Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.923
Πόντοι
3.656
Άμα μάθουν όμως ότι έχεις λεφτα-περιουσία στην πέφτουν αυτές απο μόνες τους. Για αυτό τις λέω πουτανες τις ελλεινιδες

Αν το μάθουν...

Αν δεν το μάθουν απο καμια φίλη τους που σε ξέρει...και δεν σ'έχουν δει και σε καμια τηλεόραση/youtube...τους είσαι πάλι ένας άγνωστος

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Γενικ

Γενικώς πιστεύω αξίζει να κάνεις παιδιά .Όλα τα άλλα που λέει δεν τα σχολιαζω
Ε βέβαια. Χρειάζονται αφισσοκολλητές οι δήμαρχοι που κάνουν ζωή αριστοτέλη ωνάση. Και κλακαδόρους .... και μπράβους ... και οδηγούς .... και γκρουπούσκουλα .... και χαμάληδες ...... και ψηφοφόρους στην τελική , για να τους ψηφίζουν και να κάνουν ζωάρα, όχι σκατένια σαν των ψηφοφόρων .

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Άρα έχεις λεφτά. Αφού λες πας ακριβά ταξίδια εξωτερικό και ψωνίζεις ακριβά ρούχα. Άρα λύθηκε η απορία μου. Βρίσκεις γκομενες γιατι εχεις λεφτα. Αν ήσουνα σεκιουριτας φορτηγατζης η εργάτης θα είχες την ίδια επιτυχία?
Δεν έχω πάει ποτέ με γκόμενα διακοπές, πάω είτε μόνος είτε με φίλους και δεν έχω πάει ποτέ καμιά τους σε ακριβό εστιατόριο. Φροντίζω να μην ξοδεύω λεφτά σε άλλους ανθρώπους αλλά μόνο σε μένα και την οικογένεια μου.
Οπότε σίγουρα δεν με θέλουν για τα λεφτά μου.
Το ξέρεις ότι αυτή την στιγμή με προσβάλεις θεωρώντας ότι το μόνο που με διαχωρίζει με έναν φορτιγατζή είναι το χρηματικό έτσι?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Στις μικρές πόλεις γυναίκες και άνδρες έχουν το μυαλό τους στο τι θα πει η κοινωνία για αυτούς αν τους δούνε με τον τάδε ή την τάδε αν δεν έχει προηγηθεί γνωριμία μέσω παρέας.
Έχουμε ακόμη τέτοια κατάλοιπα των χωριών μιας και πολλοί κάτοικοι της πόλης έχουν μετακομίσει από χωριά στις κοντινές πόλεις του νομού.
Τι θα πει ρε τύπε ; Θα πει ο σκατόβλαχος κάτι κακό αν σε δει με μία από την πέρα γειτονιά ; Αν δεν σε δει με καμία, θα πει ότι τον παίζεις.
Ό,τι κι αν πει αν σε δει με γυναίκα ... προτιμότερο είναι ........

Κι αυτή αν τη δει με άνδρα .... τι θα πει ; Από το να πει ότι γαμιέται με σκύλους στα 55 , καλύτερο είναι.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Το ξέρεις ότι αυτή την στιγμή με προσβάλεις θεωρώντας ότι το μόνο που με διαχωρίζει με έναν φορτιγατζή είναι το χρηματικό έτσι?
Το να είσαι φορτηγατζής .... ή σκραπατζής .... ή μπετατζής ....
δεν είναι προσβλητικό .

Υποτιμητικό είναι να ήσουν στην αγροτική τράπεζα διορισμένος όσο υπήρχε .... και να συνεχίζεις να έχεις ίδιους μισθούς δημοσίου τώρα,
στα .... διάδοχα σχήματα ........

Κι εγώ έχω 2 πτυχία και δεν με προσβάλει τέτοιος χαρακτηρισμός.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Και πας εσύ (ο όποιος εσύ) και το παίζεις γαμπρός στο άσχετο. Και περιμένεις να έχεις επιτυχία παίζοντας στατιστικά με τις πιθανότητες.
Θα σου πω ότι στατιστικά στις πιθανότητες υπάρχει και το ενδεχόμενο να σε δείρουν (μπορεί παρακάτω να είναι ο γκόμενος/ σύζυγος εκείνης που κολλάς) ή να τραβιέσαι σε αστυνομίες αν βρεθείς σε καμία υστερική και αρχίσει να φωνάζει. Ναι ξέρω, μικρή η πιθανότητα, αλλά συνυπολόγισέ την, ιδίως αν δε δείχνεις ηλιθιόφατσα (στους ηλίθιους όλα συγχωρούνται ευκολότερα- διαθέτουν μία ιδιότυπη ασυλία).
Το να σε δείρουν .... επειδή μίλησες κόσμια, είναι τριτοκοσμισμός. Δείχνει χώρα και κοινωνία πιθήκων . ΖΩΩΝ .
Γενικά .... για να μιλήσεις σε κάποια .... θέλει μια βολιδοσκόπηση ........ Αν η πρώτη κουβέντα δεν έχει ανταπόκριση ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ.

Για αυτό θέλει μυαλό . Και οι πιθανότητες δεν ισχύουν πάντα. Αν δεν είναι καμία ανοιχτή ....δεν θα φας καμία. Σε όσες και να την πέσεις.

Αυτό που θέλει πολύ ψάξιμο ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ .... είναι είτε να είσαι .... είτε να έχεις κάτι ΚΡΑΧΤΗ .

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Αυτές που με γουστάρουν το κάνουν γιατί είμαι διαφορετικός από τον μέσο Έλληνα, έχω διαφορετικά ενδιαφέροντα, διαβάζω αρκετά, γράφω και έχω μια α προσωπικότητα και στυλ.
Γι αυτό προσελκύω και πιο ποιοτικές γκόμενες και αυτές άλλωστε με ελκύουν.
Ωραίος!
Αυτό πρέπει να το καταλάβουν πολλοί εδώ μέσα. Ότι το επίπεδο γυναικών που συναντάει κανείς εξαρτάται από το επίπεδο που βρίσκεται ο ίδιος.
:hi:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.848
Πόντοι
216
Δεν έχω πάει ποτέ με γκόμενα διακοπές, πάω είτε μόνος είτε με φίλους και δεν έχω πάει ποτέ καμιά τους σε ακριβό εστιατόριο. Φροντίζω να μην ξοδεύω λεφτά σε άλλους ανθρώπους αλλά μόνο σε μένα και την οικογένεια μου.
Οπότε σίγουρα δεν με θέλουν για τα λεφτά μου.
αυτό ακριβώς!
Άλλοτο να έχει κανείς λεφτά, κι άλλο να τα σκάει σε 'ασχετες!
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν αρκετοί, είναι πως είναι πολύ πιο ουσιώδες (από κάθε άποψη) να ξοδεύεις χρήματα επάνω σου (να καλοπερνάς, ωραία ρόυχα, περιποίηση κλπ) παρά να είσαι σαν κακομοίρης που παραμονεύει να εντυπωσιάσει την κάθε πεινασμένη κάνοντας 'ζημιές' στα τελειωμένα κωλομάγαζα!
Με το να είναι κανείς καλοζωισμένος και περιποιημένος, μπορεί να γίνει άκρως ελκυστικός ως παρουσία.
Με το να σκας λεφτά σε τελειωμένες, είναι σα να πασαλείβεσαι με σκατά και να τραβάς τις μύγες!

Όυτε γω έτυχε να πάω ποτέ κάποια σε ακριβό εστιατόριο ή να κάνω εφοπλιστιλίκια για να μου κάτσει ποτέ κάποια! Και γενικά δεν έχω παράπονο ουτε απτην ποσότητα, ούτε απτην ποιότητα των γυναικών που είχα. (δεν τις παντρεύτηκα βέβαια....)
Και στην τελική καλό γαμήσι θα χαρείς με μια γυναίκα που όντως σε γουστάρει, και γαμήσεις και το μυαλουδάκι της πρώτα.
Η γκόμενα που θα ΄γαμηθεί μαζί σου για ένα πιάτο φρέσκα ζυμαρικά, θα είναι χειρότερη από μαλακεία με τενοντίτιδα.....

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αναφέρεται σε δυτικό κόσμο .
Όχι σε τόπους κατσικογάμηδων που πρέπει να γίνεις ξαπλωστράς το πρωί και ντιτζέη το βράδυ
για να έρθουν αθηναίες κομπλεξικά ναυάγια να στην πέσουν ...... κι ας είσαι σαν φακωλεμένος καταυλισμού για κλοπές ....

Στο δυτικό κόσμο που αναφέρεται αυτός ... παίζει .
Καί στόν δυτικό κόσμο τί γίνεται ?
Ερχονται οι ωραίες καί σοβαρές γκόμενες -Από γνωριμίες Internet- γιά νά τίς γαμήσουν ?
Γιά τό εξωτερικό μόνοι οι αγάμητοι καί οι άσχετοι,λένε τέτοια πράγματα.Οτι αξίζεις αυτό θά πάρεις.
Εγώ πού έμενα...15 χρόνια!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Καί στόν δυτικό κόσμο τί γίνεται ?
Ερχονται οι ωραίες καί σοβαρές γκόμενες -Από γνωριμίες Internet- γιά νά τίς γαμήσουν ?
Γιά τό εξωτερικό μόνοι οι αγάμητοι καί οι άχετοι,λένε τέτοια πράγματα.Οτι αξίζεις αυτό θά πάρεις.
Εγώ πού έμενα...15 χρόνια!
Καταρχήν ..... δυτική γκόμενα ..... σπάνια θα απορρίψει 10 ωραίους ..... και με καλές δουλειές ... και λεφτά ....
να πάει να κυνηγήσει αυτή για να γαμηθεί με το μπαρμαν .... ξαπλωστρά .... ντιτζέη .......... δάσκαλο σκι/τέννις ......

Στην ελλάδα, αυτή είναι η εκπαίδευση των γυναικών .... από τα λαϊφ στάϊλ 90s .....
Στο δυτικό κόσμο .... καμία με μηνιαίο εισόδημα ..... 700€
δεν θα θεωρεί νορμάλ .... να πληρώσει διαμονή σε χειμαδιό ΠΣΚ , 2 νύχτες .... 400€ επειδή λένε ότι είναι "ιν" ....
ούτε το 1/10 του μηνιαίου εισοδήματός της .... για .... γαριδομακαρονάδα !
Η μαλακία αυτή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Τα ακριβά στον υπόλοιπο κόσμο , είτε έχουν κάποια ιστορία 100 ετών είτε βρίσκονται σε σούπερ χλιδάτα ξενοδοχεία ...... ή παλάτια ... ή μέγαρα ....
Δεν άνοιξε ένα κατακάθι της νύχτας μία ταβέρνα σε λαθραίο κτίριο με χτιστούς καναπέδες με τσιμεντόλιθους ........
και να χρεώνει τη μία καβουροδαγκάνα 200€ ...... στο ίδιο νησί που δίνουν στο σερβιτόρο .... 4 καβουροδαγκάνες το μήνα
για 18ωρο/30 .......

Επίσης στο δυτικό κόσμο ......... πιάνεις κουβέντα πολιτισμένα σε γκόμενα που κάθεται δίπλα σου σε μπαρ ....
και δεν παρεμβαίνει ο μπαρμαν ............ να ... κεράσει τη γκόμενα !

Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι είναι ίδιο μπητσόμπαρο στην ίμπιζα ..... ή στο παρίσι ..... με αντίστοιχο στην .... πάρο ....
μας αναλύεις την άποψή σου.

Μπορεί να έχουμε λάθος και να μας πείσεις !

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
αυτό ακριβώς!
Άλλοτο να έχει κανείς λεφτά, κι άλλο να τα σκάει σε 'ασχετες!
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν αρκετοί, είναι πως είναι πολύ πιο ουσιώδες (από κάθε άποψη) να ξοδεύεις χρήματα επάνω σου (να καλοπερνάς, ωραία ρόυχα, περιποίηση κλπ) παρά να είσαι σαν κακομοίρης που παραμονεύει να εντυπωσιάσει την κάθε πεινασμένη κάνοντας 'ζημιές' στα τελειωμένα κωλομάγαζα!
Με το να είναι κανείς καλοζωισμένος και περιποιημένος, μπορεί να γίνει άκρως ελκυστικός ως παρουσία.
Με το να σκας λεφτά σε τελειωμένες, είναι σα να πασαλείβεσαι με σκατά και να τραβάς τις μύγες!

Όυτε γω έτυχε να πάω ποτέ κάποια σε ακριβό εστιατόριο ή να κάνω εφοπλιστιλίκια για να μου κάτσει ποτέ κάποια! Και γενικά δεν έχω παράπονο ουτε απτην ποσότητα, ούτε απτην ποιότητα των γυναικών που είχα. (δεν τις παντρεύτηκα βέβαια....)
Και στην τελική καλό γαμήσι θα χαρείς με μια γυναίκα που όντως σε γουστάρει, και γαμήσεις και το μυαλουδάκι της πρώτα.
Η γκόμενα που θα ΄γαμηθεί μαζί σου για ένα πιάτο φρέσκα ζυμαρικά, θα είναι χειρότερη από μαλακεία με τενοντίτιδα.....
Έτσι είναι, τα λεφτά σου τα ξοδεύεις εκεί που αξίζει να τα ξοδέψεις. Αν κάποια την δω σοβαρά και αποδείξει ότι είναι κάτι ιδιαίτερο θα της ανοιχτώ. Και προφανώς γουστάρουν κάποιον που προσέχει και περνάει όμορφα. Αν ο άλλος δεν αγαπάει τον εαυτό του πως θα αγαπήσει κάποιον άλλον?

In other news
Μόνος και απαρηγόρητος ο Όρμπαν στην Σύνοδο Κορυφής- Κανείς δεν ήθελε να εμφανιστεί δίπλα του- Δείτε βίντεο - iefimerida.gr
Δεν περίμενα κάτι άλλο....ίδια τύχη με τον δικό μας.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καταρχήν ..... δυτική γκόμενα ..... σπάνια θα απορρίψει 10 ωραίους ..... και με καλές δουλειές ... και λεφτά ....
να πάει να κυνηγήσει αυτή για να γαμηθεί με το μπαρμαν .... ξαπλωστρά .... ντιτζέη .......... δάσκαλο σκι/τέννις ......

Στην ελλάδα, αυτή είναι η εκπαίδευση των γυναικών .... από τα λαϊφ στάϊλ 90s .....
Στο δυτικό κόσμο .... καμία με μηνιαίο εισόδημα ..... 700€
δεν θα θεωρεί νορμάλ .... να πληρώσει διαμονή σε χειμαδιό ΠΣΚ , 2 νύχτες .... 400€ επειδή λένε ότι είναι "ιν" ....
ούτε το 1/10 του μηνιαίου εισοδήματός της .... για .... γαριδομακαρονάδα !
Η μαλακία αυτή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Τα ακριβά στον υπόλοιπο κόσμο , είτε έχουν κάποια ιστορία 100 ετών είτε βρίσκονται σε σούπερ χλιδάτα ξενοδοχεία ...... ή παλάτια ... ή μέγαρα ....
Δεν άνοιξε ένα κατακάθι της νύχτας μία ταβέρνα σε λαθραίο κτίριο με χτιστούς καναπέδες με τσιμεντόλιθους ........
και να χρεώνει τη μία καβουροδαγκάνα 200€ ...... στο ίδιο νησί που δίνουν στο σερβιτόρο .... 4 καβουροδαγκάνες το μήνα
για 18ωρο/30 .......

Επίσης στο δυτικό κόσμο ......... πιάνεις κουβέντα πολιτισμένα σε γκόμενα που κάθεται δίπλα σου σε μπαρ ....
και δεν παρεμβαίνει ο μπαρμαν ............ να ... κεράσει τη γκόμενα !

Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι είναι ίδιο μπητσόμπαρο στην ίμπιζα ..... ή στο παρίσι ..... με αντίστοιχο στην .... πάρο ....
μας αναλύεις την άποψή σου.

Μπορεί να έχουμε λάθος και να μας πείσεις !
Στήν Ελλάδα η γκόμενα απορρίπτει τούς ωραίους μέ φράγκα,καί πάει νά γαμηθεί μέ τόν Μπάρμαν καί τόν Δάσκαλο ?
Γιά τόν πολιτισμό τών γυναικών συμφωνώ,είναι πιό φιλικές καί δέχονται ευκολότερα κάποιες καταστάσεις.
Τά Beach Bars στήν Ισπανία καί στήν Γαλλία,εκτός ελάχιστων περιπτώσεων τύπου -Goa Psychedelic- είναι...χειρότερα!

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.725
Πόντοι
18.496
Ο τομ Κρουζ είσαι και στην πέφτουν οι ελλεινιδες? Τι δουλειά κάνεις πες να καταλάβουμε. Μήπως στη πέφτουν για τα λεφτά σου?
ΝΑΙ ,ΕΙΜΑΙ!!!
ΑΛΛΑ δεν μου την πεφτουν τοσο ρε γαμωτο :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Στήν Ελλάδα η γκόμενα απορρίπτει τούς ωραίους μέ φράγκα,καί πάει νά γαμηθεί μέ τόν Μπάρμαν καί τόν Δάσκαλο ?
Γιά τόν πολιτισμό τών γυναικών συμφωνώ,είναι πιό φιλικές καί δέχονται ευκολότερα κάποιες καταστάσεις.
Τά Beach Bars στήν Ισπανία καί στήν Γαλλία,εκτός ελάχιστων περιπτώσεων τύπου -Goa Psychedelic- είναι...χειρότερα!
Σε τι είναι χειρότερα ; Σε τοπίο και θερμοκρασία νερού ; Είναι σαφές ότι δεν συζητάμε αυτά , έτσι ;
Σε οποιαδήποτε παραλία .... δεν θα παίξει καμάκι και γνωριμίες; ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ .... ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ...

Ελλάδος ..... είτε πουλάει μούρη ο κάθε βλάχος στη γκόμενά του .... και στους άλλους που έχει γκόμενα ....
είτε το παίζουν γκόμενοι οι εργαζόμενοι σε άκρως αθέμιτο ανταγωνισμό με τους πελάτες που τα χώνουν .
Για αλλαγή και σασπένς .... μπορεί να σκοτώσουν και κανέναν πελάτη στο ξύλο , χτυπώντας τον 10 άτομα μαζί .

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Το να σε δείρουν .... επειδή μίλησες κόσμια, είναι τριτοκοσμισμός. Δείχνει χώρα και κοινωνία πιθήκων . ΖΩΩΝ .
Γενικά .... για να μιλήσεις σε κάποια .... θέλει μια βολιδοσκόπηση ........ Αν η πρώτη κουβέντα δεν έχει ανταπόκριση ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ.

Για αυτό θέλει μυαλό . Και οι πιθανότητες δεν ισχύουν πάντα. Αν δεν είναι καμία ανοιχτή ....δεν θα φας καμία. Σε όσες και να την πέσεις.

Αυτό που θέλει πολύ ψάξιμο ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ .... είναι είτε να είσαι .... είτε να έχεις κάτι ΚΡΑΧΤΗ .
Θεσσαλονίκη: Νεκρός 50χρονος -Τον γρονθοκόπησε ντελιβεράς που δέχθηκε παρατήρηση επειδή οδηγούσε σε πεζόδρομο - iefimerida.gr

Συμφωνώ στην κοινωνία πιθήκων, ένα παράδειγμα στον παραπάνω σύνδεσμο.

Συμφωνώ στα λοιπά, δεν είμαι της άποψης ότι επειδή την πέφτεις, θα σου κάτσουν. Με όποιον τρόπο και αν την πέσεις, αν η άλλη δε γουστάρει (για τους δικούς της λόγους), άκυρο θα φας.
Το στατιστικό συνίσταται στο ότι (θεωρητικά τουλάχιστον) εάν την πέσεις σε 100 (υποθετικό το νούμερο) έχεις παραπάνω πιθανότητες συμβατότητας/ επιτυχίας σε σύγκριση με το να την πέσεις σε 10.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Συμφωνώ στα λοιπά, δεν είμαι της άποψης ότι επειδή την πέφτεις, θα σου κάτσουν. Με όποιον τρόπο και αν την πέσεις, αν η άλλη δε γουστάρει (για τους δικούς της λόγους), άκυρο θα φας.
Το στατιστικό συνίσταται στο ότι (θεωρητικά τουλάχιστον) εάν την πέσεις σε 100 (υποθετικό το νούμερο) έχεις παραπάνω πιθανότητες συμβατότητας/ επιτυχίας σε σύγκριση με το να την πέσεις σε 10.
Αν την πέφτεις σε μη ενδιαφερόμενες .... χαμένη ώρα είναι .....
Υπάρχει μία διαχωριστική γραμμή. Κάτι λίγες .... σηκώνουν κουβέντα. Στην ελλάδα, είναι χαμηλό το ποσοστό . Δεν κάνουν κουβέντα λόγω ευγένειας.
Και από αυτές που κάνουν κουβέντα, λίγες θα φας. Αν επιλέγεις .... μπορεί να φας 1/5 .... αλλά για να βρείς τέτοιους 5 στόχους,
μπορεί να χρειάζονται 20 βόλτες ...........

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
πρεπει να αλλαξουμε τροπο ζωης μαλλον.να ασχοληθουμε με γαλλικα και πιάνο
Ετσι ωστε οι καυτές ελληνίδες που φημιζονται για το ωραιο γουστο που εχουν στους ανδρες να μας θελουν...
Εγω απο αυριο θα αρχισω να ασχολουμαι με την ποίηση και θα παω να γραφτω και σε καμια σχολή χορού
Αντε παιδια να γινουμε λιγο ανθρωποι επιπεδου και σοφιστικέ.
Θα αφησω και μαλλί καρέ μεχρι τους ωμους θα βαλω και κανα σκουλαρηκάκι στο αυτι και θα δειτε τι εχει να γινει...
Αααα και φυσικα ντυσιμο πουκαμισακι γραβατα παπιγιόν και κυριλε παντελονι ακομα και μεσα στο σπιτι!
Θα γινω πολυ εκλεπτυσμένος:rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
πρεπει να αλλαξουμε τροπο ζωης μαλλον.να ασχοληθουμε με γαλλικα και πιάνο
Ετσι ωστε οι καυτές ελληνίδες που φημιζονται για το ωραιο γουστο που εχουν στους ανδρες να μας θελουν...
Εγω απο αυριο θα αρχισω να ασχολουμαι με την ποίηση και θα παω να γραφτω και σε καμια σχολή χορού
Αντε παιδια να γινουμε λιγο ανθρωποι επιπεδου και σοφιστικέ.
Θα αφησω και μαλλί καρέ μεχρι τους ωμους θα βαλω και κανα σκουλαρηκάκι στο αυτι και θα δειτε τι εχει να γινει...
Αααα και φυσικα ντυσιμο πουκαμισακι γραβατα παπιγιόν και κυριλε παντελονι ακομα και μεσα στο σπιτι!
Θα γινω πολυ εκλεπτυσμένος:rockon:

Δύσκολα κεφαάλαια ρε μόρτη .
Πήγαινε να γίνεις ξαπλωστράς γ' και μαζευτής αποτσίγαρων στην πάρο . Εγγυημένα αποτελέσματα.
Θα στην πέφτουν και μόνες τους, γιατί στα κλαμπ που πήγαιναν μικρές, έτσι είχαν ακούσει .
Ότι είναι wow να γαμηθούν με ξαπλωστρά.
Θα τις κεράσει και σφηνάκια στο μπαρ ..... αξίας 10€ ....

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Δύσκολα κεφαάλαια ρε μόρτη .
Πήγαινε να γίνεις ξαπλωστράς γ' και μαζευτής αποτσίγαρων στην πάρο . Εγγυημένα αποτελέσματα.
Θα στην πέφτουν και μόνες τους, γιατί στα κλαμπ που πήγαιναν μικρές, έτσι είχαν ακούσει .
Ότι είναι wow να γαμηθούν με ξαπλωστρά.
Θα τις κεράσει και σφηνάκια στο μπαρ ..... αξίας 10€ ....
ειχε δικιο τελικα η μανα μου που οταν ημουν μικρος ηθελε να με γραψει ζωγραφική και να ασχοληθω με θεατρικες παραστάσεις
Αλλα δεν την ακουσα ,τωρα ομως θα επανορθωσω ,δεν ειμαι και κανας μεγαλος σε ηλικια

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Είχα πάει έξω πολύς κόσμος. Οι άντρες τσακονονταν στο σούπερ μάρκετ για τη σειρά. Εμφανής η αγαμία τους άντρες. Πήγα και τζάμπο. Είδα πολλά ζευγάρια άντρα πλουσιο με ελλεεινιδα. Ακολούθησα ένα που ήταν καλό το γκομενακι.ο μουσάτος είχε bmwx5 καινούριο, ουτε σήμα κτεο δεν είχε. Προφανώς οι ελλεινιδες γουστάρουν λεφτάδες. Το έβγαλα φώτο για να το ποστσρω εδω αλλά επειδή το κινητό που τραβάει αργές φώτο δε φαίνεται τιποτα. Πάντως ορκιζομε λέω την αληθεια
Ρε είσαι σοβαρός? Κάθεσαι και ακολουθείς ζευγάρια στο δρόμο? Θες να σε μαντρώσει κανένας ?
Τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom