Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
https://www.reddit.com/r/greece/comments/17h734g
1698395331508.png
Είναι πολύ απλό,πολλοί άνδρες είναι ντροπαλοί,
καί περιμένουν νά βγάλουν γκόμενα από τύχη η...ουρανοκατέβατη! :think:

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
672
Πόντοι
86
Η γκομενα λιγο βυζι,λιγο κωλο να δειξει εχει οποιον θελει.Ο αντρας και μπρατσετο και κοιλιακους να δειξει και την πουτσα εξω να βγαλει δυσκολα θσ κανει κατι.
Για την πούτσα έχω μια διαφωνία, άλλο μπάμιας άλλο μελιτζάνας

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
δεν δινω μεγάλη βαση και σημασια σε τετοιου ειδους λόγια...οι γυναίκες λενε για να λένε..Κι απο οσο ξερω,οι αντρες πανε και παρα πανε να μιλήσουν.Ισχυει οτι περιμενουν κινηση μονο απο αυτους που δινουν μεγαλη σημασια και οχι γενικα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Μια χαρά τις φλερτάρουν, απλά όχι αυτοί που θέλουν.
Πηγαίνει ο Donald ...(αν ήσουν μάγκας θα σε λέγαμε Don of Bourdela αλλά τώρα είσαι Donald απλά) και κάτι τρέχει στα γύφτικα.

Τους την πέφτουν στα social αρκετοί. Έβλεπα από σαβούρες που πίστευαν ότι είχαν τύχη με μένα οι οποίες ήταν 5άρια και 6άρια.
Γενικά τόσο άνδρες όσο και γυναίκες έχουν αποβλακωθεί, νομίζουν ότι αξίζουν πολύ παραπάνω από αυτό που είναι.

Αναλογικά δηλαδή κάποιος με post doc, 6 figure εισόδημα τον χρόνο και γυμνασμένο σώμα τι θα έπρεπε να απαιτεί?
Αυτονόητο όλο αυτό και αποδεδειγμένο χρόνια: κάθε μία έχει στο μυαλό της ένα ''καλούπι'' άντρα το οποίο περιμένει να την προσεγγίσει. Εάν την προσεγγίσουν 100 άκυροι (στο καλούπι), για εκείνη δεν την προσέγγισε κανένας και ''δεν υπάρχουν άντρες''.
Για αυτό επιμένω και λέω: όσο καθεμία έχει τα ''κριτήριά της'', δεν την πείθει η προσέγγιση (με κάθε τρόπο) από μόνη της ως προσέγγιση αλλά το αν δει επάνω σου αυτό το ''κριτήριο'' που αναζητά.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.081
Πόντοι
1.056
Πολλοι χρησιμοποιουν το ινσταγκραμ αντι για καμακι.Προβαλλουν τα κατορθωματα τους στο ινσταγκραμ,το δειχνουν στις γκομενες και τις ψαρωνουν.Μερικοι αγοραζουν και followers στο ινσταγκραμ για να δειξουν ποσο δημοφιλεις ειναι

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Αν έπρεπε να εγκατασταθώ τώρα στην Αθήνα, θα ξεκινούσα να ψάχνω groups στο meetup:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.924
Πόντοι
3.656
Η γκομενα λιγο βυζι,λιγο κωλο να δειξει εχει οποιον θελει.

Ούτε κι αυτά χρειάζεται να τα δείχνει.Και μόνο που είναι γυναίκα,της φτάνει στο Αγαμιστάν.

Εδώ βάζουν φώτο στα σόσιαλ μόνο τη φάτσα τους και τις παρακαλάνε 100αδες

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
972
Πόντοι
81
Δεν θελουν να πας να τους μιλησεις για να σε γνωρισουν αλλα για να ριξουν το ακυρο να αυξηθει η αξια τους ως θηλυκα.
Οτι αξιζει για εμας η ικανοποιηση του να γαμησουμε απο καμακι ΑΚΡΙΒΩΣ την ΙΔΙΑ αξια εχει γι αυτες να ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ενα γκομενο.
Μαλιστα ΟΣΟ πιο ΩΡΑΙΟΣ τοσο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ μετραει ως ΤΟΝΩΤΙΚΟ του εγωισμου τους.
Εχω ακουσει παρεα κοριτσιων γυρω στα 22 με 25 να κοντραρονται ποσα ακυρα εριξαν και να διαμαρτυρονται εκεινες που δε τους την επεσε κανενας για να τον απορριψουν.
Αν έρχονταν όμως γυναίκες μετανάστριες αντί για χιλιάδες άντρες θα έβλεπα μετά αν θα είχαν το ίδιο τουπε όταν άλλαζε το ισοζύγιο.Τωρα μπορούν και τα κάνουν και μπορεί μια του 5 που ίσα περνά την βάση να ρίξει χυλοπιτα σε ένα 9αρι που νόμιζε ότι θα τον ξαλαφρωνε κ θα της έκανε και την τιμή.Τις ίδιες απόψεις είχα κ τότε κ τώρα.Η χώρα είναι στημένη γύρω από την καταδίωξη του ανδρός κ ειδικά του Έλληνα.Αυτες τις απόψεις υιοθετούν στενά μελη του οικογενειακού κ φιλικού περιβάλλοντος μου και όταν πάει εκεί η κουβέντα τους δίνω τα γκάζια που πρέπει.Η μουνοπρεπεια κ ανδρική υποτακτικοτητα ας την μοιραστούν ψηφοφόροι Κασελλακη,Κούλη κ οι φέροντες ποδιτσα.Εγω δεν θα σταματήσω να τους τα χώνω κι ας χάνω χειραφετημένα γκομενάκια,που αποτελούν το 90% στην εποχή μας.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν θελουν να πας να τους μιλησεις για να σε γνωρισουν αλλα για να ριξουν το ακυρο να αυξηθει η αξια τους ως θηλυκα.
Οτι αξιζει για εμας η ικανοποιηση του να γαμησουμε απο καμακι ΑΚΡΙΒΩΣ την ΙΔΙΑ αξια εχει γι αυτες να ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ενα γκομενο.
Μαλιστα ΟΣΟ πιο ΩΡΑΙΟΣ τοσο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ μετραει ως ΤΟΝΩΤΙΚΟ του εγωισμου τους.
Εχω ακουσει παρεα κοριτσιων γυρω στα 22 με 25 να κοντραρονται ποσα ακυρα εριξαν και να διαμαρτυρονται εκεινες που δε τους την επεσε κανενας για να τον απορριψουν.
Δέν θέλουν νά τούς μιλήσεις ?
Μιά χαρά θέλουν καί αυτό ζητούν,κάνουν σάν παλαβές,γιά νά τούς τήν πέφτουν.
Αλλά όταν ό άλλος έχει τά μαύρα του τά χάλια,αυτές τόν κλάνουν καί είναι πολύ λογικό.
Πέρα από αυτό,οι άνδρες δέν κάνουν καμάκι διότι είναι κότες,πήγαινε σέ όποιο μαγαζί θέλεις Club-Bar κτλ
καί παρατήρησε τούς άνδρες τί κάνουν,τό μόνο πού δέν κάνουν είναι φλέρτ.
Μόλις φύγουν στεναχωρημένοι καί άπραγοι από τά μαγαζιά,πάνε σπίτι τους ανοίγουν τό Pc,
καί στέλνουν δεκάδες μηνύματα αγάπης,σέ ψηφιακές ψεύτικες γκόμενες...καί ονειρεύονται! :hi:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
20231027_131330.jpg

20231027_132226.jpg

Λεβέντες,αυτήν εδώ την "κανονίζει" ο Γουόκαπ του μπασκετικού Ολυμπιακού.
Να υποθέσω ότι μερικοί δεν πείθεστε,επειδή δεν την γαμάει κάποιος κοντόχοντρος-αγυμναστος και χάλιας και πως όλο και κάτι θα βρείτε να πείτε για την κοπέλα...
βυζαρες για πολυ μαλακια,φατσάρα για ανελέητο χύσιμο
μεγάλος παίκτης ο γουόκαπ σε όλα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Δέν θέλουν νά τούς μιλήσεις ?
Μιά χαρά θέλουν καί αυτό ζητούν,κάνουν σάν παλαβές,γιά νά τούς τήν πέφτουν.
Αλλά όταν ό άλλος έχει τά μαύρα του τά χάλια,αυτές τόν κλάνουν καί είναι πολύ λογικό.
Πέρα από αυτό,οι άνδρες δέν κάνουν καμάκι διότι είναι κότες,πήγαινε σέ όποιο μαγαζί θέλεις Club-Bar κτλ
καί παρατήρησε τούς άνδρες τί κάνουν,τό μόνο πού δέν κάνουν είναι φλέρτ.
Μόλις φύγουν στεναχωρημένοι καί άπραγοι από τά μαγαζιά,πάνε σπίτι τους ανοίγουν τό Pc,
καί στέλνουν δεκάδες μηνύματα αγάπης,σέ ψηφιακές ψεύτικες γκόμενες...καί ονειρεύονται! :hi:
Δεν είπα ότι δε θέλουν να τους μιλήσεις σκέτο.
Δεν έβαλα εκεί τέλεια.
Ξαναδιάβασε το κείμενο μου και ευχαριστως να κάνουμε κουβέντα.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
παντως ακομα και στα μπουρδελα βλεπω παιζει πολυ φολα .Μεχρι κι αυτες πηραν αέρα και σου λεει αντε να του παρω τα λεφτα και να τον ξεπετάξω!δεν πολυπηγαινω τον τελευταιο χρόνο γιατι ειναι κατά οι πιθανοτητες πλεον νομιζω.Πιο πιθανο ειναι να μην περασεις καλα παρά να περασεις και να φυγεις ικανοποιημένος.Αυτο παλια νομιζω δεν γινοταν τοσο συχνα....Παλια οταν πηγαινες σε μπουρδελο δεν υπηρχαν φόλες απ οσο λενε τουλαχιστον οι γεροι και ισα ισα οι πορνες κανανε τα παντα για να φυγει ο αλλος σουπερ ικανοποιημένος απο το μπουρδελο!
Διαβαζω κι εδω πλεον παιζει πολυ πολυ φόλα,στην ουσία ειναι σαν να τους τα δινουμε τσαμπα τα λεφτα...Τσαμπα εντελως

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
παντως ακομα και στα μπουρδελα βλεπω παιζει πολυ φολα .Μεχρι κι αυτες πηραν αέρα και σου λεει αντε να του παρω τα λεφτα και να τον ξεπετάξω!δεν πολυπηγαινω τον τελευταιο χρόνο γιατι ειναι κατά οι πιθανοτητες πλεον νομιζω.Πιο πιθανο ειναι να μην περασεις καλα παρά να περασεις και να φυγεις ικανοποιημένος.Αυτο παλια νομιζω δεν γινοταν τοσο συχνα....Παλια οταν πηγαινες σε μπουρδελο δεν υπηρχαν φόλες απ οσο λενε τουλαχιστον οι γεροι και ισα ισα οι πορνες κανανε τα παντα για να φυγει ο αλλος σουπερ ικανοποιημένος απο το μπουρδελο!
Διαβαζω κι εδω πλεον παιζει πολυ πολυ φόλα,στην ουσία ειναι σαν να τους τα δινουμε τσαμπα τα λεφτα...Τσαμπα εντελως
Ώρα λοιπόν για δραστικές λύσεις αφού το μπουρδέλο πλέον δεν αξίζει.
Να πάρετε πλαστικές κούκλες ή αλληλοαυνανισμός. Θα σας έρχεται και πιο οικονομικά :wink:

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.725
Πόντοι
18.496
Μπα οι ωραίες ηλικία 18-25 πάνε με αλήτες δηλαδή καγκουρες όπως τον trapper kg ή με κλαρινογαμπρους όπως τον Κατσούλη ή τον Σχίζα.Οι ωραίες πάλι 30-35 δε πάνε με αλήτες αλλά πάνε με φραγκατους.Δλδ ένας που δε είναι ούτε αλήτης στα 18-25 ούτε φραγκατος στα 30-35 δε μπορεί ποτέ να βρει ωραια γκόμενα,πάντα θα τη βγάζει με μετριες ή άσχημες.
παλι καλα που υπαρχουνε οι πουτανες δηλαδη :2funny:
:2funny:

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Ο τομ Κρουζ είσαι και στην πέφτουν οι ελλεινιδες? Τι δουλειά κάνεις πες να καταλάβουμε. Μήπως στη πέφτουν για τα λεφτά σου?
Ο Τομ Κρουζ ωστόσο αυτή την στιγμή είναι ο χειρότερος εργένης του Χόλυγουντ. Έχει την χειρότερη φήμη για τα ψυχολογικά του κτλ.

Είμαι στην καλύτερη μου ηλικία για να πηδάω, στα early 30s. Αν δεν πηδάω τώρα τα τοπ μουνιά και να έχω απαιτήσεις να μην έχω ναυάγια δίπλα μου πότε θα τα πηδήξω? Στα 50 μου?
Έχω βρει ένα αξιοπρεπές άτομο και περνάω καλά.
Το αστείο είναι οι παντρεμένες που την πέφτουν κυρίως και όχι οι ελεύθερες. Είναι λυσσάρες, και σε κάποιες ξέρω και τους άνδρες τους...το τι κέρατο πέφτει δεν μπορούν να το φανταστούν.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.037
Πόντοι
206
Ώρα λοιπόν για δραστικές λύσεις αφού το μπουρδέλο πλέον δεν αξίζει.
Να πάρετε πλαστικές κούκλες ή αλληλοαυνανισμός. Θα σας έρχεται και πιο οικονομικά :wink:
Oχι εχω καλυτερη λυση που ταιριαζει πολυ και σε μουνόδουλους.Να πηγαινουν σε μπουρδελα και να δινουν τα λεφτα μόνο και μόνο για να της δουν με το μάτι .

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Οικονομική κατάσταση δεν μα λες. Γιατί Ελλάδα για να στην πέφτουν.. Πρέπει να έχεις λεφτάς.. Η να είσαι διάσημος στη περιοχή σου
Αυτό το νομίζεις εσύ.

Ούτε δείχνω ότι έχω λεφτά, ούτε διάσημος είμαι ούτε ξοδεύω λεφτά.
Τα μόνα πράγματα στα οποία ρίχνω λεφτά είναι οι διακοπές μου (όπου πάω σε ακριβά μέρη) και τα ρούχα μου, το κάνω για μένα και για κανέναν άλλο.
Αυτές που με γουστάρουν το κάνουν γιατί είμαι διαφορετικός από τον μέσο Έλληνα, έχω διαφορετικά ενδιαφέροντα, διαβάζω αρκετά, γράφω και έχω μια α προσωπικότητα και στυλ.
Γι αυτό προσελκύω και πιο ποιοτικές γκόμενες και αυτές άλλωστε με ελκύουν. Προφανώς το έχετε καταλάβει και από τα υπόλοιπα που γράφω ότι δεν μου αρέσουν οι τυπικές ελληνίδες που είναι σαν τους έλληνες άνδρες...μίζερες. Βλέπουν ότι δεν τις κυνηγώ και μάλλον γουστάρουν και παραπάνω.

Για μένα γυναίκες σαν την Pike είναι φουλ ερωτικές, για σένα μπορεί να είναι η πόπη η νυχού ή η Αλεξία που είναι instagram model.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.924
Πόντοι
3.656
Όταν λένε δεν μας φλερτάρουν, εννοουν δεν μα φλερτάρει ο γιος του γιατρού επιχειρηματία εισοδήματια με τη τζιπαρα και τη βίλα με τη πισίνα στο πανοραμα. Να βρούμε χορηγό να πηγαίνουμε ταξίδια δώρα.για αυτές ένα εργάτης, σεκιουριτας, οδηγος, ιδιωτικός υπάλληλος είναι αορατοι

Δεν θέλουν κανέναν να τις φλερτάρει.ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ακόμα και γιος γιατρού/επιχειρηματία,αν δεν τον ξέρουν,δεν θέλουν να τις φλερτάρει

Γι'αυτό λεω είναι fake

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.393
Πόντοι
3.656
Τέλος πάντων παίζε εσύ μέ Social,καί περίμενε...νά βγάλεις γκόμενα! :headbang:
Αναφέρεται σε δυτικό κόσμο .
Όχι σε τόπους κατσικογάμηδων που πρέπει να γίνεις ξαπλωστράς το πρωί και ντιτζέη το βράδυ
για να έρθουν αθηναίες κομπλεξικά ναυάγια να στην πέσουν ...... κι ας είσαι σαν φακωλεμένος καταυλισμού για κλοπές ....

Στο δυτικό κόσμο που αναφέρεται αυτός ... παίζει .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.393
Πόντοι
3.656
Το καμάκι στον δρόμο είναι ανύπαρκτο στην Ελλάδα λόγω του φόβου της γυναίκας για το άγνωστο που ως ένα σημείο είναι λογικό.
Απεναντίας δεν δικαιολογείτο με τίποτε, γιατί η ελληνική κοινωνία , είχε πάντα χαμηλό έγκλημα. Οι πιθανότηυες έλληνας να ήταν υποψήφιος δολοφόνος γυναικών , ήταν αστείες. Ακόμη και τώρα, μετά το 1992 , που το έγκλημα ... αυξήθηκε πολύ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom