Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Ολοι εδώ από Social ψάχνουν ρέ George νά βρουν γκόμενα ?Ποια σοσιαλ ρε μαν; Ο τυπος ειναι πνιγμενος μεσα στο μουνι
Ολοι εδώ από Social ψάχνουν ρέ George νά βρουν γκόμενα ?Ποια σοσιαλ ρε μαν; Ο τυπος ειναι πνιγμενος μεσα στο μουνι
Τυπε γινεσαι κακοςΔεν φοβάται μήπως τον ληστέψει με το γκόμενό της ρε τύπε ; Τι δεν καταλαβαίνεις ;
Αυτή δεν έχει ούτε ίντερνετ, της στέλνει αυτός κάρτες, αυτός δεν έχεις λεφτά να πάει μέχρι το αεροδρόμιο
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.
Τι θες εσύ δηλαδή αφού ; Να πάει Κολομβία να τον ληστέψουν ;
Άσε που και να πήγαινε, δεν έχει και τίποτε να του πάρουν , αλλά ... λέμε.
Σαρανταένατακατο .
Εγώ απ' ότι βλέπω, κάποιοι βαφτίζουν όλες τις γυναίκες πουτάνες και για το Δαφνί, για να υποβαθμίσουν τις χυλόπιτες που τρώνε.
Λοιπόν παλικάρια, δεν είναι έτσι.
Είτε κάτι κάνετε λάθος, είτε διαλέγετε λάθος.
Ολοι εδώ από Social ψάχνουν ρέ George νά βρουν γκόμενα ?
Γιατί έχει καμακομάγαζο σε ολόκληρη την ελλάδα ; Στη Μύκονο ; Που μίλησε ο άλλος στη γκόμενα και τον σκότωσαν στο ξύλο ;;;Αθήνα δεν έχει και καμακομάγαζα πού θα κάνεις καμάκι?Πες ένα μαγαζί για καμάκι Αθήνα.
Ποια σχέση ρε παπάρα ; Τη γκόμενα που βλέπει στην κάμερα ;Τυπε γινεσαι κακος
Εγω πιστευω ο Αλεκος ολοκληρωθηκε ως ανδρας μεσα απο αυτη τη σχεση...
Συμφωνώ. Και μόνο που στέκεσαι στην ουρά σαν μογγόλος μιλώντας οπότε βολευεται η κάθε πατσαβούρα (διότι έτσι συμβαίνει) αρκεί. Στην Ντονάλντια μέθοδο πας όποτε θες ΕΣΥ να μιλήσεις σε όποια σου αρέσει την οποία και βλέπεις επιτόπου.Τί άν έχω επιτυχίες στά Social ? Δέν ασχολούμε καθόλου καί ποτέ.
Οι επιτυχίες μου είναι μέ γυναίκες πού μού αρέσουν,καί δέν κολλάω πουθενά.
Αυτό μού έλλειπε,νά περιμένω νά βγάλω γκόμενα από τό Internet,
τό θεωρώ μεγάλη ντροπή...καί κατάντια!
Ένα μεγάλο διάστημα είχα σταματήσει το dating. Ο κύκλος μου είναι μεγάλος μεν αλλά κανείς από τους τύπους δεν έχει τύχει να έχει φίλες στην παρέα.Εσύ ανήκεις στήν "κατηγορία" τών ανδρών,πού περιμένει από Social -Dating Apps,νά βρεί γκόμενα
η περισσότερο καί όσο σέ παίρνει...κάνεις live καμάκι ?
Είναι όλα με καρέκλες και τραπέζια δεν έχει ορθάδικα.Βλέπεις Ελλάδα βγαίνουν 4-5 γκόμενες μαζί και κάθονται κολλητά η μία στην άλλη.Πώς να την πέσει ο άλλος?Να πάει να μιλήσει και στις πέντε μαζί?
Μόνο στα τουριστικά μέρη Χερσόνησσο,Ρόδο,Φαληράκι,Παραλία κτλ έχει μερικά μπαρ,κλαμπ για καμάκι και εκεί πάλι οι Ελληνες έχουν τα δικά τους χωριστά μαγαζιά ελληνικού τύπου που δε γίνεται καμάκι.
Σιγά μην πάει Ελληνίδα να κλαμπάρει Χερσόνησσο,Φαληράκι,Κάβο ή Παραλία ντίσκο Ομιλο δεν υπάρχει περίπτωση.
Mου έλεγε μια τις προάλλες (26 ετών) ότι 7 στους 10 άνδρες έχουν τόσα πολλά ψυχολογικά που δεν αντέχονται και έχει γνωρίσει πολλούς τέτοιους.
Από την μια λες πως κατάντησε έτσι η κοινωνία
κι από την άλλη λες ποτέ πρόλαβε και τους γνώρισε.
Είχα καιρό να μπω τυπε εδώ. Μέσα στην πανδημία κι όσο ήμουν Αθήνα, έμπαινα που και που διάβαζα αλλά μετά λόγω κάποιων θεμάτων υγείας σταμάτησα να παρακολουθώ και τις συζητήσεις εδώ μέσα.Τι απέγινες εσύ ρε τύπε;
Μαλακία το γυμναστήριο ........... Πολιτιστικές εκδηλώσεις από δήμο κτλ ... σίγουρα θα έχει ... πήγαινε εκεί .......Αυτή την περίοδο ξεκίνησα γυμναστήριο για να δοκιμάσω την τύχη μου.
Στο συγκεκριμένο που πάω έχει αρκετές, παραδόξως, αλλά μένει να φανεί ποιες θα ενδιαφερθούν αν γίνει η κίνηση από την πλευρά μου.
Σίγουρα είναι μία καλή "αρχή" στό γυμναστήριο,αλλά όσες γκόμενες έχω γνωρίσει από γυμναστήρια είχαν τήν μύτη ψηλά,Ένα μεγάλο διάστημα είχα σταματήσει το dating. Ο κύκλος μου είναι μεγάλος μεν αλλά κανείς από τους τύπους δεν έχει τύχει να έχει φίλες στην παρέα.
Η πόλη στην οποία μένω είναι με πολύ χαμηλή κοινωνική παιδεία και η παράδοση παραμένει ίδια στις γνωριμίες. Μέσω συγγενών και φίλων που κι αυτό πλέον δεδομένου ότι πολλές γυναίκες έχουν φύγει από την πόλη για τα αστικά κέντρα έχει μειωθεί πολύ ο πληθυσμός που είναι διαθέσιμος για σχέση.
Υπάρχουν πολλές με ψυχολογικά, άλλες εξαιρετικά ντροπαλές και αμίλητες, αμόρφωτες από χωριά που δεν μπορείς να πεις τίποτα γιατί δεν έχουν ενδιαφέροντα.
Δυστυχώς οι περισσότερες είναι ανήλικες και οι λίγες φοιτήτριες που έχει η πόλη έχουν παρέες που φυσικά δύσκολα μπαίνεις σε αυτές για να χωθείς στις γκόμενες, εκτός κι αν είσαι εργαζόμενος σε κάποιο καφέ, κλαμπ.
Αυτή την περίοδο ξεκίνησα γυμναστήριο για να δοκιμάσω την τύχη μου.
Στο συγκεκριμένο που πάω έχει αρκετές, παραδόξως, αλλά μένει να φανεί ποιες θα ενδιαφερθούν αν γίνει η κίνηση από την πλευρά μου.
Το θεωρείς ντροπή και κατάντια, επειδή είσαι συντηρητικός, όπως ο Αργυρότοξος που δεν φοράει βερμούδες.Τί άν έχω επιτυχίες στά Social ? Δέν ασχολούμε καθόλου καί ποτέ.
Οι επιτυχίες μου είναι μέ γυναίκες πού μού αρέσουν,καί δέν κολλάω πουθενά.
Αυτό μού έλλειπε,νά περιμένω νά βγάλω γκόμενα από τό Internet,
τό θεωρώ μεγάλη ντροπή...καί κατάντια!
Σιγά μην είναι πνιγμένος στο μουνί. Αν ήταν άνετος, απλά θα ήταν αδιάφορος ως προς τα σόσιαλ, δεν θα έβγαζε μένος.Ποια σοσιαλ ρε μαν; Ο τυπος ειναι πνιγμενος μεσα στο μουνι
Η φύση ήξερε τι έκανε. Έφτιαξε την γυναίκα να ειναι θελκτική μέχρι το πολύ τα 30. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΩ! Έτσι, όσες είναι να προσφέρουν στην ανθρωπότητα με οικογένεια ας το κάνουν.
Αν όλο αυτό ήταν διαρκές, θα ήμασταν 200 δις στον πλανήτη. Για την ακρίβεια δεν θα υπήρχε πλανήτης. Έπειτα από τα 30 αρχίζει
η κατρακύλα. Πέφτουν, διαλυονται, απλώνουν, χοντραίνουν και σταφιδιαζουν. Όσες μετά τα 30 βλέπονται σε όλα ως γαμάτες, είναι εξαιρέσεις που έτυχε να έχουν καλύτερα γονίδια των υπολοίπων και που τις βλέπουμε μόνο για γαμήσι. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να δει κάποιος γυναίκα μετά τα 30 για κάτι ολοκληρωμένο εκτός αν θέλει να κάνει οικογένεια. Δηλαδή μόνο αν το έχει μέσα του θα την δει οκ ακόμα κι αν όντως είναι οκ.
Δεν διαφωνώ. Είναι και θέμα χαρακτήρα. Ανήκω στους ντροπαλούς και το έχω δουλέψει ελάχιστα είναι η αλήθεια το καμάκι. Πρέπει να έχεις και τον τρόπο. Όσες λίγες φορές με έπαιρνε και το πάλεψα έπεσα σε τύπισσες άνω των 40 που έμαθα ότι παίζουν μπάλα με μικρότερους κι άλλες ψάχνουν χορηγό μετά το διαζύγιο τους.Ξέχνα τα όλα αυτά και πήγαινε να την πέφτεις σε όποια σου κάνει κουκου το καυλί σου. Γρήγορα, απλά, άμεσα και δωρεάν.
Ποιό μένος αρχηγέ μου τήν αλήθεια λέω Social = κατάντια-ξεφτίλα πρώτη φορά τό ακούς?Το θεωρείς ντροπή και κατάντια, επειδή είσαι συντηρητικός, όπως ο Αργυρότοξος που δεν φοράει βερμούδες.
Και βλέπω ένα μένος εναντίον των σόσιαλ... «Μιλάω σέ πραγματικές γυναίκες εγώ,όχι σέ...ψεύτικες ψηφιάκες κούκλες!».
Σε πληροφορώ ότι όσες πήδηξα από σόσιαλ ήταν πραγματικές γυναίκες.
Σιγά μην είναι πνιγμένος στο μουνί. Αν ήταν άνετος, απλά θα ήταν αδιάφορος ως προς τα σόσιαλ, δεν θα έβγαζε μένος.
Παίξε με μεγαλύτερες. Χωρισμένες με παιδιά .... θα έλεγα μακριά ....Δεν διαφωνώ. Είναι και θέμα χαρακτήρα. Ανήκω στους ντροπαλούς και το έχω δουλέψει ελάχιστα είναι η αλήθεια το καμάκι. Πρέπει να έχεις και τον τρόπο. Όσες λίγες φορές με έπαιρνε και το πάλεψα έπεσα σε τύπισσες άνω των 40 που έμαθα ότι παίζουν μπάλα με μικρότερους κι άλλες ψάχνουν χορηγό μετά το διαζύγιο τους.
Την απόψή σου λες.Ποιό μένος αρχηγέ μου τήν αλήθεια λέω Social = κατάντια-ξεφτίλα πρώτη φορά τό ακούς?
Τέλος πάντων παίζε εσύ μέ Social,καί περίμενε...νά βγάλεις γκόμενα!Την απόψή σου λες.
Έχω βγάλει πολλές φορές.Τέλος πάντων παίζε εσύ μέ Social,καί περίμενε...νά βγάλεις γκόμενα!