Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Μπράβο ωραίος... καί σέ ανώτερα!Έχω βγάλει πολλές φορές.
Μπράβο ωραίος... καί σέ ανώτερα!Έχω βγάλει πολλές φορές.
Ευχαριστώ. Είμαι ΟΚ στο θέμα των γυναικών. Εύχομαι να τα καταφέρεις και συ.Μπράβο ωραίος... καί σέ ανώτερα!
Καλά και στο εξωτερικό δεν είναι οι ξένοι τα μεγάλα καμάκια. Απλά εκεί έχει πιο ανοιχτομυαλες γυναίκες πιο κοινωνικές.Γιατί έχει καμακομάγαζο σε ολόκληρη την ελλάδα ; Στη Μύκονο ; Που μίλησε ο άλλος στη γκόμενα και τον σκότωσαν στο ξύλο ;;;
Καμακομάγαζα όπως το εννοείς δεν είχε και δεν μπορεί να έχει η ελλάδα. Είναι χώρα πιθήκων .
Σε οποιαδήποτε μεγάλα μαγαζιά, γαμάνε μόνο οι πίθηκοι που δουλεύουν εκεί . Άτομα της λάσπης και του πάτου.
Για αυτό οι πελάτες που ελπίζουν να βγάλουν γκόμενες εκεί , είναι ναυάγια τέρμα, για τον πούτσο , τελειωμένοι . Πεθαμένοι άταφοι είναι .
Σε χαλαρά μαγαζιά , καφέ πρωινά κτλ , μπορείς να κάνεις γνωριμία. Αν είσαι παίκτης και καμάκι τη γνωριμία την κατευθύνεις προς τον πούτσο σου.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ , ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ , ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ, ΠΛΕΜΠΑ, ΝΑΥΑΓΙΑ.
Αν είσαι ναυάγιο σου κάνουν ένα προξενιό<4 από σχολή, σχολείο , γειτονιά , χωριό μέχρι τα 23, παντρεύεσαι και καλη ψυχή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποια σχέση ρε παπάρα ; Τη γκόμενα που βλέπει στην κάμερα ;
Θά προσπαθήσω θά βάλω τά δυνατά μου,καί μέ τίς ευχές,Ευχαριστώ. Είμαι ΟΚ στο θέμα των γυναικών. Εύχομαι να τα καταφέρεις και συ.
Γενικώς πιστεύω αξίζει να κάνεις παιδιά .Όλα τα άλλα που λέει δεν τα σχολιαζωτι γκομενες και μαλακιες ρε??
Τραβατε να κανετε οικογενεια να παντρευτειτε και να ανοιξετε σπιτικό....Να κανετε μια ομορφη οικογενεια με πολλα παιδακια και να κανετε επιτελους κατι καλο για την κοινωνία.
Δεν ειναι σωστο να παραμυθιάζουμε τις γυναικες εξω μονο και μονο για να τις γαμησουμε....Αυτο ειναι αλητεία σκετη!
Πρεπει ολοι να γινουμε ενεργά και χρησιμα μελη της κοινωνίας και οχι να ζουμε σαν παράσιτα που γαμανε επι πληρωμη πουτανες κι οτι αλλο κατσει απο τις υπολοιπες γκομενες εξω.Φτανει πιαααα
Υ.Γ. Αυτά που εγραψα μου ειπε ενας φιλος μου κατα λεξη και σας ρωτώ τι να τον κάνω? Θεραπευεται η περιπτωση του?
Αυτό είναι που εγώ αποκαλώ κοντέξτ και το θεωρώ τον πιο safe τρόπο. Και δεν είναι μόνον αυτά. Ψάχνεις τους χώρους που γίνονται δραστηριότητες και παρακολουθείς όλα τα νέα που δίνουν ευκαιρίες.Μαλακία το γυμναστήριο ........... Πολιτιστικές εκδηλώσεις από δήμο κτλ ... σίγουρα θα έχει ... πήγαινε εκεί .......
οτιδήποτε σε θέατρο , παραστάσεις, χορωδίες , μουσικές εκδηλώσεις , ομιλίες , παρουσιάσεις βιβλίων ..............
Ε δεν έχουμε πολλές επιλογές στις 40+. Οι χωρισμένες με παιδιά είναι οι περισσότερες απ' όσο γνωρίζω αυτή τη στιγμή.Παίξε με μεγαλύτερες. Χωρισμένες με παιδιά .... θα έλεγα μακριά ....
Μεγάλωσα τύπε...46Σίγουρα είναι μία καλή "αρχή" στό γυμναστήριο,αλλά όσες γκόμενες έχω γνωρίσει από γυμναστήρια είχαν τήν μύτη ψηλά,
θά μού πείς καί ποιά δέν τήν έχει,θέλει χρόνο...νά βολιδοσκοπήσεις τί παίζει.
Πόσο χρονών είσαι ?
Όταν λες περιοχή μιλάς για επαρχία ή σε μεγάλη πόλη;Αυτό είναι που εγώ αποκαλώ κοντέξτ και το θεωρώ τον πιο safe τρόπο. Και δεν είναι μόνον αυτά. Ψάχνεις τους χώρους που γίνονται δραστηριότητες και παρακολουθείς όλα τα νέα που δίνουν ευκαιρίες.
Την τελευταία που πρόσθεσα στη λίστα επαφών (ρόστερ) την γνώρισα στην πρώτη συγκέντρωση του κόμματος volt στην περιοχή μου.
Και έχεις βγάλει γκόμενα πού βλέπεται,καί είναι Ok στά μυαλά της,Μεγάλωσα τύπε...46
Εγώ είμαι σε πόλη 350χιλ (Montpellier) κι είναι πιο εύκολα. Σε μικρές πόλεις της Ελλάδας προφανώς υπάρχουν τα προβλήματα που λες. Εκεί πρέπει να δεις ποιος τρόπος γνωριμίας είναι βολικότερος για σένα. Ίσως τα σόσιαλ, αλλά θέλει μεγάλη εμπειρία. Έχεις όμως και το πλεονέκτημα ότι είσαι μπροστά στον υπολογιστή σου με όλο το χρόνο που χρειάζεσαι για να μάθεις πώς δουλεύει το παιχνίδι, αρκεί να μην αποθαρρύνεσαι εύκολα.Όταν λες περιοχή μιλάς για επαρχία ή σε μεγάλη πόλη;
Η μεγάλη επαρχιακή πόλη , άνω των 80.000 εχει τελείως διαφορετική νοοτροπία από αυτές των 40-50.000 αν και πάλι εξαρτάται αυτό από την νοοτροπία των κατοίκων από περιοχή σε περιοχή.
Οι μεγάλες επαρχιακές πόλεις είναι κάπως πιο απρόσωπες κι εκεί νιώθει πιο απελευθερωμένος ο κόσμος.
Στις μικρές πόλεις γυναίκες και άνδρες έχουν το μυαλό τους στο τι θα πει η κοινωνία για αυτούς αν τους δούνε με τον τάδε ή την τάδε αν δεν έχει προηγηθεί γνωριμία μέσω παρέας.
Έχουμε ακόμη τέτοια κατάλοιπα των χωριών μιας και πολλοί κάτοικοι της πόλης έχουν μετακομίσει από χωριά στις κοντινές πόλεις του νομού.
εχω κολλητο καραβανα δεν ειναι τοσο απλα ,ναι μεν γουστάρουν ενστολους αλλα δεν τους αρεσει που αλλαζουν συνεχεια μερος...αυτοι συνηθως μπλεκουν με καθηγητριες-δασκαλες για να ειναι συνεχεια μαζι στις μεταθεσεις.Αλλα ναι για γαμπρους τους θελουνΣτους στρατιωτικούς, δεν μετράει ο μισθός.
Αν μάλιστα είσαι υγειονομικός, οποιαδήποτε με στολή , σε γουστάρει . Έχεις 10πλασιες από όσες προλαβαίνεις να γαμήσεις.
Βέβαια ... το δύσκολο είναι να ξεμπλέξεις από δαύτες μετά .... αλλά οι ευκαιρίες είναι άπειρες.
Ειδικά επαρχία. Σε παρακαλάνε για ακά κρεμπιέ για να σε πάνε γαμπρό στη βλαχάρα τη μάνα τους.
Την ίδια στιγμή οι οι πολίτες συμφοιτητές στην ίδια ιατρικη/οδοντιατρικη/φαρμακευτικη/κτηνιατρικη που είναι όλες στην πόλη σας ....
ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΝΑΧΟΙ ..........
Ενώ είχαν καλύτερους βαθμούς και περνάνε πολύ πιο ζόρικα τα ίδια μαθήματα .... που τους ένστολους τους περνάνε χατηρικά.
Έχεις γνωρίσει όλες τις γυναίκες στα social ώστε να μπορείς να γνωρίσεις ότι ΟΛΕΣ είναι σκατόμπαζα και ΟΛΕΣ είναι τρελές; Αν το έχεις κάνει, να το συζητήσουμε και να θεωρήσουμε ότι ''κάποιοι'' εδώ μέσα είναι βλαμμένοι και κατέχεις την απόλυτη αλήθεια του σύμπαντος.Και έχεις βγάλει γκόμενα πού βλέπεται,καί είναι Ok στά μυαλά της,
από Social-Dating Apps,όπως λένε...κάποιοι από εδώ ?
θα λεγα το καμακι στο κλαμπ ειναι πιο ευκολο εξω παρα εδω ελλαδαΚαλά και στο εξωτερικό δεν είναι οι ξένοι τα μεγάλα καμάκια. Απλά εκεί έχει πιο ανοιχτομυαλες γυναίκες πιο κοινωνικές.
Δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις κι αυτούς πλεμπα και ναυάγια που απλά λένε κάτι απλό και οι γυναίκες τους ακούνε και είναι οι περισσότερες υποτακτικές και κάθονται.
Εδώ έχουμε μάθει να περιπλέκουμε τα πράγματα να είμαστε τελειομανείς να μειώνουμε την προσωπικότητα ανδρών και γυναικών να κρίνουμε αυστηρά και να είμαστε παρτακηδες χαρακτηρίζοντας τους άλλους αποτυχημένους.
Το αποτέλεσμα είναι μια κοινωνία συντηρητική, φοβισμένη και μοναχική που παραιτείται πολλές φορές εύκολα. Δημιουργούνται μετά απωθημένα και πολλές φορές έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία μας.
Φυσικά δεν εξαιρω τον εαυτό μου από την όλη κατάσταση.
Στις δυτικές πάντως κοινωνίες κι άλλων χωρών παρατηρούνται παρόμοια φαινόμενα ( μοναχικοτητα, προβολή του εγώ αφήνοντας στην άκρη το εμείς) στην σημερινή εποχή.
Δεν θεωρώ κακό το να γνωρίζονται οι άνθρωποι μέσα από παρέες ιδιαίτερα σε συντηρητικές κοινωνίες.
Το καμάκι στον δρόμο είναι ανύπαρκτο στην Ελλάδα λόγω του φόβου της γυναίκας για το άγνωστο που ως ένα σημείο είναι λογικό.
Το καμάκι στο κλαμπ πρακτικά είναι πιο εύκολο αν δεν ασχολούνται οι γυναίκες όλη την ώρα με τα κινητά τους και δείχνουν ενδιαφέρον για τους άνδρες που είναι γύρω τους.
Στο κλαμπ αν ο χώρος είναι ασφυκτικά γεμάτος είναι δύσκολο να γίνει προσέγγιση εκτός κι αν δίπλα σου έχεις κοπέλες που ενδιαφέρονται.
Στα μπουζούκια που δεν συχνάζω δεν γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί στις γνωριμίες. Έχω ακούσει πάντως ότι έχει περισσότερες γυναίκες σε σχέση με τα κλαμπ.
μη κοιτας εμενα που εχω γαμησει πολλες απο σοσιαλ (ετσι εχω πει,και ειναι αλήθεια) ολες ειναι πυροβολημένες και ο μονος λογος που ασχολήθηκα ηταν καθαρα εμπειρικός.Μη μου πεςι παλι οτι ηταν μπαζα και τα σχετικα...ασε τι ηταν δεν εχει σημασια.Αν γυρναγα το χρονο πισω θα αφιέρωνα το μισο χρονο για δαυτες και περισσότερο για αξιόλογες γυναικες (εκτος σόσιαλ) και ας ημουν στη ζωη περισσοτερο απειρος...απλως ηταν μια μεγάλη περιοδος της ζωης μου που δε δουλευα,νοικιαζα και τις 2 αδειες ταξι,ημουν σε γαμω τις ηλικες 28-33-34 ωραιος,νεος,μαλακας,και το μονο που εκανα ηταν καμακι στα σόσιαλ.Καλως? οχι....αν γυρναγα το χρονο πισω θα σπουδαζα και θα εφευγα εξωΚαι έχεις βγάλει γκόμενα πού βλέπεται,καί είναι Ok στά μυαλά της,
από Social-Dating Apps,όπως λένε...κάποιοι από εδώ ?
με αφορμή το σχόλιο του συναγωνιστή θα ήθελα να θίξω και πάλι το συγκεκριμένο ζήτημα με τις γκόμενες στα κινητά. Προσωπικά, εγώ που κινούμαι στο ηλικιακό γκρουπ 18-30 ας πούμε (καθώς είμαι 28) και έχω αρχίσει να προσεγγίζω στο δρόμο, βλέπω ότι 9 στις 10 γκόμενες είτε παίζουν με το κινητό, είτε μιλάνε. Εκεί με πιάνει ο εγωισμός του τύπου "σιγά μην ασχοληθώ μαζί σου μωρή" και έτσι δεν έχω καταφέρει να κάνω πάνω από 3 προσεγγίσεις σε ένα δίωρο περπάτημα. τι λύσεις προτείνετε;Καλά και στο εξωτερικό δεν είναι οι ξένοι τα μεγάλα καμάκια. Απλά εκεί έχει πιο ανοιχτομυαλες γυναίκες πιο κοινωνικές.
Δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις κι αυτούς πλεμπα και ναυάγια που απλά λένε κάτι απλό και οι γυναίκες τους ακούνε και είναι οι περισσότερες υποτακτικές και κάθονται.
Εδώ έχουμε μάθει να περιπλέκουμε τα πράγματα να είμαστε τελειομανείς να μειώνουμε την προσωπικότητα ανδρών και γυναικών να κρίνουμε αυστηρά και να είμαστε παρτακηδες χαρακτηρίζοντας τους άλλους αποτυχημένους.
Το αποτέλεσμα είναι μια κοινωνία συντηρητική, φοβισμένη και μοναχική που παραιτείται πολλές φορές εύκολα. Δημιουργούνται μετά απωθημένα και πολλές φορές έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία μας.
Φυσικά δεν εξαιρω τον εαυτό μου από την όλη κατάσταση.
Στις δυτικές πάντως κοινωνίες κι άλλων χωρών παρατηρούνται παρόμοια φαινόμενα ( μοναχικοτητα, προβολή του εγώ αφήνοντας στην άκρη το εμείς) στην σημερινή εποχή.
Δεν θεωρώ κακό το να γνωρίζονται οι άνθρωποι μέσα από παρέες ιδιαίτερα σε συντηρητικές κοινωνίες.
Το καμάκι στον δρόμο είναι ανύπαρκτο στην Ελλάδα λόγω του φόβου της γυναίκας για το άγνωστο που ως ένα σημείο είναι λογικό.
Το καμάκι στο κλαμπ πρακτικά είναι πιο εύκολο αν δεν ασχολούνται οι γυναίκες όλη την ώρα με τα κινητά τους και δείχνουν ενδιαφέρον για τους άνδρες που είναι γύρω τους.
Στο κλαμπ αν ο χώρος είναι ασφυκτικά γεμάτος είναι δύσκολο να γίνει προσέγγιση εκτός κι αν δίπλα σου έχεις κοπέλες που ενδιαφέρονται.
Στα μπουζούκια που δεν συχνάζω δεν γνωρίζω την κατάσταση που επικρατεί στις γνωριμίες. Έχω ακούσει πάντως ότι έχει περισσότερες γυναίκες σε σχέση με τα κλαμπ.
δεν γίνεται το 90% να μην είναι διαθέσιμο για γνωριμία. Όταν βιάζεσαι πχ να πας κάπου δεν περπατάς παίζοντας με το κινητό. Και εννοείται ότι θα πάω να παίξω με τις πιθανότητες και δεν θα κάτσω στα αυγά μου σαν κότα...Το ότι βλέπεις γυναίκες γύρω σου δε σημαίνει πως όλες είναι διαθέσιμες όλες τις ώρες για γνωριμία μαζί σου ή με κάποιον. Κάποια έχει σχέση (και της αρέσει), κάποια άλλη είναι παντρεμένη και σκέφτεται τα παιδιά της, κάποια τρίτη είναι κολλημένη στον τύπο που την φτύνει αλλά γουστάρει, η άλλη έχει θέμα με την εργασία της, η άλλη χρωστά και την κυνηγάνε, η άλλη τρέχει για τη δουλειά που κυνηγάει μπας και την προσλάβουν.
Και πας εσύ (ο όποιος εσύ) και το παίζεις γαμπρός στο άσχετο. Και περιμένεις να έχεις επιτυχία παίζοντας στατιστικά με τις πιθανότητες.
Θα σου πω ότι στατιστικά στις πιθανότητες υπάρχει και το ενδεχόμενο να σε δείρουν (μπορεί παρακάτω να είναι ο γκόμενος/ σύζυγος εκείνης που κολλάς) ή να τραβιέσαι σε αστυνομίες αν βρεθείς σε καμία υστερική και αρχίσει να φωνάζει. Ναι ξέρω, μικρή η πιθανότητα, αλλά συνυπολόγισέ την, ιδίως αν δε δείχνεις ηλιθιόφατσα (στους ηλίθιους όλα συγχωρούνται ευκολότερα- διαθέτουν μία ιδιότυπη ασυλία).
Θεωρείς ότι βγαίνεις έξω και το 90% είναι διαθέσιμο να σε γνωρίσει. Είναι μία άποψη, ΟΚ αν και διαφωνώ. Το αν θα παίξεις με τις πιθανότητες είναι δικό σου θέμα, καθείς ορίζει τη ζωή του όπως θέλει.δεν γίνεται το 90% να μην είναι διαθέσιμο για γνωριμία. Όταν βιάζεσαι πχ να πας κάπου δεν περπατάς παίζοντας με το κινητό. Και εννοείται ότι θα πάω να παίξω με τις πιθανότητες και δεν θα κάτσω στα αυγά μου σαν κότα...
σίγουρα δεν είναι το 90% διαθέσιμο, αλλά δεν είναι και το 90% μη διαθέσιμο όπως όλες αυτές που παίζουν με τα κινηταΘεωρείς ότι βγαίνεις έξω και το 90% είναι διαθέσιμο να σε γνωρίσει. Είναι μία άποψη, ΟΚ αν και διαφωνώ. Το αν θα παίξεις με τις πιθανότητες είναι δικό σου θέμα, καθείς ορίζει τη ζωή του όπως θέλει.