Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.081
Πόντοι
9.297
Δεν μπορεί ο κάθε καγκουρογυφτουλας που την είδε pimp/ gamaw kai dernw/ eimai kai o prwtos να κυκλοφορεί έτσι και το προσωπικό να τον περνάει στο ντουκου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μάλλον θέλεις Σιγκουρνε'υ' Γουίβερ που εξολόθρευσε όλα τα Άλιεν....
Το παραπάνω φυσικά και δεν πάει στον εκλεκτό συναγωνιστή @Sub-Zero .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.081
Πόντοι
9.297
Άρα οποίος φοράει βερμούδα,είναι καγκουρογυφτουλας.
Αν ζεσταίνεται τόσο ας κάτσει σπίτι όπως αρμόζει σε κάθε ευάλωτη ομάδα πληθυσμού,μην μας μείνει στα χέρια και τραβιέται το ταλαίπωρο ΕΚΑΒ....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.081
Πόντοι
9.297
Αν είναι αυτός εκλεκτός,φαντάσου τι είναι τότε οι nikolas81,sotos71 και Γιώργος Κρους.
Έχει και ωραίο άβαταρ..ωραιος ο Ορμπαν όχι σαν κάτι άλλους λαθρολαγνους που κυβερνάνε χώρες ευρωπα'ι'κες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν είναι αυτός εκλεκτός,φαντάσου τι είναι τότε οι nikolas81,sotos71 και Γιώργος Κρους.
Ολοι εχουν την ιδιαίτερη αξία τους.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάποτε πριν πολλά χρόνια ήμουν εντελώς αμαθος στις γκόμενες όπως όλοι όταν ξεκινούν να γκομενιζουν.
Ας ορίσουμε τι είναι ο αμαθος. Αμαθος = αυτός που νομίζει ότι κάθε γυναίκα που βρίσκει είναι γαμάτη. Έτσι απλά για την ροή του λόγου στην πιο ουσιαστική μορφή του ο ορισμός. Τα είχα φτιάξει με μια γκόμενα. Τίποτα το πρωτότυπο. Μετά από λίγο καιρό χωρίσαμε. Πήγαινα σε μια καφετέρια στην γειτονιά
και ο τύπος εκεί ήταν φίλος μου. Του έλεγα ρε συ με παίρνει τηλέφωνο σπίτι από απόκρυψη και το κλείνει. Πώς το ξέρεις με ρώτησε. Δεν το ξέρω του απάντησα αλλά πιστεύω αυτή είναι. Δεν είναι αυτή μου λέει. Αν ήταν αυτή θα είχε έρθει μπουσουλωντας η θα πήγαινες εσύ μπουσουλωντας. Αυτή δεν έρχεται γιατί έχει γυναικείο εγωισμό ενώ σε γουστάρει από ότι έχω δει. Εσύ δεν πρόκειται να πας αν και την γουσταρεις διότι έχεις ανδρικό εγωισμό οπότε απλά δεν ήταν γραφτό. Τι λέει ο μαλακας σκέφτηκα. Αφού ταιριάζουμε. Πούτσες ταιριάζαμε. Ο τύπος είχε δικιο. Αν ταιριάζαμε θα τα είχαμε βρει άμεσα και μέσα σε ώρες η λίγες μέρες. Απλά δεν πήγαινε άλλο. Επίσης ο τύπος είχε δικιο ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έπαιρνε τηλέφωνο αυτή. Αυτά είναι όλα μαλακίες. Οποιος νοιάζεται για τον άλλον φαίνεται και αποδεικνύεται. Μετα από καιρό κατάλαβα ότι είχε δικιο. Οτιδήποτε ισχύει πρέπει να αποδεικνύεται η να φαίνεται. Με ψευδαισθήσεις κι αναμνήσεις ζουν οι λουζερς. Η μεγαλύτερη παγίδα της ανθρωπότητας είναι η ελπίδα. Αρκετοι δεν βάζετε μυαλό.

:rockon:

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ακολουθήστε την Ντονάλντια μέθοδο και ότι βρέξει ας κατεβάσει. Ορισμένοι είστε ήδη μαγκωμένοι από τα...

vlcsnap-2023-10-27-13h33m26s488.png

:2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Καταρχήν ..... δυτική γκόμενα ..... σπάνια θα απορρίψει 10 ωραίους ..... και με καλές δουλειές ... και λεφτά ....
να πάει να κυνηγήσει αυτή για να γαμηθεί με το μπαρμαν .... ξαπλωστρά .... ντιτζέη .......... δάσκαλο σκι/τέννις ......

Στην ελλάδα, αυτή είναι η εκπαίδευση των γυναικών .... από τα λαϊφ στάϊλ 90s .....
Στο δυτικό κόσμο .... καμία με μηνιαίο εισόδημα ..... 700€
δεν θα θεωρεί νορμάλ .... να πληρώσει διαμονή σε χειμαδιό ΠΣΚ , 2 νύχτες .... 400€ επειδή λένε ότι είναι "ιν" ....
ούτε το 1/10 του μηνιαίου εισοδήματός της .... για .... γαριδομακαρονάδα !
Η μαλακία αυτή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Τα ακριβά στον υπόλοιπο κόσμο , είτε έχουν κάποια ιστορία 100 ετών είτε βρίσκονται σε σούπερ χλιδάτα ξενοδοχεία ...... ή παλάτια ... ή μέγαρα ....
Δεν άνοιξε ένα κατακάθι της νύχτας μία ταβέρνα σε λαθραίο κτίριο με χτιστούς καναπέδες με τσιμεντόλιθους ........
και να χρεώνει τη μία καβουροδαγκάνα 200€ ...... στο ίδιο νησί που δίνουν στο σερβιτόρο .... 4 καβουροδαγκάνες το μήνα
για 18ωρο/30 .......

Επίσης στο δυτικό κόσμο ......... πιάνεις κουβέντα πολιτισμένα σε γκόμενα που κάθεται δίπλα σου σε μπαρ ....
και δεν παρεμβαίνει ο μπαρμαν ............ να ... κεράσει τη γκόμενα !

Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι είναι ίδιο μπητσόμπαρο στην ίμπιζα ..... ή στο παρίσι ..... με αντίστοιχο στην .... πάρο ....
μας αναλύεις την άποψή σου.

Μπορεί να έχουμε λάθος και να μας πείσεις !
Σίγουρα η νοοτροπία είναι διαφορετική, αλλά έξω έχει και δυνατά dating apps που δεν βρίσκεις στην Ελλάδα. Το Tinder και το Badoo είναι για το ευρύ κοινό και μαζεύουν πολλές προβληματικές περιπτώσεις. Αν θες να συναντήσεις εκλεκτές γυναίκες πρέπει να είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις συνδρομή από 20 έως 50€ το μήνα.

Πχ στο EliteRencontre που διατυμπανίζει ότι απευθύνεται σε έξυπνους και μορφωμένους, πρέπει να φορτώσεις πτυχίο για να πάρεις το Verified. 80% είναι πτυχιούχοι. Επίσης βλακώδη προφίλ τα κόβουν. Αν στο τσατ κάποιος σου φερθεί επιθετικά και τον κάνεις report έφυγε. Συναντάς μόνο εκλεκτό κόσμο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
με αφορμή το σχόλιο του συναγωνιστή θα ήθελα να θίξω και πάλι το συγκεκριμένο ζήτημα με τις γκόμενες στα κινητά. Προσωπικά, εγώ που κινούμαι στο ηλικιακό γκρουπ 18-30 ας πούμε (καθώς είμαι 28) και έχω αρχίσει να προσεγγίζω στο δρόμο, βλέπω ότι 9 στις 10 γκόμενες είτε παίζουν με το κινητό, είτε μιλάνε. Εκεί με πιάνει ο εγωισμός του τύπου "σιγά μην ασχοληθώ μαζί σου μωρή" και έτσι δεν έχω καταφέρει να κάνω πάνω από 3 προσεγγίσεις σε ένα δίωρο περπάτημα. τι λύσεις προτείνετε;
Άσε τι λένε κάποιοι δειλοί εδώ μέσα που υπολογίζουν τον άνεμο :2funny: την διάθεση και την όρεξη των γυναικών. Θα πηγαίνεις σε όποια σου αρέσει όποτε γουστάρεις και θα την πέφτεις. Αν δεν υπάρξει θετικό αποτέλεσμα, συνεχίζεις στην επόμενη που σου αρέσει. Μπορείς να σταματάς όποτε θες, να τρως, να πίνεις, να κάνεις γενικώς ότι γουστάρεις σε μια βόλτα. Κατά μέσο όρο σε μια ώρα, ένας αρχάριος μπορεί να την πέσει σε 10-15 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ γκόμενες άνετα σε μια πολυσύχναστη περιοχή. Γενικώς δεν θα υπολογίζεις και δεν θα λογαριάζεις ΠΟΤΕ το αν θα είσαι αρεστός σε μια γκόμενα από το πέσιμο που κανεις. Είσαι απλά φυσιολογικός. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. ΔΕΝ πρέπει να σε νοιάζει το πώς θα το πάρει. Έχεις τους δικούς σου στόχους. Εστιάζεις ΜΟΝΟ
στο αποτέλεσμα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μεγάλη προσοχή ΜΗΝ καταλήξετε όπως στην φωτογραφία για να είστε αρεστοί. Αρεστοί (καταντούν να) γίνονται όσοι δεν μπορούν να καταφέρουν τίποτα και έχουν κόμπλεξ να τα έχουν καλά με όλους κι ειδικά
με όλες. Άλλο ευγένεια και πολιτισμός κι άλλος έμετος αρεστός.

vlcsnap-2023-10-27-13h33m48s055.png

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Σίγουρα η νοοτροπία είναι διαφορετική, αλλά έξω έχει και δυνατά dating apps που δεν βρίσκεις στην Ελλάδα. Το Tinder και το Badoo είναι για το ευρύ κοινό και μαζεύουν πολλές προβληματικές περιπτώσεις. Αν θες να συναντήσεις εκλεκτές γυναίκες πρέπει να είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις συνδρομή από 20 έως 50€ το μήνα.

Πχ στο EliteRencontre που διατυμπανίζει ότι απευθύνεται σε έξυπνους και μορφωμένους, πρέπει να φορτώσεις πτυχίο για να πάρεις το Verified. 80% είναι πτυχιούχοι. Επίσης βλακώδη προφίλ τα κόβουν. Αν στο τσατ κάποιος σου φερθεί επιθετικά και τον κάνεις report έφυγε. Συναντάς μόνο εκλεκτό κόσμο.

Αυτος που θα καταφερει να φτιαξει πλατφορμα που θα παντρευει το linkedin με dating, θα θησαυρισει και θα συνεισφερει τεραστιο καλο για την ανθρωποτητα και για ανθρωπους της καριερας που συχνα δυσκολευονται με το dating, λογω διαβασματος, πολλων ωρων εργασιας, κουρασης, μετακινησεων, κλπ

Kalogero αν σκεφτεις καμια καλη ιδεα πανω σε αυτο, θα χαρω να την περπατησουμε μαζι :hi:

υ.γ. βρηκα και ονομα: linkedating :tooth:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.848
Πόντοι
216
Αυτος που θα καταφερει να φτιαξει πλατφορμα που θα παντρευει το linkedin με dating, θα θησαυρισει και θα συνεισφερει τεραστιο καλο για την ανθρωποτητα και για ανθρωπους της καριερας που συχνα δυσκολευονται με το dating, λογω διαβασματος, πολλων ωρων εργασιας, κουρασης, μετακινησεων, κλπ

Kalogero αν σκεφτεις καμια καλη ιδεα πανω σε αυτο, θα χαρω να την περπατησουμε μαζι :hi:

υ.γ. βρηκα και ονομα: linkedating :tooth:
Όντως θα προσφέρει μια ουσιαστική υπηρεσία αυτό!
Βέβαια, στην Ελλάδα ακόμα και η τελευταία σερβιτόρα έχει 2-3 πτυχία μεν, και πάλι όσες θα μπαίνουν απλά θα ψάχνουν για κάναν καλό γαμπρούλη παριστάνοντας τις κυρίες. Τουλάχιστον ίσως είναι η μόνη ελπίδα να πιάσουν τόπο αυτά τα άχρηστα πτυχία τους.

Μόλις γύρισα από έξοδο σε μάζωξη γνωστής που γιόρταζε. Είχα ξεχάσει πόσο αστείο είναι όταν βλέπεις υπαλλήλους να νιώθουν χαϊ επειδή άνοιξαν 2-3 μπουκάλια σ ένα μαγαζί της πλάκας, και φοράνε τα καλά τους να πάνε κιόλας. Αυτή η χωριάτικη ανάγκη για περιττή επισημότητα.
Λένε εκεί για τις δουλίτσες τους, για τις εταιρειες λες και είναι μέτοχοι, κι απέξω τα σαραβαλάκια τους παρκαρισμένα.

Μη σας τα πολυλογώ, δεν ήξερα τι μέλλει γενέσθαι και έσκασα χυμαδιό, ντίρλα όλοι, με τα πολλά στον χαβαλέ επάνω (το κατάλαβα μετά ο χαζός) λοιπόν τσίμπησα δυο τηλεφωνάκια. Πως όμως? Είμαι τόσο ωραίος? (αρχίδια!) Χαίρω κάποιου σοβαρού κύρους? (αρχίδια!).
Απλά ήμουν η μύγα μεσ στο γάλα (καθώς δεν σχετίζομαι με αυτόν τον κύκλο), συνεπώς να σου η περιέργεια 'τι είναι αυτός ο ξεκάρφωτος?'.
Πάνω στην κουβέντα απο άναγνωριστική περιέργεια, (χωριάτικο τσεκάρισμα), το 'χυμαδιό' εν τέλει γέμισε περισσότερα ΄κουτάκια΄τους σε σχέση με τους κουστουμάτους που παρίσταναν τους γαμπρούς!
Απλούστατα επειδή τυχαίνει να μένω σε καλή περιοχή (για τα δικά τους δεδομένα πάντα), και δεν είχα να κλαφτώ για κάποιον κακό προιστάμενο ή καποια δουλειά που με έδιωξαν. Έδειχνα πολύ πιο άνετος.
Δεν το περίμενα, η μία αρκετά καλή, αμφότερες εμφανώς κορόιδα για μπαστάκωμα ψάχνουν, θα δούμε.
Συμπεράσμα:
1) μην υποτιμούμε την γυναικεία περιέργεια, αποτελεί βασικό πυρήνα έλξης!
2) εμφανισημες γυναίκες άνω των 32-33 που παραμένουν διαθέσιμες, συμβαίνει για κάποιον κακό λόγο! Καλό θα ήταν να μην τον μάθουμε!
3) ούτε πολλά σαλιαρίσματα, ούτε ψηστήρια από μηνύματα, μόνο κανόνισμα για έξοδο. Έτσι δεν καλλιεργούμε και προσδοκίες πρωτού βγούμε, ούτε ρισκάρουμε να πάει στραβά πρόωρα κάτι, παίζουμε μπαλίτσα μόνο δια ζώσης όταν βγούμε, στήνοντας την αρένα όπως μας βολεύει.
4) κάνουμε ό,τι κάνουμε, χωρίς πιέσεις και άγχη (μοναδικός σκοπός να περνάμε ωραία) θέτοντας μέσα μας την λήξη απο πριν, και μετά στην στέλνουμε στον κλαρινογαμπρούλη που περιμένει να της κουβαλήσει τα ψώνια απτον Μασούτη.

Είδωμεν....

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.848
Πόντοι
216
Καταρχήν ..... δυτική γκόμενα ..... σπάνια θα απορρίψει 10 ωραίους ..... και με καλές δουλειές ... και λεφτά ....
να πάει να κυνηγήσει αυτή για να γαμηθεί με το μπαρμαν .... ξαπλωστρά .... ντιτζέη .......... δάσκαλο σκι/τέννις ......

Στην ελλάδα, αυτή είναι η εκπαίδευση των γυναικών .... από τα λαϊφ στάϊλ 90s .....
Στο δυτικό κόσμο .... καμία με μηνιαίο εισόδημα ..... 700€
δεν θα θεωρεί νορμάλ .... να πληρώσει διαμονή σε χειμαδιό ΠΣΚ , 2 νύχτες .... 400€ επειδή λένε ότι είναι "ιν" ....
ούτε το 1/10 του μηνιαίου εισοδήματός της .... για .... γαριδομακαρονάδα !
Η μαλακία αυτή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Τα ακριβά στον υπόλοιπο κόσμο , είτε έχουν κάποια ιστορία 100 ετών είτε βρίσκονται σε σούπερ χλιδάτα ξενοδοχεία ...... ή παλάτια ... ή μέγαρα ....
Δεν άνοιξε ένα κατακάθι της νύχτας μία ταβέρνα σε λαθραίο κτίριο με χτιστούς καναπέδες με τσιμεντόλιθους ........
και να χρεώνει τη μία καβουροδαγκάνα 200€ ...... στο ίδιο νησί που δίνουν στο σερβιτόρο .... 4 καβουροδαγκάνες το μήνα
για 18ωρο/30 .......

Επίσης στο δυτικό κόσμο ......... πιάνεις κουβέντα πολιτισμένα σε γκόμενα που κάθεται δίπλα σου σε μπαρ ....
και δεν παρεμβαίνει ο μπαρμαν ............ να ... κεράσει τη γκόμενα !

Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι είναι ίδιο μπητσόμπαρο στην ίμπιζα ..... ή στο παρίσι ..... με αντίστοιχο στην .... πάρο ....
μας αναλύεις την άποψή σου.

Μπορεί να έχουμε λάθος και να μας πείσεις !
Η ειρωνεία κιόλας είναι πως πολλές από αυτές που γαμιούνται με τον βούρκο είναι κι οι ίδιες που μετά θα σου κλαφτούν επειδή 'δεν τις βλέπει κανείς σοβαρά για να τις κάνει μανούλες'....
Παράλληλα έξω θα δεις πιο συχνά πιο επιλεκτικές γυναίκες που σέβονται κάπως τον εαυτό τους, να μην τους καίγεται καρφί για όλα αυτά, ούτε και περιμένουν να μπαστακωθούν παρασιτικά από κάνα κορόιδο.

Όλα παίζουν όπου και να σαι, η συχνότητα αλλάζει-αναλόγως και τον κύκλους που έχεις γύρω σου κιόλας!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Αν υπήρχε αληθινή ισότητα
οι γυναίκες θα καθάριζαν μόνες τους σε συζητήσεις
στα σόσιαλ όπως και στην πραγματική ζωή. Αδειάσειστο επιχείρημα . Από την στιγμή που πετάγονται σκουπιδιάρηδες, αυτιστικοί και ναυάγια :2funny:ώστε να τις υποστηρίξουν (με σκοπό να τις εντυπωσιασουν η να γαμήσουν) τι σημαίνει αυτό;

ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟ
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

Αποδεικνύεται έτσι (και με άλλους πολλους τρόπους) ότι δεν υπάρχει ισότητα
και δεν γίνεται να υπάρξει. :rockon:
Tύπε ακου να δεις κατι και βαλτο καλα μεσα στο μυαλο σου..δε ξέρω τι τρελα κουβαλάς μεσα στο κεφάλι σου και αμφιβάλλω και για τη νοημοσυνη αυτων που σε υποστηρίζουν.Βεβαια και γω δεν ειμαι απο εκεινους που αν ο αλλος ειναι πειραγμενος (οπως εσυ) δε θα πει και κατι σωστο...ολα τα εκλαμβανω υποψην..Εμπας περιπτωση,βγαζεις μεγαλο μισος για στις γυναίκες.Δε ξερω απο που πηγαζει και δε με νοιαζει.Ψαξτο ομως.Εχω και γω περάσει διαφορα και τις ξερω καλα .Ομως δε βγάζω μισος...ολα τα αντιμετωπιζω με ψυχραιμια και αντικειμενικότητα.Αυτες ειναι,αυτη ειναι η φυση τους και δεν εχω κανενα λογο να τις μισησω.Απλως κανω αυτα που ειναι να κανω,και γουστάρω και τους ερωτες (και ας ειναι ψευτικα ολα αυτα και παιχνιδια του μυαλου) και ας παιζω ακομα και μονο σεξουαλικα με δαυτες.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Tύπε ακου να δεις κατι και βαλτο καλα μεσα στο μυαλο σου..δε ξέρω τι τρελα κουβαλάς μεσα στο κεφάλι σου και αμφιβάλλω και για τη νοημοσυνη αυτων που σε υποστηρίζουν.Βεβαια και γω δεν ειμαι απο εκεινους που αν ο αλλος ειναι πειραγμενος (οπως εσυ) δε θα πει και κατι σωστο...ολα τα εκλαμβανω υποψην..Εμπας περιπτωση,βγαζεις μεγαλο μισος για στις γυναίκες.Δε ξερω απο που πηγαζει και δε με νοιαζει.Ψαξτο ομως.Εχω και γω περάσει διαφορα και τις ξερω καλα .Ομως δε βγάζω μισος...ολα τα αντιμετωπιζω με ψυχραιμια και αντικειμενικότητα.Αυτες ειναι,αυτη ειναι η φυση τους και δεν εχω κανενα λογο να τις μισησω.Απλως κανω αυτα που ειναι να κανω,και γουστάρω και τους ερωτες (και ας ειναι ψευτικα ολα αυτα και παιχνιδια του μυαλου) και ας παιζω ακομα και μονο σεξουαλικα με δαυτες.
Σε αυτό το νήμα αρχίζω και δικαιολογώ γυναικείες συμπεριφορές που θεωρούσα παράλογες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.081
Πόντοι
9.297
Μάλλον αν δουν οτιδήποτε πλην γυναίκας και πούστη εκεί μέσα,τους φαίνεται παράξενο :confused:
Δεκτόν.
Αλλά μπήκες ντυμένος σαν άνθρωπος εκεί μέσα η όπως περιέγραψα πιο πριν;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.081
Πόντοι
9.297
Ακολουθήστε την Ντονάλντια μέθοδο και ότι βρέξει ας κατεβάσει. Ορισμένοι είστε ήδη μαγκωμένοι από τα...

vlcsnap-2023-10-27-13h33m26s488.png

:2funny:
Ισχύει...φαντασου για να το θεωρούν αδιανόητο σημαίνει ότι μάλλον η φωτογραφία που βλέπουμε τους αντιπροσωπεύει απολύτως.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Σε αυτό το νήμα αρχίζω και δικαιολογώ γυναικείες συμπεριφορές που θεωρούσα παράλογες.
εχουν και αυτες τα "κολπα" τους για να ξεχωρίζουν το δυνατο αρσενικο...το δεχομαι αυτη ειναι η φυση.Καθε μια εχει τα κριτήρια της πανω σε αυτον τον τομέα./ειτε ειναι σωματικα,ειτε ψυχολογικα,ειτε οικονομικα.Δεν υπάρχει κανενας λογος να κανει καποιος σα παρανοικος οπως ο αλλος επανω.για αυτο υπαρχει η εμπειρια για να μπορεσει ενας αντρας να ανταπεξερχεται σε αυτες τις συνθηκες.Ο ντακ εχει χασει τη ψυχραιμια του..και εγω εχω καει,οπως ολοι... τι πρεπει να κανω να αρπαξω ενα οπλο και να αρχισω να τις κυνηγαω? απλα καηκα γιατι δεν ειδα καποια σημαδια...τωρα που ειμαι εμπειρος απλα ξερω τι πρεπει να κανω αναλογα με τη περισταση...φυσικα θα κανω και λάθη τα ιδια και τα ιδια ξανα και ξανα γιατι μπαινει στη μεση το συναίσθημα που σε "τυφλωνει" ομως με τα χρονια και τις εμπειριες μπορεις να τα κανεις περα ολα αυτα και να πραξεις συμφωνα με τη λογικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom