα, δεν αναφερόμουν σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Επειδή είμαι από τους ανθρώπους που δεν πιστεύουν στους δύο ''κόσμους'' (το διαδικτυακό και τον ''πραγματικό''), σκέφτομαι απλά ότι όσα απίθανα διαβάζει κάποιος εδώ μέσα εκφέρονται από ανθρώπους οι οποίοι κυκλοφορούν δίπλα μας και συναγελάζονται και με γυναίκες. Δεν είναι δυνατόν ένας να γράφει άλλα εδώ και να είναι άλλος άνθρωπος εκεί έξω. Και σκεπτόμενος όλα αυτά δικαιολογώ κάποιες γυναικείες συμπεριφορές κάνοντας αναγωγή στο πώς θα ένιωθα αν τις αντιμετώπιζα ο ίδιος ως άνθρωπος.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Όντως θα προσφέρει μια ουσιαστική υπηρεσία αυτό!
Βέβαια, στην Ελλάδα ακόμα και η τελευταία σερβιτόρα έχει 2-3 πτυχία μεν, και πάλι όσες θα μπαίνουν απλά θα ψάχνουν για κάναν καλό γαμπρούλη παριστάνοντας τις κυρίες. Τουλάχιστον ίσως είναι η μόνη ελπίδα να πιάσουν τόπο αυτά τα άχρηστα πτυχία τους.

Μόλις γύρισα από έξοδο σε μάζωξη γνωστής που γιόρταζε. Είχα ξεχάσει πόσο αστείο είναι όταν βλέπεις υπαλλήλους να νιώθουν χαϊ επειδή άνοιξαν 2-3 μπουκάλια σ ένα μαγαζί της πλάκας, και φοράνε τα καλά τους να πάνε κιόλας. Αυτή η χωριάτικη ανάγκη για περιττή επισημότητα.
Λένε εκεί για τις δουλίτσες τους, για τις εταιρειες λες και είναι μέτοχοι, κι απέξω τα σαραβαλάκια τους παρκαρισμένα.

Μη σας τα πολυλογώ, δεν ήξερα τι μέλλει γενέσθαι και έσκασα χυμαδιό, ντίρλα όλοι, με τα πολλά στον χαβαλέ επάνω (το κατάλαβα μετά ο χαζός) λοιπόν τσίμπησα δυο τηλεφωνάκια. Πως όμως? Είμαι τόσο ωραίος? (αρχίδια!) Χαίρω κάποιου σοβαρού κύρους? (αρχίδια!).
Απλά ήμουν η μύγα μεσ στο γάλα (καθώς δεν σχετίζομαι με αυτόν τον κύκλο), συνεπώς να σου η περιέργεια 'τι είναι αυτός ο ξεκάρφωτος?'.
Πάνω στην κουβέντα απο άναγνωριστική περιέργεια, (χωριάτικο τσεκάρισμα), το 'χυμαδιό' εν τέλει γέμισε περισσότερα ΄κουτάκια΄τους σε σχέση με τους κουστουμάτους που παρίσταναν τους γαμπρούς!
Απλούστατα επειδή τυχαίνει να μένω σε καλή περιοχή (για τα δικά τους δεδομένα πάντα), και δεν είχα να κλαφτώ για κάποιον κακό προιστάμενο ή καποια δουλειά που με έδιωξαν. Έδειχνα πολύ πιο άνετος.
Δεν το περίμενα, η μία αρκετά καλή, αμφότερες εμφανώς κορόιδα για μπαστάκωμα ψάχνουν, θα δούμε.
Συμπεράσμα:
1) μην υποτιμούμε την γυναικεία περιέργεια, αποτελεί βασικό πυρήνα έλξης!
2) εμφανισημες γυναίκες άνω των 32-33 που παραμένουν διαθέσιμες, συμβαίνει για κάποιον κακό λόγο! Καλό θα ήταν να μην τον μάθουμε!
3) ούτε πολλά σαλιαρίσματα, ούτε ψηστήρια από μηνύματα, μόνο κανόνισμα για έξοδο. Έτσι δεν καλλιεργούμε και προσδοκίες πρωτού βγούμε, ούτε ρισκάρουμε να πάει στραβά πρόωρα κάτι, παίζουμε μπαλίτσα μόνο δια ζώσης όταν βγούμε, στήνοντας την αρένα όπως μας βολεύει.
4) κάνουμε ό,τι κάνουμε, χωρίς πιέσεις και άγχη (μοναδικός σκοπός να περνάμε ωραία) θέτοντας μέσα μας την λήξη απο πριν, και μετά στην στέλνουμε στον κλαρινογαμπρούλη που περιμένει να της κουβαλήσει τα ψώνια απτον Μασούτη.

Είδωμεν....
Παίζεις έξυπνα και όχι μόνο θα φορτώσεις αλλά πολύ πιθανόν να κολλήσουν και μετά.
2) Γενικά δεν έχω δει ποτέ καμιά εμφανίσιμη και νορμάλ κοπέλα να μην την έχει βουτήξει κάποιος μέχρι τα 26. Είναι αρκετοί που τις περιτριγυρίζουν, κάποιος good enough θα υπάρχει οπότε ακόμα και να περιμένει να τελειώσει τις σπουδές μέχρι πες τα 23-24 μετά σοβαρεύεται. Η μόνη περίπτωση είναι να μην έχει κριτική σκέψη και να μπλέξει με κάνα μαλάκα, εκεί μπορεί να της δημιουργήσει και ψυχολογικά οπότε μακριά.
3) Ναι ρε, κανονίζεις ραντεβού και τέρμα και αν τυχόν αρχίσει να σου λέει μαλακίες της λες "είμαι busy, θα τα πούμε την παρασκευή που θα βγούμε" ...αν κάθεσαι και μιλάς στο κινητό τότε τι θα λες όταν θα βγείτε?
4) Expectations are the killer of joy λένε στο χωριό μου, αν όλοι οι άνδρες έπρατταν όπως οι γυναίκες στα ραντεβού θα ήταν όλα καλύτερα. Η πλειοψηφία των γυναικών πηγαίνει στο ραντεβού με την λογική "για να δω αν τελικά αυτός μου κάνει", η πλειοψηφία των ανδρών πάει με την λογική "πως θα καταφέρω να την ρίξω". Αυτόματα έχεις βάλει τον εαυτό σου κάτω από αυτήν και πίστεψε με το καταλαβαίνει. Ακόμα θυμάμαι την φάτσα μιας όταν της είπα ότι το ραντεβού θα τελειώσει σε 1 ώρα και μου λέει να το κρατήσουμε παραπάνω... εκεί της απαντώ "θα δούμε, αν δεν βαρεθώ" και είδα τα μάτια της να γυαλίζουν και να χαμογελά. Δεν της το είχε πει ποτέ κανείς αυτό.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Εξ αφορμής του σχολίου σου έβγαλα ένα κάποιο συμπέρασμα, δεν αναφερόμουν σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Επειδή είμαι από τους ανθρώπους που δεν πιστεύουν στους δύο ''κόσμους'' (το διαδικτυακό και τον ''πραγματικό''), σκέφτομαι απλά ότι όσα απίθανα διαβάζει κάποιος εδώ μέσα εκφέρονται από ανθρώπους οι οποίοι κυκλοφορούν δίπλα μας και συναγελάζονται και με γυναίκες. Δεν είναι δυνατόν ένας να γράφει άλλα εδώ και να είναι άλλος άνθρωπος εκεί έξω. Και σκεπτόμενος όλα αυτά δικαιολογώ κάποιες γυναικείες συμπεριφορές κάνοντας αναγωγή στο πώς θα ένιωθα αν τις αντιμετώπιζα ο ίδιος ως άνθρωπος.
με τη τελευταια που ειχα μπλεξει ηταν (οντως) απο τις μεγαλυτερες καριολες που ειχα γνωρισει.Ελεγε τοσα ψέμματα,που ειχα φτασει στο σημειο οτι μου ελεγε να πιστευω το εντελως ανάποδο.Ολο αυτο το καιρο καθομουν και σκεφτομουν τα δικα μου λάθη (ασχέτως με το τι ηταν η ιδια)και τι την οδηγησε σε αυτη τη συμπεριφορα.Μια γυναικα εχει τη δυνατοτητα (αν εχεις λιγο μυαλο) να σε κανει να δεις μεσα σου τις δικες σου αδυναμίες με σκοπο να σε κανει δυνατοτερο οταν ξεμπερδεψεις απο αυτη την ιστορια.Και αυτο ειναι τελικα και το ρεζουμε τις υποθεσης...σε καθε τι που "κλεινει¨τι αποκομιζεις για τις γυναικες γενικα (γιατι ολες εχουν πανω κατω τα ιδια θελω-τεστ)..το χειροτερο που μπορει να κανει ενας αντρας ειναι να γινει ντακ.Αυτο δεν εχει κανενα νοημα....οταν πας φανταρος και εχεις "πιξει" η σου εχουν σπασει τα αρχιδια με τις ευθυνες που αναλαμβάνεις στα 20,δεν εχει νόημα στο τελος να τα βαλεις με τον στρατο...ο στρατος αυτος ειναι δε θα τον αλλαξω ουτε εγω ουτε κανεις,το ζητημα ειναι να δεις τον εαυτο σου μεσα απο ολη αυτη τη διαδικασια που υστερεις και που οχι.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
με τη τελευταια που ειχα μπλεξει ηταν (οντως) απο τις μεγαλυτερες καριολες που ειχα γνωρισει.Ελεγε τοσα ψέμματα,που ειχα φτασει στο σημειο οτι μου ελεγε να πιστευω το εντελως ανάποδο.Ολο αυτο το καιρο καθομουν και σκεφτομουν τα δικα μου λάθη (ασχέτως με το τι ηταν η ιδια)και τι την οδηγησε σε αυτη τη συμπεριφορα.Μια γυναικα εχει τη δυνατοτητα (αν εχεις λιγο μυαλο) να σε κανει να δεις μεσα σου τις δικες σου αδυναμίες με σκοπο να σε κανει δυνατοτερο οταν ξεμπερδεψεις απο αυτη την ιστορια.Και αυτο ειναι τελικα και το ρεζουμε τις υποθεσης...σε καθε τι που "κλεινει¨τι αποκομιζεις για τις γυναικες γενικα (γιατι ολες εχουν πανω κατω τα ιδια θελω-τεστ)..το χειροτερο που μπορει να κανει ενας αντρας ειναι να γινει ντακ.Αυτο δεν εχει κανενα νοημα....οταν πας φανταρος και εχεις "πιξει" η σου εχουν σπασει τα αρχιδια με τις ευθυνες που αναλαμβάνεις στα 20,δεν εχει νόημα στο τελος να τα βαλεις με τον στρατο...ο στρατος αυτος ειναι δε θα τον αλλαξω ουτε εγω ουτε κανεις,το ζητημα ειναι να δεις τον εαυτο σου μεσα απο ολη αυτη τη διαδικασια που υστερεις και που οχι.
Θα σου πω κάτι γενικότερα: πιστεύεις ότι ένας άνθρωπος που τρέφει μίσος για τις γυναίκες (όποιος άνθρωπος) και μένος, είναι καλός και άγιος και συμπονετικός και γενναιόδωρος με τους άλλους γύρω του; Θέλω να πω, νομίζεις ότι το μίσος είναι μόνο λόγω φύλου ή έχει ένα γενικότερο θέμα;
Το ίδιο εξ αντιθέτου και με τις γυναίκες: μία μίσανδρη εξ ορισμού πιστεύετε ότι είναι μία μειλήχια, ήρεμη, ευγενική και καλόκαρδη γυναίκα; θεωρώ ότι οι επιμέρους εκφάνσεις της συμπεριφοράς ενός ανθρώπου υποδηλώνουν και το γενικότερο χαρακτήρα του, δεν μπορούμε να απομονώνουμε συμπεριφορές.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.721
Πόντοι
456
Κάντε το μπολνταρισμένο sticky, να το βλέπουν όλοι.
Όχι μόνο δυνατότερο, να αντέχεις, αλλά και σοφότερο για να αποφεύγεις κακοτοπιές. Βέβαια η σοφία εμπεριέχει τη δύναμη μέσα της.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Κάντε το μπολνταρισμένο sticky, να το βλέπουν όλοι.
Όχι μόνο δυνατότερο, να αντέχεις, αλλά και σοφότερο για να αποφεύγεις κακοτοπιές. Βέβαια η σοφία εμπεριέχει τη δύναμη μέσα της.
Η σοφία θεωρώ προϋποθέτει κριτική σκέψη, αυτογνωσία και προεχόντως αυτοκριτική. Δύσκολη εξίσωση.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.721
Πόντοι
456
Θα σου πω κάτι γενικότερα: πιστεύεις ότι ένας άνθρωπος που τρέφει μίσος για τις γυναίκες (όποιος άνθρωπος) και μένος, είναι καλός και άγιος και συμπονετικός και γενναιόδωρος με τους άλλους γύρω του; Θέλω να πω, νομίζεις ότι το μίσος είναι μόνο λόγω φύλου ή έχει ένα γενικότερο θέμα;
Το ίδιο εξ αντιθέτου και με τις γυναίκες: μία μίσανδρη εξ ορισμού πιστεύετε ότι είναι μία μειλήχια, ήρεμη, ευγενική και καλόκαρδη γυναίκα; θεωρώ ότι οι επιμέρους εκφάνσεις της συμπεριφοράς ενός ανθρώπου υποδηλώνουν και το γενικότερο χαρακτήρα του, δεν μπορούμε να απομονώνουμε συμπεριφορές.
Για μένα, όχι.
Είναι γενικότερο το θέμα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.721
Πόντοι
456
Η σοφία θεωρώ προϋποθέτει κριτική σκέψη, αυτογνωσία και προεχόντως αυτοκριτική. Δύσκολη εξίσωση.
Είναι δύσκολο ναι. Κάποιοι το καταφέρνουν.
Μιλούσα με κάποιον πριν κάποιες εβδομάδες και μου είπε "δεν υπάρχει αντικειμενικότητα σε ένα θέμα όπως οι σχέσεις".
Δε διαφωνώ. Αλλά στο τέλος της ημέρας, καλό είναι να αφιερώνεις ένα 10λεπτο και να βλέπεις τι σωστό και τι λάθος έκανες και τι μπορείς να κάνεις για να το διορθώσεις. Και αυτό προυποθέτει να βγάλεις και τον εγωισμό από την εξίσωση.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Είναι δύσκολο ναι. Κάποιοι το καταφέρνουν.
Μιλούσα με κάποιον πριν κάποιες εβδομάδες και μου είπε "δεν υπάρχει αντικειμενικότητα σε ένα θέμα όπως οι σχέσεις".
Δε διαφωνώ. Αλλά στο τέλος της ημέρας, καλό είναι να αφιερώνεις ένα 10λεπτο και να βλέπεις τι σωστό και τι λάθος έκανες και τι μπορείς να κάνεις για να το διορθώσεις. Και αυτό προυποθέτει να βγάλεις και τον εγωισμό από την εξίσωση.
Φυσικά είναι πολύ δύσκολο, προσωπικά δε με θεωρώ ''σοφό'', θα ήταν υπερβολή να το ισχυριστώ ή ότι κατέκτησα ψήγματα έστω σοφίας. Επίσης, η κριτική αποτίμηση συνήθως γίνεται μετά την πάροδο του χρόνου, όχι εν θερμώ. Σήμερα, έχοντας περάσει χρόνος και καταλαγιάσει τα πνεύματα, μπορώ θεωρώ καλύτερα να αποτιμήσω καλύτερα δικές μου συμπεριφορές όταν έβριζα για πουτάνες και καριόλες πατσαβούρες που δεν καταλαβαίνουν ενώ ήμουν ο τέλειος σε όλα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.818
Πόντοι
3.656
Όντως θα προσφέρει μια ουσιαστική υπηρεσία αυτό!
Βέβαια, στην Ελλάδα ακόμα και η τελευταία σερβιτόρα έχει 2-3 πτυχία μεν, και πάλι όσες θα μπαίνουν απλά θα ψάχνουν για κάναν καλό γαμπρούλη παριστάνοντας τις κυρίες. Τουλάχιστον ίσως είναι η μόνη ελπίδα να πιάσουν τόπο αυτά τα άχρηστα πτυχία τους.

Μόλις γύρισα από έξοδο σε μάζωξη γνωστής που γιόρταζε. Είχα ξεχάσει πόσο αστείο είναι όταν βλέπεις υπαλλήλους να νιώθουν χαϊ επειδή άνοιξαν 2-3 μπουκάλια σ ένα μαγαζί της πλάκας, και φοράνε τα καλά τους να πάνε κιόλας. Αυτή η χωριάτικη ανάγκη για περιττή επισημότητα.
Λένε εκεί για τις δουλίτσες τους, για τις εταιρειες λες και είναι μέτοχοι, κι απέξω τα σαραβαλάκια τους παρκαρισμένα.

Μη σας τα πολυλογώ, δεν ήξερα τι μέλλει γενέσθαι και έσκασα χυμαδιό, ντίρλα όλοι, με τα πολλά στον χαβαλέ επάνω (το κατάλαβα μετά ο χαζός) λοιπόν τσίμπησα δυο τηλεφωνάκια. Πως όμως? Είμαι τόσο ωραίος? (αρχίδια!) Χαίρω κάποιου σοβαρού κύρους? (αρχίδια!).
Απλά ήμουν η μύγα μεσ στο γάλα (καθώς δεν σχετίζομαι με αυτόν τον κύκλο), συνεπώς να σου η περιέργεια 'τι είναι αυτός ο ξεκάρφωτος?'.
Πάνω στην κουβέντα απο άναγνωριστική περιέργεια, (χωριάτικο τσεκάρισμα), το 'χυμαδιό' εν τέλει γέμισε περισσότερα ΄κουτάκια΄τους σε σχέση με τους κουστουμάτους που παρίσταναν τους γαμπρούς!
Απλούστατα επειδή τυχαίνει να μένω σε καλή περιοχή (για τα δικά τους δεδομένα πάντα), και δεν είχα να κλαφτώ για κάποιον κακό προιστάμενο ή καποια δουλειά που με έδιωξαν. Έδειχνα πολύ πιο άνετος.
Δεν το περίμενα, η μία αρκετά καλή, αμφότερες εμφανώς κορόιδα για μπαστάκωμα ψάχνουν, θα δούμε.
Συμπεράσμα:
1) μην υποτιμούμε την γυναικεία περιέργεια, αποτελεί βασικό πυρήνα έλξης!
2) εμφανισημες γυναίκες άνω των 32-33 που παραμένουν διαθέσιμες, συμβαίνει για κάποιον κακό λόγο! Καλό θα ήταν να μην τον μάθουμε!
3) ούτε πολλά σαλιαρίσματα, ούτε ψηστήρια από μηνύματα, μόνο κανόνισμα για έξοδο. Έτσι δεν καλλιεργούμε και προσδοκίες πρωτού βγούμε, ούτε ρισκάρουμε να πάει στραβά πρόωρα κάτι, παίζουμε μπαλίτσα μόνο δια ζώσης όταν βγούμε, στήνοντας την αρένα όπως μας βολεύει.
4) κάνουμε ό,τι κάνουμε, χωρίς πιέσεις και άγχη (μοναδικός σκοπός να περνάμε ωραία) θέτοντας μέσα μας την λήξη απο πριν, και μετά στην στέλνουμε στον κλαρινογαμπρούλη που περιμένει να της κουβαλήσει τα ψώνια απτον Μασούτη.

Είδωμεν....

Σπάνιο βέβαια οι ελλεεινίδες να ασχολούνται με ξεκάρφωτους σε μια παρέα.Εννοείται ήσουν και τυχερός που έπεσες και σε ελεύθερες 30+,κάτι που εκτος Αθήνας είναι αδύνατον.Μην υποτιμάς και την περιοχή που μένεις,μπορεί κι αυτό να έπαιξε ρόλο στο μυαλό τους.

Romano Garreton

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2022
Like
319
Πόντοι
20
Γιατί, νομίζεις μήπως ότι η πλειοψηφία των γυναικών έξω, που δεν είναι του αγοραίου έρωτα, δεν είναι... επίσης πόρνες; Όλες για χορηγούς και κορόϊδα ψάχνουν, δεν κοιτάνε καν φουκαράδες(πλην τιμιότατους και εμφανίσιμους) του βασικού μισθού ή ακόμη και διπλάσιου αυτού(σε αντίθεση με τους άντρες, που μόνο για την εμφάνιση της γυναίκας, είναι διατεθειμένοι να γίνουν σκλάβοι.. ΤΟΣΟ μακάκες και θύματα είμαστε) . Περιμένουν κεράσματα και χορηγίες από την πρώτη στιγμή.. λες και τους χρωστάμε κάτι, και χωρίς φυσικά να υπάρχει και σοβαρή πιθανότητα να γίνει κάτι, Βρε ΟΥΣΤ!

Είδες εσύ πολλές πρόθυμες να μοχθήσουν για να αποκτήσουν από κοινού με τον σύζυγο;
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ θα άξιζαν να προσπαθήσεις πραγματικά μαζί τους, στην σημερινή εποχή, υπάρχουν και αυτές, αλλά είναι σπάνιες σαν το Τζόκερ.
Παντα ετσι ηταν. Τις εχω ζησει επι δεκαετιες... Ενα θα σου/σας πω, μην κανετε το τραγικο σφαλμα να τις αντιμετωπισετε σαν ισοτιμες σας. Θα ειναι και το φιναλε σας. Παραδειγμα, βγηκες εξω και αρχισε με καποια βρωμια ? Αμεσως της το κοβεις,της λες τι εκανε και αν δε ζητησει καποια συγγνωμη,εξαφανιζεσαι ! Δυστυχως, τον αερα τους τον δωσαμε εμεις,εμεις ειμαστε η αρχη του κακου.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
σε αυτο το συμπερασμα ακομα δεν εχω καταληξει.Νομιζω ολα εχουν να κανουν με τι ειδους σχεση εχεις αναπτυξει με το εκαστοτε φυλο..Θεωρω οτι αυτη η σχεση μητερας-γιου, ειναι και η πορεια ενος ενηλικου ανθρωπου,αυτο ισχιει και για τα 2 φυλα αν πχ μια κοπέλα εχει μεγαλωσει με εναν βιαιο πατερα,φυσικα δεν θα τρέφει και την τεράστια εκτιμηση για τους αντρες..(το εχω ζησει αυτο και συνηθως αυτες οι γυναικες ειναι και οι μεγαλυτερες "καριολες")..οποτε δεν πιστευω οτι ειναι γενικο το θεμα.Ειναι καθαρα τι ειδους σχεση εχει αναπτυξει στην βρεφικη-προεφηβικη ηλικια οσον αφορα το αλλο φυλο και οχι γενικοτερα για τους ανθρωπους.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.117
Πόντοι
206
φορεσα τα καλα μου κι ειμαι ετοιμος για εξόρμηση και φλερτ!
φορεσα κοκκινο παντελόνι στενό και πουκαμισο λευκο με παπιγιον και απο πανω σακάκι
Κλασσικα λουλουδακι ροζ πανω απο το αυτί μου,εριξα και λιγο make up στο προσωπο να φαινομαι κουκλάκος
Στο δρομο ειμαι τωρα και χαζογελάω σαν ηλιθιος,η απολυτη αισιοδοξία με στοχο να ριξω γκομενα
Χαμογελάκι και διαθεση να ανοιξω την καρδιά μου σε καποια υπεροχη υπαρξη που θα με πλησιασει.
Θα αρχισω να γραφω και ποιήματα οπως επισης και να ασχοληθω με την μουσικη
Αυτα για την ωρα....

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
σε αυτο το συμπερασμα ακομα δεν εχω καταληξει.Νομιζω ολα εχουν να κανουν με τι ειδους σχεση εχεις αναπτυξει με το εκαστοτε φυλο..Θεωρω οτι αυτη η σχεση μητερας-γιου, ειναι και η πορεια ενος ενηλικου ανθρωπου,αυτο ισχιει και για τα 2 φυλα αν πχ μια κοπέλα εχει μεγαλωσει με εναν βιαιο πατερα,φυσικα δεν θα τρέφει και την τεράστια εκτιμηση για τους αντρες..(το εχω ζησει αυτο και συνηθως αυτες οι γυναικες ειναι και οι μεγαλυτερες "καριολες")..οποτε δεν πιστευω οτι ειναι γενικο το θεμα.Ειναι καθαρα τι ειδους σχεση εχει αναπτυξει στην βρεφικη-προεφηβικη ηλικια οσον αφορα το αλλο φυλο και οχι γενικοτερα για τους ανθρωπους.
Γι αυτό αν δεν θες απλά να πηδήξεις κάνεις και τις ανάλογες ερωτήσεις ή βλέπεις από τα social.
Στο 1ο ραντεβού οφείλεις να έχεις ανακαλύψει
1) Πόσο σε θέλει και τι απαιτήσεις έχει. Πας για κάτι χαλαρό, πχ καφέ,αν αρχίσει να γκρινιάζει κτλ φεύγεις και δεν έχει 2ο ραντεβού
2) Μαθαίνεις με πλάγιο τρόπο για πρώην. Αν αρχίσει την κλάψα και λέει ότι όλοι οι πρώην της ήταν μαλάκες κτλ πάλι τρέχεις.
3)Μαθαίνεις για την σχέση με τον γονείς της. Αν τους συμπαθεί και δεν μαλώνει μαζί τους τότε είναι green flag
4) Μαθαίνεις για τις οικονομικές της συνήθειες, δεν θες κάποια που γουστάρει να πηγαίνει σε τπτ παρίσια, Ντουμπάι, Μύκονο που εκτός του ότι είναι ακριβά δεν σου προσφέρουν και τίποτα σαν τουρίστα. Που ξοδεύει τα λεφτά της, μπορεί να αποταμιεύσει κτλ.

Αν τηρεί τα παραπάνω τότε έχει 2ο ραντεβού αλλιώς πούλο, να βρει άλλο κορόιδο...άλλωστε υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να έχουν μια που στο μέλλον θα τους καταστρέψει.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.562
Πόντοι
6.056
Πρέπει να μάθει ο έλληνας κάποια βασικά, αλλιώς δεν έχει καμία ελπίδα.

1)Αν δεν έχεις γαμήσει κάποια, μη θεωρείς ότι έχεις κάτι μαζί της. Ανά πάσα στιγμή , σε σουτάρει. Επειδή είπες ότι δεν σου αρέσουν τα παπούτσια μιας τραγουδίστριας που γουστάρει. ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.
2)Το (1) το δέχεσαι χωρίς καμία αντίδραση . ΕΤΣΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ , ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ , ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, να εμφανιστεί αυτή πάλι στη ζωή σου (τότε την ξεκωλιάζεις και την παρατάς εκδικητικά). ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΙΡΩΝΙΑ/ΚΑΚΙΑ οτιδήποτε
για τον 1.71 , 144kgr , ψωριάρη , με παντόφλα ΕΣ , μουσάτο , με αμάνικο από λαϊκή .... ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ .... Αυτή έχει μουνί , έτσι γουστάρει να γαμιέται με σκύλους ή χοίρους. Εσύ πρέπει να το δέχεσαι χωρίς αντίδραση . ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΙΘΗΚΟ .
3)Δεν λες τίποτε για σένα. Μόνο αφήνεις να φαίνονται οι ... ρεκλάμες σου ... διακριτικά ..... Πρέπει να πουλάς μούρη ... χωρίς ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ... οτι πουλας μούρη ....
4)Δεν μιλάς πολύ. ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ .... ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ !
5)Την παρασύρεις να μιλήσει αυτή. Σχετικά με το τι γουστάρει !
6)Στην συνέχεια, ανακαλύπτει ... ότι ενδιαφέρεσαι ... για πράγματα που γουστάρει ! Τυχαία. Το ψέμμα είναι ισχυρό μέσο .Κατεβάζει στρίνγκ.
7)Δεν είσαι πάντα διαθέσιμος. Τελειώνεις εσύ τα τηλεφωνήματα και τις συζητήσεις. Δεν δίνεις αναφορά .... ότι είσαι χωρίς γκόμενα καιρό .... ότι δεν βγαίνεις .... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ....
8)Όταν βγει μαζί σου ..... πας για φιλιά μπαλαμούτι κτλ ... ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΠ ....αλλιώς θα βγει την επόμενη με άλλον που λειτουργεί έτσι .... ή .... θέλει 1-2-5-10 χρόνια ωρίμανσης .... για να κάνει ακριβώς αυτό ... ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ..... ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ........

Αυτά είναι βασικά ανοίγματα και βασικά φινάλε στο σκάκι ......
Δεν θέλετε να σας πάω από τώρα στην σικελική .........

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Γι αυτό αν δεν θες απλά να πηδήξεις κάνεις και τις ανάλογες ερωτήσεις ή βλέπεις από τα social.
Στο 1ο ραντεβού οφείλεις να έχεις ανακαλύψει
1) Πόσο σε θέλει και τι απαιτήσεις έχει. Πας για κάτι χαλαρό, πχ καφέ,αν αρχίσει να γκρινιάζει κτλ φεύγεις και δεν έχει 2ο ραντεβού
2) Μαθαίνεις με πλάγιο τρόπο για πρώην. Αν αρχίσει την κλάψα και λέει ότι όλοι οι πρώην της ήταν μαλάκες κτλ πάλι τρέχεις.
3)Μαθαίνεις για την σχέση με τον γονείς της. Αν τους συμπαθεί και δεν μαλώνει μαζί τους τότε είναι green flag
4) Μαθαίνεις για τις οικονομικές της συνήθειες, δεν θες κάποια που γουστάρει να πηγαίνει σε τπτ παρίσια, Ντουμπάι, Μύκονο που εκτός του ότι είναι ακριβά δεν σου προσφέρουν και τίποτα σαν τουρίστα. Που ξοδεύει τα λεφτά της, μπορεί να αποταμιεύσει κτλ.

Αν τηρεί τα παραπάνω τότε έχει 2ο ραντεβού αλλιώς πούλο, να βρει άλλο κορόιδο...άλλωστε υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να έχουν μια που στο μέλλον θα τους καταστρέψει.
Ολα αυτα εχουν να κανουν με το τι εσυ θες...τωρα αν μιλαμε για τιντερ ας πει οτι θελει εγω μονο να γαμησω σκεφτομαι και απλα κλειν ωτα αυτια μου (απλως εχω το νου μου περισσοτερο σε γλωσσα σωματος για να μπω οσο πιο γρηγορα στο κυριως θεμα).....Τωρα αν γνωρισω μια κοπελα εξω και το μονο που μου λεει ειναι για το ποσο μισει τον πατέρα της,ε εκει δε θελει πολυ σκεψη για να καταλαβω τι εστι βερικοκο

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.562
Πόντοι
6.056
Ποτέ δεν ζητάς αναφορά και λίστα ...... φαίνεσαι μαλάκας ...... ΑΦΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ .....

Ας έχει και γκόμενο ........ αφού βγήκε .... μπορείς να τη γαμήσεις ...... αν τη γαμήσεις ........
ας το πει στη μάνα και την αδελφή του γκόμενου .... να έρθουν μαζί της την επόμενη , να τις πάρεις αμπάριζα ........

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.562
Πόντοι
6.056
Ολα αυτα εχουν να κανουν με το τι εσυ θες...τωρα αν μιλαμε για τιντερ ας πει οτι θελει εγω μονο να γαμησω σκεφτομαι και απλα κλειν ωτα αυτια μου (απλως εχω το νου μου περισσοτερο σε γλωσσα σωματος για να μπω οσο πιο γρηγορα στο κυριως θεμα).....Τωρα αν γνωρισω μια κοπελα εξω και το μονο που μου λεει ειναι για το ποσο μισει τον πατέρα της,ε εκει δε θελει πολυ σκεψη για να καταλαβω τι εστι βερικοκο

Με διαδικτυακά ........ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΣΑΙ ΣΕ ΔΙΑΟΛΟΓΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ .......... γιατί υπάρχουν τρελές !!!!!
Μπορεί να μιλάς 3 χρόνια ..... και μετά αν τους πεις ότι σε χάλαγαν οι κάλτσες του άξελ ρόυοζ σε λάϊβ το 1996 ... να χαλαστεί ......και
έχεις χάσει 3 χρόνια ........

Από διαδικτυακά ..... μόνο αν θέλει άμεση συνάντηση .... ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ ... ΝΕΞΤ .........

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σε τι είναι χειρότερα ; Σε τοπίο και θερμοκρασία νερού ; Είναι σαφές ότι δεν συζητάμε αυτά , έτσι ;
Σε οποιαδήποτε παραλία .... δεν θα παίξει καμάκι και γνωριμίες; ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ .... ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ...

Ελλάδος ..... είτε πουλάει μούρη ο κάθε βλάχος στη γκόμενά του .... και στους άλλους που έχει γκόμενα ....
είτε το παίζουν γκόμενοι οι εργαζόμενοι σε άκρως αθέμιτο ανταγωνισμό με τους πελάτες που τα χώνουν .
Για αλλαγή και σασπένς .... μπορεί να σκοτώσουν και κανέναν πελάτη στο ξύλο , χτυπώντας τον 10 άτομα μαζί .

Σέ τί είναι χειρότερα ?
Σέ όλα,στό σέρβις στήν ποιότητα τού χώρου στίς τιμές κτλ
Στίς παραλίες τίς δικές μας δέν παίζει καμάκι,γιά όσους είναι ικανοί καί όχι γιά τούς άσχετους ?
Σέ αυτό πού λές μέ τήν βλαχιά συμφωνώ.Ξύλο παντού παίζει -σέ όλες τίς χώρες- είναι νά μήν...είσαι άτυχος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom